Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko :nhl:

:ducks: - :senators:

:senators: ml @2.80 Bet365 

KLO: 05.00 

Kaksi ihan yhtä paskaa vastakkain sillä 8 ottelun taaperrus on molemmilla takana ja toisella se tuska jatkuu yhdeksänteen. Kyseessä on kuitenkin joukkueiden kuluvan kauden ensimmäinen kohtaaminen. Totta on se, että kotietu änärissä on merkittävä. Ennakkoon erittäin hankala ottelu, jossa Senators pelaa vielä ilman Duchenea, joka jäi kiertueen ajaksi kotiin. Lapsen syntymä syynä.  Anaheimilta puuttuu puolestaan Bieksa, Eaves sekä Perry kenttäpelaajista. Senators on mielestäni haastanut hienosti parempia joukkueita, mutta turhan usein se on kääntynyt tappioksi. Voittava maalivahti puuttuu, mutta tänään aloittava Anders Nilsson onnistuu joskus. Onko se tässä pelissä niin toivottavasti. Mene ja tiedä. Lepoa tässä Ottawalla on ollut riittävästi joten virtaa pitäisi olla ja kurinalaisuutta. 

Ducks törmäsi viimepelissä Cam Talbotiin kun joukkue hävisi kotonaan Oilersille 0-4. Kova oli tulitus muttei tulosta. Joukkue on yhtälailla kipsissä kuten Senatorskin. Ducks on huilinut muutaman päivän myös ja tulee taatusti otteluun aggressiivisesti. Ensimmäinen erä on vieraiden kannalta tärkeä, sillä Ducks tuskin 80minuuttia maaleitta pelaa putkeen. Ankat tunnetaan tosin päätöserän vahvuudesta, mutta nyt on laskusuunta siinäkin. Anaheim oli Vegasia vastaan ottavana osapuolena ja peilaankin tässä nyt Senatorsin pelitapaa siihen. Nopeat hyökkääjät ja suoraviivaisesti haetaan paikkoja. 

Ottelu on mielestäni ennakkoon tasaisempi mitä kertoimet antaa olettaa. Duchenen poissaolo vaikuttaa ilmeisesti noinkin paljon. Maalintekokilpailu on mahdollista, mutta luulen että näin hyvän tauon jälkeen molemmat lähtee puolustuksen kautta, eikä juhlia vietetä. 

Kaksi paskaa ja kauden eka kohtaaminen. Ottawa vie 2-3 jatkoilla. 

Kohde menee oikein kun Ottawa katkaisee tappioputken 

OIKEIN 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 01:00 Loukkaantumisista kärsivä Cavaliers kohtaa saman konferenssin muutaman sijaa alempaa löytyvän Pacersin.  Pacers pääsee otteluun lähes terveellä kokoonpanolla ja uskon että pitää Cavaliersin viisikon suht hyvin kurissa, etenkin Jarrett Allenin kuten myös marraskuussa pelatussa ottelussa. Allen teki ottelussa pisteitä+syöttäjä ja levypalloja vain 17. Raja on tänään 32,5 ja se on alittunut viimeisessä 10 ottelussa 7 kertaa. Jarrett Allen alle 32,5 pistettä+levypalloa+syöttöä @1,80 @unibet 
    • Boston Celtics - Detroit Pistons 01:30 Back-to-back Celtics joka on kovassa vireessä, versus Pistons. Pistonsilta Cunningham sivussa joten ottelu joka on jo etukäteen vaikea, tekee tämä poissaolo siitä vielä vaikeamman. Ykköstykin poissaolo avaa sauman Iveylle loistaa, ja sen takia herran piste over lapulle. Viimeksi kun Cunningham oli pois, teki Ivey 37 pistettä Sacramentoa vastaan. Jaden Ivey yli 19,5 pistettä @1,83 @unibet
    • PGL Major Copenhagen VP: Lynn Vision - TheMongolz | TheMongolz -1.5 | 2.40 (Coolbet)   PK: Eternal Fire - GamerLegion | Eternal Fire -1.5 | 2.47 (Coolbet)   PK: Legacy - Apeks | Legacy | 2.56 (Veikkaus)   PK: SAW - paiN | SAW -1.5 | 2.40 (Coolbet)   VP: ECSTATIC - Imperial | Imperial | 1.75 (Veikkaus)   PK: ENCE - FURIA | Yli 2.5 karttaa | 2.00 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 20:00   ECSTATIC - Imperial  Imperial | 1.75 | Veikkaus   ECSTATIC:in rekordi kahden ottelupäivän jälkeen on 2-1. Tanskalaisjoukkue kärsi avausottelussan tappion Cloud9:lle, mutta päihitti seuraavissa otteluissaan TheMongolzin ja Lynn Visionin. ECSTATIC:in alku kotiturnaukselle on ollut ihan mukava. Joukkueen pelaajamateriaali ei ole laadulla pilattu, mutta vahva peruspeli on viime aikoina siivittänyt ECSTATIC:in hyvään vireeseen. Toisaalta ECSTATIC on päässyt tähän pisteeseen melko helpolla kaaviolla, joten todistettavaa joukkueella vielä riittää. Imperial on myös 2-1 -tilanteessa tähän otteluun tultaessa. Brasilialaisjoukkue löi edellisessä ottelussaan Apeksin vakuuttavalla peliesityksellä, mikä oli jatkumoa Imperialin hyville otteille tässä turnauksessa. Itseluottamus on joukkueella selvästi kohdillaan, joten Imperial voi lähteä tuleviin koitoksiin hyvillä mielin. Karttavetossa ECSTATIC bannaa Miragen ja Imperial poistaa Ancientin. ECSTATIC turvautunee omalla karttavalinnallaan Infernoon tai Nukeen. Imperialin karttavalinta osunee Overpassiin tai Anubisiin.   YHTEENVETO Imperial lähtee tähän otteluun lievänä ennakkosuosikkina. Joukkue on pelannut tähän asti pelaamissaan otteluissa erittäin hyvin ja peli on kulkenut kauttaaltaan. ECSTATIC on pelannut myös kohtalaisen pirteästi, mutta joukkueelta ei ehkä löydy tarvittavaa tulivoimaa Imperialin haastamiseen. Suurista tasoeroista ei ole kyse, mutta pitäisin kuitenkin Imperialia ansaittuna ennakkosuosikkina tähän kamppailuun ja joukkueen otteluvoiton lyöminen kelpaa peleihin. Kohde menee oikein, kun Imperial voittaa ottelun. 
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 14:00   Lynn Vision - TheMongolz  TheMongolz -1.5 | 2.40 | Coolbet   Lynn Vision on kahden ottelupäivän jälkeen 1-2 -tilanteessa. Kiinalaisjoukkue hävisi avausottelunsa Heroicia vastaan, voitti seuraavan ottelun FURIA:a vastaan ja taipui edellisessä ottelussaan ECSTATIC:ille. Lynn Vision oli lähtökohtaisesti yksi turnauksen heikoimpia joukkueita, mutta FURIA-voitto osoitti, että aivan täydellisestä heittopussijoukkueesta ei ole kyse. Pelilliset realiteetit ovat kuitenkin tulleet vastaan ja todennäköisesti turnaus ei tästä pidemmälle enää etene. TheMongolz on niin ikään voittanut yhden ottelun ja hävinnyt kahdesti. Mongolialaisjoukkue ajautui ahtaaseen paikkaan tappioilla Eternal Fireä ja ECSTATIC:ia vastaan, mutta joukkue kukisti edellisessä matsissaan AMKAL:in. TheMongolz ei ole ehkä pelannut aivan niin hyvin kuin oltaisiin voitu odottaa ennen turnauksen alkua, mutta väläytyksiä joukkueen potentiaalista on nähty ja ovet on vielä auki pääturnaukseen etenemistä ajatellen. Karttavetossa Lynn Vision poistaa Miragen ja TheMongolz bannaa Vertigon. Lynn Visionin karttavalinta saattaa osua Anubisiin tai Overpassiin. TheMongolz valinnee kartakseen Ancientin tai Nuken. Lynn Vision ja TheMongolz pelasivat vastakkain vajaa kuukausi sitten Aasian RMR-turnauksen merkeissä. Kyseisen ottelun voitti TheMongolz 2-0 -murskalukemin.   YHTEENVETO TheMongolz lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue ei ole ollut tähän asti ihan parhaassa vireessä, mutta perustasoltaan TheMongolz on kuitenkin askeleen Lynn Visionia parempi. Lynn Vision ei myöskään ole mitään ihmeellistä tässä turnauksessa esittänyt, joten tässä ottelussa joukkueelta vaaditaan venymistä voittoon yltääkseen. Asetelmaa värittää myös edellinen keskinäinen ottelu, joka päättyi TheMongolzin selvään voittoon. Mielestäni TheMongolzilla on kaikin puolin paremmat eväät tähän matsiin tultaessa ja mikäli ottelun kulku vastaa jokseenkin edellisen keskinäisen ottelun kaltaista meininkiä, tämä ottelu voi päättyä suoraan kahdessa kartassa. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelun lukemin 2-0. 
×
×
  • Create New...