Jump to content

Recommended Posts

Ampumahiihto naisten takaa-ajo klo 14:30

Hojnisz - Davidova

Pelivalinta: Hojnisz

Kerroin: 1,71 Nordicbet

Nordicbet tarjoaa todella hyvää kerrointa Hojniszille Davidovaa vastaan. 

Davidova voitti niukasti sprinttikisan, mutta erot olivat todella pieniä. Davidova onnistui ammunnassa todella hyvin omaan tasoonsa nähden, sillä Davidova on perustasoltaan melko heikko ampuja. Takaa-ajoon lähtöasetelmat ovat hyvät, mutta tasaisessa kisassa sakkokierroksiin ei Davidovalla ole varaa. 4 ammuntapaikan kisassa Davidovalta vaaditaan huippusuoritusta penkalla, jotta taistelisi kärkisijoista. 

Hojnisz on paljon parempi ampuja ja ladullakin vauhti parempaa. Hojnisz on juuri takaa-ajo kisoissa parhaimmillaan ja uskon Hojniszin taistelevan kisassa palkintopallisijoituksesta. Davidovan voittoon Hojniszille riittää perusvarma ammuntasuoritus, joten Hojnisz lähtee selkeänä suosikkina tähän pariin. 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily 

Adam Kownacki (USA) - Gerald Washington (USA)

Valinta: Kownacki by Decision or Technical Decision, betfair, @3.40

Klo: 02:00

 

Puolalaislähtöinen Kownacki on parina viime vuonna saavuttanut mainetta suhteellisen varteenotettavana raskassarjalaisena. Miehellä on takana 18 ottelua tappioitta, parhaina voittoina neljännen erän tyrmäys puolalaiskollega Artur Szpilkasta ja pistevoitto entisestä maailmanmestarista Charles Martinista viime vuonna. Washington lienee aika lailla noiden herrojen tasoja, ehkä jopa hieman parempi. Yhdysvaltalainen on kokenut kaksi tyrmäystappiota maanmiehilleen Deontay Wilderille ja Jarrell Millerille. Wilderiä vastaan ei juurikaan ollut mahdollisuuksia ja tyrmäys tuli viidennen erän pommin seurauksena, mutta Miller-ottelussa mieheltä nähtiin jokseenkin sisukas esitys ja vasta kahdeksannen erän tauolla tuomari päätti, että matsia on turha jatkaa. Missään suurissa vaikeuksissa Washington ei varsinaisesti ollut, vaikka ottikin selvän selkäsaunan vastaan. Miller painoi herkeämättä päälle kaikki kahdeksan erää Washingtonin yrittäessä liikkua alta pois tässä kuitenkaan tarpeeksi hyvin onnistumatta. Kownacki on samantyylinen ottelija kuin Miller, mutta pienikokoisempi eikä mielestäni aivan yhtä tehokas. Varsinkin loppupuoliskolla Kownackin aktiivisuudella on ollut tapana tippua sen verran, ettei Washingtonilla pitäisi olla siinä vaiheessa enää suurempia vaikeuksia. Kaiken kaikkiaan Kownackin lyöntivoimaa on hieman yliarvioitu ja vastustajien tason noustessa nämä tuppaavat menemään useammin pisteille.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto miehet takaa-ajo

Julian Eberhard VS  Arnd Peiffer 

veto Eberhard kerroin 2.150@ Unibet

16:30

  • Julian Eberhard oli eilen koko porukan nopein suksella mutta kolme ohilaukasta oli liikaa ja hän starttaa takaa-ajon sijalta kaksitoista, eroa kärkeen 48,9s .
  • Arnd Peiffer oli eilen kahdella sakolla sijalla yhdeksän ja starttaa 43,9s kärjen jälkeen.

Mikäli Eberhard onnistuu tänään ammunnassa vähintään yhtä hyvin kuin Peiffer niin Eberhard hiihtovauhdilla ratkaisee tämän parin edukseen.

Kohde menee oikein kunhan Eberhard on loppusijoituksissa parempi kuin Peiffer 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

HIIHDON MAAILMANCUP ULRICEHAMN (tulos 3norjalaista , mutta vain kaksi venäläistä, melnichenko 9s päähän top10... lähellä)

Miesten Vapaa 15km

Molemmilla, Norjalla ja Ruotsilla vähintään kolme miestä top10 sijoituksilla valinta kyllä kerroin 1.75@coolbet

No nyt löytyi herkullinen. Ensimmäinen vapaan 15km kisattiin Lillehammerissa, jossa norjalaisia oli top10 joukossa peräti kuusi kappaletta. Venäläisistä ainoastaan Spitsov ja Melnichenko, Bolshunov ei kuitenkaan ollut tuolloin vielä iskussa ja Ustiugov ei ollut aloittanut kisakauttaan. Seuraavaksi kisattiin Beitostoelenissa 30km vapaan kilpailussa, jossa top10 oli pelkkää norjaa ja venäjää. Kuusi norjalaista ja neljä venäläistä top kympissä vaika Ustiugov ei ollut vieläkään mukana. Davosin 15kilometrin vapaan kilpailussa kolme norjalaista ja kolme venäläistä top kympissä. Tämä oli Ustiugovin paluukilpailu, eikä mies ollut vielä täydessä iskussa. Tourilla Toblachissa neljä venäläistä ja kolme norjalaista top10, Ustiugov palasi voittojen tielle. 

Tässä yhteenveto tämänkauden vapaan väliaikalähdöistä, varsin kahden maan dominointia on siis ollut. 

Venäjällä tänään mukana Ustiugov, belov, melnichenko, Spitsov, Vylezghanin, Bolshunov.

Norjalla Toenseth, Holund, Krueger, Roethe 

 

kärkinimistä siis norjalta puuttuu tänään varma kymppiin sijoittuva Sundby, mutta uskon että tuosta nelikosta kolme pärjää kilpailussa kyllä.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten takaa-ajo

Vanessa Hinz - Paulina Fialkova

Valinta: Fialkova, Marathonbet,@1.86

Klo: 14:30

 

Fialkova lähtee takaa-ajoon 15 sekuntia Hinziä edellä, vaikka ampui yhen sakon enemmän. Ammunnassa kaksikko on ollut tasainen (Hinzillä 87 %, Fialkovalla 85 %), mutta ladulla ero on ollut selvä Fialkovan eduksi. Mielenkiintoista kyllä Fialkova saa samansuuruista kerrointa Ruotsin Hanna Oebergia vastaan, mikä on mielestäni selvästi tasaisempi pari. Kaikista kauden kisoisa Hinz on vain kerran sijoittunut slovakialaista paremmin ja luulen saman menon jatkuvan tänäänkin.

 

Link to post
Share on other sites

Yhdistetty klo 15:00

Jarl Magnus Riiber - Magnus Krog

Pelivalinta: Magnus Krog

Kerroin: 1,50 Coolbet

Mäkiosuuden jälkeen Krog on 10sek Riiberiä perässä. Krog on kuitenkin yhdistetyn kovimpia hiihtäjiä, joten tuo ero on hetkessä otettu kiinni. 

Riiber peesailee Krogia todennäköisesti pitkään, mutta uskon Krogin ratkaisevan kisan selvästi ennen maalia. Riiber on kohtuu hyvä loppukirissä, joten Krog tekee ratkaisun aiemmin matkalla. 

Krog lähtee selvänä suosikkina ladulle ja uskon Krogin voittavan koko kisan tänään. 

Link to post
Share on other sites

Bundesliga / Saksa

Mainz - Nurnberg

Valinta / Mainz / @1.67 Betsafe

Klo / 16.30

Mainz palasi joulutauoltaan 3-2 voitolla, joka nosti joukkueen neljän pisteen päähän Europaikoista. Mianz on pelannut ihan ok tällä kaudella ja on yksi keskikastin joukkueista. Nousua Euro paikalle tuskin tapahtuu vaikka sinne ei paljon matkaa ole. Mainzin vastaan asettuu Nurnberg, joka nousi täksi kaudeksi Bundesligaan. Joukkue on sarjataulukon hännillä ja edelliset ottelut ovat olleet häviöitä häviöiden perään. Joukkue on voittanut edellisen kerran syyskuussa ja edelliseen tasuriinkin pitää mennä taaksepäin joulukuun alkuun. 8 vieraspelistä joukkueelle on jäänyt käteen 2 pistettä ja maaliero 5-27. 

Jos Mainz haluaa nousta noille Eurooppaliiga sijoille, niin Nurnbergistä täytyy ottaa täydet pisteet varsinkin kotikentällä.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Bundesliga / Saksa

Mönchengladbach - Augsburg

Valinta / Mönchengladbach yli 1.5 maalia / @1.72 Unibet

Klo / 16.30

Toinen vihje vielä tämänpäiväisiin Bundesliga peleihin.

Mönchengladbach on sarjataulukon kolmantena ja joukkue pelaa loistavaa kautta. Joukkue palasi joulutauolta voittaen Leverkusenin vieraissa 1-0 janyt joukkue pääsee pelaamaan taas Borussia-parkilla. Hazard on pois Mönchengladbachilta mutta maalitykki Plea on avauksessa, joka varmisti itselleni tämän kohteen. Mönchengladbach on toistaiseksi ainut Bundesligajoukkue tällä kaudella joka on voittanut jokaisen kotipelinsä. Joukkue on voittanut kaikki 8 kotipeliänsä ja maaliero on murskaava  23-3.

Mönchengladbachin vastus on tänään sarjataulukon sijalla 15. oleva Augsburg. Augsburgillaon hyvä joukkue kasassa, mutta joukkue kärsii poissaoloista ja peli ei kulje. Joukkue ei ole voittanut yhtään peliä 9 peliin putkeen ja päästänyt näissä peleissä yhteensä 15 maalia. Augsburgilta on tänään poissa kaksi joukkueen ykköspakkia sekä keskikentän miehet Khedira sekä Cauiby, jotka ovat isoja poissaoloja. Uskon Augsburgin heikon menestyksen jatkuvan tänäänkin ja Mönchengladbachin nappaavan voiton tehden samalla vähintään 2 maalia.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Norwich City - Sheffield United

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.64 Betsson

Alkaa 17:00

Kumpainenkin joukkue löytyy tällä hetkellä sarjan kärkipäästä jossa käydään kovaa kamppailua nousupaikoista. Molemmat joukkueet tunnetaan paljon maaleja tekevinä ryhmittyminä. Norwich on tämän lisäksi antanut viimeisessä seitsemässä kotiottelussaan vähintään yhden maalin vastustajalleen. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti viimeisen vuoden aikana Unitedin voittaessa molemmat ottelut numeroin 2-1. Kuudessa viimeisessä Norwichin kotistadionilla  pelatussa sarjamatsissa on nähty yli 2.5 maalia joten tuo on tämän rinnalle myös oiva pelikohde.  Näistä joukkueista löytyy myös eritoten maalintekovoimaa. Pukki ja Sheffieldin Billy Sharp ovat kumpainenkin tehneet tähän astisissa sarjaotteluissaan 16 maalia. Tänään tullaan näkemään viihdyttävää ja hyökkäysrikasta kamppailua Norwichin voittaessa ottelun numeroin 2-1.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Aston Villa - Ipswich

Tammy Abraham tekee ottelun ensimmäisen maalin: Kyllä @ 3.75 bet365

Alkaa 17:00

Abraham on sarjan tämänhetkinen maalikuningas 17 maalillaan. Mies on maalannut yhdeksän kertaa viimeisessä viidessä kotiottelussa. Erittäin heikosti tällä kaudella sarjassa esiintynyt Ipswich on sarjan häntäpaikalla. Joukkue ei ole tehnyt maaliakaan viimeiseen kuuteen vierasotteluun. Villa tulee voittamaan ottelun lukemin 2-0 Abrahamin kasvattaessa maalitiliään jälleen kerran parilla osumalla.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...