Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
muiggu

13.12

Recommended Posts

Ja tässäpä yön rahasammot :D

San Jose - Minnesota 2 3.80 (expekt)

San Jose - Minnesota 2ML 2.70 (expekt)

Mielestäni hiukan on yläkanttiin on minnesotan kerrointa laitettu. Minnesota ollut hyvässä vedossa ja viime yönäkin haastoi hyvin anaheimin vieraissa hävittyään niukasti 2-1. San Jose neljän ottelun tappioputkessa ja viimeksi hävisi sysipaskalle islanderssille 2-3 jatkoajalla johdettuaan jo 2-0. Joukkueet kohtasivat pari yötä sitten minnesotassa silloin pisteet jäivät wildille 3-1 lukemin. Itse näen wildin voitto mahdollisuudet erittäin hyvänä. Ja kyllä tuolla kertoimella kehtaa jo kokeilla!

Philadelphia - Montreal 1 2.89 (Bet365)

Philadelphia -1.5 - Montreal 1 4.15 (betsafe)

Phila palaa 6 ottelun mittaiselta vieraskiertueelta kotiareenalle. Näistä peleistä se nappasi kaksi voittoa ja yhden ja. tappion. Montrealin viiden ottelun voittoputki katkesi pari yötä sitten kun se otti kunnon selkä saunan kingseiltä 6-0 lukemin. Phila on ollut hyvä kotijoukkue ja onkin voittanut viimeiset viisi kotimatsiaan. Montreal ei ole sekään vieraissa huonosti pelannut viimeisistä viidestä neljä voittoa. Phila on ollut montrealille erittäin paha vastus, viimeiset 10 peliä philan kotona on Montreal pystynyt voittamaan vain kerran! Phila hävisi viime yönä Chicagolle 7-2 ja mikäs sen parempaa on korjata tuo nöyryytys kun ottamalla voitto kotihallissa! 4-2 kotivoitto!

Share this post


Link to post
Share on other sites

4j7mrek9-0hZxzDVc.png New York Rangers - Columbus Blue Jackets rygh4JVE-6a1sfEwc.png 1 - 2.04 Bet365

Vastakkain Itäisen konferenssin 9 Rangers ja 12 Blue Jackets. Rangers on ollut viimeaikoina heikommassa vireessä kuin, vaikka kuukautta sitten, mutta eipä Columbuskaan ihmeitä ole saanut aikaan, vaikka pari voittoa onkin raapinut. Edellisen ottelunsa Columbus voitti 5-4 tehtyä kaksi maalia täysin tuurilla ja Devilssin missatessa pari avopaikkaa. Edelliset 8 kotipeliä ovat tuottaneet Rangersille vain 4 pistettä, mutta vastassa on ollut liigassa korkeammalla olevia joukkueita valtaosin. Columbus on ollut vieraissa hieman terävämpi, mutta on pariin otteeseen romahtanut täysin, kuten 7-0 tappio Läntisen konferenssin jumbolle Edmontonille. Columbukselta loukkaantuneena selvästi tärkeämpi pelaajia, kuten Gaborik, Wisniewski ja ykkösmaalivahti Bobrovsky. Rangersiltä sivussa kovina niminä Brassard ja Callahan. Rick Nashin otteet varmasti kiinnostavat vanhaa seuraa vastaan. Ottavatko Columbus pelaajat hänet erityis tarkkailuun vai pääseekö hän iskemään illan ratkaisun? Koti etu riittää Rangerssille tänään, sillä kakkosmolari McElhinney ei vakuuttanut ainakaan minua viimeottelussa ja tiputteli valtavan määrän reboundeja ja Columbus puollustus oli pihalla kuin lumiukot. Hyökkäys Columbuksella toimii, mutta Rangers maalia vartioi parhaillaan yksi liigan parhaista maalivahdeista, joten jos Rangers puollustus saa jonkunlaisen järjen pysymään toimissaan on se selvä suosikki illan kamppailuun hienoisesta alavireestä huolimatta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dodiih, ei muutaku lisää höyryä junaan

Montpellier - St. Etienne -1 5.75 Veikkaus

- Montpellier 17/20 sarjataulukossa, kun taas vierailijat St.Etienne 8/20

- Viimeiset 5 peliä on Montpellier on pelannut 0-3-2 ja St.Etienne 2-2-1

- Montpellier on kokonaisuudessa voittanut vain 2 / 17 ja St.Etienne 7/16

- Viimeisin keskenäinen kohtaus viimekauden lopulta ja se 4-1 St.Etienille.

- Tuolla kertoimella ja Montpellierin järjettömän huonolla kaudella ihan pakko kohde itselle.

- Tulosveikkaus 0 - 2

Reggina - Siena 2.50 Veikkaus

- Reggina toiseksi viimeinen ja surullinen kausi on tähän mennessä ollut. Vähäisistä paikoista ei tehdä tarpeeksi hyvin ja puollustus muistuttaa liian usien reikäjuustoa.

- Siena 12. ja tältä joukkueelta sopii odottaa enemmän. Serie B parhaita joukkueita kun nimiä katsoo, mutta huonoa tuuria alkukaudesta on ollut. Nyt hyvä mahdollisuus kääntää kelkka heikkoa vastusta vastaan.

- viimeisin kohtaaminen 3 vuoden takaa joten siitä ei voi mitään sanoa.

- Reginalla yli kuukausi ( 5 peliä) ilman voittoa ja vain yksi tasuri.

- Tulosveikkaus 0 - 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
13.12.2013 NHL (avoin)

New York RangersColumbus Blue Jackets:

Veto: ML New York Rangers

Edmonton Oilers – Boston Bruins:

Veto: ML Boston Bruins

Tampa Bay LightningDetroit Red Wings:

Veto: U5,5

San José Sharks – Minnesota Wild

Veto: ML San José Sharks

Pientä selitystä omista ajatuksista löydät http://vvk.ota.fi/

Share this post


Link to post
Share on other sites

IoxYwpmh-UsdggBlK.pngCSKA Moscow - HC Slovan BratislavaCSyiUboh-W0ZjXpM2.png1 (4/5)

- Tämä kohtaaminen on kahden eri tasoisen joukkeen taisto. CSKA pelaa hyvin kun haluaa, etenkin herra Radulov. Edelliset kohtaamiset menneet kotijoukkueelle. Puntteja tasoittaa Bratislavan parin päivän lepoetu verrattuna vastustajaan, mutta en usko sen olevan kovin suuri tekijä, koska vierasjoukkue joutuu matkustamaan. CSKA sijalla 6 ja Bratislava 23 sarjataulukossa. Kotiyleisö kannustaa CSKA:n voittoon ja pisteet jäävät sinne minne ne kuuluvat.

dKfqnnQt-4n3MSPLc.pngBarys Astana - Sibir NovosibirskCr5awVVE-n7vHYLT9.png x2 ( 2/5)

- Sibirin peli on pahasti jumissa ja voittoja ei tule millään. Maalinteko on ollut suomalaisten varassa jo jonkin aikaa. Barys taas pelaa hyvää jääkiekkoa 7 pelistä 5 voittoa. Barys on ottelun selvä ennakkosuosikki moneltakin kantilta, mutta joskus tappioputketkin katkeaa.Enlund ja Lehterä tekevät Barysin pojista selvää ja tiukka ottelu ratkeaa siihen. Sibirille on hyvät kertoimet, suorasta voitosta saa 4,00 ja x2 2,09 (Nordicbet). Tulosvetoon 2,3 - 3,4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsekin liigaa zlin kova kotona ei häviä tätä matsia 1 ja heikommat laittaa 1x kerroin 1,55 paf

Tsekin liigaa mounfield hk kova kotona ja nyt ei vastus ole mikään hyvä selvä1 heikommat laitta 1x kerroin 1,90 paf

Sloviakian extra liigaa liigaa kosice 2 todella murskaava jälkeä ja nyt vastassa martin vieraissa selvä 2 voi heikot varmistella yli 4maalia pafilla ei vielä kerrointa tähän peliin.

Khl varmin 1 Medvescak Zagred ja hienolla kertoimella 1.95 aikasin lapuille laskee varmasti kerroin oli unibetin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SaiPa - HIFK (3rd period 1X2) 2 3,05@Marathonbet

(ML) 2 2,16@Marathonbet

Alkukauden ylisuorittanut SaiPa sai vain yhden pisteen vajaamiehiseltä kerholta tiistaina. Sitä ennen toki neljän ottelun voittoputkessa. Se kärsii edelleen poissaoloista: "SaiPalta ovat perjantaina loukkaantumisten takia sivussa Stefano Giliati, Jesse Mankinen, Roope Hämäläinen, Rony Ahonen ja Patrick Davis. Jaakko Rissasen mahdollinen pelaaminen selviää pelipäivän aamuna. Andreas Bernard ja Samuli Piipponen ovat vuokralla Mestiksessä, joten heitäkään ei kokoonpanossa nähdä." SaiPa on jo pidempään pelannut ilman näitä pelaajia ja kapealla materiaalilla väsymyskin iskee varmasti joskus. Etenkin melkein 40-vuotiaan Markkasen jaksaminen on kysymysmerkki, kun ei ole päässyt vähään aikaan huilaamaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että SaiPa on Liigan kovin kotijoukkue tällä hetkellä.

HIFK seilaa tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa. Viime pelissä KalPa meinasi ryöstää pisteet Nordikselta, mutta jälleen HIFK onnistui kampeamaan itsensä jatkoaikavoittoon 0-3 tappiotilanteesta. Vielä vakuuttavampi nousu nähtiin Pelicansin kustannuksella. Vihjasin jo tuohon edellä mainittuun KalPa otteluun IFK:n kolmannen erän voittoa ja perustelut ovat edelleen samankaltaisia. Summasen rääkki on tuottanut tulosta ja IFK:lla riittää luisteluvoima helposti pelin loppuun saakka. Vastustajien mahdollinen väsyminen myös aiheuttaa jäähyjä, joista Liigan 2. paras ylivoima rokottaa usein. HIFK:lla ei pitäisi uusia poissaoloja olla, mutta aloittava maalivahti on vielä kysymysmerkki. Uusi hankinta Joakim Lundström aloittanee joko SaiPaa vastaan tai sitten vasta lauantain Lukko-pelissä. Kyseessä on kuitenkin KHL:stä tullut kassari, mutta ainahan uudella veskarilla voi olla hankalaa aluksi (esim Thiessen..)

Tilastofaktaa:

Alla tilastoa IFK:n kolmansista eristä, suluissa lopputulokset. Kuten huomataan, joukkue ei ole voittoputkensa aikana päästänyt maaliakaan viimeisessä erässä, itse se on tehnyt 16 maalia eli 2 maalia per peli pelkästään viimeisessä erässä. Keskimäärin siis noin puolet kaikista IFK:n varsinaisen peliajan maaleista nähdään viimeisessä erässä. Tilastolle ei kannata kuitenkaan liikaa painoarvoa antaa, sillä otanta on suppea ja olen rajannut sen juuri voittoputken kohdalle, mutta se vain vahvistaa aikaisempia perusteluita.

HIFK - KalPa 2-0 (4-3ja.)

Kalpa - HIFK 0-4 (1-6)

Ässät - HIFK 0-2 (1-5)

HIFK - Ilves 1-0 (2-0)

Pelicans - HIFK 0-3 (4-6)

Jokerit - HIFK 0-2 (1-4)

HIFK - JYP 1-0 (4-1)

TPS - HIFK 0-1 (1-3)

3. erän voitto siis ns. pääkohde, mutta myös ml ja suora voitto(2,92) ovat ylikertoimia.

EDIT. Kokoonpanopäivityksiä: Husso aloittaa IFK:n maalilla, Rissanen mitä ilmeisimmin poissa SaiPalta, kun ei aamujäillä ollut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Saksa: DEL

Schwenninger - Krefeld 2 @2.00 Unibet/Bet365

Sarjassa toiseksi viimeisenä sijalla 13. oleva Schwenninger saa vastaan kotona Krefeldin sijalle 4. Schwenninger hävinnyt kuusi peliä putkeen ja saanut 26 pelaamastaan ottelusta vain 26 pistettä maalieroin 76:92, kun taas Krefeld pelannut viime aikoina hyvin ja saalistanut 26 pelaamastaan ottelusta 49 pistettä maalieroin 80:62. Kaksi aiempaa kohtaamista joukkueiden väliltä tältä kaudelta kääntynyt Krefeldin voitoksi, 15.9 vierasvoitto lukemin 1-4 ja 25.10 kotivoitto numeroin 3-2. Suuremmitta perusteluitta kakkosen kerrointa lapulle, ennen kuin laskee!

Lopputulos: 6-4

Tsekki: Extraliga

Mountfield HK - Slavia Praha 1 @1.90 Unibet/Bet365

Sarjan toisena oleva Mountfield HK kohtaa kotonaan sijalla 9. olevan Slavia Prahan. Mountfield HK voittanut kotona pelaamistaan 13 ottelusta 7 varsinaisella peliajalla. Slavia Praha kuuluu taas sarjan lähes huonoimpiin vierasjoukkueihin, 7/14 suoraa vierastappiota, 4 tasapeliä ja 3 voittoa varsinaisella peliajalla. Ykköstä pikimmittä puheitta lapulle.

Lopputulos: 1-6

Tanska: Ishockeyligaen

Herlev - Herning -1.5 2 @1.98 PAF

Sarjan 7. oleva ja sarjan toiseksi huonoin kotijoukkue Herlev(tm/pm 33:53) saa vastaansa sarjan toisena olevan/toiseksi parhaan vierasjoukkueen Herningin(tm/pm 58:30). Herlev suorastaan kyntänyt liigassa muiden joukkueiden jaloissa, kun taas Herning ottanut voittoja illasta toiseen. Joukkueet kohdanneet 1.10, jolloin Herning voitti vieraissa selvästi numeroin 0-5. Maltillisesti Herning-1.5 tasoituksella lapulle, rohkeimmat voivat kokeilla -2.5 tasoitusta kertoimella 3.00.

Lopputulos: 1-2

AaB Pirates -2.5 - Rungsted 1 @1.72 PAF

Sarjassa sijalla 5. majaileva AaB Pirates(tm/pm 59:53) saa vastaansa sarjan viimeisen Rungstedin (tm/pm 42:92). AaB Pirates voittanut pelaamastaan 18 ottelusta 8 varsinaisella peliajalla ja hävinnyt 8, 3 viimeistä kotiotteluaan AaB Pirates vienyt selvin numeroin nimiinsä 6-2, 6-3, 6-2 joukkueita jotka ovat Rungstediä HUOMATTAVASTI parempia. Rungstedin ottelut taas katastrooffista katseltavaa, joukkue voittanu pelaamastaan 20 ottelusta 4 ja hävinnyt varsinaisella peliajalla 16. Joukkueet kohdanneet 20.9, jolloin AaB Pirates haki selvän vierasvoiton heikosta Rungstedistä lukemin 1-5. AaB Pirates-2.5 varmana lapulle, AaB Pirates yli 4.5 maalia maistuu kanssa tähän kertoimella 2.16 .

Lopputulos: 5-2

Muutamia hyviä kohteita Itävallan lätkästä:

Dornbirn - Villach -1.5 2 @1.95 PAF Lopputulos: 3-3

Linz - Klagenfurt 1 @1.65 PAF Lopputulos: 4-1

O. Ljubljana - Znojmo -1.5 2 @ 2.00 PAF Lopputulos: 2-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dinamo Minsk - Dynamo Moskova 2 1.7

-Kärkiseuroihin lukeutuva Moskova hakenee voiton helposti Valko-venäjältä

Budivelnik - Nanterre 2 2.3

-Edellisessä kohtaamisessa Nanterre löi vastuksensa puoliaikaan mennessä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään taas jääkiekon äärellä! Kohteita poimittu muutamasta eri liigasta.

SaiPa - HIFK merkki 2 kerroin 2.40 Veikkaus

Otteluun lähdetään mielenkiintoisista lähtökohdista kun SaiPa lähtee illan taistoon Liigan parhaimpana kotijoukkueena (2.50P/O) ja vieraaksi saapuva HIFK porskuttaa 8 ottelun voittoputkessa. Sarjataulukossa joukkueet miehittävät sijoja 3.Saipa ja 4.HIFK sekä kuntopuntarissa HIFK 1. ja Saipa 4.

SaiPalla muutamia poissoloja jotka Buli jo tuossa ylempänä mainitsikin kun HIFK taas pääsee otteluun ehjemmällä kokoonpanolla. Husso siis aloittaa HIFK maalilla ja nuorukainen onkin pelannut varsin mallikkaasti. Toisessa päässä aloittaa todnäk Jussi Markkanen joka on pelannut myös hyvin mutta kysymysmerkkinä on jaksaminen, mies kun on jo 40vuotta.. Molemmilla joukkueilla alla yksi vähän heikompi ottelu kun SaiPa hävisi Pallokerholle jatkoilla Hämeenlinnassa ja KalPa meinasi kammeta HIFKin tappioputken poikki Helsingissä.

Liberec - Sparta Praha merkki 2 kerroin 1.70 Veikkaus

Tässä mielestäni päivän yksi parhaista kohteista! Sarjajohtaja Sparta Praha saapuu Liberecin vieraaksi joka majailee taulukossa vasta sijalla 11. Praha on ollut lähestulkoon ylivoimainen tällä kaudella josta kertoo 29 ottelussa kertynyt maaliero +72!! Liberecin vastaava -17. Praha pääsee otteluun ilman suurempia poissaoloja ja näin ollen kerroin on varsin houkutteleva ja itse pelaan jokaisen lapun tämän kohteen kautta.

Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils +1 merkki 1 kerroin 2.30 Veikkaus

Tässä myös varsin hyvä pelikohde yölle. Penguins sai viime otteluun Malkinin takaisin kokoonpanoon ja jälleen on liigan mahtavin sentterikaksikko koossa. Joukkueelta puuttuu Malkinin viereltä Neal joka kärsii pelikieltoa telottuaan marchandia, mutta joukkueesta löytyy myös muita ratkaisijoita joten homma tuskin kaatuu yhden miehen poissaoloon. Pittsburgh miehittää kuntopuntarin ykköstilaa ja vastaavasti Devils löytyy sijalta 23. Pingviinilauma ei yksinkertaisesti kotona häviä Devilsin tasoiselle joukkueelle ja näin ollen kohteen voi ottaa lapulle myös tasoituksen kera.

Vancouver Canucks - Edmonton Oilers +1 merkki 1 kerroin 2.20 Veikkaus

Vähän samankaltainen kohde kuin edellinen. Canucks pääsee kotikaukalossaan levänneenä pelaamaan viimeyönä Bostonilta käkättimeen ottanutta ja ehkä hieman väsynyttä Oilersia vastaan. Sedinin siskokset yksinkertaisesti juonivat Oilersin huonon puolustuksen puhki ja Luongo pitää oman pään puhtaana.

Florida Panthers - Washington Capitals merkki 2 kerroin 2.20 Veikkaus

Aleksanterit vastakkain. Great8 ja suomen lupaus #16. Pantterit voittivat Detroinin kahdesti peräkkäin ja tämä varmasti valaa nuoreen joukkueeseen itseluottamusta. Capitals taisteli Ovechkinin maaleilla itsensä 0-3 tappioasemasta tasoihin ja pilkuilla voittoon. Kun Mike Green jättää oman pään hölmöilyt pois ja Holtby ottaa edes joka toisen vedon kiinni niin Bäcks-Ovie kaksikko kaataa Floridan vaikka kahdestaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

RUOTSI: Allsvenskan

4buhTtUE-4UyHrxnN.pngBjörklöven - Västerås reLJoqQt-jBaKGqWS.png

2 2.20(Bet365)

Björklöven joilla on ollut heikkoja esityksiä viimepelit on nyt seitsemäs sarjassa.Heillä oli erittäin mukava jakso,jonka aikana he voittivat kymmenen yhdestätoista pelistä,mutta nyt heillä on kolme suoraa tappiota alla.Viimeksi he hävisivät rumasti Oskarshamnille päästäen 9 maalia omiin ja kun Björklöven tähti maalivahti Andrew Raycroft vaihdettiin niin joukkueen puolustus romahti täysin.

Västerås on 14p edellä Björklövenia taulukossa ja on voittanut kahdeksan viime yhdeksästä ottelusta. Viime ottelu kotona hävittiin,mutta se tulikin sarjaa johtavaa BIK Karlskoga vastaan.Västeråsilla on vieraista 4 voittoa nyt peräkkäin.

Vaikka Björklöven voitti kaksi ensimmäistä keskinäistä ottelua niin uskon tänään Västeråsiin,joka on sekä taitava ja visuaalisesti tarpeeksi vahva voittamaan kenet tahansa.

Tulos:2-5

Björklöven:

Ylivoima-%

19.66%, .Björklöven tehnyt 23 maalia
Alivoima-%
74.04%, joukkue on päästänyt 27maalia

Maalivahdit-%:
Andrew Raycroft 91.94% 22 Pelatut pelit
Daniel Wälitalo 84.66% 8 Pelatut pelit

Västerås:

Ylivoima-%:

11.93%, Västerås tehnyt 13 maalia.
Alivoima-%:
87.39%, joukkue on päästänyt 15 maalia

Maalivahdit-%:
Jonas Fransson 94.13% 29 Pelatut pelit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annecy-Le Grand Bornand, miesten viesti (peliaika loppuu klo. 15.25)

Ranska - The Field 2.11 @Pinnacle

- Ranskan joukkue on kisan kovin, mm. Norja lähtee matkaan kakkosjoukkueella kuten jo mainittua. Kaikki laitetaan varmasti peliin kotiyleisön edessä. Ranska on kisan suurin suosikki ja tällä kertoimella lähtee helposti lapulle.

Ranska - Saksa 1.60 @Veikkaus

- Tähän pätee samat perustelut kuin edelliseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja vielä yksi löytyi

Levante - Elche 3.45

- Levante ei ole liiga ottelua voittanut kahteen kuukauteen ja pari tasuriakin vain saanut, pakka ihan sekaisin ja ajatukset varmasti tulevaan taukoon käntyneet.

- Levante tosiaan 13sta ja Elche 11sta

- Levanten loukkaantumiset eivät anna yhtään armoa peräti 4 normaalin kokoonpanoon kuuluvaa poissa.

- Elchellä ei ole mitään ihmeellisiä poissa oloja.

- Uskoisin Levanten vain pelailevan tämän läpi ja tauon jälkeen tulevat uudella ilmeellä. Todella tuskaista peliä heillä vieraissa ja kotona myös.

- Tulosveikkaus 1 - 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päivän tuplaus:

Salibandy niaset:

Saksa - Norja merkki 2 kerroin 1,30 Nordicbet

Kyllä Norja on selvästi näistä parempi. Norja laittoi aika tiukille Suomenkin. Saksaa möyhennettiin eilen Sveitsiä vastaan. Norjaa lapulle.

Liberec - Sparta Praha merkki 2 kerroin 1,65 Nordicbet

Praha on loistavassa kunnossa. Liberec hävisi viimeksi Litvinoville 8-3. Praha on taulukossa 1 ja Liberec 11. kuntopuntarissa Praha 2. ja Liberec 11. Kyllä Prahaa ehdottomasti lapulle. Toki taas tulee se pelko kun kaikki pelaa tätä niin miten käy :D no ei ole Praha paljon pettänyt tänä vuonna.

YHTEISKERROIN 2,15

Edited by voivoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

KAL7bonh-lzPIqAGP.png Saipa - Hifk nihw4sWE-Qy6FSKRr.png ML 2 (3/5)

- Todellinen kamppailu luvassa, kaksi kova vireistä joukkuetta kohtaavat perjantai illan iloksi. Saipa tunnetusti pelaa kotona erittäin hyvin ja on valmiina petolauman kaatoon. Hifk meinasi kompastua Kalpaan viime pelissä, mutta nousi 3 maalin takaa ja jatkoajalla niittasi loppulukemat. Hifk ei meinaa hävitä sitten millään, tekee loistavia nousuja ja kääntää pelit edukseen. Uskon tänään nähtävän pelin joka ratkeaa yhteen maaliin ja tässä kamppailussa Hifkin vire ja positiivinen tekeminen vievät voittoon. Tulosveto 1,2 - 2,3

OE2jNvmh-fTwNgxib.pngJokerit - Tps 0IYeq3Tc-EeaG72Ad.png 1 TAI Over 5,5 (3,5/5)

- Jokerit saavat vastaansa liigajumbo Tps:n, jonka pelistä puuttuu jotain oleellista. Viime peleissä Tps on tehnyt maaleja mukavasti, mutta päästänyt sitäkin enemmän. Jokerit lähteevät peliin sarjataulukon sijalta 7. Jokerien pelissäkään ei ole kehumista, mutta materiaaliero, kotietu ja maalivahtipeli ovat heidän puolellansa. Jokerit nappaavat helpot 3 pistettä ja Tps:llä ei jää paljoa kerrottavaa kotipuoleen. Tulosveto 4,5 - 1,2

Share this post


Link to post
Share on other sites

RUOTSI: Division 1 F Jääkiekko

Ikgn0Ck9-UDIgtVua.pngKallinge/Ronneby - Olofström bs84jRm9-E9fRne7I.png

Kallinge -1.5 1.85(Svenska Spel) [5/10]

Kallingella oli mahdollisuus varmistaa allettan ​​Kristianstadia vastaan,mutta se saa tänään toisen mahdollisuuden.On täysin selvää,että voitto tarvitaan tänään,oli se varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla/VL kilpailussa.Kotona Kallinge on todella vahva,ja tällä kaudella se on hävinnyt vain yhden ottelun varsinaisella peliajalla.Kallinge on päästänyt vähiten maaleja omiin sarjassa ja se ei ole ihme,kun heillä on ehkä sarjan paras maalivahti ja heillä on myös tapa pelata tiukkaa puolustuspään peliä.Paperilla niiden joukkue on todella hyvä.Kallinge teki myös kaksi uutta hankintaa äskettäin mm.Gustav Björklund lainattu Asplövenistä.Joukkueessa on nyt paljon hyviä pelaajia ja tulee olemaan kova,kun AllEttan vaihe käynnistyy joulun jälkeen.KRIF on voittanut keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella 4-1 ja 2-5.

Olofströmilla ei ole ollut mikään hyvä kausi ja joukkue on yksi heidän huonoimmista mitä aiempina vuosina.Lisäksi heillä on ollut myös paljon ongelmia loukkaantumisten kanssa ja niitä on edelleen.

Dan Pettersson ja Keegan Dansereau eivät pelaa tänä iltana.Thomas Fahlqvist, Joakim Sydegård ja Gustav Borglin ovat kaikki pitkäaikaisia ​​potilaita ja Hannes Nordegren on edelleen sairas.

Paperilla nämä huomioon ottaen Olofström on nyt paljon heikompi joukkue kuin Kallinge.

Tänään on kallingella todella hyvät saumat voittaa ja toivotaan,että yli kahdella jopa useammalla maalilla se tulee.

Tulos:5-3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vancouver Canucks - Edmonton Oilers


Merkki 1, Kerroin 1,80 @bet365 [3/5]


- Canucks on jo viiden ottelun voittoputkessa. Oilers taasen kaapi voittoja silloin tällöin, viime yönä se kuitenkin hävisi Bostonille 2-4. Vancouverilla on kotietu, materiaalietu ja rasitusetu. Kelpaa yli 1.7 kertoimilla ja varsinkin b365 tarjous on maistuva. Luongo vs. Dubnyk (jälk. ei vielä vahvistettu).
Florida Panthers - Washington Capitals


Yli 5.5 maalia, Kerroin 2,06 @Pinnacle [2/5]


- Panthersin peleissä nähty maaleja ka:lla 5.6, Capsin vastaava lukema 6.1. Keskinäiset kamppailut ovat olleet hyvin usein runsasmaalisia ja miksei tänäänkin. Maaleilla Clemmensen vs. Grubauer. Grubauer ei välttämättä ole vielä kaikille tuttu maalivahti, mutta hänellä on erittäin kovat statsit ja saa nähdä miten Panthers onnistuu iskemään maaleja herran selän taakse. On kuitenkin kokematon joten saattaa hyvinkin "romahtaa". Clemmensen taasen ei vakuuta ollenkaan.
Lisäksi Pensiä kokeiltu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL

Pittsburgh Penguins- New Jersey Devils Merkki 1 Kerroin 1.90 YOUWIN

Tuntuu, että noiden NHL-pelien veikkaaminen on yhtä nopanheittoa, mutta koitetaan.

Tällä kertaa lyhyet perustelut.

Fleury aloittaa Penguinsin maalilla ja on kovassa kunnossa. Viisi viimeistä pelattua peliä, neljä voittoa ja 95,1 SV%.

Pengujen kotisaldo 11-2-0-3.

En perustele enempää, etten tunne itseäni täydeksi ääliöksi, jos Devils vie vaikka parilla kolmella maalilla.

Tulos: 3-2

Pahoittelen,että olin unohtanut päivittää tilastoni viimeisen väärin menneen pelin jälkeen. Tämän vihjeen allekirjoituksena näkyi siis liian hyvä palautusprosentti joulukuulle. No jos joku sitä katsoi ja teki pelipäätöksen, niin onneksi tämä vihje meni oikein. Nyt prosentit ajan tasalla.

Edited by Stäni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt olis salettia rahaa taas tarjolla:

Florida Panthers - Washington Capitals: Capitals yli 2,5 maalia 1.68 Unibet

Florida Panthers - Washington Capitals: Capitals yli 2,5 maalia 2.85(!) Unibet

Änhooällää! Panthersilla maalilla Klemensseenin Skotti, joka on tuonut rahaa tähän talouteen tällä ja viime kaudella tasaisesti. On kuin uusi tilipäivä, kun Scott on maalilla (sama pätee Oilersin Labarberaan)! Manit pois joko overeilla tai suoraan Capitalsilla, jolla silläkin saa lähemmäs 2.5 kertoimia! 2.5 rajaan voi laittaa ainakin veronpalautukset ja kesämökin, 3.5 rajaan viikon palkka :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Richie Burnett - Dean Winstanley 2 1,80 Bet365

Richie Burnett - Dean Winstanley(-1,5) 2 2,62 Bet365

Lyhyillä perusteluilla, sulkeutuu jo 24.00, vaikka ottelu tuskin vielä silloin alkaa. Molemmilla ollut vaikeaa, mutta Burnett on kuitenkin ihan hyvän kesän jälkeen romahtanut ja hävinnyt kuusi putkeen tähän otteluun tultaessa. Winstanley on isojen otteluiden mies, jolla myös ollut vaikea vuosi. Winstanley voitti juuri viimeisimmässä turnauksessaan lavalla yhden tämän hetken kuumimmista pelaajista Kim Huybrechtsin. Winstanley yleensä tasaisempi. Burnett turhautuu huonona päivänä, eikä osu mihinkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×