Jump to content

Recommended Posts

Venäjä:VHL jääkiekko klo.17:00

Tyumen  Tyumen - Kazzinc Torpedo  Kazzinc-Torpedo

Tyumen -1.5 @2.39 Pinnacle

Tempastaan vhl kiekosta Tyumenia tasoituksella.

Tyumen se vaan porskuttaa kärjessä,kun yleensä siellä on nähty SKA Neva tai St.Petersburg.Erot pisteissä ei tosin ole isot ja siellä ne takana kyttää molemmat Petersburgit.Tyumen on 15 ottelustaan hävinnyt vain kerran suoraan ja kerran jatkoilla.Hyvin siis Tyumenin juna on puksuttanu ainakin tähänmennessä.Thyumenin juna voisi jopa vielä tänään pysyä raiteilla,sillä vastus ei ole sieltä kaikkein terävimmästä päästä. Kazzinc Torpedon vierasaspelit vaan jatkuu ja se on 4 tänään.Kazzinc Torpedolle tämä on 4 vieraspeli 7pv sisään ja väsymystä/kaipausta kotiin voi olla havaittavissa.merkkejä oli jo edellisessä,kun se hävisi puhtaasti 3-0 Hanti Mansijsk:lle.Sitä ennen sillä oli 2 kovaa vastassa,kun SKA Neva ja St.Petersburg oli vastassa.Tyumenille tämä on toinenottelu 7 pv sisään ja siitä pitää antaa sille lepoetua.Lisäksi kotietua pitänee myös antaa,vaikkakin Tyumenilla olisi kotimatseissaan petrattavaa.Tänään Tyumenilla olisi mahiksia ottaa parinmaalinvoitto kepeimmilläjaloilla väsyneestä vastustajastaan.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Mestarien Liiga

Manchester United - Juventus

Alkamisaika: 22:00

Cristiano-Ronaldo-celebrating.jpg

Tekee ottelussa maalin: Cristiano Ronaldo

Valinta: KYLLÄ

Kerroin: @2.62 (Betway)

 

Cristiano Ronado ei varmasti esittelyjä kaipaa. Joten jätetään löpinät sikseen ja perustellaan kohde. CR7 on voittanut Mestarien Liigan maalipörssin peräti kolme kertaa putkeen. Maaleja on syntynyt näinä vuosina järjettömät 43 osumaa 38 otteluun. Nyt Ronaldo on tosiaan Juventuksen riveissä ja jahtaa neljättä perättäistä maalikuninkuutta ja samalla tietenkin myös mestaruutta. Tämän vuoden chämppäri lähti Rollelta käyntiin painajaismaisesti kun hänet ajettiin kyseenalaisella punaisella kortilla ulos ensimmäisen ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Nyt on pelikiellot kärsitty ja varmasti maalintekohalut aivan tapissa. Vastassa on nimittäin Ronaldon ex-seura Manchester United, josta hän aikoinaan ponnisti maailmankuuluksi supertähdeksi. Ronaldolla on hieman kirittävää, sillä tämän vuoden Mestarien Liigan maalitilastoa johtaa Lionel Messi viidellä maalilla ja CR7:n saldo on tosiaan pyöreä nolla tällä hetkellä. Vireystilakin on kohdillaan, sillä Rolle on kahteen viimeiseen otteluunsa molempiin maalin tehnyt. Betway toppi kelpaa ehdottomasti tänään lapulle! :ronaldo:

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Champions League

AS Roma - CSKA Moskova

Valinta / Alle 3.0 maalia / @1.93 bet365

Klo / 22.00

Chämppärin lohkovaiheen kolmas kierros alkaa ja Roman vastustajaksi asettuu venäläinen CSKA Moskova. Kahden kierroksen jälkeen CSKA yllättäen johtaa lohkoa, kun joukkue voitti Realin 1-0. Real sekä Roma olivat kaksi selvää suosikkia jatkoon tästä lohkosta, mutta myös CSKA:lla on hyvät mahdollisuudet vahvan alun jälkeen.

Roman pelaaminen puollustus suunnassa on erinomaista ja tämä johtuu suuresti keskikentästä, josta löytyy mm. De Rossi, N'zonzi sekä Pastore, jotka kaikki ovat hyviä puollustussuunnassa. Roma päästi viimekauden 38 Serie A pelissä vain 28 maalia, joka oli Juventuksen jälkeen sarjan vähiten. Tällä kaudella maaleja on päästetty hieman enemmän, mutta puollustus on silti vahvaa. Roma hävisi Realille 3-0, mutta voitti viimekierroksella Plzenin 5-0. 

Myös CSKA osaa puollustaa ja se nähtiin viimepelissä. Joukkue meni Reali vastaan 1-0 johtoon jo toisella peliminuutilla ja piti loppupelin Realin nollilla. Yksi iso kolaus joukkueelle on kuitenkin Igor Akinfeevin poissaolo punaisen kortin myötä. Tästä huolimatta omasta mielestä U3.0 tarjottava 1.93 kerroin on ehdottomasti hyvä valinta

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

UCL klo 19:55

AEK - Bayern Munchen

Bayern Munchen tekee maalin molemmilla puoliajoilla 

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 1,80 Marathonbet

Marathonbet tarjoaa hyvää kerrointa siitä, että Bayern iskee maalin molemmilla puoliajoilla.

AEK:n UCL alku ollut vaikea kun se on vähinnyt sekä Benficalle, että Ajaxille. Molemmissa kamppailussa AEK päästänyt 3 maalia. Nyt vastassa lohkon kovin joukkue Bayern, joten vierailijoiden maaleja odotettavissa useita.

Bayernin peli ollut hieman sekaisin viime aikoina ja varmasti pelaajilla kova näytönhalu tässä matsissa. Bayernin hyökkäysosasto todella vaarallinen ja AEK:n puolustukselle tulee varmasti vaikea ilta tänään. AEK:lta sivussa puolustaja Lopes tästä ottelusta pelikiellon takia.

Bayern pelasi viime UCL ottelussa Ajaxin kanssa tasan, joten tästä ottelusta tärkeää ottaa voitto lohkovoittoa ajatellen.

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Champions League

Ajax - Benfica

Valinta / Ajax / @1.86 Betsafe

Klo / 22.00

Ajaxin kerroin on ollut jo pitkään laskussa, mutta 1.86 menee silti vielä lapulle.

Ajax on yllättäen E lohkon kärjessä tasapisteillä Bayer Munchenin kanssa. Joukkue pelasi erinomaisen viimepelin Bayeria vastaan kun loppulukemat olivat 1-1. Nyt joukkue pääsee takaisin kotinurmelle ja vastaan saapuu Benfica. Ajax voitti ensin AEK:in 3-0 kotonaan ja viimepelin 1-1 tulos siihen vielä päälle. Joukkueen peli näyttää erittäin hyvältä mitä katsoin peliä ja nyt varmasti pääsevät pelaamaan vapaammin kun vastustajana ei ole Bayern Munchen.

Benfica taas hävisi Bayernille 2-0, mutta voitti AEK:in viimekierroksella juuri ja juuri 3-2. Ajaxille en näe joukkueen kuitenkaan tänään pärjäävän. Benficalla on suria poissaolohuolia. Ykkösmiehistä Ruben Dias, Alex Grimaldo, Jardel sekä Fejsa ovat pois. Kaikki nämä on puollustuspään pelaajia ja poissaolot tulevat väistämättä vaikuttamaan joukkueen peliin.

1.86 kerroin alkaa ollut jo syöty, mutta Ajaxin kotiedun, pelinkulun sekä Benfican poissaolojen myötä Ajaxin voittoa uskaltaa vielä lapulle laittaa

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

New York Rangers - Florida Panthers

Jonathan Huberdeau laukaukset maalia kohti yli 2.5 (mukaan lukien lisäaika)  @ 2.00 Unibet

Alkaa 02:00

Huberdeaun laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 4-6-0-3-4. Mies pelaa tällä hetkellä Panthersin kakkoskentässä sekä 2yv:ssä joten kuteja on tänäänkin odottettavissa. Huberdeau  on laukonut koko kauden aikana keskimäärin 3.3 laukausta ottelua kohti joten Unibetin tarjoama kakkosen kerroin maistuu erittäin hyvältä.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Aiheeseen liittyvä kuvaColumbus Blue Jackets - Arizona Coyotes Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 02:00

Valinta: Tekee maalin ottelussa: Vinnie Hinostroza @11 (Bet365)

Yönä kohtaavat Columbus Blue Jackets ja Arizona Coyotes. Columbuksen kausi on alkanut semi hyvin, maaleja on tehty paljon ja pisteitäkin on tullut. Arizona Coyotes vahvistui ihan mukavasti viime kaudesta, esim Galchenyuk Montrealista oli lupaavin hankinta, mutta hän ei ole vielä päässyt pelaamaan, kun loukkaantui ennen kautta. Mutta näillä näkymin hän on jo pelaamassa Columbusta vastaan. Toinen hankinta oli Devilsistä Grabner, joka on nopea luistelija ja sen ansiosta pääsee hyville paikoille ja omaa hyvän maalintekotaidon. Arizonalla kumminkin on ollut maalinteko ongelmia ja sen takia joukkue on saanut vain 4 pistettä 7 pelistä. Viime pelissä Arizona teki kolmesti, mutta puolustaminen oli taas vaikeaa ja Jets teki 5 maalia joka on aivan liikaa, vaikka Raanta kaikkensa yrittikin. Columbuksella on 8 pistettä plakkarissa ja tänäänkin saa taistella että voittaa nälkäisen Arizonan joukkueen. Mutta tähän otetaan maalintekijää, joka on Arizonan vahvistus tälle kaudelle eli Vinnie Hinostroza. 2012 vuoden kuutoskierroksen valinta, teki NHL debyyttinsä 2015-2016 kaudella Chicagossa ja sai vähällä peliajallaan ihan mukavasti maaleja, ensimmäisellä 6 ja toisella 7. Nyt Arizonassa, saanut enemmän peliaikaa ja teki 2 maalia Chicagoa vastaan. Pelaa myös ylivoimassa, viime pelissä Jetsiä vastaan Vinnie oli todella nälkäinen ja laukoi 6 kertaa maalia kohti. Omaa hyvän laukauksen ja pelaa myös alivoimassa, joka lisää maalin todennäköisyyttä koska voi tyhjiin tehdä. @11 on aivan liian iso kerroin Hinostrozalle ja se on todellakin pakko ottaa. Bet365 tarjoilee näitä toppeja aivan liikaa, Unibetillä samainen kohde on jotain @5, eli ihan järjetön ylikerroin.

PELIONNEA! image.jpeg.b24580baa0166f5a87e1d3cda23d20cc.jpeg

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

Nashville - San Jose

Nashville/ 2.23 CoolBet

Klo 03:00

 

Läntisen konferenssin ykkönen Nashville isännöi samaisen konferenssin yhdeksättä eli San Josea.

Nashville on aloittanut kauden hurjalla menolla, kahdeksan peliä ja seitsemän voittoa (varsinaisella ajalla), ainoa tappio tuli kauden ensimmäisessä kotiottelussa Calgaryä vastaan 0-3, mutta siitä joukkue toipui nopeasti ja meno on ollut kuumaa sen jälkeen.

San Josen kausi ei ole alkanut samanlaisella myötätuulella ja joukkue onkin onnistunut keräämään kahdeksasta ottelusta yhdeksän pistettä.

San Jose ei ole vakuuttanut vieraissa sillä rekordi on vieraskentiltä 1-1-1-2 ja nyt vastaan.asettuu todella kova kotijengi niin kyllä siellä Karlssonilla ja Burnsilla hiki yöllä tulee kun.yrittää pitää Nashvillen hyökkääjiä kurissa ja en uskokkaan että San Jose tästä joukkueena selviää ja siksi ykköstä lapulle

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...