Jump to content

Recommended Posts

Koripallo Fiba Europe Cup klo 19:00

Albacomp Fehervar - Ironi Nes Ziona

Pelivalinta: Albacomp Fehervar -3,5

Kerroin: 1,87 Unibet

Albacomp Fehervar ja Nes Ziona kohtaavat toisensa lohkon päätöskamppailussa, jossa panoksena jatkopaikka. 

Albacomp Fehervar voitti joukkueiden aiemman keskinäisen kamppailun Israelissa selvin luvuin, joka oli pienoinen yllätys. Nes Ziona on vahva kotijoukkue ja Albacomp Fehervar pelannut heikosti vieraskentällä.

Alban otteet kotikentällä olleet sen sijaan todella vakuuttavia. Tämän kauden Fiba Europe cupissa Alba pelannut 5 kotiottelua, joista se on on voittanut jokaisen. Nes Ziona ollut sen sijaan vieraskentällä heikompi, joten Alba lähtee illan matsiin selvänä ennakkosuosikkina.

Joukkueilla ei ole suurta tasoeroa, mutta kotietu tuo Alballe selvän edun tähän todella tärkeään kamppailuun.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL

Tampa Bay Lightning - Vegas Golden Knights klo 02:30

Tampa Bay Lightning @2.00 Coolbet

Kumpikin pelasi viikonloppuna tuplapelit ja on sen jälkeen huilannut. Tampa kairasi reissulta täyden 4 pisteen potin, kun taas Vegas otti nenään vieraissa pudotuspeliviivan alapuolella majailevilta Carolinalta ja Floridalta

Tämän vedon perusteena voidaan pitää etenkin Tampan huikaisevaa ylivoimaa koko sarjassa sarjan tavalliseen tasaisuuteen nähden sekä Vegasin neljän 4! ottelun tappioputkea. 

Tampalla on 50 tarjolla olleesta kotipisteestä kasassa 40, Vegas taas on kerryttänyt vieraissa pistesaalistaan niukasti alle piste per peli tahtia. 

Tampan viihdyttävät ja taitavat pelaajat ovat etenkin kotona järjestelleet kauden aikana toinen toistaan tyylikkäämpiä maaleja. Kotiedulla tämä pitäisi olla selvä tapaus, mikäli NHL:ssä sellaisia edes on.

Kohde osuu, kun Tampa voittaa varsinaisella peliajalla

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, FA Cup

Wolves - Sherwsbury

21:45

Pelivalinta kotijoukkueen maalit yli 2.5 @ 1.98 Unibet

League onen Sherwsbury yrittää haastaa tänään Wolvesia joka on pelannut viimeaikoina oikein maallikkaasti valioliigassa. Se on voittanut viidestä viime ottelustaan kolme, kerran pelannut tasan ja kerran hävinnyt.

Sherwbury on oman sarjansa pohjasakkaa eikä missään nimessä tule tästä parista selviämään jatkoon, joukkue on lähellä tippua sarjaporrasta alemmas League Two

Edellinen kohtaaminen päättyi 2-2 näiden joukkueiden välillä mutta Wolves ei tuolloin ollut parhaimistollaan liikkeellä.

Tänään Wolves tulee marsittamaan kentälle parhaimistoa joten Sherwsbury yrittää rimpuilla vain mukana sen minkä pystyy.

Kohde menee oikein kunhan Wolves tekee vähintään kolme maalia.

 

Link to post
Share on other sites

ATP Montpellier (hard indoor)

Ernests Gulbis - Hubert Hurkarcz

Ernest Gulbis  @ 2.15 Coolbet

Alkaa 13:00

Vastakkain  maailmanlistan sijat 83. ja 73. Erinomaisen syötön omaava Latviaa edustava Gulbis lähtee otteluun kerroinasettelun mukaan hieman yllättäen altavastajaana. Mies on viime vuosina kärsinyt erinäisistä loukkaantumisista  mutta siitä huolimatta on hyvä muistaa että mies on entinen Top10 - pelaaja. Gulbis pelaa nykyään suhteellisen harvoin.  Mies otti kovia päänahkoja viime vuoden lopulla vyölleen voittaen mm. Isnerin(9.) ja Shapovalovin(25.).  Puolaa edustavan 21 -vuotiaan Hurkaczin parhaat meriitit koostuvat lähinnä Challenger -turnauksista. Mies pelasi viime vuonna yhdeksän ATP - ottelua joista voitokkaasti päättyi ainoastaan kaksi. Kunhan Gulbisin kroppaa pysyy ehjänä niin tämä veto tulee kotiin latvialaisen tulivoiman siivittämänä selvästi erin 2-0.

Link to post
Share on other sites

ATP Montpellier (hard indoor)

Thomas Berdych - Matthias Bachinger

Thomas Berdych 2-0 @ 1.60 Unibet

Alkaa 16:45

Vastakkain  maailmanlistan sijat 79. ja 142. Berdych on omimmillaan halliolosuhteissa ja kovalla alustalla. Tästä osoituksena viisi näissä olosuhteissa voitettua ATP -titteliä +150 voittoa. Mies on tämän vuoden puolella voittanut häviämättä erääkään mm. Haasen(54.) 3-0, Edmundin(29.) 3-0, Cecchinaton(19.) 2-0, Kohlschreiberin(32.) 2-0 ja Herbertin(44.) 2-0. Berdych pelasi itsensä aina finaaliin alkuvuodesta Qatarin turnauksessa. Australian avoimissa tie nousi pystyyn Nadalia(2.) vastaan puolivälierissä. Challenger -tason pelaaja Bachinger ei näissä ATP -turnauksissa juhli. Berdych nakuttaa varman 2-0 voiton. Unibetiltä markkinatoppi.

Link to post
Share on other sites

CHL finaali klo 20:00

Frölunda - RB Munchen

Pelivalinta: Frölunda

Kerroin: 1,75 Marathonbet

Frölunda ja Munchen kohtaavat CHL finaalissa. 

Finaali pelataan Göteborgissa Frölundan kotikentällä ja ottelu on loppuunmyyty, joten tunnelma on varmasti huikea. Frölunda on joukkueista materiaaliltaan selvästi vahvempi ja Munchenin menestys on ollut pitkälti loistavan maalivahtipelin ansiota. Aus Den Birken ollut maalilla todella hyvä.

Munchen ollut selvästi heikompi joukkue vieraskentällä, kuin kotikentällä, joten haastava ottelu on Munchenilla edessä. 

Frölunda menestynyt aiemmilla kausilla hyvin CHL:ssä ja Frölunda voitti mestaruudet vuosina 2016 ja 2017.

Frölundalla kulkenut hyvin myös SHL:ssä, joten joukkue on hyvässä vireessä ja ottaa todennäköisesti tästä kolmannen CHL voiton. 

Link to post
Share on other sites

Snooker, World Grand Prix

Jack Lisowski - Junhui Ding

Vihje: Junhui Ding 

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 22:00

- World Grand Prix 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 16. Jack Lisowksi ja Maailmanlistan 8. Junhui Ding. Molemmat pelaajat pelasivat tuossa viime turnauksessa eli German Mastersissa ja sama mies eli Duane Jones tiputti molemmat, ensin Lisowskin 1/16 finaalissa ja sitten lopulta puolivälierissä Dingin. Junhui Ding on tässä viime kuukausina suorittanut paremmin ja varmemmin varsinkin kun otetaan huomioon tuo The Mastersin keskinäinen kohtaaminen joka päättyi Dingille murskaluvuin 6-1. Jack Lisowski pelasi hyvin tuossa Champions Leaguessa mutta muuten isommissa turnauksissa on kulkenut kyllä hyvin kehnosti.  Ding puolestaan pääsi esim. tuossa The Mastersissa välieriin ja German Mastersissa puolivälieriin. Ding on nyt aavistuksen paremmassa vireessä kun Lisowski ja myös henkinen etu on Dingillä tähän otteluun tultaessa tuon viime kohtaamisen 6-1 voiton myötä. Junhui Ding nappaa tästä ottelusta voiton rutiinilla ja lähettää Lisowskin jälleen ensimmäisellä kierroksella pois turnauksesta. Sen verran paremmin on Dingin safety pelaaminen ja breikin teko viime otteluissa onnistunut kuin Lisowksilla että hänen täytyy olla tässä kyllä lähellä voittoa, vaikka Lisowski tunnetaankin erinomaisena pussittajana, päivän vire ja kunto ratkaisevat voiton Dingille tänään.

Link to post
Share on other sites

Pohjois-Irlanti:NIFL Premiership jalkapallo klo.21:45

Newry City  Newry City - Glentoran  Glentoran

2.pa o1.5 @2.20 WilliamHill

Laitetaas pitkäsaikaa tipulia ja Pohjois-Irlannista otan testiin tähänotteluun jälkipuoliskolla väh.2 osumaa.Newry City,jonka sijoitus on taulukossa 11 lähtee kotonaan  ainakin yrittämään katkaisemaan 7 ottelunmittaista tappioputkeaan.Vastustaja Glentora on paripykälää ylempänä taulukossa.Glentoralla ollut myös huonoa menoa ja mm.10 ottelun tappioputki katkesi muutamakierros sitten.Joukkueitten edellisestä kohtaamisesta ei ole aikaa ku rapiat 2viikkoa ja sillon Glentora oli kotikentällään vahvempi 2-1.Glentora on nytkin suosikki ja kyllähän sillä parempi jengi on,mutta kotonaan Newrylle täytyy antaa se yllätys mahdollisuus.Newryn ongelmahan on ollut maalintekeminen,kun vastaavasti omissa on soinut kiitettävästi.Newry on 3 edellisessä kotipelissään jäänyt ilman maalia niin eiköhän se olisi jo aika ja ainakin kotonaan sen luulisi olevan helpompaa.Glentoran peleissä on tapana jos ei jokaisessa ni useasti mätetty hyvin maaleja.Viimeottelussaan sarjakärki Linfieldia vastaan vieraissa Glentoran teki 2 osumaa häviten kuiteskin 4-2.Newryn puolustus vaikuttas heppoiselta ja Glentoralla on mahdollisuus,jos peli lähtee rullaa tänään iskeä jokunen osuma ja nytten niitä vaadittais 2.puokilla vedonosumiseen.

Link to post
Share on other sites

Snooker, World Grand Prix

Judd Trump - Stuart Carrington

Vihje: Judd Trump -2.5

Kerroin: 2.08

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 21:00

- World Grand Prix 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 5. Judd Trump ja Maailmanlistan 40. Stuart Carrington. Judd Trump on tällä hetkellä ehdottomasti snooker maailman kovin nimi, sen verran vakuuttavaa on Trumpin pelaaminen ollut viime kuukausina ja tuo The Mastersin vakuuttava voitto Ronnie O'Sullivanista 10-4 luvuin jos mikä todistaa sen. German Mastersissa Trumpin peli kulki kaksi ottelua erinomaisesti ja nähtiin tuttua Trumppia, kuitenkin Maguirelle häviö oli pienoinen yllätys mutta se Trumpille suodaan, sen verran loistavia otteita on viime kuukausina Judd Trump esittänyt. Trump on kehittynyt valtavasti pelaajana myös mielestäni viime kuukausien aikana vaikka snooker uraa toki hänelläkin on allaan runsaasti. Trump tunnetaan yhtenä parhaimmista pussittajista ja breikin tekijöistä mutta myös itsevarmuus. eräänlainen paineettomuus ja kiven kontrollointi on ollut viime kuukausina erittäin hyvää Trumpilla. Stuart Carrington puolestaan ei ole kuin harjoitellut tämän vuoden puolella vielä, yhtään ottelua hän ei ole siis pelannut ja uskon että se näkyy tänään. Carrington on parhaana päivänään hyvä pelaaja mutta muuten hän on tälläinen 'peruspelaajana' niin kuin Ranking sijoituskin kertoo, tasaisuutta ei oikein löydy että välillä tulee huippu hyviä otteita nähtyä hyviä pelaajia vastaan mutta sitten selvästi heikommille hävitään suurin luvuin.  Best Of 7 kaavalla pelataan josta useimmiten on 'heikommalle' hyötyä kun ottelu on niin lyhyt mutta kyllä Trump osaa näitä vähän lyhyempiäkin otteluita pelata kuten nähtiin miesten kohtaamisesssa tuossa marraskuussa kun Trump voitti Carringtonin 4-0 luvuin. Uskon että Trump ei ota toista tappiotaan putkeen vaan palaa takaisin voittojen tielle Carringtonin kustannuksella ja näyttää miksi juuri hän on tällä hetkellä paras snookerin pelaaja, Trump voittaa ottelun 4-0/4-1 luvuin ja jatkaa turnausta eteenpäin tämän alkulämmittely ottelun jälkeen.

Link to post
Share on other sites

Tennis ATP, Montpellier 

Benoit Paire - Evgeny Donskoy 

Vihje: Yli 9.5 peliä 1. erässä

Kerroin: 1.76

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 20:00

- Montpellierin kovan kentän turnaus on edennyt 1/16 finaali vaiheeseen jossa kohtaavat ATP Rankingin 58. Paire ja ATP Rankingin 96. Donskoy. Lähdetään hakemaan ottelun avauserään paljon pelejä sillä nämä herrat omaavat erinomaiset syötöt ja siitä syystä johtuen pelaavatkin suhteellisen usein tiebreikkejä otteluissaan. Molemmat pelaajat ovat viime aikoina pelanneet ihan hyvin, etenkin Paire joka sai Australian Openissa kaksi erää Thiemiltä voitettua, muutenkin on 'tukkajumala' Pairella peli kulkenut hiuksien värin vaihtuvuudesta huolimatta. Evgeny Donskoy on pelannut aavistuksen vähemmän tänä vuonna tennistä kuin Paire mutta on osoittanut otteluissaan olevansa hyvällä peli päällä myös hänkin. Kumpikaan pelaaja ei ole syöttöjen vastaanotossa mitenkään erikoinen joten uskon että erittäin hyvin ja kovaa syöttävät pelaajat kun tässä kohtaavat niin molemmat saavat avauserässä pidettyä syöttöään.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...