Jump to content

Recommended Posts

ATP Sydney (hard)

Stefanos Tsitsipas - Guido Andreozzi

Stefanos Tsitsipas 2-0  @ 1.62 Betway

Alkaa 07:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 15. ja 80. Andreozzi hävisi turnauksen karsinnassa Rubleville(84.) erin 2-0 mutta selvisi turnaukseen voitettuaan Lucky Loser -matsissa Ebdenin(47.) lukemin 2-1. Argentiinalainen Andreozzi on puhdas massaspesialisti mikä kääntyy selväksi eduksi erinomaisesti kovilla alustoilla pelaavan 20 -vuotiaan Tsitsipaksen eduksi. Kreikkalainen pelasi viime viikolla hienosti Hopman Cupissa erittäin tiukan ottelun Federiriä(3.) vastaan häviten molemmat erät vasta  tie-breakissa. Nuori Tsitsipas lähtee tähän kauteen erittäin nälkäisenä ja argentiinalainen on vain pikainen välipala erin 2-0 päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ATP Sydney Nelinpeli klo 06:00

Ram/Salisbury - Hewitt/Thompson

Pelivalinta: Ram/Salisbury

Kerroin: 1,58 Unibet

Ram/Salisbury kaksikko aloitti tänä vuonna pelaamaan yhdessä. Viime kaudella molemmat pelanneet useiden eri parien kanssa ja menestys ollut hyvää. Salisbury on nuori ja todella lupaava nelinpelaaja, kun taas Ram on kokeneempi nelinpelaaja. Yhteispeli lähti heti hyvin käyntiin Brisbanessa, jossa Ram/Salisbury kaksikko pääsi finaaliin asti. Tässä turnauksessa kaavio myös kohtuu helppo, joten menestystä odotettavissa Sydneystä. 

Hewitt/Thompson kaksikko pääsee kotiyleisön edessä pelaamaan ja yleisö on varmasti tämän parin puolella. Hewittin ura on jo laskusuunnassa ja nelinpeli menestyskin jäänyt vähiin. Thompsonin menestys nelinpelipuolella myös vähäistä, muutamia challenger titteleitä voittanut. Thompson/Hewitt kaksikon aikaisemmat matsit yhdessä sujuneet heikosti, joten paljon pitää parantaa, mikäli meinaavat voittaa hyvässä vireessä olevan Ram/Salisbury kaksikon.

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis Kooyong klo 06:45

Popyrin - Polmans

Pelivalinta: Popyrin

Kerroin: 1,83 Bethard

Nuoret australialaispelaajat kohtaavat Kooyongissa ja mielestäni Popyrin lähtee tähän suosikkina. 

Popyrin pelasi viime kaudella ajoittain todella hyvää tennistä. Syöttö kulkee hyvin ja hyvät peruslyönnit Popyrinilla. Tällä kaudella tullut avausotteluista tappiot, mutta vastustajat olleet kovaa tasoa. 

Polmans menestyi viime kaudella futurestasolla ja yksi challenger tittelikin löytyy. Lisäksi Polmans on menestynyt nelinpelissä hyvin. Alkukausi ollut Polmansilla myös vaikea, vaikka vastustajat olleet helpompia kuin Popyrinilla. 

Mielestäni Popyrinin pitäisi olla tässä matsissa selkeämpi suosikki. Pelaajat kohtasivat kovalla kentällä viime syksynä, jolloin Popyrin voitti 2-0 erin. 

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

VÄÄRIN

KHL, 

Traktror Tsheljabinsk - Ak Bars Kazan

Pelivalinta: Kazan @ 1.88 Unibet

16:00

Traktror on itäisen konferenssin kahdeksantena 43pisteellä ja viimeisenä kiiinni pleijari paikassa. Se on pelannut ottelun vähemmän mitä Kunlun joka on 2 pisteen päässä joten nyt olisi hyvä sauma ottaa pesäeroa kilpailijaan. Traktor on voittanut 2/5 ottelustaan joten tuloskäyrä ei ole kummoinen ja tämä on kuudens kotiottelu peräkkäin.

Kazan on itäisen konferenssin kolmantena ja se on voittanut 3/5 viime ottelustaan, vieraissa ei ole kuitenkaan kulkenut ja se on voittanut vain 1/5 viime vieraspelistään. 

Edellinen kohtaaminen marraskuussa päättyi Kazanin 0-3 voittoon.

Tänään nähdään oletettavasti vähän maaleja ja jatkoaika ei olisi mikään yllätys tässä pelissä, mutta suoran voiton kerroin on kuitenkin sen verran houkutteleva että peleille se täytyy ottaa. Materiaaliero on kuitenkin suuri Kazanin hyväksi. Kazanin Jiri Sekac on paukuttanut tällä kaudella tehot 22+18, Justin Azevedo 12+20 ja Danis Zaripov 5+20 joten nimimiehiä löytyy Kazanin joukkueesta kun taas Traktorilta ei tämmöisiä pistevarmoja pelaajia löydy. 

Luotankin siihen, että materiaali tekee tehtävänsä pelin aikana ja Kazan nappaa voiton. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Primeira Liga / Portugali

Portimonense - S.C. Braga

Yli 2.5 maalia  @ 1.80 bet365

Alkaa 22:15

Näiden joukkueiden kahdeksasta viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta seitsemässä nähtiin yli 2.5 maalia. Portimonensen viimeisestä seitsemästä kotiottelusta viidessä toteutui yli 2.5 maalia. Bragan kahdessa viimeisessä vierasottelussa heilutettiin verkkoa vähintään kolmesti. Tänäänkin tullaan näkemään runsasmaalinen ottelu vierasjoukkue Bragan voittaessa ottelun lukemin 3-2.

 

Edit \\ Siirretty 10.1 -topicciin

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
29 minuuttia sitten, Henksteri said:

Primeira Liga / Portugali

Portimonense - S.C. Braga

Yli 2.5 maalia  @ 1.80 bet365

Alkaa 22:15

Näiden joukkueiden kahdeksasta viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta seitsemässä nähtiin yli 2.5 maalia. Portimonensen viimeisestä seitsemästä kotiottelusta viidessä toteutui yli 2.5 maalia. Bragan kahdessa viimeisessä vierasottelussa heilutettiin verkkoa vähintään kolmesti. Tänäänkin tullaan näkemään runsasmaalinen ottelu vierasjoukkue Bragan voittaessa ottelun lukemin 3-2.

Pelataan huomenna*

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

:blackhawks: - :predators:

:blackhawks: ML @2.65 Bet365 

KLO: 03.00 

Otetaan Blackhawksin kotivoitto testiin. Predsin vieraspelit jatkuu ja joukkue on hiukan parantanut tuota vieraapelaamistaan. Toronto ja Montreal kaatui viimeksi ja omassa päässä joukkue on ollut tiivis. Rinne ja Saros mukaanlukien. Joukkue pelaa kuitenkin neljännen pelinsä vieraissa peräkanaa ja tuo historia karsastaa itseäni. Nashvilleltä puuttuu muutama syömähammas rosterista ja tähän peliin heitä kaivattaisiin. 

Chicago on pelannut joulukuun puolesta välistä saakka mallikkaasti ja tuossa rytäkässä kaatui mm predators kotijäällä 19.12. Joukkue on muutenkin ottanut kovia päänahkoja viimeaikoina eikä loukkaantumishuolet paina enää samalla tavalla kuin aiemmin. Vaikka joukkue hävisi viimepelin Calgarylle 3-4 niin haastoi se silti hienosti liigan kuumimpiin kuuluvan joukkueen. Kahteen viimepeliin Chicago on onnistunut ylivoimalla ja se tulee olemaan ase tässäkin pelissä. Predatorsin aavee on liigan heikoimpiin lukeutuvia, eikä tätä matsia joukkue jäähyittä klaaraa. 

Blackhawks on hävinnyt 2 edellistä kotipeliään ja Preds voittanut 2 edellistä vieraissa. Chicago haluaa takaisin voittojen tielle ja liikkeen sekä kurinalaisuuden kautta se voi tästä pisteet raapia. 

Preds vie ennakkoon tuon mv-puolen, mutta muuten tähän ajankohtaan ottelu sopii paremmin Chicagolle. Jokiharjua varmaan saa pikkuhiljaa alkaa odottaa takaisin kokoonpanoon. 

Kohde menee oikein kun voittajana askista poistuu Chicago 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

:flames: - :avalance:

Tekee vähintään 2 pistettä: G.Landeskog @2.15 Nordicbet  (ja)

KLO: 04.30 

Otetaan Coloradon Landeskog kokeiluun sillä mies on ollut ilmiliekeissä lähiaikoina. Yli piste / ottelu on tahtina ja Rantanen sekä McKinnon säestää niin tasakentällisin kuin yyveellä. Ottelu haisee runsasmaaliselle eikä tässä ylivoimienkaan merkitystä voi sivuuttaa. Landeskog on Flamesia vastaan kirjannut 2 peliin 1+1. Avs on viimeajat sukeltanut eikä tuo ykköstrio ihan kaikkea voi yksin hoitaa. Oletuksena tähän peliin jäähyjä ja nopeutta. 3-4 ketjut nousee rooliin jäähyistä puhuttaessa ja kyllä Landeskog tulee jääaikaa saamaan ihan riittävästi. Herra on osunut maaliin nyt hyvin ja on tuon trion pirteimpiä pelaajia ollut pariin edelliseen matsiin. Lopputulos olkoon mikä tahansa, mutta Länsinaapurin mies on tehoilla. 

Kohde menee oikein kun Landeskog kirjauttaa 2 pistettä pelissä 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL,

:flames:Calgary - :avalance: Colorado 

pelivalinta: vierasjoukkueen maalit yli 2.5 @ 1.76 Unibet

4:30

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa marraskuussa nähtiin peräti 11maalia.

Colorado on pelannut surkeasti ja tehottomasti viimeaikoina. Kymmenestä viime pelistä se on voittanut vain kaksi ja vieraissa se on hävinny viidesti putkeen.

Viime yönä Colorado onnistui tekemään peräti neljä maalia Jetsin verkkoon vaikka hävisikin lopulta  7-4 niin mielestäni joukkue parantaa koko ajan peliään joten se huono vierasputki voi katketa tässä ottelussa

Kaksi runsasmaalista joukkuetta siis kohtaavat joten maaleja nähdään varmasti runsaasti ja uskon vahvasti, että Colorado onnistuu  vähintöän kolme maalia naulaamaan.

 

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...