Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Tehostettu ensitalletusbonus Betssonille: 150% bonus 150€ asti. (voimassa 30.11. asti)   06.11.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta rajoitetun ajan! Jos avaat tilin tänään, saat tehostetun 150% bonuksen 150€ asti. Eli siis esimekiksi saat 100€ talletuksella 250€ pelirahaa! Tarjous on voimassa kuun loppuun (30.11.) asti. Bonukseen liittyy helpot kierrätysehdot: talletus+bonus tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella 30 päivän sisällä talletuksesta. Kierrätyksen jälkeen varat voi nostaa vapaasti tilille. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄÄLTÄ
   2.) Talleta 10-100€, niin saat tilillesi 25-250€ pelirahaa
   3.) Varat voi nostaa tilille, kun olet kierrättänyt bonuksen+talletuksen kolme kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella.
  • VihjeParatiisi.com

   Betsafen uusille huikea tarjous! Ensitalletuksella 25€ riskitön veto ja 100% talletusbonus 200€ asti.   12.11.2018

   Juuri nyt vain meidän kautta on tarjolla huikea erikoisbonus! Jos avaat tilin Betsafelle tänään meidän kautta, niin saat ensitalletuksellasi 25€ riskittömän vedon haluamaasi kohteeseen. Näin riskitön veto toimii:
   - Jos veto häviää, saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.
   - Jos veto voittaa, sisältyy voittoihin helppo 1x kierrätysvaatimus.
   - Huomaa, että tilillä tulee olla riittävästi oikeaa rahaa riskittömän vedon panoksen kattamiseksi! Voit myös napata Betsafen normaalin ensitalletusbonuksen: 100% 200€ asti. Tämän bonuksen kierrätys on 4x (talletus+bonus) min. 1.80 kertoimella. Huomaa, että ensitalletusbonus ei vaikuta riskittömään vetoon millään tavalla, voit yksinkertaisesti ottaa bonuksen tai jättää sen ottamatta. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili TÄSTÄ (erikoisbonuksen saa vain tämän linkin kautta)
   2.) Talleta min. 25€ ja hyödynnä halutessasi 100% bonus 200€ asti.
   3.) Saat tilillesi 25€ arvoisen riskittömän vedon. Veto käytetään aktivoimalla kupongilta löytyvä Riskitön veto -ruutu
   4.) Riskittömien vetojen voitot tulee kierrättää yhden kerran, jonka jälkeen rahat voi nostaa tilille. Riskittömän vedon hävitessä saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tarjous voimassa 18.11 asti
  • VihjeParatiisi.com

   Redbet tarjoaa Huuhkajille tänään HUIKEAN 25.00 kertoimen. (ei kierrätysvaatimuksia)   17.11.2018

   Redbet tarjoaa tänään VihjeParatiisin kautta huikean promon! Uudet asiakkaat saavat nyt Huuhkajien voitolle Unkaria vastaan 25.00 kertoimen (norm. 3.60). Maksimipanos kohteeseen on 1€, eli voit hyötyä Suomen voitosta 25€ asti. Mahdollisilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, vaan ne voi nostaa vaikka heti tilille! Ottelu alkaa tänään klo 21:45. Lisäksi voit hyödyntää Redbetin normaalin ensitalletusbonuksen, josta voi saada jopa 100€ edestä ilmaisvetoja. Voit lukea ensitalletusbonuksesta lisää täältä. Näin lunastat kerroinboostin:
   1.) Avaa tili TÄÄLTÄ
   2.) Käytä tilin avaamisen yhteydessä bonuskoodia: BOOST
   3.) Lyö maks. 1€ veto Huuhkajien 1X2 voitolle Unkaria vastaan
   4.) Voitot saat tilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia!

Recommended Posts

Tennis, WTA Moskova

Anett Kontaveit - Ons Jabeur

Vihje: Yli 21.5 peliä

Kerroin: 2.08

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:00

- WTA Rankingin 21. Anett Kontaveit ja WTA Rankingin 101. Ons Jabeur kohtaavat Moskovan turnauksen puolivälierissä. Molemmat ovat tähän asti pelanneet loistavaa tennistä tässä turnauksessa ja viime aikoina etenkin kovalla kentällä. Hyvin syöttävä Kontaveit on tässä turnauksessa voittanut WTA Rankingin 94. Potapovan ja WTA Rankingin 42. Mladenovicin ja suuntaa kohti puolivälieriä hyvin mielin kun viime aikoina Kontaveit on onnistunut pelaamaan kovalla kentällä erityisesti hyvin kärkipelaajikin vastaan. Ons Jabeur on pelannut viime aikoina myös erinomaisesti marssimalla voitosta voittoon. Karsintojen kautta tähän turnaukseen päässyt Jabeur on pelannut loistavaa tennistä hyvin ottein voittamalla tässä turnauksessa mm. WTA Rankingin 61. Makarovan ja WTA Rankingin 8. Stephensin selvästi ja dominoivasta 2-0  luvuin. Kovin haaste tähän mennessä tulee olemaan edessä kun hyvin syöttävä ja liikkuva Kontaveit asettuu vastaan. Molemmat ovat pelanneet viime aikoina loistavaa tennistä ja pystyvät pitämään syöttöään, Kontaveit suosikkina ansaitusti lähtee mutta uudempi tuttavuus yleisölle Jabeur on sen verran loistavasti pelannut että antaa varmasti kunnon haasteen, paljon pelejä odotan tässä tasaisessa ottelussa tulevan ja myös mahdollista ratkaisevaa 3 erää, Pinnaclen kerroin on sen verran korkealla tähän tasaiseen kamppailuun että siihen tartutaan ennenkuin kerkiää laskemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Moskova klo 13:15

Sevastova - Zvonareva

Pelivalinta: Zvonareva 

Kerroin: 2,70 Unibet

Zvonareva tekemässä paluuta huipulle. Moskovan turnauksessa Zvonareva voittanut jo yhteensä 5 ottelua karsintaottelut mukaanlukien ja peliotteet ovat olleet vakuuttavia. Viime kierroksella Ka. Pliskova kaatui selvästi 2-0 erin. Zvonareva ehtinyt tänä vuonna jo nelinpelipuolelta nappaamaan pari turnausvoittoa, joten hyvässä kunnossa Zvonareva on.

Sevastova on ollut hyvässä vireessä viime aikoina. US Openissa Sevastova oli semifinaaleissa ja Pekingissä finaalissa. Turnausvoittoja ei ole kuitenkaan tullut Bukarestin massaturnauksen jälkeen.

Moskovan turnaus pelataan sisäkentällä ja sisäkentällä pelatuista otteluista Sevastovalla hieman heikommat tilastot kuin ulkokentillä pelatuista otteluista. Sevastovan ensimmäisen ja toisen kierroksen kamppailut olleet hyvin tasaisia, vaikka vastustajat olivat ennakkoon selvästi heikompia. Nyt kolmannella kierroksella vastassa hyvässä vireessä oleva Zvonareva ja odotan tästä todella tasaista kamppailua.

Unibet tarjoaa hyvää kerrointa Zvonarevalle.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker, English Open

Martin Gould - John Higgins

Vihje: John Higgins -1.5

Kerroin: 1.72

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 15:00

- English Openin kolmannella kierroksella kohtaavat Maailmanlistan 30. Martin Gould ja Maailmanlistan 4. John Higgins. Martin Gould on parhaana päivänään loistava snookerin pelaaja mutta miehen viime aikaiset otteet pöydällä eivät ole kuitenkaan olleet lähelläkään  Gouldin potentiaalia viime aikoina. Tässä English Openissa kaksi 4-2 voittoa aikaisemmilta kierroksilta selvästi ennakkoon heikompia Billy Joe Castlea ja Zhang Jiankangia vastaan eivät pahemmin vakuuttaneet ja kun katsotaan lähiaikoina pelattuja muita otteluita niin hyvin heikosti ja epävarmasti on Gould pelannut. John Higgins puolestaan on viime aikoina ollut oma loistava itsensä häviten tuon China Championship turnauksen finaalin Maailmanlistan 1. nimelle Sellbylle 10-9 luvuin ja muutenkin tuossa China Championship turnauksessa Higgins pelasi niinkuin Maailmanlistan 4. kuuluukin pelata, omaa loistavaa dominoivaa peliään. Tässä English Openissa Higgins on ottanut kaksi vakuuttavaa 4-1 voittoa ennakkoon heikommista Bondista ja Yuanista. Molemmat pelaajat ovat erittäin lahjakkaita ja kokeneita konkareita mutta on Higgins pelillisesti silti niin paljon edellä ja kun viime aikoina ei ole Gouldilla kulkenut lähes lainkaan niin uskon että Higgins tästä nappaa hyvän motivoivan voiton seuraavaa kierrosta ajatellen tässä English Openissa. Viimeksi kun Gould ja Higgins kohtasivat maaliskuussa, voitti Higgins suoraan 3-0 tuon pelin, samanlaista jälkeä odotan tästäkin Higginsiltä että vähintään tuon 4-2 voiton pitäisi irrota tästä, sen verran on viime aikoina Gouldin peli yskinyt.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO  19.30

 

AK Bars Kazan  - Salavat UFA 

 

Valinta : AK Bars Kazan 

Kerroin : 2,19 ( NordicBet ) 

 

Kyllä yli 1,90 kertoimella on pakko ottaa Kazan lapulle, sillä kyseessä on hyvä kotijoukkue,  joka on kotonaan voittanut 7/11 otteluaan ja on materiaalia liigan kovimpia joukkueita.   Viime ottelussa olisi kaatunut Jokerit 3/4 kerrasta, mutta 3,erässä Jokerit teki peräti kaksi (2) lahja maalia.   Rystykääntö helpoiten livahti ja minuutin päästään kulma heitto oman pakin jalasta maaliin olivat hieman tuurilla tulleita osumia.  Muutenkin Kazan hallitsee kotonaan usein pelitapahtumia,  joka onkin pakko näkyä tilastoissa positiivisesti pitkällä aikavälillä.  Vierailija UFA on toki myös kova, mutta jotenkin tuo Kazan näytti vittuuntuneelta narritappiosta, mikä auttaa tänään heidät voittoon.  Parempi puolustus on kotijoukkueella kuitenkin ja eiköhän se lopulta käännä voiton isännille. 

 

Kunhan Kazan voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 3
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:winnipeg: Winnipeg Jets  - :canucks: Vancouver Canucks 

 

Valinta : :winnipeg: Winnipeg Jets 

Kerroin : 1,78 ( NordicBet ) 

 

Winnipeg suli viime ottelussa :oilers: vastaan 4-1 johdon kotonaan tappioksi jatkoilla,  mikä varmasti on ärsyttänyt joukkuetta.  Ei tuollaista oikein saisi käydä kotikaukalossa,  että 3,erän häviät pystyy 0-3.  Tänään on hyvä kasvojen pesun paikka,  sillä vastassa on liigan yksi heikoimmista Vancouver Canucks,  joka on toki voittanut nyt kolme ottelua putkeen,  mutta se alkaa olemaan jo tarpeeksi tälle joukkueelle ja materiaaliltaan kotijoukkue Jets on parempi ja tympiintynyt,  niin kyllä tämä aika varma pitäisi olla. 

 

Kunhan Winnipeg Jets voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Nizhni Novgorod - Jokerit

Nizhni Novgorod ML/ 2.20 NordicBet

Klo 19:00

 

Jokerit päättää tämän vieraskiertueen Torpedon vieraana. Kahdesta ekasta kiertueen pelistä Jokerit on napannut kolme pistettä kun se ensiksi hävisi Neftehinikille jatkoilla 2-1 ja toissapäivänä Jokerit voitti Kazanin, kylläkin tuurilla niinkuin aikaisemmassa vihjeessä kerrottiinkin. Zapolski todennäköisesti pelaa tänään sillä vuorotellen molarit ovat tupanneet pelailemaan.

Kotijoukkue Torpedo on ajautunut viiden ottelun tappioputkeen, mutta on niistä kolme tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Kotona Torpedo on kummiskin esiintynyt vahvasti ja onkin itäisen.konferenssin toiseksi paras kotijoukkue kun 11 pelistä on kertynyt 17 pistettä maalierolla 37-29.

Joukkueiden keskinäiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä ja viimeiset yhdeksän keskinäistä on lopulta tavalla tai toisella kääntynyt kotijoukkueen voitoksi ja niin uskon tänäänkin käyvän sillä Torpedo on hyvä kotijoukkue ja Jokerit ei ole tällä kiertueella vakuuttanut pahemmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Nizhni Novgorod - Jokerit

Jokerit/ 2.20 Comeon!

Klo 19:00

Kotijoukkue on tosiaan viiden matsin tappioputkessa ja Jokerit ovat puolestaan voittaneet viidestä viime matsista kolme ja kahdesti hävinneet. 

Materiaaliltaan Jokereiden joukkue on mielestäni selvästi parempi mitä kotijoukkueen. Tiistaina napattu maukas vierasvoitto Kazanista nosti varmasti joukkueen itseluottamusta ja jäällä nähdään tänään energinen Narrilauma. 

Kotijoukkueen edelliset peliestykset eivät puhu voiton puolesta, esimerkiksi tappio pohjasakan Severstalille vajaa kaksi viikkoa sitten kertoo joukkueen tämänhetkisestä iskukyvystä. Kotijoukkueelta löytyy myös poissaolijoita ja esimerkiksi Vladimir Galuzinin (7+7) pelaaminen tänään on epävarmaa.

 • Jokerit on lännessä kolmantena, 27 pistettä, maaliero 62-38
 • Nizhni Novgorod on idässä seitsemäntenä 21 pisteellä, maaliero 51-49

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker English Open klo 15:00

Murphy - Milkins

Pelivalinta: Murphy -1,5

Kerroin: 2,02 Unibet

Murphy kohtaa pian alkavassa ottelussa Milkinsin.

Milkinsin kauden alku ollut haastava. Pelitaso ailahdellut paljon ja breikintekokaan ei ole ollut huipputasolla. Normaalisti Milkins kova breikintekijä ja haasteita safety pelissä, mutta tällä kaudella breikinteossakin ollut ajoittain haasteita. 

Murphyn kauden alku ollut myös vaikea. Murphy ei ole saanut peliään kulkemaan lainkaan, mutta tässä turnauksessa peliotteet olleet hieman parempia. Murphyllä varaa parantaa peliään todella paljon ja jos Murphy pelaa perus vahvaa snookeria, niin Milkinsiltä vaaditaan hyvää suoritusta ottelun voittaakseen.

Murphy perustasoltaan paljon Milkinsiä edellä ja mielestäni selvä ennakkosuosikki otteluun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Traktor - Barys 

Traktor @2.65 Coolbet 

KLO: 17.00 

Kolme edellistä kotipeliä voittanut Traktor kohtaa pilvilinnoissa leijuvan Barysin. Hrachovina pysäytti Jekan ja järjesti heille kauden ensimmäisen tappion. Eikä sillä, Barysin peli on vieraissa kulkenut. Ottelu on Astanalle kolmas kuuteen päivään ja ihme on jos ei Omsk sekä Jeka-pelit näy tänään jäällä. Maalille palaa luultavammin Karlsson, mutta saako herra apuja pakistosta vielä tänään? Traktorin pelistä puuttuu Gynge. Mies jota joukkue kaipaa. Tästä huolimatta on voittoja irronnut, mutta maalinteko tökkii. Ailahteleva lienee oikea sana kuvaamaan kotijoukkueen esityksiä, mutta rennomman viikon läpi käynyt joukkue on tänään mielestäni niskan päällä. Vähämaalista kamppailua odotan, jossa kotijoukkue hallitsee paremman liikkeen myötä. Mikäli viimeistely tänään toimii ja Barysin jalka painaa niin kotivoitto tästä napsahtaa. Siihen luotan ja lappuun Traktor. 

Kohde menee oikein kun Traktor voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN! 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

SKA Pietari - Dynamo Moskova 

SKA 1.erä yli 1,5 maalia @3.05 

KLO: 19.30

Neljäs kotipeli skaalle ja ala-arvoista tekemistä on nähty. Kolmeen matsiin on SKAa ollut ongelmissa maalinteon kanssa, joka on mielestäni outoa. Loukkaantumiset ei paina ja Jokerivoiton jälkeen on kurssi ollut alaspäin. Dynamo taas on taistellut loukkaantumisten kanssa, mutta  pikkuhiljaa sieltä äijjää palailee pelaavaan kokoonpanoon. Kauden avauskohtaaminen näiden kahden välillä päättyi kuukausi sitten SKAan 0-4 voittoon ja tuossa matsissa jääpalatsin sankarit paukutti avauserässä taululle jo 0-3 lukemat. Dynamolla on ollut kiireisempi kalenteri ja muutenkin vaikeuksia. Kotijoukkueella myös, mutta en millään tavalla usko että neljättä peliä putkeen skaa alisuorittaa. Luotetaan siis roimaan tasonnostoon kotijoukkueen osalta ja toivottavasti myös viimeistelyyn on kiinnitetty huomiota. Ylivoimapelote on SKAan ase tälläkin kertaa ja tähän saumaan on laitettava vastustajalle jauhot suuhun. Voimasuhteet on jokatapauksessa selvät ja ottelun alkuun on tultava satalasissa. Olkoon se tänään. 

Kohde menee oikein kun SKA tekee vähintään 2 maalia 1.erässä 

VÄÄRIN! 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lainaan taas itseäni ja päivitän vaan viestin tämän päivän tiedoilla. Nopea vihje, peli alkaa jo kohta!

 

 

Jääkiekko, KHL

Traktor Tsheljabinsk - Barys Astana

Alkamisaika: 17:30

 

Tekee ottelussa pisteen: Andre Petersson

Valinta: EI

Kerroin: @2.18 (Marathonbet)

 

Kokeillaas tällä kertaa hieman erilaista vetoa. Barysin kanttori Petersson on joo mättänyt 16 pistettä 16 otteluun. MUTTA, tänään vastassa on Traktor joka pelaa kurinalaisesti puolustaen, ainakin kotona. Viimeiseen neljään kotipeliin se on päästänyt vain neljä maalia ja vastassa on ollut Lokon ja Dynamon kaltaisia nippuja. Traktor ei montaa maalia tänään päästäne ja siksi mielestäni kerroin houkuttelee tähän vetoon. Lisäksi otetaan nyt perusteluksi vireystila. Kuten arvon pätkä on meille opettanut, vire on tärkeä asia näissä pelimuodoissa. Petersson on tehnyt viiteen viime peliin vain yhden pisteen. Mielestäni siis erittäin kokeilemisen arvoinen kohde ja arpoisin tähän vajaa 50% ettei Petersson pistettä tee ja 2,18 kertoimellahan tuo silloin lapulle kelpaa. En usko nimittäin koko Barysin joukkueenkaan montaa häkkiä iskevän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

Ak Bars Kazan - Salavat UFA

Alkamisaika: 19:00

 

Tekee ottelussa pisteen: Anton Burdasov

Valinta: EI

Kerroin: @2.10 (Marathonbet)

 

Jatketaanpa pisteundereilla. Mielestäni kohtuuttoman isoa kerrointa tarjoillaan Ufa-hyökkääjä Burdasovin kiikareille. "Lördasov" oli alkukaudesta kenties koko KHL:n kuumin pelaaja ja mätti maaleja mielettömään tahtiin. Sittemmin peli on kuitenkin takunnut ja viiteen viime otteluun herran tehot ovat olleet 0+0. Mielestäni yli kakkosen kerroin viisi ottelua pisteettä pelanneen pelaajan kiikareista on todellakin liikaa. Ja otetaan vielä esille illan vastustaja Kazan. Viime kauden mestari on pelannut hiljattain aika vähämaalisia otteluita. Joukkue päästi viimeksi Jokereita vastaan 3 maalia (2 niistä ihan lopussa). Sitä ennen vastustaja eivät kuitenkaan tehneet yli kahta maalia Kazanin verkkoon peräti kahdeksaan otteluun. Mielestäni tämä on selvä ylikerroin siis Burdan nollista näiden pointtien pohjalta.

 

 • Tykkäys 1
 • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL 

Malmö - Brynäs 

Pisteentekijä: Robert Kousal @2.25 / Ryan Gunderson @2.65 Nordicbet 

KLO: 20.00

Vastakkaisista päistä taulukkoa olevat joukkueet kohtaa länsinaspurissa. Ottelu on Malmölle jo neljäs viikon sisään sillä ceehooällä rasittaa myös heitä. Brynäs on taas pelaillut viimeksi 6.10 joten aikaa akkujen lataamiseen ja kuvioihin on ollut riittävästi. Lähtökohtana pidän sitä että kausi on todella alussa ja taulukkoa on turha liikaa vilkuilla tässä vaiheessa. Otetaan poikkeavasti lapulle Brynäsin parhaat pistemiehet tähän saakka. Kousal 5+1 ja Gunderson 0+6. 8 pelatun ottelun jälkeen. Ylivoimaa jauhaa molemmat söörit ja itseasiassa Gundersonin kerroin on järjetön. Mahdollisuus tässä on napata molemmat herrat kiinni yyveen kautta ja yhdellä maalilla. Vaikka Brynäs on kautensa alakanttiin aloittanut niin tässä pelissä sillä on mahdollisuus jatkaa voittojen tiellä. Joukkue kaatoi raudankovan Skellen viimeisessä pelissään ja tosiaan aikaa tuon jälkeen on ollut riittävästi jotta joukkue on tänään valmiina. Maalirikasta ottelua uumoilen ja puhtaasti ajankohdan vuoksi täräytän vieraiden ykkösäijjät lappuun. Toisen vain osuessa ei tässä tappiota tule kun tasapanoksin mennään. Voittajaa miettiessä vaaka kallistuu Brynäsiin joten siinä mielessä helpot valinnat kohteeseen minun mielestäni. Malmön pelaamisessa täytyy näkyä rasitus ja siihen isketään. 

Kohteet menee oikein kun herrat kirjauttaa pisteen ottelussa  (sis JA)

MOLEMMAT OIKEIN! 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Europe

22.00

fa956cc5dc300395746eb22edcaee676.pngMousesports - OpTic 6dca399fce9e5f13c0871590c15ec45a.png

Mousesports -3,5 | 1,96 | Nordicbet

 

 • Loikataan tänään ECS-sarjan puolelle vihreämpiä laitumia etsiessä ja tässä ottelussa ottavat yhteen Mousesports ja OpTic.
 • Mousesports teki puolittain yllättävän, puolittain odotetun kokoonpanomuutoksen tällä viikolla. Alisuorittanut Snax korvattiin STYKOlla, jolla on kokemusta Mousesports-nutussa pelaamisesta, sillä juuri hän oli se pelaaja, jonka tilalle Snax tuli aikanaan. STYKO tuo joukkueeseen parempaa kommunikaatiota sekä tukipelaajan roolin, jota hän kohtuullisen ansiokkaasti toteutti aikaisemmalla Mousesports-kaudellaan. Oletan, että Mousesports löytää nopeasti peliinsä paremman otteen STYKOn tulon myötä eikä sopetumisjaksoa välttämättä edes tarvita tässä tapauksessa. Mousesports on aloittanut ECS-sarjan hyvin, sillä kuudesta ottelusta on karttunut mukavat viisi voittoa.
 • OpTic näytti elon merkkejä viime viikon StarSeries-turnauksessa välieriin pääsyllään, mutta eilisissä onlinepeleissä joukkue kaatui kahdesti alisuorittavalle NiP:lle. Joukkue on toki vielä ihan kohtuullisissa asemissa ECS-sarjassa, sillä heillä on kasassa neljä voittoa kahdeksasta ottelusta. Mitään ihmelllistä OpTic ei ole kuitenkaan kyennyt esittämään missään vaiheessa elinkaartaan nykyisellä kokoonpanollaan.
 • Karttana on Train, joka on Mousesportsille kohtuullisen hyvä kartta. Viimeisestä viidestä Train-ottelusta Mousesports on voittanut kolme ja hävinnyt kaksi. STYKOn tulo kokoonpanoon on hyvä uutinen etenkin tässä kartassa, sillä STYKOn edellisellä Mousesports-kaudella joukkue oli yksi parhaista Train-joukkueista. OpTicille kartta sen sijaan on täyttä myrkkyä ja joukkueen tappioputki kartassa on peräti kahdeksan ottelun pituinen. Suuri karttaetu Mousesportsille.

 

Mousesportsin on oltava tässä ottelussa suuri ennakkosuosikki. Kokoonpanomuutos ja STYKOn paluu joukkueeseen on merkki tietynlaisesta nöyryydestä ja joukkueen luulisi ottaneensa opiksi virheistään. Lisäksi pelattava kartta suosii varsin vahvasti Mousesportsia, jossa OpTic ei ole voittanut otteluakaan viimeiseen kahteen kuukauteen. Yleisellä tasolla Mousesports on taitavampi joukkue kuin OpTic, joten en näe syitä miksi Mousesports ei tätä ottelua voittaisi selkein lukemin. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

CBJ - PHI 

YV-Maalit yli 1,5 @2.15 Nordicbet 

KLO: 02.00

Raapastaan tähän tämmönen kun niitä käsiä ja powerplay spesialisteja häärii ihan riittävästi tässä matsissa. Kotijoukkue lienee nippa nappa selvinnyt viime tappiosta ja phila puolestaan keksii keinoja puolustukseen. Viimepeliin ei vieraat yyvellä mässäilleet sillä jäähyjä ei juurikaan puhallettu. Tampa puolestaan jytkytti 4yv maalia columbuksen verkkoon. CBJ on saanut funtsia ihan ajan kanssa kuinka kurssi kääntyy ja kotihalli taitaa olla nyt paikallaan. Maalirikasta ottelua odottelen ja aivan takuulla noita yyvee maaleja nähdään. Molempien erikoistilannepelaaminen on hyökkäyssuuntaan kunnossa mutta toisinpäin ei kulje. Giroux, Simmonds,Voracek,Werenski,Panarin,Atkinson,Duclair.. onhan näitä. Maalivahdeille povaan hikistä ja vaikeaa ottelua, eikä tästä pelistä kummankaan veskari kunnialla selviä. Turhan sopiva kohde tähän peliin lähtee taatusti lapulle. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 YV-maalia

 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL

Toronto - Pittsburgh

YV-maaleja yli 1.5/ 1.85 NordicBet

Klo 02:00

 

Kaksi hyökkäysvoimasta joukkuetta vastakkain ja erityisesti kotijoukkueen alkukausi on ollut lentävä ja Toronto onkin itäisen konferenssin piikkipaikalla hävittyään vain yhden ottelun varsinaisen ajan puitteissa seitsemästä pelaamastaan ottelusta. Pittsburgh on tällä hetkellä sijalla 10. kerättyään viidestä ottelustaan kuusi pistettä.

Molemmat joukkueet omaavat tosiaan loistavan hyökkäyksen ja siksi lähdetään hakemaan yv osumia tähän peliin kun eiköhän sitä yv aikaa siunaannu kummallekin tänään.

Toronton tehokaksikko Matthews,Tavares tekee hyvänä yönä keskenään pari yv maalia ja tänään vastassa on myös hyvä yv joka tuskin tehoitta jää jos mahdollisuuden saa, siit pitää huolen Kessel, Crosby ja Malkin etunenässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×