Jump to content

Recommended Posts

Khl, 

Admiral - Omsk

Pelivalinta: Omsk -1 ah @ 1.82 unibet

11:30

Omsk taistelee idän kolmos sijasta Kazanin ja Magnin kanssa joten ei tästä ottelusta sille voi kelvata mikään muu kuin voitto. Admiral on pelannut hyvin loppukaudesta mutta tasoeroltaan joukkueet ovat silti niin eri planeetoilta, Omskin latinki  ja fiilis on varmasti ihan eri kuin viime kerralla tammikuun lopussa jolloin se kärsi 4-1 tappion Vladivostokille.

En siis jaksa uskoa, että Omsk Vladivostokille ilmaisia pisteitä haluaa menettää joten varmasti tänään pistetään kaikki peliin. Kohde menee oikein kunhan Omsk voittaa vähintään kahdella maalilla, yhden maalin voitto = VOID.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Mestarien Liiga

Manchester United - PSG 22.00

Manchester United @2.36 Coolbet

Normaaleilla kokoonpanoilla tässä ottelussa kyseinen kerroin olisi aivan liian pieni, mutta PSG:n materiaalin leveys ei yksinkertaisesti riitä paikkaamaan Neymarin, Cavanin ja Meunierin poissaoloja. Joukkue lähtee merkittävästi heikentyneenä illan otteluun. Myös Adrien Rabiotilla on erimielisyyksiä uudesta sopimuksesta seurajohdon kanssa, joten hänenkin pelaamisensa yllä on kysymysmerkkejä. MTV:n selostaja Tuomas Virkkusen mukaan hän ei ole harjoitellut edustusjoukkueen mukana viime päivinä.

Manchester United on voittanut Ole Gunnarin alaisuudessa 10 peliä ja pelannut yhden tasurin. Kovista joukkueista se voitti vieraissa sekä Arsenalin että Tottenhamin. Joukkue pääsee erittäin hyvällä kokoonpanolla liikenteeseen. Ainoana huolenaiheena voidaan pitää jokseenkin heikkoa puolustusosastoa, mutta tällä kertaa suurimpien PSG -tähtien poissaolo helpottaa heitä paljon.

Pariisilaisilla hyökkäystrion muodostanevat Di Maria - Choupo-Moting - Mbappe. Keskikentällä tärkeänä palasena Verratti on mukana, mutta muutoin laatu ei pärjää Manun vastaavalle. Mahdollisesti PSG:n uusi hankinta Paredes saa paikan avauksesta.

Kotiedun turvin Manu on selkeämpi ennakkosuosikki otteluun kuin mitä kerroin antaa olettaa

Kohde osuu, kun ManU voittaa ottelun

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Lukko - Pelicans 

Pisteentekijä: Aleksi Mustonen @2.00 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Kuuden pisteen pelejä tuntuu olevan nyt päivittäin jos mediaa seuraa kiekon osalta. Otetaan Mustonen testiin hyvin menneen maajoukkuekomennuksen jälkeen. Pelicansin miehistöstä puuttuu Zohorna, joka loukkasi itseään Tsekin paidassa. Niinpä lahtelaisten ykkösketju rikkoutuu. Tyrväinen - Mustonen - Mankinen trio pysynee kasassa ja tästä syystä tuota pojoa haen mieluummin Mustoselle kuin esim Saariselle. Kovia väöntöjä on lukon ja pelsujen pelit olleet ja niin on tänäänkin. Kummallakin joukkueella on hyvä yyvee, mutta esim Kaski yksistään nostaa pussinokkien yyveen kovemmaksi. Mustonen saa jääaikaa ylivoimalla ja jokatapauksessa pääsee peliin kovalla itseluottamuksella. Kunhan Pelicans ei hajoita tuota jo valmiiksi toimivaa trioa niin Mustosen piste on erittäin todennäköistä. Veikkaan pelistä tasaista vääntöä jossa voittaja ratkaistaan erikoistilanteilla. Kertoimien ollessa ottelun osalta noinkin oudot niin kahden kerroin maistuu vieraiden viremiehelle. 

Kohde menee oikein kun Aleksi Mustonen kirjaa pisteen ottelussa 

Edited by poronvoima
Edit: Mustonen ykkösessä Mankisen ja Saarisen keskellä
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

WTA Doha (hard )

Karolina Muchova - Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki 2-0  @ 1.83 Unibet

Alkaa 15:30

Vastakkain  maailmanlistan sijat 132. ja 10. Dohan turnauksen finaalissa aikojen saatossa kahdesti esiintynyt Wozniacki on pelannut tämän vuoden puolella viisi kertaa joista voitollisesti päättyi kolme ottelua. Tanskalainen otti 2-0 voitot Larssonista(71.), Van Uytvanckista(50.) ja Seigemundista(104.). Australian avoimissa nainen hävisi Sharapovalle(27.) erin 2-1 sekä yllättäen Aucklandin turnauksessa Andreesculle(70.) erin 2-0. Wozniacki ei ole pelannut Australian Avoimien jälkeen joten nainen lähtee tähän otteluun hyvin levänneenä. Nuori Tsekkiä edustava Muchova on selvästi nousemassa TOP100 -pelurien joukkoon. Nainen tiputti tämän turnauksen karsinnoissa mm. Pliskovan(90.) erin 2-1. Wozniackille on varmasti aiheuttanut mietintää aiempi yllätystappio Andreesculle joten nainen tuskin lähtee tähän otteluun vehkeet levällään. Tässä vaiheessa alkavaa vuotta haetaan vielä hyvää starttia ja suuntaa tulevalle kaudelle joten Wozniacki laittaa varmasti kaiken peliin. Hyvin latautunut ja levännyt Wozniacki tulee voittamaan ottelun erin 2-0.

 

EDIT \\ VOIDiksi meni..Wozniackilla ilmeisesti joku pöpö.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Kärpät - Tappara 

Pisteentekijä: Nicklas Lasu @2.10 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Rynnäs - Heljanko. Jokinen - Lasu - Leskinen. Vapise Heljanko. Pitää se ottaa länsinaapurin sööri peleihin. On ketjukaverit kohdallaan nimittäin ja yyveellä ollaan Lasu myös totuttu näkemään. Merkillepantavaa on kuitenkin Herran aloitukset. Läpi kauden yli puolet aloituksista raapinut Lasu on tärkeä lenkki etenkin näissä "isojen" kohtaamisissa. Hyökkäyspään aloituksissa ruotsalainen on todella tarpeen Kärpille kevättä kohti mentäessä. 48 otteluun 28 pistettä. Mielestäni Lasu voisi olla paljon korkeammallakin pistepörssissä mutta epäitsekäs pelaaja toimii yleensä joukkueen eteen. Tehotilasto tästä hyvänä todisteena. +28. Jäätävä luku. Valmentajan luottomies häärii tänäänkin jäällä ja toivottavasti Lasu on viimepelin maalista saanut lisää itsekkyyttä. Tosin Jokisen Jussi se taitaa olla tämän trion passailija nykyjään joten Lasu pääsee pian jopa maalin makuun. 

Kohde menee oikein kun Nicklas Lasu kirjaa pisteen ottelussa 

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

League One / Englanti

Sunderland - Blackpool

Valinta / Sunderland / @1.83 Coolbet

Klo / 21.45

Mestarien liiga jatkuu ja se tarkoittaa myös sitä, että tistai-illan Championship ja League One pelit jatkuvat.

Viimekierroksen Sunderlandin otteluun vihjaama BTTS osui ja nyt lähdetään hakemaan Sunderlandin voittoa. Sunderland on edelleen sarjan neljäs, mutta pelannut kaksi tai jopa kolme ottelua edellä olevia joukkueita vähemmän. Tänän joukkueella on mahdollisuus nousta kolmanneksi ja kuroa eroa kärkeen. Sunderland on toistaiseksi voittamaton kotikentällään. 14 kotipelin saldo on 8 voittoa ja 6 häviötä. Joukkue on hävinnyt edellisestä 20 ottelustaan vain yhden ja sekin oli vieraspeli sarjan top 3 joukkuetta Portsmouthia vastaan. Viimekierroksen vihjeessä jo ylistin Sunderlandia ja kuinka hyvä joukkue on, joten tähän en ala siitä sen enempää paasaamaan. Sunderland voitti jo vieraissa viimekuussa Blackpoolin 1-0 ja odotan tänään myös kolmen pisteen jäävän Sunderlandiin.

Blackpool ei ole sarjan huonoimmasta päästä, mutta en näe joukkueella tarpeeksi tasoa haastamaan Sunderlandia. Coolbet tarjoaa selkeää toppia Sunderlandn voitolle ja päälle 1.8 kelpaa tätä pelata.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

      Afrikka. Caf Mestareiden liiga. 

 

     Club Africain- Mazembe

      Mazembe/ o1, 5/@4,5 Unibet

Mazembe voitti viime kohtaamisen 8-0.  Africainin joukkueessa valmennuspuoli vaihtoon sen jälkeen. 

Africain lähtee hakemaan pakkovoittoa joten maaleja varmaan kolisee molempiin päihin. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Hull City - Rotherham United

Hull City  @ 1.75 Coolbet

Alkaa 21:45

Hull on voittanut viisi viimeistä kotiotteluaan tehden 16 ja päästäen omiin kaksi maalia (neljä nollapeliä). Rotherham on taas esiintynyt vieraissa todella surkeasti. Kahdeksastatoista viimeisestä vierasottelusta joukkueella on kasassa viisi tasuria ja kolmetoista tappiota.Hull on voittanut kaksi viimeistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia. Rotherham on poistunut kentältä voittajana näiden joukkueiden kohdatessa viimeksi vuonna 1996. Hull varmasti himoitsee loppukauden otteluista täyttä pistesaalista sillä joukkueella on vielä kelvolliset mahdollisuudet nousta kärkikarkeloihin. Rotherham saa keskittyä sillä välin sarjapaikkansa säilyttämiseen. Hull voittaa ottelun lukemin 2-0.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ravit Jägersro lähtö 5

Bonnies Celebrity - Uappa Di Azzurra

Pelivalinta: Bonnies Celebrity

Kerroin: 1,60 Bet365

Bonnies Celebrityn montetilastot ovat todella kovat ja vastus vaikuttaa etukäteen todella sopivalta. Bonnies Celebrity lähtee 40m pakilta, mutta todennäköisesti kiertää jo varhaisessa vaiheessa kärkitaistoon. Uappa Di Azzurra lähtee myös 40m pakilta ja hevonen perustasoltaan Bonnies Celebrityä heikompi. Bonnies Celebrityn kuuluu olla tässä selvä ennakkosuosikki. 

Link to post
Share on other sites

Snooker Welsh Open klo 21:00

Brecel - Maflin

Pelivalinta: Brecel -1,5 freimiä

Kerroin: 1,94 Coolbet

Kaksi kovaa breikintekijää kohtaavat illan matsissa. Brecelin pelit on sujuneet kohtuu hyvin ja safety peli on kehittynyt selvästi. Brecel on edelleen tosi kova breikintekijä, mutta pärjää myös safety taistoissa. 

Maflin sen sijaan vahva breikintekijä, mutta safety peli ei vakuuta. Maflinin otteet ailahtelevat paljon, joten jos peli ei kulje heti ottelun alussa niin Brecel voi ottaa matsista helpon voiton. 

Brecelin kuuluu olla selkeä ennakkosuosikki ja -1,5 freimin tasoituksella Brecelille tarjolla hyvää kerrointa. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...