Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 18.30

 

:jokerit: Jokerit - Spartak Moskova 

 

Valinta : :jokerit: Jokerit 

Kerroin : 1,77 ( Coolbet ) 

 

Jokerit sitten lopussa teki sen toisen maalin ja edellinen vihje kusi siihen,  kun ei viitsinyt normi SKA vihjata vaikka se oli varma.  Nää kuuluu vedonlyöntiin,  mutta poffien lähestyessä ja poffeissa vihjataan vain voittajaa on kerroin sitten kuinka pieni tahansa, kun voitot silloin vain ratkaisee. 

Jokerit on varmistanut nelos paikkansa ja joukkueella ei ole sillain pelattavaa.  Joukkue kuitenkin pääsee pelaamaan kotikaukalossa viimeiset kolme ottelua sekä poffien ekat pelit, niin nyt joukkue pystyy rauhassa kotonaan tähdätä siihen,  että valmiita ollaan viikon päästä.  Tähän valmistautumiseen ei kuulu pisteiden haaliminen, mutta joukkuehengen ja itseluottamuksen kannalta on hyvä voittaa nämä kotipelit ja tätä kautta isontaa pistepottia.  Suurimpia ongelmia on ollut maalivahti/puolustuspelaaminen.  Nämä asiat kun saadaan kuntoon viimeisellä viikolla,  niin  poffeissa voidaan pärjätä.   Nämä asiat parantuu ja molarin itsetunto nousee voittojen myötä,  jolloin olisi suotavaa napsia henkisesti ehjiä 60 minuutissa alle ja luoda kopissa henki päälle, niin voidaan saada positiiviset poffit myös tänä vuonna. 

Spartak Moskova on ollut ehkä joidenkin mieleen kova ja vaikea vastus Narreille,  mutta kyseessä on todellisuudessa sellanen Sochi-syndrooma, että kun Jokerit ei sytytä niin Spartak pärjää, mutta poffeissa tyyliin ei vierailla olisi mitään jakoa.   Se mikä ottelu on tänään tiedossa, niin  sen näkee vasta pelin kuvasta.  

Se on pakko uskoa fanina, että kotihallissa Jokerit viimeisellä viimeisellä viikolla haluaa pelata hyviä otteluita itselleen ja kun kiinnostaa pelata, niin tälläiset Spartak joukkueet kaatuu otteluissa ja siksi on otettava kotijoukkue lapulle, sillä isännät on materiaaliltaan parempi ja pelaa hyvin halutessaan ja vaikka molarit sen 1-2 helppoo päästäisi,  niin hyökkäys voittaa nämä pelit ja uskon joukkueen haluavansa voittaa kotonaan ainakin tänään ja saada luottoa koppiin poffeja varten ja tämä kerroin maistuu kupongille,  niin otetaan se pois listoilta. 

 

Kunhan Jokerit  (:jokerit:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 18.30

 

Dynamo Moskova -  Traktor Tseljabinsk 

 

Valinta : Dynamo Moskova 

Kerroin : 1,77 ( Coolbet ) 

 

Dynamo Moskova kohtaa siis luultavasti Jokerit 1,kierroksella ja näin ei kotijoukkueella ole panosta.   Joukkue kohtasi tuossa juuri Spartak sekä Jokerit eli pelasivat juuri ne loppukauden kovimmat pelit.  Tämän jälkeen viime ottelussa Sochi vastaan joukkueelle tuli selvästi ohipeli ja ymmärrettävästi.  

Traktor tarvitsee pisteitä, mutta joukkue on neljän pelin tappioputkessa ja varmasti henkisesti tiukilla.  Se ei oo helppoa hävitä pelejä, kun pisteitä on oikeastaan pakko saada kerättyä.   Severstal vastaan joukkue hävisi molemmat ottelut ja se on omaan silmään negatiivinen juttu,  että joukkue ei pysty liigan surkeinta joukkuetta voittamaan käytännössä pakon edessä.   Tänään vastus senkuin kovenee ihan älyttömästi,  sillä kotonaan Dynamo Moskova on sellainen nippu, että vaikeaa tulee olemaan vierailla.   Kotihallissa Moskova Dynamo ei anna armoa ja kun joukkue on kaksi askelta kovempi joukkue ja kotiyleisön tuki helvetin hyvä,  niin  ei tässä ole kuin kotivoitosta kyse.   Kerroin on yllättävän kova, sillä olettaisi sen olevan 1,60 tasoa,  niin tämä kerroin ehdottomasti lapulle. 

 

Kunhan Dynamo Moskova voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker China Open karsinnat klo 12:00

Akani Songsersawad - Sam Craigie

Pelivalinta: Sam Craigie

Kerroin: 1,68 Marathonbet

China open karsinnoissa Craigie kohtaa Songsermsawadin. 

Craigie parantanut peliotteitaan paljon lyhyessä ajassa ja on nousemassa rankingissa kovaa vauhtia ylöspäin. Craigie kehittynyt breikinteossa todella paljon ja Craigie pystyy hyvällä prosentilla tekemään voittavia breikkejä hyvistä mestoista. Craigien safetypeli myös kohtuu hyvää, joten vielä kun saa hieman varmuutta ja tasaisuutta otteisiin lisää niin voi nousta rankingissa entisestään. 

Akani Songsermsawad on hyvä nuori pelaaja, jolla otteet ailahtelevat vielä liikaa. Parhaimmillaan Akani pystyy tekemään hyviä breikkejä, mutta toisina päivinä edes 50+ breikkejä ei synny lainkaan. Akanin tulee myös safetypeliä parantaa reilusti, jotta voisi menestyä suuremmissa turnauksissa. 

Pidän Craigieta parempana pelaajana ja tämän hetken vire on Craigiella parempi. Craigien kuuluu olla ottelussa selvä suosikki. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis challenger Bangkok klo 08:00

Lopez-Perez - Aragone

Pelivalinta: Aragone

Kerroin: 1,73 William Hill

Molemmat pelaajat menestyneet aiemmin futurestasolla, challenger menestys jäänyt molemmilta vähiin. Lopez-Perez pelaili viime kaudella challenger tasolla melko paljon, mutta menestyi vain muutamissa turnauksissa. Tämä kausi lähtenyt heikosti liikkeelle. 

Aragone noussut parissa vuodessa rankingissa kovaa vauhtia ylöspäin ja tämä kausi lähtenyt hyvin käyntiin. Aragone pääsi viime viikolla Bangkokin turnauksessa puolivälieriin asti, jossa hävisi Duckworthille. 

Aragone on tällä hetkellä paremmassa vireessä kuin Lopez-Perez, joten Aragonen kuuluu lähteä suosikkina kamppailuun. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

Amur - Kunlun 

Pelivalinta: 1.ERÄ Amur DNB @ 1.75 Betway

11:30

Amur oli lauantaina aktiivisempi osapuoli ekassa erässä ja on myös pelannut hyvin viimeaikoina joten lähden hakemaan Amurin ekan erän voittoa, tasapeli = VOID

  • Amur voittanut viisi viimeisintä kotipeliään ja ja 3/5 viime ottelusta
  • Amur on pystynyt 4/5 viime ottelustaan voittamaan ekan erän
  • Kunlun on hävinnyt viisi viimeisintä vieraspeliä ja se on kaikissa näissä hävinnyt myös avauserän

 

VOID 1-1

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL, 

Admiral - Astana 

11:30

Pelivalinta: Darren Dietz (Astana) tekee väihntään yhden pisteen @ 1.65 Nordicbet

59 otteluun 17+36 =56 tehot tällä kaudella tehnyt Darren Dietz on yks takuuvarmoista  pojottelijoista tänään! Admiral  joutuu tänään jäähyllä istumaan yhden jos toisenkin kerran. Dietz siis on varsinkin ylivoimalla erittäin vaarallinen joten eiköhän Dietz vähintään yhden pisteen tänään saa kasaan kun ylivoimaakin on luultavasti luvassa aika runsaasti.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

WTA Dubai (hard)

Zhang Shuai - Anett Kontaveit

Anett Kontaveit  @ 1.62 Unibet

Alkaa 11:50

Vastakkain  maailmanlistan sijat 39. ja 21.  Molemmat pelaajat ovat tällä hetkellä hyvässä iskussa josta osoituksena on kumpaisellakin neljä voittoa viidestä viimeisestä ottelusta.. Viroa edustava 23 -vuotias Kontaveit roikkuu tällä hetkellä uransa kovimmalla ranking -pallilla. Kontaveit voitti molemmat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2015 ja 2018) erin 2-1. Molemmat ottelut pelattiin kovalla alustalla. Ottelusta tulee varmasti tasainen mutta nuoren Kontaveitin tennis parantuu selvästi kausi kaudelta. Otetaan siis Unibetiltä markkinatoppia lapulle.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Calgary - Arizona 

Calgary -1,5 @2.15 Coolbet 

KLO: 23.00 

Ei kahta sanaa mielestäni tässä matsissa. Cgy kotona jälleen ja tappio Sharksia vastaan ei faneja miellyttänyt. Coyotes hiukan raskaammalla ohjelmalla liikkeellä. Voitto Torontosta kotona 2-0, mutta tuollaista Maple Leafsia ei kyllä usein näe. Arizona sai luistella voittoon. 

Täysin päinvastaiset lähtökohdat. Cgy aivan selvä suosikki. Arizonan poissaololista pitkä kuin nälkävuosi. Kauden aiemmat Flamesille luvuin 6-1 ja 7-1. 

Kerroin tulee takuulla alaspäin päivän aikana joten nopeat syö hitaat. Tulosveikkaus 5-1. Materiaaliero on edelleen sen verran järeä etenkin hyökkäyspäässä. 

Kohde menee oikein kun CGY voittaa vähintään 2 maalilla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

5c6a851bbc567_NHLlogo.png.d71d9947499184662982b3cfe0628afd.png

Flames.png.aacaf139d430cf848e5c80b05c4ff30a.png Flames Vs. Coyotes Arizona.png.45fde466bfcaa49f75a847ae2411425a.png

Vihje: Arizona Coyotes ML

Kerroin: 3.24

Vedonlyöntiyhtiö: Marathonbet

Alkamisaika: 23:00

 

Otetaan kantaa itsekin kyseiseen otteluun ja lähdetään rohkeana rotansyöjänä painamaan isoa altavastaajaa.


Calgary on ollut piristysruiske koko NHL:ssä ja ansaitustikin jopa johtaa tällä hetkellä Läntistä Konferenssia. Olen perannut Calgarya jo aiemmin, joten mainitaan Calgaryn kaudesta vain muutamat pääpointit:

  • Mark Giordanon Norris- kausi
  • David Rittich ryysyistä rikkauksiin
  • Gaudreau-Monahan-Lindholm NHL:n Top3 1. kenttä

Joukkueen pelitavasta sen verran, että Flames kuormittaa 1. miehiänsä ehkä hieman keskivertojoukkuetta enemmän, sillä lähes koko 1. hyökkäysketju on pelannut kaudella yli 20min per peli. Giordano puolustuksessa jopa lähemmäs 25 minuuttia ottelua kohden. Calgaryn puolustuksessa tuo heidän peluutuksessa on toisaalta täysin järkevää, sillä joukkueella on 2 todella hyvää paria, jonka jälkeen 3. parissa taso tippuu selkeästi. 

Vaikka Calgary Läntistä Konferenssia johtaakin, ei Flamesin tulos Helmikuussa ole enää sitä samaa ollut mitä ennen All Stars taukoa. Ennen All Stars taukoa joukkue voitti viimeisestä 10 pelistään 8. Tauon jälkeen Flames on pääosin pelannut vieraskentillä, joka on osittain varmasti ollut syynä huonompiin tuloksiin mutta viime nuo viimeisimmät 5 peliä, jossa Flames on mennyt rankkareille Floridaa sekä Vancouveria vastaan ja hävinnyt San Joselle sekä Tampa Baylle ovat olleet merkkejä ehkä pienoisesta tason tippumisesta. Yhteen niputettuna Calgary on edelleen Lännen huippujoukkue, mutta suuntaviiva näyttää Helmikuussa hieman alaspäin.

Arizonan loukkaantumislista on jopa nälkävuosia pidempi niin kuin tuossa ylempänä jo kerrottiin. Lännen kohtuullisen heikon tason johdosta Arizona on kuitenkin täysin mukana kilpailussa viimeisestä/viimeisistä pudotuspelipaikoista, joka on oikeasti ihme kun pohditaan Arizonan pelaajamateriaalia ja katsotaan loukkaantumislistalla olevien pelaajien nimiä. Arizonan viime otteluista on sanottava, että taso on ailahdellut todella paljon mutta toisaalta osassa peleistä taso on ollut jopa suhteellisen korkea (esim. viime voitto-ottelu Torontoa vastaan oli enemmän kuin ansaittu). 

Joukkueiden tasoero on kohtuullisen suuri, joten on vaikea saada vihjettä ja sen valueta selkeään muotoon, mutta yritetään nyt kuitenkin. Calgary Flames on voittanut kauden otteluistansa n. 60%. Arizona Coyotes on voittanut otteluistansa n. 45%. Molemmat joukkueet pelaavat Läntisessä konferenssissa, joten lukemia voidaan pitää mielestäni aika vertailukelpoisina. Calgaryn Helmikuun otteet eivät ole olleet niin hyviä, että voisin heitä pitää tällä hetkellä aivan noin hyvinä. Toisaalta Arizona pelaa mielestäni tällä hetkellä täysin tasollaan, joka on ehkä hieman tuota 45% alempana. Noista lukemista tein oma ML -smoothaukseni, 61-39, joka mielestäni kuvaa joukkueiden tasoeroa realistisesti. Tuohon lukemaan lisätään vielä Calgaryn pienennetty kotietu (Pienennetty siitä syystä, että kyseessä on Calgaryn 1. kotipeli vierasrundin jälkeen ja takana on sellainen yli 3300km matkustus kotiluolaan vain yhdellä välipäivällä) niin saan ML- arviokseni otteluun 65,5% - 34,5%. Marathonbetin @3.24 kelpaa siis peleille rajan ollessa 2.899.

Mitä tulee aikaisempiin H2H peleihin niin joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella 2 kertaa (Voitot  Calgarylle 1-6, 7-1). Viimeisin ottelu 14.1. jolloin Calgary kulki kovassa voittoputkessa ja Arizonalle tuo ottelu oli B2B- ottelu, jossa selkeästi joukkue näytti väsyneeltä, joten en liikaa tuon ottelun tulosta katselisi, koska jo pelkästään Calgaryn taso on tullut alaspäin tuosta päivästä. Aikaisempi H2H ottelu on Marraskuulta, josta on aikaa lähemmäs 3 kuukautta, jonka vuoksi kyseisen ottelun tapahtumia voi mielestäni pitää täysin tai lähes täysin irrelevantteina tähän koitokseen.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Chicago - Ottawa 

Pistemies: Ryan Dzingel @1.75 Unibet 

KLO: 03.30 

Lyhyestä virsi kaunis. Viimepeliin 1+1. Ykkösen hyökkääjä joka pelaa ylivoimaa. 56 peliin 22+21=43. Harvoin otan peleihin näitä alle kahden kertoimia, mutta tämä haiskahtaa liian hyvälle ollakseen totta. Maaliodottama todella korkealla tässä matsissa. Voittaja tai lopputulos ei kiinnosta pätkääkään ja pidän lähes mahdottomana ajatusta Senatorsin ykkösketjun kiikari-iltaa. Samaan huutoon voidaan painaa Herran ketjukaveri Bobby Ryan @1.85 kylkeen. 

Ihmeellinen juttu että ketjun kolmas lenkki Duchene saa @1.40. Tässä suhteessa nuo yllämainitut ovat itselleni ylikertoimia. Peleihin. 

Molemmilla mukavasti ruuhkaa kalenterissa ja Ottawa saattaa jopa raapasta voiton tästä. 

Kohde menee oikein kun Dzingel kirjaa pisteen varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...