Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL

Slovan Bratislava - Admiral Vladivostok

Alkamisaika: 19:00

 

Tekee ottelussa pisteen: Jeff Taffe

Valinta: Kyllä

Kerroin: @2.02 (Marathonbet)

 

Otetaanpa tämä kerroin huomiselta talteen ajoissa. Nimittäin melko maistuvalta tuntuu etukäteen. Jeff Taffe on Slovan Bratislavan ykkössentteri ja samalla joukkueen paras pistemies tältä kaudelta. Slovanin ylivoimaisesti paras ketju on ollut juurikin ykkösnyrkki, jossa laidoilla ovat maalipyssy Michal Repik ja TPS:n riveissä viime kaudella Liigaa pelannut Patrik Virta. Huomenna vastaan asettuu yksi sarjan heikoimpia joukkueita, Admiral Vladivostok. Vladilla on seitsemän ottelun tappioputki ja sen jatkuminen on todennäköistä myös Bratislavassa, kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki. Mitä Taffen pisteeseen tulee, uskon sen toteutuvan selvästi päälle 50 prosentin todennäköisyydellä, joten kerroin on hyvinkin pelattava. Vladivostok kotona ei ole niitä vaikeimpia vastustajia ja Taffella on kasassa 14 pistettä 18 peliin. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella Vladivostokissa, Slovan voitti 5-4 jatkoajan jälkeen ja Taffe teki ottelussa kaksi maalia. Repikin piste kertoimella 2,52 on myös todella maistuva, mutta vihjataan nyt Taffea tällä kertaa. Nordicbetillä tämä kohde on vain @1.60 (jatkot mukana), joka on mielestäni aika hyvin laskettu kerroin. 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker English Open klo 15:00

Baird - Highfield

Pelivalinta: Baird

Kerroin: 2,40 Nordicbet

Bairdin alkukausi ollut vaikea. Karsintaotteluista tullut tappioita ja peli ei ole kulkenut. Viime ottelussa Baird kuitenkin onnistui voittamaan Shaun Murphyn 6-0 luvuin, joten siitä varmasti sai lisää itseluottamusta. Uskon Bairdin parantavan tässä turnauksessa peliotteitaan, sillä potentiaalia on paljon.

Highfield pelannut tuloksellisesti alkukauden paremmin kuin Baird. Highfield on voittanut monia karsintaotteluita tällä kaudella, mutta vastustajat näissä kamppailuissa olleet heikompia. Kovempia vastustajia vastaan Highfield kärsinyt selviä tappioita. 

Ennakkoon ottelu vaikuttaa todella tasaiselta. Baird asetettu altavastaajan asemaan heikkojen alkukauden esitysten vuoksi. Perustasoltaan pelaajat kuitenkin hyvin samantasoisia, joten Highfield liian suuren suosikin asemassa.

Nordicbet tarjoaa hyvää kerrointa Bairdin voitosta.

Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends Worlds

Team Liquid - KT Rolster

Vihje: Map 1 both teams to slay a dragon

Kerroin: 1.85

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 11:00

- Team Liquid ja KT Rolster aloittavat tämän Worlds päivän.

- Uskon tästä pelistä vauhdikasta ja suht pitkää jossa noita objektiiveja haetaan hyvä määrä. Uskon että pelissä tapetaan tuo perus 4-5 dragonia jolloin hyvin todennäköisesti molemmat joukkueet ainakin sen yhden dragonin tappaa. Molemmille joukkueille tärkeä ottelu ja hyvin todennäköisesti objektiivit ovat hyvin tärkeässä osassa. KT Rolsters luonnollisesti lähtee otteluun suurena suosikkina mutta ei tästä mitään aivan täyttä ylijuoksu peliä ole tulossa kun kaksi hyvää botlanea ja jungleria kohtaa, peli tulee venymään sinne 35 minuutin tietämille niinkuin jo aiemmin näiden joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Worldseissa kun 4 dragonia tapettiin ja KT Rolster voiton nappasi 33 minuutilla. Ottelun jo alkuvaiheilla tullaan näkemään Dragon pitin läheisyydessä isojakin fighteja jotta noita objektiiveja saadaan omalle jengille napattua.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

20.15

8596127c157fa739bbfc38235a76197d.pngex-Space Soldiers - NaVi 7a08ecf7b37a4fefb04a34db775336f5.png

ex-Space Soldiers +4,5 | 1,95 | Veikkaus

 

  • ESL Pro League-ottelut jatkuvat tällä viikolla ja tässä ottelussa ottavat yhteen ex-Space Soldiers ja NaVi.
  • ex-Space Soldiers on nimensä mukaisesti entisistä Space Soldiers-pelaajista koostuva joukkue. Pitkään jatkuneet ongelmat Space Soldiers-organisaation ja sen pelaajien välillä kulminoituivat sopimukseen purkamiseen ja nyt ex-Space Soldiers pelaa toistaiseksi ilman organisaatiota. On oikeastaan todennäköistä, että tästä erosta on loppujen lopulta hyötyä ex-Space Soldiersille, sillä heidän keskittyminen voi nyt kohdistua edessä oleviin peleihin eikä pelaamisen ulkopuolella tapahtuviin asioihin. Joukkue ilmoitti keskittyvänsä täysin EPL-sarjaan tässä vaiheessa ja joukkueen tulokset ovatkin olleet hyviä, kun joukkue keikkuu 4. sijalla vain kolme pistettä kärkisijasta.
  • NaVi on pitänyt hieman taukoa kilpailullisista peleistä ESL One New York-turnauksen jälkeen, jolloin joukkue tippui nolosti jo alkusarjassa Gambitia vastaan. Joukkueen vire on siis kysymysmerkki, sillä tuosta turnauksesta on hieman vajaa kuukausi aikaa eikä NaVi ole sen jälkeen pelannut ainuttakaan peliä. Joukkue siis aloittaa vasta tänään EPL-sarjan pelinsä ja online-otteluita onkin koko viikon ajan luvassa, joten tietynlainen härkäviikko on kyseessä NaVille. Tämä ottelu on kuitenkin joukkueen ensimmäinen tällä kaudella, jossa pientä ruostetta voi vielä näkyä NaVin pelissä pienen tauon jälkeen.
  • Karttana ottelussa pelataan Dust2, joka on ex-Space Soldiersin karttavalinta ja heidän tulokset kartassa vanhassa organisaatiossa olivat mainioita. Joukkue on voittanut viimeisestä viidestä Dust2-ottelusta neljä, mukaanlukien voitto Mousesportsista. NaVin osalta on vaikea sanoa, kuinka hyvä kartta Dust2 joukkueelle on, sillä NaVin rekordi kartassa on huono, mutta viimeisimmät kaksi ottelua ovat päättyneet voittoihin hyviä Dust2-joukkueita BIG:iä ja MIBR:iä vastaan. Selvää on kuitenkin, että missään nimessä NaVin parhaisiin karttoihin Dust2 ei kuulu. Ehkä pienen karttaedun voi silti antaa ex-Space Soldiersille.

 

ex-Space Soldiers on vapaa sopimusvelvollisuuksistaan ja vaikka uuden organisaation haku on käynnissä, uskon nykytilanteen olevan jonkinasteinen helpotus joukkueelle ja nyt keskittyminen kohdistuu EPL-sarjan peleihin, joissa ex-Space Soldiers on ollut todella hyvä tällä kaudella. NaVin suoritustaso on puolestaan iso kysymysmerkki tauon jälkeen ja online-otteluihin keskittyminen ei välttämättä ihan heti nappaa. Karttaetu kallistunee aavistuksen ex-Space Soldiersin puolelle, joten näin isolla tasoituksella ex-Space Soldiers kelpaa erittäin hyvin peleihin. Kohde menee oikein, kun ex-Space Soldiers voittaa vähintään 12 kierrosta tai voittaa ottelun. 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

AFCON Karsinta

Libya - Nigeria

Valinta / Nigeria / @1.80 Unibet

Klo / 21.00

Otetaan Nations League otteluiden väliin afrikasta AFCON karsintapi Libya - Nigeria

Nigeria on lohkossa toisena 6 pisteellä ja Libya kolmantena 4 pisteellä. 2 Parasta lohkosta jatkaa turnaukseen. Joukkueet kohtasivat lauantaina Nigeriassa, jolloin Nigeria oli ylivoimainen. Nigeria voitti 4-0 hyvällä esityksellä ja nyt mahdollisesti kotietua painotetaan noin paljon, että Nigerian voitosta tarjotaan 1.80 kerrointa. Nigerian maajoukkue on laadultaa paljon parempi kuin Libyan ja Nigeria on monelle tuttu MM-Kisoista. Mm. Musa, Iheanacho ja Iwobi ovat kokoonpanossa tämän päivän otteluun.  Libyan maajoukkue koostuu lähes kokonaan kotimaan sarjan pelaajista, joka ei ole kovin laadukas sarja. 1.80 kerroin Nigeriasta kelpaa 

Link to post
Share on other sites

Lainaan itseäni viikon takaa, ettei tule turhaan kahta kertaa samoja asioita kirjoitettua. Muokkasin toki kertoimen, alkamisajan ja hieman tekstiä päivitetymmäksi.

 

Jääkiekko, CHL

HIFK - Skellefteå

Alkamisaika: 19:00

 

Tekee ottelussa pisteen: Joonas Rask

Valinta: Kyllä (sis. jatkoaika)

Kerroin: @2.10 

Bookkeri: Nordicbet

 

Jääkiekon oma höntsäturnaus CHL on jälleen käynnissä ja löysin sinne ihan mukavan kertoimen. Helsingin IFK kohtaa tänään ruotsalaisjoukkue Skellefteån ja Joonas Rask aloittaa kotijoukkueen ykkösketjussa Erik Thorellin ja Juhani Tyrväisen kanssa. Rask on aloittanut kauden liigajäillä vahvasti: 11 otteluun on syntynyt 11 tehopistettä. Rask pääsee luisteluvoimansa avulla usein tekopaikkoihin ja jakelee lättyä myös kiitettävästi ketjukavereilleen. Kun vieressä on armoton maalitykki Erik Thorell, joka valittiin liigan kuukauden pelaajaksi, luulisi pisteen olevan melko todennäköinen tänäänkin. Ainakin todennäköisempi kun Nordicbetin 2,10 antaa olettaa, joten lapulle kohde kelpaa mainiosti. Jatkoaikakin sisältyy mukaan ja sehän on ihan todennäköinen etukäteen tiukaksi arvioidussa otteluparissa.

Link to post
Share on other sites

Venäjä:KHL klo.19.30

Slovan Bratislava  Slovan Bratislava - Admiral Vladivostok  Admiral Vladivostok

Tekee pisteen (sis.JA) E.Gelinas @2.15 Nordicbet

Kotijoukkueen Gelinasin pojoo testiin.

Bratislavalla on nyt hyvä jakso menossa ja toivotaan,ettei se katkea tai vaikka katkeiskin niin ei haittaa kunhan maaleja tässä nähtäisiin niin Gelinasin pojo olisi mahdollinen.Bratislava on ottanut nyt 3 JA voittoo putkeen.Vastustajat ei ole tosin olleet niitä kärkijengejä Omskia lukuunottamatta.Tänään vastus tulee Itäisen konferensin toiseksi viimeisenä oleva Vladivostok.Bratislavalla siintää täydet 3 pistettä silmissä,mutta niin varmaan vostokillakin.Kanukki pakki Gelinasin päästyä samaan vitjaan Taffen ja Repikin kanssa niin äijälle on onnistumisia tippunut.Gelinas on nyt tehnyt tehot 1+2 kolmessa edellisessä,kun pelannut Taffen ja Repikin takana,eli juttu tuntus näin luistavan.Tuskimpa tuohon ketjuun muutoksia tulee ja mitäpä sitä sekoittamaan,kun kerran homma luistaa kuin junanvessa.Ei koskaan pidä vastustajaa aliarvioida,mutta nyt on jälleen Gelinasilla mahkut pisteidentekoon,kun vastassa on 18 ottelusta vasta yhden voiton klaarannut Vostok.Molemmille on tehty paljon maaleja ja itseasiassa niitä on samanverran.Vladivostok varmasti hamuaa voittoa,kun sitä ei ole tullut 7 peliin.Paremmanvireen omaavan Bratislavan puolelta haetetaan sitä pisteukkoa ja Gelinasta kokeillaan.

 

Link to post
Share on other sites

NHL

Minnesota Wild - Arizona Coyotes

Derek Stepan laukaukset maalia kohti yli 2.5 (mukaan lukien lisäaika) @ 2.00 Unibet

Alkaa 03:00

Coyotesia edustava jenkkihyökkääjä on laukonut neljässä pelaamassaan ottelussa yhteensä yhdeksäntoista kertaa (4-3-9-3).  Stepan pelaa Coyotesin ykköskentässä sekä YV1:ssä. Peliaikaa miehelle siunaantuu ottelua kohti rapiat parikymmentä minuuttia. Hanakasti ampuvan Stepanin laukauksille tarjottu kerroin on tullut ottelu ottelulta alaspäin mutta Unibetin tarjoama kakkonen maistuu vielä erittäin hyvälle.

Link to post
Share on other sites

MLB 04:05

Los Angeles Dodgers - Milwaukee Brewers

Pelivalinta: Los Angeles Dodgers -1,5

Kerroin: 2,50 William Hill

Dodgers ja Brewers kohtaavat neljännessä playoff matsissa ja Brewers johtaa sarjaa 2-1 luvuin. Dodgers oli yllättävän vaisu eilisessä kamppailussa ja varmasti parantavat tähän otteluun.

Dodgersilla otteluun pieni etu syöttäjän kohdalla, kun Dodgersilla aloittaa syöttäjänä Rich Hill, jolla sujunut pelit hyvin Brewersia vastaan. Brewersin syöttäjänä Gio Gonzalez, joka hieman ailahtelevampi syöttäjä.

Dodgersilla vahvat lyöjät ja kunhan saavat otteluun hyvän alun, niin uskon, että ottelussa nähdään paljon juoksuja Dodgersin toimesta. Brewersilla todennäköisesti vaikeampaa juoksujen lyömisessä, kun vastassa hyvä syöttäjä.

Dodgersin vähintään kahden juoksun voitosta tarjolla hyvää kerrointa.

Link to post
Share on other sites

NHL

Rangers - Colorado

Colorado/ 2.22 CoolBet

Klo 02:00

 

Rangersin kausi ei ole ihmeellisesti lähtenyt liikkeelle sillä joukkueella on viidestä pelatusta ottelusta vain kaksi pistettä kun se voitti hienosti San Josen kotonaan jatkojen jälkeen. Viime pelissä tuli kunmiskin kotona 1-2 takkiin Edmontonilta ja on joukkue kärsinyt tappion myös nuorelle Buffalolle.

Vierasjoukkue Coloradon alkukausi on ollut selvästi parempi kun viidestä pelistä sillä on kolme voittoa ja kaksi tappiota (toinen jatkoilla). Vertailun vuoksi esimerkiksi Colorado voitti Buffalon tylysti 1-6. Joukkueen tämänkin kauden tähti kenttä Rantanen MacKinnon Landeskog määrittelee aika pitkälti milloin voitetaan ja hävitään sillä hyvänä päivänä tämä kenttä ratkaisee vaikka yksin pelin, mutta jos pelihuumoria ei löydy niin vastustaja on vahvoilla.

Joukkueiden kaksi viimeisintä keskinäistä edelliskaudelta päättyi kummatkin Coloradon voittoon.

Colorado jatkaa hyvää alkukautta nappaamalla rutiini voiton Rangersista jonka peli ei ole vielä ainakaan ihan.uomissaan.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...