Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | StarSeries i-League

10.00

af18056edf0ed58a4faa3ef1236e9d5c.png OpTic - Renegades29c2f33c539d7c7466ccfd2b031619f7.png

Yli 2,5 karttaa | 1,96 | Nordicbet

 

  • StarSeries-turnaus jatkuu perjantaina neljännesvälierien muodossa ja niistä ensimmäisessä areenalle astuvat OpTic ja Renegades.
  • OpTic on löytänyt uudella kokoonpanolla uuden vaihteen peliinsä monen kuukauden pituisen vaikean jakson jälkeen. Northista tuotu Niko on tuonut jotain uutta joukkueen peliin, sillä pitkään pimennossa ollut tähtipelaaja k0nfig on löytänyt tässä turnauksessa huippuvireen ja kantanut joukkueensa 3-1 -rekordilla playoffeihin asti. Kyseessä on tämän joukkueen ensimmäiset playoffit, joten eiköhän sen eteen joukkueessa olla tehty paljon töitä valmistautumisessa tähän otteluun.
  • Renegades niin ikään tuli tähän turnaukseen uudella kokoonpanolla. Nifty ja Ustilo lähtivät muille maille ja tilalle otettiin Liazz ja Gratisfaction, sekä valmentaja Kassad palasi joukkueen koutsiksi. Australialaisjoukkueen pakka siis sekoitettiin kertaheitosta kunnolla ja toistaiseksi tulokset ovat menneet parempaan suuntaan. Avausottelun nöyryyttävän tappion jälkeen Renegades otti puhtaasti kolme peräkkäistä voittoa, joka oikeutti playoffpaikkaan. Sen verran täytyy kuitenkin sanoa, että Renegadesilla on ollut hyvä arpa turnauksessa ja tie playoffeihin oli varmasti kaikista turnauksen jäljellä olevista joukkueista helpoin. 
  • Playoffit pelataan tutusti Bo3-formaatilla. OpTic bannaa Cachen ja Renegades bannaa joko Overpassin tai Nuken. OpTic valinnee sen kartan, jota Renegades ei bannaa eli Overpassin/Nuken, jotka ovat molemmat heikkoja karttoja Renegadesille ja pitäisi olla lähes automaattinen karttavoitto OpTicille. Renegades valitsee todennäköisesti Dust2:n tai Trainin, joista molemmat kartat ovat tilastollisesti heikkoja OpTicille ja kohtuullisen vahvoja Renegadesille. Myös Mirage on mahdollinen valinta Renegadesille, mutta sen kartan voittajaa on vaikea sanoa.

 

Tässä ottelussa molemmilla joukkueilla on samat teemat. Viime kuukausina vaisut tulokset johtivat kokoonpanomuutoksiin, jonka kautta joukkueet ovat löytäneet paremman vireen ja pitkästä aikaa playoffpaikan LAN-turnauksessa. Täten ottelun voisi olettavan olevan tasainen ja sitä se voi myös olla, vaikka ehkä hitusen OpTicin puolelle kallistuisin lopullista voittajaa hakiessa. Karttavalikoimissa on molemmilla joukkueilla puutteensa, johon kumpikin todennäköisesti pääsee iskemään ja siten kääntämään oman karttavalintansa voitoksi, jolloin ottelussa nähtäisiin pelattavan vihjeen edellyttämä kolme karttaa. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarSeries i-League

13.00

7d4661155b19d6b36d7610c06ad855be.png ENCE - BIG3f62dd4f70559a8bd96bac513f28bcb4.png

ENCE | 1,82 | Nordicbet

 

  • Toisessa puolivälieräottelussa päästään näkemään kun suomalaisjoukkue ENCE ottaa mittaa BIG:stä.
  • ENCE on pelannut toistaiseksi virheetöntä turnausta, kun kolmesta ottelusta on tullut kolme voittoa. Joukkuepeli on toiminut sillä tasolla, mitä ENCE voi parhaillaan esittää ja yksilöt ovat nousseet esiin hienolla tavalla. Mitään heikkoja kohtia ei ole ollut joukkueen pelissä eikä joukkueelle joskus tyypillisiä sulamisia nähty, edes silloin kun Mousesports-ottelussa vastustaja pyrki tekemään ottelun lopussa comebackia. ENCE voi siis hyvillä mielin tulla tähän otteluun.
  • BIG joutui kaivamaan paikan playoffeista pitkän kaavan kautta ja vasta viimeisen ottelun jatkoajalla BIG sai raavittua tarvittavat kierrosvoitot Mousesportsia vastaan. Joukkue oli etenkin turnauksen alussa hukassa pelinsä kanssa, mutta alkusarjan loppua kohden BIG:n tähtipelaajat tabseN ja smooya heräsivät ja veivät joukkueensa väkisin playoffeihin. Muu joukkue harvoin yltää näiden pelaajien tasolle ja tabseNin ja/tai smooyan pelatessa huonosti BIG on usein pulassa.
  • Karttavalikoimissa nämä joukkueet ovat harvinaisen samankaltaisia. ENCE bannaa Cachen ja BIG bannaa Miragen, mutta siihen eriäväisyydet päättyy, sillä molemmilla joukkueilla on suurin piirtein samat vahvat ja heikot kartat, mikä tekee karttaveton ennalta-arvaamista todella hankalaa, mutta on myös tavallaan ENCEn etu. BIG nimittäin on gob b:n johtamana joukkue, joka nojautuu erittäin vahvasti karttakohtaiseen valmistautumiseen. Karttojen ollessa arvoitus BIG ei välttämättä pysty käyttämään tätä vahvuutta ja silloin ENCEn osakkeet nousevat.
  • Lisäpointtina pitää mainita, että ENCEn pistoolikierrokset ovat olleet mainioita tässä turnauksessa. ENCE voitti pelaamissaan otteluissaan kaikki 6 pistoolikierrosta, kun BIG voitti 5/10 pistoolia. Bo3-sarjoissa pistoolikierrosten merkitys toki pienenee jonkun verran Bo1-otteluihin nähden, mutta silti hyvillä pistoolikierroksilla pystyy saamaan etua vastustajaan nähden. 

 

Mielenkiintoinen ottelu kaikenkaikkiaan, jossa todennäköisesti pienet erot ratkaisevat. ENCE pääsee otteluun hyvin valmistautuneena ja heidän peruspelin taso on ollut erittäin laadukasta. Lisäksi yksilöt sergej:n johdolla ovat olleet vireessä ja henkisellä puolella joukkue ei ole sortunut virheisiin. BIG joutui koville alkusarjassa ja Mousesports-ottelun jälkipyykissä valmistautumista saattaa vaikeuttaa smooyan ja tiziaNin pelleilyt pelin sisällä ja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi BIG:n aseena pidetty tarkka valmistautuminen voi olla vaikea toteuttaa, kun pelattavia karttoja on todella vaikea tietää etukäteen. Näin ollen annan ENCElle sen tarvittavan pienen etumatkan, jonka toivottavasti suomalaispelaajamme osaavat käyttävän hyödykseen. Kohde menee oikein, kun ENCE voittaa ottelun. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis  challenger Barcelona klo 12:30

Martinez, P - Giustino, L

Pelivalinta: Martinez, P

Kerroin: 1,79 Marathonbet

Espanjalainen nuori pelaaja Martinez pelannut hyvän kauden. Ranking noussut mukavasti ja menestystäkin tullut. Martinez voitti Båstadin challenger turnauksen kesällä ja sen lisäksi futurestasolta titteli. Haastajatasolla Martinez menestynyt hyvin ja ura noususuunnassa.

Giustino pelaillut haastajatasolla ilman suurempaa menestystä. ITF tasolta Giustinoltakin löytyy pari titteliä. Giustino pelaillut monta vuotta tasaisesti ITF ja haastajatasolla mutta todellinen läpimurto puuttunut. 

Turnaus pelataan massalla, joka parantaa entisestään Martinezin voiton todennäköisyyttä. Martinez kova massapelaaja ja muilla alustoilla tulokset vaisumpia. Uskon Martinezin ottavan rutiinivoiton Giustinosta.

Link to post
Share on other sites

La Liga 2 / Espanja

Malaga - Albacete

Valinta / Malaga / @1.70 WilliamHill

Klo / 17.00

Malaga on yksi viimekaudella La Ligasta tippuneista joukkueista ja tasoltaan sarjan paras joukkue. Edelliseen kolmeen peliin joukkuelle mahtuu yksi vierashäviö ja tappio myös viimekaudella tippuneita La Corunaa sekä Las Palmasia vastaan. Nyt joukkue saa hieman helpomman vastuksen ja 3 pistettä pitäisi ottaa, 2 kovaa peliä lukuunottamatta Malag on voittanut kaikki 6 muuta peliä murskaavalla maalierolla 9-1. Kotona joukkue ei ole vielä päästänyt maaliakaan ja Albacetelle tulee vaikeat paikat Malagassa.

Albacete oli viimekauden lopuksi sarjataulukossa sijalla 17. ja vain yhden pisteen päässä putoamisesta. Kesän aikana joukkue ei hirveästi vahvistunut ja tämä kausi on ollut ylisuorittamista tasoon nähden. 8 kieroksen jälkeen joukkue on sarjataulukossa seitsemäs, mutta alamäki on todennäköisesti luvassa. Joukkueen saldo on 3-4-1, mutta edellisestä 4 pelistä joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden. 

Malaga on selvästi tasokkaampi näistä kahdesta joukkueesta ja saa vielä kotiedun tähän päälle.

 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Uefa Nations League klo 21:45

Viro - Suomi

Pelivalinta: Suomi

Kerroin: 2,14 Bet365

Viro ja Suomi kohtaavat illan ottelussa Tallinnassa. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Turussa, jossa Suomi oli 1-0 luvuin vahvempi.

Suomen UNL ottelut lähteneet upeasti käyntiin kun molemmista otteluista napattu voitto. Joukkueen peliesitykset olleet kohtuu hyviä vaikkakin vielä on varaa parantaa. UNL lohkossa Suomella loistavat mahdollisuudet päästä vuoden 2020 EM kisoihin. 

Viro aloittanut UNL:n kahdella tappiolla. Tämän päivän peliin lähtökohdat haastavat, kun Virolla tärkeitä poissaolijoita. Virolta puuttuu ottelusta Klavan, Käit, Jaager ja Mets. Poissaoloilla merkittävä vaikutus Viron puolustukseen.

Tästä ottelusta Suomen olisi todella tärkeätä ottaa voitto, jolloin Kreikalla olisi kaikki paineet maanantain ottelussa Suomea vastaan. Kotiedun merkitys illan ottelussa on normaalia pienempi, sillä Suomesta varmasti paljon faneja lähdössä katsomaan ottelua.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 17.00

 

Avtomobilist Yekaterinburg -  Sibir Novosibirsk 

 

Valinta :  Sibir Novosibirsk 

Kerroin :  11.00  ( Coolbet ),,,,  9.20 ( Veikkaus ) 

 

KLASSIKKO, , NYT pakko ottaa, sillä tässä on pari perinteistä kohtaa, jotka voi hyvin kääntymään pelin vieraille. 

 

1) Avtomobilist 16 ottelun voittoputkessa 

Kotijoukkue on voittanut kaikki kauden ensimmäiset 16 otteluaan,  joista vain perään kaksi on vasta jatkoilla.    Tämän putken on jossain vaiheessa vaiheessa mentävä katki.   Viime vuonna muun muassa Jokerit oli 15 ottelun voittoputkessa sekä 16 ottelun pisteputkessa,  että tuo on menty jo ohi ja kyllä se tappio sieltä tulee lähiaikoina pakosti. 

2)  Sarjan 1  VS  Itäisen Konferenssin Viimeinen 

Tässäpä on klassikon ainekset.   Kotijoukkue,  joka voittanut kaikki kohtaa sarjan paskimpiin joukkueisiin kuuluvan Sibir joukkueen, joten kyllä näitä on nähty, kun viimeinen yllättää tuon ensimmäinen vaikka tilastot on ollu ihan varmoja kotivoitosta. 

3)  Avtomobilist palaa kotikaukaloon 

KLASSIKKO. .. Usein jääkiekossa, jossa joudutaan oikeasti reissaamaan pitkiä päiviä, niin paluu kotiin on vaikea.  Moni pelaaja sanoo, että vieraskiertueen jälkeinen ensimmäisen kotiottelu on se vaikein, sillä siinä on ne matkustus rasitukset vielä hieman häiritsemässä sekä kaikki on aina ihanaa palata nukkumaan kotiin omien perheiden luo, niin se tietty väsy näkyy näissä peleissä. 

Avtomobilist on vieläpä ollut tuolla pitkällä matkalla,  kun joukkue on käynyt neljän (4) ottelun vieraskiertueella,  jossa on kohdattu  Admiral,  Amur siitä matka ihan Kiinaan asti Kunlun vieraaksi ja sieltä voittojen kera tultu kovakuntoisen Magnitogorsk vieraaksi mikä voitettiin jälleen tyylillä.   Vieraskiertueella usein joukkue pelaa kurinalaisesti koko kiertueen,  kun joukkue on keskittynyt joka kerta ja nyt yhden huilipäivän kautta kohtaamaan paska Sibir ,  niin kuka syttyy?  

 

Pieni haku ammunta siis kyseessä,  mutta ei yllätä, mikäli Avtomobilist kokisi pientä rasitusta tuon vieraskiertueen jälkeen ja ei oikein  syty illan vastustajalle,  joka osuu juuri Magnitogorsk - UFA pelien väliin, mitkä varmasti sytyttää tätä joukkuetta.  Klassinen tapa olisi juuri tänään munasta tuo voittoputki ja kyllä kertoimissa on hieman ilmaa, niin pakkohan se on tarttuu tähän.   Kukaan ei ylläty kotivoitosta, mutta yllä olevien seikkojen perusteella en kyllä ihmettelisi yhtään vaikka vieraat ottaisivat myös voiton. 

 

Kunhan Sibir voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, WHL Naiset

Krasnoyarsk N - St. Petersburg N

Pelivalinta: St. Petersburg ML @ 1.85 Bet365

9:00

Eilen joukkueet aloittivat keskinäisen ottelusarjansa. Matsi oli erittäinen tasainen ja vähämaalinen, ratkaisu saatiin vasta kolmannen erän kuudennella peliminuutilla, lopputulos siis 1-0. Vierasjoukkue vei laukaukset nimiinsä 28-24, mutta maalia he eivät paikoista huolimatta onnistuneet tekemään. Krasnoyarsk on sarjassa toisena 23 pisteellä ja Petersburg viidentenä 15 pisteellä, tosin heillä on kolme ottelua vähemmän pelattuna mitä Krasnoyarskilla. Tässä sarjassa kotiedulla on merkitystä, mutta en jaksa uskoa että tässä ottelusarjassa kotijoukkue pystyy voittamaan kaikki kolme ottelua sillä joukkueiden voimasuhteet ovat hyvin tasaiset. 

Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa kolme kertaa, kaikki ottelut ovat päättyneet Krasnoyarskin kotivoittoon (2-1 VL, 2-1, 1-0).

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 17.00

Avtomobilist Yekaterinburg -  Sibir Novosibirsk 

Pelivalinta: Dawes Nigel (Yeka) tekee maalin @ 2.55  Unibet

Idän kärki ja jumbo kohtaavat tänään. Jekalla on kasassa 32 pistettä ja Sibirillä vaivaiset viisi pistettä, en näe Sibirllä tänään minkäänlaisia mahdollisuuksia ja VIRE Jeka tulee nappaamaan murskavoiton tästä ottelusta. 

VIRE Dawesin maalia voidaan odottaa sillä hän on nyt kahden ottelun maaliputkessa ja tehopisteitä on kertynyt mukavat 17 (6+11). 

  • VIRE Jeka ei ole hävinnyt peliäkään
  • VIRE Jeka on tehnyt 16 ottelussa peräti 61 maalia (maaliero 61-23)
  • VIRE Dawes on iskenyt kuudessa viime pelissä viisi maalia

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Jekaterinburg - Sibir

Sibir +2.5/ 1.95 Unibet

Klo 17:00

 

@Kemmu tästä jo vihjasikin kattavasti tilastoineen, mutta itse lähden vielä varmemmalla kohteella.

Voittoputkea vastaan ei saa pelata joten haetaan kohdetta jossa Jeka voi voittaa mutta ei yli kahden maalin erolla.

Jekan kausi tähän mennessä on ollut pelkkää ruusuilla tanssimista kun joukkue ei edelleenkään tiedä miltä tuntuu hävitä, 16 voittoa joista vain kaksi on tullut jatkoajalla. 

Sibirin putki oli aivan päinvastainen sillä kauden alussa Sibirillä oli 12 ottelun tappioputki, joka sitten lopulta katkesi kun joukkue voitti Vitjazin vieraissa 3-4, tuon jälkeen on tullut vielä voitto Riikasta 6-3 ja viime ottelusta joukkue sai pisteen Slovanilta.

Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen syyskuun alkupuolella päättyi Jekan hyväksi 1-4, mutta ottelu oli suht tasainen laukauksienkin valossa ja Jekan neljäs maali tuli tyhjiin ainoastaan kolme sekuntia ennen loppua. Uskon että Sibir pystyy laittamaan tänäänkin Jekalle kampoihin etenkin kun edellinen ottelu oli juuri silloin kun Sibirin peli oli täysin kadoksissa. 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Mestis 

Ketterä - RoKi 

Ketterä yli 4 maalia @2.35 Unibet 

KLO: 18.30

Kolmatta rokin peliä putkeen ja jos liike ei eilisestä parane niin ketterä luistelee yli. Kolmeen päivään kolmas matsi rokille vieraissa ja kaksi edellistä toki voitettua ottelua on venynyt jatkoille saakka. Vastassa ollut sarjan heikoimpiin lukeutuvat IPK ja KooVee. Ketterä hävisi toissapäivänä oman pelinsä ja haluaa varmasti jatkaa tappiotonta kotiputkea Suomen cup ottelut mukaanlukien. Kotijoukkue on puolustuksesta vahva, eikä piimäjaloilla tänään pelaava Roki pääse haastamaan kunnolla. Ketterän ja Rokin matsit ovat yleensä olleet runsasmaalisia ja siltähän se näyttää nytkin. Raja kohteeseen melko hankala, mutta vaikka sinne Reijola Rokin maalille luisteleekin niin kenttäpelaajista ei apuja ole ottelun edetessä loppua kohden. Ketterä voittaa väsyneen Rokin ja uskallan väittää että ero 60pelatun minuutin jälkeen on selvä. Tuohon 4 maaliin mennään varmasti joten voidin avulla kohde lappuun.

Kohde menee oikein kun Ketterä tekee vähintään 5 maalia ottelussa (tasan 4=VOID)

VÄÄRIN!

 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...