Jump to content

Recommended Posts

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Washington Redskins - Houston Texans

Vihje: Alle 42.5 pistettä

Kerroin: 1.94

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 20:00

- NFL viikolla 11 kohtaavat Washington Redskins ja Houston Texans. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä erinomaisessa vireessä kun Redskins on voittanut 4 viimeisestä 5 pelistään ja Texans voittanut kaikki 5 viimeistä peliään. Yksi asia joka on molemmilla ollut tällä kaudella etenkin erinomainen joka myös noissa voitoissa on näkynyt on ollut erinomainen puolustuspelaaminen, aika vähä pisteisiä otteluita molemmat ovat pelanneet juurikin puolustuksen kautta joka on tuottanut toivottua hyvää tulosta. Smith johtaa Redskinsin hyökkäystä joka on toiminut myöskin ihan hyvin tällä kaudella vaikkakin puolustus on suuremmat työt tehneetkin, Smith ei kuitenkaan omissa papereissani ole mikään Elite tason QB enkä usko että tätä Texansin puolustusta vastaan hirveän montaa onnistumista tulee ainakaan touchdownien osalta. Texansin hyökkäystä johtaa Watson joka on löytänyt pitkillä heitollaan erinomaisesti tällä kaudella Hopkinsia, Texansin puolustus on pelannut erinomaisesti mutta myös hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa tarvittaessa ja pisteitä ollaan saatu hyvin taululle tehtyä. Kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta vastakkain tässä elintärkeässä pelissä playoffeja varten sillä tämä on erittäin tärkeä voitto molemmille joukkueille tulevaisuutta ajatellen, uskon että molemmat puolustukset dominoivat tätä ottelua ja pitävät pistetehtailut matalina tässä ottelussa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL 

Atlanta Falcons - Dallas Cowbows

Vihje: Atlanta Falcons -3

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 20:00

- Atlanta Falcons ja Dallas Cowboys kohtaavat viikolla 11. Atlanta Falconsin kausi ei ole lähtenyt käyntiin oletetulla tavalla kun joukkue tulee tähän otteluun 4-5 rekordilla, joukkueessa on kuitenkin paljon potentiaalia ja loistavia pelaajia ja joukkueella oli ennen kautta suuret odotukset tästä kaudesta ja on vielä nytkin, joukkueen täytyy vaan saada koneet kunnolla käyntiin niin uskon että Falconsin kaudesta tulee vielä ihan hyvä. Joukkue on pelannut todella paljon tasaisia suuri pisteitä otteluita jotka ovat otteluiden lopussa kääntyneet häviöksi lopulta. Falcons ei siis ole missään nimessä pelannut mitenkään huonosti mutta silti parannettavaa löytyy  ja tuo 4-5 ei todellakaan kerro koko totuutta. Falconsilla on erinomainen hyökkäys Matt Ryanin johdolla ja joukkue on onnistunut tekemään hyvin pisteitä, etenkin kotikentällään. Atlanta Falconsin puolustus on kärsinyt ikävistä loukkaantumisista ja on ollut osittain sen takia tällä kaudella huono, joukkueen hyökkäys kuitenkin toimii sen verran erinomaisesti että voittoja on hyvä odottaa lähiaikoina ja joukkueen pelaaminen on parantanut kauden edetessä ja etenkin kotikentällään se paranee entisestään. Dallas Cowboysin kausi on alkanut puolestaan myöskin 4-5 rekordilla. Molemmailla pallonpuoliskoilla Cowboysilla on ollut ongelmia tällä kaudella ja etenkin puolustus päästää yksinkertaisesti liikaa pisteitä kun Titansinkin suht surkea hyökkäys iski 28 pistettä Cowboysia vastaan.  Atlanta Falconsilla on hyvä sauma päästä takaisin taas voittamaan rytmiin tästä ottelusta kun vastassa on Dallas Cowboys jonka puolustuspelaaminen on ollut parissa viime ottelussa erittäin heikkoa. Vaikka viime viikolla Browns parin turnoverin jälkeen teki 28 pistettä Falconsia vastaan, uskon että joukkue ja etenkin puolustus tulee tähän otteluun uudella asenteella ja ottaa kipeästi tarvitsevan voiton, sen verran paremmin on Falcons mielestäni pelannut vaikka joukkueilla sama 4-5 rekordi onkin. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NBL koripallo Australia klo 08:20

Sydney Kings - New Zealand Breakers

Pelivalinta: New Zealand Breakers

Kerroin: 3,10 Bet365

Molempien joukkueiden kauden alku ollut kohtalainen. Sydneyn tilasto 4-3 ja Breakersin 4-4.

Sydney on joukkueista materiaaliltaan hieman vahvempi. Sydneyn tulokset olleet hyviä viime peleistä, mutta silti peliotteissa on vielä parannettavaa. Sydney kävi tällä kaudella hakemassa selvän voiton Breakersista vieraskentällä, mutta tuossa ottelussa Breakersin heittoprosentti oli poikkeuksellisen heikko.

Breakers materiaaliltaan keskikastin joukkue, mutta pelit sujuneet hyvin viime aikoina. Tappiot tulleet kovia joukkueita vastaan. Peliotteet kentällä ovat olleet hyviä ja samalla tasolla pelatessa tänään, Breakersilla on hyvä mahdollisuus ottaa yllätysvoitto. Breakers ei ole sarjan parhaita vierasjoukkueita, mutta silti yli 3 kertoimet liikaa Breakersille. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jos nyt ei osu, niin minut on noiduttu 

 

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16.00

 

:jokerit: Jokerit  -  Lokomotiv Yaroslavl 

 

Valinta : Lokomotiv Yaroslavl 

Kerroin :  3,20 ( PAF ) 

 

Lokomotiv saa ihan pieneoisen ylikertoimen tänään, sillä lähtökohtaisesti joukkueet ovat 50-50% voimasuhteiltaan, mutta onhan se nyt niin, että kotijoukkue on älyttömän tukalassa tilanteessa. 

Jokerit ,  jos haetaan positiivisesti,  niin joukkue on nyt kahden ottelun voittoputkessa ja molemmat tulivat nollapelinä,  niin se kuulostaa hyvältä.  Siihen se jääkin, sillä vastassa on ollut koko liigan tämän kauden surkein joukkue Severstal,  jonka pelikirja on ihan levällään.  Jokerit pääsi keskustasta paljon luistelemalla läpi ja portit olivat kokoajan auki.  Severstal hyökkäyspeli oli niin kuraa, että ihan unissaankin kotijoukkue Jokerit voitti noi.   Näitä kahta peliä seurasi tuo ruma kolmen ottelun tappioputki,  jossa pelattiin ihan vitun huonosti ja vastassa olivat kovat Avtomobilist,  Magnitogorsk,  CSKA.   Tämän illan vastustaja kuuluu samaan luokkaan kuin nuo. 

Jokerit kärsii poissaolijoista,  sillä joukkueesta puuttuu Peter Regin,  joka on ykkös-sentteri.  Eemeli Räsänen,  jonka poissaololla ei ole merkitystä.  Niclas Jensen on kova menetys, sillä siinä lähtee ylivoimasta pelote,  sekä maalinteko- että kulmavääntö voimaa.   Edellisessä ottelussa Marko Anttila tippui 2,5 kk saikulle jalkaan tulleeseen iskuun, niin "Mörkö -Markon" poissaolo tulee olemaan kova, sillä siinä lähtee kamppailuvoimaa,  karvausvoimaa,  Alivoimaexpertti sekä maalinteko uhka.  Positiivista on, että Alex Grant pääsee tänään taas askiin, kun pelikiellot on kärsitty. 

Lokomotiv tulee tilastollisesti tähän otteluun päättämään seitsemän ottelun vieraskiertueensa,  mutta maaottelutauon takia kyseessä on vasta neljäs vierasottelu, joten ei ole rasitusta niin paljoa, että tuosta jotai hyötyä olisi kotijoukkueelle.   Lokomotiv on joukkueena siis yhtä kova kuin kotijoukkue,  sillä onhan joukkueessa taitoa Kozun,  Kontiola,  Loktionov,  Averin muodossa, sekä joukkueen puolustuspelaaminen on tarpeeksi hyvää, sillä joukkue on pelannut kolme ottelua enemmän ja päästänyt peräti seitsemän maalia vähemmän kuin kotijoukkue Jokerit,  niin en oikein löydä mahdollisuuksia kotijoukkueelle  voittaa tänään,  sillä nuo hyökkäyspään poissaolot ovat niin älyttömän merkittäviä,  että kelpaa mainiosti napata yli 2,50 kertoimilla vierasjoukkue Lokomotiv lapulle. 

 

Kunhan Lokomotiv Yaroslavl voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Norja 1 divisioona. 

Narvik - Tornsberg valinta Narvik - 1.5

kertoimella 2.04 Unibet. alkamisaika: 15.00

 

Noni laitetaas jääkiekkoa Norjasta kokeiluun ja kun Norjan kieli ei taitu, niin kokeillaan tilastojen kautta lähteä hakemaan osumista. 

 

Norjan 1 divisioona lähenee runkosarjan osalta puoltaväliä ja päivän parin sijoitukset löytyvät viime kauden tapaan taulukon toisesta päästä. Kotijoukkue Narvik sijalta kolme, kun se on pelannut kaksi peliä vähemmän, kuin sen edellä olevat joukkueet Gruner ja Comet ja sillä on mahdollisuus nousta jopa piikki paikalle, kuten se oli viime kauden päätteeksi, jos se voittaisi molemmat pelit jotka tasaisivat ottelu määrän.

Sen ensimmäinen mahdollisuus tulee tänään, kun se kohtaa toisena peräkkäisenä päivänä saman vastuksen. 

 

Narvik on siis samalla tiellä vahvasti, missä se oli viime kaudella ja 13 pelin jälkeen sen maaliero on 70-35 eli muikeat 35 maalia plussan puolella ja etenkin sen puolustus on ollut vakuuttava, kuten viime kaudella, eli sarjan paras, kun mittarina käytetään päästettyjä. Kotijoukkue Narvik oli viime kaudella sarjan paras kotijoukkue ja 16 pelistä se voitti varsinaisella peliajalla 13 ottelua ja sen saldo ei tällä kaudella paljoa heikompi ole suhteessa, kun koti pelejä on takana 7 niin se on voittanut noista 5 varsinaisella. 

 

 

Norjan 1 divisioona on jakautunut vähintään kahteen kerrokseen, mahdollisesti jopa kolmeen, ja vierasjoukkue Tornsberg lukeutuu alempaan kastiin, kuin kotijoukkue.

Putoaminen sitä ei uhkaa, mutta näyttää myös vahvasti siltä, että sen on turha haaveilla nousustakaan ja sen tehtäväksi jää mahdollisesti "kiusaaminen" isompia vastaan.

15 pelatun ottelun jälkeen sen maaliero on 52-57 eli 5 maalia pakkasella.

Vieraissa Tonsberg on 7 ottelusta onnistunut voittamaan 2 joista molemmat on tullut vielä sitäkin heikompia joukkueita vastaan.

 

Joukkueet siis ovat hieman eri sarjoissa, vaikka samaa sarjaa pelaavat. eilen kotijoukkue oli 6-4 vahvempi ja tässä ei oikeastaan ole tilastollisesti mitään viitteitä, minkä takia vieraat veisivät tänään ottelun, vaan luultavimmin kotijoukkue jatkaa eilisestä mihin se jäi ja kohtuu todennäköisesti vie pelin yli maalin voitolla.

Pientä "tilasto niiloilua" 😬

 

Pelionnea. 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.18:00

Bietigheim/Bissingen  SC Bietigheim Steelers - Dresner Eislowen  Dresdner Eislowen

SC Bietigheim Steelers o4.5 @2.26 Unibet

Kotijoukkueelle niitä maaleja tänään otetaan kokeiluun.

Bietigheim on taulukossa 5 ja ykköspaikalla oleva Ravensburgiin on eroa jo 9 pistettä,jota pitäisi alkaa nyt kuroa kiinni.Täydet pisteet on tänään mahdollista ottaa Bietigheimilla,sillä vastus ei ole sieltä terävimmästä päästä.Bietigheimilla on nyt hyväjakso menossa,kun 4 edellisestä tullut pelkkiä voittoja,tosin 1  niistä jatkoilla.Bietigheim on onnistunut iskemään nyt ihan mukavasti maaleja ja osumia se on tehnyt 4 viimeissään 24,eli kuudenmaalin keskiarvolla.Dresner majailee siellä taulukon häntäpäässä ja on sarjan huonoimpia vierasjoukkueita.Dresner on voittanut vasta yhden 8 käymästään vierasottelusta.Dresnerilla ei ole edes yhtään vieraspeliä mennyt jatkoille.eli joukkue joko voittaa tai hävii vierasottelunsa ja tässätapuksessa se on hävinnyt niistä suoraan 7.Häviö se häämöttää Dresneril tänäänkin,sillä joukkueitten keskinäisiä on Bietigheim hallinnut.Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa maaleja nähtiin molemmilta,kun Dresner voitti 6-5 kotonaan.Mielenkiintoista,ettei myöskään Bietigheim Steelersin 9 kotipelissä ole menty jatkoajalle,eikä mennä tänäänkään sillä kotivoitto on todennäköinen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30

Deggendorfer  Deggendgorfer - Kassel  Kassel

Deggendorfer ah -1.5 @3.82 Marathonbet

del2 kiekosta haetaan kerrointa Deggendorferin voittoa tasoituksella.

Deggendgorf on sarjan surkein kotijoukkue,mutta kyllä se pystyy välillä voittamaankin ja viimeksi se voitti Crimmitschaun vieraissa,josta varmasti joukkue sai lisää itseluottamusta ja se voi näkyä täniltaisessa kotipelissä.Vastustaja Kasselilla on mennyt viimeaikoina huonosti ja viidesti peräkkäin on nyt tullut tappio.Kassel tietty yrittää kovasti saada putkensa poikki,mutta meneekö se jo tänään liiankin pakonpuurtamiseksi ja jos onnistumisia ei tule niin turhautumista nähdään.Kinkkinen matsi veikata,mutta jos noilla kertoimilla ja joukkueitten vireyttä katsoen niin Deggendgorferin puoleen kääntyisin.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Jokerit - Lokomotiv 

Jokerit @2.10 Nordicbet 

KLO: 16.00 

@Kemmu ottikin kantaa peliin ja avasi sitä aikalailla. Itse olen kotijoukkueen kannalla. Jokerit on hävinnyt kotonaan kuitenkin vain kaksi ottelua ja Lokomotiv saapuu neljänteen vieraspeliinsä putkeen. Vieraat kokivat yllättävän tappion sotshille mutta viimepelissä kaatui Spartak 1-3. Merkille pantavaa on ollut kahden viimepelin laukaukset maalia kohden, sillä tahti on hiipunut. Liekkö matkaväsy? Kotijoukkueella on alla löyhä kalenteri ja Marjamäellä on ollut aikaa pohtia kuvioita. Anttilan poissaolo kieltämättä suuri, mutta korvattavissa kovalla liikkeellä. Vaikka narrien viimepelit eivät tosiaan sieltä kovimmasta päästä ole olleet niin kauden ensimmäiseen Lokomotiv kohtaamiseen joukkue syttyy varmasti. Jokereilla on tässä myös hyvä iskun paikka sillä kovalla tempolla Lokomotiv joutuu rikkomaan, eikä ylivoima ole mitään surkeaa ollut. Kemmua kompaten on tämä tasainen ennakkoon mutta kotiyleisö ja fysiikan lait puolellaan ottaa Jokerit tästä voiton. 

OIKEIN! 

 

Link to post
Share on other sites

Snooker Northern Ireland Open finaali klo 15:00

Judd Trump - Ronnie O'Sullivan

Ottelun 100+ breikkien lukumäärä

Pelivalinta: Yli 2,5 sadan breikkiä

Kerroin: 1,53 Marathonbet

Snooker finaalista odotettavissa korkeatasoinen kamppailu. Molemmat pelaajat olleet hyvässä vireessä tässä turnauksessa ja korkeita breikkejä on nähty paljon. 

Molemmat pelaajat pelaavat rohkeaa peliä ja pitkiä safetytaistoja ei todennäköisesti nähdä. Molemmille pelaajille tulee varmasti useita paikkoja iskeä korkeita breikkejä ottelussa ja jos pelivire samaa tasoa kuin aiemmin tällä viikolla, niin 3 sadan breikkiä pitäisi tulla helposti. Finaalin voittoon vaaditaan 9 freimivoittoa, joten freimejä tullaan näkemään paljon. 

Odotan matsista tasaista taistoa ja eiköhän matsissa vähintään 15 freimiä nähdä. Kohteen osumiseen siis riittää että keskimäärin joka viidennessä freimissä tulee sadan breikki. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

NY Islanders:islanders: - Dallas:stars:

Dallas @2.75 Nordicbet 

KLO: 20.00 

Loistavat kaksi ottelua puolustuksellisesti pelannut Dallas saapuu toissayön Boston voittonsa jälkeen New Yorkiin. Vastaan asettuu hyvin pelannut Isles, joka kukisti paikallisvastustaja Rangersin lukemin 7-5 pari päivää sitten. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan vielä tälle kaudelle joten parin viimematsin osalta vaakakupissa painaa Stars. Puolustuksen vahvuus on noussut esiin etenkin omassa päässä ja Islesiä vastaan tuo merkitys kasvaa myös toiseen suuntaan mentäessä. Stars kärsii edelleen poissaoloista, mutta esimerkiksi Radulovilta voi odottaa tänään jo ehjempää suoritusta takaisintulon jälkeen. Suomitrio pakistossa on siis esiintynyt edukseen ja Heiskaselta odottelen väläyksiä tässä matsissa. Bishop pääsi Bruinsia vastaan suht helpolla joten uskon että aloittaa. Plussaa olisi se. Starsin liike on ollut hyvällä mallilla ja ideaa omaan päähän on saatu. 

Islandersilla on allaan kaksi voittoa ja joukkue jatkaa kotiputkeaan. Usein todennut tästä porukasta sen tosiasian ettei jalalla ole aina ihan mukana. Suomalaisväriä tässäkin porukassa kuten tiedetään. Joukkueen maalille luistelee todennäköisesti Lehner joka Greissin kanssa on suht puoliksi näitä pelejä pelaillut. Rangers ja Canucks eivät tarjonneet sellaista vastusta jota tänään nähdään sillä mielestäni Stars pelaa hyökkäyssuuntaan hyvin paljon nopeammin kuin nuo kaksi yllämainittua. Tämä teettää vaikeuksia Islesille. 

Vieraiden hyvä vire ja näiden pelityylien kohtaaminen, Radulovilta paljon odottaen, on lappuun otettava Stars. Kerroin on mielestäni liian suuri voimasuhteisiin nähden. 

Kohde menee oikein kun Dallas voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN! 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...