Jump to content

Recommended Posts

Tällä hetkellä nämä vihjeet eivät vain osu paikoilleen.   Jotkut ryssii 0-2, 1-4 johtojaansa sekä osa ei saa kahdesta avopaikasta maalia, mutta heidän vastustajansa tekee samoista paikoista maalit, ,,, tämän takia ainakin itselläni kaikki tämän kuukauden vihjeet ovat menneet väärin,  mutta onneksi loppukuusta ne ehkä kääntyy :D

 

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16,30

 

CSKA Moskova - :jokerit: Jokerit 

 

Valinta : CSKA Moskova 

Kerroin :  1,70 ( PAF ) 

 

CSKA on neljän pelin voittoputkessa ja kohtaa tänään vaikeuksissa olevan Jokerit.  Jokerit on nyt ollut ihan surkea.   Henkilökohtaisia virheitä on nyt tullut tällä kiertueella paljon.   Tänään vastus on yhtä kova kuin Jekaterinburg ,  sillä puolustuspäässä CSKA on parempi ja kärki osaaminen on tehokkaampaa tai siis tehokkuus on varmempaa kuin Jokereilla.  Talvi lähestyy ja Jokerit alkaa sulamaan, tyypillinen ajankohta alkaa tulemaan ja tämän ottelu kotijoukkue voittaa kyllä, varsinaisella jos Jensen on hyökkäyksestä poissa sekä Grant on pelikiellossa, niin puolustus on erittäin heikkoa vierailla tänään ikävä kyllä.

 

Kunhan CSKA Moskova voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Bundesliga / Saksa

Mönchengladbach - Dusseldorf

Valinta / Mönchengladbach -1.5 / @2.09 Bet365

Klo / 16.30

Perjantaina Frankfurtille tarjottiin loistavaa kerrointa ja nyt Mönchengladbachin tasoitusta on mielestäni järkevä ottaa. Normivoitto liikkuu vain päälle 1.3 kertoimisssa.

Dusseldorf nousi täksi kaudeksi Bundesligaan ja todennäköisesti kauden päätteeksi myös tippuu takaisin. Joukkueella on kriisi päällä, sillä edelliset 5 peliä joukkue on hävinnyt jokaisen maalierolla 17-2. Joukkueen poissaololista on myös pitkä. Mönchengladbach taas on aloittanut kautensa ihan hyvin ja joukkue on sijalla 5. yhden ottelun muita vähemmän pelanneena. Voitolla joukkue nousisi jopa toiselle sijalle. Mönchengladbach hävisi viimekierroksella vieraissa Freiburgille, mutta tämä peli pitäisi joukkueen hoitaa. 9 sarjapelistä joukkue on hävinnyt vain 2 ja 4 kotipelistä joukkue on voittanut jokaisen maalierolla 11-2. Vastustajatkin ovat olleet paljon kovempia kuin Dusseldorf. Mönchengladbachin kerrointa nostaa hieman ykköskärjen Plean poissaolo, mutta ilman ranskalaiskärkeäkin joukkue pystyy tämän helposti kahdella tai useammalla maalilla voittamaan. Yli kahden kertoimella on mielestäni järkevä pelata.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

La liga klo 19:30

Huesca - Getafe

Pelivalinta: Getafe

Kerroin: 2,27 Coolbet

La ligan yksi heikoimmista joukkueista Huesca, kohtaa tänään kotikentällään hyvin pelanneen Getafen.

Getafen saldo alkukauden otteluista 4-3-3, joista 2 tappiota tulleet Realia ja Atleticoa vastaan. Ennakkoon heikompia joukkueita Getafe on pystynyt voittamaan hyvällä prosentilla.

Huescan alkukausi ollut todella heikko. Saldo alkukauden matseista 1-2-7 ja kotiotteluiden tilastot 0-1-3. Huescan peli ei kulje lainkaan ja joukkueen materiaali ei tunnu riittävän La Ligassa. Tänään vastassa materiaaliltaan laadukkaampi Getafe ja Huescalla muutamia poissaoloja, joten Getafe on hyvä pelikohde.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, Oulun Keisari said:

Kuinka työlästä olisi näihin päivän vetovihjeketjuihin aina laittaa tuloksen selvittyä ne myös näihin vihjeisiin? Osa taitaa itse muokkailla ainakin osuessaan oikein, mutta olisi mukava seurata osumatarkkuutta yleisellä tasolla ja käyttäjäkohtaisesti myös. 

Perussääntönä täällä voi pitää sitä että osuneet verot maalataan vihjaajan toimesta vihreäksi ja hävinneet vedot jätetään maalaamatta.

Link to post
Share on other sites

Darts, World Series Finals

Jamie Lewis - James Wade 

Vihje: Yli 8.5 180 heittoa

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 17:00

- Dartsin World Series Finalsien puolivälierissä kohtaavat Maailmanlistan 29. Lewis ja Maailmanlistan 6. Wade.

- Haetaan tähän otteluun paljon 180 heittoja eli maksimipistemäärää per heittovuorolla (T20 x3). Molemmat ovat pelanneet viime aikoina hyvää peliä etenkin tuore EM voittaja Wade joka kaatoi eilisessä vihjeessä kotiyleisön suuren suosikin Suljovicin 3-6 luvuin, Lewis puolestaan yllätti Maailmanlistan 3. Crossin 5-6 luvuin ja eteni puolivälieriin. Molempien pelaajien viime otteluissa ollaan nähty runsaasti 180 heittoja ja molemmat pelaajat juurikin tässä ottelussa ovat hyviä niitä heittämään ja ovatkin saaneet viime otteluihin viime aikoina paljon niitä heitettyä. Best of 19 kaavalla mennään eli 10 legiä kumpi saa ensimmäisenä voittaa ottelun. Uskon että ainakin joku 16-17 legiä pelattaisiin joten riittäisi että kun joka toiseen tulisi edes yksi 180 heitto niin kohde osuisi. Pidän tätä kohdetta kertoimeen nähden erinomaisena ja uskon että tämä tulee kotiin, sen verran paljon noita 180 heittoja on viskottu näiden pelaajien otteluissa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL

Ottawa Senators  - Tampa Bay Lightning

2:00

Pelivalinta: Tampa Bay @ 1.95 Coolbet

Ottawa on hävinnyt nytten 5/6 viime ottelustaan ja eilen joukkue koki 9-2 turpasaunan Buffalolta. Ottawa on kuitenkin ihan hyvin pelannut kotonaan ja se onkin voittanut 4/5 viime kotipelistään. Ottawalla on myös liuta loukkaantumisia ja kokoopanosta puuttuu Pageau, Smith ja Tkachuk.

Tampa Bay on voittanut 4/5 viidestä vieraspelistään ja eilen kaatui Montreal hienosti 1-4. Tampa myös johtaa itäistä konferensia ja sillä on kasassa 19p.

Tampa Bay on materiaaliltaan parempi joukkue ja Ottawan puolustus pelaaminen on tällä hetkellä todella heikkoa joten eiköhän Tampa Bay tule nappaamaan tästä kamppailusta ruutinivoiton. 

  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Kreikka Superliiga

Aris vs Olympiakos

BTTS  2.05@ComeOn

Klo 19:00

Tulos: 0 - 1

Superliigan puolelta tartutaan otteluun jossa sarjanousija haastaa ikuisen kestosuosikin.

Kotijoukkue Aris on esiintynyt kuluvalla kaudella melko kelvollisesti ja miehittää sarjataulukon 7. sijaa. Alkukausi lähti käyntiin kuin unelma mutta nyt koneesta löytyy hieman karstaa sillä seura on hävinnyt viimeiset kolme ottelua putkeen liigan puolella. Toki AEKn sekä PAOKin kohtaaminen on vaikea pala mille tahansa fetaseuralle joten vaikka tappioputki on päällä niin ei ole syytä pistä päätä pensaaseen. Kotonaan Aris on ollut vahva suorittaja ja kauden ainut tappio kotona on koettu juurikin PAOKille 1 - 2 tuloksella. Aris jää hyvin harvoin ilman tehtyä maalia kotonaan ja vaikka illan vastustaja Olympiakos on sarjan ehdotonta kärkeä niin uskon kuitenkin kotijoukkueen saavan riittävästi mahdollisuuksia yhden osuman tekoon.

Vierailija Olympiakos ei aivan ole kyennyt lunastamaan niitä odotuksia jotka seura itselleen asetti ennen kauden alkua. Sarjan kärkipaikka piti lunastaa takaisin ryminällä mutta seura on 7pistettä perässä sarjajohtaja PAOKia ennen illan kierrosta. Suurin syy tähän "takamatkaan" ovat heikosti menneet vieraspelit. Kun kotonaan Olympiakos on kerännyt kasaan 12pistettä niin vieraista on saatu poimittua vain 4pistettä. Tietysti pelejä vieraissa on takana vasta kolmisen kappaletta mutta eihän mestaruutta tavoitteleva seura voi hukata kolmea pistettä OFIn vieraana. Eurooppa-liiga aiheuttaa tietysti omia kiireitä kotoisen liigan seassa mutta Olympiakosin kokoisen seuran pitäisi kyetä kyllä hoitamaan molemmat kilpailut mukisematta varsinkin kun paalua on taas käytetty ihan riittävästi pelaajahankintoihin.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu Arisin kotikentällä: Voitot Olympiakosin hyväksi 3 - 2 sekä yksi tasuri. BTTS toteutuma 3/6 ja yli 2.5 maalia 3/6.

Miksi molemmat tekevät maalin?

Aris kykenee haastamaan miltei kenet tahansa kotonaan ja usein myös onnistuvat toimittamaan pallon verkon perälle ainakin kerran. Olympiakos taas on näistä kahdesta seurasta ennakkoon se vahvempi ja vaikkei verkko ole hirveästi heilunut vieraissa niin kyllähän tänään siinä onnistuvat.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen jalkapallo

NFL

KLO: 20:00

 

Cleveland Browns - Kansas City Chiefs

Valinta : Kansas City Chiefs - 13,5

Kerroin :  2,60 Unibet ) 

 

Sunnuntai päivä, joten NFL:ää olis tarjolla. Itselleni mielenkiintoiseksi kohteeksi, jos nyt ei mielenkiintoiseksi välttämättä alkuasetelmiltaan voittajan suhteen, niin vedonlyönnin näkövinkkelistä kuitenkin valikoitui Kansasin ja Clevelandin kohtaaminen. Patrick Mahomes ja koko Kansas Cityn hyökkäys on tasaiseen tahtiin laittanut pisteitä taululle ja hyökkäystä voisi pitää jos nyt ei parhaana, niin ainakin top 3:ssa koko liigassa. Heille asettuu vastaan Clevelandin puolustus, joka ei ole kyllä mitään ihmeitä ainakaan vielä osoittanut ja viimeisessä kolmessa ottelussa he ovat päästäneet 32(keskiarvo)  pistettä per ottelu. Uskon että tuo raja ainakin menee helposti Kansasin hyökkäykseltä ohi.

 

Kansas Cityn puolustus ei ole mistään parhaimmasta päästä, mutta silti uskon että kahden touchdownin eroon päästään. Browns näytti saavan kauden alussa energiaa kun Baker Mayfield sai kairattua heille heidän ensimmäisen voittonsa 635 päivään, mutta tästä energiasta ei ole enää juuri merkkejä ja Browns on palannut tekemään faniensa sunnuntaista pettymyksiä tuttuun tapaansa. Tästä hyvänä esimerkkinä on se että heidän valmennuksensa unohti käyttää aikalisiään ennen puoliaikaa viime pelissä, joka maksoi heille yhden hyökkäysvuoron. Valmennuksesta päävalmentaja ja hyökkäyksen koordinaattori saivat nyt potkut, mutta en usko että viikossa asiat korjaantuisivat vielä hirveästi parempaan suuntaan. He eivät ole  viime kuukauden aikan saaneet hyökkäyspäähänkään aikaan enään yhtä paljon kuin mitä he vielä kuukausi takaperin saivat. 

 

Kansas City tulee viemään tämän ottelun. Kysymys on lähinnä että millä luvuin. Isompienkin kertoimien haku isommalla tasoituksella on luultavasti erittäin kannattavaa, jos vain yhtään saa hyviä kertoimia.

 

Kohde menee oikein, kun Kansas City Chiefs voittaa ottelun vähintään 14 pisteellä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Niin se vaan TsSKA teki yhen liikaa 😂

 

NHL

Anaheim - Columbus

Columbus ML/ 2.05 NordicBet

Klo 04:00

 

Loukkkaantumisista kärsivä Anaheim saa vieraakseen Columbuksen joka pelasi myös eilen Losissa ja hävisi 4-1. Matkaa siis ei ole paljoa ja siksi en usko sen niin paljoa vaikuttavan, mutta voihan sitä lopussa näkyä, mutta ottelu voisi alkaa Columbuksen tahtiin sillä pelituntuma n parempi kuin Anaheimilla joka on pelannut viimeksi 2.11 Rangersia vastaan kotonaan häviten jatkoilla 2-3. 

Tämä on Anaheimille neljäs kotipeli putkeen ja aikaisemmissa kolmesta on kaikista tullut tappio, toki kaksi vasta jatkoilla niin on joukkue muutaman pisteenkin saanut kerättyä. Yhteensä Anaheimin tappioputki on jo seitsemän ottelun mittainen ja en näe syytä miksi se tänään katkeaisi sillä kyllä Columbus ihan laadukas joukkue on ja kun ottaa huomioon kotijoukkueen loukkaantumiset niin kakkosta lapulle monryline muodossa sillä ottelua tasoittaa juuri kotietu ja Anaheim on juuri kotonaan onnistunut venyttämään otteluita jatkoille.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

New York Rangers - Buffalo Sabres

X2 / 1,70 @ William Hill

Klo 02:00

Rangers pystynyt haalimaan kuluvalla kaudella vasta yhden voiton varsinaisella peliajalla. Haastava alkukausi siis alla, toisin kuin vierailija Buffalolla, joka on selkeästi saanut pelin syrjästä kiinni. Eichelin johtama ykkösvitja näyttänyt vaarallisuutensa ja uskon heidän johdattavan Buffalon kelpo tulokseen myös Madison Square Gardenilla. Mielestäni X2 tarjoaa tässä kohtaa kelpo valuen, ehdottomasti lapulle!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...