Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko :nhl:

Calgary - Carolina 

X2 @2.00 Nordicbet 

KLO: 04.00 

Kaikinpuolin vastapalloon. Tuplamahdollisuus ja otetaan Carolinaa testiin tällälailla. Joukkue sai Niederreitterin Wildista ja hommahan toimi Ahon kanssa hyvin. Teuvo siirrettiin toiseen ketjuun ja hyvä niin. Teräväisen jatkopahvi on myös julkistettu joten onnea Teuvo! Calgary siis Lännen kärkitiimi ja kova on saldo kotijäältä ja lähiajoilta. Flamesin vahvuudet tiedetään joten tosipuheilla joukkueen täytyy alosuorittaa jotta tämä kohde saadaan kotiin. Samalla taas Hurricanesin odotan laukovan kuten ennenkin ja Ninon tuovan tähän pelityyliin tulosta. Mäenalasta pienestä roolista huolimatta ei häntäkään sovi unohtaa. Mies sijoittuu hyvin ja pelaa viisaasti sekä tekee myös maaleja. Yllättävää sinänsä mutta hyvä niin. Carolina kamppailee edelleen kevään pudotuspeleistä ja pisteitä on tultava tasaiseen tahtiin jos sinne mielii. Joukkueet kohtasivat toisensa 9päivää sitten. CGY oli vieraissa parempi lukemin 1-4. Carolina vei tässäkin pelissä laukaukset, mutta etenkin ylivoima tökki ja pahasti. Viimepelissä joukkue onnistui kertaalleen yyveellä, mutta lupa on odottaa paljon parempaa. Niederreiter ratkaisu kenties tähänkin ongelmaan? 

Edellisen kohtaamisen jälkeen on Carolinan rosteri elänyt / muuttunut. Valoa tunnelin päähän toi kuitenkin lukuisat onnistumiset Oilersia vastaan ja pelaaminen oli ajoittain jopa todella viihdyttävää. Voimasuhteet menee isännille, mutta vastaavalla draivilla kun Edmontonia vastaan Carolina tässä pelaa niin mielestäni maalin voittoon se voi riittää. Toisaalta tilastotappio Flamesin kotona on sekin mielestäni ajankohtainen. Kaikesta huolimatta turhan isot kerroinerot joten tällä X2 vaihtoehdolla mennään. Vaikka sitten Teuvon kunniaksi!

Kohde menee oikein jos ottelu on 60min jälkeen tasan tai Carolina voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Ravit Teivo Toto5 

Lähtö 8(20:28)

Rojaali-Sointu-Esteri valinta 1 kerroin 1.72 @bet365

Tässä vastakkain Niko Jokelan seiskaradalta starttaava Rojaali ja Ari Moilasen 8radalta starttaava Sointu-Esteri.

Rojaali onnistui pitkään ravilla, mutta viimeisessä kilpailussa se sortui laukkaamaan. Ennen tätä jälki oli hienoa, ja joka startissa ravi maistui, tuloksena viiteen viimeiseen kolme totosijaa ja yksi voitto. Kuudes sijakin tuli kovatasoisessa lähdössä, jossa ei menestystä saattanutkaan odottaa. Veli-Matti Kangasluoman valmennettava lähtee voltista todennäköisemmin ravia, ja ravillase polkee tämän matkan 29-30 väliin lähes aina. Sointu-Esterillä on tehnyt huomattavasti tiukempaa päästä alle 30 aikoja voltista, ja Moilanen ei ole hetkeen hevosella ajanut niin uskon taktiikan olevan aika passiivinen ja hakevan vähän varovaista juoksua tuolta lähtöpaikalta. Ravilla lähdettyään jokela ajanee ajoissa Rojaalilla eteenpäin ja se saattaa tässä päästä keulapaikalle juoksemaan, josta varsinkin olisi lähellä jopa voittoa. Pelikannatus T5 puolellakin on yli tuplasti rojaalille, joten tässä kyllä varsin maukkaalla kertoimella ykköstä lapulle. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit Teivo Toto5

Lähtö 7

Madams Viggo Boy- Miss Jaybird valinta 1 kerroin 1.60@bet365

Tässä vastakkain Hietasen kutosradalta lähtevä Madams Viggo Boy ja Koivusen seiskaradalta lähtevä Miss Jaybird. Viggo juoksi toissakerralla keulasta ja hävisi juuri maaliviivalla kovassa lähdössä. Viimeksi kiri oli hiukan pehmeä ja sijoitus kuudes. ennen tuota hevonen juoksi jatkuvasti kovia lähtöjä, jossa voittajakertoimet 20 pinnassa, eikä noista oikein voinutkaan odottaa menestystä. Viime vuonna kuitenkin 11 kertaa 21 startista totosijalla. Ollin ajokki teki viimeksi ok suorituksen ollen toinen kovassa lähdössä, sen menestys on kuitenkin suurimmaksi osaksi tullut volttistarteista eikä se ole onnistunut ajallisesti esittämään ihan yhtä vahvoja suorituksia kuin Madams Viggo Boy. Viggo Boy on kohtuu nopea auton takaa, ja se saattaa tässä päästä juoksemaan keulassa, mutta joka tapauskessa ainakin sisemmältä lähtöpaikalta lähempänä kärkeä kuin Miss Jaybird. Vahvemmat näytöt pohjilla, parempi suorittaminen auton takaa ja omasta mielestäni paremmalla kuskilla varustettuna Viggo Boy tulee kyllä tänään edellä maaliin erittäin todennäköisesti. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

Washington - San Jose

Washington/ 2.25 CoolBet

Klo 02:00

 

Kaksi heikommin pelannutta joukkuetta vastakkain kun peräti viiden ottelun tappioputkessa matkustava Washington isännöi kolmen ottelun tappioputkessa oleva San Josea.

Molemmat ovat ottaneet rumastikkin selkään viime kierroksilla, mutta nyt jompi kumpi saa lohtua tilastoihin ja kallistun kotijoukkueeseen juurikin kotiedun turvin ja että San Jose pelasi myös viime yönä Floridan vieraana josta käteen jäi ruma 6-2 tappio.

Joukkueet eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet mutta kaksi edellistä keskinäistä on Washington vienyt nimiinsä.

 

Link to post
Share on other sites

NHL

Chicago - Islanders

Islanders/ 2.10 ComeOn

Klo 03:30

 

Tässä taas kaksi hyvin erilailla pelannutta joukkuetta vastakkain kun Chicago on voittanut 1/5 edellisestään kun taas vierailija Islanders on kovassa iskussa ja onkin voittanut 5/5 edellisestä pelistään. 

Chicago on parantanut peliääntoki mutta kovin on suuri maalisia pelejä joita Chicago pelaa mutta kun itse tekee vähemmän niin ei voi voittaa. Vierailija Islanders on kunnostautunut puolustuspäässä sillä viimeiseen viiteen peliin omiin on mennyt ainoastaan kolme kiekkoa ja siinä on oivat lähtökohdat lähteä peliä voittamaan.

Chicago väläyttelee silloin tällöin mutta tänä yönä lamppu sammuu sillä puolustuksessa se ero tullaan varmaankin näkemään ja Islanders käyttää paikkansa niin uskon vahvasti tällä kertaa pieeen maalimäärään mitä normaalisti viime kierroksilla ollaan Chicagon peleissä nähty  ja Islanders ottaa niukan voiton.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Belgian Cup / 1.Osaottelu

KV Mechelen - St. Gilloise

Pelivalinta: KV Mechelen @ 1.65 Coolbet

21:45

Belgian cupin välierässä kohtaavat Proximus liigan joukkueet. 

  • KV Mechelen Tippui viime kaudella pääsarjasta mutta on tekemässä vahvasti paluuta takaisin korkeimmalle sarjatasolle. Tällä kaudella se on ottanut 14 voittoa, 6 pelannut tasana ja vain kahdesti hävinnyt, pisteitä kasassa 48p
  •  St Gilloise on kolmantena sarjassa kaksitoista pistettä kotijoukkuettat takana, saldona 10 voittoa, 6 tasapeliä ja 6 tappiota. Pisteitä on kasassa 36p
  • Kaksi edellistä kohtaamista tältä kaudelta Mechelen on voittanut lukemin 2-1, 1-2. 
  • Mechelen on isännöinyt St Gilloisea vastaan vuosina 2007-2018 neljä kertaa ja voittanut näistä jokaisen. 
  • Joukkueet ovat kohdanneet vuosina 2005-2019 11 kertaa, Mechelen on voittanut kuudesti, neljästi on pelattu tasan ja kerran se on hävinnyt
  • Mechelen on vahva kotijoukkue ja viimeisestä 20 kotiottelustaan se on voittanut peräti 15, kolmesti pelannut tasan ja kahdesti vain hävinnyt
KV Mechelen on pelannut vahvasti kotonaan koko kauden joten en usko että tänään tulee voimasuhteisiin muutosta.
 
 
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 02:00 Vakuuttavaa ja tiukkaa playoff kiekkoa ensimmäiset matsit, ja sarja Panthersille 2-0. Tampa pääsee kotikaukaloon, ja nyt on pakko nostaa jo riskitasoja jotta Tampa pääsee mukaan sarjaan. Se avaa tilaa myös puolustuspäässä, josta Panthers Barkovin johdolla rokottaa. Yli 5,5 maalia @1,70 @unibet
    • New York Islanders - Carolina Hurricanes 02:30 Islandersilla oli hetkensä viime ottelussa, vaikka lopulta Hurricanes paineli ohi vakuuttavan ottelun loppupuoliskon takia. Islanders pääsee nyt myös vihdoin kotiareenalla joten nyt jos koskaan pitää ottelusarja kaventaa. Islanders ML @2,38 @betsafe
    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
×
×
  • Create New...