Jump to content

Recommended Posts

Tennis, WTA Moskova

Anett Kontaveit - Ons Jabeur

Vihje: Yli 21.5 peliä

Kerroin: 2.08

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:00

- WTA Rankingin 21. Anett Kontaveit ja WTA Rankingin 101. Ons Jabeur kohtaavat Moskovan turnauksen puolivälierissä. Molemmat ovat tähän asti pelanneet loistavaa tennistä tässä turnauksessa ja viime aikoina etenkin kovalla kentällä. Hyvin syöttävä Kontaveit on tässä turnauksessa voittanut WTA Rankingin 94. Potapovan ja WTA Rankingin 42. Mladenovicin ja suuntaa kohti puolivälieriä hyvin mielin kun viime aikoina Kontaveit on onnistunut pelaamaan kovalla kentällä erityisesti hyvin kärkipelaajikin vastaan. Ons Jabeur on pelannut viime aikoina myös erinomaisesti marssimalla voitosta voittoon. Karsintojen kautta tähän turnaukseen päässyt Jabeur on pelannut loistavaa tennistä hyvin ottein voittamalla tässä turnauksessa mm. WTA Rankingin 61. Makarovan ja WTA Rankingin 8. Stephensin selvästi ja dominoivasta 2-0  luvuin. Kovin haaste tähän mennessä tulee olemaan edessä kun hyvin syöttävä ja liikkuva Kontaveit asettuu vastaan. Molemmat ovat pelanneet viime aikoina loistavaa tennistä ja pystyvät pitämään syöttöään, Kontaveit suosikkina ansaitusti lähtee mutta uudempi tuttavuus yleisölle Jabeur on sen verran loistavasti pelannut että antaa varmasti kunnon haasteen, paljon pelejä odotan tässä tasaisessa ottelussa tulevan ja myös mahdollista ratkaisevaa 3 erää, Pinnaclen kerroin on sen verran korkealla tähän tasaiseen kamppailuun että siihen tartutaan ennenkuin kerkiää laskemaan.

Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Moskova klo 13:15

Sevastova - Zvonareva

Pelivalinta: Zvonareva 

Kerroin: 2,70 Unibet

Zvonareva tekemässä paluuta huipulle. Moskovan turnauksessa Zvonareva voittanut jo yhteensä 5 ottelua karsintaottelut mukaanlukien ja peliotteet ovat olleet vakuuttavia. Viime kierroksella Ka. Pliskova kaatui selvästi 2-0 erin. Zvonareva ehtinyt tänä vuonna jo nelinpelipuolelta nappaamaan pari turnausvoittoa, joten hyvässä kunnossa Zvonareva on.

Sevastova on ollut hyvässä vireessä viime aikoina. US Openissa Sevastova oli semifinaaleissa ja Pekingissä finaalissa. Turnausvoittoja ei ole kuitenkaan tullut Bukarestin massaturnauksen jälkeen.

Moskovan turnaus pelataan sisäkentällä ja sisäkentällä pelatuista otteluista Sevastovalla hieman heikommat tilastot kuin ulkokentillä pelatuista otteluista. Sevastovan ensimmäisen ja toisen kierroksen kamppailut olleet hyvin tasaisia, vaikka vastustajat olivat ennakkoon selvästi heikompia. Nyt kolmannella kierroksella vastassa hyvässä vireessä oleva Zvonareva ja odotan tästä todella tasaista kamppailua.

Unibet tarjoaa hyvää kerrointa Zvonarevalle.

 

 

Link to post
Share on other sites

Snooker, English Open

Martin Gould - John Higgins

Vihje: John Higgins -1.5

Kerroin: 1.72

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 15:00

- English Openin kolmannella kierroksella kohtaavat Maailmanlistan 30. Martin Gould ja Maailmanlistan 4. John Higgins. Martin Gould on parhaana päivänään loistava snookerin pelaaja mutta miehen viime aikaiset otteet pöydällä eivät ole kuitenkaan olleet lähelläkään  Gouldin potentiaalia viime aikoina. Tässä English Openissa kaksi 4-2 voittoa aikaisemmilta kierroksilta selvästi ennakkoon heikompia Billy Joe Castlea ja Zhang Jiankangia vastaan eivät pahemmin vakuuttaneet ja kun katsotaan lähiaikoina pelattuja muita otteluita niin hyvin heikosti ja epävarmasti on Gould pelannut. John Higgins puolestaan on viime aikoina ollut oma loistava itsensä häviten tuon China Championship turnauksen finaalin Maailmanlistan 1. nimelle Sellbylle 10-9 luvuin ja muutenkin tuossa China Championship turnauksessa Higgins pelasi niinkuin Maailmanlistan 4. kuuluukin pelata, omaa loistavaa dominoivaa peliään. Tässä English Openissa Higgins on ottanut kaksi vakuuttavaa 4-1 voittoa ennakkoon heikommista Bondista ja Yuanista. Molemmat pelaajat ovat erittäin lahjakkaita ja kokeneita konkareita mutta on Higgins pelillisesti silti niin paljon edellä ja kun viime aikoina ei ole Gouldilla kulkenut lähes lainkaan niin uskon että Higgins tästä nappaa hyvän motivoivan voiton seuraavaa kierrosta ajatellen tässä English Openissa. Viimeksi kun Gould ja Higgins kohtasivat maaliskuussa, voitti Higgins suoraan 3-0 tuon pelin, samanlaista jälkeä odotan tästäkin Higginsiltä että vähintään tuon 4-2 voiton pitäisi irrota tästä, sen verran on viime aikoina Gouldin peli yskinyt.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO  19.30

 

AK Bars Kazan  - Salavat UFA 

 

Valinta : AK Bars Kazan 

Kerroin : 2,19 ( NordicBet ) 

 

Kyllä yli 1,90 kertoimella on pakko ottaa Kazan lapulle, sillä kyseessä on hyvä kotijoukkue,  joka on kotonaan voittanut 7/11 otteluaan ja on materiaalia liigan kovimpia joukkueita.   Viime ottelussa olisi kaatunut Jokerit 3/4 kerrasta, mutta 3,erässä Jokerit teki peräti kaksi (2) lahja maalia.   Rystykääntö helpoiten livahti ja minuutin päästään kulma heitto oman pakin jalasta maaliin olivat hieman tuurilla tulleita osumia.  Muutenkin Kazan hallitsee kotonaan usein pelitapahtumia,  joka onkin pakko näkyä tilastoissa positiivisesti pitkällä aikavälillä.  Vierailija UFA on toki myös kova, mutta jotenkin tuo Kazan näytti vittuuntuneelta narritappiosta, mikä auttaa tänään heidät voittoon.  Parempi puolustus on kotijoukkueella kuitenkin ja eiköhän se lopulta käännä voiton isännille. 

 

Kunhan Kazan voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:winnipeg: Winnipeg Jets  - :canucks: Vancouver Canucks 

 

Valinta : :winnipeg: Winnipeg Jets 

Kerroin : 1,78 ( NordicBet ) 

 

Winnipeg suli viime ottelussa :oilers: vastaan 4-1 johdon kotonaan tappioksi jatkoilla,  mikä varmasti on ärsyttänyt joukkuetta.  Ei tuollaista oikein saisi käydä kotikaukalossa,  että 3,erän häviät pystyy 0-3.  Tänään on hyvä kasvojen pesun paikka,  sillä vastassa on liigan yksi heikoimmista Vancouver Canucks,  joka on toki voittanut nyt kolme ottelua putkeen,  mutta se alkaa olemaan jo tarpeeksi tälle joukkueelle ja materiaaliltaan kotijoukkue Jets on parempi ja tympiintynyt,  niin kyllä tämä aika varma pitäisi olla. 

 

Kunhan Winnipeg Jets voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Nizhni Novgorod - Jokerit

Nizhni Novgorod ML/ 2.20 NordicBet

Klo 19:00

 

Jokerit päättää tämän vieraskiertueen Torpedon vieraana. Kahdesta ekasta kiertueen pelistä Jokerit on napannut kolme pistettä kun se ensiksi hävisi Neftehinikille jatkoilla 2-1 ja toissapäivänä Jokerit voitti Kazanin, kylläkin tuurilla niinkuin aikaisemmassa vihjeessä kerrottiinkin. Zapolski todennäköisesti pelaa tänään sillä vuorotellen molarit ovat tupanneet pelailemaan.

Kotijoukkue Torpedo on ajautunut viiden ottelun tappioputkeen, mutta on niistä kolme tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Kotona Torpedo on kummiskin esiintynyt vahvasti ja onkin itäisen.konferenssin toiseksi paras kotijoukkue kun 11 pelistä on kertynyt 17 pistettä maalierolla 37-29.

Joukkueiden keskinäiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä ja viimeiset yhdeksän keskinäistä on lopulta tavalla tai toisella kääntynyt kotijoukkueen voitoksi ja niin uskon tänäänkin käyvän sillä Torpedo on hyvä kotijoukkue ja Jokerit ei ole tällä kiertueella vakuuttanut pahemmin.

Link to post
Share on other sites

KHL

Nizhni Novgorod - Jokerit

Jokerit/ 2.20 Comeon!

Klo 19:00

Kotijoukkue on tosiaan viiden matsin tappioputkessa ja Jokerit ovat puolestaan voittaneet viidestä viime matsista kolme ja kahdesti hävinneet. 

Materiaaliltaan Jokereiden joukkue on mielestäni selvästi parempi mitä kotijoukkueen. Tiistaina napattu maukas vierasvoitto Kazanista nosti varmasti joukkueen itseluottamusta ja jäällä nähdään tänään energinen Narrilauma. 

Kotijoukkueen edelliset peliestykset eivät puhu voiton puolesta, esimerkiksi tappio pohjasakan Severstalille vajaa kaksi viikkoa sitten kertoo joukkueen tämänhetkisestä iskukyvystä. Kotijoukkueelta löytyy myös poissaolijoita ja esimerkiksi Vladimir Galuzinin (7+7) pelaaminen tänään on epävarmaa.

  • Jokerit on lännessä kolmantena, 27 pistettä, maaliero 62-38
  • Nizhni Novgorod on idässä seitsemäntenä 21 pisteellä, maaliero 51-49

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Snooker English Open klo 15:00

Murphy - Milkins

Pelivalinta: Murphy -1,5

Kerroin: 2,02 Unibet

Murphy kohtaa pian alkavassa ottelussa Milkinsin.

Milkinsin kauden alku ollut haastava. Pelitaso ailahdellut paljon ja breikintekokaan ei ole ollut huipputasolla. Normaalisti Milkins kova breikintekijä ja haasteita safety pelissä, mutta tällä kaudella breikinteossakin ollut ajoittain haasteita. 

Murphyn kauden alku ollut myös vaikea. Murphy ei ole saanut peliään kulkemaan lainkaan, mutta tässä turnauksessa peliotteet olleet hieman parempia. Murphyllä varaa parantaa peliään todella paljon ja jos Murphy pelaa perus vahvaa snookeria, niin Milkinsiltä vaaditaan hyvää suoritusta ottelun voittaakseen.

Murphy perustasoltaan paljon Milkinsiä edellä ja mielestäni selvä ennakkosuosikki otteluun.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Traktor - Barys 

Traktor @2.65 Coolbet 

KLO: 17.00 

Kolme edellistä kotipeliä voittanut Traktor kohtaa pilvilinnoissa leijuvan Barysin. Hrachovina pysäytti Jekan ja järjesti heille kauden ensimmäisen tappion. Eikä sillä, Barysin peli on vieraissa kulkenut. Ottelu on Astanalle kolmas kuuteen päivään ja ihme on jos ei Omsk sekä Jeka-pelit näy tänään jäällä. Maalille palaa luultavammin Karlsson, mutta saako herra apuja pakistosta vielä tänään? Traktorin pelistä puuttuu Gynge. Mies jota joukkue kaipaa. Tästä huolimatta on voittoja irronnut, mutta maalinteko tökkii. Ailahteleva lienee oikea sana kuvaamaan kotijoukkueen esityksiä, mutta rennomman viikon läpi käynyt joukkue on tänään mielestäni niskan päällä. Vähämaalista kamppailua odotan, jossa kotijoukkue hallitsee paremman liikkeen myötä. Mikäli viimeistely tänään toimii ja Barysin jalka painaa niin kotivoitto tästä napsahtaa. Siihen luotan ja lappuun Traktor. 

Kohde menee oikein kun Traktor voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

SKA Pietari - Dynamo Moskova 

SKA 1.erä yli 1,5 maalia @3.05 

KLO: 19.30

Neljäs kotipeli skaalle ja ala-arvoista tekemistä on nähty. Kolmeen matsiin on SKAa ollut ongelmissa maalinteon kanssa, joka on mielestäni outoa. Loukkaantumiset ei paina ja Jokerivoiton jälkeen on kurssi ollut alaspäin. Dynamo taas on taistellut loukkaantumisten kanssa, mutta  pikkuhiljaa sieltä äijjää palailee pelaavaan kokoonpanoon. Kauden avauskohtaaminen näiden kahden välillä päättyi kuukausi sitten SKAan 0-4 voittoon ja tuossa matsissa jääpalatsin sankarit paukutti avauserässä taululle jo 0-3 lukemat. Dynamolla on ollut kiireisempi kalenteri ja muutenkin vaikeuksia. Kotijoukkueella myös, mutta en millään tavalla usko että neljättä peliä putkeen skaa alisuorittaa. Luotetaan siis roimaan tasonnostoon kotijoukkueen osalta ja toivottavasti myös viimeistelyyn on kiinnitetty huomiota. Ylivoimapelote on SKAan ase tälläkin kertaa ja tähän saumaan on laitettava vastustajalle jauhot suuhun. Voimasuhteet on jokatapauksessa selvät ja ottelun alkuun on tultava satalasissa. Olkoon se tänään. 

Kohde menee oikein kun SKA tekee vähintään 2 maalia 1.erässä 

VÄÄRIN! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...