Jump to content

Recommended Posts

Ampumahiihto, takaa-ajo

Anastasiya Kuzmina - Anais Chevalier

Valinta: Kuzmina, Marathonbet, @1.86

Klo: 12:15

 

Naiset lähtevät takaa-ajoon käytännössä samaan aikaan, Chevalier vain neljän sekunnin etumatkalla. Kuzminan alkukausi lähti tökkien liikkeelle, mutta torstain sprintissä 10. sija kahdella sakolla oli jo tutun kova ja lupauksia herättävä suoritus. Ladulla venäläinen ei tule häviämään ja vaikka Chevalier on ollut hieman parempi ampuja niin hänenkään suorituksensa eivät ole olleet tasaisimmasta päästä. Aika kovaa kerrointa Kuzminalle tarjolla ja luulisi laskevan tuosta huomisaamuun mennessä.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Serie A / Italia

Torino - Juventus

Valinta / Juventus / @1.61 Betsafe

Klo / 21.30

Braga otti helpon 4-0 voiton ja huomenna jatketaan Torinon derbyn parissa

Juventus on ollut pysäyttämätön tällä kaudella. 15 pelistä 14 voittoa ja yksi tasuri. Juventukselle ei montaa kertaa tällä kaudella päälle 1.6 kertoimia voitosta olla tarjottu ja esim. viimekierroksen pelissä Interiä vastaan tarjottiin pienempää kerrointa. Cancelo ja Cuadrado ovat pois, mutta muuten joukkue pääsee kovalla kokoonpanolla peliin. Derbyt tuovat aina hieman lisää voitonhalua enkä näe Torinon tästä edes pistettä vetävän.

Torino on kuudentena sarjassa ja pelanneet hyvin tällä kaudella. Juventus on kuitenkin niin paljon edellä, että voittoa tällä kertoimella pitää kokeilla. Edellisestä 10 joukkueiden kohtaamisesta Juventus on vienyt 8.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

League One / Englanti

Sunderland - Bristol Rovers

Valinta / Sunderland / @1.71 Betsafe

Klo / 17.00

Myös Sunderlandille tarjotaan mielenkiintoista kerrointa huomiselle.

Sunderlandin edellinen peli keskeytettiin huonon sään vuoksi ja joukkue on täten pelannut 2 peliä vähemmän kuin muut sarjan ykköspaikasta taistelevat. Sunderlandilla oli surkeat edelliset kaksi vuotta ja joukkue lähti hakemaan vauhtia League One:sta. Sunderland on kovatasoinen joukkue tähän sarjaan ja joukkue onkin kolmantena sarjataulukossa. Joukkue tarvitsee pisteitä noustakseen suorille nousupaikoille ja uskon että tästä ottelusta 3 pistettä joukkue ottaakin. Joukkue on vieläkin voittamaton kotikentällään ja tällä kertaa vastaan asettuu yksi sarjan heikoimmista joukkueista.

Bristol Rovers on pudotussijoilla ja kausi on mennyt täysin alakanttiin. Joukkue on neljän ottelun häviöputkessa maalierolla 11-3. Sunderland pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla, omaa kotiedun sekä on selvästi tasokkaampi joukkue kuin Rovers. 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto naiset takaa-ajo klo 12:30

Lisa Vittozzi TOP 3

Kerroin: 2,50 Unibet

Naisten takaa-ajo kilpailun ennakkosuosikit ovat Wierer ja Mäkäräinen, mutta nostaisin Vittozzin myös kärkipään taisteluun mukaan. Vittozzi on erinomainen ampuja, jonka hiihtovauhti on myös parantunut selvästi. Vittozzi hiihtänyt jopa Wiereriä nopeampaa ladulla, mutta Wierer on todella nopea ampumapaikalla, jonka vuoksi Wierer saanut 25sek edun Vittozziin nähden. 

Vittozzin kanssa ladulle lähtee samaan aikaan nolla-ampujat Hojnisz ja Yurlova, jotka ovat myös vahvoja ampujia. Vittozzi ottaa ladulla eroa näihin naisiin riittävästi, jotta ehtii sakkokierroksenkin joltain paikalta kiertämään. Uskon myös, että kärjessä Wierer / Mäkäräinen kaksikosta jompikumpi tai molemmat saattavat epäonnistua ampumapaikoilla. Kumpikin ampunut alkukaudella "liian" hyvin verrattuna aiempiin kausiin.

Tämän viisikon ulkopuoliset haastajat ovat sitten Kuzmina / Fialkova kaksikko, mutta sieltä vaaditaan nappisuoritusta ampumapaikalta, jotta päästään taistelemaan top 3 sijoituksesta. 

Vittozin top 3 sijasta tarjottu 2,50 kerroin on ehdottomasti liikaa. Lisäksi Mäkäräinen / Wierer kaksikkoa pidetään liian suurina suosikkeina top3 sijoille, sillä neljän ampumapaikan kisassa hyvät ampujat ovat usein lopputuloksissa korkealla. 

 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Mestis 

Peliitat - Leki 

Leki @2.11 Bet365 

KLO: 17.00 

Kerrointa selittänee Lempääläisten eilinen matsi. Leki jyräsi Ketterän kotonaan heti avauserässä lyömällä tauluun 5-0 lukemat. Loppupeli olikin kosmetiikkaa ja hyvää puolustusharjoittelua tähän peliin. Vieraat ovat ottelussa suosikki, vaikka edellinen näiden kohtaaminen venyikin aina voittolaukauksille saakka. Leki antoi tuossa pelissä turhaa etumatkaa, mutta nousi kuitenkin hienosti aina voittoon saakka. Vastakkain on myös umpisurkea kotijengi sillä ainoastaan 2 voittoa on Heinolassa tähän asti nähty. Lekin vastaava saldo vieraissa on lähestulkoon päinvastainen. Tanus Vuoti sekä Ollikainen ovat vierailta loistaneet eikä Luceniuksen meno liigaan ole jättänyt ammottavaa aukkoa hyökkäykseen. Siihen nähden miten helpolla Leki eilen pääsi on mielestäni rasitusta turha korostaa liikaa. Vieraiden materiaali on vahvempi ja Peliitat tulee olemaan ongelmissa omassa puolustuspäässä. Historia on tässä myös puolella sillä edelliset 8vierailua Heinolaan on tuoneet yhtämonta voittoa Lempääläisille. Materiaaliero merkittävä ja eilisen pelin merkitys Lekille melko pieni. Ennakkoon selkeälle suosikille tarjotaan erittäin pelattavaa kerrointa joten nopeat syö hitaat. Luulen että päivää kohden tuo putoaa alle kahden. 

Kohde menee oikein kun Leki voittaa varsinaisella peliajalla 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Maaottelu 

Suomi - Ruotsi 

1.erä yli 1,5 maalia @2.17 Coolbet 

KLO: 10.30

Molemmat koki tappion turneen avauspeleissä. Suomi Tsekille ja Ruotsi Venäjälle. Uudet niput ja hakemista on. Tarkoitushan on kartoittaa kevään miehistöä MM-kisoja ajatellen joten mielestäni näiden pelien tuloksilla ei ole mitään väliä. Ottelu pelataan todella varhain ja rähmää on osalla vielä silmässä kun kiekko tippuu jäähän. Nimenomaan tähän kellonaikaan kiinnitän huomiota. Toki molemmilta löytyy nälkäisiä maalintekijöitä, jotka hyvällä loppukaudella ja näiden matsien onnistumisilla lähestyy kisakonetta. Suomi on tässä mielestäni pieni suosikki ja mm Hakulinen, Palve ja Rajala lukeutuu näihin kevään "pyrkyreihin" Odotan ottelusta melko virheherkkää suorittamista, joka avaa tukun maalipaikkoja molemmille. Aamupelit ei kuitenkaan ole pelaajien mieleen joten on täysin arvailujen varassa kenellä luistin liikkuu kiitettävästi. Veikkaan että tässä on molemmilla vähän hoksottimet hukassa kun matsi starttaa, enkä pitäisi ihmeenä jos molemmat onnistuu maalinteossa ekaan 20minuuttiin. Tulivoimaa löytyy molemmilta, mutta kyllä tässä katseet kääntyy myös vähän Puustiseen päin. 

Pelattava kerroin otteluun jonka ajankohta tarjoaa erilaiset lähtökohdat. 

Kohde menee oikein kun avauserässä nähdään vähintään 2 maalia 

VÄÄRIN!

Edited by poronvoima
Toki 2 ja 3 erä oli yli 1,5....
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, AHL 

Laval Rocket - Syracuse Crunch 

Syracuse Crunch @2.00 ComeOn!

KLO: 22.00 

Viimeöisen läpsyttelyn vei reilusti vahvempi vierasjoukkue nimiinsä Otto Sompin rankkarimaalilla. Crunch istui liikaa boxissa, vaikka toki laukoi Rocketia enemmän. Vieraat ovat Divisioonansa toisena kun taas Laval pitää perää taulukossa. Huomioiden vielä että isännät ovat 5 ottelua enemmän pelanneet. Syracuse on esiintynyt vierasjäällä vakuuttavasti ja viimeöisen matsin jäljiltä on joukkue luultavasti sitä mieltä että tänään homma hoituu ilman lisäaikaa. Ohipeliksi vieraille tuota kutsunkin ja tähän alkuillan matsiin on tultava eri ääni kellossa. Kyseessä siis toinen kohtaaminen vuorokauden sisään ja erittäin korkeaa kerrointa on tarjolla suosikille. Voimasuhteet vieraille ja uskallan väittää että Laval istuu tässä pelissä boxissa ja Crunch kiittää. 0/3 yyveet vieraille joten parannetaan siitä. Laval onnistui tuolla osa-alueella 1/7 kerrastaan. Materiaaliltaan vahvempi Crunch ei kahta kertaa paskaa vastaan räpiköi. Ehdottomasti lapulle. 

Kohde menee oikein kun Syracuse voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 20.30

 

:wilds: Minnesota Wild  - :flames: Calgary Flames 

 

Valinta : :flames: Calgary Flames 

Kerroin : 2,90 ( Coolbet) 

 

Minnesota ehkä saa tänään Mikko Koivu takas joukkueeseen.  Selviää lähempänä pelin alkua.   Pelaa tai ei, niin nyt on pakko testaa kotijoukkueen tappiota.  Kerroin on maukas, sekä ei tämä mikään helppo peli tule olemaan kotijoukkueelle. 

Wild on nyt toki lennossa, kun ensin kaatui Montreal komeasti 7-1 ja heti perään Florida sai turpaa 5-1.   Nyt on kotona voitettu pari kertaa isosti,  niin tälle joukkueelle sopisi hyvin imagoon, että nyt ailahtelee peli ja tappio tulisi.   Vastus on kuitenkin hieman kovempi mitä nuo aikasemmat,  niin käykö kalpaten murskavoittojen jälkee. 

Calgary ei oo mikään surkea. Joukkue johtaa toki paskinta Divisioonaansa,  mutta kuitenkin joukkue on ollut suhteellisen hyvä vierasjoukkue, sillä Lännen neljänneksellä kovin vierasjoukkue.   Maalissa aloittaa joukkueen parempi maalivahti ollut David Rittich,  johon löytyy minultakin luottoa.   Monahan,  Gaudreau,  Tkachuck ovat tällöin hetken hyvässä iskussa ja niiden kautta joukkue onkin pystynyt voittamaan viime aikoina 7/10 otteluaan. 

Calgary on myös vaikea vastus Wild näkökulmasta,  sillä joukkue on voittanut viime aikoina keskinäiset 6/10 kerrasta, sekä saanut vähintään ottelussa pisteen 7/10 kerrasta.  Edes se, että Minnesota saa pelata kotonaan,  niin ei kauheasti auta, sillä vierailija Calgary on saanut haettua keskinäisissä otteluissa 10/15 kerrasta edes pisteen mukaansa.   

Calgary on ollut hyvällä tasolla viime aikoina sekä pärjännyt usein pelillisesti Wild vastaan,  joten mikään ei puolla varmaa kotivoittoa.  Myös Minnesota on ailahdellut tuloksellisesti tänä vuonna paljon, sillä joukkue on sulanut kotonaan selviä johtoja tappioksi Arizona,  Buffalo vastaan ihan yllättäen,  joten ei ole kaukaa haettu, että myös nyt, kun kaksi murskavoittoa on alla, että joukkue luulee liikaa itsestään ja silloin hyvin pelannut ja pärjännyt Flames tulee kyllä nappaamaan voiton.   Hyvä vieraskerroin jota on pakko kokeilla tähän kohtaan. 

 

Kunhan Calgary Flames  (:flames:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:fpanthers: Florida Panthers  - :leafs: Toronto Maple Leafs 

 

Valinta : :leafs: Toronto Maple Leafs 

Kerroin;  2,10 ( Coolbet ) 

 

Monessa paikassa saa kakkosen kertoimella kiinni vielä,  niin pystyy nappaamaan.  Olen koittanut löytää ja miettiä, että kuinka tämä voisi olla kotivoitto,  mutta en löydä kuin  henkisen syyn. 

Florida on vaan liigan huonoimpia joukkueita ja otan nyt myös materiaaliltaan vertailuun,  niin vaikka Blackhawks,  Kings myös sukeltaa, niin silti on tämä joukkue liigan huonoimpia, että ainoa iskun paikka on, että Toronto tulee pettyneenä Tampa Bay tappiosta pellailemaan ottelun pois tyhjän katsomon edessä.  Mikäli livetuloksia uskoo, niin näköjään Bjugstad,  Trochek eivät vissii pelaa, mikä tarkoittaa ennestään huonompaa kotijoukkuetta. 

Toronto on materiaaliltaan puolitoista luokkaa parempi, joka on vieläpä Idän paras vierasjoukkue.  Joukkue on nyt hävinnyt tällä kiertueella 2/3 peliä,  mutta vastukset Boston,  Tampa on sitä luokkaa, että tuo on ymmärrettävää.  Joukkue otti kuitenkin rutiini voiton Carolina vieraana, että en pelästy viime aikaisia otteita.   Vieraat on materiaaliltaan sen verran parempi, että laajempi,  niin kyllä luulisi vierasvoiton olevan selviö.   Aina voi ohipelejä tulla, mutta kakkosen kertoimella on otettava kuitenkin vahvempi,  parempi  vierasjoukkue lapulle. 

 

Kunhan Toronto Maple Leafs  (:leafs:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 20.30

:wilds: Minnesota Wild  - :flames: Calgary Flames 

Valinta : Nino Niederreiter tekee vähintään yhden pisteen @ 1.85 Betsson SIS JA 

 

Viime peliin Nino iski tehot 2+1 ja kauden tehot ovat tällä hetkellä 7+11, joten ehdottomasti Vire-Ninoa lapulle.

Minnesota lähtee minun papereissa ennakkosuosikkina tähän otteluun. Minnesota on voittanut kaksi edellistä peliä selvin numeroin joten odotan kotijoukkueelta voittoa tästä kamppailusta. Calgary on myös pelannut hyvin ja runsasmaalisia pelejä viimeaikoina joten paljon maaleja luultavasti nähdään myös tässä kamppailussa.

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
    • Snooker mm-kisat klo 15.00 David Gilbert - Robert Milkins Milkins +2.5 1.98 (Veikkaus)   Milkins lapulle +2.5 freimin tasoituksella. Veikalla hyvä lisäveto tähän kohteeseen, Milkins enempi +50 freimejä kertoimella 5.00.
    • Tilanne 24.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 €   2. ▲ Nagamori30 12 6 1 5 102,29 % 2,92 € ▼ 3. ▲ Pasanen67 18 10 0 8 101,34 % 2,65 € ▲ 4.   Moisku 14 7 0 7 99,87 % -0,19 €   5.   Henksteri 23 11 3 9 96,80 % -8,58 € ▼ 6. ▲ Oksanen94 16 2 0 14 75,61 % -12,90 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   8. ▼ Kemmu 25 11 0 14 86,89 % -33,19 € ▼ 9.   vormulafani 8 1 0 7 24,93 % -60,24 € ▼ 10.   vptonnikeiju 33 9 0 24 69,10 % -80,49 € ▼ 11.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 € ▼ Yhteensä 219 vihjettä (75 - 5 - 139) netto -259,39 € ▼ palautus 85,76 % ▼
    • Mlb, baseball Reds - Phillies Vihje : Alle 8.5 juoksua 1.85@ Coolbet 1:40 Molemmilla tosi hyvät syöttäjät ja ei nämä joukkueet liikaa ole juoksuilla rällästellyt.   
×
×
  • Create New...