Jump to content

Recommended Posts

5c60511cba31e_NHLlogo.png.e86ccd57ae162c1ce8618b281c1bf952.png

Caps.png.faeda57574488c56855a102edfcee40c.png Washington Vs. Los Angeles LAKings.PNG.3f338afaf9ce8582dacce482608324c1.PNG

Vihje: Los Angeles Kings ML

Kerroin: 3.30

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 02:00

 

Washington Capitals on koko kauden otannalla napsinut pisteitä 1,22 pistettä per ottelu mutta viimeisen 20 ottelun aikana vain 1,00p/peli ja vielä lyhyemmän, viimeisen 10 ottelun aikajaksolla 0,8p/peli. Tulokset ovat kulkeneet käsi kädessä pelillisten esitysten kanssa. Alkukaudesta vahva Capitals on vuoden 2019 puolella ollut keskinkertainen NHL- joukkue, jota Marathonbet tässä kohteessa yliarvostaa selkeästi. Washington ei tällä hetkellä kuulu lähellekään Stanley Cup- potentiaalilohko joukkueisiin vaan on tukevasti tippunut Haastajaryhmään.

Los Angeles Kings oli alkukaudesta koko NHL:n hidastempoisin joukkue, joka nykypäivän NHL:ssä on lähes sama asia kuin häviävä pelityyli. Voidaan kuitenkin sanoa, että tässä ottelussa kohtaavat kaksi eri suuntaan menevää joukkuetta, sillä vuosi 2019 on ollut Kingseille todella positiivinen toistaiseksi. Koko kaudella Kingseille pisteitä 0,93p/peli kun viim. 20 peliä 1,2p/peli ja viim. 10 peliä 1,4p/peli. Ei tästä nyt kuitenkaan voida vielä tehdä johtopäätöstä, että Kings olisi Capsia parempi joukkue mutta tasoero ei ole niin iso mitä voisi kuvitella.

Kingseillä on takanaan raskas vieraskiertue joka tulee kyseisessä ottelussa päätökseen. Pientä rasitusetua olen siis kääntänyt Capitalsin puoleen. Kingseiltä luultavimmin sivussa myös Jeff Carter, joka on pieni heikennys Kingsien kapeahkoon sentteriosastoon. Summa summarum Capitals on oikeutetusti selkeä suosikki otteluun, mutta Marathonbet on tässä kohtaa laittanut kertoimet pahasti vinoon. Oma arvioni Kingsien ML- vedolle 34,5%, joka vastaa rajakerrointa 2.899. Marathonbetin @3.30 kyseisellä vedolle siis mainiosti lappuun. Pinnacle availee kohteen huomenna ja Marathonbet tulee tuota kerrointa viimeistään silloin tiputtamaan.

Link to post
Share on other sites

Tennis haastaja Cherbourg klo 12:30

Ortega-Olmedo - Kolar

Pelivalinta: Ortega-Olmedo

Kerroin: 1,73 William Hill

Ortega-Olmedo kohtaa Kolarin Cherbourgin turnauksen avauskierroksella. 

Ortega-Olmedo hävisi viime turnauksessa avauskierroksen ottelunsa, mutta vastustaja oli kovaa tasoa. Nyt vastus selvästi heikompi, joten uskon Ortega-Olmedon ottavan helpon voiton. Ortega-Olmedolla on hyvät tulokset kovilta kentiltä, kun taas Kolar on selvästi parempi massakenttä pelaaja. 

Oetega-Olmedo voitti ainoan keskinäisen kamppailun tämän vuoden alussa selvästi erin 2-0. 

William Hill tarjoaa erinomaista kerrointa Ortega-Olmedon voitosta. 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

ATP New York karsinta klo 19:00

Popyrin - Schnur

Pelivalinta: Popyrin

Kerroin: 1,66 Coolbet

Popyrin kohtaa New Yorkin karsinnan toisella kierroksella Schnurin. 

Popyrin on hyvä pelaaja etenkin kovilla kentillä, sillä hänellä on hyvä syöttö. Peruslyöntipeli on myös mennyt lyhyessä ajassa paljon eteenpäin ja uskon Popyrinin nousevan rankingissa kovaa vauhtia. 

Schnur pelasi loppuvuodesta muutamissa turnauksissa hyvin ja alkukausikin lähtenyt hyvin liikkeelle. Perustasoltaan Schnur on mielestäni Popyrinia heikompi pelaaja.

Popyrin lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Dinamo Minsk - Lokomotiv Jaroslav

Pelivalinta: Lokomotiv Jaroslav -1 ah @ 1.92 Pinnacle

18:30

Yö ja päivä kohtaavat....Lokon pitäisi tämä ottelu viedä selvällä erolla sillä materiaali ja muut puollot ovat heidän hyväksi. Minks on sarjan pohjasakkaa ja joukkueiden välinen piste-ero on peräti 40p verran, Minsk on lännessä sijalla yksitoista ja Loko tosiaan kolmantena.

Loko taistelee läntisen konferenssin kolmos sijasta Jokereiden kasnsa ja sillä on yksi ottelu pelattuna enemmän mitä Jokereilla joten voitto olisi tästä ottelusta napattava jotta Narrilauma tulee myös pysymään takana. 

Loko on pelannut viime aikoina hyvää kiekkoa ja se on voittanut 8/10 viime ottelustaan sama 8/10 on myös saldo vieraissa. 

Minsk osaa kiusata vieraitaan, mutta uskoisin tauon jälkeen Lokon olevan motivoitunut voittamaan tämän kamppailun joten uskallan lähteä kokeileemaan Lokon kahden maalin voittoa.

Kohde menee oikein kunhan Loko voittaa kahdella maalilla, yhden maalin voitto = VOiD

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites

ATP New York (hard indoor)

Tennys Sandgren - Paolo Lorenzi

Tennys Sandgren -1.5 erää  @ 1.83 Betsafe

Alkaa 21:00

Vastakkain  maailmanlistan sijat 76. ja 111. Sandgren on hyvässä iskussa mistä osoituksena tammikuun puolella saavutettu Aucklandin ATP -turnauksen voitto häviämättä erääkään . Jenkkipelaaja kaatoi turnauksessa mm. Cecchinaton(19.), Mayerin(51.) ja Kohlschreiberin(32.). Sandgren viihtyy selvästi sisätiloissa pelattavissa otteluissa mistä osoituksena on uran tilasto halleista 58V - 35T. Nopeat alustat ovat myös tälle pelurille selvästi mannaa tilastolukemilla 193-117. Veteraani-ikäisen Lorenzin ATP - ranking tipahti viime vuoden aikana sijalta 43. sijalle 109. Miehen ura onkin jo selvästi  ehtoopuolella. Italialainen hävisi viime viikolla Cordobassa Guido Pellaa(50.) pikaottelun erin 2-0 (6-1, 6-3). Kotiyleisön edessä pelaava Sandgren vie ottelun helposti erin 2-0.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Sotshi - Vitjaz 

Vitjaz @3.50 Coolbet 

KLO: 18.30 

Kaikki kolme kauden aiempaa keskinäistä kohtaamista voittanut Vitjaz matkaa sotshin vieraaksi. Kyseessä on ns "kuuden pisteen peli" sillä molemmat painii pisteistä jotta pudotuspelit ovat tosiasia. Kummallakin joukkueella on alla heikko putki ennen tuota EHT breikkiä, mutta tarkemmin kun tarkastalee niin kotijoukkue Sotshi on sukeltanut vuodenvaihteen jälkeen. Joukkue on tuon jälkeen pystynyt voittamaan ainoastaan 3 ottelua. Vitjazin tilanne on toinen sillä joukkue on ottanut kovia päänahkoja vaikka edellinen peli admiralia vastaan oli luokaton. Joukkueet ovat mielestäni hyvin tasaiset ennakkoon, mutta kenties Vitjaz saa jopa paremman rosterin jalkeille tänään kuin Sotshi. Kertoimia selittänee tuo sotshin konttaaminen sekä tämä pienimuotoinen tauko. Omasta mielestäni joukkueiden ero ei ole noin suuri mitä kertoimet antaa olettaa. Pidän vieraita tässä piirun verran suosikkina ja odotan ottelusta vähämaalista. Vitjaz on siis ollut sotshille todella vaikea vastus enkä näe syytä sille miksei olisi tänäänkin. Erikoistilanteet ovat molemmille tärkeitä ja taitoa sillä saralla löytyy. Maalivahtipeli arvossaan. Ortio vs Barulin tämä luultavasti on. Jokatapauksessa Vitjaz testiin ylikertoimella. Joukkue on kuitenkin varmuudella terveempi kuin Sotshi. 

Kohde menee oikein kun Vitjaz voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

SKA Pietari - Severstal 

SKA 1.erä yli 1,5 maalia @2.75 Unibet 

KLO: 18.30 

Harvoin näkee pitarilaisia 120minuuttia kestäneessä maalittomassa putkessa.. Olisiko lie ensimmäinen kerta historiassa en tiedä. No sitä suuremmalla syyllä tähän kohteeseen. Tuskin tässä kahta sanaa on lopputulosta ajatellen vaikka seve onkin otteitaan parantanut. SKA tulee otteluun aivan varmasti sata lasissa. Joukkueella on edelleen hyvät mahdollisuudet ohittaa tseska taulukon piikkipaikalla, vaikka hetken näytti jo siltä että Moskovalaiset jyrää yksin kärjessä. Tauko on varmasti tullut tarpeeseen skaallekin siinä missä muille. Voitolla joukkue nousisi(nousee) jakamaan tuota kärkeä. Oma mielipiteeni on se että pietarilaiset lyö luun kurkkuun ja pelin pakettiin jo avauserässä. Kertaalleen tässä SKA osuu se on varma mutta kerroin tuolle kahdelle häkille on kuitenkin huikea lähtökohtiin nähden joten istuu lappuun mainiosti. YV avainsana. 

Kohde menee oikein kun SKA maalaa vähintään kahdesti avauserässä 

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Dinamo Riika - Jokerit 

Jokerit @1.90 William Hill 

KLO: 19.30 

Otetaan Hillin toppi taskuun. En millään näe tässä jakoja kotijoukkueella. Jokerit etenkin tauon jälkeen vyöryttää neljällä ketjulla vaihdosta toiseen. Siinä tulee loppuakohden esimerkiksi Maionen pojalla hiki. Riika käy väsytystaistelua tuosta pudotuspelipaikasta yhdessä Sotshin sekä Vitjazin kanssa, mutta edelliset kaksi kamppailua ei ainakaan edesauttaneet asemaa taulukossa. Slovan ja Minsk olivat parempia. Ei erityisen mairittelevia esityksiä sarjan heikoimpia vastaan tässä kohtaa kautta. Jokerit palasi voittokantaan ruman Barys-tappion jälkeen ja puolustus oli totisesti takaisin tasollaan sillä Traktor jäi nollille. 0-1 tulos ja laukaukset jokereille 17-47. Painotan että vierasjäällä vieläpä. 

Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia yhtä lukuunottamatta. Jokereiden materiaali on huomattavasti leveämpi kuin Riikan. Jokereiden peli perustuu vahvaan kiekolliseen peliin ja kovaan prässiin. Riikan ongelma tässä tulee esiin kun Jokerit voi peluuttaa tasaisemmin siinä missä Riika joutuu käskemään kentälle väsynyttä ukkoa. Yksinkertaisesti peluuttaminen on jo narreille helpompaa. 

Jokereiden taktiikka on vieläpä usein vastustajaa kuluttava eikä Riika valitettavasti rosterin puolesta pysty tähän vastaamaan. Jokerit omaa vieläpä laadukkaamman hyökkäyksen ja esimerkiksi Joensuu on mielestäni tärkeä kaveri tänään. 

Jokerit selkeää selkeämpi suosikki joten vajaan kahden kerroin maistuu. 

Kohde menee oikein kun Jokerit voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Slovan - TsSKA Moskova 

BTTS 1.erä @3.95 Unibet 

KLO: 19.30 

Onhan tämä jo hulluutta, mutta totta on se ettei Slovan ole ihan äsken saanut maalia aikaan tseskaa vastaan. Viimeksi syyskuussa 2017. Tämän kauden osalta 2 kohtaamista ja maaliero moskovalaisille 13-0. Tseskalla on vielä alla tässä kaksi puhdasta peliä. Voittajasta tässä tuskin on epäselvyyttä vaikka kuinka tätä pyörittelee. Tseska niittaa kyllä maalin tuohon avausperioidiin, mutta miten Slovan? 

Kaksi viimeisintä peliä ovat tuottaneet yhtämonta voittoa. Slovan elää erikoistilanteista ja joukkueella ei todellakaan ole väliä kuinka loppukauden pelit sujuu tuloksellisesti. Yksilöiden tekeminen on vapaampaa ja Bratislava voi pelata jopa vähän ylikin. Ylivoima on omasta mielestäni käytännössä se mahdollisuus. Luotetaan siihen että Slovan räpiköi tämän avauserän jotenkin läpi ja pääsee iskemään sen kauan odotetun maalin tseskan verkkoon. Moskova voi sen jälkeen mennä menojaan. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet maalaa avauserässä 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:flyers: Philadelphia Flyers  - :penguins: Pittsburgh Penguins 

 

Valinta : Kotijoukkue  (:flyers:) voittaa oltuaan maalin tappiolla - Varsinainen peliaika 

Kerroin : 6.50 ( PAF ) 

 

Kuuma ottelu, jossa pisteet ovat isot, sillä saman Konferenssin sekä Divisioonan joukkueet kohtaavat toisensa ja pisteet ovat molemmille erittäin tärkeät. 

Pennsylvania kamppailua ovat olleet erittäin runsas maalissa moneen kertaan ja pelin sisällä on sattunut ja tapahtunut paljon.  Usein Pittsburgh on ollut joukkue, joka on aloittanut maalinteon, mutta on kussut johtonsa jopa tappioon usein ja sen jälkeenkin myös noussut taikka sitten sulanut.  Myös toisinpäin on usein käynyt,  että tässä on ottelu jota on vaikea ennustaa. 

Philadelphia on ollut hyvä nyt viime aikoina ja voittoja on rapissut laariin hyvällä tahdilla ja kotonaan pystyvät haastamaan tällä hetkellä illan vastustajansa.  Pittsburgh saa Bjugstad,  Malkin takaisin kokoonpanoon ja Crosby on ollut aina liekeissä tässä paikallisottelussa.   Täytyy kuitenkin sanoa, että Penguins ei ole ollut puolustus suuntaansa niin hyvä, että näkisin heidät suosikkina.  

Flyers osaa pistää kampoihin ja ollut parempi viime viikkoina, niin pakko on kotivoitosta lähtöä,  mutta kyseessä on ottelu, jossa erittäin usein tullaan takaa rinnalle, niin pakko on lähteä hakemaan isompaa kalaa.   Tätä puoltaa ennenkaikkea se, että näissä otteluissa tulee usein paljon maaleja ja ottelun sisällä usein johtaja vaihtuu, niin tälläista takaa ohi-voittoa pystyy hakemaan näihin otteluihin.  Pittsburgh usein tekee avausmaalin, mutta ei pysty pitämään sitä kauaa,  niin sekin auttaa tätä, että Flyers joutuu voittaakseen kyllä nousta ainakin kerran takaa ohi.    Myös kotijoukkue Philadelphia on ollut viime aikoina sen verran hyvä, että uskon heidän voittavan,  niin lähdetään hakemaan isoa kalaa heidän kautta.  Vieraat tulee hyvin peliin ja pystyy johtamaan vielä toisessa erässä,  mutta loppua kohden luulen, että viime aikoina iskussa oleva Philadelphia saa vihdoin kotonaan voittaa paikallisvastustajansa.  Maaleja on odotettavissa kumpaakin päähän ja kyllä ainakin kerran johtaja vaihtuu pelin sisällä ja toivotaan,  että onni suosii nyt näin, että se on kotijoukkue,  joka pääsee nousemaan takaa voittoon. 

 

Kunhan Philadelphia  (:flyers:) voittaa oltuaan maalin tappiolla varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...