Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 04.00

 

:avalance: Colorado Avalanche  -  :oilers: Edmonton Oilers 

 

Valinta : :avalance: Colorado Avalanche 

Kerroin : 2,09 ( NordicBet ) 

 

Pakko ottaa ajoissa, sillä tässä on hyvä kerroin ja hyvä kohde kombinaatio.  Kotijoukkue lähtee aika hyvänä suosikkina tähän otteluun omissa papereissani. 

Colorado on ollut ennenkaikkea tasainen suorittaja tällä kaudella.  Viime aikoina 7/10 voittoa kokonaisuutena,  vaikka nyt viimeisin vieraskiertue päättyikin 2/4 voittoon.  Siitäkin voitettiin ennalta heikommat Detroit sekä Florida.  Vaikeuksia oli papereissa kova rosteria olevaa Pittsburgh sekä Tampa Bay vastaan.   Varsinkin jälkimmäistä vastaan peli meni ihan vihkoon ja varmasti motivoi joukkuetta tähän peliin.  7-1 turpaa kärkipelissä varmasti toi halua tähän joukkueeseen.   Edelleen joukkueessa on hyvä ketju Rantanen - McKinnon - Landeskog sekä toimiva puolustus ja Varlamov on edelleen hyvä molari.   Vastus oli kova ja viimeinen peli kiertueella,  niin tulos oli nyt karu,  mutta ei tämä joukkue lannistu tuohon.  

Edmonton on nyt tuloksellisesti piristynyt.  Joukkue on voittanut 7/10 peliään sekä 5/6 peliään, mutta vastassa on ollut nyt surkeita Kings,  Blues,  Vegas. Epävakaita tai siis pelillisesti niin ailahtelevasti pelaavia Minnesota,  Calgary vastaan, että väittäisin, että kyllä Colorado saisi ihan saman saldon tehtyä noita vastaan,  mitä nyt Oilers on tehnyt.  

Oilers on paljon ykkösketjun varassa ja varsinkin McDavid on joukkueen sydän,  niin toki on myös Colorado ykkösen varassa,  mutta omissa papereissani kyllä Colorado omaa vaarallisemman second-scoringin,  mikä voi hyvin ratkaista tämän, sillä vaihtoetu on kotijoukkueella,  mikä on iso etu, sillä siinä on etu saada McDavid kuriin.   Myös itselleni molarietu löytyy myös Colorado puolelta, sillä Talbot / Koskinen eivät ole niin tasaisia mitä pystyy olemaan Varlamov / Grubauer.  

Colorado on hävinnyt murskaavasti juuri viime pelin 7-1, mikä halutaan kuitata kotikaukalossa,  missä joukkue on hyvä ja saa yleisöltä tuen.   Joukkue saa vaihtoedun,  millä heidän ykkösketjulla on etulyöntiasema sekä kotijoukkue omaa paremmat alaketjut sekä puolustaa pelillisesti paremmin,  niin noista saa niin paljon etua ja hyötyä, että kyllä kotivoitto on erittäin todennäköinen tässä ottelussa,  kun on parempi materiaali sekä joukkueella on halua voittaa murskatappion jälkeen varmasti,  niin en pidä Edmontonin mahkuja kovin korkealla.

 

Kunhan Colorado Avalanche  (:avalance:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga

Shaktar - Lyon

Valinta / X2 / @1.66 Unibet

Klo / 22.00

Mestarien Liigan viimeinen lohkovaiheen kierros starttaa huomenna ja Lyon sekä Shaktar taistelevat jatkopaikasta F lohkossa.

City varmisti jo jatkopaikkansa, mutta lohkon toinen jatkopaikka on vielä auki. Lyonilla on 7 pistettä, kun taas Shaktarille 5. Shaktarille siis riittää vain voitto tästä ottelusta. Lyon on toistaiseksi häviämätön Champions Leaguessa. Joukkue voitti Cityn vieraissa 2-1, jonka jälkeen joukkue on pelannut 4 tasuria. Pidän Lyonia parempana joukkueena ja uskon ainakin tasuriin joukkueen tänään yltävän. Joukkueet pelasivat aikaisemmin syksyllä 2-2 tasurin Lyonissa. Shaktar hävisi molemmat ottelut Citylle, voitti Hoffenheimin ja pelasi 2 tasuria Lyonia sekä Hoffenheimia vastaan.

Lyon sai levätä viikonlopun ja valmistautua yhtä kauden tärkeimmistä peleistä varten. Lyon on paperilla paljon parempi joukkue ja pelaa paljon haastavammassa sarjassa. Lyonille riittää tasuri ja X2 kerroin on omasta mielestä hyvä lapulle.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

CHL klo 19:00

Kärpät - Salzburg

Kotijoukkue tekee ensimmäisen maalin ja voittaa ottelun (varsinainen peliaika) 

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 1,58 Unibet

Kärpät lähtee toiseen osaan suurena ennakkosuosikkina. Kärpät pelasi avausosassa huonosti ja hävisi lopulta 3-2 luvuin. Tänään nähdään varmasti täysin erilainen ottelu kuin Itävallassa ja Kärpät ottanee matsista voiton. 

Kärpät on liigan paras joukkue ja etenkin kotikentällään vaikea vastus. Kärpillä oli avausottelussa muutamia tärkeitä poissaoloja, mutta tänään Kärpät pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla. 

Salzburg on myös kova kotijoukkue, mutta vieraskentällä otteet vaisumpia. Salzburgilla hyvät lähtökohdat tähän matsiin lähdettäessä, mutta uskon Kärppien iskevän heti ottelun alkuun vahvasti ja Kärppien avausmaali on todennäköinen. 

Salzburgin heikkoudet puolustuspäässä ja mikäli Kärpät vaan prässäävät rohkeasti, uskon Salzburgin tekevän virheitä puolustuspäässä ja Kärpät pääsee iskemään maaleja. 

Kohde menee oikein kun Kärpät tekee avausmaalin ja voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:huricanes: Carolina Hurricanes - :leafs: Toronto Maple Leafs 

 

Valinta : :leafs: Toronto Maple Leafs ML 

Kerroin : 1,80  ( Coolbet ) 

 

Toronto on nyt hävinnyt kaksi peliä putkeen,  mutta ei kannata panikoida sitä, sillä usein voittoputken jälkeen tulee muutama ottelu turpaa.  Joukkue pystyi nousemaan 1-4 tappiosta 4-4 tasoihin Detroit vastaan,  vaikka lopulta hävisivät, niin ei se maalintekotaito ole mihinkään kadonnut.  Nylander on nyt saanut muutaman pelin alle, niin pikku hiljaa voidaan alkaa odottaa häneltä taas kunnolla hyvää peliä, kun alkukankeus ja pelaamattomuus saadaan ruosteessa pois.   Joukkue on edelleen sarjan kovimpia vierasjoukkueita ja huomioitavaa on, että joukkue ei ole hävinnyt yli kahta peliä putkeen,  eli nyt on alla pari tappioo, niin tilastollisesti tämän pelin Toronto tulee voittamaan. 

Carolina on perus kiva joukkue.  Aho,  Teräväinen, Svechnikov,  Williams heitä on mukava katsella, kun taitoa löytyy,  mikä joukkue on kuitenkin sen verran kapea ja  vielä nuorehko,  että se ei pysty ihan niin hyvin pärjäämään kuin esimerkiksi tuo vierasjoukkue.   

Toronto kohtaa parin päivän päästä ehkä kovemman Tampa ,  mutta kuitenkin luulen, että parin tappion jälkeen joukkue haluaa taas voittojen tielle, niin tulee itseluottamusta tuohon seuraavaan peliin.  Vieraat eivät ole hävinneet yli kahta peliä putkeen ja luotetaan, että tuo pitää jälleen kerran paikkaansa,  niin omissa papereissani oleva parempi joukkue Toronto vääntää jollain tavalla kuitenkin tästä sen henkisesti hyvältä tuntuvan vierasvoiton. 

 

Kunhan Toronto Maple Leafs  (:leafs:) voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

 

Kuvahaun tulos haulle liverpool napoli

 

Mestarien liiga

Liverpool - Napoli

Pelivalinta: X2 @ 2.35 Unibet

22:00

Kotijoukkue Liverpool on pakkovoiton edessä ja Napolille riittää pistekkin jota jatkopaikka varmistuu.

Liverpool on C-lohkon kolmantena 6p ja Napoli kärjessä 8p ...PSG on c-lohkon kakkosena 8p ja tulee nappaamaan todennäköisesti kolme pistettä tänään lisää Crvena Zvezdalta joten PSG on käytännössä varmasti jatkossa.

Liverpoolilla on tänään edessä tiukat paikat sillä Napolin puolustuspelaaminen on ollut tämän lohkon parasta.

  • Napolin maaliero on 7:4 kun taas puolestaan Liverpoolilla 8:7 
  • Edellinen kohtaaminen päättyi Napolin 1-0 voittoon
  • Napoli ei ole hävinnyt vielä otteluakaan

Napolin aseet ovat tänään vastaiskuissa ja parhaassa tapauksessa Napoli tekee niistä pari maalia ja murskaa Liverpoolin jatkohaaveet.

Liverpool on selkeä ennakkosuosikki tähän kamppailuun, mutta  luotan Napolin vahvaan puolustuspelaamiseen ja taistelutahtoon.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga

FC Barcelona - Tottenham

Fc Barcelona Aasialainen tasoitus -1

Klo 22.00

Kerroin: @2.75 Unibet

Tänään jatkuu taas Mestarien liiga.

La Liga kuningas Barcelona lähtee kohtaamaan kotonaan Tottenhamia. Barcelona on ottanut neljästä UCL matsista voiton ja pelannut yhden tasurin. Barcelona ei ole pakkovoiton edessä kuin taas Tottenham on mutta luotan Barcelonan kauniiseen kotipelaamiseen jota on nähty jo kauan. Suarez ei pelaa mutta hän on ollut vähän vaisu Chämppärissä, tärkeintä on että kaikkien tuntema Messi pelaa ja pääsee jatkamaan maalien tekoaan. 

Barcelona on voittanut melkeinpä jokaisen ottelun kotonaan ja Chämppärissä vieraissakijn kahden maalin erolla. Barcelonalla on mukava tiivis pakka joka pelaa hyvin yhteen ja on saanut aikaan tuhoa vastustajien päässä. Uskoisin että ehkä tänä vuonna voitaisin nähdä menestystä pitkästä aikaa Chämppärinkin puolella. Edellisessä kohtaamisessa Barcelona pelasi vieraissa ja voitti Tottenhamin kotonaan 2-4.

Kohde menee oikein kun Barcelona voittaa vähintään kahdella maalilla, ja void jos voittaa yhdellä maalilla.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga

Liverpool - Napoli

Liverpool Aasialainen tasoitus -1

Klo 22.00

Kerroin: 2.09 Bet365

Edellisestä kohtaamisesta jäi 90minuutin jälkeen Napolin 1-0 voitto, nyt uskon pelin suunnan vaihtuvan kun pelataan Liverpoolin kotona.

Liverpool on pelannut tällä kaudella hyvin kotona, Chämppärissä kahdesta kotiottelusta on voitettu molemmat ja Valioliigassa koti rekordi on 6-1-0, eli aika vahvoilla on kotona menty.

Napolin puolustuspeli on vahvaa mutta niin on myös Poolin hyökkäys. Firmino ja Salah ovat kovia ampumaan maaleja, edellisessä Liverpoolin pelissä näimme Salahilta hattutempun kun hän laukoi kolme maalia Bournemouthin verkkoon vieraissa, Salah onkin valioliigan paras maalintekijä tällä hetkellä. Liverpool on pakkovoiton edessä jos he haluavat vielä jatkoon. Liverpoolin viimekautinen Chämppäri pelaaminen oli yllättävän hyvää kun he pääsivät finaaliin asti Real Madridia vastaan jossa he hävisivät kuitenkin Realille 3-1. Uskon Liverpoolin haluun jatkaa Chämppäri taivaltaan ja heidän vahvaan hyökkäämiseensä kotona.

Kohde menee oikein kun Liverpool voittaa vähintään kahdella maalilla, void jos voittaa yhdellä.

Link to post
Share on other sites

NHL

Buffalo Sabres - Los Angeles Kings

Valinta / Buffalo Sabres @2.06 Unibet

KLO 02.00

 

Ensi yön änärikierrokselta otetaan lapulle Buffalon voittoa. Buffalo aloitti kauden selkeästi yli odotusten, ja nautti 10 ottelun mittaisesta voittoputkesta äskettäin. Se kuitenkin on vaihtunut häviöputkeksi, joka on nyt 5 ottelun mittainen. Vastassa on kuitenkin ollut kovia jengejä kuten Tampa, Nashville ja Toronto. Ensi yönä on kuitenkin Buffalolla hyvä mahdollisuus päästä voittojen tielle. 

Buffalo pelaa kolmannen kotiottelunsa, ja tulee tähän otteluun 4 päivän tauolla. Kings puolestaan tulee vieraaksi B2B pelistä, kun pelasi viime yönä Detroitissa, häviten ottelun 3-1. Kingsillä on ollut todella huono kausi. Kovalchukin hankinta ei ole tuottanut tulosta, ja venäläistähti on muutenkin loukkaantuneena. Koko joukkoeen peli on ollut niin ailahtelevaa että ei tähän jengiin voi luottaa, varsinkin vieraspelit menneet huonosti. Läntisen konferenssin huonoin vierasjoukkoe. 

Luotan tässä ottelussa Buffalon kotietuun, Rasmus Ristolaisen ja Jack Eichelin voitonhaluun sekä vieraiden rasitukseen.

Kohde menee oikein kun Buffalo Sabres voittaa varsinaisela peliajalla.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga

Barcelona - Tottenham

Valinta / Kortit Tottenham -0.5 / @1.92 Unibet

Klo / 22.00

Chämppäri jatkuu tänään ja kokeillan hieman erilaista vetoa. Veto menee siis oikein kunhan Tottenham ottaa pelissä enemmän kortteja kuin Barcelona.

Tottenhamin on pakko raapia tästä ottelusta itselleen pisteitä jos haluaa jatkopeleihin. Oletan että Inter voittaa kotonaan PSV:n, joten edes tasuri ei välttämättä Tottenhamille riitä. Barcelona voitti vieraissa Spurssin 4-2 ja oli kentällä 10 kertaa parempi joukkue kuin Tottenham. Barcelona on varmistanut jo jatkopaikkansa, joten suurempaa motivaatiota peliin ei pelaajilla ole. Uskon että Barcelona tulee pitämään palloa ja jokaisella joukkueella on vaikeus sitä Camp Noulla estää. Tottenham tule varmasti rikkomaan paljon ja korttejakin nousee enemmän kuin Barcelonalle. Jos Tottenham ei johda, niin loppuakohden joukkueen täytyy alkaa tekemään rikkeitä ja ottamaan riskejä voiton takia.

Edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Tottenham otti 5 korttia, kun taas Barcelona vain 2. Tottenham otti myöskin 3 korttia kummassakin pelissä Interiä vastaan, joka on suuri määrä. Champions Leaguen 5 lohkopelissä Tottenham on ottanut 15 korttia, kun taas Barcelona 7. Myös Suarez on Barcelonalta sivussa, joka on yksi joukkueen suurimmista rikkojista. Aika hyvää kerrointa tarjotaan Tottenhamin korteille varsinkin tässä tilanteessa, joten se lähtee lapulle.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Liiga

:pelicans:Pelicans - :lukko: Lukko

Pelivalinta: Pelicans @ 2.25 Coolbet

18:30

Coolbetin huippukertoin lapulle...

Joukkueet kohtaavat tälle kaudelle kolmatta kertaa, Pelicans voitti syyskuussa Lahdessa 6-1 ja marraskuussa Lukko kukisti kotonaan Pelicansin 3-2 rankkareiden jälkeen.

Pelicans on pelannut näistä kahdesta joukkueesta viimeaikoina huonommin, mutta Pelicansin vastustajat eivät ole viidessä viime pelissä olleet mitään sarjan helppoimpia. Näistä tappiot ovat tulleet Kärpille,Tapparalle ja Jypille, voitot ovat tulleet Hpk:sta ja Ässistä. 

Lukko on voittanut viidestä viime pelistään peräti 4/5, maaliero on näistä kamppailuista 16-12.

Vieraissa Lukko on ollut vaisumpi maalimäärien puolesta vaikka voittoja onkin viimeaikoina tullut hyvään tahtiin myös vieraskentällä joten tuskin Raumalaisilta mitään kovin yltiöpäistä hyöykkäpelaamista vieraskentällä tänään nähdään. Pelicans on puolestaan on kotonaan ollut varsin hyvä jos ei lasketa kolmea peräkkäistä kotitappiota Kookolle, Tapparalle ja Kärpille. 

  • Pelicans on voittanut 6/9 viime kotipelistään ja se on sarjan neljänneksi paras kotijoukkue
  • Lukko on voittanut  3/9 viime vieraspelistään ja se on sarjan kuudenneksi paras vierasjoukkue, tosin viidestä viime vieraspelistään se on voitanut peräti 3/5.

Vaikka Lukko onkin kuntopuntarissa Kärppien jälkeen kakkosena niin luotan silti siihen, että kotijoukkue on tänään se aktiivisempi osapuoli ja saanen täten enempi niitä maalipaikkoja ja pystyy käyttämään ne myös hyödyksi.  

 

 

 

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...