Jump to content

Recommended Posts

Huomenna päivä venyykin hieman pidemmäksi, joten nyt jo lyhyillä tarinoilla huomisen parhaat kohteet.




hifk.gifHIFK - Ässät assat.gif


(DNB) Merkki 2, Kerroin 2,08 @Betway [2/5]


- HIFK:n peli sekaisin ja tulokset olleet sen mukaisia. Maalivahtipeli ei vakuuta. Ässätkään ei ollut viime pelissä ihan terävimmillään, mutta uskon että se on ottanut opikseen ja lähtee taas hakemaan kolmea pistettä. Ässien peli on kuitenkin selvästi paremmalla tasolla kuin IFK:n. Ässien pitäisi päästä otteluun lähes parhaallaan, ainoastaan Tapio Sammalkangas on sairastuvalla. HIFK:lta siellä on väkeä edelleenkin, mutta Ville Peltonen saattaa tehdä paluun jo huomenna. Peltosen paluu olisi IFK:lle tärkeä asia. Jos Ässiä pelaa, niin kannattaa tehdä se jo pian, sillä kertoimet tulee melko varmasti laskemaan yön aikana.




ilves.gifIlves - Lukko lukko.gif


Yli 5.5 maalia, Kerroin 2,50 @MarathonBet [3/5]


- En yleensä tykkää kovin paljon over- vetoihin betsata, mutta Mara on tässä niin omilla linjoilla, että pakko tätä kerrointa on jo kohtuullisella panoksella painaa vielä kun ehtii. Hieman laskenut, mutta edelleen maukas kerroin. Kummatkin pelanneet runsasmaalisia otteluita ja viimeisimmät päättyi kummallakin overeiksi. Lukon puolustus hieman sekaisin ja Zalewskikaan ei ollut viime pelissä vireessä. Hyökkäys ollut myös pimennossa, mutta Ipaa vastaan pitäisi tulla onnistumisia. Ilves on toki ollut pirteä, mutta puolustus on Liigan heikoin. Ilves on osoittanut että se osaa kuitenkin myös itse niitä maaleja tehdä ja kyllä Lukkokin luultavasti ainakin pari kertaa joutuu huomenna antautumaan.




jokerit.gifJokerit - Kärpät karpat.gif


Alle 3.5 maalia, Kerroin 3,50 @Unibet [2/5]

Alle 4.5 maalia, Kerroin 2,16 @MarathonBet [3/5]


- Katotaan nasahtaisko Jokereitten pelistä taas iso kerroin kiinni? Kaksi suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuvaa joukkeutta, Jokerit ja Kärpät, kohtaavat torstai-illan huippukamppailussa. Ottelusta on odotettavissa jälleen kerran vähämaalista taistoa, jonka lähtökohtaisesti kumpi vaan voi viedä. Jokerit on kuitenkin pieni suosikki. Kummankin joukkueen kaikki pelit ovat tähän asti päättyneet alle 5 maaliin ja neljästi (/6) jopa alle neljään maaliin. Tänään vastakkain on kaksi laadukasta puolustusta, ja etenkin Kärpille maalinteko tuottanee tuskaa. Liigan huippuhyökkääjät Ben Maxwell ja Juhamatti Aaltonen ovat nimittäin kummatkin sivussa eikä Kärpät ole onnistunut kunnolla aiemmissakaan matseissa. Jokereillakin maalinteko hieman tökkinee taas IFK- matsin jälkeen. Veikkaisin, että Jokerit ottaa 2-1 voiton joko normiajalla tai rankkareiden jälkeen.

Link to post
Share on other sites

Liiga:

TPS - Pelicans merkki 1 kerroin 1,80

TPS näytti viimeksi osaamistaan ja varsinkin ykköskenttä joka on aivan kammottavassa vireessä. Francis Pareen 3+1 viimeksi veti hiljaiseksi kun katsomosta käsin katsoi tämän miehen otteita. Hän oli hanakas karvaaja, nopea ja taitava, erittäin laadukas hankinta. Dan Sextonin kanssa he ovat täydellinen kombinaatio, jonka kuittaa vielä Koskiranta. Voisin sanoa jo nyt että varmasti Liigan paras hyökkäysketju. Norrena ei oikein ole vielä vakuuttanut, mutta ei hän huonostikaan ole pelannut. Tänään vastaan tulee Pelicans joka on pelannut varsin mallikkaasti, mutta tänään tulee tukkaan niin että pöllyää. TPS ei jätä kotikentällään mitään sattuman varaan, vaan Suikkasen miehistö vie helposti 3 pistettä.

Link to post
Share on other sites
Parit vedot vielä sisään, nämä siis HIFK-Ässät peliin:




Merkki 2, Kerroin 2,75 @Veikkaus [2/5]

Yli 5.5 maalia, Kerroin 2,40 @MarathonBet [3/5]


Tämä TPS-Pelicans matsiin:


(DNB) Merkki 2, Kerroin 2,75 @Betway [3/5]



___________________________________



Jos nyt jotain pientä rustailis perusteiksi. HIFK:n puolustukseen hankitut "vahvistukset" flopanneet ja pakistoon onkin nyt nostettu jopa hyökkääjä, Iiro Pakarinen. Maalissa nuori kolmosveskari Ville Husso, Ässilläkin torjuntavastuussa tosin kakkoskassari Rasmus Rinne. Arvostaan Rinteen kuitenkin hieman vahvemmaksi. Veikkaus tarjoaa vielä maukasta kerrointa, pienellä peleihin normivoittoakin. Overit loistokohde tuolla kertoimella, maalissa kaksi epävarmaa kassaria ja HIFK:n puolustus on surkea, eipä se kyllä Ässilläkään kovin hyvin edellisessä matsissa toiminut. Maaleja tullaan todennäköisesti näkemään.


Pelicans on huikeassa vireessä ja viimeksi kaatui narrit. TPS täysin ykkösvitjansa varassa ja jos Pelsut saa pelattua sen edes kohtalaisesti pois, on sillä kaikki avaimet voittoon. Hyvin torjunut Myllyniemi jatkaa maalilla ja Tyler Redenbach sekä Timo Pärssinen pelaavat sittenkin.

Link to post
Share on other sites

HIFK - Ässät 1x2 / Ässät 2. kerroin 2.75 //VEIKKAUS

Tänään kentälle astelee Ville Peltonen. Herran tulo merkitsee sitä, että kun vanhaa ja vaivaista äijää käydään ässien toimesta ajelemassa hieman, niin HIFK aitiossa tunteet tulee kuumenemaan ja jäähyminuutteja satelee. Ässät vie pelin ylivoimamaaleillaan.

Jokerit - Kärpät 1x2 / Kärpät 2. kerroin 2.9 //VEIKKAUS

Jokereilla on huikea puolustus ja erinomainen maalivahti. Kärpillä taasen on maalintekijöitä vaikka muille jakaa, sekä myöskin pätevä puolustusosasto. Tässä tulevat olemaan 2 kauden kärkijoukkuetta ja peli voi olla vähämaalinen taitavien puolustajien ansiosta. Niin kauan kun pelissä ei ylilyöntejä nähdä niin uskoisin ottelusta tulevan vähämaalinen ja sen ratkeavan näyttäviin yksilösuorituksiin. JUHA-MATTI AALTONEN EI PELAAKKAAN PELISSÄ! Pahoitteluni virheestä. Kiitos @Lolz huomiosta!


NYT Pieni tauko jäkis pelien tipsaamiseen heikkojen suoritusten takia. Pahoittelut kaikille pelanneille =/

Link to post
Share on other sites

RUOTSI: SHL

LULEÅ-VÄXJÖ 1 1,73 SPORTINGBET

Luleå aloitti kauden vakuuttavasti voittamalla Linköpingin kotonaan 5-1 ja seuraavassa pelissä tulikin sit tappio vieraissa Frölundalle.

Tänään Luleå saa vastaansa Växjön Norrbottenin Coop Arenalle joka on tunnetusti vaikea paikka vieraille.

Luleå on erittäin vahva kotijoukkue ja luultavasti paras kotijoukkue tällä kaudella.Viimekaudella voittivat 18/27 kotiotteluista joka on hyvä tulos.

Växjö on työskennellyt kovasti tänävuonna ja on aika vahva joukkue ja voivat taistella jopa playoff paikasta.

Växjö aloittanut kautensa kahdella jatkoaika tappiolla.Växjöltä puuttuu kapteeni Markusson ja Welch,Augustin.

Luleån Rautio palaa luultavasti maalille.

Luleå nauttii suuresta kotikenttä edusta ja Växjö ei ole viimeaikoina pisteitä saanut keskinäisissä kohtaamisissa.

Kotivoitto!

Eurooppa-liiga - Lohkovaihe

Valencia-Swansea 1 1,8 William Hill

Valencia on alottanut La ligan todella surkeasti,sijoitus 16.Kapasiteetia ja laatua joukkueesta kyllä löytyy.

Valencia menetti parhaan maalintekijänsä Soldadon viimekaudelta,mutta hankki Portugalin Helder Postigan joka osoitti Barcaa vastaan hävityn pelin(2-3) että maalinteko taitoa löytyy.

Valencia on perinteisesti vahva kotijoukkue josta osoituksena peli Barcaa vastaan kun olivat puoliajalla 0-3 tappiolla mutta Salvon ja Postigan nopeilla maaleilla tulivat takaisin peliin.

Lisäksi Valencialla on sitä jotain mitä Swansealla puuttuu---nimittäin rutiini eurooppa peleistä!

Kotivoitto!

Lisäksi Belgian sarjakärki St.Liege voittaa Tanskan Esbjergin kotonaan. 1,49 ComeOn

Link to post
Share on other sites

SHL:

Leksand - Modo 2, 2,30 Unibet

Leksand lähtee tänä vuonna takaisin divariin. Se on jo nyt selvää vaikka sarjaa on pelattu vasta 2 kierrosta. Viime kierrokella Leksand kaatoi Örebrön vieraissa 2-1, mutta oli kyllä melkoisen onnekas. Hävisi nimittäin laukaukset 46 - 13 !!! Ekalla kiekalla kotona pataan Brynäsiltä 1-3, häviten siinäkin pelissä lalukaukset 37 - 16. Materiaali on todella heikko Liigaan.

Tänään hyvää vieraskerrointa tarjolla MODOlle, johtuen lähinnä siitä että joukkueiden voimasuhteet ei ole vielä "selvillä".

Modo on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan, ja omaa yhden allsvenskanin parhaista materiaaleista. Kahdessa ekassa ketjussa luuttii mm;

1:A FEMMAN 14 Robert Hägg (LD) 49 Richie Regehr (RD) 10 Per-Åge Skröder (LW) 7 Jeff Tambellini (CE) 12 Dave Spina (RW) 2:A FEMMAN 41 Oscar Hedman (LD) 38 Nichlas Torp (RD) 77 T.J. Hensick (LW) 26 Samuel Påhlsson (CE) 70 Mario Kempe (RW)
Link to post
Share on other sites

NHL Preseason:

New Jersey- NY Islanders 1 2.25@Unibet NJ-1 3.15@Unibet Selkeesti kovemmalla kokoonpanolla NJ, NHL vakkareita joku 14 vastaan Isl 5, MV Brodeur ja Puolin.NY puolustajat jotain neverhööödejä

Ottawa- Toronto 1ML@Unibet 1.73 Maalila Anderson, 1ketju kokonaisuudessaan ja parit ketjulliset vakkareita. Tor kans tulivoimaa muttei samassa mittakaavassa.

Karlssonki pelaa.

Boston-Detroit 2 2.95@Unibet Suppan maalilla koko pelin, kovat pakit , mutta hyökkäys jää pahasti Det vastaavan jalkoihin. Kokeilemisen arvoinen ehottomasti.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...