Jump to content

Recommended Posts

Esports, League Of Legends LCS

Flyquest - Team Liquid

Vihje: Map 1 both teams to slay a dragon

Kerroin: 1.71

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 01:00

Uskon tästä pelistä vauhdikasta ja pitkää jossa noita objektiiveja haetaan hyvä määrä. Uskon että pelissä tapetaan tuo perus 4-5 dragonia jolloin hyvin todennäköisesti molemmat joukkueet ainakin sen yhden dragonin tappaa. Molemmille joukkueille tärkeä ottelu ja hyvin todennäköisesti objektiivit ovat hyvin tärkeässä osassa. Team Liquid luonnollisesti lähtee otteluun suurena suosikkina mutta kun objektiiveja tradetaan niin Flyquest pystynee hyvin yhden dragonin tappamaan ja venyttämään ottelua päälle 30 minuutin. Liquid aloittanut tämän splitin erinomaisesti ja on aina kuulunut NA kärkijoukkueisiin, silti uskon että Flyquest pystyy jonkin verran suurta ja mahtavaa liquidia vastaan pistämään hanttiin että he tuon yhden dragonin saavat myös tapettua mistä tarjotaan hyvää kerrointa tähän otteluun.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends LCS

Golden Guardians - Optic Gaming

Vihje: Map 1 both teams to slay a dragon

Kerroin: 1.55

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 04:00

Samalla kaavalla haetaan tähän NA LCS otteluun kun yllä olevaan ^ tärkeä ottelu molemmille joukkueille ja ennakkoon hyvin tasainen ottelu tulossa Golden Guardiansin ja Optic Gamingin välille, uskon että ratkaisua saadaan hakea tovikin tässä ottelussa että ainakin tuon yli 35 minuutin päästään jolloin ehditään ottelussa tappaa se 4-5 dragonia, molempien pitäisi suht koht helposti onnistua tässä tasaisessa väännössä noita nappaamaan itselleen, sillä sen verran on viime otteluissa pelanneet niin Golden Guardiansin kuin myös Optic Gaminging junglerit, ja koittaneet parhaansa mukaan kantaa joukkuettaan. Tarjotaan hiukan turhan kovaa kerrointa mielestäni tähän kohteeseen ja sopii erinomaisesti isompiin rekkoihin kertoimennostattajaksi mukaan. 

Link to post
Share on other sites

Yhdistetty Lahti klo 12:00

Voittaja

Pelivalinta: Itävalta 1 (Denifl/Seidl) 

Kerroin: 2,90 Coolbet

Lahdessa kisataan yhdistetyn joukkuesprintti ja suurimmat ennakkosuosikit ovat Japani 1 ja Itävalta 1. Nämä joukkueet tekevät todennäköisesti mäkiosuudella niin suuren eron muihin joukkueisiin, että takaa on lähes mahdotonta saada näitä joukkueita kiinni. 

Japanilla kisaa Wataben veljekset, jotka ovat olleet harjoituksissa ja varakilpailussa hyvässä vireessä mäessä. Yoshito Watabe on ladulla selvästi heikompi kuin Akito, joten vaikka Itävalta jäisi mäessä Japanin taakse niin pieni ero on mahdollista ottaa kiinni. 

Itävallalla melko tasainen joukkue Denifl/Seidl, joista molemmat ovat vahvoja mäkimiehiä. Ladulla molemmat ovat hieman heikompia, mutta erot ovat todennäköisesti niin suuria hiihto-osuudelle lähdettäessä, että takaa on vaikea nousta kärkitaistoon mukaan. 

Muita mahdollisia menestyjiä ovat Norja 1, Norja 2 sekä Suomi 1. Norjan molemmissa joukkueissa toinen urheilija on hyvä hiihtäjä ja toinen hieman heikompi, eli tuskin ladulla saavat merkittävää eroa kiinni. Suomen joukkue on vahva ladulla, mutta hyppyvire ollut vaisu, joten ero tulee olemaan suuri hiihto-osuudelle lähdettäessä. 

Luotan Denifl/Seidl parin vahvaan mäkikuntoon ja jos Japani ei onnistu mäessä huipputasolla niin Itävallalla on hyvät mahdollisuudet voittoon. 

Link to post
Share on other sites

Eht,

suomi - tsekki

pelivalinta: tsekki @2.55 betsafe

13:00

tsekillä on erittäin vahva joukkue ja mukana on tsekin liigan parhaita. Hyökkäsvoimaa tsekillä löytyy ja ainakin paperilla tsekki näyttää minun silmin jopa paremmalta joukkueelta.

Lähdetään siis hakemaan tsekille ekaa voittoa suomesta tämän kauden eht:ltä.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Stoke - West Bromwich

Valinta / BTTS Yes / @1.80

Klo / 19.30

Lorient otti eilen vierasvoiton Grenoblesta ja lopuksi sai jopa kahden kerrointa siitä. Tänään vihjeeksi Championshippia englannista.

Stoke ja West Bromwich molemmat viimekauden putoajajoukkueita. West Bromwich taistelee vielä noususta ja on sarjan neljäs tällä hetkellä. Stoke sen sijaan on sijalla 15 ja joukkueen kausi on menyt penkin alle. Wst Bromwich on edellisessä viidessä pelissä tehnyt 7 maalia, mutta myös päästänyt 7. Stoke ei taas ole tehnyt edeliseen kahteen peliin maalia, mutta tänään uskon kotijoukkueelta sellaisen nähtävän. West Bromwich on päästänyt sarjan top7 tiimeistä eniten maaleja Norwichin jälkeen ja viimekierroksella Middlesbrough heilutti joukkueen verkkoja kolmesti. Stoke saa tänään sen kuuluisan kotiedun ja onkin jäänyt tällä kaudella vain 4/15 pelistään nollille. Syksyn puolella joukkueet kohtasivat West Bromwichin kotona, jolloin peli päättyi 2-1 Bromille. Viimekaudella Valioliigassa joukkueet myös kohtasivat kahdesti ja molemmilla kerroilla molemmat joukkueet tekivät maalin.

West Bromwich lähtee otteluun selvästi vahvempana joukkueena, mutta puolustus on vuotanut viimeaikoina ja Stoke saa kotiedun. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

League One / Englanti

Oxford Utd - Sunderland

Valinta / BTTS Yes / @2.02 Unibet

Klo / 17.00

Toinen vihje vielä yhtä sarjatasoa alempaa, joka alkaa hetken kuluttua

Sunderland tippui kahdesti putkeen, mutta tällä kaudella nousupaikka Championshippiin näyttää realistiselta tällä kaudella. Joukkue on ehdottomasti yksi sarjan parhaista ja hyvänä päivänä sarjan paras. Joukkue on tällä hetkellä sarjan neljäntenä, mutta pelannut 2-3 peliä muita vähemmän. Oxford taas taistelee sarjasta säilymisestä, mutta voitolla voi jopa nousta neljä sijaa ylemmäs pois pudotussijoilta. Molemmat joukkuet lähtevät erittäin motivoituneina siis otteluina. Joukkue on pelannut edelliset neljä ottelua hyvin ja voitti jopa kolmossijalla olevan Portsmouhtin kotonaan 2-1. Joukkue on tehnyt edelliseen neljään otteluun 6 maalia ja tänäänkin uskon vähintään yhden maalin kotijoukkueen tekevän. Sunderland on silti tasoltaan huomattavasti Oxfordia edellä enkä usko että sarjan pohjalla oleva Oxford kykenee pitää Sunderlandin tänään nollilla. Molempien maalista tarjotaan päälle kahden kerrointa, joka kelpaa lapulle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL klo 21:00

Ottawa Senators - Winnipeg Jets

Pelivalinta: Winnipeg Jets

Kerroin: 2,00 Unibet

Ottawa itäisessä konfrenssissa jumbosijalla ja Winnipeg läntisen konfrenssin toisella sijalla. 

Winnipeg materiaaliltaan todella paljon vahvempi kuin Ottawa ja vieraskentälläkin Winnipeg selvä ennakkosuosikki. Ottawa ollut viime aikoina huonossa vireessä, vaikka pystyikin Anaheimin voittamaan viime ottelussa. 

Winnipeg hävinnyt kaksi viimeistä ottelua, joten tänään tärkeää ottaa voitto. Winnipegin vahvuudet hyökkäyspääsä ja kun Ottawan puolustuspeli heikkoa niin Winnipeg tulee iskemään monta maalia. 

Winnipeg voittanut 6 viimeistä keskinäistä ottelua ja todennäköisesti Winnipeg nappaa voiton tänäänkin. 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Juan Heraldez - Eddie Ramirez

Heraldez by KO, TKO or DQ, betfair, @2.70

Klo: 03:00

 

Ramirez on viime otteluissaan näyttänyt yksinkertaisesti huonolta, saldona ensimmäisen erän tyrmäystappio Antonio DeMarcolle ja selvä pistetappio Argenis Mendezille. DeMarcolle häviämisen vielä ymmärtää, koska kyseessä on vielä suhteellisen hyvätasoinen konkari mutta Mendez olisi pitänyt voittaa. Ramirez kävi tuossa ottelussa kanveesissa lukuisia kertoja ja joku muu tuomari olisi keskeyttänyt matsin parissakin kohtaa. Heraldez on toistaiseksi voittamaton (15 voittoa, 9 tyrmäyksellä) Mayweatherin tiimiin kuuluva lupaus ja kiistatta Mendeziä kovempi tekijä. Kaksikon viimeaikaisten otteiden ero on ollut kuin yöllä ja päivällä ja kahden peräkkäisen pahan tappion jälkeen Ramirez on jälleen astumassa kehään kovatasoiseen otteluun, mikä herättää kaikkea muuta kuin luottamusta.

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Alberto Machado - Andrew Cancio

Voittoeräryhmä #2: Machado - Rounds 7-12, Unibet, @3.20

Klo: 06:00

 

Hyvästä tyrmäysprosentistaan (81 %) huolimatta en pidä Machadoa kaikkein kovakätisimpänä painoluokassaan. Vaikka hän lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina niin luulen Cancion osoittautuvan yllättävän tasokkaaksi vastustajaksi. Häneltä löytyy vain yksi tyrmäystappio uraltaan kolme vuotta sitten korkeasti rankattua Joseph Diazia vastaan. Tuolloinkaan Cancio ei muuten ollut suurissakaan vaikeuksissa, vaan matsi keskeytettiin nenänvarteen tulleen haavan takia yhdeksännessä erässä. Eräoverit kiinnostaisi eniten tähän otteluun, mutta tarjolla on vaan alhaista lineä 4.5 pienillä 1.40-1.50 kertoimilla. Tuota vastoin Machadon tyrmäys ottelun jälkipuoliskolla unkan 3.20 kertoimella tuntuu melko hyvältä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
    • Mlb, baseball Marlins - Pirates Vihje : Marlins ml 1,77@ Coolbet 22:10 Pirates on mielestäni ihan ok joukkue täällä kaudella mutta ei mikään maailman huippu, toki suht nuori joukkue, mutta en usko heidän menestykseen tällä kaudella. Tämä avaus peli on paperilla ainakin pedattu kyllä Marlinssille. Marlinssin aloittava syöttöjä ollut aika hyvä Piratesia vastaan ja uskoisin että tämä sama jatkuu. 
×
×
  • Create New...