Jump to content

Recommended Posts

Tennis Aus Open klo 07:00

Monfils - Dzumhur

Pelivalinta: Yli 3,5 erää

Kerroin: 1,60 Bethard

Pian alkavassa matsissa Monfils kohtaa Dzumhurin. 

Monfils lähtee matsiin suosikkina, mutta Dzumhurilla hyvät mahdollisuudet pitää ottelu tasaisena. Monfilsin pelitaso ailahtelee usein pelin sisällä paljon ja Dzumhurille avautuu varmasti paikkoja erävoittoon. 

Dzumhur pelasi viime kaudella ajoittain tosi hyvää tennistä ja jos vire yhtään samalla tasolla kuin viime kaudella niinn kyllä Dzumhur vähintään 1 erän voittaa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko:nhl:

Toronto - Colorado 

Tekee vähintään 2 pistettä: G.Landeskog @2.65 Nordicbet  (ja) 

KLO: 02.00 

Kymmenestä viimeisestä tasan 1 voitto. Ei pärjää Avalanche, vaikka kuinka on tähdistöpeliin valittu. Joukkue ei ole laaja ja viimepelin tulos oli odotettu. Hirveitä minuuttimääriä pelaa Rantanen - McKinnon - Landeskog. Ruotsalainen kirjautti -2 tehotilastoon Canadiensia vastaan ja viihtyi käsittämättömän paljon jäällä. Vajaa 25min on hyökkääjälle kova. Oletan tähän peliin Avalanchen pääsevän maaleille ja odotukset kohdistuu lähes aina tuohon trioon. Coloradon on pakko alkaa parantamaan joukkueena, jotta myös pistemiehet loistaa. Toronto vieraissa ei tosin ole se helpoin paikka suunnanmuutokseen, mutta toisaalta ei sillä niin väliä kuka on vastassa. Avsin ykkönen viihtyy siis jäällä tässäkin pelissä ja koska viimepeli meni kiikareilla niin otetaan triosta pirteimmin viimeviikot esiintynyt Landeskog pisteille. Ylivoimapeliinhän tämä kohde pitkälle perustuu mutta on siinä herralla huiput kaveritkin. Vastaava kerroin Rantaselle @2.05 ei houkuta. Gabriel on ketjunsa tämän hetken viremies. 

Kohde menee oikein kun Landeskog kirjaa 2 pistettä ottelussa  (sis ja)

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

ATP Australian Open (hard)

Sam Querrey - Pierre-Hugues Herbert

Yli 40.5 peliä @ 1.93 Pinnacle

Alkaa 02:00

Vastakkain turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 49. ja 55. Kyseessä kahden syöttöspesialistin kohtaaminen joten odotettavissa on erittäin tasainen ottelu. Miehet ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin (Madrid 2016). Querrey voitti tuon massalla käydyn ottelun erin 2-1 (7-6, 6-7, 6-4). Querrey lähtee otteluun suosikkina mutta ranskalainen ei todellakaan ole pelkkä suupala. Querrey voittaa ottelun erin 3-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis challenger Koblenz klo 16:30

Grigelis, L - Kotov, P

Pelivalinta: Grigelis 2-1

Kerroin: 4,75 Bet365

Bet365 tarjoaa loistavaa kerrointa Grigeliksen voitosta 2-1 erin. 

Grigelis lähtee matsiin selkeänä suosikkina, mutta mikään heittopussi nuori Kotov ei ole. Kotov on pelannut viime kaudella hyviä matseja monissa eri turnauksissa ja Grigeliksen pelitaso ei ole merkittävästi korkeampi kuin Kotovin. 

Grigeliksen pelitaso ailahtelee pelin sisällä paljon ja jos Kotovilla peli kulkee viime kauden tapaan niin erävoitto on todennäköinen. 

Kotov voi hyvin ottelun jopa voittaa, jos saa pelinsä rullaamaan, mutta näkisin parhaana pelivalintana silti Grigeliksen 2-1 voiton. 

Link to post
Share on other sites

NHL

Edmonton - Buffalo

Buffalo/ 2.75 ComeOn

Klo 04:00

 

Kaksi ailahtelevasti pelannutta joukkuetta kohtaavat kun molemmat joukkueet ovat voittaneet 2/5 edellisestä pelistään.

suuri kysymysmerkki on kotijoukkueen leivissä se että pelaako McDavid ottelussa... jos ei niin se vaan kasvattaa vierasjoukkueen mahdollisuuksia ottelussa sillä onhan Connor ollut kotijoukkueen hyökkäyspelin sielu koko kauden.

Joukkueiden keskinäisistä Buffalo on vienyt viimeiset neljä nimiinsä (1 jatkoilla) ja en näe syitä miksei joukkue jatkaisi keskinäisten otteluiden dominointia.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

Philadelphia - Minnrsota

Minnesota/ 2.40 CoolBet

Klo 02:00

 

Philadelphia on jämähtänyt itäisen konferenssin jumboksi eikä ihme sillä yksi voitto kymmeneen viimeiseen peliin kertoo aika paljon joukkueen nykykunnosta.  Mukaan mahtuu myös vasta jatkoilla hävittyjä pelejä kuin myös maalin tappioita, mutta juuri tämän kaltaiset pelit voittava joukkue kääntää itselleen.

Minnesotalla pyyhkii ihan hyvin sillä viimeiseen viiteen matsiin joukkueella on kolme voittoa plakkarissa. Vieraissa Minnesota on myös ollut vahva sillä viimeisestä viidestä neljä voittoa on hyvä suoritus. Minnesota on kiinni viimeisessä playoff paikassa tällä hetkellä ja juuri tämän kaltaisista joukkueista niitä pisteitä tarvii kerätä, jotta playoff paikka joukkueelle saadaan.

Tällä kaudella joukkueet eivät vielä ole kohdanneet mutta viime kauden kaksi viimeisintä Minnesota vei nimiinsä puhtaasti maalierolla 4-0.

 

Link to post
Share on other sites

WTA Australian Open (hard)

Eugenie Bouchard - Shuai Peng

Eugenie Bouchard @ 1.94 Coolbet

Alkaa 04:00

Vastakkain turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa maailmanlistan sijat 79. ja 128.   Kanadaa edustava 24 -vuotias Bouchard pelasi itsensä vuonna 2014 itsensä aina Australian avoimien semifinaaleihin asti. Samana vuonna nainen keikkui maailmanlistan sijalla 5. Viime vuonna Bouchard tipahti ulos TOP100 -sijoituksilta ensimmäisen kerran uransa aikana. Loppukaudesta naisen tennis oli kuitenkin selvästi noususuhdanteista ja tälle kaudelle omalla kohdalla on kovat odotukset naisen paluulle aivan kärkikastiin. Kiinaa edustavan 33-vuotiaan Pengin suurimmat meriitit löytyvät nelinpelin puolelta vaikka nainen nousikin WTA -rankingissa vuonna 2011 aina sijalle 14. asti. Hyvässä nosteessa otteluun lähtevä Bouchard kuitenkin kuittaa avauskierroksen matsin nimiinsä erin 2-1. Coolbetiltä hurja markkinatoppi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...