Jump to content

Recommended Posts

LIIGA

Saipa - TPS

TPS/ 2.25 BET365

Klo 18:30

 

Saipa palaa kotiaskiin eilinen Pelicans tappio niskassaan (4-2) kun liiga kakkonen TPS saapuu vieraaksi kisapuistoon.

Saipa on pelannut tyylillä "voitto tappio voitto" ja onkin sarjassa sijalla seitsemän 27 pisteellään. Kotona Saipa on kyllä ollut kova sillä seitsemästä kotipelistä seitsemän voittoa (kaksi jatkojen jälkeen). 

Illan vastus ei ole kyllä sekään tänään huono sillä Tepsi on sarjan paras vierasjoukkue, yhdeksästä vieraspelistä on tarttunut kahdeksan voittoa (2 jatkojen jälkeen) ja yksi jatkoaika tappio. Tiistaina Tepsi jatkoi voittoputkensa viiteen kun se murskasi Tapparan Hakametsässä 0-5.

Saipa on ollut Tepsille hankala vastus, mutta nyt on pakko tarttua turkulaisten voittoon sillä joukkueella on lepo- ja materiaalietu ja viime kierroksien kunto puhuu myös vieraiden puolesta, joten reilu kahden kerroin kelpaa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA 125 000 Mumbai Klo 12.30  Tulos 0-2 (3-6,4-6) 

Barbora Stefkova (Rank 318) - Luksika Kumkhum (Rank 103)

Stefkova @3 Bet365  / Stefkova 2-0 tulos @5 bet365

Tsekin Stefkova voitti hieman yllättäen avauskierroksella vakuuttavasti maanaisensa Martincovan suoraan kahdessa erässä. Tuossa ottelussa nähtiin todella paljon syötönmurtoja, kun Stefkova mursi vastustajansa seitsemän kertaa kymmenestä. Ja omat syöttönsä hän piti tasan 50 prosentin tehokkuudella eli ei kovin vakuuttavasti siltä osin. Intian Kumkhum pelasi puolestaan avauskierroksella karsinnan selvittänyttä kotiyleisön nuorta Yadlapallia vastaan. Tuossa ottelussa hän oli ennen ottelua suurehko suosikki, mutta itse ottelussa Kumkhum oli varsinkin palautuspelinsä kanssa todella suurissa vaikeuksissa ja hän olikin 3-6,2-5 tappiolla ottelua, mutta sitten nuori Intialainen ei kestänyt paineita ja hänen pelinsä hajosi täysin Kumkhumin voittaessa loput pelit 11/12 ja sillä hän nousi suht selkeäänkin kolmieräisen ottelun voittoon.  Kumkhum ei kuitenkaan itse ottelussa vakuuttanut ja on ollut loppukaudesta suhteellisen huonossa vireessä loistavan alkukauden jälkeen ja täällä hän on näyttänyt selkeästi väsyneeltä ja kaipaa jo talvitaukoa, kun nelinpelissäkin oli suhteellisen huono häviten jo avauskierroksella. Stefkova puolestaan pelaa todella vähän turnauksia muihin kiertueen pelaajiin ja tuostakin johtuu hänen huono rankingtasonsa. Alkukaudesta hän pelasi vain muutaman turnauksen ja kärsii monesti motivaation puutteesta peleissä, mutta avauskierroksella nopea voitto kertoo että tähän yleistä isompaan rahaturnaukseen hänelle on varmasti pärjääminen normi 25k itf turnausta tärkeämpää. Kumkhum vaikuttanut täällä Mumbaissa niin heikolta tähän saakka, että jos tsekkiläinen pelaa yhtään samalla lailla kuin avauskierroksella Martincovaa vastaan on Stefkova tässä suht useasti ottamassa jatkopaikan. Omiin silmiin kun katsonut Kumkhumin molemmat ottelut täältä turnauksesta niin niillä otteilla ei hän tässä ottelussa ole mitenkään noin iso suosikki, jos suosikki edes ollenkaan. Rankingeja tuijotettu liikaa kertoimissa ja lapulle lähtee varmasti tsekkiläistä kolmen kertoimella! 

Link to post
Share on other sites

Snooker, International Championship

Mark Selby - Neil Robertson

Vihje: Mark Selby -1.5

Kerroin: 1.97

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 13:30

- Snookerin International Championship on edennyt puolivälierävaiheeseen jossa kohtaavat Maailmanlistan 1. Mark Selby ja Maailmanlistan 10. Neil Robertson.

- Maailmanlistan ykkösnimi Mark Selby on pelannut tässä turnauksessa hyvää snookeria niin kuin koko vuonna oikeastaan paria hiukan heikompaa ottelua lukuunottamatta. Tämä International Championship turnaus alkoi Selbyn kannalta vähän hitaasti kun tämän turnauksen karsintaottelusta tuli 6-5 voitto Maailmanlistan 80. Li Yuanista joka on kyllä pelannut viime aikoina todella hyvin kovia pelaajia vastaan. Selbyn peli on tuosta avauskarsintaottelusta vapautunut selvästi ja parempaa Selbyä ollaankin nähty viime otteluissa kun Maailmanlistan 67. Doherty kaatui 6-0  luvuin, tuon jälkeen kaatui Maailmanlistan 33. Milkins 6-4 luvuin ja viimeisimpänä neljännesvälierissä kaatui Maailmanlistan 48. Carrington 6-3 luvuin. Mark Selby on tänä vuonna pelannut hyvää snookeria ja juuri tuossa syyskuun lopussa voittikin tuon China Championship turnauksen jonka palkintopotti oli näistä viime aikoina pidetyistä turnauksista selvästi suurin.

- Maailmanlistan 10. Neil Robertson on myös erittäin taitava ja kokenut pelaaja jonka viime kaudet eivät ole kuitenkaan olleet niin hyviä kuin tuossa jokunen vuosi sitten kun Robertson pelasi paremmin ja voitti enemmän turnauksia. Tänä vuonna Robertson ei ole niin hirveän montaa ottelua edes pelannut varsinkaan Selbyyn tai muihin aivan rankingin top 5 pelaajiin nähden. Riga Openin Robertson voitti heinäkuussa mutta tuo ei kuitenkaan kovinkaan arvostettu turnaus ole kun turnaus on ensinnäkin vain 3 päivää kestävä ja monet ottelut vain best of 7 otteluita. Tuosta turnauksesta myös puuttuivat mm. Selby, Higgins ja O'Sullivan niin se kertoo myös vähän tuosta turnauksesta vaikka muuten mukana olivatkin oikeastaan kaikki parhaimmat mutta arvostus ja kiinnostus tuota turnausta kohtaan ei vain kaikilla pelaajilla ole niin korkealla sen lyhyen keston ja suht pienen palkintopotin suhteen. Tässä turnauksessa Neil Robertson omalla tasollaan hyvin voittaen ensin Maailmanlistan 59. Seltin 6-1 luvuin, sen jälkeen kaatui Maailmanlistan 17. Perry 6-5 luvuin ja viimeisimpänä neljännesvälierissä kaatui maailmanlistan 68. Sijun 6-4 luvuin. 

- Tänä vuonna Selby ja Robertson kohtasivat kerran World Grand Prix neljännesvälierissä jossa Selby oli parempi 4-0 luvuin puhtaasti. Mark Selby on viime aikoina pelannut huomattavasti enemmän snookeria ja on selvästi ollut Robertsonia paremmalla peli päällä viime aikoina ja koko vuonna oikeastaan. Mark Selby on tässä kohtaa turnausta yksi kuumimpia ennakkosuosikkeja voittamaan tämän International Championship turnauksen ja vaikka Neil Robertson onkin ihan yksi parhaimmista snookerin pelaajista ei hän ole päässyt parhaimpaan vireeseensä tänä vuonna ollenkaan ja siksi uskon että viime aikoina paremmin pelannut Selby tästä eteenpäin menee about 6-3, 6-4 luvuin, Robertson antaa Selbylle tänään hyvän vastuksen mutta se ei tule riittämään sillä usein Selby vielä pelaa paremmin ja syttyy otteluihin kun vastassa on hyvä pelaaja.

Link to post
Share on other sites

NHL

Florida Panthers - Winnipeg Jets

Patrik Laine laukaukset maalia kohti yli 3.5 (mukaan lukien lisäaika)  @ 2.00 Unibet

Alkaa 20:00

Paten laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 1-3-4-5-3. Miehen koko kauden keskiarvo on 3.6 laukausta ottelua kohden. Laine on hakenut vauhtia joukkueen nelosketjusta missä mies tulee ilmeisesti tänäänkin aloittamaan matsin. Miehen peliaika on aikaisemmin ollut hivenen kortilla mutta tänään Pate tulee varmasti esiintymään myös ykkös- ja kakkosketjussa. Laine tulee varmasti antamaan sitä mitä kansa haluaa eli napakoita laukauksia paikasta kuin paikasta. Mies tulee pelaamaan YV1:n viivassa BigBuffin parina. Esiintyminen kotiyleisön edessä nostattaa tänään Paten laukaisumäärän vähintään viiteen kutiin.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Rögle  Rögle - Växjö  Växjö

Tekee pisteen Leon Bristedt @2.15 Unibet

Kotijoukkueen Bristedtin pojoo otetaan testiin.

Rögle on sarjajumbona toistaiseksi,mutta on alkanut saamaan juonesta kii.4 edellisestä on 3 suoraa voittoa ja mm.Linköpingistä 3-2 kotona oli Rögleltä hyvää peliä.Röglen 1.vitja on ollut vireessä ja viimepäivienvoitoista voi kunnian antaa 1.ketjulle.Etenkin sentteri Brithen ja vierellä pelaava Bristedtin kemiat ovat toimineet.Bristedtin tehot on viidestäedellisestä ottelusta 2+4.Vastaavasti Brithenin tehot on 5 viimeisestä 3+3.Nämä kaverukset jakaa pisteitä toisilleen ja pisteitä Brithen+Bristedt on napsinut vaikka omajoukkue on hävinnyt.Monasti on molemmat saanut pisteitä,kun Rögle vaan on maaleille päässyt.Koitetaan sitä tänäänkin ja paremmankertoimen toivossa otetaan Bristedtin pistettä nyt.

 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

18.00

e8350f9459ba37e4722dd1f57ab70c19.pngWindigo - ex-Space Soldiersf512311404a4c8939a8991cca41bd4c3.png

Windigo | 2,20 | bet365

 

  • Uusi kuukausi, vanhat kujeet. EPL-sarjassa pelataan vielä tänään tämän viikon viimeiset pelit ja tässä ottelussa kohtaavat Windigo ja ex-Space Soldiers.
  • Myönnetäköön heti aluksi, että en ollut seurannut lainkaan Windigon otteita ennen heidän tällä kaudella pelaamiaan EPL-otteluita. En voi vieläkään sanoa tietäväni kokoonpanon pelaajista kovin paljoa, mutta muutama päivä sitten katsomani Windigo-otteluissa joukkueen peli näytti yllättävän hyvältä, mukaanlukien Astralis-ottelut, joissa Windigo laittoi maailman parhaan joukkueen tiukoille. Windigo on EPL-sarjassa 12. sijalla viidellä voitolla 16 ottelusta ja heidän tavoitteena tälle kaudelle onkin varmaan ollut vain sarjapaikan ylläpitäminen. Siihen on hyvät mahdollisuudet, sillä Windigolla on vähemmän otteluita pelanneena kuin esimerkiksi heidän edessään majailevalla Heroicilla ja NiP:llä.
  • ex-Space Soldiersin pelaajat ovat vieläkin ilman uutta organisaatiota viime kuussa tapahtuneen irtisanomisen jälkeen. Tähän on huhupuheiden mukaan tulossa muutos aivan lähipäivinä ja mahdollisesti sen takia taustalla tapahtuvat asiat vievät osan keskittymisestä muihin asioihin kuin itse pelaamiseen. ex-SS aloitti EPL-sarjan todella hyvin, mutta tahti on viime aikoina hyytynyt ja ex-SS on pudonnut sarjassa 9. sijalle kuudella voitolla 16 ottelusta. 
  • Pelattavana karttana on Mirage, joka on mahdollisesti Windigon paras kartta. Tilastot näyttävät vihreätä viimeisimpien matsien osalta NaVi-tappiota lukuunottamatta ja kyseisessä kartassa ovat kukistuneet muun muassa Fnatic, AGO ja ENCE. ex-Space Soldiersille kartta on ollut hyvin kaksijakoinen. CT-puolella ex-SS on ollut parhaimmillaan erittäin hyvä, mutta terroristipuolet ovat pahimmillaan todella surkeita. Joukkue on kartassa kärsinyt "uudessa joukkueessa" vain tappioita tähän asti.

 

Kyseessä on kahden alemman keskikastin joukkueen kohtaaminen, jossa on molemmille tärkeitä pisteitä jaossa. Windigo on näyttänyt sekä pelillisesti että tuloksellisesti paremmalta joukkueelta viime aikoina kuin ex-Space Soldiers, jolla on mahdollisesti muitakin asioita hoidettavana pelin ulkopuolella. Lisäksi karttaetu kallistuu lievästi Windigolle, jolta on lukuisia voittoja kartasta viime ajoilta, kun taas ex-Space Soldiersille kartta on huteralla pohjalla. Kohde menee oikein, kun Windigo voittaa ottelun. 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

DjurgÃ¥rden  Djurgården - Linköping  Linköping HC

Tekee pisteen Joe Whitney @1.90 Unibet

Otetaas myös tähän SHL kärkikamppailuun kuuluva vieraitten Whitneyn pistettä.

Kotijoukkue on taulukossa 3 ja Linköping toisena.Tasaista ja tiukkaa on kärjessä.Tilanteet kärjessä muuttuu ja tulee tod.näk tänäänkin muuttumaan,kun lisäksi Malmö vierailee Frölundan luona tänään.Linköpingillä ei ole voittoa 3 edellisestä,mutta joukkue on kuiteskin pisteitä ottanut,kun 5 viimeisestä neljästi sen otteluissa on ratkaisua haettu pitemmänkaavan mukaan.Linköpingin Amerikkais hyökkääjä on naputellut viimekierroksilla mukavasti pisteitä.Tehot 3+4 neljästäedellisestä kertoo kyllä Whitney taidoista.Linköping varmasti syttyy tähän kärkikamppailuun ja Wnitney myös.Samassa ketjussa Whitneyn kanssa pelaava kanukkisentteri Derek Roy on ollut nyös pelipäällä ja etenkin syöttelijänä.Roy saisi vieläpä parempaa kerrointa pisteestä,mitä Whitney,mutta päädyin huimassavireessä olevaan Amerikkalaiseen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit Rovaniemi lähtö 8. klo 19:35

Jepulis - Tarun Tykki   H2H

Pelivalinta: Tarun Tykki
Kerroin: 1,80 Bet365

Tarun Tykki lähtee suosikkina toto-5 päätöskohteeseen. Tarun Tykki ollut viime aikoina vahvassa vireessä ja tämän tason lähdössä sillä on hyvät menestysmahdollisuudet. Vajaan kuukauden starttitauko alla, mutta uskon silti hyvään suoritukseen. Tarun Tykki ottanut hyviä kirivoittoja aiemmissa lähdöissä ja Tarun Tykillä menestysmahdollisuudet monenlaisilla juoksunkuluilla.

Jepulis ollut myös hyvässä vireessä myös viime lähdöissä. Starttitauko venynyt kuitenkin jo melkein 2kk mittaiseksi, joten tähän starttiin hevosen kunto pieni arvoitus. Lisäksi aikaisemmissa starteissa lähtöjen taso ollut heikompi mitä tänään, joten hyvää suoritusta vaaditaan voittotaisteluun.

Link to post
Share on other sites

Esports

CS:GO ( ECS EU )

KLO: 22:45

 

Team LDLC - Astralis

Valinta : Team LDLC +6,5

Kerroin :  1,85 ( Unibet ) 

 

Astralis on tällä hetkellä selvästi maailman paras tiimi. Sen osoittaa muun muassa se, että he ovat tällä heillä on tällä hetkellä 16 voittoa ja 0 tappiota tällä ECS kaudella. Tämä kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että Astralis ei tule enää pelaamaan aivan täysillä, koska ovat jo varmistaneet paikkansa finaaleissa. Tästä on ollut merkkejä jo viime matseissa joissa Astralis on alkanut pelaamaan hyvin löysästi tietyissä erissä, antaen vastustajalle mahdollisuuden. 

 

Team LDLC taas on tällä hetkellä viimeisenä sijoituksissa ja pyrkii pelaamaan niin hyvin kuin voi jottei joudu pelaamaan karsintaotteluja joissa vaarana tippua sarjasta ensi kaudeksi. Viimeisimmät tulokset tiimille ovat olleet hyviä, tosin heikompilaatuisia tiimejä vastaan. Uskon kuitenkin että Team LDLC pystyy omassa karttavalinnassaan ottamaan tarvittavat kierrokset jotta tasoitus onnistuu. Kohteena siis näiden tiimien päivän toinen peli, jossa Team LDLC on saanut valita kartan.

 

Kohde menee oikein kun Team LDLC voittaa vähintään 10 kierrosta kartasta.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL

Luleå - Timrå

Vihje: Tekee pisteen ottelussa Johan Harju 

Kerroin: 1.80

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

Alkamisaika: 20:00

- Viime aikoina voitokkaasti esiintynyt Luleå isännöi Timråa. Haetaan pistettä kotijoukkueen ykköskentän laiturille Harjulle joka on päässyt viime otteluissa mukavasti pisteille kun on ykköskenttään noussut pelaamaan lähes joka ottelussa. Harju pelaa yhdessä Connollyn ja Emanuelssonin kanssa jotka ovat Luleån parhaat pistemiehet, Harju on tällä kaudella tehnyt tehot 5+2 14 otteluun ja pääsee pelaamaan niin tasaviisikoin kuin myös erikoistilanteissa. Timrå on yksi liigan huonoimpia joukkueita ja on jaetulla toisella sijalla eniten maaleja päästäneistä joukkueista. Joukkueet kohtasivat juuri Timrån kotona ja Luleå nappasi komean 5-3 vierasvoiton Harjun maalatessa kertaalleen. Odotan ottelusa isäntien hallintaa ja suht runsasmaalista joten eiköhän kotijoukkueen maalatessa Harju ole vähintään yhdessä maalissa mukana, sen verran hyvällä pelipäällä on mies viime otteluissa ollut.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...