Jump to content

Recommended Posts

Hiihto TDS Oberstdorf takaa-ajo naiset klo 16:15

Astrid Uhrenholdt Jacobsen - Heidi Weng

Pelivalinta: Heidi Weng

Kerroin: 2,55 Nordicbet

Naisten 10km vapaan hiihtotavan takaa-ajo kisataan Oberstdorfissa. Weng lähtee takaa-ajoon 20sek Jacobsenin jälkeen. Molemmat hiihtäjät joutuvat hiihtämään yksin. 

Weng ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan, mutta tour de skin aikana Wengin otteet parantuneet selvästi. Toblachin 10km vapaalla Weng oli peräti sijalla 5, kun taas Jacobsen oli sijalla 14. Eroa tuossa kisassa tuli yli puoli minuuttia Wengin eduksi. 

Jacobsen on parempi perinteisen hiihtäjä ja eilen Jacobsen hiihti hyvän kisan perinteisellä sijoittuen neljänneksi. Vapaalla hiihtotavalla en usko Jacobsenin pystyvän eilisen kaltaiseen suoritukseen. 

Weng tulee todennäköisesti ottamaan Jacobsenin kiinni matkalla ja sen jälkeen hiihtävät yhdessä loppukisan. Lopussa uskon Wengin olevan vahvempi.

Wengin ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja Jacobsenia vastaan. 

 

Link to post
Share on other sites

ATP Tennis Nelinpeli Pune klo 12:30

Bolelli/Dodig - Krawietz/Mies

Pelivalinta: Krawietz/Mies

Kerroin: 2,30 Unibet

Bolelli/Dodig kaksikko oli avauskierroksella vaikeuksissa melko keskinkertaista nelipeliparia vastaan. Tänään vastus on selvästi kovempi Krawietz/Mies parin muodossa. 

Krawietz/Mies pari voitti viime kaudella haastajatasolla 5 titteliä yhdessä. Muutenkin nelinpelit sujuneet tällä parilla hyvin. Potentiaalia on menestyä myös ATP tasolla. 

Dodig ja Bolelli molemmat parhaimmillaan hyviä nelinpelaajia, mutta yhteispeli hieman arveluttaa. Myös ailahtelevuutta peliotteissa on paljon. Bolellille tuli eilen kaksinpelissä tappio Munaria vastaan, joten motivaatio nelinpeliin on pieni kysymysmerkki. 

Odotan matsista tasaista ja Krawietz/Mies kaksikon ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja matsiin lähdettäessä.

Link to post
Share on other sites

NHL, Prime Time

:leafs: Toronto - :wilds: Minnesota

21:00

Pelivalinta: Kotijoukkueen maalit yli 3.5 SIS JA  & VL @ 1.91 Betsson

Toronto on on voittanut 5/6 viime ottelustaan kun taas puolestaan Minnesota on hävinnyt 6/7 viime ottelustaan. Toronto on itäisen konferenssin kakkosena (54p) ja Minnesota on läntisen konferenssin häntäpäässä sijalla 11 (39p).

Edellinen joukkueiden kohtaaminen Joulukuussa päättyi Toronton 3-5 vierasvoittoon.

Toronto on hyöykkäysvoimainen joukkue ja paukuttelee illasta toiseen sen 4-5 maalia joten heikosti viimeaikoina pelannutta Minnesotaa vastaan tuo neljän maalia ei pitäisi olla temppu eikä mikään. Toronton tehtyjen maalien keskiarvo tämän kauden otteluissa on 3.6 maalia per ottelu, toki vastassa on yksi sarjan vähiten maaleja päästänyt joukkue mutta edellisten esityksien peruusteella uskoisin Toronton paukuttavan väihntään sen neljä maalia kun sillä on nyt vielä alla pidempi huili ja päästään pelaamaan ns. tuoreilla jaloilla.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Kunlun - Admiral

Pelivalinta: Kotijoukkueen maalit yli 2.5 @ 1.76 Unibet

13:30

Kunlun taistelee poffipaikasta Traktorin kanssa ja varmasti lähtee tähän otteluun nälkäisempänä kuin sarjan heittopussi Admiral. Kunlun vei aiemman kohtaamisen lokakuussa 2-3 mutta nyt Admiralilla ei ole tässä ottelussa enään panosta joten motivaation kanssa saattaa vierasjoukkueella olla ongelmia ja peli voi myös jossain vaiheessa revetä kunnolla kotijoukkueen hyväksi. 

Kunhan Kunlun paukuttaa ottelussa väihintään kolme maalia tämnä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tsekki:Chance Liga jääkiekko klo.19:00

Poruba  Poruba - Jihlava  Jihlava

Jihlava o3.5 @2.10 Unibet

Lätkää tsekistä ja testiin Jihlavan väh.4 maalia.

Jihlava on hallinnut tätä sarjaa ja on jo vetänyt 9 pisteen eron toisena olevaan Kladnoon.Vieraissa Jihlavan tilastot näyttää loistavilta ja 19 ottelusta se on hävinnyt 4.Poruba on taulukossa 12 ja 8 olevaan Litomericeen ero on venähtänyt jo 12 pisteeseen.Poruballa on huonojakso päällä,kun 5 tappiota peräkkäin nyt alla.Poruballe tulee vaikeaa katkaista putkeaan,vaikkakin saa kotonaan sitä yrittää.Jihlava on laadukkaampi ryhmä ja siitä kertoo se,että joukkue on käytännössä ollut kokoajan kuntopuntarin kärjessä.Jihlavalta onnistuu maalientekeminen ja niitä se on tehnyt 138,joka tosin jää himpunalle 4 perottelu.Toisaalta kun tarkastellaan Jihlavan 6 viimeisintä vierasottelua niin joukkue on iskenyt maaleja yli 5 keskiarvolla.Jihlava hävisi viimeisimmän kotonaan jatkoilla Frydekille ja tuo saattaisi toimia pikku herätyksenä tähän otteluun.Vaaranahan tässä on,kun Jihlavan ei tartte täysillä painaa,mutta vaikeaa se on puolitehoillakaan pelata ja ei tuo Jihlavan 4 maalia tänään puolitehoillakaan ole mahdoton.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Pelicans - Jukurit 

Pelicans -1,5 @2.16 Unibet 

KLO: 18.30

Lahtelaisten voittoputki katkesi viimepelissä kivikovaa Saipaa vastaan:D. Se siitä. Joukkue on pääasiassa esiintynyt mallikkaasti ja joulukuu kokonaisuudessaan oli hyvä. Illan vastustaja pelasi lähes päinvastaisen joulukuun, muutamasta voitosta huolimatta. Jukurit pelasi myös eilen ja suli totaalisesti. Tappara nousi tappioasemasta voittoon ja Jukurit kärsi tappion. Ehjää kuuskymppistä ei Mikkeliläisiltä taaskaan nähty ja tämä lienee joukkueen akilleen kantapää. Pelicans kuuluu tuohon sijoille 3-10 kuuluvaan nippuun joka taistelee kevään pidotuspelipaikoista. Joukkue on kotonaan esiintynyt viimeaikoina paremmin. Jukurit on kuitenkin voittanut joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset joten kasvojen pesun paikka olisi pelsuilla. Vierailla peli eiliseltä siis alla ja henkisesti paha sulaminen. Pelicans kotona pidemmällä levolla. Revanssihenki. Lahtelaisten liike takaa voiton ja allekirjoittanut ottaa tätä ihan tasoituksella. 

Kohde menee oikein kun Pelicans voittaa ottelun vähintään 2 maalilla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Portugali:Primeira Liga jalkapallo klo.20:00

Sporting  Sporting - Belenenses  Belenenses

Tekee maalin Bas Dost&Sporting @1.93 Unibet

Portugalin futista ja kaippa tähänotteluun voi tälläistä vetoa ottaa.

Sporting hävisi Guimaraesille 1-0 vieraissa ja luulenpa,ettei se toista hävii putkeen,kun vielä kotonaan saa pelata.Sporting on taulukossa 4 ja voitto tästä niin sijoitus pompsahtaa toiseksi,joka varmasti maistuisi Sportingille.Sportingin kotipelaaminen on ollut hyvää tälläkaudella ja tilastot kotona näyttää taysinpuhtaalta.Tässähä'n on nyt vastakkain joukkueet,joka ei ole vielä hävinnyt kotonaan ja yllättäen Belenenses ei ole hävinnyt vielä yhtään vierasotteluaan.Belenenses varmaan lähtee kurinalaiseen ja puolustuksenkautta tähänpeliin välttääksen tappion,mutta epäilen ettei se riitä tänään.Sportingin Hollantilais kärki Dost on pelannut vasta 9 peliä,mutta maaleja on jo 10 ja maalipörsissä Dost on toisena Sousan jälkeen 11 osumalla joka pelannut 15 ottelua.Tälläkaudella se on ollut hyvinkin tavanomaista,että Sportingin tekijänä on saatu nähdä Dost Sportingin voittaessa ottelunsa ja en varmasti kauheasti ole väärässä,että tänäänkin se on näin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Kunlun - Admiral 

1.erä yli 1,5 maalia @2.45 Bet365 

KLO: 13.30

Kauden toinen "derby" idässä. Ensimmäinen pelattiin lokakuussa. Tilanne on Kunlunin kannalta mielenkiintoinen, sillä pudotuspelihaaveet elää ja voi hyvin. Admiral taas voi pelailla paineitta sillä heillä ei ole asiaa kevään mittelöihin, väittäisin. Joukkue on tosin paineettomuuden vuoksikin pelannut hyvin ja voittojakin on tullut. Ennenkaikkea maalintekoon on tullut onnistumisia. Kunlun taas maalinteon kanssa ollut ailahteleva eikä viimepelit ole juhlia tarjonneet. Joukkueen suomalaiset sekä Beck voidaan laskea onnistujiin. Näiden kahden välillä ollaan totuttu näkemään jäähyjä. Kummankaan erikoistilannepeli ei päätä huimaa mutta ottelun tason ollessa tämä niin nyt sillä voi olla isokin rooli. Joukkueet ovat eri lähtökohdissa kuin kauden avauspelissä ja Kunlun ennenkaikkea. Tapolan suojatit pelaa tuttua peliä ja Vladia vastaan tämä mielestäni toimii. Vierailta löytyy käsiä ylivoimaan siinä missä Kunluniltakin. Käsijarru päällä tähän peliin ei kumpikaan lähde ja ennakkoasetelmien ollessa tämmöiset on avauserään kokeiltava maaleja. Erittäin virhealttiit joukkueet vastakkain ja ainakin Kunlun pyrkii ottamaan isännän roolin alusta asti. 2-1 avauserään ei ole kaukaa haettua joten vähän yltiöpäistä hyökkäyspeliä odottaen otan kohteen peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelun avauserä tarjoaa vähintään 2 maalia 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, OHL 

Niagara IceDogs - London Knights 

London Knights @2.50 ComeOn!

KLO: 02.00 

IceDogs lähtee otteluun ilman parasta pistemiestään Robertsonia, joka pelaa paraikaa USAN joukkueessa U20 kisoja. Tästä huolimatta joukkue voitti oman taulukon kärjen, Ottawan 6-5 1.1 pelatussa ottelussa. Knights puolestaan saa pian maalivahtinsa takaisin sillä Kanadan kisat päättyi. Joukkue on tosin menestynyt huolimatta siitä ja tappio Stingille vieraissa kääntyi vuorokaudessa 7-1 voitoksi. Joukkueet kohtasivat toisensa 15.12 ja tuolloin Knights oli parempi jatkoajan jälkeen 3-2. IceDogs on maaleilla mässäillyt viimeaikoina, mutta tämän yön vastustaja on kuitenkin liigan parhaita joukkueita kahdensuunnan pelaamisessa. Erot tähän matsiin saadaan Knightsin paremmasta puolustuksesta. McMichael on vieraiden puolella ollut kovassa vireessä joten kaveri merkille. London on kärsinyt kolme peräkkäistä viersstappiota ja tuolle putkelle haetaan katkosta. Knights pelasi erinomaisesti Stingiä vastaan ja mikäli tuo ilme saadaan tähän peliin mukaan niin on voitto erittäin todennäköinen. Molemmat joukkueet ovat tehneet saman määrän maaleja joten pakiston ja maalivahtipelin merkitys on suuri. Omasta mielestäni London on ottelussa suosikki ja kerta tarjolla on noinkin kova kerroin niin otetaan tämä sinkkuna kehiin. Maalijuhlat tai ei, organisoidumpi Knights voittaa tämän pelin. 

Kohde menee oikein kun London Knights voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Jatkoajalla voitti...
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo/Valioliiga

Manchester City - Liverpool

Klo 22.00

Pelivalinta: Liverpool voittaa ottelun

Kerroin: @3.75  Unibet

:valioliiga:

Tänään pelataan illalla erittäin kova Valioliiga ottelu kun City haastaa kotonaan upeassa vireessä olevaa Liverpoolia.

Liverpool on sarjataulukon ensimmäinen ja on pelannut erittäin hienosti tällä kaudella. Firmino, Salah ja Mane ovat aivan omassa luokassaan tällä hetkellä ja maalintekotaito koko Liverpoolilla on juuri nyt täysi kymppi. Jos Liverpool kyseisestä ottelusta nappaa voiton pääsevät he myös karkaamaan toden teolla Manchester Citystä. Lisää luottamusta Poolille otteluun tuo myös varmasti se että City on hävinnyt kolmesta viimeottelusta kaksi ja nämä olivat joukkueille Crystal Palace ja Leicester jotka eivät todellakaan ole Liverpoolin tasoa. Myös edelliset viisi Cityn ja Poolin keskinäisestä ottelusta Poolin voittoon on päättynyt neljä ja yksi on pelattu tasurina. Liverpoolin vierasmaalirekordikin on (21-5) kymmenestä ottelusta joten vieraissakaan he eivät paljon maaleja päästele, eikä yhtään ottelua ole vieraissakaan hävitty- (8-2-0.)

Tänään illalla toivon ja uskon näkevämme Liverpoolilta näytön Citylle siihen kuka tällä hetkellä Valioliigassa määrää.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Serie D / Jalkapallo Italia Prato - Sangiuliano City Nova Prato Draw No Bet @ 1.83 bet365 Alkaa 15:30 Prato(9.) on kotonaan viiden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua ja pitäen kolmessa oman maalinsa puhtaana. Sangiuliano(11.) hävisi kaksi edellistä vierasotteluaan joista viimeisimmässä joukkue kukistui sarjan häntäpääjoukkue Borgo San Donninon(17.) edessä maalein 3-1. Prato voitti joukkueiden edellisen viime marraskuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 0-1. Kotijoukkue voittaa ottelun tänään maalein 1-0.
    • PGL Major Copenhagen PK: Cloud9 - Vitality | Cloud9 | 2.27 (Coolbet)   PK: Spirit - FaZe | Spirit -1.5 | 2.25 (bet365)
    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
×
×
  • Create New...