Jump to content

Recommended Posts

Ampumahiihto naisten sprintti klo 18:30

Dahlmeier - Chevalier

Pelivalinta: Chevalier

Kerroin: 2,15 Unibet

Dahlmeier aloittaa kauden Nove Mestossa. Dahlmeierillä ollut terveyshuolia, jonka takia kauden avaus siirtynyt. Dahlmeier kilpaili IBU cupissa sekaviestissä viikko sitten ja oli kohtuullisessa vireessä tuolloin. Hiihtovauhti ei varmasti ole vielä huipputasoa ja ampumasuorituksetkin ovat normaalia epävarmempia. 

Chevalier aloittanut kauden hyvin ja Chevalierilla hyvät menestysmahdollisuudet Nove Mestossa, sillä Chevalier on hyvä ampuja. Latuprofiili on kohtuu helppo Nove Mestossa, joten tästä hyvät ampujat saavat hieman etua. 

Uskon Dahlmeierin olevan vielä kaukana huippukunnosta ja epäilen hänen hiihtovauhtiaan. En ymmärrä, miksi Dahlmeier on asetettu näin selväksi suosikiksi hyvin esiintynyttä Chevalieria vastaan.

Link to post
Share on other sites

Australia NBL klo 10:50

Brisbane Bullets - Perth Wildcats

Pelivalinta: Perth Wildcats

Kerroin: 1,75 Bet365

Perth Wildcats kohtaa tänään vieraskentällä Brisbane Bulletsin. 

Perth hävinnyt 2 viimeistä peliä kärkijoukkueille Melbournelle ja Sydneylle. Tänään olisi tärkeää ottaa voitto selvästi heikommasta Brisbanen joukkueesta. Wildcats on materiaaliltaan sarjan parhaita joukkueita, kun taas Brisbane on heikoimpia joukkueita koko liigassa. 

Brisbane aloittanut kauden yllättävän hyvin. Joukkue on pystynyt ottamaan hyviä voittoja kovistakin joukkueista. Uskon, että loppukaudesta Brisbane tulee kuitenkin putoamaan pudotuspelien ulkopuolelle, sillä muutamia laadukkaampia joukkueita on Brisbanen takana sarjataulukossa. 

Brisbane ja Perth ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella, joista Perth voittanut 2 matsia ja Brisbane yhden. Perthin kuuluu lähteä matsiin selvänä ennakkosuosikkina. 

Link to post
Share on other sites

KHL

Nizhni NovgorodTorpedo -Jekaterinburg Jekaterinburg

Pelivalinta: Jekaterinburg @ 2.24 Coolbet

18:00

Itäisen konferenssin kärjessä oleva Jeka matkuustaa seitsemäntenä olevan Torpedon vieraaksi. Edellinen kohtaaminen marraskuun loppupuolella päättyi Torpedon 1-3 vierasvoittoon joten tänään on revanssin paikka. 

Torpedo on voittanut 3/5 viime pelistään mutta lähtee otteluun kahden ottelun tappioputkessa kun taas puolestaan vierailija Jekaterinburg on voittanut 5/6 viime pelistään. 

Molemmille ottelu on kolmas peli tälle viikolle. Torpedolle kolmas kotipeli ja Jekalle kolmas vieraspeli. Jeka johtaa Itäistä konferenssiä ylivoimaisesti joten sillä ei ole mikään pakko voittoa tästä ottelusta ottaa, kun taas puolestaan Torpedo taistelee paremmista sijoituksista pleijareita silmällä pitäen.

Jekan materiaali on selvästi parempi kuin Torpedolla ja uskoisinkin että ammattiylpeyden vuoksi Jeka ei halua hävitä Torpedolle toista kamppailua tällä kaudella. Kertoimet ovat myös hyvät Jekan voitolle joten otetaan peleille.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Saksa  2.Bundesliiga

FC Köln vs Bochum

FC Köln tekee maalin molemmilla puoliajoilla  2.15@ComeOn

Klo 19:30

Tulos: 2 - 3  (1 - 1)

Alkuillasta napataan vetoa testiin jossa kovakuntoinen FC Köln isännöi Bochumia.

Kotijoukkue FC Köln on esiintynyt vahvasti läpi kuluvan kauden 2. Bundesliigassa ja onkin taulukossa sijalla 2. vain pisteen perässä HSV:tä. Seura on todella tehokas maalipaikoissaan josta kertoo 45tehtyä maalia 17ottelussa. Näistä maaleista 26 on syntynyt kotipeleissä ja oletettavaa on että Bochumin alakerralla on tänään töitä luvassa estääkseen FC Kölnin rynnistyksen kohti maalia. Kotijoukkue seilaa 5 ottelun voittoputkessa ja hamuaa varmasti jatkaa tätä saldoa kotiyleisön edessä näin ennen joulua.

Vierailija Bochum majailee sarjan keskikastissa 24pisteellä ja on kerännyt 2/3 pisteistään kotikentältä. Toki vieraissa homma on ainakin osittain kulkenut myös kylässä sillä pelatuista vierasotteluista 5/8 on päättynyt tasapeliin. Esimerkkinä vaikkapa vierasottelu HSV:tä vastaan 21.10 joka päättyi 0 - 0 tulokseen vaikka HSVllä oli 18 maalintekoyritystä mutta vain 4 vetoa löysi kohti maalia. Mikäli Bochum ei saa FC Kölnin hyökkäyksiä kuriin ja päästävät isännät yrittämään maalitekoa vastaavilla lukemilla, niin on hyvin vaikea uskoa että selviävät kuivin jaloin illasta.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun on pelattu FC Kölnin kotikentällä: Voitot FC Kölnille 4/6, yksi tasuri sekä kertaalleen Bochumin vierasvoitto.

Miksi FC Köln tekee maalin molemmilla puolilla?

Kotijoukkue on koko sarjan tehokkain viimeistelijä, pelatuissa kotiotteluissa seura on osunut maalipuiden väliin molemmilla puolilla 5/9 ja viimeisessä kolmessa kotipelissä perätysten. Kunhan FC Köln ei ole aloittanut aikaista joulun viettoa, niin uskon seuran tekevän tulosta myös tänä iltana.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

Tirill Eckhoff - Paulina Fialkova

Valinta: Fialkova, Marathonbet, @1.96

Klo: 18:30

 

Eckhoff on porukan kovimpia hiihtäjiä, mutta myös Fialkova on pitänyt tällä kaudella kovaa vauhtia eikä kaksikon välillä mitään ylivoimaista eroa ole ollut. Eckhoffin vaikeudet tulevat ampumapaikalla, jossa hän harvoin selviää kahdellakaan sakolla, jonka lisäksi hän on suhteellisen hidas ampujakin. Nollat ampuessaan on aina voittokamppailussa mukana, mutta norjalaisen ampumatyöskentelyyn ei löydy tälläkään kaudella luottoa. Fialkova on alkukauden viidessä kilpailussa sijoittunut aina kahdeksan parhaan joukkoon ja uskon, että hän ottaa ennen pitkää uransa ensimmäisen maailmancupin voitonkin. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 18.30

 

:hifk: HIFK  - :tappara: Tappara 

 

Valinta : :tappara: Tappara 

Kerroin : 2,85 ( Veikkaus ) 

 

Tappara on nyt hävinnyt pari ottelua,  kun taas Hifk on puolestaan voittanut,  mutta kuitenkin lähtökohtaisesti pidän Tappara hieman parempana joukkueena ja sitä se on myös sarjataulukkoa katsoen, mutta enemmän paistaa silmään tuo, että Tappara on pystynyt voittamaan vieraissa 5/8 viimeisintä keskinäistä ottelua tuolla nördeskölnenin kaduilla ja muutenkin Tappara on ollut iso peikko punaisille,  niin näistä lähtökohdista mielestäni tuo vieraskerroin on erittäin hyvä kokeilu, sillä kuitenkaan Tappara on mielestäni hieman parempi ja eiköhän tässä käy tyypillisesti niin, että Hifk rikkoo voittoputken sekä Tappara palaa voittojen tielle heille erittäin sopivan ja sytyttävän Hifk kustannuksella. 

 

Kunhan Tappara  (:tappara:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:capitals: Washington Capitals  -   :sabres: Buffalo Sabres 

 

Valinta : :capitals: Washington Capitals 

Kerroin : 1,97 ( Coolbet ) 

 

Washington on kotonaan ihan kelpo kotijoukkue ja omaa materiaaliltaan paremman joukkueen kuin vastustajansa.  Sabres on pieniä poissaolijoita kokoonpanossa antaa,  joten se edesauttaa kotivoittoa.  Myös Washington on kotonaan ollut erittäin vaikea vastus vieraiden näkökulmasta,  sillä 9/11 viimeistä keskinäistä ottelua Capitals kotihallissa on päättynyt Washington voittoon,  niin mielestäni päälle 1,90 kertoimella on erittäin hyvä kohde yölle. 

 

Kunhan Washington Capitals  (:capitals:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

Karolin Horchler (GER) - Lin Persson (SWE)

Valinta: Horchler, Coolbet, @2.05

Klo: 18:30

 

Tuntuu, että näissä kertoimissa näkyy liikaa viime kisan vaikutus, jolloin Persson onnistui hyvin päätyessään sijalle 11. yhdellä sakolla, kun taas Horchlerin ammunta meni piloille neljän sakon myötä ja sijoitukseksi tuli 36. Muutoin Horchler on ollut tasaisesti Perssonia parempi ja onnistuessaan hätyyttelee useammin sijoituksia top-kympin tuntumasta. Ladulla Persson on ollut hivenen nopeampi, mutta Horchler on parempi ampuja ja tämä ja viime kausi ovat menneet jopa 90 % tarkkuudella. Mielestäni saksalainen on kaksikosta yksinkertaisesti hieman tasokkaampi ampumahiihtäjä.

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Brynäs IF  Brynäs - Växjö  Växjö

Tekee pisteen ottelussa Nicklas Danielsson @2.00 Unibet

SHL kiekkoo ja kotijoukkue Brynäsin Banielssonin pojoa testiin.

Joukkueitten saldot 5 edellisestä on samat,eli 3 voittoa,1 jatkoaikatappio ja 1 suoratappio.Brynäsin kotipelit olisi voinut tähänasti mennä paremminkin,sillä 12 kotiottelusta Brynäs on voittanut 5.Toisaalta Växjölla on kans vierasottelut olleet huonoja,kun 11 vieraspelistä vasta 3 on voitettu.Brynäsin ketju Daniellsson,Kellman,Boqvist on hyvä ja kolmikko tehtailee pisteitä mukavasti.Kellman on Brynäsin paras maalintekijä 11 maalilla ja sijoittuu sillä määrällä pörsissä suhtkot korkealle.Iso osahan noihin Kellmanin osumiin on ketjukavereilla.Kokenut Danielsson jää Brynäsin sisäisessä pisteissä Kellmanin ja Boqvistin taakse,mutta vain 2 pisteellä.Danielsson teki hurjia pisteitä viimekaudella Sveitsin Lausannessa ja ihan mukavasti on Danielssonin paluu SHL kiekkoon mennyt.

 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00 

Brynäs - Växjö

Tekee pisteen ottelussa Joel Kellman @2.00 Unibet

Otetaan samastaottelusta samastaketjusta sentteri Kellmanin pojoa myös testiin.

Kuten mainitsin niin tämäketju on Brynäsin paras ja kaikki kaikessa.Ketju takoo pisteitä lähes joka ottelussa ja etenkin Kellman on ollut hyvä.Yllätten Amerikkalaispakki vahvistus Gunderson on Brynäsin paras syöttelijä ollut 14 syötöllä,mutta sitä ei ollut vetolistoilla.Kuiteskin ketju Daniellsson,Kellman,Boqvist on se ykkönen ja Kellman on ihan niitä ykkösia.Kellmanilla on taitoa syötellä ja tarpeenvaatiessa osaa myös tehdä maaleja.Jos tämän ketjun peli ei toimi niin Brynäs on vaikeuksissa Växjötä vastaan,mutta uskon ,että se toimii tänään kotona ja Brynäsia varmasti pääsy 6 porukkaan kiinostanee.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...