Jump to content

Recommended Posts

Parisprintti Lahti 12:30

Semifinaali 2 H2H

Sveitsi - Norja 2

Pelivalinta: Norja 2

Kerroin: 1,52 Coolbet

Norja 2:lle tarjolla hyvää kerrointa Sveitsiä vastaan parisprintin semifinaaliin. 

Norja 2 joukkueessa hiihtää Svendsen ja Eide, jotka ovat molemmat hyviä sprintissä. Molemmilla myös perinteinen sujuu hyvin ja näin ollen odotan Norjan pääsevän finaaliin ja olevan n. 5-7 sijoilla. 

Sveitsin joukkueessa hiihtää Van der Graaff ja Faendrich. Viime parisprintti meni tällä parilla pieleen, sillä sijoitus oli kaukana toivotusta. Sveitsiläiset ovat vahvoja sprinttereitä, mutta hiihtotyylin ollessa perinteinen, sveitsiläiset ovat todella paljon heikompia. Sveitsi tulee todennäköisesti jo semifinaalissa jäämään kärkiryhmästä jälkeen ja finaalipaikkakin on epävarma. 

Norja 2 lähtee semifinaaliin selvänä ennakkosuosikkina Sveitsiä vastaan ja Norja 2 on 1,52 kertoimella hyvä pelivalinta. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

Dorothea Wierer - Kaisa Mäkäräinen

Valinta: Wierer, Marathonbet, @1.909

Klo: 23:45

 

Hyvin menneen Italian viikonlopun jälkeen Mäkäräinen lipsui viime torstaina taas huonoon ammuntaan ampuessaan kuusi sakkoa ja ollessaan lopulta sijalla 48. Wiererillä oli myös ohikisa kolmella sakolla ja sijoituksen ollessa 22., mikä on hänelle kauden toiseksi huonoin sijoitus. Joka tapauksessa Wierer on yhä porukan parhaimpia ja ampumapaikalla onnistuessaan aina voittotaistossa mukana. Mäkäräisellä sama homma, mutta tämän kaksikon ero ampumapaikalla on ollut tällä kaudella selvä, Wiererin tarkkuus 89 % ja Mäkäräisen 79 %. Uskon italialaisen olevan tänään taas kova, Mäksyn yllä vallitsee jälleen epävarmuus.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

5c6027587f321_NHLlogo.png.a4196a52895586e60f932dc3df1f03bf.png

NYRangers.png.d705d25b859709c30367142e798da097.png NY Rangers Vs. Toronto Toronto.png.c57f62e777d1a93461717c25a147d3a7.png

Vihje: NY Rangers ML

Kerroin: 2.500

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 02:00

 

Lyödään nyt ensialkuun heti fakta pöytään: Toronto on NHL:n parhaita joukkueita kun NY Rangers on NHL:n heikoimpia joukkueita. Tässä on lähtökohta, jota kuitenkin useat eri seikat tasoittavat yön ottelussa, jonka vuoksi NY Rangers on mielestäni herkullinen pelikohde.

Ensimmäinen asia, josta lähden Torontoa rokottamaan on eilinen Montreal ottelu. NY Rangers pelasi viimeisen ottelunsa 8.2. kotonansa ja on saanut otteluista yhden illan levon. Toronto pelasi eilen jatkoille asti Montrealin kanssa joka varmasti näkyy joukkueen vireystilassa tänään. Keskisuurta etua Rangersille tästä.

Toinen Toronton voiton todennäköisyyttä tiputtava seikka on motivaatio. Ei ole mikään iso uutinen, että huippujoukkueet eivät täysin motivoidu vieraissa heikompiansa vastaan. Olen ollut näkevinäni sitä Torontolla jo aiemmin tällä kaudella. Kun otetaan vielä huomioon, että eilinen ottelu oli Montrealia vastaan, joka on Kanadan puolella järjettömän iso match up, niin tänään voi hyvin olla pientä Let Downia Toronton puolella. Pientä plussaa NY Rangersin suuntaan siis tästäkin.

Kolmas seikka on maalivahdit. Torontolla eilen häkissä 1. MV Frederik Andersen ja tänään mitä luultavimmin Garret Sparks. 2. maalivahdit ovat todella mielenkiintoinen case noin ylipäätään. Yleensä 2. maalivahdit pelaavat paljon vähemmän otteluita kuin 1. maalivahdit (Ei rasitusta otteluun lähdettäessä) ja usein myös heikompia joukkueita vastaan (Ainakin yläpään joukkueissa). Näiden kahden merkittävän asian tuloksena 2. maalivahtien tilastot ovat yleensä täysin 1. maalivahdin veroiset (Esim. Winnipegilla Hellebuyck-Brossoit). Torontossa näin ei kuitenkaan ole vaan Sparks torjuu Andersenia huonommilla tilastoilla ja pidän Sparksia jonkin verrankin Andersenia huonompana maalivahtina. NY Rangersille siis keskisuurta etua myös tästä.

Neljäs seikka on ihan puhtaasti NHL:n tilastollinen kotietu joka syntyy monen asian summana eikä ole yhtäkään hyvää syytä, jonka vuoksi tätä seikkaa ei tulisi ottelussa ottaa huomioon. Sellainen 6% lisää Rangersin voiton todennäköisyydelle tästä.

Kun tuohon perusvoimalukuarvioon aletaan näitä asioita summaamaan, saadaan epätasaiselta kuulostavasta ottelusta oikeastaan hyvinkin tasainen. Oma arvioni NY Rangersin voitolle on 46%, joka vastaa rajakerrointa 2.174. Bet365:n @2.50 on siis omissa arvioissani räikeä ylikerroin ja ensi yön herkullisin kohde.

Useimmat vedonlyöntiyhtiöt peesaavat Pinnaclen kertoimia näissä, mutta Pinnacle ei ole vielä avannut kohdetta, jota pidän yhtenä syynä tähän kertoimeen. Vahvasti uskon kertoimen tulevan alaspäin kun Pinnacle kohteen avaa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Bundesliiga / Saksa

Werder Bremen - Augsburg

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä  @ 1.65 Bethard

Alkaa 16:30

Joukkeiden kymmenestä viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta yhdeksässä nähtiin molempien joukkeiden maali . Kaikissa noissa kymmenessä ottelussa tehtiin myös yli 2.5 maalia. Bremenin kuudessa viimeisessä kotiottelussa nähtiin molempien joukkeiden maalaavan. Bremen on tällä kaudella kotiotteluissaan tehnyt keskimäärin 1.7 maalia. Omissa on soinut kotistadionilla keskimäärin. 1.8 kertaa . Augsburgin vastaavat lukemat vieraissa ovat 1.25 ja 1.5. Tilastojen valossa tänäänkin tullaan näkemään maaleja. Bremen voittaa ottelun lukemin 2-1. Bethardilta markkinatoppi.

Edit \\ 4-0

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

nhl 19:30

nashville - st louis

pelivalinta: nashville @ 2.08 coolbet

neljäs kohtaaminen tälle kaudelle.

eilen joukkueet kohtasivat ja st louis nappasi 3-2 voiton kotonaan, tänään pelataan puolestaan Nashvillen kotiluolassa joten se on revanssin paikka kotijoukkueella. Blues on vienyt kaksi edellistä kohtaamista tällä kaudella ja Nashville on voittanut yhden.

Myös kauden alkupuoliskolla joukkueet kohtasivat peräkkäin toisensa, tuolloin pelattiin ensin Nashvillen kotona ja parin päivän päästä kohdattiin uudestaan st louisissa. 

St louis on pelannut vahvasti viime aikoina ja se on viiden ottelun voittoputkessa, vieraissa se on voittanut neljä ottelua peräkkäin. 

Nashville puolestaan on voittanut 3/5 viime pelistään, kotona puolestaan se on voittanut 2/5 viime pelistä ja se on voittanut kaksi viimeisintä kotiotteluaan.

Nashville on lännen viidenneksi paras kotijoukkue ja st louis on puolestaan kuudenneksi paras vierasjoukkue.

Tiukka ottelu luvassa ja maalivahtipeli nousee tänään ratkaisevaan rooliin. Tänään luultavasti maaleilla alottavat Saros ja Allen. St louisin Binnington on pelannut jo Seitsemän peliä putkeen joten oletan, että epävarma Allen torjuu tänään. Rinne ei ollut eilen omalla tasollaan joten Saros aloittanee tänään.

Predators nappaa voiton tänään paremman veskaripelin ansiosta.

 

 

 

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ligue 1 / Ranska

Guingamp - Lille

Valinta / Lille / @2.28 Betsafe

Klo / 18.00

Sunderland ja Oxford onnistuivat molemmat eilen maalinteossa, mutta Stoke jäi nollille, joka kusi toisen lapun. Tänään taas palataan Ranskan sarjoihin ja ligue 1:een jossa Lille ja Guingam kohtaavat.

Lillen kerroin vaikutti aluksi liian hyvältä ja näin suurta kerrointa ei Lillelle kuuluisi antaa. Joukkue on täysin kunnossa lukuunottamatta puolustaja Adama Soumaoroa. Lille on sarjan toisena ja mitä luultavammin tulee pysymään kakkossijalla koko loppukauden. Lille yllätti positiivisesti tällä kaudella ja joukkue on pelannut ottelusta toiseen erittäin hyvin vaikka alkukauden jälkeen uskoin joukkueen tippuvan pari sijaa alemmas. Joukkueella kulkee sekä koti että vieraspelit ja joukkue onkin voittanut jokaisen edellisestä neljästä vieraspelistä mukaanlukien voitot Montpellieristä sekä Marseillesta.

Guingamp on sarjan pohjalla ja joukkueen on varmasti vaikea löytää motivaatiota. Edellisottelun joukkue hävisi Reimsille 1-0, mutta tätä edellinen ottelu oli nöyryyttävä 9-0 häviö PSG:lle. Joukkue on aivan syystä sarjan hännillä enkä usko joukkueen sieltä nousevan. 11 kotipelistään joukkue on voittanut vain yhden tällä kaudella eikä tänään tuskin tulla näkemään toista. Lille voitti joukkueen syksyllä kotonan 3-0 ja tänään uskon vieraiden nappaavan myös kolme pistettä mukaansa. Betsafen tarjoama 2.28 kerroin kelpaa loistavasti.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL

Boston Bruins - Colorado Avalanche

Patrice Bergeron laukaukset maalia kohti yli 3.5 (mukaan lukien lisäaika)  @ 2.10 Unibet

Alkaa 22:00

Bergeronin laukaukset kuudessa viimeisessä ottelussa 7-6-4-4-3-6.  Bruinsin ykkössentterin laidoilla pelaavat Brad Marchand ja Danton Heinen . Mies pelaa luonnollisesti myös joukkueen YV1:n keskushyökkääjänä. Laukauksia ja peliaikaa miehelle on ottelua kohden  kertynyt keskimäärin 3.46 sekä 18:50. Bergeron on laukonut pirteästi viime otteluissa joten tuossa @ 2.10 tuntuisi olevan hiukan ilmaa. Bethardilla vastaavalle vedolle tarjotaan kerrointa 1.83. Coloradon maalissa aloittanee kolmen ottelun tappioputkessa oleva saksalaisveska Philippe Grubauer. Mies on päästänyt noissa kolmessa ottelussa taakseen yhteensä 16 kiekkoa joten eiköhän Bruins tule toimittamaan tänä iltana yhteistuumin runsaasti lättyä Avalanchen maalille.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo La Liga

Athletic Bilbao - FC Barcelona 21.45

FC Barcelona @1.82 Coolbet

Kyseinen kohde vaatii nopeaa reagointia, kokoonpanot julkaistaan aivan juuri mutta barcan ig storystä pystyi jo näkemään että messin päivän varusteisiin kuuluu kapteeninnauha, joten hän on avauskokoonpanossa. Muutenkaan Barcalla ei ole akuuttia tarvetta kierrätykselle sillä pelaavat Mestarien Liigaa vasta 10 päivän päästä. 

Link to post
Share on other sites

NHL klo 22:00

Boston - Colorado

Pelivalinta: Yli 5,5 maalia

Kerroin: 1,72 Unibet

Colorado ollut viime aikoina heikossa vireessä. Coloradon puolustus ja maalivahtipeli ollut heikkoa ja siitä syystä Colorado on 6 ottelun tappioputkessa. 

Boston on vahva kotijoukkue ja Boston pystyy hyvin Coloradoa vastaan tekemään vähintään 4 maalia. Coloradolla myös vahva hyökkäys, joten eiköhän Coloradokin muutamia maaleja tee. 

Molemmat pelanneet melko runsasmaalisia kamppailuita viime aikoina ja uskon, että tässäkin matsissa nähdään vähintään 6 maalia. 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Ray Beltran - Hiroki Okada

Menee tuomariäänestykseen, Ei, Unibet, @2.90

Klo: 02:30

 

37-vuotias kokenut Beltran lähtee ensi yönä testaamaan itseään toistaiseksi voittamatonta Japanin Okadaa vastaan. Kummankin edellinen ottelu sujui alavireisesti, Beltran hävisi selvästi Puerto Ricon Jose Pedrazalle heikon esityksen jälkeen, Okada taasen tuskaili nihkeän voiton Cristian Rafael Coriasta, josta etukäteen odotettiin selvää voittoa Okadalle. Parhaimmillaan Okada näytti todella hyvältä tuossa ottelussa, mutta välillä oli lähes tyrmäystappion partaalla ja viimeisessä erässä Coria käytti japanilaista kanveesissakin. Beltran on yön ottelussa selvähkö ennakkosuosikki, mutta hänen uransa alkaa olla loppusuoralla ja tässä vaiheessa hyppy yhtä painoluokkaa ylemmäs ei välttämättä onnistu odotetusti. Mielestäni tämä tulee olemaan tasainen ottelu ja kallistun oikeastaan hieman japanilaisen puoleen. Molemmilla on kuitenkin tässä hyvät mahdollisuudet tyrmäykseen ja unkalla on tähän kelpo kerrointa tarjolla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...