Jump to content

Recommended Posts

Snooker, International Championship

Neil Robertson - Mark Allen

Vihje: Neil Robertson -1.5

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 08:00

- Turnaus tulee päätökseen ja finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 10. Neil Robertson ja Maailmanlistan 12. Mark Allen.

Molemmat pelaajat ovat pelanneet hyvin läpi turnauksen ja eivätkä ole pahemmin ailahtaneet vaan oikeastaan melkein päin vastoin nostaneet tasoaan turnauksen edetessä. Robertson oli Selbyä vastaan jo 4-2 tappiolla mutta 'kuolleista' nousi kuin nousikin komeaan 4-6 voittoon joka varmasti oli Robertsonille hyvin motivoiva.Välierissä kaatui hyvin pelaava erittäin talenttinen nuori Lisowski 9-7 luvuin ja Robertsonin peli oli hyvällä mallilla sillä Maailmanlistan 21. Lisowski ei mikään helppo vastus ole. Mark Allen puolestaan voitti näyttävästi puolivälierissä Maailmanlistan 18. Carterin suoraan 6-0 luvuin mutta sitten välierissä kaatui Maailmanlistan 56. Stevens 9-6 luvuin eikä Allenin otteet olleet sieltä parhaimmasta päästä tuossa ottelussa heikompaa Stevensiä vastaan mutta peruspelillä hoiti tuon rutiinilla kotiin. Vaikka Robertsonia hiukan moitin viime vihjeessä on hän todistanut sen jälkeen noiden kahden voiton ansiosta olevansa todella hyvässä pelivireessä, parempana pelaajana ja enemmän finaaleja pelanneena kokeneempi Robertson tulee tämän ottelun ja turnauksen viemään nimiinsä vähintään kahden freimin turvin. Viimeksi kun Robertson ja Allen kohtasivat finaalissa pari vuotta sitten oli Robertson parempi luvuin 10-5, pidempi ottelu ja formaatti sopivat Robertsonille mielestäni paremmin ja odotan ottelusta jotain 10-6/8 lukemia

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis pariisi klo 16:00

Khachanov - Djokovic

Pelivalinta: Khachanov

Kerroin: 5,60 Bethard

Pariisin finaalissa Khachanov kohtaa Djokovicin. Khachanov ollut tässä turnauksessa todella hyvä, sillä voittanut monia kovia pelaajia matkalla finaaliin. Zverev ja Thiem kaatuivat helposti 2-0 erin ja Khachanov saanut rauhassa valmistautua finaaliotteluun.

Djokovic pelannut pari tiukkaa matsia viime päivinä. Toissapäivänä Djokovic kaatoi Cilicin 2-1 erin ja eilen Federer kaatui pitkän taiston päätteeksi 2-1 erin. Lepoetu selvästi Khachanovin puolella.

Khachanov pelaa rohkeaa peliä ja jos peliotteet yhtä vahvoja kuin aikaisemmilla kierroksilla niin Djokovic voi olla myös vaikeuksissa. Toki Djokovic suuri suosikki matsiin, mutta nyt on Khachanovilla hyvä paikka voittaa yksi tennishistorian parhaista pelaajista.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30

Frankfurt Lowen  Frankfurt Lowen - Dresdner Eislowen  Dresdner Eislowen

Frankfurt Lowen -1.5 @2.19 Pinnacle

ja del2 kiekkoohan sitä on laitettava ja kotijoukkuetta parin häkinerolla laitetaan.

Sarja kakkonen Frankfurt kohtaa kotonaan sarjassa 12 olevan Dresdnerin.Kotivoittoon tässä on uskottova ja Frankfurt on kyllä näyttänyt mahtinsa kotipeleissään.Frankfurt on parhaita kotijengejä tässäsarjassa ja on ollut aina.2 tappiota se otti kotonaan tuossa jokunen kierros sitten,mutta sitten Frankfurt ryhdistäyty ja palasi voittojen tielle.Vierailija Dresdnerilla on 2 voittoa alla tullessaan tähänotteluun,mutta ne on kotipeleistä.Dresdnerin 4-0 voitto kotona Ravensburgista oli yllätys,mutta hieno peli siltä.Yllätykseen Dresdnerin pitäisi tänäänkin venyä jos aikoo voittaa.Dresdner on sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue ja se ei ole hyvä asia.Dresdnerin vieraspelit ovat myös olleet surkeita,kun 1 voiton se on toistaiseksi vieraista ottanut.Frankfurt Lowen on jo pelkästään kotonaan tehnyt enemmän maaleja.mitä Dresdnerit yhteensä.Uskoisin,että Dresdner ei tule kestämään Frankfurtin tulituksessa ja parinmaalin erolla voitto Frankfurtille ei olisi sensaatio.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Traktor - HK Sotshi 

Traktor 3.erä yli 1 maali @3.20 Unibet 

KLO: 14.00 

En tiedä mikä tässä Traktorissa on kun se eksyy peleihin ja liian usein huonolla menestyksellä. No mutta mennään taas. Kotijoukkueella alla kaksi makeaa voittoa. Spartak kaatui kotijäällä 4-1 ja torstainen reissu toi lisäpisteitä, sillä Barys nöyrtyi kotijäällä pidemmän kaavan kautta. Eli Torstaina on Traktor pelannut viimeksi! Painotan tätä. Joukkue on esiintynyt mallikkaasti kokoonpanoon nähden ja onhan tuota ukkoa pois nytkin. Roolia on siis ollut tarjolla ja esimerkiksi Polygalov kantaa ison vastuun tämän hetken joukkueessa. Positiivinen asia on myös ollut maalinteko ja ehkä se nimenomaan on vapauttanut Traktorin peliä. Niin tai näin, hyvät lähtökohdat heille. 

Tsheljabinskiin matkaava Sotshi taapertaa jo neljänteen vieraspeliinsä viikon sisään. Joukkue on kohdannut pääasiassa liigan kovimpia nippuja sillä järjestyksessään tämä rundi on edennyt Lokomotiv(1-2) Magnitogorsk(4-1) Jekaterinburg(4-1). Kohtuu suorittamista Sotshilta ja positiivinen asia voitto Lokomosta. Kahteen viimepeliin ei joukkueen puristus ole riittänyt, vastustajan ollessa yksinkertaisesti parempi. Jekaa vastaan joukkue sai päätöserässä aikaan ihan peliäkin, mutta allekirjoittanut on sitä mieltä, että fiksu voittava joukkue Jeka pelasi viisaasti tuon viimeisen "kakskymppisen" ja johtoasemassa varmisteli pisteet sen kummempaa hätiköimättä. 

Tänään on siis vastakkain osittain sitä puurokiekkoa tarjoavat joukkueet. Kokoonpanohuolia on molemmilla, mutta Traktorilla nimekkäämmät jos näin voidaan tulkita. Kotijoukkue pääse silti hyvään saumaan kaikin puolin jo valmiiksi väsytettyä Sotshia vastaan ja viimeistään päätöserässä se näkyy. Odotan kuitenkin ottelusta tasaista kamppailua johon etenkin vieraat joutuu lataamaan kaiken peliin. Traktor hyödyntää tuon rasituksen ja iskee tarvittavat maalit. Joukkueet kohtasivat toisensa syyskuussa ja tuolloin Traktor haki voiton jatkoajan jälkeen. Nordicbet tarjoaa kotijoukkueen suoralle voitolle @2.55 joka on erittäin pelattava. Oli miten oli niin Traktor ja päätöserä. Ylivoimia luulisi siinä heille tulevan. Tuo tasan maali on enemmän kuin realistinen joten VOID mahdollisuudella yli 1 on minun valinta. 

Kohde menee oikein kun Traktor tekee vähintään 2 maalia ottelun 3.erässä (tasan 1 = VOID)

VÄÄRIN! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Norja:Division 1 jääkiekko klo.15:00

Furuset  Furuset - Narvik  Narvik

Narvik -2.5 @2.00 Unibet

Kokeillaas taas pelata pikkasen Furusetia vastaan.Eiköhän Furuset nähdy painajaisia ja nyt yön yli nukuttuaan sitä olisi jälleen tarjolla.Eilenhän joukkueet pelasivat ja Narvik voitti puhtaasti 8-0.Mihinkäs se yhdessä yössä Furusetin peli olisi parantunut ja vastaavasti ei kait Narvikin peli ole yhdessä yössä kadonnut.Furuset ei tule montaa voittoa kaudella ottamaan ja 1 niitä on vasta tähänmennessä tullut,kun 13 peliä on pelattu.Onhan tässä riskinsä,kun 3 maalinerolla Narvikin tämä pitäisi voittaa.Narvikilla on joukkueessaan hyviä Suomalaisia ja paljon Ruotsalaisia pelimiehiä,jotka ovat kovia tässäsarjassa niin en näe mahdottomana tänäänkään,että Narvik nappaisi voiton vähintään sillä 3 maalinerolla.

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Avtomobilist - Sibir 

BTTS 1.erä @3.60 Unibet 

KLO: 14.00 

Muuten niin huonoon kerrointarjontaan perustuva matsi että otetaan tämmöinen. Miksi Jeka maalaa avauserään? 4 viimeiseen peliin vähintään 1 maali avauserään. KHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue. Jäätävä yv ja hyökkäys. Laajuus. Kotietu ja voittoputki. Onhan näitä. Jekasta kohde tuskin jää kiinni. Sibir tappioiden saattelemana kovimpaan testiin. Joukkue on saanut kuitenkin tehtyä maaleja, joka johtunee rosteriin takaisin saaduista pelaajista. Ainekset tässä matsissa on rumiin lukuihin sillä pitkä reissu on Sibirillä alla. Joukkue lataa avauserään sen minkä pystyy ja tekee mielestäni siinä sen maalin jos on tehdäkseen. Tyyliin Peltola silmät kiinni rystyllä nollakulmasta tms. 

Vähän typeräkin kohde myönnetään mutta annetaan maaleille mahdollisuus. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekee maalin 1.erässä 

VÄÄRIN!

Edited by poronvoima
0-1..
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

TsSKA Moskova - Jokerit 

Maalintekijä: Mika Niemi @9.50 Unibet 

KLO: 16.30

Helsingin Jokerit jatkaa raskasta vierastaivaltaan ja oman divisioonan kärkijoukkue olisi vastassa heidän kotiluolassaan. Ei mikään helppo paikka varsinkaan kuin alla on vielä 2 tappiota. Ottelu on tälle kaudelle näiden kahden välillä sarjassaan ensimmäinen ja Tseskahan tässä on selkeä suosikki. Otetaan maaleille kuitenkin Jokereiden työmyyrää nelosketjusta. Maajoukkueesenkin valittu Niemi on tehnyt roolistaan huolimatta tehot 4+5 tähän asti. Jokerit joutuu peluuttamaan tänään tasaisemmin ja voi olla että Niemi pääsee 13-15min jääajalle. Ei paistattele otsikoissa tämä herra, mutta harvoin paikan saadessaan, käyttää sen yleensä hyväkseen. Tseska on raudankova joukkue jota vastaan on voitettava kaksinkamppailut jos mielii edes maalipaikoille. Niemi on Jokereilta yhdessä Anttilan sekä Joensuun kanssa tänään tärkeässä asemassa maalinteon kannalta väittäisin. Ottelussa ei ainakaan Jokereilta tulla näkemään liiaksi suoraviivaisia hyökkäyksiä sillä Tseska puolustaa porrastaen erittäin hyvin ja aktiivisesti. Kova peli tiedossa, jossa väännetään yllinkyllin. Niemi otetaan kuitenkin maalariksi sillä nelosketjun kavereilla riittää vielä virtaa kärkimiehiä enemmän, eikä mies hyökkäyspäässä Tseskan pakeille kalpene. 

Kohde menee oikein kun Mika Niemi tekee maalin ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ranska:Ligue 1 jalkapallo klo.16:00

Nantes  Nantes - Guingamp  Guingamp

Tekee maalin Emiliono Sala&Nantes @3.10 Unibet

Laitetaas välillä jalkapallostakin ja Ranskan sarjasta.

Nantes taulukossa sijalla 15 ja vierailija Guingamp on viimeinen.Molemmilla ihan mukavia esityksiä ollut viimekierroksilla.Guingamp ei ole hävinnyt sarjaotteluaan nyt viiteenpeliin,mutta joukkue on edelleen siellä jumbopaikalla ja sieltähän se tietty haluaisi pois.Nantes on osoittanut piristymisen merkkejä,kun 2 voittoa on tullut putkeen.Edellinen Nantesin kotipeli oli hyvä siltä,kun se voitti 4-0 Toulousen.Guingampilla on vasta 1 voitto ja tämä Nantes on ollut sille erityisen vaikea vastus,kun pelattu sen kotikentällä.Guingamp on viimeksi vienyt täydet sarjapisteet Nantesin kotikentältä v.2009,joten tovi on tuosta aikaa.Nantesin Argentiinalainen Sala on nakutellu 10 ottelussa 8 maalia,jotenka ei voi miestä moittia ainakaan sen asian suhteen.Toulousea vastaan Sala iski hatun.Sala pääsi cupinottelussa loppuhetkillä kehiin ja iski siinälin maalin.Sala on tehnyt nyt 3 edellisessään 5 osumaa.Sala on saanut nyt huilata ja eiköhän mies avauksessa nähtäne ja into piukeena yrittänee sitä kauden 9 osumaansa.

 

 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

KHL

TsSKA Moskova - Jokerit

Alle 4.5 maalia/ 1.81 ComeOn

Klo 16:30

 

Sunnuntain kova kohtaaminen khl:ssä kun läntisen konferenssin kakkonen ja kolmonen kohtaavar. TsSKA on kolme pistettä Jokereita edellä ja TsSKA:n maaliero on hurja 69-30 kun se Jokereilla on 84-56.

TsSKA on kova joukkue siis kumpaakin päähän, puolustuspää on todella tiivis ja Jokereilla tulee varmasti olemaan maalipaikat tänään harvassa Moskovassa sillä niin hyvin TsSKA puolustaa maalinedustaa ja keskustaa muutenkin. Hyökkäyspäästä taas kotijoukkueelta löytyy sellaisia herroja kun Shalunov, Grigorenko ja Kaprizov, jotka kyllä maalin tekee sitten paikoistaan.

Jokereille tämä on kolmas peli tähän vieraskiertueeseen. Kahdessa ekassa joukkue on kärsinyt tappiot, Jekaterinburgille ja Magnitogorskille. Jokerit on hyvänä päivänä loistava puolustusjoukkue myös ja uskon että tämä peli on se mihin joukkue haluaa panostaa tällä kiertueella ja siksi joukkue syttyy taas parempaa joukkuetta vastaan.

Näiden joukkueiden välillä on aina nähty tasaisia otteluita ja 8/10 edellisestä keskinäisestä ollaan jääty alle 4.5 maaliin.

Moskovassa nähdään tiukka ja tunteikas matsi tänään josss ei maalipaikoilla juhlita ja siksi verkot eivät tänäänkään useasti heilu.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Serie D / Jalkapallo Italia Ligorna 1922 - Chieri Ligorna 1922 Draw No Bet @ 1.50 Betway Alkaa 16:30 Ligorna(8.) hävisi ainoastaan kaksi tämän kauden kuudestatoista pelatusta kotiottelustaan voittaen noista kahdeksan kamppailua. Chieri(16.) voitti ainoastaan yhden kauden kuudestatoista pelatusta vierasottelustaan häviten noista kahdeksan matsia. Viimeisestä 33:sta kotikamppailustaan ainoastaan kolme matsia hävinnyt Ligorna voittaa tänään viimeisestä 33:sta vierasottelustaan vain kolme kamppailua voittaneen Chierin maalein 2-1.
    • Serie D / Jalkapallo Italia Prato - Sangiuliano City Nova Prato Draw No Bet @ 1.83 bet365 Alkaa 15:30 Prato(9.) on kotonaan viiden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua ja pitäen kolmessa oman maalinsa puhtaana. Sangiuliano(11.) hävisi kaksi edellistä vierasotteluaan joista viimeisimmässä joukkue kukistui sarjan häntäpääjoukkue Borgo San Donninon(17.) edessä maalein 3-1. Prato voitti joukkueiden edellisen viime marraskuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 0-1. Kotijoukkue voittaa ottelun tänään maalein 1-0.
    • PGL Major Copenhagen PK: Cloud9 - Vitality | Cloud9 | 2.27 (Coolbet)   PK: Spirit - FaZe | Spirit -1.5 | 2.25 (bet365)
    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
×
×
  • Create New...