Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Tehostettu ensitalletusbonus Betssonille: 150% bonus 150€ asti. (voimassa 30.11. asti)   06.11.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta rajoitetun ajan! Jos avaat tilin tänään, saat tehostetun 150% bonuksen 150€ asti. Eli siis esimekiksi saat 100€ talletuksella 250€ pelirahaa! Tarjous on voimassa kuun loppuun (30.11.) asti. Bonukseen liittyy helpot kierrätysehdot: talletus+bonus tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella 30 päivän sisällä talletuksesta. Kierrätyksen jälkeen varat voi nostaa vapaasti tilille. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄÄLTÄ
   2.) Talleta 10-100€, niin saat tilillesi 25-250€ pelirahaa
   3.) Varat voi nostaa tilille, kun olet kierrättänyt bonuksen+talletuksen kolme kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella.
  • VihjeParatiisi.com

   Betsafen uusille huikea tarjous! Ensitalletuksella 25€ riskitön veto ja 100% talletusbonus 200€ asti.   12.11.2018

   Juuri nyt vain meidän kautta on tarjolla huikea erikoisbonus! Jos avaat tilin Betsafelle tänään meidän kautta, niin saat ensitalletuksellasi 25€ riskittömän vedon haluamaasi kohteeseen. Näin riskitön veto toimii:
   - Jos veto häviää, saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.
   - Jos veto voittaa, sisältyy voittoihin helppo 1x kierrätysvaatimus.
   - Huomaa, että tilillä tulee olla riittävästi oikeaa rahaa riskittömän vedon panoksen kattamiseksi! Voit myös napata Betsafen normaalin ensitalletusbonuksen: 100% 200€ asti. Tämän bonuksen kierrätys on 4x (talletus+bonus) min. 1.80 kertoimella. Huomaa, että ensitalletusbonus ei vaikuta riskittömään vetoon millään tavalla, voit yksinkertaisesti ottaa bonuksen tai jättää sen ottamatta. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili TÄSTÄ (erikoisbonuksen saa vain tämän linkin kautta)
   2.) Talleta min. 25€ ja hyödynnä halutessasi 100% bonus 200€ asti.
   3.) Saat tilillesi 25€ arvoisen riskittömän vedon. Veto käytetään aktivoimalla kupongilta löytyvä Riskitön veto -ruutu
   4.) Riskittömien vetojen voitot tulee kierrättää yhden kerran, jonka jälkeen rahat voi nostaa tilille. Riskittömän vedon hävitessä saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tarjous voimassa 18.11 asti
  • VihjeParatiisi.com

   Redbet tarjoaa Huuhkajille tänään HUIKEAN 25.00 kertoimen. (ei kierrätysvaatimuksia)   17.11.2018

   Redbet tarjoaa tänään VihjeParatiisin kautta huikean promon! Uudet asiakkaat saavat nyt Huuhkajien voitolle Unkaria vastaan 25.00 kertoimen (norm. 3.60). Maksimipanos kohteeseen on 1€, eli voit hyötyä Suomen voitosta 25€ asti. Mahdollisilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, vaan ne voi nostaa vaikka heti tilille! Ottelu alkaa tänään klo 21:45. Lisäksi voit hyödyntää Redbetin normaalin ensitalletusbonuksen, josta voi saada jopa 100€ edestä ilmaisvetoja. Voit lukea ensitalletusbonuksesta lisää täältä. Näin lunastat kerroinboostin:
   1.) Avaa tili TÄÄLTÄ
   2.) Käytä tilin avaamisen yhteydessä bonuskoodia: BOOST
   3.) Lyö maks. 1€ veto Huuhkajien 1X2 voitolle Unkaria vastaan
   4.) Voitot saat tilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia!
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

2.10

Recommended Posts

Snooker European Masters klo 11:00

Yan Bingtao - Alan McManus

Pelivalinta: Yan Bingtao -1,5 freimiä

Kerroin: 1,87 Unibet

Yan Bingtao kohtaa European Mastersin avauskierroksella Alan McManusin.

Bingtao ollut avauskaudella hyvässä iskussa. Tällä kaudella otteluita kertynyt 11 kpl, joista Bingtao voittanut 8kpl. Osa vastustajista ollut heikompia, mutta Bingtao on voittanut myös kovia nimiä kuten Bingham ja Gould.

Alan McManusin alkukausi sen sijaan ollut suuri pettymys. 5 ottelua takana ja vain yksi voitto. Vastustajat ovat olleet tasoltaan keskinkertaisia pelaajia, joten voittoja olisin odottanut hieman enemmän McManusilta.

Nyt McManusia vastaan asettuu huomattavasti kovempi kaveri mitä aikaisemmissa turnauksissa. Bingtao pelaa nuoresta iästään huolimatta jo todella hyvää snookeria. Bingtao on vahva breikintekijä ja heikkoudet löytyvätkin safety puolelta. McManusia vastaan Bingtao saanee hyviä mestoja freimien ratkaisuun, sillä McManusin peli ollut sen verran heikkoa tällä kaudella. Jos Bingtaon peli kulkee normaalilla tasolla, niin tästä pitäisi ottaa voitto vähintään 2 freimin erolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Vietnam V-League - Kierros 25

Nam Dinh - Binh Duong

Pelivalinta: Bihn Duong DNB @ 2.45 NordicBet

13:00

Nam Dinh on toiseksi viimeisenä sijalla 13, joukkue on napannut 20 pistettä 24 ottelusta. Nam Dinh on pelannut peräti kahdeksan ottelua ilman voittoa ja edellinen kotivoittokin on kesäkuun lopulta.

Bing Duong on sijalla kuusi ja se on napannut 30 pistettä 24 ottelusta. Bihn Duong ei ole mikään hyvä vierasjoukkue ja se onkin pelannut vieraissa 11 ottelua ilman voittoa, tosin näistä otteluista kahdeksan on päättynyt tasuriin. 

Bihn Duong on viennyt 2010 luvulla kaikki kolme joukkueiden välistä kohtaamista nimiisnä (2-1, 0-2, 2-1).

Uskon, että vieralla on tänään paremmat edellytykset voittoon joten lähdetään kokeilemaan Bihn Duong DNB.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

HK Vitjaz - Avangard Omsk

Avangard Omsk/ 1.85 UniBet

Klo 19:30

 

Tartutaan khl:n puolella tähän Vitjazin kotipeliin.

Vitjaz aloitti kauden ihan ok, mutta nyt viime peleissä on mennyt heikommin vaikka hieno kotivoitto Ufasta tulikin viime viikon perjantaina. Vitjazin saldo viimeisestä viidestä on tuo Ufa voitto ja neljä tappiota. Viime pelissä Vitjaz antoi Sbirille kauden avausvoiton kun Sibir haki vierasvoiton 3-4 lukemin.

Omsk on itäisen konferenssin kakkonen yhdellä tappiolla heti Jekaterinburgin jälkeen. Ainoan tappion Omsk kärsi kotonaan 13.9 kun Magnitogorsk haki 0-1 vierasvoiton. Omsk on tunnetusti kova joukkue puolustamaan ja joukkue onkin päästänyt koko sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja omiin (18) 12 pelaamassaan ottelussa. Hyökkäyspäästä taas löytyy tulivoimaa mm. Shirokov (7), Semyonov (6).

Omsk on joukkueista laadukkaampi ja peli kulkee niin en näe tässä ottelussa kuin yhden voittajan ja siksi Omskia lapulle ihan hyvällä kertoimella.

 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kärpät - Pelicans

Kärpät/ 1.71 CoolBet

Klo 18:30

 

Kärpät saa vieraita Lahdesta kun suht hyvin kauden aloittanut Pelicans luistelee Raksilan jäälle.

Kärpät on syttynyt pelaamaan sillä joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa maalieron ollessa 11-2 noissa peleissä. Kärpillä on laaja materiaali sillä maaleja on tullut useaalle pelaajallae ja puolustus toimii Kukkosen johdolla hyvin eikä voi unohtaa Vehviläistä tolppien välissä joka on aloittanut varmoin ottein.

Pelicans haki ensimmäisen vierasvoiton kaudelle kun se haki täyden pistepotin Turusta 1-4 lukemin, sitä ennen kaatui Hifk kotona jatkoilla 4-3. Pelicans on ollut parempi kotonaan kun taas vieraissa ei ole niin tulosta tullut ennen tuota Turun vierailua sillä Tampereelta tylyt 5-1 lukemat ja Sport antoi Pelsuille opetuksen Vaasassa 4-2 lukemin.

Pelican on pelannut hyvin maalirikkaita otteluita ja jos tänäänkin nähdään maalinteko kilpailu niin kyllä Kärpät on vahvoilla materiaalinsa turvin, mutta epäilen että tässä pelissä maaleilla mässältäisiin sillä Kärppien puolustus toimii ja joukkueen hyökkäys tekee ne tarvittavat maalit voittoon.

Kärpät on voittanut kolme edellistä keskinäistä Raksilassa maalierolla 14-4. Sama meno jatkuu tänään ja Kärpät ottaa rutiinivoiton 3-1.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
League Two / Englanti

Newport County - Macclesfield

Newport County @ 1.74 Marathonbet

Alkaa 21:45

Macclesfieldin kausi on alkanut todella surkeasti. Joukkueella on kymmenen pelatun ottelun jälkeen kasassa kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Joukkue on hävinnyt kaikki neljä vierasmatsiaan. Tasureista kerätyillä kolmella pisteellä heltiää sarjan jumbosija. Sarjakakkonen Newport on voittanut neljä viimeisestä viidestä kotiottelustaan. Viime viikonloppuna joukkue nousi komeasti 0-2 -tappioasemasta 4-2 voittoon Cambridgesta. Macclesfield jatkaa kyntämistään ja Newport poimii rutiinilla pisteet kotiin lukemin 3-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
League One / Englanti

Accrington Stanley - Doncaster Rovers

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.80 Bethard

Alkaa 21:45

Accrington on tehnyt vähintään yhden maalin viimeisessä yhdeksässä ottelussaan. Doncaster on tehnyt 13 ja päästänyt 8 maalia viimeisessä kahdeksassa vierasmatsissaan. Joukkueiden viimeisestä neljästä keskinäisestä kohtaamista kolmessa nähtiin molempien joukkueiden maali. Tänäänkin tullaan näkemään rutkasti maaleja 2-2 tasapeliin päättyvässä ottelussa. Bethardilta markkinatoppi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit Sölänget (Nordicbet-horse racing, toimii vain mobiililla toistaiseksi)

Lähtö 3

Conway City Ås-Harry Ruda valinta 1 kerroin 1.65@Nordicbet

Paalun ykkösraiteelta starttaa Wäjerstenin ajokki, kyseessä on erittäin ravivarma hevonen, joka on kauden kymmenessä startissaan sijoittunut peräti 6kertaa totoon. Viimeksi se oli hyvä kakkonen kohtalaisen hyvällä volttiajalla 16.2, silloin se lähti pakilta ja nyt vuorossa on pienen paalun loistava ykkösrata. Auton takaa Conway City Ås painelee peräti 14 alkuisia aikoja täydellä matkalla, joten vauhteja hevoselta löytyy tälläiseen lähtöön riittävästi jopa voittoon ajatellen. Harry Ruda puolestaan lähtee 20 pakilta ja kyseessä ei missään nimessä ole ravivarma menijä. Laukkaan on sortunut peräti kaksi kertaa viimeiseen viiteen starttiin. Viimeisestä 11 startista ainoastaan yksi totosija, ja ajat ovat olleet auton takaa 16 alkuisia. En usko että tänään kenkien riisuminen parantaa hevosta niin merkittävästi että se saisi paalulta starttaavaa kovemmassa kunnossa olevaa Conway City Åsia millään kiinni. Tämän hetken peliprosenttienkin valossa varsin selkeän oloinen pari kun ne ovat 15-3%.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League EU

18.00

62de07d2f596332bcdf80f5b45ef759c.pngNiP - Space Soldiers92dee0466f4af31faee60ca3a04db8a1.png

 

NiP -3,5 | 1,85 | Unibet

 

 • Onlinekausi alkaa CS:n puolella, kun ESL Pro League Season 8 pamahtaa käyntiin tutuilla kuvioilla. Ensimmäisen pelipäivän ensimmäisessä ottelussa napit vastakkain ovat NiP ja Space Soldiers.
 • NiP on löytänyt nykyisellä kokoonpanollan hyvän vaihteen peliinsä viime aikoina. Lekr0n siirtyessä joukkueen IGL-rooliin NiP:n tulokset ovat parantuneet ja joukkue on noussut takaisin maailman top 10 -joukkueeksi. Viimeaikaisista turnauksista FACEIT Major-turnaus päättyi epäonnekkaaseen karsiutumiseen playoffeista ja samanlainen kohtalo oli viime viikon BLAST Pro Series -turnauksessa, kun NiP jäi kuuden joukkueen turnauksessa kolmanneksi. Näissä molemmissa turnauksissa nähtiin kuitenkin sitä tasokasta ja rohkeasti pelaavaa NiP:iä, mitä ei olla nähty aikaisemmin tämän vuoden puolella. Nyt NiP pääsee keskittymään täysin online-otteluihin, sillä oletettavasti ruotsalaisjoukkueen seuraava LAN-turnaus on vasta marraskuussa. NiP oli viime kauden EPL-runkosarjan kakkonen, joten online-ottelut ovat sujuneet joukkueelta hyvin.
 • Space Soldiers on vahvan alkuvuoden jälkeen ollut pitkään pimennossa erinäisten ongelmien myötä. Major-turnaus päättyi pettymykseen, kun varapelaajan käyttöön pakotettu joukkue ei pystynyt pääsemään kyseisen esteen yli vaan joutui alistumaan kolmeen peräkkäiseen tappioon ja nopeaan kotiinpaluuseen. BLAST Pro Series -turnaus Space Soldiers-pelaajien kotimaassa Turkissa oli mahdollisuus näyttää epäilijöille pitkää nenää, mutta hyvän alun jälkeen joukkue ei kyennyt lunastamaan odotuksia ja jäi turnauksessa neljänneksi. Pettymys Space Soldiers-pelaajille vuoden tärkeimmästä turnauksesta oli varmasti suuri ja paluu arkeen näyttäisi olleen karu, sillä eilen alkaneesta ECS Challenger Cup -onlineturnauksesta käteen jäi kaksi tappiota OpTicille ja Epsilonille, mikä on huolestuttava merkki lähitulevaisuutta ajatellen. Lisäksi Space Soldiers joutuu pelaamaan ennen NiP-ottelua yhden Bo3-sarjan Spiritiä vastaan, mikä voi mahdollisesti viedä joukkueelta parhaan terän ja valmistautumisen ennen NiP-koitosta. Space Soldiers oli viime kaudella EPL-runkosarjan viides.
 • Kuten EPL-sarjassa on tapana, online-runkosarjassa pelataan Bo1-formaatilla kahteen kertaan, jossa kartat tunnetaan etukäteen. Tässä ensimmäisessä osaottelussa karttana on Mirage, jossa nämä kaksi joukkuetta pelasivat viime viikolla BLAST Pro Series -turnauksessa ja tuolloin Space Soldiers otti yllätysvoiton lukemin 16-13. Muut turnauksen lopputulokset joukkueiden osalta eivät kuitenkaan mitenkään korreloi tätä tulosta, sillä kyseisessä ottelussa nähtiin Space Soldiers-pelaaja XANTARESilta kerran elämässä -tyylinen ottelu, jota on lähes mahdoton toistaa. Lisäksi Space Soldiers hävisi loput Mirage-ottelunsa turnauksessa, kun taas NiP voitti yhden ja pelasi yhden ottelun tasan samaisessa kartassa. Space Soldiersin viimeisen 10 Mirage-ottelun rekordi on 3 voittoa ja 7 tappiota, NiP:n sama rekordi on 5 voittoa, 1 tasapeli ja 3 tappiota. 

 

NiP pääsee tähän otteluun paremmassa formissa ja paremmin valmistautuneena, kun Space Soldiers joutuu pelaamaan alkupäivästä mahdollisesti vaikean ja energiaa syövän Bo3-sarjan ennen tätä ottelua. Joukkueiden viimeisimmissä keskinäisessä kohtaamisessa Space Soldiers otti XANTARESin ihmetekojen myötä niukan voiton, jonka NiP haluaa varmasti tänään korjata. Lisäksi Mirage on karttana suosinut tilastollisesti NiP:iä selkeästi Space Soldiersia enemmän. Nämä tekijät huomioonottaen NiP on vahva ennakkosuosikki voittamaan ottelun, jos vaan vähänkään online-ottelut NiP:iä kiinnostaa. Kohde menee oikein, kun NiP voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla (vastustaja saa korkeintaan 12 kierrosta).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solänget lounasravit (14:23)

Lähtö 4

Crazy Daizy-Wasa Windy valinta 2 kerroin 1.65@Nordicbet

Tässä vastakkain Wäjerstenin ja Östmanin ajokit, jotka 20pakilta radoilta 3 ja 4.

Wasa Windy on normaalisti erittäin ravivarma hevonen, mutta viimeksi laukka pääsi yllättämään. Toissakerralla hevoset olivat samassa startissa, jolloin Windy oli peräti neljä kymmenystä parempi, joka on ravikilpailussa iso ero, kuten sijat 0 ja 4 kertovat. Ennen tätä windy on ollut joka kilpailuun hyvä sijoittuen sijoille 1,3 ja 6. Se on mennyt viimeiseen viiteen starttiin voltista peräti ajan 15.4 , kun Daizyn paras otatus on 16.1. Lisäksi Solängetin rata on tuttu sekä hevoselle että kuskille, joten laukkariskiä ei pitäisi juurikaan olla. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga

Jukurit - Jyp

Pelivalinta: Jyp -1.5 (Jyp) @ 3.05 Unibet

18:30

Jyppi on aloittanut kauden vaisunlaisesti ja kasassa on vain 9 pistettä ja sijoitus vasta 11. Jukurit puolestaan on pelannut odotuksiin nähden mainiosti ja joukkue on kymmenessä pisteessä ja sillä irtooaa sarjataulukosta yhdeksäs sija.

Jukurit on hävinnyt neljästä edellisestä pelistä kolme, mutta näistä ainoastaan yhdessä se on taipunut varsinaisella peliajalla.

Jyppi puolestaan on voittanut neljästä viimeisestä ottelusta kaksi ja hävinnyt kaksi. Jyppi on nyt kahden ottelun tappioputkessa, Kookolta tuli 4-3 turpaan ja sitä ennen Tps oli 2-4 parempi Jyväskylässä.

Edellisessä kohtaamisessa Jukurit oli Jyväskylässä 1-4 parempi mutta tänään en usko samanlaiseen yllätykseen vaan Jyppi palaa varjojenmailta omalle tasolleen ja nappaa ottelusta vähintään kahden maalin voiton.

Kohde menee oikein kuhan Jyppi voittaa vähintään kahdella maalilla.

 • Tykkäys 2
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL

Skellefteå - Växjö 

YV-Maaleja yli 1,5 @2.22 Nordicbet 

KLO: 20.00 

Länsinaapurissa ollaan saatu sarjakausi käyntiin ja kotijoukkue onkin aloittanut mallikkaasti. Vieraat taas eivät, sillä maalinteko on takunnut. Växjö on viimekaudesta hiukan heikentynyt, eikä tuota tuttua dominointia ole ainakaan vielä päästy näkemään. Jos nähdään ollenkaan. Skelle taas on säilyttänyt runkoaan viimevuodesta ja pelillisesti joukkue on jo lähes tasollaan. Vastakkain siis viimekauden finalistit. Voi vain todeta että Skellellä on muistissa tuo finaalisarja, sillä 4-0voitoin växjö marssi mestariksi, eikä skelle saanut tehtyä kuin 1maalin koko sarjassa. Edellinen voittokin Växjöstä on vuodelta 2016 ja 11 keskinäisen ottelun takaa. Ylivoimamaaleja haetaan tähän iltaan ja syykin on selvä. Kotijoukkue ei ole yyveellä onnistunut viimeiseen 5 peliin Mölleristä ja Lindströmistä huolimatta. Växjö Horakin johdolla saanut sentään pari onnistumista. Kotijoukkue haluaa katkaista tuon ruman historian tänään ja ottelu tulee olemaan vauhdikas. Hyökkäysosastot kunniaan, sillä taitoa löytyy molemmilta. Tasainen ennakko kääntyy kuitenkin kotiinpäin ja Skelleä pidän pienenä suosikkina. Tunnetta ei pelistä tule puuttumaan joten boxin ovet käyvät. Tämä matsi ratkaistaan tänään erikoistilanteilla ja uskon, että siinä myös molemmat kertaalleen onnistuu. Ainakin Skellen olisi aika.

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 YV-Maalia 

VÄÄRIN!

 • Tykkäys 2
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Sport - Tappara 

Pisteentekijä: sisältää mahdollisen jatkoajan: Brody Sutter @2.00 Nordicbet 

KLO: 18.30

Voitetut pelit alla kummallakin ja silmiinpistävää on ollut maalirikkaus. Ei sillä että sitä tänään nähtäisiin ken tietää. Joukkueet ovat taulukossa lähekkäin ja maalierot lähes identtiset. Todella ympäripyöreä ottelu on mielestäni tulossa sillä kirvesrintojen asenne ja työnteko on ollut hukassa. Toisaalta pientä muutoksen tuulta on ollut havaittavissa, joten rosteriin nähden se olisi odotettua. Sport painaa nuoruuden innolla ja mielestäni joukkue on esiintynyt yllättävän hyvin. Vahvistuksiin voidaan kuitenkin laskea -91 syntynyt raamikas ykkösketjun sentteri Sutter. 6 peliin 5 pojoa nakuttanut hyökkääjä on ollut pisteillä kolmessa viimeisessä ottelussa ja peliaikaa kertyy keskimäärin 19min/ottelu. Yyvee vastuuta tulee myös, mutta siihen osioon on parannusta tultava. Aloituksia mies on vienyt yli 50% varmuudella joten kokonaisuudessaan Sutter on aloittanut liigataipaleensa Vaasassa hyvin. Sport on pirullinen vastustaja jonka pelaaminen perustuu armottomaan työntekoon. Tappara taas kurinalainen, omanpään kautta hyökkäävä nippu, joka tykkää olla kiekossa. Veikkaan ottelusta tasaista vääntöä jossa maalivahdit nousee avain asemaan. Kotijoukkueen Sutter on kuitenkin mies paikallaan ja Sportin ykkönen liigatasolle kova trio. En ihmettele, vaikka mies nähtäisiin tänään maaleilla. 

Kohde menee oikein kun Brody Sutter tekee pisteen ottelussa 

OIKEIN!

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Linköping HC  Linköping - Brynäs  Brynäs IF

Tekee maalin R.Kousal(Brynäs) @4.00 Unibet

SHL kiekosta Brynäsin Kousalin maalia kokeillaan.

Linköping on saanut loisto startin kauteen ja on piikkipaikalla ilman tappiota.Jatkoilla se on yhden hävinnyt ja voittanut.Tänään se saa kotiinsa Brynäsin,jonka kausi on alkanut heikommin.Brynäsilla on vasta yksi voitto ja jatkoilla se on hävinnyt parit.Brynäsin tsekki Kousalin otteet ovat olleet hyviä.Sveitsistä Davosista siirtynyt Kousal on tehnyt jo 4 maalia,jotka tuli kauden neljässäensimmäisissä peleissä.Viimeisin kohtaaminen Mora vastaan oli Kousalilla kuiva.Davosissa Kousal ei onnistunut ja viimekaudella 49 ottelussa ei tullut kuin 8 maalia.Brynäsissä Kousalilla näköjään homma toimii,kun nyt on jo siis 4 maalia ja syöttö plakkarissa.Toivotaan,että Kousalin kuivahetki jäi Mora otteluun ja tänään hommaa jatketaan taas osumilla.

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Malmö  Malmö - Frölunda  Frölunda HC

Tekee pisteen C.Genoway(Frölunda) @2.25 Unibet

Lisää naapuria ja napataan Frölundan kanukki pakin pojoa.

Frölundalla on varmasti muistissa viimekauden playoff kierros,kun Malmö pudotti sen jatkosta.Tänään inkkarit pääsee siis ainakin yrittämään kostoa ja se varmasti maistuisi.Malmö on taulukossa Frölundan edellä,mutta pisteissä eroa on van 2.Kanukki Genoway on 4 ottelussa ottanut jo 1 maalin ja 3 syöttöä,joka on pakille ihan mukavat tehot tuohon ottelumäärään.Genoway yleensä nakuttelee sen 20 syöttöä kaudessa ja siihen jonkusen maalin viel päälle.KHL kausinaan Genoway teki sen 14-20 syöttöä neljässä eri jengissä.Frölundassa tahti vaikuttas samansuuntaiselta,ellei jopa kovemmalta.1.ketju on se Frölundan paras ja se saa ylivoimalla pelata,jossa Genoway myös luutii takalinjoilla.

 

 • Tykkäys 1
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit Forssa lähtö 4.

Lassic Point - Guido Di Quattro h2h

Pelivalinta: Guido Di Quattro

Kerroin: 2,25 Bet365

Forssan toto5 avauskohde vaikuttaa mielenkiintoiselta. Suurimmat suosikit Lassic Point ja Guido Di Quattro ovat palanneet tauolta ja näin ollen yllätyksillekin on sijaa.

Guido Di Quattro kilpaili yhden startin tauon jälkeen ja esitys oli positiivinen. Startti alla hevonen parantaa varmasti suoritustaan.

Lassic Point palaa tänään tauolta ja hevonen on pelattu heti kohteen suosikiksi. Uskon, että hevoselle haetaan nättiä reissua paluustarttiin. Lassic Point on hyvä hevonen tähän lähtöön, mutta suoraan tauolta pieni arvoitus.

Guido Di Quattro on paljon tauluaan parempi menijä ja tänään kuskina Antti Teivainen, joten kärkipään sijoitus ei yllättäisi lainkaan.

Lassic Point on tähän h2h kohteeseen ehkä niukka suosikki, mutta hyvin tasaisesta parista kyse.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL

Malmö - Frölunda

Tekee ottelussa pisteen: Ryan Lasch

 

Valinta: Kyllä

Kerroin: @1.90 (Unibet)

 

Mielestäni kiekkokierroksen maistuvin pistekohde on tässä. 31-vuotias jenkkipeluri Ryan Lasch on tehnyt todella kovaa jälkeä koko uransa aikana Euroopassa ja pistekeskiarvo lähenteleekin yhtä pistettä per ottelu. Mies muistetaan Suomessa varmasti parhaiten kaudelta 2011/2012 kun hän mätti järjettömät 31 maalia ja 47 syöttöä voittaen koko Liigan pistepörssin Pelicansin riveissä. Viimeisestä neljästä kaudesta kolme kappaletta on nyt mennyt Ruotsin suurseuran Frölundan riveissä ja jälki on ollut sielläkin tuhoisaa: 141 ottelussa pisteitä on syntynyt peräti 145 kappaletta, eli päälle yksi per peli. Tällä kaudella toistaiseksi tehot 1+1 neljässä ottelussa, mutta vähämaalista on ollut muutenkin. Kuitenkin Unibetin tarjous yhdestä pisteestä tämän illan ottelusta Malmöa vastaan on todella maistuva. Nordicbetilla vastaava kerroin on @1.55, joka mielestäni on lähellä totuutta (tosin jatkoaika siellä mukana). 

 • Tykkäys 1
 • Posi-Putin 1
 • Trollface 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB Wild Card

Chicago Cubs - Colorado Rockies

Vihje: Alle 8.5 juoksua

Kerroin: 1,84

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 03:05

- Cubs ja Rockies kohtaavat MLB Wild Card ottelussa.

- Taatusti tiukan tasainen vääntö on kyseessä tässä elin tärkeässä ottelussa. Kummulla molemmilla joukkueilla aloittavat huippusyöttäjät kun vasenkätinen Jon Lester aloittaa kotijoukkue Cubsin syöttäjänä, Lesterillä on paljon kokemusta monen vuoden takan ja hän on ehdottomasti yksi liigan parhaimpia pitchereitä, Lesterin ERA tältä kaudelta on 3.32 ja WHIP 1.31 lukemissa. Colorado Rockiesin syöttäjänä aloittaa erittäin huippukauden pelannut vasenkätinen Kyle Freeland joka on tällä kaudella pelannut kyllä niin nappiin koko kauden ajan että, hänen ERA tältä kaudelta on 2.82 lukemissa ja WHIP 1.25 lukemissa. Molemmat syöttäjät ovat erinomaisia ja heittävät hyvin taajaan strikeoutteja, tässä tärkeässä playoff Wild Card ottelussa juoksut ovat elintärkeitä ja vaikeasti hankittavissa etenkin kun nämä huippusyöttäjät dominoivat kummulla ja ottavat syöttäjien kaksintaistelussa mittaa toisistaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Tokio

Nick Kyrgios - Yoshinito Nishioka

Vihje: Yli 21.5 peliä

Kerroin: 1.75

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 06:00

- ATP Rankingin 27. Nick Kyrgios ja 95. Yoshinito Nishioka kohtaavat. Nick Kyrgios on tunnettu suhteellisen hyvänä kovan kentän pelaajana joten alusta sopii hänelle mainiosti, viime aikaiset otteet ovat olleet hyviä kovalla kentällä vaikka viimeksi rökäletappio Roger Federeriä vastaan tulikin. On Kyrgios silti hyvä pelaaja ja esiintynyt hyvin esim. Del Potroa vastaan Cincinnatin turnauksessa. Yoshinito Nishioka puolestaan on nostanut tasoaan melkoisesti viime aikoina ja pelannut erinomaista tennistä jopa ihan hyviäkin pelaajia vastaan. Molemmat pelaajat omaavat kovat syöttöpelit johon on hyvä turvautua ja rakentaa omaa peliään. Murrot ovat harvassa tässä ottelussa ja tiebreikkejä saatetaan nähdä useampikin molempien pelaajien voittaessa erät luultavasti, sen verran tasainen ja syöttöihin turvautuvat pelaajat ovat kyseessä tässä ottelussa, viime kohtaamisessa 2016  puolella kovalla kentällä pelatussa ottelussa myöskin, nähtiin 27 peliä kun Kyrgios ottelun 2-1 luvuin vei, siitä ollaan tultu paljon eteenpäin ja ottelupari muuttunut vielä enemmän tasaiseksi joten overia otetaan lapulle hyvällä kertoimella. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×