Jump to content

Recommended Posts

St. Louis Blues - Toronto Maple Leafs Kerroin 4.45 Betsson

Leafseilla on ollut viimeaikoina vaikeuksia, mutta eilinen peli LA:ta vastaan näytti - vaikka hävisivätkin - hyvältä. Laukaukset jakautuivat 39-23 Leafseille; ottaen huomioon, että koko kaudella Torontolla on ollut ehkä pari peliä, missä on lauottu vastustajaa enemmän, tämä on suuri edistys. Peli näytti siltä mitä sen pitäisi näyttää, ja vieläpä kärkipään joukkuetta vastaan!

Toronto kärsii vieläkin loukkaantumisista: Bozak, Bolland, Orr eikä kapteeni Phaneufin pelikielto auta asiaa. Tottakai St. Louis on kotikentällään suosikki, mutta että 4.45 kerroin Leafseille? Jos Toronto saa pidettyä kiinni eilisistä otteista, ja Reimer (kaiken järjen mukaan Reimer aloittaa häkissä) jatkaa hyviä otteitaan (sv% .932 ), on suora voitto täysin mahdollinen.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

RUOTSI: SHL

6DnSNlRc-jsM1y387.png .Brynäs IF - Linköping HC bDWwAjnh-xWuOWclc.png

2 2.65(Nordicbet)

Laitetaas tästä pelistä tarkempaa analyysia.

Linköping teki loistavan suorituksen viimeksi,kun he voittivat Leksandin 7-1.Huonon taantuman jälkeen LHC on nyt voittanut neljä viimeisten viiden ja he ovat löytäneet pelin uudelleen.Joukkue on täynnä teräviä pelaajia.Simon Hjalmarsson, Mattias Sjögrenin ja Pär Arlbrandt ovat tärkeimmät ja nyt se on myös vahvistanut kun joukkueeseen palaa Oscar Sundh, Kent McDonell ja Mark Matheson.Joukkue näyttää nyt vahvalta ja viimeksi maalivahti pelikin toimi.LHC:stä saattaa tulla haastaja kultataistossa keväällä.

Brynäs on täysin eri muodossa ja käyrä osoittaakin vahvasti alaspäin.Heillä on nyt kolme suoraa tappiota alla ja joukkue on kärsinyt loukkaantumisista pitkään.Jotkut pelaajat saavat takaisin,mutta vielä puuttuu Lauritzen, Nokelainen, Löf ja Rodin.Brynäs vahvisti rivejään,kun teki loppukauden kattavan sopimuksen Modo kasvatti hyökkääjä Fredrik Wargin kanssa ja on valmis pelaamaan tänään.

LHC ei ole paras vierasjoukkue sarjassa,mutta on hyvässä kunnossa ja pitäisi pystyä voittamaan Brynäs,jolla on jonkin verran ongelmia juuri nyt.Linköping on myös yleensä jostain kumman syystä helposti voittanut joukkueiden keskinäiset kohtaamiset.Itse lähtisin kakkosesta liikkeelle tähän peliin.

ja tähän loppuun päivän tupla ehdotus:Färjestad BK+PSV yhteiskerroin 3.50(Nordicbet)

Färjestad BK-Växjo 1 2.00(Nordicbet)

Kiireisen syksyn jälkeen Färjestad on saanut koneen käyntiin uudelleen.Joukkueella on kaksi suoraa voittoa ja alkaa liikkumaan ylös taulukossa.FBK on vain viisi pistettä jäljessä kolmannesta sijasta.​​Växjö on ollut miellyttävä yllätys toistaiseksi tällä kaudella.Färjestad on suosikki tässä kohtaamisessa ja mielestäni he voittavat ottelun ja koti fanit poistuvat tyytyväisinä hallista.

PSV-Ch. Odessa 1 1.75(Nordicbet)

PSV on taapertanut pahasti omassa sarjassaan ja voittoja ei ole tullut viime otteluissa.Viikonloppuna Philip Cocus arenalla tuli huolella tukkaan,2-6 tappio ​​Vitesseä vastaan.

PSV näyttää tänään maailmalle ja faneilleen mistä se on tehty.Ukrainassa voitettiin 2-0.Joukkueessa on varmasti puitu viimeaikojen tapahtumia ja PSV saa nyt itseluottamuksen takaisin ja luotan nykytilanteesta huolimatta täysin joukkueeseen.Kun PSV:llä ei kulje Hollannin liigassa,mutta on mahdollisuus edetä pidemmälle Europa Liigassa.Ratkaiseva ottelu tänään ja mielestäni PSV:n on ryhdistäydyttävä ja voittaa tänä iltana.

Link to post
Share on other sites

Päivän eka vihje aivan reisille, mutta korjataan tilanne liigalla!

Pelicans - Tappara yli 5.5 maalia 2.6 (sportingbet) yli 6.5 maalia 4.6 (sportingbet)

Tappara lähtee peliin suurena ennakkosuosikkina, kun pelicans rypee 8 ottelun tappioputkessa. Itse en uskalla lähteä tapparaa pelamaan, koska kaikki putket katkeaa joskus! Uskon kuitenkin että tänään nähdään maaleja runsaasti, sillä kummankaan maalinteossa ei suuria ongelmia ole ollut. Pelicanssin pelit on ollut muutenkin erittäin maalirikkaita, johtuu siitä että puolustus vuotaa kuin seula. Siitä lähdetään että tappara tekee 5 byyriä ja pelicans hoitaa loput! :)

JYP - KalPa 2 4.25 (unibet)

Tässä päivän pommi! Kuten tuossa aiemmin onkin jo mainittu jypillä hiukan loukkaantumisia puolustuksessa. Jypin pelihän perustuu pitkälti hyvään puolustus pelaamiseen ja nuo loukkaantumiset varmasti sotkee jonkin verran peliä. KalPa tosin on myös kärsinyt paljon loukkantumisista, mutta toisaalta se ei ole peliin suuresti vaikuttanut, päinvastoin! Kalpalla on ollut tällä kaudella suuria ongelmia maalinteossa, toki viime kierroksilla on ollut havaittavissa piristymisen merkkejä. JYP on paperilla paljon parempi joukkue ja onkin pelannut hyvin. KalPa haastoi viimeksi jo hyvin hurjavireisen HIFK:n ja jos nuoriso osasto onnistuu tänään yhtä hyvin kuin tuossa matsissa, on voittoon saumat. Ja tämähän on ns. paikallistaisto, joten tosissaan kalpa lähtee jypin haastamaan!

Link to post
Share on other sites

Piacenza(-2,5 sets) - Tours 1 2,25 Expekt

Expekt tarjoaa huippukerrointa, toiseksi paras tarjous Betsafen 2,05. Tours yllätti kotikentällään Piacenzan 3-2, se ei tule tänään toistumaan. Italia on todella inhottava paikka vierailla, meteli on kova. Lentopallon chämpprin lohkon kärkikamppailu, joka kyllä Italiassa sytyttää. Piacenza hävinnyt yhden erän kotonaan neljässä viime ottelussa Italian liigassa. Tours dominoinut Ranskan liigaa, mutta tasoeroa näiden välissä on kuin yöllä ja päivällä. Piacenza selvästi iskuvoimaisempi ja huippukertoimella hakuun.

Link to post
Share on other sites
New York Rangers - Columbus Blue Jackets


Merkki 1, Kerroin 2,04 @bet365 [3/5]


- Rangers on pystynyt voittamaan viime aikoina hyvin niukasti matseja ja nyt se on kolmen ottelun tappioputkessa. Se on hävinnyt kaikki kolme peliä kotonaan ja nyt kun vastassa on heikohko CBJ, pitäisi asenteen olla kunnossa sillä näytönhaluja luulisi kotiyleisön edessä pikkuhiljaa löytyvän. Nyt olisi oiva sauma palata voitonkantaan kiinni. Blue Jackets on toki piristynyt sitten hyvin synkän alkukauden, mutta joukkueen pelaaminen on ailahtelevaista. Kotijoukkue lähtee hakemaan voittoa heikommastaan hampaat irvessä ja sen se myös kotonaan ottaa! Maaleilla Lundqvist vs. McElhinney.




Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings


(ML) Merkki 2, Kerroin 2,10 @MarathonBet [3/5]


- Myös tässä ajatuksena se, että laadukas joukkue haluaa näyttää osaamistaan heikkojen pelien jälkeen. Detroit pelasi hiljattain tuplapelit surkeaa Floridaa vastaan häviten kummatkin. Ei Red Wingsillä ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa tästä matsista taas voitto ja aloittaa uutta putkea. Tampankaan peli ei ole tuloksien valossa kulkenut paljon paremmin, mutta vastassa on ollut hieman kovempia joukkueita. Materiaalietua kuitenkin vieraiden hyväksi löytyy ja nyt kun Datsjukit ja kumppanitkin ovat taas back niin näillä kertseillä punasiipiä tiketille, ML:n kautta. Bishop vs. Gustavsson.




Edmonton Oilers - Boston Bruins


(ML) Merkki 2, Kerroin 1,74 @bet365 [4/5]


- Edmonton Oilers ottelee yöllä kenties pahinta peikkoaan vastaan. Oilers on nimittäin hävinnyt Bostonille peräti 10 ottelua putkeen. Vieraissa Bostonilla on ollut totutusti Edmontoniakin vastaan hieman tasaisempaa, mutta niukkoja voittoja tullut Rexall Placestakin jo neljä putkeen. Edmonton on ollut tällä kaudella surkea kotijoukkue ja vaikkei Bostonkaan ole ihmeellinen vierasjengi, on materiaaliero suuri ja eiköhän kovavireinen Boston jatka tänään voittokulkuaan. Poulin vs. Rask (?).



San Jose lähtee myös pienellä peleihin.

Link to post
Share on other sites

Thun - Genk: Genk yli 1,5 maalia 3.10 Unibet

Thun - Genk: Genk yli 1,5 maalia/ 1.puoliaika 9.0 Expekt

Uefan Eurooppaliigaa. Thunilla ei kulje sarjassa eikä Eurooppaliigassa, kun taas vierailijat porskuttavat kovassa vireessä molemmissa. Jättikertoimia pelissä, jossa ei ole panosta!

Paok - AZ: Paok yli 1,5 maalia/ 1.puoliaika 4.75 Expekt

Samaa liigaa. Paok taistelee kotiyleisönsä edessä, kun taas AZ on jättänyt suurimman osan avauksen miehistään kotiin. Murskavoitto?

Link to post
Share on other sites

Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers 2 1,82 Betsson

Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers(-7,5) 2 3,25 Bet365

Vaikea tätä kerroinasettelua tajuta. Clippers saanut puolustuksen tasoa nostettua aivan hirvittävästi verrattuna alkukauteen. Korimäärät toki eivät vieraissa ole mitkään jäätävät olleet sen ymmärrän. Netsillä alla kaksi voittoa, mutta se on nähty ettei se tarkoita mitään seuraavaan peliin. Etenkin kun voitot tulivat Celticsistä ja Bucksista. Netsin B. Lopez saa korin alle kovan kaverin kun levypallotilaston 3. Clippersin DeAndre Jordan saapuu vastaan. Lopez ollut parissa pelissä vakuuttava, mutta toki ei siellä ole Jordan tasoinen/kokoinen kaveri vastustajalla ollut. Molemmilla sivussa pitkäaikaspotilaat. Lisäksi Clipperssiltä Blake Griffinin pelaaminen on todennäköistä, kun taas Netsin puolelta Jason Terryn pelaaminen on epävarmaa.

Link to post
Share on other sites

Edmonton Oilers - Boston Bruins 2 (3/5)

- Edmonton saa vastansa hyvässä vireessä porskuttavan Bostonin, joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat menneet Bostonille ja en nää mitään estettä sille, ettei Boston veisi jälleen täyden pistepotin. Toki Edmontonin kotietu ja hyvin sujuneet viime pelit tasoittavat lähtökohtia. Matsista tulee hyvä kamppailu ja peli ratkeaa maalivahtipeliin joka Bostonilla on Nhl eliittiä. Tulosveto 1.2 - 3.4

Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens ML 2 (3,5/5)

- Vastakkain koko kauden alisuorittanut Philadelphia ja hyvässä liidossa oleva Montreal. Flyersin kausi on ollut surku hupaisaa katseltavaa ja maalinteko ongelmia on myös ollut. Flyers on sijalla 25 ja Montreal 8. Montreal lähtee otteluun Kingsien otettua selvä 6-0 voitto viime pelissä, kuitenkin sitä ennen Montreal voitti 5 peliä putkeen ja peli näytti sujuvan hyvin. 7 pelistä Montreal kasannut mukavat 5 voittoa. Uskon Montrealin saaneen jälleen pakkansa kasaan ja he lyövät Flyersin maanrakoon. Tulosveto 1,2 - 4,5

Phoenix Coyotes - New York Islanders 1 (3/5)

- Kojootit saavat vastaansa heikoilla vesillä seilaavan Islandersin. Islandersin saatua pitkä tappioputkensa poikki, iso taakka putosi harteilta. Helpotusta ei kuitenkaan ole luvassa, vaan Kojootit pistävät pikku mustaa kotiyleisön edessä häkkiin ja lähettävät Islandersit takaisin tappioputken alkuun. Kotietu menee Kojooteille ja viime aikaisten pelien perusteella he ovat ennakkosuosikkeja otteluun. Viihdyttävä ottelu kuitenkin tulossa, mutta uskoisin että aika vähä maalinen. Tulosveto 2,3 - 0.1.2

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...