Jump to content

Recommended Posts

SWqk00UE-8K16h3ij.png New Orleans Pelicans - Detroit Pistons Aulphhm9-MF7jOBaj.png Yli 201.5 - Unibet 1,82 TULOS: 96-96

Molemmat joukkueet pelanneet järjestään yli 200 pisteen pelejä. Pelicans on edellisistä viidestä edellisestä pelistä pelannut neljä jotka ovat päättyneet yli 200 pisteeseen. Detroit on mennyt samoilla linjoilla 4/5 mennyt yli 200 pisteen.

QBWK6QRc-YXu7ahSF.pngSacramento Kings - Utah Jazz Kl833Pk9-SzF9Jera.png Yli 200.5 - Unibet 1,83 TULOS: 101-122

Samoilla linjoilla menee tämäkin peli, molemmat pelaavat runsaskorisia pelejä jotka painut yli 200 pisteen usein. Molemmat pelanneet yli 200 pisteen pelejä 4/5 edellisestä.

Link to post
Share on other sites

Nyt mestareidenliigan puoli ajalla on hyvä laittaa jo huomiset ennen kun kertoimet tipahtavat.

Din. Zagreb - Ludogorets 2.80 Veikkaus

- Viimeine lohko vaihe ottelu, Zagrebilla vain piste ja Ludogorets ei ole hävinnyt yhtään

- Edellinen kohtaaminen 3-0 Ludogoretsille, eikä Zagrebilla mitään asiaa silloin.

- Zagreb ei ole tehnyt kuin 2 maalia koko lohkovaiheen aikana ja päästänyt 9.

- Ludogorets tehnyt 9 ja päästänyt 1.

- Zagrebin peleistä on puuttunut luovuus ja kurinalaisuus täysin

- Tulosveikkaus 0 - 2 vieraille, sen verran kovaa jälkeä on tullut euro peleissä.

Tulos 1 - 2

Thun - Genk 3.25

- Thun viimeisenä ja voittanut vain yhden, kun taas Genk tappioitta kärjessä.

- 2-1 päättyi edellinen ja silloin thunilla oli kaikki mahdollisuudet päästä jatkoon , enää ei

- Thun on tehnyt 3 maalia ja päästänyt 9, kun taas Genk tehnyt 9 ja päästänyt 5

- Sveitsiläis seuralla vielä sunnuntaina tulossa tiukka vääntö, joten tässä säästelevät kun ei ole mitään mistä pelata.

- Tulosveikkaus 0 - 2

tulos : 0 -1

  • Upvote 7
Link to post
Share on other sites

GG1f6bUE-pE6lBoV4.png Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings lzDRnt5n-8MrE9Ckc.png 2 - 2.2 Expekt

Kovassa nosteessa oleva Kings vierailee laskusuhdanteessa olevan Toronton vieraana. Eri konferenssien joukkueet kohtaavat vähemmän, mutta tästä huolimatta Maple Leafs on kellistänyt Kingsin kotonaan viimeksi 2002 jatkoajan jälkeen. Kings on tällä kaudella ollut Idän joukkueita vastaan vahva 10-2-2 tilastoilla. Maple Leafs on Lännen joukkueita vastaan pelannut sekin kohtalaisesti 7-5-1, mutta viimeaikojen otteet joukkueelta ovat olleet takkuisia ja se on voittanut viimeksi varsinaisella 20.11 ja sen jälkeen taistellut 10 ottelua voittamatta varsinaisella. Kings on sen sijaan edelliseen 16 peliin hävinnyt vain kerran varsinaisella. Edelliset 16 ovat tuottaneet 9 voittoa varsinaisella sekä 6 jatkoaika kamppailua joista 4 voittoa kaksi tappiota. Kahteen edelliseen peliin Kings on iskenyt 9 maalia ja pitänyt molemmissa otteluissa maalinsa puhtaana. Edellisessä ottelussaan se kaatoi Toronton verivihollisen Montrealin vieraissa 0-6. Peräti 6 pelaajaa keräsi ottelussa 2 tehopistettä ja vain 4 pelaajaa Kingsiltä jäi ilman + pisteitä ottelussa, joten joukkue onnistui laajalla rintamalla. Kings on liigan vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten syytä olettaa, ettei alavireisen Toronton illasta tule helppoa.

Link to post
Share on other sites

Eilen osui kaikki loistavasti, tästä on hyvä jatkaa ja tänään löytyykin paljon pelattavaa.

Nuorten MM-lätkä U20 1 div:

Klo 15

Japani - Ukraina merkki 1 kerroin 2,05 Marathonbet

Kolmas kerta toden sanoo? Nyt on Japanin mahdollisuus iskeä vihdoin se voitto. Kaksi kertaa on mokattu kovia vastaan 3-1 johto tappioksi. Nyt on lohkon heikompia vastassa, vaikka sitä Japanikin on. Ukrainalla ollut vaikeuksia maalienteossa, 2 maalia 2 pelissä. Japani pilannut ottelunsa jäähyilyyn, nyt vähän helpompi vastus, jospa nyt pysyisi vauhdissa mukana niin ei tartte jäähyjä ottaa. Japani ollut pirteä ilmestys nuorten lätkässä. Ukraina ei niinkään. Toivon Japanin voittoa ja pelaanki näillä kertoimilla heitä, he ansaitsevat jo voiton, niin hienosti ovat pelanneet.

Tsekin liiga jääkiekko:

Klo 19

Kometa Brno - Vitkovice merkki 1 kerroin 1,85 Sportingbet

Kometa Brno ei ole kuin kerran hävinnyt kotonaan Vitkovicelle kun tarkastellaan pitkää historiaa. Tänä vuonna Kometa voitti kotonaan 5-1 jo. Kometa on hävinnyt tänä vuonna vain 3 kertaa kotonaan ja onkin toiseksi paras kotijoukkue koko sarjassa. Vitkovice on hyvä vierasjoukkue, mutta välillä takkuaa pahasti. Kometalla on parempi vire päällä ja kotietu, pakko pelata Kometaa.

MHL:

Klo 15

Chaika - Mamonty Yugry merkki ML 2 kerroin 1,91 Marathonbet

Mamonty Yugry, ehkä se lempijoukkueeni tästä sarjasta. Voittaa usein ja usein vielä selvästikin. Harvoin pahemmin romahtaa. Mamontylla 9 voiton putki ja Chaikalla on 9 viime pelistä 3 voittoa. Mamonty on vienyt keskinäiset yhtä lukuunottamatta. Tässä tilannetta tasoittaa Chaikan kotipeli jonka takia otan moneylinen käyttöön koska silläkin saa hyvää kerrointa. Chaika on hyvä kotijoukkue ja Mamonty hyvä vierasjoukkue. Vire on nyt Mamontylla paljon parempi. Mamonty on ennenkin kaatanut Chaikan vieraissa, joten Chaikan komeat kotipelitilastot päättyvät tähän peliin toivottavasti. Mielestäni hyvä kohde.

VHL:

Klo 15

Toros Neftekamsk - Tyumen merkki ML 2 kerroin 2,28 Marathonbet

Nyt on liikaa kyllä taas kotietua painotettu vaikka Toros onkin hyvä kotijoukkue, mutta kun Tyumen on aivan loistavassa vireessä. Keskinäiset ovat yleensä olleet todella tasaisia ja varmasti nytkin. Siksi maistuu kyllä näillä yli 2 kertoimilla Tyumen moneylinella varustettu voitto kovasti. Viimeksi Toros hävisi kotonaan katastrofimaisesti Nyzhnui Tahilille ja sitä ennen vieraissa Izhevskille, voi hyvää päivää mitä tappioita. Ei muutenkaan jotenkin ole vakuuttanut. Tyumen on voittanut viimeisistä 8 pelistä 7. Kyllä minä ainakin Tyumenin puoleen käännyn selvästi.

Naisten käsipallo mm-kisat:

Klo 15.45

Australia +21,5 -Tsekki merkki 1 kerroin 1,80 Unibet

Voittajasta tässä ei ole epäselvyyttä mutta annetaanpa muhkeaa tasoitusta. Mielestäni hieman liikaa. Australia hävisi Unkarille 24 maalilla, Romanialle 19 maalilla ja Saksalle 21 maalilla. Esim unkari ja Saksa ovat vakuuttaneet kun taas tämän päivän vastus Tsekki ei. Australia on tehnyt keskinmäärin noin 15 maalia ottelua kohden ja tsekki vajaa 30 maalia. Jos Australia tekee tuon 15 häkkiä niin Tsekin pitäisi tehdä 37 häkkiä jotta veto menisi pieleen. Itse uskon että Tsekkiä vastaan Australia tekee muutaman enemmänkin maaleja, jolloin Tsekki pitäisi jo iskeä 40 maalia. Jotenkin haiskahtaa että tämä tasoitus pitää.

Päivän tuplaus:

Nuorten mm lätkää U20 1 div:

klo 18.30

Kazakstan - Italia merkki 1 kerroin 1,45 Marathonbet

Ei tässä muuta, Kazakstan on vaan tässä turnauksessa nyt ylikylä. Helpot voitot ekoista peleistä ja Italia ollut hätää kärsimässä vaikka voitot ovat ottaneetkin. Kazakstan ehdottomasti päivän varmimpia.

MHL:

Klo 11

Oktan - Belye Medvedi merkki 2 kerroin 1,42 Marathonbet

Oktan hämmästytti viime pelissä kun voitto Omskien. Aivan älytön voitto. Nyt ehkä näkyy kertoimissa, mutta pidän Belye Medvedia niin monta pykälää parempana että yllätystä tässä tuskin nähdään. Medvedi on sarjan 4 ja Oktan 16. Piste-eroa 52 pistettä. Medvedillä toimii hyökkäys ja puolustus. Ei muuta ajatustakaan kuin merkki 2.

YHTEISKERROIN 2,05

Edited by voivoi
  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Tänään kotoisesta Liigasta yksi ja NHL:stä pari helppoa pois!

Pelicans +2 - Tappara merkki 2 kerroin 3.90 Veikkaus

Tampereen Tappara saapuu Lahteen Pelicansin vieraaksi ja vieraat lähtevätkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Pelicansin peli oli Tampereella Ilvestä vastaan kohtuu hyvää mutta Ilves sai käännettyä pelin itselleen yhdessä minuutissa. Nyt vastaan asettuu pari pykälää kovempi vastustaja samalta paikkakunnalta ja Pelicansin tappioputkelle ei loppua tunnu näkyvän kun maalivahti pelikään lahtelaisilla ei ole toiminut Jere Myllyniemen haparoitua maalilla.

St.Louis Blues - Toronto Maple Leafs +1 merkki 1 kerroin 2.05 Veikkaus

Kummallakaan joukkueista peli ei ole kulkenut erikoisesti viime aikoina mutta Torontolla alla viime yöltä tappio Kingseille ja vastaavasti Blues levänneenä lähtee suosikkina kotiotteluun jossa on hyvä mahdollisuus pistää rumat lukemat taululle.

Winnipeg Jets - Colorado Avalanche merkki 2 kerroin 2.50 Veikkaus

Mielestäni tässä päivän paras kohde NHL:stä. Coloradon tahti laskenut hieman alkukaudesta mutta ja viimeaikojen esitykset eivät ole hääppöisiä olleet. Myöskään Winnipegillä ei ole aihetta riemunkiljahduksiin koska pistepussiin ei ole pisteitä viime peleistä ropissut liiemmin (mm. Floridalta 5-2 käkättimeen). Jetseiltä myös sivussa tärkeät pelaajat Evander Kane sekä Zach Bogosian. Toki myös Avsilta sivussa Tanguay ja tärkeä puolustaja Jan Hejda mutta silti 8/10 näistä peleistä päättyisi mielestäni Avsien voittoon.

Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings merkki 1 kerroin 2.35

Detroit sai viime peliinsä kokoonpanoon mukaan Pavel Datsuykin mutta miehen 1+1 tehot eivät auttaneet punasiipiä voittoon vaan joukkue kärsi toisen tappion putkeen Florida Panthersille. Tampa Bay taas oli voiton syrjässä kiinni tykitettyään Capitalsia vastaan Holtbyn vaihtoon ensimmäisessä erässä kunnes alkoi Ovechkinin show ja Great8 kantoi joukkueensa neljällä maalilla voittoon pilkkujen kautta. Molemmat joukkueet tulevat varmasti sisuuntuneena tappiot niskassaan otteluun mutta kotietu sekä Zetan puuttuminen punasiipien kokoonpanosta kallistaa vaakakupin Lightiningin voitolle.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Pelicans - Tappara 1 3.55 Nordicbet (2/5)

Tänään hirveään tappio kierteeseen joutunut pelicans kohtaa liigan kakkosena olevan tapparan. Pelicans on hävinnyt viimeiset 9 peliä maalierolla 19-49 (-30) ja Tappara taas on 2 ottelun voittoputkessa 5 viime pelistä 2 voittoa 2 tasapeliä 1 häviö maalein 13-11 (+2)

Lahti on ollut tapparalle vaikea paikka pelata vaikka viime pelin jatkoajalla voittikin kuitenkin ennen tätä peliä tappara oli lahdessa viimeksi voittanut 14.10.2008. Lahdessa viimeiset viisi peliä on pelicansin kannalta mennyt hyvin kolme kolmen pisteen voittoa ja kaksi tasapeliä joista tappara voitti toisen 1-2 jatkoajalla maaliero 17-7 pelicansin hyväksi. Joukkueet kohdanneet tällä kaudella 3 kertaa ja tappara on voittanut niistä 2.

Kaikki loppuu aikanaan ja se tarkoittaa että pelicansin huono pelaaminen loppuu nyt ja tulee voitto todella kovasta tapparasta. Liiga on kuitenkin suht tasainen että kuka vaan voi voittaa kenet vaan, milloin vaan :D.

Myös hyvä kokeilu tähän peliin on Double Total : Pelicans wins and scores over 3,5 goals kerroin on 7.05

Tulosvetoon: 3,4-2,3,5

Link to post
Share on other sites

Chaika - Mamonty yugry 2 2.3 (nordicbet)

Tästä iltapäivälle kohtuu hyvä kohde. Yugry todella kovassa vedossa, voittoja tullut jo yhdeksän putkeen ja vieraissakin putki on jo 6 ottelun mittainen! Chaika on erittäin kova kotijoukkue, mutta ei ole viime kierroksilla häikäissyt. Viidestä viime ottelusta 2 voittoa kaikki tappiot toki tullut vieraissa. Kaiken kaikkiaan ihan pelattava kohde tuolla kertoimella sen verran hyvässä iskussa on vierasjoukkue ollut. Pienellä kokeiluun!

Link to post
Share on other sites

Laitetaas illan SHL peleistä tilastoja,keskinäiset kohtaamiset ym. ja pelivihje.Kaikki kertoimet Nordicbet.

HV71 – Frölunda

Vire:

- HV71 on kaksi suoraa tappiota ja on voittanut kaksi viimeisten viiden.

-.Frölunda on kolme suoraa voittoa ja on voittanut neljä viimeisten viiden.

Aiemmat kohtaamiset:

-Frölunda on neljä suoraa voittoa vastaan ​​HV71, viimeksi 3-5

-HV71 voitti viimeksi Frölundan 2-1 17 marraskuussa 2012.

Yli / alle:

-53,3% Hv71 pelit ovat menneet yli 5.5 maalia.

-60% Frölunda pelit ovat menneet alle 4,5 maalia

Pelivihje:

-Frölunda ML 1.95(Nordicbet)

Brynäs – Linköping

Vire:

-Brynäs on kolme suoraa tappiota ja on tehnyt vain kaksi maalia kyseisissä otteluissa.

-Linkoping murskasi Leksandin 7-1 viimeksi ja on voittanut neljä viimeisten viiden.

Aiemmat kohtaamiset:

-Brynäs voittanut viimeksi 4-1 ja niinkin myöhään kuin 5. joulukuuta.

-Linköping on voittanut neljä viimeisten viiden ​​Brynäsiä vastaan

Yli / alle:

-Brynäs on viisi suoraa alle 5.5 maalia
-Neljä Linköping viiden viime peliä mennyt yli 4.5 maalia

Pelivihje:

-Linköping ML 1.95(Nordicbet)

Leksand – Skellefteå

Vire:

-Leksand hävisi 7-1, viimeksi ​​Linköpingille,mutta sillä oli sitä ennen kolme suoraa voittoa.

-Skellefteå on neljä voittoa viiden viime otteluissa.

Aiemmat kohtaamiset:

-Leksand voitti edellisen vieraissa 2-1.
-Skellefteå voitti tänkauden kaksi ensimmäistä 3-1 ja 2-1.

Yli / alle:

-Neljä Leksandin viiden viime mennyt yli 4.5 maalia.

-Kolme Skellefteån viiden viime mennyt yli 4.5 maalia.

Pelivihje:

-Skellefteå suora voitto 1.80(Nordicbet)

Modo – Luleå

Vire:

-Modo on viisi tappiota alla,mutta sai pisteen äskettäin ​​AIK vastaan.
-Luleå on kaksi suoraa tappiota alla ja ovat hävinneet neljä niiden viiden viimeisen.

Aiemmat kohtaamiset:

-Modo on voittanut kaksi kauden kolmesta,viimeksi 2-1.
-Modo on voittanut viisi kuudesta edellisestä kohtaamisesta.

Yli / alle:
-Neljä Modon viimeisimmät viisi on mennyt yli 4.5 maalia.
-Kolme Luulajan viiden viime peliä ovat menneet alle 4,5 maalia

Pelivihje:

-Alle 4,5 maalia 1.83(Nordisbet)

Örebro – AIK

Vire:

-Örebro hävisi viimeksi VL kilpailun jälkeen Frölundalle ja sillä on kaksi voittoa viiden viime otteluissa.

-AIK on voittanut kaksi kolmesta viimeisestä toisen jatkoajalla ja toisen VL kilpailussa ja sillä on kolme voittoa viimeisten viiden.

Aiemmat kohtaamiset:

-AIK voitti Örebron viimeksi selkeästi 7-1.Viime kaudella voitti kaikki kolme ottelua.

-AIK:n hyväksi maaliero Örebrota vastaan tällä kaudella on 14-3.

Yli / alle:
-Kolme Örebro viiden viime pelit ovat menneet alle 4,5 maalia.
-Kolme AIK: n viiden viime pelit ovat menneet yli 4.5 maalia.

Pelivihje:

-AIK ML 2.16(Nordicbet)

Färjestad – Växjö

Vire:

-Färjestad on kaksi voittoa alla ja on voittanut kolme viimeisen viiden.

-Växjö on myös kaksi suoraa voittoa alla,mutta sitä ennen oli kolme suoraa tappiota.

Aiemmat kohtaamiset:

-Växjö voitti viimeksi 4-1 ja on voittanut molemmat pelit joukkueiden välillä tällä kaudella.
-Växjö on voittanut kolme viiden viime keskinäistä kohtaamista.

Yli / alle:
-Kolme Färjestadin viimeisestä viidestä ovat menneet alle 4,5 maalia.
-Kolme Växjön viidestä viimeisestä vieraissa mennyt yli 5.5 maalia.

Pelivihje:

-Färjestad suora voitto 2.00(Nordicbet)

Link to post
Share on other sites

Annecy-Le Grand Bornard, naisten viesti (peliaika loppuu klo. 15.25)

Ukraina - Saksa 1.63 @Pinnacle

- Tätä jo vihjattukin, mutta Veikkauksella kerrointa laskettu 1.65->1.45 eikä tuolla enää juuri maistu. Pinnaclella tarjoillaan kuitenkin vielä ihan mukavaa kerrointa Ukrainan naisille. Ukraina voitti viime viikonloppuna Hochfilzenissä käydyn viestin ylivoimaisesti, Saksa tuli maalin toisena lähes minuutin Ukrainan ajasta. Ukraina teki mahtavan kisan varsinkin ampumapenkalla, sillä jokainen nainen ampui taulut tasaisen varmasti alas muutamaa pientä lipsahdusta lukuun ottamatta. Kummatkin lähtevät tänään matkaan täysin samoilla joukkueilla (Ukraina: Dzhyma, Semerenko Vi., Semerenko Va., Pidrushna ,, Saksa: Preuss, Henkel, Hildebrand, Dahlmeier). Saksa pitää ladulla hieman kovempaa vauhtia, mutta homma ratkeaa ammunnassa.

Link to post
Share on other sites

JYP - KalPa (u/o4.5) Over 1,90@Bwin, Marathonbet

(u/o5.5) Over 2,80@Marathonbet

JYP kärsii puolustuspään loukkaantumisista ja illan kokoonpanossa onkin muutama Akatemian puolustaja mukana, kun omat eivät riitä. Tulee varmasti näkymään oman pään pelissä, vaikka taustalla onkin hyvä liigatason veskari Tuomas Tarkki. Toisaalta JYPin hyökkäys on materiaaliltaan yksi liigan kovimmista, joka tulee pitämään KalPan puolustuksen, sekä tuoreen hankinnan Antti Oren kiireisenä. Maalivahti Ore lainattiin HIFK:sta väliaikaisesti KalPaan helpottamaan Tuokkolan urakkaa. Ore ei kuitenkaan viime aikoina ole IFK:ssa vakuuttanut, vaikka parhaimpina päivinä onkin ihan hyvä kassari. Nyt on hänellä näytön paikka, mutta yhtä hyvin voi taso jatkua samanlaisena. KalPankin peli on piristynyt viime aikoina ja Lehkonen ja kumppanit pistävät varmasti loukkaantumisista kärsivän JYP-puolustuksen ahtaalle. Mainittakoon, että KalPallakin on jonkin verran loukkaantumisia. Alla lista poissaolijoista lainattuna JYPin otteluennakosta:

"JYPiltä puuttuvat Mikko Viitanen, Yohann Auvitu, Jyrki Välivaara, Mikko Kalteva, Anssi Löfman ja Markus Poukkula, KalPalta puolestaan Luke Pither, Sami Kapanen, Ossi Saarinen, Antti Halonen, Jyri Junnila, Joona Harjama ja Heikki Liedes."

edit. lisätty 5.5 line myös

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...