Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Tehostettu ensitalletusbonus Betssonille: 150% bonus 150€ asti. (voimassa 30.11. asti)   06.11.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta rajoitetun ajan! Jos avaat tilin tänään, saat tehostetun 150% bonuksen 150€ asti. Eli siis esimekiksi saat 100€ talletuksella 250€ pelirahaa! Tarjous on voimassa kuun loppuun (30.11.) asti. Bonukseen liittyy helpot kierrätysehdot: talletus+bonus tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella 30 päivän sisällä talletuksesta. Kierrätyksen jälkeen varat voi nostaa vapaasti tilille. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄÄLTÄ
   2.) Talleta 10-100€, niin saat tilillesi 25-250€ pelirahaa
   3.) Varat voi nostaa tilille, kun olet kierrättänyt bonuksen+talletuksen kolme kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella.
  • VihjeParatiisi.com

   Betsafen uusille huikea tarjous! Ensitalletuksella 25€ riskitön veto ja 100% talletusbonus 200€ asti.   12.11.2018

   Juuri nyt vain meidän kautta on tarjolla huikea erikoisbonus! Jos avaat tilin Betsafelle tänään meidän kautta, niin saat ensitalletuksellasi 25€ riskittömän vedon haluamaasi kohteeseen. Näin riskitön veto toimii:
   - Jos veto häviää, saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.
   - Jos veto voittaa, sisältyy voittoihin helppo 1x kierrätysvaatimus.
   - Huomaa, että tilillä tulee olla riittävästi oikeaa rahaa riskittömän vedon panoksen kattamiseksi! Voit myös napata Betsafen normaalin ensitalletusbonuksen: 100% 200€ asti. Tämän bonuksen kierrätys on 4x (talletus+bonus) min. 1.80 kertoimella. Huomaa, että ensitalletusbonus ei vaikuta riskittömään vetoon millään tavalla, voit yksinkertaisesti ottaa bonuksen tai jättää sen ottamatta. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili TÄSTÄ (erikoisbonuksen saa vain tämän linkin kautta)
   2.) Talleta min. 25€ ja hyödynnä halutessasi 100% bonus 200€ asti.
   3.) Saat tilillesi 25€ arvoisen riskittömän vedon. Veto käytetään aktivoimalla kupongilta löytyvä Riskitön veto -ruutu
   4.) Riskittömien vetojen voitot tulee kierrättää yhden kerran, jonka jälkeen rahat voi nostaa tilille. Riskittömän vedon hävitessä saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tarjous voimassa 18.11 asti
  • VihjeParatiisi.com

   Redbet tarjoaa Huuhkajille tänään HUIKEAN 25.00 kertoimen. (ei kierrätysvaatimuksia)   17.11.2018

   Redbet tarjoaa tänään VihjeParatiisin kautta huikean promon! Uudet asiakkaat saavat nyt Huuhkajien voitolle Unkaria vastaan 25.00 kertoimen (norm. 3.60). Maksimipanos kohteeseen on 1€, eli voit hyötyä Suomen voitosta 25€ asti. Mahdollisilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, vaan ne voi nostaa vaikka heti tilille! Ottelu alkaa tänään klo 21:45. Lisäksi voit hyödyntää Redbetin normaalin ensitalletusbonuksen, josta voi saada jopa 100€ edestä ilmaisvetoja. Voit lukea ensitalletusbonuksesta lisää täältä. Näin lunastat kerroinboostin:
   1.) Avaa tili TÄÄLTÄ
   2.) Käytä tilin avaamisen yhteydessä bonuskoodia: BOOST
   3.) Lyö maks. 1€ veto Huuhkajien 1X2 voitolle Unkaria vastaan
   4.) Voitot saat tilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia!
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

9.11

Recommended Posts

WTA Shenzhen klo 06:00

Carol Zhao - Ivana Jorovic

Pelivalinta: Carol Zhao

Kerroin: 4,00 Bet365

Shenzhenin puolivälierissä Kanadan Carol Zhao kohtaa Serbian Ivana Jorovicin.

Carol Zhaon kausi ollut todella vaikea. Avauskierroksien tappioita tullut paljon ja missään turnauksessa ei ole tullut suurempaa menestystä. Carol Zhao on kuitenkin aikaisemmin osoittanut, että kykyjä on menestyä tällä tasolla. Viime vuonna Zhao voitti juuri tämän Shenzhenin turnauksen ja tänäkin vuonna pelit sujuneet hyvin täällä.

Ivana Jorovic on pari vuotta nuorempi pelaaja, jonka kausi sujunut kohtuullisen hyvin. Yksi titteli tullut pienemmästä ITF turnauksesta ja muutamissa muissa turnauksissa päässyt semifinaaleihin asti. Suuremmissa turnauksissa ei menestystä ole tullut. Jorovic oli juniorina erinomainen pelaaja ja hänestä voidaan odottaa tulevaisuudessa vähintään top 50 pelaajaa. Potentiaalia on myös korkeammalle rankingissa.

Jorovic ei ole täysin vakuuttanut tässä Shenzhenin turnauksessa, sillä viime kierroksella Jorovic oli suurissa vaikeuksissa melko tuntematonta kiinalaispelaajaa vastaan. 

Mielestäni Zhaolla on tässä täydet mahdollisuudet napata otteluvoitto ja edetä ensi kertaa tällä kaudella semifinaaleihin asti. Jorovic lähtee otteluun toki suosikkina, mutta ei Zhao näin suuri altavastaaja ole, mitä kertoimet osoittavat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lille - Strasbourg

Ranska, Ligue 1  Klo 21.45

Pelivalinta: Lille  @1.80 Coolbet

Lille kohtaa joukkueen Strasbourg kotikentällään. 

Lille on pelannut kotikentällään tällä kaudella erittäin hyvin, Lille ei ole hävinnyt yhtään ottelua kotikentällään, mukavasti 6-ottelusta on sadellut 6-voittoa. Uskon Lillen todellakin haluavan jatkaa tätä voittoputkeaan kotikentällään. Lille on myös pelannut kokonaisuudessaan hyvin tällä kaudella. Lillellä on mukavat kahdeksan voittoa sekä yksi tasapeli, kahdestatoista pelatusta ottelusta. Strasbourgilla on myös puolustaja Kenny Lala poissa, saatuansa reisivamman.

Strasbourg on pelannut huonosti vieraissa tällä kaudella. Strasbourgille on tarttunut 6-vierasottelusta vain 1-voitto Ligue 1:ssä. Strasbourg on pelannut muutenkin tällä kaudella hyvin vaisusti, 12-pelattua ottelua, vain 4-voittoa, 5-tasapeliä ja 3-häviötä.

Uskon Lillen voittavan tämän ottelun kotonaan.

Kohde menee oikein kun Lille voittaa ottelun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL

2:00

Toronto Maple Leafs  - NJ Devils 

Pelivalinta: :leafs:@ 2.00 Coolbet

:leafs: VS :devils:

Toronto on huono kotijoukkue ja Devils huono vierasjoukkue, joukkueet kohtaavat ekaa kertaa tälle kaudelle. 

Toronto (20p) on itäisen konferensin kakkosena ja Delvils (13p) neljästoista. Toronto on kahden ottelun voittoputkessa, vieraista se otti viime sunnuntaina hienon 0-5 voiton Pitsburghista ja keskiviikkona kaatui Vegasi kotona numeroin 3-1 joten joukkue voi lähteä tähän otteluun hyvillä mielin.

Devils on onnistunut voittamaan viimeisestä viidestä matsista vain yhden ja kuudesta viime vieraspelistä saldona on vain yksi voitto. Devilsin peliotteet ovat myös ailahtelevia, Pitsburghista Devils nappasi maukaaan 1-5 vierasvoiton tiistaina, mutta keskiviikkona ei taas kulkenut Ottawaa vastaan ollenkaan ja tuloksena oli 7-3 tappio. Tämä on myös Devilsille kuudes vierasottelu putkeen joten tämä ei ole ainakaan Devilsin kannalta hyvä juttu. 

Uskonkin, että kotijoukkue jatkaa voittoputkeaan ja nappaa alavireisestä Devilsistä suoran voiton.

 

 

 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, :nhl:

Ducks :ducks: - Wild :wilds:

Ducks 2.52 Coolbet 

KLO: 05.00 

Voittokkaan Calgarypelin jälkeen Anaheim saa vastaansa viimeyönä Kingsin voittaneen Wildin. Minnesotan viimeöinen matsi oli ensimmäistä erää lukuunottamatta melkoisen laiskaa tekemistä puolin ja toisin. Päätöserä muistutti jopa sunnuntaikiekosta. Nähtävissä oli väsymys molemmissa leireissä. Minnesotalle tilanne on hiukan Ducksia raskaampi sillä joukkue pelaa jo kuudennen vieraspelin putkeen. Minnesota on toisaalta pelannut voittoisasti ja joukkue on erittäin kurinalainen. Dubnyk maalilla ollut hyvä, mutta pelaako tässä ottelussa? 3 ottelua pelattuna nyt peräkanaa ja vähäinen lepoaika joten Stalock kenties saa mahdollisuuden. Wild laukoo paljon ja puolustaa tiiviisti joten yllätyksenä ei tämänhetken tilanne tule. 

Anaheimissa sensijaan odotellaan apuja sairastuvalta. Paikkaajat ovat onnistuneet kohtuudella, mutta silti herroja kaivataan. Ducksin puolustus onnistui Calgaryä vastaan erinomaisesti ja joukkue pelasi viisaasti, vaikka vastustaja laukoi paljon. Maalinedus pysyi siistinä ja Miller hoiti loput. Gibsonia odotan tähän peliin Ducksin luukulle ja se onkin erittäin hyvä asia isäntien kannalta. Joukkueen hyökkäys on ollut myös kohtuu hyvällä tasolla ja Aberg, Rakell sekä Henrique voidaan laskea onnistujiin. Getzlafin takaisintulo on myös merkittävä osa joukkueen pelaamista ja tuttu virnehän herralla viimepelissä olikin. 

Vaikka kalenteri ei ole kotijoukkueelle lähiviikkoina ollut suotuisa rasituksen suhteen, lähdetään tähän peliin silti melko tasaisista asetelmista. Liike tulee ratkaisemaan tämän pelin ja mielestäni Ducks pääsee otteluun tämä huomioiden paremmista lähtökohdista. Wildin vanhemmat pelaajat osoittivat viimeyönä uupumisen merkkejä eikä nopeaa ja juonikasta ankkanippua vastaan pelkkä hyvä sijoittuminen riitä. Wild on mielestäni ollut nyt liikaa tienpäällä ja Ducks on historian valossa vienyt kaksi edellistä kohtaamista. 

Ns. Normaalitilanteessa Wild olisi itsellenikin suosikki, mutta lyhyen jakson vertailussa ja viimeöisen esityksen perusteella on kallistuttava kotivoittoon. Ducks ei ole mitään maalirikkaita otteluita pelannut eikä tuskin sellaista nähdä tässäkään. Maalin erolla on useampi peli päättynyt, mutta peruspuolustamisella pitäisi sellaiseen olla nyt mahdollisuus. Tulosveikkaus 4-1 ankoille. 

EDIT: Taklausten merkitys tässä ottelussa suuri.

Kohde menee oikein kun Ducks voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN!

Edited by poronvoima
Aivan surkea Ducks. Parempi voitti!
 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL

2:00 

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets

:capitals: VS  :bluejackets:

Pelivalinta: :capitals: @ 2.22 NordicBet

Capitalas on itäisen konferensin seitsemäs ja Blue Jackets kahdeksas. Joukkueet ovat tasapisteissä (17p), mutta Columbuksella on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Capitals on erittäin vaikea voitettava kotonaan, se onkin voittanut 6/9 viime kotiottelustaan, näistä peleistä se on taipunut kerran rankkareilla, kerran jatkoajalla ja vain kerran varsinaisella peliajalla. Viidestä viime mastsista saldona on kolme voittoa ja kaksi tappiota, ja Capitals onkin tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Tämä on myös Capitalsille kolmas kotiottelu putkeen, tiistaina kaatui Edmonton numeroin 4-2 ja torstaina se voitti pitsburghin 2-1.

Blue Jackets on voittanut 2/5 viime pelistään, vieraissa on kuitenkin kulkenut ihan kohtalaisen hyvin ja se onkin voittanut 4/7 vieraspelistään. Kaksi edellistä vieraspeliä on mennyt kuitenkin pahasti penkin alle, sunnuntaina joukkue hävisi Losille 4-1 ja maanantaina Anaheimille 3-2 jatkoajalla. Keskiviikkona Blue Jackets kuitenkin teki kotonaan ryhtiliikkeen ja voitti Dallasin  numeroin 4-1.  

Viime kaudella Sinitakit olivat Capitalsille vaikea vastustaja ja kolmeen edelliseen Capitalsin isännöimään otteluun saatiin ratkaisu vasta jatkoajalla. 

Luotan siihen, että kotijoukkue jatkaa vahvaa suorittamista ja nappaa ottelusta :ovechkin: johdolla suoran voiton. 

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranska:Ligue 1 jalkapallo klo.21:45

Lille  Lille - Strasbourg  Strasbourg

btts @2.02 Unibet

Ranskan pääsarjasta molempien osumaa testiin.

Kotijoukkuehan tässä on selkee suosikki ja onhan Lille pelannu hyvin ja etenkin kotonaan.Lillel 6 kotimatsista  6 voittoa ja ainoastaan PSG on pystynyt samaan tai jopa parempaan,kun PSG:llä on yksi ottelu enemmän kotonaan.Jossain vaiheessa se sukeltaminen tulee Lillelle,mut misä vaiheessa.Strasbourg on myös esittänyt viimekierroksilla hyviä otteita ja sillä on jopa 10 edellisestä sarjamatsista parempi saldo kuin Lillel.Strasbourgin tähänastisesta 12 ottelusta on 9:ssä toteutunut molempien maali.Lisäksi molemmat ovat tehneet sarjassa jo lähes yhtä monta osumaa,eli molemmilla on niitä potentiaalisia iskijöitä.Strasbourg pystyi mm.tekee Marseillee vastaan vieraissa pari maalia niin ei se yks ole mahdoton tehdä Lillelle ja onhan Strasbourg ihan mukavasti pelannut nyt.Lille luultavasti onnistuu kotonaan ja siltä löytyy mm.Bamba ja Pepe tekijä ehdokkaina tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Bratislava challenger 19:00

Ofner, S - Novak, D

Pelivalinta: Ofner, S

Kerroin: 2,50 Marathonbet

Itävaltalaispelaajat kohtaavat Bratislavan puolivälierissä.

Ofner pari vuotta nuorempi pelaaja, jolla tämä kausi sujunut hyvin. Ofner voitti haastajatason tittelin tänä vuonna ja muutenkin Ofner esiintynyt edukseen monissa turnauksissa. Bratislavan avauskierrosten ottelut sujuneet myös hyvin.

Novak ei ole esittänyt viime aikoina erityisen hyviä otteita. Muutamissa turnauksissa  edennyt kuitenkin semifinaaleihin ja Wimbledonissa pelit sujuivat yllättävän hyvin. Novakin pelitaso ailahtelee jonkin verran, mutta huippusuoritukset olleet viime aikoina vähissä.

Perustasoltaan pelaajat melko tasavahvoja. Sisäkentästä hieman etua Novakille, mutta Ofner on tähän matsiin asetettu liian suuren altavastaajan asemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, :nhl:

Blues :blues: - Sharks :sharks:

Blues @2.65 Coolbet 

KLO: 03.00 

St.Louis ja kotipeli. Paljon, erittäin paljon parannettavaa jäi viimepelistä, vaikka voitto Carolinasta irtosikin. Joukkue itsessään pelasi melko maanisen ottelun, eikä laukaisusektorille päästy riittävän hyvin. Ottelun sankari oli kuitenkin Chad Johnson, joka pelaa myös ensiyönä. Henkisesti tärkeä voitto miehelle tuo viimepeli. Bluesin kokoonpanosta puuttuu tänäänkin tärkeä Brayden Schenn. Joukkueen pelaaminen on kahden hyökkäystrion osalta lähes kunnossa, mutta etenkin 3-4 ketjujen on aika nostaa tasoaan. Maalinteko tosin on toiminut kiitettävästi, vaikka Blues ei määrällisesti ole hurjia laukonut. Toivottavasti joukkue pelaa tänään fyysisesti, mutta oikein. Puolustus toivottavasti oppi jotain viimepelistä ja pitää entistä tiukemmin maalinedustan puhtaana niin hyvä tulee. Pääasiassa tuo osa-alue on joukkueen akilleen kantapää. 

Sharks jatkaa kovassa otteluruuhkassa. Kovassa ja kovassa, mutta joukkue on pelannut 3 ottelua Bluesia enemmän sekä nöyrtyi Dallasille lukemin 4-3. Tomas Hertl kärsii päävammasta ja on edelleen sivussa. Antti Suomela tuuraa. Vähäisestä peliajasta huolimatta syöttöpisteen verran tuurasi viimeyönä. Joukkue on laukonut viimepeleissä erittäin paljon ja Karlsson-Burns kaksikko on ollut hyökkääjien tukena valtavasti. Vai voisiko jopa sanoa että tuo kaksikko on ollut hyökkäävämpi kuin itse hyökkääjät. Kane Pavelski ja Thornton kolmikko saa runsaasti jääaikaa, mutta kaksi jälkimmäistä alkaa yleensä tämmöisten ottelutahtien kohdalla hidastua. Olkoon kuka mitä mieltä haluaa, mutta vastaavaa nähtiin jo viimekaudella. 18-20 min on ikämiehelle kova työ illasta toiseen. Tosin esimerkiksi komeetta Meier on taas ottanut roolia ja maaleja syntyy vaikka Hertl vierestä puuttuukin. Maalivahti Jones on pelannut nyt 3 matsia putkeen eikä tässä kohtaa ole aloittavaa veskaa varmistettu. Voi olla että Dell saa paikan. 

Näen tässä Bluesilla mahdollisuuden hyödyntää vieraiden rasitus. Kova paineistaminen puolustajiin etenkin Karlssoniin ja Burnsiin. Bluesin ylivoima on liigan kolmanneksi tehokkain mutta toisaalta niin on Sharksin aaveekin. Mikäli kotijoukkue hyödyntää liikkeen ja parantaa viimepelistä hitusen niin poistuu se suojiin voittajana. 

Kokeillaan ja suositaan näitä kotivoittoja läpi kauden ja itseasiassa suoria sellaisia ko. kertoimella varmasti. Ärsytetty ja vaarallinen Sharks varmasti tulee olemaan mutta luotan Bluesin pelaavan tämän järkevästi itselleen. 

Kohde menee oikein kun Blues voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

OIKEIN!

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×