Jump to content

Recommended Posts

NHL

Vancouver Canucks - Edmonton Oilers

Darnell Nurse tekee vähintään yhden pisteen (varsinainen peliaika): Kyllä  @ 2.05 Unibet

Alkaa 05:00

Nurse on tehnyt vähintään yhden pisteen viidessä kuudesta viimeisestä ottelustaan (3+5).  Tähän asti pelaamassaan 33 ottelussa kanukkipuolustaja  on tehnyt tehot 5+9. Nurse luutii tällä hetkellä joukkueen ykköspakkiparissa Adam Larssonin kanssa.Ylivoimalla Nurse pyörittää kiekkoa Connor McDavidin parina viivalla. Klefbomin ja Russelin ollessa sairastuvalla Nurse ottaa runsaasti vastuuta Oilersin pakkiosastolla. Mies  pelasi hurjat minuutit kolmessa viimeisessä matsissaan (27:50, 31:04, 30:44). Edmonton tekee ottelussa vähintään neljä maalia joten puolet otteluajasta kentällä tahkoava vuoden 2013 ykköskierroksen varaus (7.) tulee kaunistelemaan tilastojaan syöttöpisteen verran.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 02:00 Vakuuttavaa ja tiukkaa playoff kiekkoa ensimmäiset matsit, ja sarja Panthersille 2-0. Tampa pääsee kotikaukaloon, ja nyt on pakko nostaa jo riskitasoja jotta Tampa pääsee mukaan sarjaan. Se avaa tilaa myös puolustuspäässä, josta Panthers Barkovin johdolla rokottaa. Yli 5,5 maalia @1,70 @unibet
    • New York Islanders - Carolina Hurricanes 02:30 Islandersilla oli hetkensä viime ottelussa, vaikka lopulta Hurricanes paineli ohi vakuuttavan ottelun loppupuoliskon takia. Islanders pääsee nyt myös vihdoin kotiareenalla joten nyt jos koskaan pitää ottelusarja kaventaa. Islanders ML @2,38 @betsafe
    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
×
×
  • Create New...