Jump to content

Recommended Posts

Ampumahiihto naiset takaa-ajo klo 19:05

Kaisa Mäkäräinen TOP 3

Pelivalinta: Ei

Kerroin: 2,37 Bet365

Kaisalla hyvät lähtökohdat takaa-ajoon. Sprintti sujui erinomaisesti ammunnan osalta ja hiihtovauhtikin oli hyvää. 

Takaa-ajossa hiihtomatka suhteellisen lyhyt ja ammuntoja 4kpl, joka ei suosi heikkoja ampujia. Mäkäräinen ei vakuuta vielä ampumapaikalla ja uskon, että huomenna nähdään Mäkäräiseltä useita ohilaukauksia. Mäkäräisen takaa 10s päästä lähtee hyvät ampujat Hildebrand ja Hojnisz ja heidän takaa Kuzmina. Muutenkin takaa tulee useita vahvoja ampujia, joten moneen sakkoon ei Kaisalla ole varaa, mikäli mielii palkintopallille päästä. 

Bet365 tarjoaa hyvää kerrointa siitä, että Kaisa ei pääse palkintopallille. 

Link to post
Share on other sites

Australia A- league klo 13:00

Perth Glory - Brisbane Roar

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 1,78 Coolbet

Brisbane pelaa todella runsasmaalisia kamppailuita ja BTTS kertoimet mielestäni liian korkeita. 

Perth hyvä puolustamaan ja hyökkäyksestä löytyy myös tehoja. Vastustaja Brisbane päästänyt keskimäärin 2 maalia / ottelu, joten Perth tulee maalinteossa onnistumaan. Brisbane tehnyt keskimäärin 1 maalin/ottelu ja uskon Brisbanen iskevän vähintään 1 maalin. 

10 viimeisessä keskinäisessä 9 kertaa molemmat joukkueet ovat tehneet maalin. Eiköhän tässäkin matsissa molemmat joukkueet onnistu maalinteossa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

La Liga 2 / Espanja

Zaragoza - Albacete

Valinta / X2 / @1.75 Bet365

Klo / 19.00

Viimeaikoina ollut epäonnea vedoissa ja tänäänkään ei Lyon saanut loppuun maalia kovasta yrittämisestä huolimatta.

Albaceten X2 kerroin pisti silmään ja tarjoaa mukavasti valueta. Muut bookkerit eivät tarjoa läheskään 1.75 kerrointa, jonka kohteessa kuuluis olla. Albacete on sarjan ykkönen, mutta taistelu nousupaikoista on erittäin tiukkaa. Sarjan top 5 tiimit ovat kaikki 3 pisteen sisällä ja loppukausi tulee olemaan mielenkiintoinen. Zaragoza on sijalla 14 ja ollut monta vuotta jo alemman keskikastin joukkue, joka on jopa säilymisestä taistellut. Albacete on tasoltaan Zaragozaa huomattavasti parempi ja voisi pärjätä jopa La Ligassakin. Albacete on myös sarjan toiseksi paras vierasjoukkue ja hävinnyt vain 3 vieraspeliä 12, joka on erittäin hyvin ottaen huomioon sarjan korkeamman kotiedun. Zaragoza taas on pelannut erittäin heikosti kotikentällään ja täydet pisteet ovat jääneet tällä kaudella vain kolmesti kotiin. Tänäänkään tuskin kolmea pistettä kotijoukkue ei tule saamaan. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

La Liga 2 / Espanja

Cadiz - Tenerife

Valinta / Cadiz / @2.00 Coolbet

Klo / 21.30

Toinen kohde vielä La Liga 2 peleihin.

Cadiz taistelee nousupaikoista, mistä viimevuonna joukkue jäi pisteen päähän. Ei ole kauaa kuin Cadiz vielä pelasi La Ligassa ja joukkueella on ollut erittäin hyvä nippu kasassa jo pari kautta. Materiaalin puolesta Cadiz voisi hyvin olla yksi nousuehdokkaista tällä kaudella, mutta tulosta ei ole aivan tarpeeksi vielä syntynyt. Tenerife taas on pelannut tällä kaudella tosi huonosti eikä sen takia viimekausista poiketen ole ollut hyvä vetokohde. Tenerfie on sijalla 16. vain 4 pistettä putoamispaikkojen yläpuolella. Joukkue on tuttuun tapaan voittanut kotipelejänsä, mutta vieraspelit ovat menneet aivan penkin alle. 12 vieraspelistä joukkue on pelannut 6 tasuria ja hävinnyt 6 tehden vain 7 maalia. 

Cadiz saa tänään kotiedun ja on hävinnyt vain kerran tällä kaudella kotikentällään. Cadiz tulee tämän ottelun viemään useammin kuin vain kerran kahdesta, joten otetaan kahden kertoimella lapulle.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Turkki / Koripallo / TBL

15:00 / Karesi Spor - Yalova Bld. / TULOS: 80-90 (170 pistettä)

Pelivalinta / Yli 171,5 pistettä / 1,83 / Betsson

Ottelun pistehaarukka pyörii laskujeni mukaan 167,5 ja 184,6 pisteen välillä keskiarvoksi muodostuen 176,0 pistettä, joten pientä peli-ideaa tässä kohteessa on. Joukkueiden 3 edellistä liigaottelua ovat olleet jokainen suurikorisia (240!, 197, 169), joista kaksi edellistä ovat ollaat hurjaa tykitystä (huom. ilman jatkoaikaa!). Kotijoukkue Karesi tykkää juosta kenttää ympäri ja se onkin liigan kovatempoisin joukkue (pace factorin ollessa huima 82,4), kun keskiarvo on ~ 75 luokkaa. Tuon tilaston myötä heillä on myös liigan suurin FGA/Game (field goals attempted) 67,7. Karesi pelaa kotona, joten heidän luulisi määrittävän ottelun temmon ja kuten mainitsin niin se tulee olemaan kovatempoinen. Pelivalinta: Yli 171,5 pistettä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten takaa-ajo

Anais Chevalier - Marketa Davidova

Valinta: Davidova, Marathonbet, @2.27

Klo: 19:10

 

Davidova on ollut viime kisoissa hyvässä vireessä, parhaimpina tuloksina yksi voitto ja kaksi kakkossijaa. Torstaiseen sprinttiin osui huonompi päivä, kun ohilaukauksia tuli kolme ja sijoitukseksi 32. Chevalierilla on ollut viime aikoina kuitenkin selvästi vaikeampaa ja sprintissä hänen vaikeutensa jatkuivat. Hän ampui yhden sakon Davidovaa vähemmän, mutta lähtee tätä kuitenkin kuusi sekuntia perässä. Ranskalaisen meno on ollut sen verran tahmeaa, että hävinnee Davidovalle tänäänkin vaikka ampuisi yhden sakon vähemmän.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Katowice

17:00

24adbaa10e2ee4630add6bae9eddfb96.pngG2 - Fnatic 4c08bfafecaaa1d56f49c8e3f21915c7.png

Fnatic -1,5 | 2,75 | bet365

 

  • G2 (JaCkz, shox, kennyS, bodyy, Lucky) on pelannut tässä turnauksessa varsin alakuloisesti. Ranskalaisjoukkue voitti avausottelunsa Vega Squadronia vastaan niukasti 16-14, mutta sen jälkeen kyyti on ollut kylmää ja kaksi perättäistä tappiota ENCEä ja AVANGARia vastaan lukemin 6-16 ja 10-16 ovat asettaneet G2:n vaikeaan asemaan.
    • Joukkueesta on huokunut tietynlainen turhautuminen joka kerta kuin joukkue joutuu pelaamaan tappioasemasta. Tämä on näkynyt konkreettisesti G2:n terroristipuolen pelaamisessa, joka on hyvin usein mennyt väkisin vääntämiseksi ja yksittäisten pelaajien sankaritekojen hakemiseksi. Oikeastaan vain kennyS on pystynyt ylläpitämään tasonsa, mutta muut pelaajat ovat alisuorittaneet pahasti.
  • Fnatic (Xizt, JW, twist, KRIMZ, Brollan) aloitti turnauksen kahdella katastrofi-tappiolla ViCiä ja Winstrikeä vastaan lukemin 9-16 ja 11-16. Fnatic käänsi kuitenkin kurssinsa toisena pelipäivänä voittamalla Grayhoundin puhtaasti 2-0. Heikosta alusta johtuen Fnatic ei vielä ole kuivilla vesillä, mutta suunta on kohti parempaa.
    • Fnatic teki avausotteluissaan selvästi virheen karttavalinnoissaan, sillä ViCiä vastaan Overpassin pelaaminen ja Winstrikeä vastaan Trainin pelaaminen oli jälkikäteen ajateltuna hyvin kyseenalaista. Luulen myös, että Fnaticin molempiin avausotteluihin vaikutti se, että heidän ottelut myöhästyivät noin tunnilla ja kenties paras keskittyminen pääsi karkaamaan. Fnaticin peruspeli on kuitenkin tarpeeksi hyvällä tasolla, että joukkueella on vielä hyvät mahdollisuudet edetä seuraavaan turnauksen vaiheeseen.
  • Karttavetossa mennään suhteellisen selkeissä merkeissä. Fnatic bannaa Nuken ja G2 bannaa oletettavasti Trainin. Fnatic valitsee kartakseen Miragen, joka on heidän selvästi paras karttansa ja yksi G2:n heikoimmista kartoista. G2 valitsee todennäköisesti Dust2:n, jossa heillä on ollut ajoittain kohtuullista menestystä.
  • G2 ja Fnatic kohtasivat viimeksi PLG Grand Slam -turnauksen merkeissä viime vuoden joulukuussa, jossa Fnatic voitti ottelun lukemin 2-0. Tuolloin pelattiin juuri Dust2 ja Mirage, joissa Fnatic vei pidemmän korren lukemin 16-11 ja 16-14.

 

YHTEENVETO

  • G2 ja Fnatic ovat molemmat samassa asemassa, mutta joukkueiden suhdanteet osoittavat päinvastaiseen suuntaan. Siinä missä Fnatic sai kurssinsa korjattua toisena pelipäivänä, G2 on hävinnyt kaksi edellistä peliään selvin lukemin ja joukkue näyttää turhautuvan todella helposti. Fnatic on puolestaan alkanut heräilemään omalle tasolleen, joka on G2:ta astetta korkeampi ja heillä on jo tästä turnauksesta yksi Bo3-ottelusarja taskussaan. Karttavalinnoissa tuskin nähdään tänään yllätyksiä. Viimeisin keskinäinen ottelu päättyi Fnaticin 2-0 -voittoon ja tämän turnauksen nähdyn perusteella sama voi toistua tässä ottelussa. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun 2-0.

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Kookoo - SaiPa 

Pistemies: Joni Nikko @1.90 NB (sis ja)

KLO: 17.00 

Molemmat joukkueet oli eilen mukana maalikarkeloissa ja samaa voidaan osaltaan odottaa tänäänkin. Sputnik suosikkina edelleen heikentynyttä kouvolaa vastaan. Hurjaa kerrointa Maalien makuun päässeelle Nikolle. Morleyn ja Kunykin kanssa 5v5 ja ylivoimalla viihtyy myös hyvin. Kohtalaisen erikoista että juuri Nikko saa tämmöisen kertoimen sillä mielestäni se todennäköisin pistemies tänäänkin. Saipan nelonen tulee olemaan myös vahva tänään liikkeen vuoksi, mutta kyllä Ykkönen ja Nikko häärii vähintään sen maalin verran jäällä. Sputnik tarvii pisteitä myös. 

Kohde menee oikein kun Joni Nikko kirjaa pisteen ottelussa 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Omar Figueroa Jr. - John Molina Jr.

Menee Tuomariäänestykseen, Ei, Unibet, @1.87

Klo: 04:00

 

Kummallakin on pitkä ottelutauko takana, Molinan viime matsista on aikaa vähän päälle vuosi ja Figueroalla jopa puolitoista vuotta. Molinalla on useita kovia otteluita takana ja 36-vuotiaana mies alkaa olla uransa loppuvaiheessa. Viime ottelussaan Ivan Redkachia vastaan hän oli lähellä tulla tyrmätyksi jo toisessa erässä, mutta selvisi ja onnistui lopulta ottamaan neljännen erän tyrmäysvoiton. Ruutia yhä löytyy vaikka liike onkin hidastunut uran parhaista ajoista huomattavasti. Seitsemän vuotta nuorempi Figueroa onnistui viime ottelussaan tuottamaan Robert Guerrerolle uransa ensimmäisen tyrmäystappion, vaikka tämä jäikin miehen viimeiseksi otteluksi. Luulen että Figueroa ottaa tänäänkin tyrmäysvoiton, mutta pitkä ottelutauko herättää aina vähän kysymyksiä ja Molinalla on ehdottomasti mahdollisuus saada matsin päättävä isku perille. Molinan tyyli ei todellakaan tue strategista shakkiottelua vaan eiköhän tässä tulla iskuja vaihtamaan kunnolla puolin ja toisin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...