Jump to content

Recommended Posts

Australia:A-league jalkapallo klo.10:50

WS Wanderers  WS Wanderers - Newcastle Jets  Newcastle Jets

WS Wanderers @2.28 Coolbet

Aussi futista ja WSW:n voittoo.

Oon tässä tätä nyt pähkäilly tovin ja en näe muuta mahdollisuutta kuin kotivoittoa.Yritin miettiä jotain positiivisia asioita Jetsistä,et saisko sille jotain peliä tähän,mutten oikeen löytänyt niitä.Enemmän tuli mieleen negatiivisia puolia Jetsistä ja ainakin yksi on kuka tekee Jetsin maalit jos niitä siltä nyt hähdään tässäottelussa.Lisäksi kun Jetsin O'Donovan on loukkaantunut niin ei siel nouse oikeen ketään tekijää mieleen.Edellisessä pelissä kotonaan Sydneyta vastaan vaihtomies Cowburn teki sen Jetsin ainoan,kun aloitus kp:sta ei kukaan siihen pystynyt.WS Wanderers pääsee pikkuhiljaa vauhtiin vaikkakin se tupeksi viimeksi kotonaan 2-0 johtonsa 2-2 tasuriin Brisbanea vastaan.Riera teki WSW:n molemmat maalit jo ennenkuin 20min oli kellossa.WSW tulee vahvasti aloittaa nytkin ja Rieraan tässä on luotettava ja WSW ei tee nyt samaa virhettä,mitä Brisbanea vastaan vaan tulee voittamaan tämän kamppailun.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.30

 

Dinamo Riika  -  Avangard Omsk 

 

Valinta :  Avangard Omsk 

Kerroin : 1,75 ( PAF ) 

 

Omsk on ihan pakko ottaa ajoissa, sillä pelko kertoimen putoamisesta on pieni, paitsi että vastapainona lyövät saattavat nostaa tätä nyt hieman :D

Asiaan. Jokerit murjoi tyylikkäästi 7-4 kotonaan Omskin,  joten tämä varsinkin tulee näkymään positiivisesti tänään,  sillä Kanadalainen valmentaja ei sulata tälläista perseilyä.  Jokerit johti 5-1, kun 2,erää oli pelattu sekä kolmannen alussa tuli jo komee 6-1 lukema, mikä lopulta päättyi toki vain 7-4 "Narrien " voittoon, mutta kaikki näki, että nälkä oli jo loppunut myös Omsk leirissä,  eli paikkoja säästettiin ja tänään tulee esiin se "murskatappiosta voittoon " - sanonta, minkä pohjalta uskallan luottaa entistä enemmän vieraiden voittoon.   Zapolski otti muutaman komean torjunnan, mutta oli Omsk myös sen verran aseeton Jaffalassa, että ansaittu tappio. Positiivista löytyi, sillä ajoittain peli oli hyvää ja hallitsevaa, mutta se viimeinen syöttö ei nyt vaa onnistunut. 

Riika on ollut alkukaudesta pirteä ja napannut isoja päänahkoja,  mikä toki kertoo siitä, että joukkue pystyy voittamaan kenet vain, mutta tänään vastus on liian kova.  Omsk on varmasti ärsytetty sekä matkustustiedote ei ole ollut paljoa nyt tällä Helsinki - Riika välillä, niin en matkustusrasitustakaan näe paljoa hyötyä,  sillä materiaaliltaan, pelillisesti sekä motivaatiolla höystetty Omsk tulee hakemaan voiton tästä pelistä hyvin todennäköisesti.  Luotto on yhtä kova kuin Kazan eilen ;)

 

Kunhan Avangard Omsk voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ruotsi Ravit Åby lähtö 9 22:15

Tahays Blue Amber-Viking Topline valinta 1 kerroin 1.85@nordicbet

Päätöslähdössä ykkösradalta starttaava Untersteinerin ajokki saa vastaansa takarivistä 10 radalta starttaavan Svandstedtin ajokin. Thays Blue Amber on ollut kova laukkaamaan viimeaikoina kun niin on käynyt peräti kahdessa startissa viimeiseen viiteen. Mutta viimeksi se oli ilman kaikkia kenkiä ja juoksi hyvätasoisessa lähdössä kakkoseksi. Tänään se jatkaa samalla balanssilla ja ravi tuntui viimeksi kulkevan hyvin, niin miksei tänäänkin. Äärimmäisen niukka tappio viime kerralla ja tänään hyvältä lähtöpaikalta varmasti tiedossa hyvä juoksu kärjen läheltä ja Åbyn Open stretchin myötä tilaa tulee varmasti jossain kohtaa saamaan. Viking Topline on juossut enemmän volttilähtöjä ja nyt takarivin lähtöpaikka saattaa aiheuttaa ongelmia juoksunkulun suhteen. Untersteinerin ajokki meni viimeksi rajun ajan 13.1a ja samanlaisena sitä on tänään erittäin vaikea ottaa kiinni takaa kirimällä.

Link to post
Share on other sites

Åby lähtö 8 klo 21:56

Global Woodstock-Super Steve valinta 2 kerroin 1.85@nordicbet

Super steve on ollut erittäin hieno tänä vuonna. Kahdeksasta startista saldona puhtaat kahdeksan totosijaa, neljä voittoa, kolme kakkosta ja yksi kolmossija. Se on juossut joka kerta kengät jalassa ja kahteen viimeisimpään starttiin on hevosella ajettu pitkää matkaa, tuloksena hienosti 15.4a ja 14.9a ja ykkös ja kakkossijat, joten hevonen jaksaa hyvin mennä matkan. Vastustaja Global woodstock palaa tähän peräti 6kuukauden tauolta, joten se ei voi olla millään terävimmillään. Ja vaikka se olisi terävimmillään, on sillä vähemmän kilpailurutiinia ja suurempi laukkariski, sekä siltä on jäänyt hieman vielä kovat näytöt puuttumaan. Ainut miinus Super Steven kohdalla on kuski Waldmuller sekä kasirata, mutta juostava pitkä matka sallii pienet virheetkin ja uskon hyvässä kilpailurytmissä kilpailevan erittäin luotettavan hevosen silti olevan ennen maalissa.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 18.30

 

:jokerit: Jokerit  -  Barys Astana 

 

Valinta :  3-suuntainen tasoitus ) alkutilanne :  0-2   Merkki :  

Kerroin : 5,75 ( PAF ) 

 

Lähdetään hakemaan,  että Jokerit voittaa ottelun Tasan kahdella maalilla. 

 

Jokerit on iskussa, vaikka joukkue kärsii poissaolijoista,  niin tuloksellisesti joukkue on silti kahdeksan ottelun kotiottelu voittoputkessa ja tänään tuota on ennakkoon helpompi jatkaa, sillä vastaan asettuu astetta heikompi Barys Astana. 

Henrik Karlsson,  Dominik Hrachovina, Dustin Boyd tähdittämä Barys on vaikea ja ilkeä vastus.  Joukkue on erittäin kuuma vierasjoukkue.  Viime aikoina joukkue on voittanut vieraissa 8/10 vierasottelua,  joten mikään helppo puhde ei tule, sillä kolmen ottelun vieraskiertue vasta alkaa tällä joukkueella. 

Keskinäiset Ottelut 

Jokerit voittanut : 3Kpl  sekä Tasan 2 maalin erolla:  3Kpl 

Barys voittanut : 2 kpl sekä kaikki jatkoaika ottelut 

 

Tänään ennakkoon kaikki olettaa, että tämä on suhteellisen varma kotivoitto, sillä Lokomotiv kaatui sekö Omsk raiskattiin,  mutta luulenpa vaikean pelin tulevan tänään,  sillä pari kovaa päänahkaa on otettu, niin nyt vastassa hieman heikompi, niin johan alkaa narripeli sakkaamaan.   Myös,  mikäli Henrik Karlsson on maalissa, niin se ei lupaa hyvää, sillä Jokereilla on aika huono saldo, kun vastassa on pitkä maalivahti.  Liigassa sekä myöhemmin KHL; ssä Mikko Koskinen on muun muassa ollut tälläinen ja pituuden puolesta Karlsson pystyy samaan. 

Jokerit murskasi viime ottelussa, niin veikkaanpa, että tasainen ottelu on tänään luvassa ja Barys vieraspelaamista ei saa väheksyä ja kotijoukkue onkin voittanut keskinäiset parin maalin erolla,  niin mielestäni tuossa kertoimessa on selvästi hyvä fiba ja sitä kehtaa pelaa, sillä ennakkoon ajateltuna siinä taitaa olla arvoa.  

 

Kunhan Jokerit voittaa Tasan kahdella maalilla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

-----------

Kotijoukkue (Jokerit ) voittaa oltuaan maalin tappiolla - Varsinainen peliaika 

Kerroin : 5,10 ( PAF ) 

 

Kieltämättä pientä tuuria on ollut matkassa nyt, kun on ollut Lokomotiv pari omaa maalia sekä Zapolski pari omaa tasoon nähden "vahinko" Game saver tullut, niin Jokerit on pysynyt aina johdossa, mutta jossain vaiheessa tuo onni loppuu ja ei olisi mikään ihme, jos nyt tulee pieni puhallus joukkueella ja tiukka peli, jossa pitkästä aikaa,myös Jokerit olisi tappiolla, mutta sieltä kyllä noustaan,  mutta haisee siltä,  että narrit joutuu tänään nousemaan voittoon,  niin tässä olisi myös hyvä haku otteluun. 

 

Kemmun Tulosveto :  4-2  ( 0-1, 2-0,  2-1)  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kärpät - HIFK

HIFK +1.5/ 1.96 NordicBet

Klo 18:30

 

Mielenkiintoinen ottelu käydään liigassa kun HIFK (12.) saapuu Ouluun haastamaan liigakärki Kärppiä. 

Kärppien meno on ollut vakuuttavaa ja joukkue selvitti alkuviikosta tiensä CHL:ssä kahdeksan parhaan joukkoon. Liigassa Kärpät on voittanut 9/10 edellisestä pelistään, mutta ainoa tappio on tullut juurikin kotona Tapparalle 1-2 lukemin ja viime kotiottelussa TPS onnistui jo pääsemään 0-2 johtoon, mutta niin vain toisen erän viimeisestä neljänneksestä pohjoinen puhuri alkoi puhaltamaan ja peli päättyi 3-2 Kärpille.

HIFK on ollut viime kierroksilla surkea tilastollisesti sillä joukkueella on ainoastaan 1 voitto kymmenestä edellisestä ottelusta ja tuostakin voitosta on aikaa sillä se tuli lokakuun loppupuolella Tapparasta 4-0 lukemin. Moni helsikiläisten peleistä on ollut tasaisia ja pari maalin peliä mutta joukkue ei ole onnistunut niitä voitoksi kääntämään. Nyt testi on kovin mahdollinen, vieraissa sarjakärki vastassa, nyt jos joskus on aika näyttää että joukkue osaa pelata lätkää.

joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia muutamaa poikkeusta lukuunottamatta mutta pääpiirteittäin tasaisia ja sitä sen uskon tänäänkin olevan sillä HIFK haluaa varmasti tässä ottelussa näyttää ja sillä on pitkä lepo alla eli päässyt valmistautumaan tähän otteluun kyllä huolella kun taas Kärpät tosiaan pelasi alkuviikosta tuon Chl ottelunsa. Tässä vedossa HIFK voi jopa maalilla hävitä ja silti joukkue saa miltei kakkosen kertoimen niin pakko se on kokeilla.

Link to post
Share on other sites

KHL

Jokerit - Barys

2. Erä Jokerit/ 2.02 CoolBet

Klo 18:30

 

Jokerit pelaa illalla kotiputken viimeisen ottelun kun vieraaksi saapuu itäisen konferenssin viides   Barys Astana.

Jokerit on tähän mennessä voittanut kotiputkensa kaikki kolme otteluaan kun jalkoihin on jäänyt Severstal, Lokomotiv ja viimeisimpänä Omsk. Kaikissa kolmessa isännät on vienyt toisen erän nimiinsä, etenkin Omskia vastaan viimeistely oli toisessa erässä sitä luokkaa mitä se saisi aina olla sillä 4/10 vedosta meni verkkoon saakka.

Barys tulee Helsinkiin kolmen ottelun tappioputkessa kun se hävisi kotiputkensa kaikki ottelut (Amur, Dynamo,Ufa).

Barys on ollut Jokereille hankala vastus, mutta luotan että isännät laittaa kakkoserässä taas ruletin pyörimään siihen malliin että vähintään vieraat joutuu rikkomaan ja ylivoiman kautta tulee tarvittavat maalit.

 

Link to post
Share on other sites

Ligue 2 / Ranska

Orleans - Brest

Brest @ 2.43 Pinnacle

Alkaa 21:00

Brest on voittanut kahdeksan viimeisestä kymmenestä sarjaottelustaan. Kaksi noista otteluista päättyi  pistejakoon. Joukkue on tehnyt viimeisessä neljässä vierasmatsissaan yhteensä yhdeksän maalia. Pisteen verran sarjaykkösenä majailevan Metzin perässä tuleva Brest on tehnyt sarjassa eniten maaleja neljäntoista pelatun kierroksen jälkeen (26). Sijalta kahdeksan sarjataulukosta löytyvä Orleanskin on ollut kelpo vireessä mutta Brest on kovaa vauhtia ja odotetusti nousemassa sarjaporrasta ylemmäksi. Vierasjoukkue korjaa pisteet mukaansa kotimatkalle lukemin 2-0.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

HPK - Saipa 

Saipa ML @3.00 Nordicbet 

KLO: 18.30

Hämeenlinna ja kerho saa vierastappioita pelanneen Saipan vieraakseen. Molemmat voittivat toissapäivän pelinsä ja taulukossa ollaan melko tasoissa. Kerho pari peliä enemmän pelanneena. Kauden toinen kohtaaminen kyseessä ja Sputnik vei ensimmäisen kotonaan. Tässä on nyt mielestäni mennyt vedonlyöntiyhtiöillä puurot ja vellit sekaisin kun kertoimia katsoo. Kerho on toki pelannut hyvin viimeaikoina, mutta myös Sputnik on saanut sairastupaa tyhjäksi ja sitäkautta vahvempaa rosteria. Larmi vs Tuohimaa. Saipan ase tänään on ylivoima sekä kiekossa pysyminen. HPK on tosin mielenkiintoinen joukkue sillä tilastollisesti 5 vs 5 pelissä joukkue on luonut kirkkaasti eniten maalipaikkoja ja vienyt hyökkäyspään aloituksia runsaasti. Tähän on Sputnikin pystyttävä vastaamaan. Voimasuhteet ovat mielestäni melko tasaiset ja Saipa pyrkii katkaisemaan vieraspelien tappioputken. Itse huomioin tässä vieraiden kokoonpanon ja viimepelin ilmeen joten muutoin tasainen ottelu kääntyy saipalle. Kyseessä räikeä ylikerroin joten tämän kummempaa selittämättä Saipa lappuun. 

Kohde menee oikein kun Saipa voittaa ottelun 

VÄÄRIN! 

Link to post
Share on other sites

Ligue 1/ Ranska

Lyon - St. Etienne  22.00

Lyon voittaa @1.63 Betsafe

Lyon on pelannut tällä kaudella tasaisen hyvin ja he ovat tänäänkin juuri siksi ennakkosuosikki tässä matsissa. Lyonin kotipeli on tasaisen vahvaa ja he ovat pärjänneet koti otteluissa hyvin, tasapelejä on sadellut kotona pari. Kuitenkaan kotona ei olla häviöitä paljoa otettu. 7-kotiottelusta Lyon on hävinnyt vain yhden Ligue ykkösessä. 

St.Etienne on voittanut vierasotteluista Ligue ykkösessä vain yhden ottelun kuudesta. Lyonin hyökkäyspääty on kovaa ja Lyonin kotipeli on vahvaa. Lyon ja St. Etienne kilpailee myös kärkisijoista toistensa kanssa joten tästä ottelusta tulee varmasti kova ja Lyonille tästä pitää hankkia voitto ja tätä varmasti kotietu vahvistaa.

Lyonin jengin laatu on myös kaiken kaikkiaan parempi pelillisesti kuin St. Etiennen.

Kohde menee oikein kun Lyon voittaa ottelun.

 

OIKEIN

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...