Jump to content

Recommended Posts

Koripallo NBL Australia klo 12:50

Perth Wildcats - Sydney Kings

Pelivalinta: Perth Wildcats -3,5

Kerroin: 1,80 Bet365

Joukkueet kohtasivat viikko sitten Sydneyn kotikentällä, jonka Sydney voitti 77-72 luvuin. Tänään pelataan Perthin kotikentällä ja Perth lähtee matsiin selkeänä ennakkosuosikkina. 

Sydneyn pelit kotikentällä sujuneet hyvin, vieraissa ollut vaikeampaa. Joukkue on materiaaliltaan sarjan parhaita, kuten myös Perth, joten kärkikamppailusta kyse. 

Perth johtaa sarjaa ja kotikentällä Perth ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua, 7-0 alkukauden tilasto kotikentältä. Perthiltä puuttui viikko sitten kokoonpanosta joukkueen paras pelaaja Bryce Cotton, joka on tänään pelikunnossa. Cottonin poissaolo vaikutti merkittävästi Perthin peliin ja tänään Perthin lähtökohdat otteluun paljon paremmat. 

Molemmat joukkueet pääsevät parhaalla kokoonpanolla matsiin. Perthin pitäisi olla kotimatsissa selkeä ennakkosuosikki. 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto miesten sprintti klo 15:15

Johannes Boe - Muut

Pelivalinta: Johannes Boe

Kerroin: 2,14 Coolbet

Boe oli viime viikonlopun kisoissa huippuvireessä. Hiihtovauhti on tällä hetkellä selkeästi nopeinta ja ammuntasuoritus on nopeaa ja suhteellisen tarkkaa. Sprintissä vain kaksi ammuntaa, joka on Boe:lle paras kilpailumuoto. Boe voi ampua kisassa todennäköisesti yhden sakon ja silti on todennäköinen voittaja kisassa. 2 sakon kanssa pahimpien kilpakumppanien pitäisi myös hieman epäonnistua ampumapaikalla. Jos Boe ampuu nollat, muilla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia Boe:ta vastaan. 

Viime kaudella Boen ampumaprosentti oli 86% ja toissa kaudella 88%. Tämän vuoden kisoissa ampumaprosentti ollut 86%, joten hyvin on Boe suoriutunut ampumapaikalla. Muilla bookkereilla Boen kertoimet 1,85 luokkaa, joten Coolbetin 2,14 on hyvä kerroin. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.30

 

:blackhawks: Chicago Blackhawks  - :winnipeg: Winnipeg Jets 

 

Valinta : :blackhawks: Chicago Blackhawks ML 

Kerroin : 2,45 ( Coolbet ) 

 

Aluksi ajattelin, että ei tätä voi ottaa, mutta jumalauta mikä kerroin.  Joku voisi todeta pieneksi ylikertoimeksi,  mutta en ihan kuitenkaan sanoisi, vaan erittäin maukas kokeilu. 

Chicago pääsee peliin hyvistä lähtökohdista.  Joukkue onnistui voittamaan Pittsburgh joukkueen peräti 6-3 ja näin katkaisivat kahdeksaan ottelun tappioputkensa.   Joukkue on ainoa tänä yönä,  joka ei pelaa millään muotoa B2B pelinä tätä ottelua sekä seuraava ottelu ylihuomenna on jälleen kotiottelu. 

Winnipeg tulee otteluun parempana saldon omaavana,  kun ovat voittaneet 4/5 peliään ja ovat vierassaldonaan neljän ottelun voittoputkessa.   Kuitenkin joukkue tulee tänään United Center:iin siitä, että maalissa nähtäneen Brossoit,  Sillä ykkösveska Hellebuyck pelasi viime yönä Suomen aikaa päättyneessä Edmonton jatkoaika voitossa. 

Chicago siis saa pienen lepoedun,  sillä ovat jo olleet muutamia päiviä kotonaan.  Myös huomenna joukkue saa levätä sekä kotipeli vielä ylihuomenna,  niin joukkueella ei voi olla mitenkään ajatukset muualla.   Vastustaja Winnipeg tulee peliin luultavasti kakkos- maalivahdilla sekä eilen pelanneena ja matkustus Kanadasta Usaan,  niin mielestäni tässä on kotijoukkueella selvä iskunpaikka.  Saad,  Toews, Kane, Keith on sellaisia nimiä, joiden luulisi hyödyntävän kaverin painavamman jalan ja varsinkin kakkos-molarin,  sillä ei tuo Brossoit ole niin vakuuttava.   Lepoetu ja kärkihyökkäys menee 50-50%, niin kyllä kotonaan Blackhawks olisi aika suotavaa imagon kannalta voittaa tämä ottelu saman Divisioonan sisäisen kaikenlisäksi. 

 

Kunhan Chicago Blackhawks  (:blackhawks:) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 04.00

 

:oilers: Edmonton Oilers - :flyers: Philadelphia Flyers 

 

Valinta : :oilers: Edmonton Oilers ML 

Kerroin : 1,82 ( Coolbet ) 

 

Edmonton lähtee peliin eilen kirvelevällä jatkoaika tappiolla, mikä tuli Winnipeg vastaan.  Matkustus Kanadan sisällä ei ole kauhean suuri, joten kauheasti en lepoetua anna,  sillä tänään maalissa on Mikko Koskinen,  joka on ollut paljon varmemman oloinen maalissa mitä hänen  kaverinsa Talbot on ollut. 

Philadelphia pelaa Kanadan kiertueensa nyt ja tämä on joukkueen B2B ensimmäinen ottelu,  joten virtaa löytyy vielä hyvin tai ainakin paremmin kuin huomenna.    Joukkue ei ole kuitenkaan pelannut vakuuttavasti omaan silmään,  sillä joukkue murhattiin Winnipeg käsittelyssä 7-1 ja ei tuo viime ottelu Calgary vastaan nyt kovin nappiin mennyt, sillä joukkue menetti 3-5 johdon minuutissa ja hävisi vieläpä koko ottelun.  

Oilers on tällä hetkellä hyvä ja vaarallinen kotijoukkue.   Joukkue saa maaliin paremman molarinsa Mikko Koskisen,  joka antaa mahdollisuuden torjunnoilla pärjätä. Myös Koskinen ei ole hävinnyt kotiotteluaan kertaakaan vaan voittanut kaikki aloittamansa 6/6 ottelua.   Joukkueesta löytyy vielä McDavid,  Draisaitil,  Nugent - Hopkins, jotka pystyy omilla taidoillaan ratkaisemaan otteluita.  Vastus ei ole ihan huippujoukkueita,  joten aika luottavaisin mielin olen, että B2B pelistä huolimatta kyllä kotijoukkue voiton nappaa. 

 

Kunhan Edmonton Oilers  (:oilers:) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 18.30

 

:karpat: Kärpät  - :jyp: JYP 

 

Valinta : X2 ( Tasapeli tai :jyp:

Kerroin : 2,35 ( Coolbet ) 

 

JYP omaa nyt oivan paikan iskeä,  sillä materiaaliltaan kyseessä on aika tasavahvat joukkueet.  Oikei kotijoukkue on menestyksekkäämpi,  mutta joukkue jossa pelaa Perrin, Immonen, Tuppurainen , Nättinen,  Hytönen, Louhivaara, niin kyllä sellainen ryhmä pystyy hyvin haastamaan kotijoukkueen, jonka puolustuksesta Jani Hakanpää on maajoukkueessa.  Myös Kärpät pelaa nyt kolmannen ottelunsa neljään päivää,  niin kova on rupeama.   Joo kaikki pelit ovat olleet Oulussa, mutta kyseinen viikko on ollut vaihdeikas.   Kirvelevä putoaminen Tiistaina.   Joukkue päästi ulos vitutusta voittamalla keskiviikkona KooKoo 6-1 ja eilen vapaapäivä,  milloin ne jalat on osittain varmasti mennyt lukkoon parin päivän rasituksesta.  Myös tämän ottelun jälkeen tulee pieni tauko, niin onko Kärpät vähän jo lomatunnelmissa?   Kolmas peli neliöön päivää ja lepopäivät häämöttää pelin jälkeen,  niin saattaa osalla pelaajista eilinen huilipäivä viedä terävimmän fokuksen pois ja tänään nähdään vähän huolimaton kärppä,  johon hyvin pystyy hurrikaani iskemään.   Vaikka JYP ei vakuuta tilastoissa, niin joukkueessa on oikeasti hyviä pelaajia ja vastassa on joukkue, joka pelaa kolmatta peliä neljään päivää,  niin kyllä tuota on pystyttävä hyödyntää tälläinen joukkue kuin JYP. 

 

Kunhan JYP (:jyp:EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Liiga

:hpk:HPK - :tps:TPS

Pelivalinta: TPS @ 3.10 Bwin

18:30

Molemmilla joukkueilla tärkeitä avainpelaajia maajoukkue komennuksella.

Hpk poissaolijat

  • Niklas Friman
  • Teemu Turunen 
TPS poissaolijat
  • Rasmus Tirronen
  • Oula Palve
  • Santeri Lukka
  •  Teemu Turusen ja Niklas Frimannin poissaolot vaikuttavat varmasti paljon kerhon iskukykyyn, etenkin Niklas Frimannin poissa olo puolustuksesta on paha takaisku.
  • Tps:n maalivahtipeli on suuri  kysymysmerkki tämän illan kamppailussa, mutta Palveen ja Lukan poissaoloja en pidä niin suurena takaiskuna kuin esimerkiksi Hpk:n Turusen ja Frimannin poissaoloja.
Hpk on liigassa neljäntenä 4pistettä kakkosena olevan Tps takana. Hpk on ollut vahva kotonaan ja voittanut 4/5 viime kotipelistään ja Tps puolestaan on hävinnyt 4/5 viime vieraspelistään joten ansaitusti kerho lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina.
 
Tps kerroin on kuitenkin todella hyvä ja luotan siihen, että Hpk:n avainpelaajien poissaolot vaikuttavat enemmän Hpk:n kuin Tps:n otteisiin joten vieraiden suoraa voittoa lähdetään hakemaan tämän illan kamppailusta.
  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:blues: St.Louis Blues  - :avalance: Colorado Avalanche 

 

Valinta : :blues: St.Louis Blues ML 

Kerroin : 2,05 ( NordicBet ) 

 

Blues on kotonaan suhteellisen hyvä. Joukkueen moodi on ollut nyt voittaa Winnipeg,  Colorado,  Nashville kaltaisia joukkueita ja sitten hävitään noille Vancouver,  Arizona,  Detroit tyylisille hupijoukkueille.   Joukkue pääsee peliin sillain hyvistä lähtökohdista,  että joukkueella on takana muutama kotiottelu ja ylihuomenna vasta seuraava ottelu myös kotonaan,  niin hyvä tahti tiedossa.  

Colorado saapuu ST.Louis vieraaksi nyt pienessä huonossa tilassa.  Joukkue koki nöyryytyksen Tampa vastaan kuokkaa 7-1 ja sen jälkeen uutta melaa perseeseen,  kun Oilers vei peliä jo 5-1, mutta silloin vähän skarpattiin,  kun vastustaja himmaili,  mutta kuitenkin 4-6 tuli turpaa.   Tänään maalissa aloittaneen Grubauer,  koska huomenna joukkueella on kotonaan kova peli Dallas Stars vastaan. 

Tilasto-niiloilua 

:blues: on voittanut kotonaan 7/9 edellistä keskinäistä ottelua 

:blues: on voittanut kaikkiaan 7/10 edellistä keskinäistä ottelua 

 

Blues on siis vaikea vastus Avalanche näkökulmasta.  Varsinkin kotonaan Blues pystyy pitämään vaihtoedullaan vierailijoiden tähdet kurissa.  Colorado pelaa taas huomenna,  kun vastassa on myös saman Divisioonan sisällä oleva Dallas,  joka on pisteissä lähempänä, niin huominen kotiottelu tulee olemaan joukkueelle varmasti se tärkeämpi ja siksi huomenna Varlamov on maalissa.    Kotijoukkue pystyy pelaa hyvää kiekkoa ja kotijoukkue on napsinut hyvin pisteitä Avalanche vastaan, joten kakkosen monyline on otettava kupongille, sillä kotijoukkue pääsee peliin paremmin kaikin puolin ja ovat keskinäisissä pärjänneet paremmin, niin kerroin kattaa hyvin riskit. 

 

Kunhan ST. Louis Blues  (:blues:) voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | Blast Pro Series

21.00

7ae6e2d25e83c4b00133c37266c3b5b4.png Natus Vincere - Ninjas in Pyjamas 719a6f9e5b96f767dfb5c84edce79fec.png

NiP (tasapelillä vedot mitätöityvät) | 2,20 | Unibet

 

  • Vuoden viimeistä isomman luokan turnausta viedään, yritetään saada vielä muutamia onnistumisia vyön alle näiden vetojen osalta. Turnauksen avausottelussa kohtaavat viime Blast-turnauksen finalistit NaVi ja NiP.
  • NaVi voitti kuukauden takaisen Blast-turnauksen, mutta sen jälkeen joukkueen kurssi on kääntynyt alaspäin. Viime viikon EPL-finaaliturnaus päättyi aneemisten otteiden jälkeen puolivälierässä 0-2 -tappioon Liquidia vastaan. Joukkueen tähtipelaaja s1mple vihjaili tuon tuloksen jälkeen, että ensi vuoden puolella pelattava Major-turnaus tulee määrittämään paljolti sen, onko joukkueen nykyisellä kokoonpanolla tulevaisuutta. Selvää kuitenkin on, että kaikki ei ole täysin kunnossa joukkueen sisällä ja tähän turnaukseen valmistautuminen on todennäköisesti jäänyt vähäiseksi.
  • NiP on viimeisien kuukausien aikana sementoinut asemaansa maailman top 10 -joukkueena, joka voi ajoittain haastaa isompiaan LAN-turnauksissa. Viimeisimmässä turnauksessa ECS-finaaliturnauksessa joukkue saavutti kunnioitettavan semifinaalipaikan, jossa kuitenkin NiP joutui lopulta toteamaan Astraliksen paremmakseen. Nyt joukkue on saanut pitää taukoa kilpailullisista peleistä ja päässyt valmistautumaan tähän turnaukseen hyvin. NiP usein tuo esiin parhaan puolensa LAN-ympäristössä ja tässä turnauksessa näkisin joukkueella olevan mahdollisuudet edetä finaaliin asti.
  • Karttavalinnat ovat Blast-turnauksissa selvillä ennen otteluiden alkua ja tässä ottelussa pelattavana karttana on Overpass. Kyseinen kartta on tilastojen valossa NaVille suotuisampi viimeisen kolmen kuukauden ajalta, mutta lopulta kartta on myös yksi NiP:n nykykokoonpanon parhaita karttoja. Lisäksi NiP on voittanut tämän vuoden puolella kaksi keskinäistä ottelua Overpasissa NaVia vastaan, joten en antaisi tässä matchupissa karttaetua kummallekaan.
  • Aina NaVista puhuttaessa on mainittava heidän erikoinen saldo turnauksen avausottelusita. NaVi ja turnauksen avausottelut ovat kuin vesi ja öljy - ne hylkivät toisiaan. NaVi pelaa lähes poikkeuksetta turnauksen huonoimman ottelunsa juuri turnauksen avaavassa ottelussa, josta tämän vuoden puolella esimerkkejä on lukemattomia, mutta en nyt niitä ala taas kerran luettelemaan.

 

NaVi ja NiP ovat mielestäni kertoimia tasaisempi ottelupari ja siksi iskemme kiinni ruotsalaisjoukkueen otteluvoittoon. NaVi näytti kuin varjolta entisestään EPL-finaaliturnauksessa, kun taas NiP on ainakin LAN-turnauksissa onnistunut laittamaan hyvin hanttiin eliittijoukkueitakin vastaan. NaVin otteet turnauksien avausotteluissa ovat syystä tai toisesta olleet ajoittain järkyttävän huonoja, johon NiP:llä on oiva paikka iskeä. CS-peleille poikkeuksellisesti Blast-turnauksissa otteluissa on tasapelin mahdollisuus, joten otetaan sen mahdollisuus pois ottamalla DNB-vaihtoehto mukaan. Kohde menee oikein, kun NiP voittaa ottelun. Tasapelissä panos palautuu. 

 

TULOS: 16-12

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

Carolina Hurricanes - Washington Capitals

Valinta / Washington @2.21 Coolbet

KLO 02.30

 

Washington lähtee haastamaan Ahoa ja kumppaneita Carolinaan. Hurricanes on kotonaan tasainen suorittaja, 5 viime kotimasita 3 voittoa, mutta tällä hetkellä ollaan kahden matsin häviöputkessa. Caps taas vieraissa yksi änärin parhaita jengejä, ja 4/5 voitot edellisistä matseista. 

Hurricanesilta puuttuu edelleen McElhinney maalilta ja Staal hyökkäyksestä, ja nämä näkyvät pelissä. Kausi ei ole myöskään alkanut niin kuin odotettiin. 

Capitals on pelannut tällä kaudella hyvin niin kuin aina runkosarjassa pelaakin. Hyökkäys tuhoaa vihollisen puolustuksen, löytyy niin paljon hyviä pelaajia. Holtby luultavasti aloittaa maalilla, jolloin myös molarietu menee vieraille.

Näillä pikku perusteilla ja kokonaisvaltaisesti paremmalla kokoonpanolla uskon että Capitals hakee Carolinasta voiton, ja suoraan varsinaisella peliajalla.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL jääkiekko klo.16:00

SKA Varyagi - HC MVD

SKA Varyagi o3.5 @2.25 Unibet

Venäjän MHL kiekosta kotijoukkueen väh.4 osumaa haetaan.

Varyagi on tällähetkellä sarjan kovakuntoisin porukka.Voittoja on nyt 6 putkeen ja ne kaikki ovat tulleet vieraspeleistä,jota Varyagi oli  siis suorittamassa.Varyagi pääsee nyt kotonan pelaa pitkästäaikaa ja hyvä vieraskiertueen otteet toivottavasti jatkuu.HC MVD ei ole niitä sarjan kinkkisimpiä vastustajia.Viimeksi kotipeleissään Varyagi pystyi voittamaaan mm.noista kärkijengeistä St.Petersburgin tosin jatkoilla vasta ja toinenkohtinen meni jatkoille.HC MVD osaa hävitä huonoillekin ja esim.Tayfunille viimeksi vieraissa se hävisi 4-2 ja Tayfunia voi todellakin sanoa tämän sarjan surkeimmaksi porukaksi.Räväkkää alkua ja parit nopeet kaivattas Varyagilta tähän,kuten kävi viime keskinäisessä,jolloin Varyagi vei 6-0 numeroin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kiinan GP Sprint PK: Voittaja | Max Verstappen | 1.70 (Coolbet)   PK: Kevin Magnussen - Nico Hülkenberg | Nico Hülkenberg | 1.95 (Coolbet)   PK: Lewis Hamilton - Sergio Perez | Sergio Perez | 1.75 (Coolbet)   PK: Fernando Alonso - Charles Leclerc | Charles Leclerc | 2.00 (Coolbet)   PK: Zhou Guanyu - Lance Stroll | Lance Stroll | 1.85 (Coolbet)   PK: Top 8 Sijoitus - Ei | George Russell | 1.85 (Coolbet)
    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
×
×
  • Create New...