Jump to content

Recommended Posts

Koripallo NBL Australia klo 10:50

Cairns Taipans - Sydney Kings

Pelivalinta: Sydney Kings -4,5

Kerroin: 1,93 Marathonbet

Australian korisliigassa sarjan viimeisenä oleva Cairns kohtaa kotikentällään sarjakärki Sydneyn. 

Cairnsin kausi ollut erittäin huono ja Cairns on pystynyt voittamaan vain kaksi ottelua kuudestatoista pelatusta ottelusta. Cairns on materiaaliltaan sarjan heikoimpia joukkueita ja kotikentälläänkin selvä altavastaaja Sydneytä vastaan. 

Sydney on materiaaliltaan NBL:n kärkijoukkueita ja Sydney on yksi suurimmista mestarisuosikeista. Sydneyn peli kulkenut alkukaudella hyvin ja uskon saman vireen jatkuva myös Cairnsia vastaan. - 4,5p tasoitus on varsin kohtuullinen ja eiköhän Sydney tämän voita vähintään 5p erolla. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä, Jääkiekko VHL

Novokuznetsk - Khimik 

12:00

Pelivalinta: Novokuznetsk ML @ 1.78 Coolbet

Hiukan VHL kiekkoa peleille...

Sarjan yhdeksäntenä oleva Novokuznetsk 52p  kohtaa sijalla 11 olevan Kihimikin 51p. Joukkueet erottaa vain yksi piste joten erittäin tasainen kamppailu on odotettavissa, vierailijoilla on tosin yksi peli vähemmän pelattuna. 

Novo kohtasi lauantaina kahdeksantenta olevan Zvezdan ja nappasi tästä ottelusta 2-1 voiton. Kolme edeltävää vieraspeliä eivät sujuneet kuitenkaan yhtä hyvin ja niistä tuli tappiot Kurhanille, Tseng Toulle ja Heilongjiangille. 

Kihimk on voittanut ainoastaan 1/5 viime ottelustaan eli otteet eivät ole ollett kummoisia viimeaikoina, lauantaina joukkue kärsi 1-3 tappion sarjassa yhdekseäntenätoista olevalle CSK VVS:lle. Joukkue on kuitenkin voittanut 9/11 viime vieraspelistään joten täydet mahdollisuudet heillä on tänään napata pisteitä myös tästä kamppailusta.

Kotijoukkue on hiukan pareammassa vireessä ja löytyy kuntopuntarista sijalta 13 (12-13 5p) kun taas vieralijat ovat sijalla 27 (7-14 2p).

Launntaina Novo pelasi hyvin ja mikäli peli pysyy samanlaisena uskoisin sen voittavan tämän ottelun.

  • Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, elokuussa Novokuznetsk voitti vieraissa 1-4 ja Joulukuussa Khimik voitti kotonaan 3-2.
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

HK Sotshi - Sibir 

Sibir 1.erä yli 0,5 maalia @2.14 Unibet 

KLO: 14.00 

Molemmat konttaa ja maalinteossa ongelmia. Kummatkin joukkueet jäivät edellisissä peleissään maaleitta joten lienee selvää mihin molemmat tarvii parannusta. Keskinäisiä tms asioita on tähän kohteeseen turha vilkuilla. Tosi asia itselleni on se että Sibir ei neljättä erää maaleitta pelaa. Btts @3.55 avauserään ole hullu kokeilu. Molemmat joukkueet kuitenkin vei laukaukset viimepeleissään. Sibir tulitti etenkin viimeisen erän kuin heikkopää. Yksinkertaisesti 0-0 peliä tästä ei tule ja vieraiden maalilla tämä saadaan käyntiin väitän minä. Hyökkäävää kiekkoa luvassa joten maaliodottama korkealla. Avauserään panokset ja sillä selvä. 

Kohde menee oikein kun Sibir maalaa avauserään

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL: jääkiekko klo.16:00

HK Sotshi  HK Sotshi - Sibir Novosibirsk  Sibir Novosibirsk

Tekee Maalin Stanislav Bocharov @4.50 betway

Koitetaas kohelosta tekijävetoa kotijoukkueesta.

Molemmat jäi nollille omissa edellisissään,eli siinä suhteessahan tää kuulostaa huonolta,ku maaleja ei saatu.Tää on 6 Sotshin kotimatsi peräkkäin ja voittohan olisi mukava ottaa,ennenkuin vieraskiertueelle lähdetään.Kolmeenotteluun niitä ei ole nyt irronnut.Sotshi on vielä viivanpäällä,mutta ei ole kauaa,jos voittoa ei sillointällöin tule.Tänään voittoon olisi jälleen mahdollisuudet,sillä Sibir ei ole niin pahavastus,mitä viimekierroksilla on ollut.Sibir on viivanalapuolella ja kaipailisi myös niitä voittoja ja välillä se niitä on napsiniutkin.Joukkueitten keskinäisissä maaleja on mätetty ja toivotaan,että tänäänkin,vaikka edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta onkin yli vuosi.O`Dell,Rosen ja Bocharov on se Sotshin paras ja miehet onkin Sotshin parhaita pojottajia.Bocharov on vasta 3 parastekijä O`Dellin ja Rosenin jälkeen.Bocharov on kummiskin nyt tästä kolmikosta onnistunut parhaiten noissa 5 edellisessä tekemällä 3 maalia.betwayn kerroin Bucharovin osumasta on mukava ja kelpaa lapulle.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL 5:30

:sharks: San Jose Sharks - :kings: LA Kings 

Pelivalinta: San Jose Sharks -1 @ 1.89 Unibet

San Jose kaatoi sunnuntaina Tampa Bayn 5-2 ja Kings puolestaan kukisti heikosti esiintyneen Oilersin 4-0. San Josen puolustuspelaaminen toimi Tampaa vastaan erinomaisesti ja sarjan kuumin joukkue ei päässyt maaleilla mässäilemään.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran joulukuun 22pv jolloin Kings nappasi 2-3 voiton jatkoajalla, lokakuussa puolestaan San Jose voitti Kingsin jatkoajalla 2-3. 

  • San Jose on voittanut 4/5 viime ottelustaan, se on läntisen konferenssin viidentenä 53p
  • LA Kings on voittanut 2/5 viime ottelustaan, se on läntisen konferenssin neljästoista 37p

Kingsin pelityylin tuntien tässä ottelussa ei hirveästi maaleilla tulla mässäilemään ja Kings voi jäädä jopa tässä ottelussa nollakerhoon mikäli kotijoukkueen puolustuspelaaminen on yhtä hyvää kuin sunnuntaina. San Jose tulee jokatapauksessa tekemään ottelussa sen 3-4 maalia ja nappaa ottelusta voiton. 

Kunhan San Jose voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla tämä kohde menee oikein, tasan yhden maalin voitto = VOID.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

:blackhawks: - :flames:

:flames: @1.94 Unibet 

KLO: 03.30

Pikkuhiljaa piristynyt Blackhawks voitti viimeöisen mittelön pittsburghissa, vaikka oli pari ekaa erää jopa hiukan kipsissä. 3-5 voitto kuitenkin ja pojot himaan. Pitkä on Chicagolla kuitenkin matka jos pudotuspeleihin halajaa. Maalille ollaan jo ilmoitettu Collin Delia, joka ei juuri ole änärin puolella pelaillut. Kysymysmerkki kyllä tämä sööri. Samalla Chicagon puolustus? Onko piimää pohkeissa tähän peliin? Liikaa myös Kanen ympärillä pyörii tehot joukkueella. 

Calgary. Oman divisioonan kärki. Muutama ns heikompi matsi on mahtunut sekaan, mutta muuten joukkue etenee vakuuttavasti eteenpäin. Maalinteon tuskaa ei Flames ole joutunut kokemaan eikä sitä joudu tässäkään. Joukkue omaa vahvemman nipun ennakkoon kuin illan isännät. Jokaisella osa-alueella on Flames edellä. Historian 5 edellistä vääntöä mennyt Calgaryyn. Tämän kauden 2 kohtaamista Calgarylle niin kotona kuin vieraissakin. 

Ottelu tulee Blackhawksille kohtuu nopeaa sillä joukkue pelasi siis viimeyönä. Voimasuhteet vieraille ja historia puolella. Vaikea nähdä Chicagoa edes haastajana tässä. 

Kohde menee oikein kun Calgary voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Spartak - Omsk 

Omsk @2.20 William Hill 

KLO: 16.30

Onhan tämä otettava testiin. Spartak jyräsi Sibirin toissapäivänä 7-0 ja Omsk haki pisteet Neftehimikin kustannuksella. Joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran tälle kaudelle joten taas päästään iskemään pelityylit vastakkain. Avangard on pelannut nyt kolme vieraspeliä putkeen ja joukkue on noita pelejä tilastollisesti vienytkin ja itseasiassa myös hetkittäin kenttätapahtumiakin. Omsk pelaa parhaillaan sellaista kiekkoa ettei vastustajalla ole asiaa kiekkokontrolliin. Joukkue myös vyöryttää hyvin pidempiä hyökkäyksiä, mutta pelin sisällä tapahtuu usein jotain ja ehjää 60minuuttista saa hakea. Pelaajatilanne hyvä. 

Spartak on nostanut päätään ja muistetaan että joukkue on kaatanut kotonaan esim Jokerit jo kahteen kertaan kuluvaa kautta. Kotijäällä hyvin pelaava joukkue joutuu kuitenkin testiin sillä Omsk tulee taatusti lujaa päälle eikä tuohon 7-0 voiton fiilikseen kannata Spartakin sortua. Vahvasti laukovat joukkueet ovat Moskovasta pisteitä hakeneet ja Omsk lukeutuu näihin. Kotijoukkue tasaa erikoistilanteet vieraiden kanssa mutta toki roolissa on yyveet. Spartak on kotona ollut siis kova ja Omsk vieraissa paska. Kyseessä kuitenkin se kauden eka törmäys joten vahvemman kokonaisuuden Omsk parantaa surkeaa vierassaldoa ja kuittaa voiton. 

Kohde menee oikein kun Omsk voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

La Liga 2 / Jalkapallo

Rayo Majadahonda - Las Palmas

Rayo Majadahonda  @ 2.62 Pinnacle

Alkaa 22:00

Kummankaan joukkueen tähänastinen kausi ei ole sujunut häävisti.  Las Palmas on pelannut yhdeksän ottelua ilman voittoa ja Majadahonda viisi matsia ilman täysiä pisteitä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet yhdeksäntoista ottelua joista Las Palmas on kerännyt 24 pinnaa ja Majadahonda 20 pojoa. Las Palmas on päästänyt kolmessa viimeisessä vieraspelissä pallon omaan verkkoonsa yhteensä kaksitoista kertaa. Majahonda taasen on tunnettu erittäin kovana kotijoukkueena. Viimeisen 12 kuukauden aikana pelatuista kotiotteluista joukkue on hävinnyt ainoastaan neljä matsia. Joukkueet kohtasivat toisensa Cupin matsissa viime syyskuussa jolloin Majahonda voitti vieraissa käydyn ottelun numeroin 2-1. Majahonda voittaa tänään kotistadionilla samoin lukemin joten otetaan tämä hyvällä kertoimella lapulle

Edited by Henksteri
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Klo. 02.00 Toronto Maple Leafs vs. Nashville Predators

Leafs - Predators 1/2,10 Paf

Leafs maalit yli 3,5/2,20 Paf

NHL:n kaksi eliittijoukkuetta kohtaa maanantain- ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. Toronto Maple Leafs on ollut menneellä kaudella todella hyvä joukkue, kuten jokaisella päävalmentaja Mike Babcockin alaisella kaudella. Odotukset pudotuspelimenestykseen nousivat kesällä, kun joukkue onnistui hankkimaan John Tavaresin vapailta markkinoilta seitsemän vuoden sopimuksella riveihinsä. Tavares onkin muodostanut yhdessä Mitchell Marnerin kanssa yhden koko sarjan tulivoimaisimmista duoista.

Nashville Predatorsin peli on ailahdellut melkoisesti vuoden vaihteessa, mutta siitä huolimatta Predators on yksi NHL:n laadukkaimmista joukkueista. Predators on kärsinyt etenkin hyökkääjien puolella isoista loukkaantumisista, kun Kyle Turris ja Filip Forsberg ovat tällä hetkellä poissa kokoonpanosta. 

Joukkueet tulevat otteluun voitot takataskussaan. Leafs onnistui kaatamaan ilman Elias Petterssonia pelanneen Vancouver Canucksin 5-0 -lukemin ja Predators haki Montreal Canadiensin vieraista voiton lukemin 1-4. Ottelu on varmasti molemmilla joukkueilla ollut tähtäimessä jo jonkin aikaa, sillä täysin ei voi poissulkea sitä tosiseikkaa, että joukkueet kohtaisivat uudestaan kesällä Stanley Cup -finaaleissa. Uskotaan tässä kohtaa, että Maple Leafs pelaa kotiyleisönsä edessä huippupelin ja ottaa voiton lukemin 4-1.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Snooker champions league klo 20:00

Hawkins, B - Trump, J

Pelivalinta: Hawkins, B

Kerroin: 2,35 Marathonbet

Snookerin champions league matsissa Hawkins kohtaa Trumpin. 

Molempien pelit sujuneet tänään hyvin ja molemmilla alla 2 voittoa. Hawkins teki Selbyä vastaan korkeita breikkejä ja oli tuossa ottelussa todella hyvä. Hawkins voitti Selbyn suoraan 3-0. Lisäksi Hawkins kaatoi Binghamin 3-2 luvuin. 

Trump voitti Binghamin 3-2 luvuin ja heikommin pelanneen Kyren Wilsonin 3-1 luvuin. Trump teki otteluissa myös muutamia hyviä breikkejä. 

Matsit pelataan 3:een freimivoittoon, joten matsit todella lyhyitä. Suuria yllätyksiä voidaan nähdä näissä matseissa. Mielestäni tämä matsi on lähellä 50/50 tilannetta, joten Hawkinsin kertoimet kelpaavat hyvin. 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...