Jump to content

Recommended Posts

5c52fe7e06a9e_NHLlogo.png.4090837c1ecf534ee654c555dc6cc7eb.png

Sabres.png.ee62a88de48b75cfe207642d8fdfc01a.png  Sabres Vs. Blackhawks Blackhawks.png.2c5452d52871d03b35dfd58cac29a94c.png

Vihje: Buffalo Sabres ML

Kerroin: 1.800

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

Alkamisaika: 02:00 (2.2.)

 

Aikaisten kerronasetteluiden perusteella joukkueet olisivat tasavahvat. Oikeastaan markkinat ovat tällä hetkellä sitä mieltä, että Chicago Blackhawks olisi joukkueista se parempi. Olen eri mieltä ja kovasti.

Sabres taistelee paremmassa, Itäisessä konferenssissa edelleen tiukasti pudotuspelipaikasta kun puolestaan Blackhawks on Lännessä pudotuspelijunaa jo useamman pisteen perässä. Vaikka Sabres ei Tammikuussa ollutkaan ihan parhaimmassa terässään, on Sabres edelleen nähtävä keskikastin joukkueena, joskin ehkä sen heikommalla puolella. Sabresin tahti on tällä hetkellä hieman alle piste per peli (koko kaudelta 1.12p/peli) joka ei tule pudotuspeleihin riittämään. Toisaalta viimeiset 4 peliä (joista 2 bye weekin jälkeen) ovat olleet joukkueelta sen verran hyviä, että esitysten pysyessä samanlaisina Sabres voi pelata loppukauden hyvinkin yli 1p/peli tahtia, joka puolestaan pitäisi heidän pudotuspelimahdollisuutensa jossain määrin elossa. 

Blackhawks on ollut odotetusti tällä kaudella Lännen heikoimpia joukkueita. Hyökkäys on liikaa yhden kentän varassa ja puolustuksessa konkarit Keith, Seabrook eivät ole enää tasolla, jolla joukkue voitti Stanley Cuppeja 2010- luvulla. Nimenomaan puolustus on ollut joukkueen suurin murhe varsinkin kun otetaan huomioon 1. maalivahti Crawfordin loukkaantuminen. Koko kaudella Blackhawks on napsinut pisteitä 0.88p/peli. Joulukuussa oikeastaan jo alkoi näyttämään siltä, että Blackhawks pystyisi vielä taistelemaan pudotuspeleistä, sillä joukkueen otteet paranivat selkeästi mutta Tammikuun puolesta välistä lähtien joukkueella on ollut jälleen vaikeaa. Blackhawks päätti pelinsä ennen taukoa kahteen peräkkäiseen voittoon mutta sitä edelsi viiden ottelun mittainen tappioputki. 

Ottelussa siis kohtaa joukkueet, joista kotijoukkue Sabres on papereissani alempaa keskikastia ja Chicago vielä pykälää alempana rupusakkien joukossa samassa kategoriassa Arizonan, Los Angelesin, Detroitin ja Vancouverin kanssa. Sabresilla ei ole myöskään merkittäviä loukkaantumisia kun puolestaan Chicago jatkaa ilman 1. maalivahti Crawfordia, jonka pelkään olevan poissa loppukauden. Kun yhtälöön lisätään vielä kotietu tulee kotijoukkue mielestäni nähdä paljon selkeämpänä suosikkina mitä kertoimet antavat olettaa. Omissa arvioissani saan Buffalon 63,5% suosikiksi voittamaan ottelun joka vastaa rajakerrointa 1.575. Nordicbetin @1.80 menee siis heittämällä peleille ja tullee tippumaan viimeistään huomenna, ottelupäivänä, rajusti.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo Australia NBL klo 08:20

New Zealand Breakers - Melbourne United

Pelivalinta: Yli 183,5 pistettä

Kerroin: 1,85 William Hill

New Zealand Breakers kohtaa tärkeässä ottelussa sarjakärki Melbournen. New Zealandin olisi tärkeää ottaa voitto, jotta pysyisivät TOP 4 sijan taistelussa mukana. 

New Zealand pelaa todella vauhdikasta peliä ja ottelut ovat olleet todella runsaskorisia. New Zealandilta löytyy paljon hyviä 3p heittäjiä ja hyökkäyslevypalloissa New Zealand on vahva. 

Melbourne pelaillut myös paljon runsaskorisia matseja. Melbournen vahvuudet hyökkäyspäässä ja uskon että Melbourne lähtee myös pelaamaan vauhdikasta peliä vastustajan mukana. Melbourne parantanut peliään paljon viime aikoina ja Melbourne lähteekin matsiin suosikkina. New Zealand on kuitenkin erityisesti kotikentällään todella kova vastus, joten Melbournen täytyy pystyä pelaamaan korkeatasoista koripalloa ottelun voittaakseen. 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo , Ligue 1 - Kierros 23

Lille - Nice

21:45

Pelivalinta: Yli 2 maalia @ 1.78 Coolbet

D2AQe8qoyPIP4K8MzLvwuA_96x96.pngLlrxrqsc3Tw4JzE6xM7GWw_96x96.png

  • Lille on sarjassa toisena 43p, maaliero 36-22
  • Nice on sarjassa seitsemäntenä 34p, maaliero 18:19
  • Lillen 4/5 viime kotipelissä on  nähty vähintään kaksi maalia, ja 3/5 nähty vähintään kolme maalia
  • Nicen 4/5 viime vieraspelissä on nähty vähintään kaksi maalia
  • Marraskuussa kieroksella 14 Nice oli 2-0 parempi
  • Lille on viiden ottelun voittoputkessa
  • Nice on puolestaan voittanut 2/5 viime pelistään, kahdesti pelannut tasaan ja kerran hävinnyt
  • Joukkueet ovat kohdanneet vuosien 2017-2018 aikana viisi kertaa ja jokaisessa kohtaamisessa on nähty vähintään kaksi maalia 
Kohde menee oikein kunhan ottelussa nähdään vähintään kolme maalia, 2 maalia = VOID
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL, 2:00

:penguins:Pens - :senators:Ottawa

Pelivalinta: Pens @ 1.67 Bwin

  • Idän joukkueet kohtaavat,Pens on kuudentena 60p ja Ottawa kuudestoista eli jumbo 43p
  • Molemmat joukkueet pelanneet heikosti viimeaikoina, mutta Pens sai tappioputken toissayönä poikki kaatamalla Tampa Bayn 4-2. Ottawa puolestaan on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. 
  • Molemmat joukkueet ovat voittaneet 2/5 viime ottelustaan.
  • Joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa tällä kaudella, Ottawa on vienyt edelliset kohtaamisen numeroin 6-4 ja 2-1 JA.
  • Pens on idän seitsemänneksi paras kotijoukkue ja Ottawa on puolestaan toiseksi huonoin virasjoukkue.
  • Materiaaliltaan Pens on valovuoden edellä Ottawaa mutta peliesitykset ovat vaihdelleet erinomaisesta todella surkeaan.
  • Pensin pelaaminen kotona on kuitenkin ollut viimeaikoina hyvää ja se on voittanut viidestätoista viime kotimatsistaan peräti yksitoista.

Kohde menee oikein kunhan Pens voittaa varsinaisella peliajalla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

5c53fd0969f5e_NHLlogo.png.48e5d342c090725d00206647c5c95c08.png

Caps.png.8fe68486e03840e16a3bfbb458ba6885.png Capitals Vs. Flames Flames.png.37d8fa9e9b50443186476c5133fa7305.png

Vihje: Washington Capitals ML

Kerroin: 2.030

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 02:00

 

Lähdetään taas kokeilemaan miten mopo rullaa moottoritiellä. Pinnaclea vastaan pelaaminen ei useastikaan tuota hymyä vaan alati jatkuvaa itkua ottelun jälkeen. Yritetään nyt silti.

Washington Capitals rullasi itsensä All-Stars tauolle ujossa seitsemän (7) ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tuona aikana se menetti Metropolitanin selkeän kärkipaikkansa ja on nyt jopa vaarassa jäädä Wild Card- paikoille tai jopa niiden ulkopuolelle. Peli on ollut Tammikuussa todella sekaisin eikä vähintään siksi, että joukkueen 1. sentteri ja viime vuoden playoffien MVP (Kyllä, MVP vaikka Conn Smythe jaettiinkin Ovechkinille) Evgeny Kuznetsov on ollut todella sekaisin oman pelinsä kanssa. Alkukauden pelit kuitenkin osoittivat sen, että kyllä Capitalsista edelleen tasoa löytyy. Myös kaksi viimeisintä ottelua ennen taukoa Sharkseja sekä Maple Leafsia vastaan olivat peliesityksien puolesta jo selkeästi parempaa Capitalsia mitä tappioputken viisi ensimmäistä peliä. Rankkaan Capitalsin tällä hetkellä sen ydinkärjen taakse, joka todella taistelee mestaruudesta tällä kaudella. Capitalsilla on tosin kaikki eväät sinne nousta, mutta veikö viime vuoden mestaruus sittenkin sen suurimman kipinän, jonka vuoksi Capitals ei tällä kaudella aivan viime kautiseen lentoonsa kykene? Anyway, tauko tuli joukkueelle hyvään paikkaan ja tämä ottelu on Capitalsille erittäin hyvä mittari tauon jälkeen näyttämään mihin suuntaan voimme olettaa Capsien loppukauden suuntautuvan.

Flames on ollut yksi kauden suurimpia yllättäjiä positiivisessa mielessä. Lännen piikkipaikka ei yli 50 ottelun jälkeen ole sattumaa vaan Flames pelaa oikeasti todella tehokasta sekä ennen kaikkea viihdyttävää lätkää. Jos etsitään neutraalia katsojaa, joka haluaisi kannattaa joukkuetta joka on hyvä, käytännössä pieni altavastaaja sekä pelaa viihdyttävää peliä niin Calgary Flames istuu tuohon muottiin täydellisesti. Flamesista voisi nostaa esiin useita onnistujia mutta kyllä ykkösenä pitää nostaa esille Mark Giordano, joka pelaa 35- vuotiaana uransa selkeästi parasta kautta. 

Calgaryssa tapahtuvia ja tapahtuneita positiivisia asioita voitaisiin purkaa läpi pitkään mutta tässäpä teille toinen uutinen: Flames ei voita Läntistä konferenssia. 

Calgary Flamesin tulokset ovat viime aikoina jatkuneet juuri niin hyvinä kuin alkukaudellakin mutta peliesitykset eivät Tammikuussa olleet enää sitä luokkaa mitä vielä vuoden 2018 puolella. Varsinkin ennen taukoa ottelut Buffaloa, Detroitia ja Carolinaa vastaan olivat täysin eri Flamesia kuin aiemmin tällä kaudella. Joukkue oli onnekas voittaessaan noista otteluista 2/3. Toki kyseessä voi olla vain pieni let down heikompia jengejä vastaan ennen taukoa mutta mielestäni pitkällä aikavälillä Flamesin peliesitykset ovat heikentyneet (tai kehittyneet vähemmän kuin muilla) ja täten uskon Flamesin tulevan sarjataulukossa vielä alaspäin ennen runkosarjan loppua. Flames on omassa rankingissani ikään kuin välitilassa, sillä joukkue on Washington Capitalsin johtaman haastajaryhmän sekä Stanley Cup- kandidaattien välissä. 

Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja, joten loukkaantumiset eivät paina vaakakuppia kumpaankaan suuntaan. Flames on mielestäni Capitalsia tällä hetkellä parempi joukkue mutta vain niin niukasti, että Capitalsin kotietu kääntää Capsit tähän otteluun suosikiksi. Oma arvioni on, että Washington Capitals voittaa ottelun 54,5% todennäköisyydellä joka vastaa rajakerrointa 1.835. Pinnaclen @2.030 kelpaa tässä kohtaa allekirjoittaneen lapulle komeasti.

 

Todella iso suositus kyllä tämän ottelun katsomiselle! Kuten mainittu: Kaksi lähes tasavahvaa joukkuetta NHL:n kärkipäästä, joiden molempien tämän hetkinen pelitaso on pienoinen kysymysmerkki. Tauon jälkeen varmasti luvassa viihdyttävä ja energinen kamppailu.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Mestis 

RoKi - Ketterä 

Ketterä @2.25 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Rovaniemellä ei hyvältä näytä. Pelaajia puuttuu vaikka Gabin Ville onkin takaisin kokoonpanossa, kärsittyään yhden ottelun pelikiellon. Joukkueen maalivahtitilanne on onneton ja tästä hyvänä esimerkkinä ottelut sarjan heikoimpiin lukeutuvia IPK:ta ja KooVee:ta vastaan. Kovin korkealla ei odotukset ole kun vastus on tänään kaliiperia isompi. Ketterä on myös hallinnut keskinäisiä. Rokin pakka on sekaisin eikä ehjää kuuskymppistä kannatta odottaa. 

Ketterä palasi voittokantaan ja onkin kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan TUTOn ja Peliitat kotihallissaan. Imatralaisten "liigamiehet" ovat palanneet tasolleen ja puolustukseen on tullut järkeä ja rauhallisuutta. Maalivahdit Kaarlehto ja Lipiäinen. Oikeastaan aivan sama kumpi pelaa tänään sillä laatu on taattua jos kotijoukkueeseen vertaa. Ketterän ylivoimapeliä ei sovi unohtaa sillä sekin osio on huomattavasti paremmin hanskassa kuin Rokilla. 

RoKi kärsii tällä hetkellä kurittomuudesta, eikä joukkueessa riitä leveyttä ratkaisuihin. Maalivahtipeli ontuu ja viisikkopeli on sekavaa. 

Joukkueet lähtee siis tähän matsiin päinvastaisista lähtökohdista ja tarjolla oleva kerroin maistuu lappuun. Ketterä vie ja RoKi vikisee. 

Kohde menee oikein kun Ketterä voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 4
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Snooker, German Masters

David Gilbert - Mark Selby

Vihje: Mark Selby -2.5

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 15:00

- German Mastersin neljännesvälierissä kohtaavat Maailmanlistan 19. David Gilbert ja Maailmanlistan 1. Mark Selby.

- Molemmat aloittiviat turnauksen vakuuttavasti kuin David Gilbert kaatoi Maailmanlistan 44. Woollastonin 5-2 luvuin ja Selby kaatoi Maailmanlistan 34. Waldenin 5-1 luvuin. 

- Mark Selby on nyt voittanut 5 ottelua peräkkäin ja on alkanut taas löytämään kovaa pelivirettään tuon lyhyeksi jääneen The Mastersin jälkeen jossa Trump voitti Selbyn tylysti 6-2 luvuin. Judd Trump on ollut viime aikoina vain niin kovassa vireessä ja kun onnistuu pari flukea saamaan vielä tärkeisiin freimeihin niin peli oli selvä. Trump voitti koko turnauksen vakuuttavasti voitettuaan Ronnie O'Sullivanin finaalissa 10-4 luvuin. Mark Selbyn safety pelaaminen on ollut viime aikoina erinomaista eikä turhaan sanota että Selby on pelin yksi parhaimmista ellei parhain safety pelaaja. Champions Leaguessa hyvät otteet antoivat varmasti itsevarmuutta Selbylle tätä German Mastersia varten jonka Selby itseasiassa voittikin 2015 vuonna.

- David Gilbert pelasi erinomaisesti Woollastonia vastaan muttei ole viime vuosina päässyt parhaimpaan vireeseensä ollenkaan, eivätkä otteet tuossa Champions Leaguessa ketään vakuuttaneet. Gilbert voitti Selbyn 3-2 tuolla merkityksettömässä ottelussa enkä sille anna paljoa painoarvoa tähän otteluun tultaessa. Selby on ollut viime aikoina up and down mutta selvästi se up vaihe taas on tuloillaan / nyt päällä jolloin Selby on erittäin vaikeasti lyötävissä, vastus ei Waldenista ainakaan pahemmin vaikene joten uskon että Selby jatkaa tässä ottelussa vakuuttavaa menoaan German Mastersin finaali kiiltäen silmissään. Uskon että Maailmanlistan 1. Selby todistaa taas miksi ansaitusti on jo todella pitkän aikaa tuolla paikalla ollut ja voittaa Gilbertin arviolta 5-2 luvuin tässä ottelussa. Mikään ei puolla Gilbertiä tähän otteluun tultaessa eivätkä tälläiset edes vähän pidemmät Best of 9 ottelut auta asiaa  kyllä yhtään, Gilbert on ottanut pataan huonommiltakin pelaajilta viime aikoina todella pahasti ja kun nyt on vastassa Selbyn kaltainen pelaaja niin kaiken täytyy kyllä onnistua jos tuon 3 freimiä aikoo edes Selbyltä saada. 2018 vuonna Gilbert ja Selby kohtasivat kertaalleen Selbyn voittaessa 5-1 luvuin ja uskon että lähelle niitä lukemia päästään tänäänkin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ligue 2 / Ranska

Sochaux - Clermont

Valinta / Clermont -0.25 / @1.83 Bet365

Klo / 21.00

Aloitetaan uusi kuukausi Ligue 2:sella.

Clermont on sarjan viides ja taistelee nousupaikoista. Joukkueella on erittäin hyvä vire päällä. 10 edellisestä pelistä joukkue on onnistunut voittamaan 6, pelaamaan tasan 3 sekä yksi vierastappio sarjan kolmantena olevaa Paris FC:tä vastaan. Joulutauolta joukkue palasi voittaen kaksi peliä, joista toinen oli vieraspeli sarjakärkeä Metzia vastaan. Viimekierroksella joukkue taas pelasi 0-0 tasurin sijalla 7. olevaa Le Havrea vastaan.

Sochaux taas puolestaan taistelee sarjasäilymisestä, joten molemmilla joukkueilla on motivaattorinsa. Sochaux on kuitenkin tasoltaan paljon Clermontia perässä ja se näkyy sarjataulukkoa katsoessa. Joukkue palasi joulutauolta pelaten tasurin sekä häviten kaksi peliä. Viimekaudella Clermont kaatoi kotijoukkueen 3-1 ja tällä kaudella kotonaan 1-0. Tällä kertoimella Clermonttia siis kokeiluun

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Ligue 2 / Ranska

Paris FC - Orleans

Valinta / Yli 1.5 maalia / @1.65 Unibet

Klo / 21.00

Toinen kohde vielä tämänpäiväisiin Ligue 2 peleihin.

Orleans on sarjan toiseksi eniten keskimäärin maaleja per ottelu nähty joukkue ja joukkueen peleissä nähdään keskimäärin 2.7 maalia. Paris Fc:n peleissä taas ollan nähty reilusti sarjan vähiten maaleja per peli, kun keskiarvo on vain 1.5 maalia per peli. 1.65 kerroin on silti liian suuri yli 1.5 maalille, joten otetaan se lapulle. Tästä tulee todennäköisesti erittäin mielenkiintoinen ottelu. Aikaisemmin tällä kaudella Orleans nöyryytti Paris Fc:tä kotonaan 4-0 ja nyt on mahdollisesti Paris Fc:n takaisinmaksun aika

Paris Fc on kuitenkin sarjan kolmanten kun taas Orleans vasta sijalla 12. Paris Fc saa tänään myös kotiedun.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

HPK - Pelicans

Vihje: Alle 5.5 maalia

Kerroin: 1.70

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 18:30

- Sarjan kaksi kuumaa joukkuetta kohtaa Hämeenlinnassa kun HPK isännöi Pelicansia. Molempien otteluissa ollaan viime aikoina isketty paljon maaleja mutta hyvin puolustaa molemmat osaavat silti. Odotan tästä kamppailusta erittäin tasaista joka ratkeaa luultavimmin erikoistilannepelaamiseen. Molemmilta joukkueilta löytyy tasaisen hyvät viisikot toisiaan vastaan ja ei olisi yllätys jos päädyttäisiin Hämeenlinnassa vähämaaliseen otteluun, niin kuin historian valossa ollaan viimeiset kolme kohtaamista nähty.

- HPK maalilla aloittaa Antti Karjalainen 89,6% torjuntaprosentilta tältä kaudelta ja Pelicansilla aloittaa Jakub Skarek 91,9% torjuntaprosentilla tältä kaudelta.

- Odotan ottelusta tasaista vääntöä jossa ei hirveämmin maaleilla mässäillä vaan valokeilassa ovat nuoret maalivahdit Karjalainen&Skarek

- HPK:n ottelut tällä kaudella jääneet alle 5.5 maaliin 30 kertaa 45 ottelusta ja Pelicansin ottelut jääneet alle 5.5 maaliin tällä kaudella 25 kertaa 45 ottelusta joten toivotaan että sama trendi jatkuu näiden seurojen välillä Hämeenlinnan illassa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...