Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
SagaaH

12.12

Recommended Posts

SWqk00UE-8K16h3ij.png New Orleans Pelicans - Detroit Pistons Aulphhm9-MF7jOBaj.png Yli 201.5 - Unibet 1,82 TULOS: 96-96

Molemmat joukkueet pelanneet järjestään yli 200 pisteen pelejä. Pelicans on edellisistä viidestä edellisestä pelistä pelannut neljä jotka ovat päättyneet yli 200 pisteeseen. Detroit on mennyt samoilla linjoilla 4/5 mennyt yli 200 pisteen.

QBWK6QRc-YXu7ahSF.pngSacramento Kings - Utah Jazz Kl833Pk9-SzF9Jera.png Yli 200.5 - Unibet 1,83 TULOS: 101-122

Samoilla linjoilla menee tämäkin peli, molemmat pelaavat runsaskorisia pelejä jotka painut yli 200 pisteen usein. Molemmat pelanneet yli 200 pisteen pelejä 4/5 edellisestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt mestareidenliigan puoli ajalla on hyvä laittaa jo huomiset ennen kun kertoimet tipahtavat.

Din. Zagreb - Ludogorets 2.80 Veikkaus

- Viimeine lohko vaihe ottelu, Zagrebilla vain piste ja Ludogorets ei ole hävinnyt yhtään

- Edellinen kohtaaminen 3-0 Ludogoretsille, eikä Zagrebilla mitään asiaa silloin.

- Zagreb ei ole tehnyt kuin 2 maalia koko lohkovaiheen aikana ja päästänyt 9.

- Ludogorets tehnyt 9 ja päästänyt 1.

- Zagrebin peleistä on puuttunut luovuus ja kurinalaisuus täysin

- Tulosveikkaus 0 - 2 vieraille, sen verran kovaa jälkeä on tullut euro peleissä.

Tulos 1 - 2

Thun - Genk 3.25

- Thun viimeisenä ja voittanut vain yhden, kun taas Genk tappioitta kärjessä.

- 2-1 päättyi edellinen ja silloin thunilla oli kaikki mahdollisuudet päästä jatkoon , enää ei

- Thun on tehnyt 3 maalia ja päästänyt 9, kun taas Genk tehnyt 9 ja päästänyt 5

- Sveitsiläis seuralla vielä sunnuntaina tulossa tiukka vääntö, joten tässä säästelevät kun ei ole mitään mistä pelata.

- Tulosveikkaus 0 - 2

tulos : 0 -1

Share this post


Link to post
Share on other sites

GG1f6bUE-pE6lBoV4.png Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings lzDRnt5n-8MrE9Ckc.png 2 - 2.2 Expekt

Kovassa nosteessa oleva Kings vierailee laskusuhdanteessa olevan Toronton vieraana. Eri konferenssien joukkueet kohtaavat vähemmän, mutta tästä huolimatta Maple Leafs on kellistänyt Kingsin kotonaan viimeksi 2002 jatkoajan jälkeen. Kings on tällä kaudella ollut Idän joukkueita vastaan vahva 10-2-2 tilastoilla. Maple Leafs on Lännen joukkueita vastaan pelannut sekin kohtalaisesti 7-5-1, mutta viimeaikojen otteet joukkueelta ovat olleet takkuisia ja se on voittanut viimeksi varsinaisella 20.11 ja sen jälkeen taistellut 10 ottelua voittamatta varsinaisella. Kings on sen sijaan edelliseen 16 peliin hävinnyt vain kerran varsinaisella. Edelliset 16 ovat tuottaneet 9 voittoa varsinaisella sekä 6 jatkoaika kamppailua joista 4 voittoa kaksi tappiota. Kahteen edelliseen peliin Kings on iskenyt 9 maalia ja pitänyt molemmissa otteluissa maalinsa puhtaana. Edellisessä ottelussaan se kaatoi Toronton verivihollisen Montrealin vieraissa 0-6. Peräti 6 pelaajaa keräsi ottelussa 2 tehopistettä ja vain 4 pelaajaa Kingsiltä jäi ilman + pisteitä ottelussa, joten joukkue onnistui laajalla rintamalla. Kings on liigan vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten syytä olettaa, ettei alavireisen Toronton illasta tule helppoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen osui kaikki loistavasti, tästä on hyvä jatkaa ja tänään löytyykin paljon pelattavaa.

Nuorten MM-lätkä U20 1 div:

Klo 15

Japani - Ukraina merkki 1 kerroin 2,05 Marathonbet

Kolmas kerta toden sanoo? Nyt on Japanin mahdollisuus iskeä vihdoin se voitto. Kaksi kertaa on mokattu kovia vastaan 3-1 johto tappioksi. Nyt on lohkon heikompia vastassa, vaikka sitä Japanikin on. Ukrainalla ollut vaikeuksia maalienteossa, 2 maalia 2 pelissä. Japani pilannut ottelunsa jäähyilyyn, nyt vähän helpompi vastus, jospa nyt pysyisi vauhdissa mukana niin ei tartte jäähyjä ottaa. Japani ollut pirteä ilmestys nuorten lätkässä. Ukraina ei niinkään. Toivon Japanin voittoa ja pelaanki näillä kertoimilla heitä, he ansaitsevat jo voiton, niin hienosti ovat pelanneet.

Tsekin liiga jääkiekko:

Klo 19

Kometa Brno - Vitkovice merkki 1 kerroin 1,85 Sportingbet

Kometa Brno ei ole kuin kerran hävinnyt kotonaan Vitkovicelle kun tarkastellaan pitkää historiaa. Tänä vuonna Kometa voitti kotonaan 5-1 jo. Kometa on hävinnyt tänä vuonna vain 3 kertaa kotonaan ja onkin toiseksi paras kotijoukkue koko sarjassa. Vitkovice on hyvä vierasjoukkue, mutta välillä takkuaa pahasti. Kometalla on parempi vire päällä ja kotietu, pakko pelata Kometaa.

MHL:

Klo 15

Chaika - Mamonty Yugry merkki ML 2 kerroin 1,91 Marathonbet

Mamonty Yugry, ehkä se lempijoukkueeni tästä sarjasta. Voittaa usein ja usein vielä selvästikin. Harvoin pahemmin romahtaa. Mamontylla 9 voiton putki ja Chaikalla on 9 viime pelistä 3 voittoa. Mamonty on vienyt keskinäiset yhtä lukuunottamatta. Tässä tilannetta tasoittaa Chaikan kotipeli jonka takia otan moneylinen käyttöön koska silläkin saa hyvää kerrointa. Chaika on hyvä kotijoukkue ja Mamonty hyvä vierasjoukkue. Vire on nyt Mamontylla paljon parempi. Mamonty on ennenkin kaatanut Chaikan vieraissa, joten Chaikan komeat kotipelitilastot päättyvät tähän peliin toivottavasti. Mielestäni hyvä kohde.

VHL:

Klo 15

Toros Neftekamsk - Tyumen merkki ML 2 kerroin 2,28 Marathonbet

Nyt on liikaa kyllä taas kotietua painotettu vaikka Toros onkin hyvä kotijoukkue, mutta kun Tyumen on aivan loistavassa vireessä. Keskinäiset ovat yleensä olleet todella tasaisia ja varmasti nytkin. Siksi maistuu kyllä näillä yli 2 kertoimilla Tyumen moneylinella varustettu voitto kovasti. Viimeksi Toros hävisi kotonaan katastrofimaisesti Nyzhnui Tahilille ja sitä ennen vieraissa Izhevskille, voi hyvää päivää mitä tappioita. Ei muutenkaan jotenkin ole vakuuttanut. Tyumen on voittanut viimeisistä 8 pelistä 7. Kyllä minä ainakin Tyumenin puoleen käännyn selvästi.

Naisten käsipallo mm-kisat:

Klo 15.45

Australia +21,5 -Tsekki merkki 1 kerroin 1,80 Unibet

Voittajasta tässä ei ole epäselvyyttä mutta annetaanpa muhkeaa tasoitusta. Mielestäni hieman liikaa. Australia hävisi Unkarille 24 maalilla, Romanialle 19 maalilla ja Saksalle 21 maalilla. Esim unkari ja Saksa ovat vakuuttaneet kun taas tämän päivän vastus Tsekki ei. Australia on tehnyt keskinmäärin noin 15 maalia ottelua kohden ja tsekki vajaa 30 maalia. Jos Australia tekee tuon 15 häkkiä niin Tsekin pitäisi tehdä 37 häkkiä jotta veto menisi pieleen. Itse uskon että Tsekkiä vastaan Australia tekee muutaman enemmänkin maaleja, jolloin Tsekki pitäisi jo iskeä 40 maalia. Jotenkin haiskahtaa että tämä tasoitus pitää.

Päivän tuplaus:

Nuorten mm lätkää U20 1 div:

klo 18.30

Kazakstan - Italia merkki 1 kerroin 1,45 Marathonbet

Ei tässä muuta, Kazakstan on vaan tässä turnauksessa nyt ylikylä. Helpot voitot ekoista peleistä ja Italia ollut hätää kärsimässä vaikka voitot ovat ottaneetkin. Kazakstan ehdottomasti päivän varmimpia.

MHL:

Klo 11

Oktan - Belye Medvedi merkki 2 kerroin 1,42 Marathonbet

Oktan hämmästytti viime pelissä kun voitto Omskien. Aivan älytön voitto. Nyt ehkä näkyy kertoimissa, mutta pidän Belye Medvedia niin monta pykälää parempana että yllätystä tässä tuskin nähdään. Medvedi on sarjan 4 ja Oktan 16. Piste-eroa 52 pistettä. Medvedillä toimii hyökkäys ja puolustus. Ei muuta ajatustakaan kuin merkki 2.

YHTEISKERROIN 2,05

Edited by voivoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään kotoisesta Liigasta yksi ja NHL:stä pari helppoa pois!

Pelicans +2 - Tappara merkki 2 kerroin 3.90 Veikkaus

Tampereen Tappara saapuu Lahteen Pelicansin vieraaksi ja vieraat lähtevätkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Pelicansin peli oli Tampereella Ilvestä vastaan kohtuu hyvää mutta Ilves sai käännettyä pelin itselleen yhdessä minuutissa. Nyt vastaan asettuu pari pykälää kovempi vastustaja samalta paikkakunnalta ja Pelicansin tappioputkelle ei loppua tunnu näkyvän kun maalivahti pelikään lahtelaisilla ei ole toiminut Jere Myllyniemen haparoitua maalilla.

St.Louis Blues - Toronto Maple Leafs +1 merkki 1 kerroin 2.05 Veikkaus

Kummallakaan joukkueista peli ei ole kulkenut erikoisesti viime aikoina mutta Torontolla alla viime yöltä tappio Kingseille ja vastaavasti Blues levänneenä lähtee suosikkina kotiotteluun jossa on hyvä mahdollisuus pistää rumat lukemat taululle.

Winnipeg Jets - Colorado Avalanche merkki 2 kerroin 2.50 Veikkaus

Mielestäni tässä päivän paras kohde NHL:stä. Coloradon tahti laskenut hieman alkukaudesta mutta ja viimeaikojen esitykset eivät ole hääppöisiä olleet. Myöskään Winnipegillä ei ole aihetta riemunkiljahduksiin koska pistepussiin ei ole pisteitä viime peleistä ropissut liiemmin (mm. Floridalta 5-2 käkättimeen). Jetseiltä myös sivussa tärkeät pelaajat Evander Kane sekä Zach Bogosian. Toki myös Avsilta sivussa Tanguay ja tärkeä puolustaja Jan Hejda mutta silti 8/10 näistä peleistä päättyisi mielestäni Avsien voittoon.

Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings merkki 1 kerroin 2.35

Detroit sai viime peliinsä kokoonpanoon mukaan Pavel Datsuykin mutta miehen 1+1 tehot eivät auttaneet punasiipiä voittoon vaan joukkue kärsi toisen tappion putkeen Florida Panthersille. Tampa Bay taas oli voiton syrjässä kiinni tykitettyään Capitalsia vastaan Holtbyn vaihtoon ensimmäisessä erässä kunnes alkoi Ovechkinin show ja Great8 kantoi joukkueensa neljällä maalilla voittoon pilkkujen kautta. Molemmat joukkueet tulevat varmasti sisuuntuneena tappiot niskassaan otteluun mutta kotietu sekä Zetan puuttuminen punasiipien kokoonpanosta kallistaa vaakakupin Lightiningin voitolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelicans - Tappara 1 3.55 Nordicbet (2/5)

Tänään hirveään tappio kierteeseen joutunut pelicans kohtaa liigan kakkosena olevan tapparan. Pelicans on hävinnyt viimeiset 9 peliä maalierolla 19-49 (-30) ja Tappara taas on 2 ottelun voittoputkessa 5 viime pelistä 2 voittoa 2 tasapeliä 1 häviö maalein 13-11 (+2)

Lahti on ollut tapparalle vaikea paikka pelata vaikka viime pelin jatkoajalla voittikin kuitenkin ennen tätä peliä tappara oli lahdessa viimeksi voittanut 14.10.2008. Lahdessa viimeiset viisi peliä on pelicansin kannalta mennyt hyvin kolme kolmen pisteen voittoa ja kaksi tasapeliä joista tappara voitti toisen 1-2 jatkoajalla maaliero 17-7 pelicansin hyväksi. Joukkueet kohdanneet tällä kaudella 3 kertaa ja tappara on voittanut niistä 2.

Kaikki loppuu aikanaan ja se tarkoittaa että pelicansin huono pelaaminen loppuu nyt ja tulee voitto todella kovasta tapparasta. Liiga on kuitenkin suht tasainen että kuka vaan voi voittaa kenet vaan, milloin vaan :D.

Myös hyvä kokeilu tähän peliin on Double Total : Pelicans wins and scores over 3,5 goals kerroin on 7.05

Tulosvetoon: 3,4-2,3,5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chaika - Mamonty yugry 2 2.3 (nordicbet)

Tästä iltapäivälle kohtuu hyvä kohde. Yugry todella kovassa vedossa, voittoja tullut jo yhdeksän putkeen ja vieraissakin putki on jo 6 ottelun mittainen! Chaika on erittäin kova kotijoukkue, mutta ei ole viime kierroksilla häikäissyt. Viidestä viime ottelusta 2 voittoa kaikki tappiot toki tullut vieraissa. Kaiken kaikkiaan ihan pelattava kohde tuolla kertoimella sen verran hyvässä iskussa on vierasjoukkue ollut. Pienellä kokeiluun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laitetaas illan SHL peleistä tilastoja,keskinäiset kohtaamiset ym. ja pelivihje.Kaikki kertoimet Nordicbet.

HV71 – Frölunda

Vire:

- HV71 on kaksi suoraa tappiota ja on voittanut kaksi viimeisten viiden.

-.Frölunda on kolme suoraa voittoa ja on voittanut neljä viimeisten viiden.

Aiemmat kohtaamiset:

-Frölunda on neljä suoraa voittoa vastaan ​​HV71, viimeksi 3-5

-HV71 voitti viimeksi Frölundan 2-1 17 marraskuussa 2012.

Yli / alle:

-53,3% Hv71 pelit ovat menneet yli 5.5 maalia.

-60% Frölunda pelit ovat menneet alle 4,5 maalia

Pelivihje:

-Frölunda ML 1.95(Nordicbet)

Brynäs – Linköping

Vire:

-Brynäs on kolme suoraa tappiota ja on tehnyt vain kaksi maalia kyseisissä otteluissa.

-Linkoping murskasi Leksandin 7-1 viimeksi ja on voittanut neljä viimeisten viiden.

Aiemmat kohtaamiset:

-Brynäs voittanut viimeksi 4-1 ja niinkin myöhään kuin 5. joulukuuta.

-Linköping on voittanut neljä viimeisten viiden ​​Brynäsiä vastaan

Yli / alle:

-Brynäs on viisi suoraa alle 5.5 maalia
-Neljä Linköping viiden viime peliä mennyt yli 4.5 maalia

Pelivihje:

-Linköping ML 1.95(Nordicbet)

Leksand – Skellefteå

Vire:

-Leksand hävisi 7-1, viimeksi ​​Linköpingille,mutta sillä oli sitä ennen kolme suoraa voittoa.

-Skellefteå on neljä voittoa viiden viime otteluissa.

Aiemmat kohtaamiset:

-Leksand voitti edellisen vieraissa 2-1.
-Skellefteå voitti tänkauden kaksi ensimmäistä 3-1 ja 2-1.

Yli / alle:

-Neljä Leksandin viiden viime mennyt yli 4.5 maalia.

-Kolme Skellefteån viiden viime mennyt yli 4.5 maalia.

Pelivihje:

-Skellefteå suora voitto 1.80(Nordicbet)

Modo – Luleå

Vire:

-Modo on viisi tappiota alla,mutta sai pisteen äskettäin ​​AIK vastaan.
-Luleå on kaksi suoraa tappiota alla ja ovat hävinneet neljä niiden viiden viimeisen.

Aiemmat kohtaamiset:

-Modo on voittanut kaksi kauden kolmesta,viimeksi 2-1.
-Modo on voittanut viisi kuudesta edellisestä kohtaamisesta.

Yli / alle:
-Neljä Modon viimeisimmät viisi on mennyt yli 4.5 maalia.
-Kolme Luulajan viiden viime peliä ovat menneet alle 4,5 maalia

Pelivihje:

-Alle 4,5 maalia 1.83(Nordisbet)

Örebro – AIK

Vire:

-Örebro hävisi viimeksi VL kilpailun jälkeen Frölundalle ja sillä on kaksi voittoa viiden viime otteluissa.

-AIK on voittanut kaksi kolmesta viimeisestä toisen jatkoajalla ja toisen VL kilpailussa ja sillä on kolme voittoa viimeisten viiden.

Aiemmat kohtaamiset:

-AIK voitti Örebron viimeksi selkeästi 7-1.Viime kaudella voitti kaikki kolme ottelua.

-AIK:n hyväksi maaliero Örebrota vastaan tällä kaudella on 14-3.

Yli / alle:
-Kolme Örebro viiden viime pelit ovat menneet alle 4,5 maalia.
-Kolme AIK: n viiden viime pelit ovat menneet yli 4.5 maalia.

Pelivihje:

-AIK ML 2.16(Nordicbet)

Färjestad – Växjö

Vire:

-Färjestad on kaksi voittoa alla ja on voittanut kolme viimeisen viiden.

-Växjö on myös kaksi suoraa voittoa alla,mutta sitä ennen oli kolme suoraa tappiota.

Aiemmat kohtaamiset:

-Växjö voitti viimeksi 4-1 ja on voittanut molemmat pelit joukkueiden välillä tällä kaudella.
-Växjö on voittanut kolme viiden viime keskinäistä kohtaamista.

Yli / alle:
-Kolme Färjestadin viimeisestä viidestä ovat menneet alle 4,5 maalia.
-Kolme Växjön viidestä viimeisestä vieraissa mennyt yli 5.5 maalia.

Pelivihje:

-Färjestad suora voitto 2.00(Nordicbet)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annecy-Le Grand Bornard, naisten viesti (peliaika loppuu klo. 15.25)

Ukraina - Saksa 1.63 @Pinnacle

- Tätä jo vihjattukin, mutta Veikkauksella kerrointa laskettu 1.65->1.45 eikä tuolla enää juuri maistu. Pinnaclella tarjoillaan kuitenkin vielä ihan mukavaa kerrointa Ukrainan naisille. Ukraina voitti viime viikonloppuna Hochfilzenissä käydyn viestin ylivoimaisesti, Saksa tuli maalin toisena lähes minuutin Ukrainan ajasta. Ukraina teki mahtavan kisan varsinkin ampumapenkalla, sillä jokainen nainen ampui taulut tasaisen varmasti alas muutamaa pientä lipsahdusta lukuun ottamatta. Kummatkin lähtevät tänään matkaan täysin samoilla joukkueilla (Ukraina: Dzhyma, Semerenko Vi., Semerenko Va., Pidrushna ,, Saksa: Preuss, Henkel, Hildebrand, Dahlmeier). Saksa pitää ladulla hieman kovempaa vauhtia, mutta homma ratkeaa ammunnassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JYP - KalPa (u/o4.5) Over 1,90@Bwin, Marathonbet

(u/o5.5) Over 2,80@Marathonbet

JYP kärsii puolustuspään loukkaantumisista ja illan kokoonpanossa onkin muutama Akatemian puolustaja mukana, kun omat eivät riitä. Tulee varmasti näkymään oman pään pelissä, vaikka taustalla onkin hyvä liigatason veskari Tuomas Tarkki. Toisaalta JYPin hyökkäys on materiaaliltaan yksi liigan kovimmista, joka tulee pitämään KalPan puolustuksen, sekä tuoreen hankinnan Antti Oren kiireisenä. Maalivahti Ore lainattiin HIFK:sta väliaikaisesti KalPaan helpottamaan Tuokkolan urakkaa. Ore ei kuitenkaan viime aikoina ole IFK:ssa vakuuttanut, vaikka parhaimpina päivinä onkin ihan hyvä kassari. Nyt on hänellä näytön paikka, mutta yhtä hyvin voi taso jatkua samanlaisena. KalPankin peli on piristynyt viime aikoina ja Lehkonen ja kumppanit pistävät varmasti loukkaantumisista kärsivän JYP-puolustuksen ahtaalle. Mainittakoon, että KalPallakin on jonkin verran loukkaantumisia. Alla lista poissaolijoista lainattuna JYPin otteluennakosta:

"JYPiltä puuttuvat Mikko Viitanen, Yohann Auvitu, Jyrki Välivaara, Mikko Kalteva, Anssi Löfman ja Markus Poukkula, KalPalta puolestaan Luke Pither, Sami Kapanen, Ossi Saarinen, Antti Halonen, Jyri Junnila, Joona Harjama ja Heikki Liedes."

edit. lisätty 5.5 line myös

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pääkohteet:


Waregem - Kazan =1(2,50) markkinatoppi.


Käsittämätön kerroin ottelussa, jossa Waregem ei saa hävitä ja Kazan voittaa lohkonsa vaikka vaikka 10-0 tappiolla.

Waregem on lisäksi ollu sekä Belgiassa että Eurooppa liigassa huikeassa vireessä sillä se ei ole hävinnyt 10 viimeisimpään peliin saldolla 6-4-0. Lisäksi sillä on ainoastaan 5 pelissä kaudella esiintynyt Leye sivussa tänään.


Niinkun aiemmin sanoin ei Kazanilla ole pelissä yhtään mitään panosta, sillä se on varmistanut jo lohkovoiton. En usko, että se lennättää tähän peliinsä parhaimpiaan. Lisäksi sillä on todella pahat poissaolot tähän peliin: http://injuriesandsuspensions.com/hot-injuries-suspensions-247/ yhteensä siis 7 maalia tehneet pelaajt poissa + ykkösveska.Apollon - Legia aasialainen tasoitusveto 0 = dnb = (1,80) markkinatoppi / täsmäkohde


Pelissä ei ole panosta, koska kummatkaan joukkueet eivät voi jatkoon päästä. Silti näkisin, että kotonaan pelaavilla joukkueilla on näissä peleissä enemmän näytettävää, kun vierasjoukkueella. Puolan sarjajohtajilla on jo 3 päivän päästä peli kotoisessa sarjassa, jossa on paljon enemmän pelissä, kun tässä pelissä, joten avainpelaajia on saatettu jättää kotiin. Kyproksen peliohjelmien suunnittelijat ovat jättäneet Apollonille päivän enemmän palautumisaikaa seuraavaan otteluun. Lisäksi Legialla on todella pahat vekit tässä pelissä, jotka heikentää sen asemaa entisestään http://injuriesandsuspensions.com/uefa-europa-league-injuries-suspensions-34/ yhteensä 11 maalin miehet sivussa + muut lepuutukset. En usko, että Legia saa lohkostansa vieläkään ensimmäistä pistettä kokoon, Apollonilla niitä on jo 4. Apollon voitti edellisessä kohtaamisessa Legian (parhailla pelaajillaan) 0-1 2kk sitten. Joukkueiden vireet ovat todella tasaiset vertailussa eli siitä ei etua kummallekkaan.PSV - CH. Odessa = x2 (2,05) Comeon


Ennustimme vklpna PSV:n HIRVEIDEN otteiden jatkuvan ja pojat ottivat tunnollisesti 2-6 turpaan KOTONAAN. Nyt sen saldot ovat paisuneet siihen maallin, että voittoja viimeisestä 11:stä on kokonainen yksi kappale! 1-3-7. Lisäksi kohteesta tekee maukkaan, se että PSV:lle riittäisi tästä ottelusta maalieron takia myös tasuri, joka sillä on 1 parempi, kun Odessalla.


Odessa on pelannut huikaisevasti Ukrainassa. Ainoat tappiot viimeiseen 11:sta peliin 5-4-2 ovat tuleet Ukrainan kiistatta parhaasta seurasta Shaktar Donetskista ja Eurooppa liigasta ylivoimaisesta sarjakärki Ludogoretsista. Sen oloa helpottaa tässä pelissä PSV:n useat loukkaantumiset : http://injuriesandsuspensions.com/holland-eredivisie-injuries-suspensions-51/ nämä poiminnat on viime vklp ottelusta mutta tervehtymisestä ei ole merkkejä ja heidän lisäksi sivussa on vielä Ji-Sung (6/2). Odessalta Sivussa 17 pelissä puolustuksessa luutinut Berger.Päivän pommi : Tottenham -2 (2,80)

Share this post


Link to post
Share on other sites

St. Louis Blues - Toronto Maple Leafs Kerroin 4.45 Betsson

Leafseilla on ollut viimeaikoina vaikeuksia, mutta eilinen peli LA:ta vastaan näytti - vaikka hävisivätkin - hyvältä. Laukaukset jakautuivat 39-23 Leafseille; ottaen huomioon, että koko kaudella Torontolla on ollut ehkä pari peliä, missä on lauottu vastustajaa enemmän, tämä on suuri edistys. Peli näytti siltä mitä sen pitäisi näyttää, ja vieläpä kärkipään joukkuetta vastaan!

Toronto kärsii vieläkin loukkaantumisista: Bozak, Bolland, Orr eikä kapteeni Phaneufin pelikielto auta asiaa. Tottakai St. Louis on kotikentällään suosikki, mutta että 4.45 kerroin Leafseille? Jos Toronto saa pidettyä kiinni eilisistä otteista, ja Reimer (kaiken järjen mukaan Reimer aloittaa häkissä) jatkaa hyviä otteitaan (sv% .932 ), on suora voitto täysin mahdollinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

RUOTSI: SHL

6DnSNlRc-jsM1y387.png .Brynäs IF - Linköping HC bDWwAjnh-xWuOWclc.png

2 2.65(Nordicbet)

Laitetaas tästä pelistä tarkempaa analyysia.

Linköping teki loistavan suorituksen viimeksi,kun he voittivat Leksandin 7-1.Huonon taantuman jälkeen LHC on nyt voittanut neljä viimeisten viiden ja he ovat löytäneet pelin uudelleen.Joukkue on täynnä teräviä pelaajia.Simon Hjalmarsson, Mattias Sjögrenin ja Pär Arlbrandt ovat tärkeimmät ja nyt se on myös vahvistanut kun joukkueeseen palaa Oscar Sundh, Kent McDonell ja Mark Matheson.Joukkue näyttää nyt vahvalta ja viimeksi maalivahti pelikin toimi.LHC:stä saattaa tulla haastaja kultataistossa keväällä.

Brynäs on täysin eri muodossa ja käyrä osoittaakin vahvasti alaspäin.Heillä on nyt kolme suoraa tappiota alla ja joukkue on kärsinyt loukkaantumisista pitkään.Jotkut pelaajat saavat takaisin,mutta vielä puuttuu Lauritzen, Nokelainen, Löf ja Rodin.Brynäs vahvisti rivejään,kun teki loppukauden kattavan sopimuksen Modo kasvatti hyökkääjä Fredrik Wargin kanssa ja on valmis pelaamaan tänään.

LHC ei ole paras vierasjoukkue sarjassa,mutta on hyvässä kunnossa ja pitäisi pystyä voittamaan Brynäs,jolla on jonkin verran ongelmia juuri nyt.Linköping on myös yleensä jostain kumman syystä helposti voittanut joukkueiden keskinäiset kohtaamiset.Itse lähtisin kakkosesta liikkeelle tähän peliin.

ja tähän loppuun päivän tupla ehdotus:Färjestad BK+PSV yhteiskerroin 3.50(Nordicbet)

Färjestad BK-Växjo 1 2.00(Nordicbet)

Kiireisen syksyn jälkeen Färjestad on saanut koneen käyntiin uudelleen.Joukkueella on kaksi suoraa voittoa ja alkaa liikkumaan ylös taulukossa.FBK on vain viisi pistettä jäljessä kolmannesta sijasta.​​Växjö on ollut miellyttävä yllätys toistaiseksi tällä kaudella.Färjestad on suosikki tässä kohtaamisessa ja mielestäni he voittavat ottelun ja koti fanit poistuvat tyytyväisinä hallista.

PSV-Ch. Odessa 1 1.75(Nordicbet)

PSV on taapertanut pahasti omassa sarjassaan ja voittoja ei ole tullut viime otteluissa.Viikonloppuna Philip Cocus arenalla tuli huolella tukkaan,2-6 tappio ​​Vitesseä vastaan.

PSV näyttää tänään maailmalle ja faneilleen mistä se on tehty.Ukrainassa voitettiin 2-0.Joukkueessa on varmasti puitu viimeaikojen tapahtumia ja PSV saa nyt itseluottamuksen takaisin ja luotan nykytilanteesta huolimatta täysin joukkueeseen.Kun PSV:llä ei kulje Hollannin liigassa,mutta on mahdollisuus edetä pidemmälle Europa Liigassa.Ratkaiseva ottelu tänään ja mielestäni PSV:n on ryhdistäydyttävä ja voittaa tänä iltana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päivän eka vihje aivan reisille, mutta korjataan tilanne liigalla!

Pelicans - Tappara yli 5.5 maalia 2.6 (sportingbet) yli 6.5 maalia 4.6 (sportingbet)

Tappara lähtee peliin suurena ennakkosuosikkina, kun pelicans rypee 8 ottelun tappioputkessa. Itse en uskalla lähteä tapparaa pelamaan, koska kaikki putket katkeaa joskus! Uskon kuitenkin että tänään nähdään maaleja runsaasti, sillä kummankaan maalinteossa ei suuria ongelmia ole ollut. Pelicanssin pelit on ollut muutenkin erittäin maalirikkaita, johtuu siitä että puolustus vuotaa kuin seula. Siitä lähdetään että tappara tekee 5 byyriä ja pelicans hoitaa loput! :)

JYP - KalPa 2 4.25 (unibet)

Tässä päivän pommi! Kuten tuossa aiemmin onkin jo mainittu jypillä hiukan loukkaantumisia puolustuksessa. Jypin pelihän perustuu pitkälti hyvään puolustus pelaamiseen ja nuo loukkaantumiset varmasti sotkee jonkin verran peliä. KalPa tosin on myös kärsinyt paljon loukkantumisista, mutta toisaalta se ei ole peliin suuresti vaikuttanut, päinvastoin! Kalpalla on ollut tällä kaudella suuria ongelmia maalinteossa, toki viime kierroksilla on ollut havaittavissa piristymisen merkkejä. JYP on paperilla paljon parempi joukkue ja onkin pelannut hyvin. KalPa haastoi viimeksi jo hyvin hurjavireisen HIFK:n ja jos nuoriso osasto onnistuu tänään yhtä hyvin kuin tuossa matsissa, on voittoon saumat. Ja tämähän on ns. paikallistaisto, joten tosissaan kalpa lähtee jypin haastamaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piacenza(-2,5 sets) - Tours 1 2,25 Expekt

Expekt tarjoaa huippukerrointa, toiseksi paras tarjous Betsafen 2,05. Tours yllätti kotikentällään Piacenzan 3-2, se ei tule tänään toistumaan. Italia on todella inhottava paikka vierailla, meteli on kova. Lentopallon chämpprin lohkon kärkikamppailu, joka kyllä Italiassa sytyttää. Piacenza hävinnyt yhden erän kotonaan neljässä viime ottelussa Italian liigassa. Tours dominoinut Ranskan liigaa, mutta tasoeroa näiden välissä on kuin yöllä ja päivällä. Piacenza selvästi iskuvoimaisempi ja huippukertoimella hakuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites
New York Rangers - Columbus Blue Jackets


Merkki 1, Kerroin 2,04 @bet365 [3/5]


- Rangers on pystynyt voittamaan viime aikoina hyvin niukasti matseja ja nyt se on kolmen ottelun tappioputkessa. Se on hävinnyt kaikki kolme peliä kotonaan ja nyt kun vastassa on heikohko CBJ, pitäisi asenteen olla kunnossa sillä näytönhaluja luulisi kotiyleisön edessä pikkuhiljaa löytyvän. Nyt olisi oiva sauma palata voitonkantaan kiinni. Blue Jackets on toki piristynyt sitten hyvin synkän alkukauden, mutta joukkueen pelaaminen on ailahtelevaista. Kotijoukkue lähtee hakemaan voittoa heikommastaan hampaat irvessä ja sen se myös kotonaan ottaa! Maaleilla Lundqvist vs. McElhinney.
Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings


(ML) Merkki 2, Kerroin 2,10 @MarathonBet [3/5]


- Myös tässä ajatuksena se, että laadukas joukkue haluaa näyttää osaamistaan heikkojen pelien jälkeen. Detroit pelasi hiljattain tuplapelit surkeaa Floridaa vastaan häviten kummatkin. Ei Red Wingsillä ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa tästä matsista taas voitto ja aloittaa uutta putkea. Tampankaan peli ei ole tuloksien valossa kulkenut paljon paremmin, mutta vastassa on ollut hieman kovempia joukkueita. Materiaalietua kuitenkin vieraiden hyväksi löytyy ja nyt kun Datsjukit ja kumppanitkin ovat taas back niin näillä kertseillä punasiipiä tiketille, ML:n kautta. Bishop vs. Gustavsson.
Edmonton Oilers - Boston Bruins


(ML) Merkki 2, Kerroin 1,74 @bet365 [4/5]


- Edmonton Oilers ottelee yöllä kenties pahinta peikkoaan vastaan. Oilers on nimittäin hävinnyt Bostonille peräti 10 ottelua putkeen. Vieraissa Bostonilla on ollut totutusti Edmontoniakin vastaan hieman tasaisempaa, mutta niukkoja voittoja tullut Rexall Placestakin jo neljä putkeen. Edmonton on ollut tällä kaudella surkea kotijoukkue ja vaikkei Bostonkaan ole ihmeellinen vierasjengi, on materiaaliero suuri ja eiköhän kovavireinen Boston jatka tänään voittokulkuaan. Poulin vs. Rask (?).San Jose lähtee myös pienellä peleihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thun - Genk: Genk yli 1,5 maalia 3.10 Unibet

Thun - Genk: Genk yli 1,5 maalia/ 1.puoliaika 9.0 Expekt

Uefan Eurooppaliigaa. Thunilla ei kulje sarjassa eikä Eurooppaliigassa, kun taas vierailijat porskuttavat kovassa vireessä molemmissa. Jättikertoimia pelissä, jossa ei ole panosta!

Paok - AZ: Paok yli 1,5 maalia/ 1.puoliaika 4.75 Expekt

Samaa liigaa. Paok taistelee kotiyleisönsä edessä, kun taas AZ on jättänyt suurimman osan avauksen miehistään kotiin. Murskavoitto?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers 2 1,82 Betsson

Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers(-7,5) 2 3,25 Bet365

Vaikea tätä kerroinasettelua tajuta. Clippers saanut puolustuksen tasoa nostettua aivan hirvittävästi verrattuna alkukauteen. Korimäärät toki eivät vieraissa ole mitkään jäätävät olleet sen ymmärrän. Netsillä alla kaksi voittoa, mutta se on nähty ettei se tarkoita mitään seuraavaan peliin. Etenkin kun voitot tulivat Celticsistä ja Bucksista. Netsin B. Lopez saa korin alle kovan kaverin kun levypallotilaston 3. Clippersin DeAndre Jordan saapuu vastaan. Lopez ollut parissa pelissä vakuuttava, mutta toki ei siellä ole Jordan tasoinen/kokoinen kaveri vastustajalla ollut. Molemmilla sivussa pitkäaikaspotilaat. Lisäksi Clipperssiltä Blake Griffinin pelaaminen on todennäköistä, kun taas Netsin puolelta Jason Terryn pelaaminen on epävarmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edmonton Oilers - Boston Bruins 2 (3/5)

- Edmonton saa vastansa hyvässä vireessä porskuttavan Bostonin, joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat menneet Bostonille ja en nää mitään estettä sille, ettei Boston veisi jälleen täyden pistepotin. Toki Edmontonin kotietu ja hyvin sujuneet viime pelit tasoittavat lähtökohtia. Matsista tulee hyvä kamppailu ja peli ratkeaa maalivahtipeliin joka Bostonilla on Nhl eliittiä. Tulosveto 1.2 - 3.4

Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens ML 2 (3,5/5)

- Vastakkain koko kauden alisuorittanut Philadelphia ja hyvässä liidossa oleva Montreal. Flyersin kausi on ollut surku hupaisaa katseltavaa ja maalinteko ongelmia on myös ollut. Flyers on sijalla 25 ja Montreal 8. Montreal lähtee otteluun Kingsien otettua selvä 6-0 voitto viime pelissä, kuitenkin sitä ennen Montreal voitti 5 peliä putkeen ja peli näytti sujuvan hyvin. 7 pelistä Montreal kasannut mukavat 5 voittoa. Uskon Montrealin saaneen jälleen pakkansa kasaan ja he lyövät Flyersin maanrakoon. Tulosveto 1,2 - 4,5

Phoenix Coyotes - New York Islanders 1 (3/5)

- Kojootit saavat vastaansa heikoilla vesillä seilaavan Islandersin. Islandersin saatua pitkä tappioputkensa poikki, iso taakka putosi harteilta. Helpotusta ei kuitenkaan ole luvassa, vaan Kojootit pistävät pikku mustaa kotiyleisön edessä häkkiin ja lähettävät Islandersit takaisin tappioputken alkuun. Kotietu menee Kojooteille ja viime aikaisten pelien perusteella he ovat ennakkosuosikkeja otteluun. Viihdyttävä ottelu kuitenkin tulossa, mutta uskoisin että aika vähä maalinen. Tulosveto 2,3 - 0.1.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×