Jump to content

Recommended Posts

NHL

:islanders:New York Islanders - :knights:Vegas Golden Knights

02:00

Pelivalinta: Alex Tuch tekee pisteen @ 1.77 Unibet

Alex Tuch on tehnyt kuusi pisettä viimeiseen kahdeksaan otteluun, kauden tehot ovat 24 peliin mukavat 10+12 joten melkein piste per peli tahdissa painaa Tuch.

Vegas kohtaa vieraissa Islanderisin joka on voittanut vain 2/7 viime kamppailustaan  Maaliero on näistä varsinaisella peliajalla 11-19 eli keskimäärin näissä otteluissa on nähty 4.2 maalia joista islandersin verkkoon on tehty 2.71 maalia per ottelu. Keskimäärin Islandersin otteluissa täll' kaudella on nähty 5.79 maalia per ottelu

Vegas on voittanut 7/10 viime ottelustaan ja kuntopuntarissa se on lännessä sijalla yhdeksän, maaliero viidestä viime kamppailusta 15:15 eli näissä otteluissa on nähty keskimäärin kuusi maalia per peli joista Vegasi on tehnyt kolmen maalin keskiarvolla. Koko kaudella Vegasin peleissä on nähty keskimäärin 5.84 maalia ottelua kohden.

Eli varsin maalirikas kamppailu ennakkoon ajateltuna joten Kakkosen laidalla viilettävä Tuchin pisteille pääsy on hyvinkin mahdollista.

Kuvahaun tulos haulle alex tuch

24 otteluun tehot 10+12

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga

Young Boys - Juventus

22.00

Aasialainen tasoitusveto Juventus -1

Kerroin: @1.63 Betsafe

Juventus lähtee tänään kohtaamaan Young Boyssia.

Juventus otti viimeksi kotonaan Young Boyssista 3-0 voiton Dybalan hattutempun saattelemana. Tänään kuvioihin astuu mukaan myös Ronaldo joka ei varmasti sen suurempia esittelyjä kaipaa. Ronaldo ei edellisessä ottelussa Young Boyssia vastaan pelannut korttien vuoksi.

Juventus on ennakkosuosikki ja Juventuksen pelityyli ja hallinta on tällä kaudella ollut niin hienoa että eiköhän he tästäkin voiton kahdella maalilla ota. Juventuksen rekordi tässä  lohkossa on 4-0-1, Young Boyssilla taas ei mikään kehuttava sillä viidestä ottelusta on hävitty neljä ja pelattu yksi tasuri. Dybalan, Ronaldon ja Mandzukicin työskentely on tällä kaudella ollut kaunista katseltavaa niin Seria A:ssa kuin Mestareiden Liigassakin. Uskon Juventuksen pelaavan Young Boyssia vastaan kauniin pelin vedon kannalta sekä muutenkin.

Kohde menee oikein kun Juventus voittaa vähintään kahdella maalilla, yhdellä maalilla voitettaessa void.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga

Shaktar - Lyon

Valinta / X2 / @1.66 Unibet

Klo / 22.00

Mestarien Liigan viimeinen lohkovaiheen kierros starttaa huomenna ja Lyon sekä Shaktar taistelevat jatkopaikasta F lohkossa.

City varmisti jo jatkopaikkansa, mutta lohkon toinen jatkopaikka on vielä auki. Lyonilla on 7 pistettä, kun taas Shaktarille 5. Shaktarille siis riittää vain voitto tästä ottelusta. Lyon on toistaiseksi häviämätön Champions Leaguessa. Joukkue voitti Cityn vieraissa 2-1, jonka jälkeen joukkue on pelannut 4 tasuria. Pidän Lyonia parempana joukkueena ja uskon ainakin tasuriin joukkueen tänään yltävän. Joukkueet pelasivat aikaisemmin syksyllä 2-2 tasurin Lyonissa. Shaktar hävisi molemmat ottelut Citylle, voitti Hoffenheimin ja pelasi 2 tasuria Lyonia sekä Hoffenheimia vastaan.

Lyon sai levätä viikonlopun ja valmistautua yhtä kauden tärkeimmistä peleistä varten. Lyon on paperilla paljon parempi joukkue ja pelaa paljon haastavammassa sarjassa. Lyonille riittää tasuri ja X2 kerroin on omasta mielestä hyvä lapulle.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestarien liiga

4b9b9O2fDwJepsLnYEoZng_96x96.pngVS -_cmntP5q_pHL7g5LfkRiw_96x96.png 

22:00

Pelivalinta: Maalintekoaika 75min- 2 puoliajan loppu @ 1.72  Unibet

Tässä ottelussa on panoksena lohkovoitto.

Ajax on hyvässä vireessä ollut koko syksyn ja se ei ole hävinnyt yhtään peliä 15 otteluun. Munchen on pelannut mestareiden liigassa hyvin, mutta Bundesliigassa ei ole niin hyvin kulkenut kuin olisi voinut toivoa. 

Tänään nähdään varmasti paljon maaleja ja hyökkäävää peliä sillä joukkueet saavat pelata ilman pelkoa putoamisesta.

Varmasti tapahtumarikas ottelu loppuun saakka joten eiköhän sieltä se viime hetken maaliki tulla näkemään jommallekummalle joukkueelle.

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.30

 

Slovan Bratislava  - Dinamo Riika 

 

Valinta : Dinamo Riika ML 

Kerroin : 1,95 ( NordicBet ) 

 

Riika saa mielestäni yllättävän hyvän kertoimen, sillä joukkue on lähtökohtaisesti hieman parempi kuin kotijoukkue. Onhan Riika voittanut edelliset neljä keskinäistä KHL ottelua kotijoukkuetta vastaan.  

Bratislava menee yhdeksän ottelun tappioputkessa,  kun taas Riika liitää seitsemän ottelun tappioputkessa, mutta silti näen tässä vierasvoiton juuri sen takia,  kun perustasoltaan Riika on kovempi. Darzins - Videll - Redlihs on ihan kova ykkösketju koheloon, joka pystyy hyvin ratkomaan näitä otteluita.  

Riika on pelannut pari peliä vähemmän,  mutta silti tehnyt kahdeksan maalia enemmän ja jopa päästänyt yli 30 maalia vähemmän kuin isännät.   Molemmat ovat nyt kohdanneet kovia joukkueita, jolloin tasaiset on lähtökohdat ja siksi kotijoukkue vissii laitettu suosikiksi,  mutta vierailija Riika on kuitenkin hieman kovempi,  niin mielestäni vieraat lähtee peliin suosikkina ja tällaisella kertoimella on pakko ottaa kokeiluun. 

 

Kunhan Dinamo Riika voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:blackhawks: Chicago Blackhawks  - :penguins: Pittsburgh Penguins 

 

Valinta : :penguins: Pittsburgh Penguins 

Kerroin : 2,08 ( Coolbet ) 

 

Pittsburgh omaa lepoedun,  sillä kotijoukkue Chicago kävi eilen häviämässä Kanadassa Winnipeg Jets joukkueelle 6-3. Muutenkin kyseessä on kaksi tasaista joukkuetta,  jolloin kumpi vaan voi voittaa.   Kuitenkin tällä kaudella Pittsburgh on ollut selvästi enemmän peleissä kiinni.  Jotenkin tuntuu,  että tuo Blackhawks peli on nyt menetetty aika pahasti,  sillä aika halutonta on tuo kotijoukkueen pelaaminen.  Crosby,  Malkin,  Guentzel  on paljon paremmassa tilassa henkisesti kuin Toews,  Kane , Saad.   Mielestäni vieraat ovat nyt astetta enemmän suosikki,  sillä peli on vierailla parempaa sen lisäksi,  että saavat lepoedun vielä siihen päälle.  Craword aloittaa kotijoukkueen maalissa ja voi pitää pelin tasaisena ja ryöstää pisteitä, mutta sen verran tuo kotijoukkueen peli vuotaa, että jotenkin haisee vierasvoitolta, kun Crosby, Malkin,  Guentzel tulee pääsemää hyökkäämään varmaa astetta helpommin kuin kotijoukkueen parhaimpina vuosina, niin pakko on ottaa tasaisessa pelissä Pittsburgh ihan henkisien asioiden takia ja materiaaliltaan kumpikaan ei ole toisiaan huonompi. 

 

Kunhan Pittsburgh Penguins  (:penguins:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 18.30

 

:karpat: Kärpät - :kookoo: KooKoo 

 

Valinta : Alkutilanne : 0-1 Merkki : X

Kerroin : 6,75 ( PAF ) 

 

Kärpät pelasi eilen kotonaan kovan CHL ottelun, jossa he joutuivat tyytymään 1-1 tasapeliin ja putosivat jatkosta.   Kirvelevä tappio, sillä vedot voittivat ylivoimaisesti  45- 14, joten varmaan vitutuskäyrä on korkealle. 

KooKoo pääsee siis peliin lepoetuna,  mutta joukkue on lähtökohtaisesti huonompi kuitenkin sekä vierailla löytyy poissaolijoita muun muassa  Leijonien mukana matkaava Anrei Hakulinen, Norjan maajoukkueen matkassa oleva Alexander Bonsaksen ja pelikiellosta kärsivä Juha-Pekka Haataja.  Näin ollen en noita vieraita kauheasti uskalla lähteä veikkaamaan,  sillä Oulu sekä Kärpät kuulostaa pahalta. 

Kärpät tulee kiukkuisina ja eilen veivät peliä, niin ei se väsyttänyt kuin henkisesti.  Tänään joukkue on taas astetta parempi ja tulee tekemään vain tarvittavat voittoon, niin tämä maalin voitto saattaa olla hyvin todennäköinen,  sillä en usko murskajaisia nähdään ja niukka voitto kotijoukkueelle,  joten tätä on nyt pakko lähteä hakemaan. 

 

Kunhan Kärpät  (:karpat:) voittaa Tasan yhdellä maalilla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tsekki:Chance Liga jääkiekko klo.19:00

Prerov  Prerov - Ceske Budejovice  Ceske Budejovice

Ceske Budejovice @2.35 bet365

Tsekin toisentason kiekkoo ja vierasvoittoa testiin.

Taulukon 8 vs 3 ja paremmassa vireessä olevaa Cesken voittoa lähden koittaa.Ceske on saanut pelinsä takaisin ja 5 edellisestä on 4 voittoa ja yksi tappio.Prevovilla saldo vastaavasti 2 voittoa ja 3 tappiota.Ceskellä oli erittäin huonojakso jokuaika sitten.Ceske pelasi mm.3ottelua saamatta edes maalia aikaan ja se on jo hatunnoston arvoinen suoritus tässä sarjassa.Nyt Cesken suuntaus on muuttunut ja voittoja on jälleen irronnut.Sarjakärki Jihlavasta otettu 2-0 vierasvoitto oli hieno.Cesken vastus on nyt heikompaa tasoa mitä Jihlava.Prerov osaa yhtenä päivänä voittaa,mutta seuraavassa yleensä jo tappio maistuu.23 keskinäisestä kohtaamisesta Ceske on voittanut 16 ja tänään koitan sitä Cesken 17 voittoa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo

Manchester City - Hoffenheim

Mestarien Liiga

Manchester City -1.5

Klo 22.00

Kerroin: @1.80 Comeon

City lähtee tänään kotona kohtaamaan Hoffenheimia.

City on pelannut tällä kaudella erinomaisesti niin kotona kuin muutenkin, Valioliigassa on napattu kotona jokaisesta ottelusta voitto.

City ei peluuta Agueroa mutta hyökkäyspäädyn Sane, Sterling ja Gabriel Jesus osaavat tehdä tuhoa vastustajan puolustukseen. Hoffenheim ei ole ollut vieraissa kovin ihmeellinen ja City voitti heidät Hoffenheimin kotonakin 1-2.  City lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Kohde menee oikein kun City voittaa kahdella tai useammalla maalilla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL klo 03:30

Calgary Flames - Philadelphia Flyers

Pelivalinta: Calgary Flames

Kerroin: 1,96 Nordicbet

Calgary pelannut loistavan kauden. Joukkue on NHLn kärkitaistelussa mukana, kun taas vastustaja Philadelphia on häntäpään taistossa mukana. 

Calgary pelannut hyvin kotikentällä. 10 voittoa 2 tasapeliä ja 3 tappiota. Philadelphialla ollut vieraissa vaikeampaa, 7 voittoa, 1 tasuri ja 6 tappiota. Ottelusta odotettavissa runsasmaalinen, jolloin tasapelin todennäköisyys melko pieni. 

Calgaryn kuuluu lähteä kamppailuun kotikentällään selvänä ennakkosuosikkina. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...