Jump to content

Recommended Posts

Tottenham - Arsenal (1X2) 2 2,60@Paf, Unibet, Betsson, Comeon

Pakko ottaa tämä kerroin jo talteen. Viikonlopun peleissä Arsenal otti vakuuttavan voiton Evertonista FA Cupissa, kun taas Tottenham sekoili 4-0 tappion Chelsean vieraana. Puolustuspeli oli kaameaa katsottavaa ja Chelsean ei käytännössä tarvinut tehdä juuri mitään saadakseen neljä maalia. Lisäksi Spursilta loukkaantui Dawson ja Kaboul sai punaisen kortin, joten molemmat saattavat olla pois ensi viikonlopun ottelusta, joka tekee hallaa jo ennestään siipirikkoiselle puolustukselle. Spursilla on myös Eurooppa-liigan ottelu torstaina 13.pv, eli vain kolme päivää aikaisemmin kuin tämä ottelu. Arsenalin ucl-ottelu on jo tiistaina 11.pv. Muutenkin kun joukkueiden otteita on katsonut niin ei ole epäselvyyttä kumpi on Pohjois-Lontoon ykkönen tällä hetkellä. Näistä lähtökohdista kyllä Arsenal lähtee vieraissakin suosikkina otteluun, ellei viikon aikana tapahdu jotain merkittävää. Luulisin, että kertoimet laskevat viikon aikana. TULOS: 0-1

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Manchester United - Liverpool -- 2 -- 3.15 - MarathonBet

Manchester United - Liverpool : Draw No Bet -- 2 -- 2.00 - Bet365

Itsestä tuo Bulin vihje kuulosti niin hyvältä että tarkistin myös muut kertoimet. Mielestäni samalle kierrokselle löytyy useampikin hyvä kohde. Itse asiassa kertoimien ja asetelmien valossa näyttäisi olevan mehukas kierros tulossa. Pooli on viimeaikoina ollut Chelsean lisäksi yksi vakuuttavimmista joukkueista Valioliigassa Cityn ohella. ManUn peli on tökkinyt pahasti kärkijoukkueita vastaan ja vaikka se nyt on viimepeleistä pari voittoa raapinut niin niissä se ei ole tosi vastusta saanut. Koko kauden aikana kärki 9:sta se on kaatanut vain Arsenalin marraskuussa 1-0 kotonaan Van Persien maalilla. Puolustus on jo paperilla hiukan arveluttavaa ManU:lla ja sama suuntaus näkyy kentällä. Epävarmaa on ja nuori puolustus ei ole vielä ihan siellä missä sen pitäisi olla kärkijoukkueita vastaan. Ongelmia on ollut paljon myös hyökkäyspuolella ja juonikkuus puuttuu pelistä. Liverpool on Rogerssin komennossa noussut takaisin keulapaikoille Valioliigassa ja hamuaa varmasti jopa voittoa tästä pelistä vaikka ManU:lta niitä on perinteellisesti vaikea ollut ottaa. Joukkueelta löytyy nykyään melko tasainen hyökkäys ja ihan kaikki maalinteko ei ole enää Suarezin harteilla. Puolustus ei tosin Poolillakaan ole mitään ihan teräksistä mutta yksi mielenkiintoinen statistiikka on että Pooli iskenyt kauden aikana 73 pussia joka on melkein yhtäpaljon kuin ManU tehnyt + päästänyt yhteensä 77. Liverpoolin pari murskavoittoa kyllä avittavat tilastossa mutta silti. Loukkaantumisten suhteen Pooli pitäisi olla paremmassa asemassa. Veikkaisin että vierailijoiden kerroin laskussa joten ainakin itse poimin tämän pois. Ehkä Draw no Bet veto tai x2 vedot voivat olla paikallaan.

Link to post
Share on other sites

USA MLS

Chivas USA - Vancouver Whitecaps

Over 2,5 Kerroin 1,95 @Bet365

Chivas otti kauden avausvoiton 3-2 lukemin Chicagoa vastaan, ja näyttäisi olevan joukkueella valoa ikkunassa ja aiemmin riivanneet kentän ulkopuoliset asiat on saatu kuosiin. En usko, että Chivas on enää heittopussina näissä karkeloissa tällä kaudella. Erittäin aggressiivista hyökkäyspeliä oli tuossa Chicago-ottelussa.

Oikeastaan Vancouver tahditti samansuuntaisilla sävelillä New Yorkia jakaukseen lukemin 4-1. Tulee kyllä vauhdikas matsi ja varmaan tekopaikkoja sen verran, että menee sisäänkin tuon 2,5 edestä. Oma vaakakuppi kallistuu tässä Chivasille kovan näyttämisenhalun, kotiedun ja uudistuneen pelisysteemin saattelemana, kun kotivoitolle tarjotaan 2,62 kerrointa.

Lopputulos:1-1

Portland Timbers - Chicago Fire

Merkki 1, Kerroin 1,61 @Bet365

Timbers aloitti hieman nihkeällä 1-1 tahtotasurilla Philadelphiaa vastaan, ja Philadelphialla kulki kuviot mallikkaasti siinä ottelussa. Chicago hävisi Chivasille 3-2, eli teki 2 maalia, mutta Timbers ei pelaa niin avointa peliä kuin mitä Chivas tuolloin, joten tässä on kotivoitto haarukassa, under/over on hieman hankala, kun tulosveikkaus menee omassa ruutuvihkossa 2-0 tai 2-1.

Lopputulos:1-1

Link to post
Share on other sites

MAROKKO: Botola Jalkapallo

jPoQ4cUE-O4JLoqhO.pngRaja Casablanca - Fes b77P4xiQ-4rPDlw7e.png

1 1.85 (Bet365)

Marokon mestari Raja on häärinyt muissa turnauksissa viimeaikoina ja siksi se on jäänyt jälkeen otteluiden määrässä Marokon sarjassa.Raja Casablanca isännöi mm. joulukuussa FIFA Club World Cupia ja he pelasivat täyden turnauksen ja eteni pitkälle kunnes hävisi lopulta Bayern Münchenille.Se on pelannut kovia pelejä,kuten ​​Meksikon mestareita Monterrey, Brasilian mestari Atletico Mineiro tai Euroopan jättiläisiä Bayernia vastaan ! Lisäksi Raja pelasi kaksi kierrosta Afrikan Mestarien liigaa mutta Guinean mestarit tiputti ne.Nyt ne voi keskittyä täysillä Marokon liigaan ja tänään pitäisi olla enakkoon odotettavissa helppo peli kotona Wydad de Fès vastaan.Fesilla on 20 ottelusta vain 3 voittoa 4 tasuria ja 13 tappiota ja se onkin viimeinen liigassa.Vieraitten puolustus on etenkin surkeaa luokkaa.

Kaikki katseet Marokon liigaan kääntänyt Raja Casablanca nousisi muutamalla voitolla kärkikahinoihin ja odotan selkeää kotivoittoa tänään heiltä.

Tulos:4-0

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

KOKEILUKOHDE

Filippiinien koripallo

klo 11.15

Ginebra Kings - San Mig Coffee +2,5 merkki 2 kerroin 1,88 Bet365

Suoraankin voi koittaa, mutta itse otan tällä tasoituksella, koska tiukkaa voi olla. Katsoin tilastoja ja San Mig Coffee on voittanut Ginebran heidän kotikentällään 5 kertaa putkeen jo ja viimeksi aivan nöyryyttämällä, sitä ennen ollut tasaisempaa mutta San Mig kuitenkin vienyt. Muutenkin San Mig on pelannut loistavasti juuri vieraissa. Ginebralla on 5 viimeisestä pelistä 5 tappiota vaikka ei olekaan tästä samasta Commisioner Cupista mitä nyt pelataan. Kertoimet hyvässä laskussa, joten ei tässä nyt aivan väärässäkään varmasti olla.

Edited by voivoi
  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

TÄSMÄKOHDE

Liettuan jalkapallo

klo 12

Siauliai - Kruoja merkki under 3,5 kerroin 1,62 Unibet

Kertoimet on joissain jo laskussa under rajoissa ja napataan tämä että ottelussa ei yli 3 maalia tänänä tehdä täsmäksi. Aina kun tälläistä kerrointa annetaan tälle rajalle niin itseäni kiinnostaa, vaikka tilastot sanoisivat mitä. Viimeksi toki tuli 7 maalia mutta sitä ennen 0 ja sitä ennen 7 ja sitä ennen 2 ja sitä ennen onkin enemmän näitä alle 4 maalin pelejä pelattukin, joten ailahtelevaa on maalienteko ollut. Odotan alle 4 maalia siksi että kausi on alussa ja voi olla hieman hakemista, toki tarkoittaa että puolustuskin voi olla hakevaa. Kruoja selvä suosikki kamppailuun, mutta en usko että tässä nyt maaleja aivan järjettömästi hakataan. tulosveikkausta jos haetaan niin veikkaisin 0,1-1,2

Edited by voivoi
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Mestis

Hokki - HCK merkki 1 kerroin 1.72 Nordicbet

Hokki - HCK +1 merkki 1 kerroin 2.30 Nordicbet

Hokki johtaa sarjaa 3-0 ja Hokilla siis mahdollisuus katkaista sarja tänään. Edellisten otteluiden tulokset Hokille 5-1, 5-1 ja 3-1, joten tuskin tämäkään peli tekee poikkeusta.

Link to post
Share on other sites

HPK - Jokerit 1, Kerroin 2.25 @Veikkaus

- Jatketaan HPK:lla rahastamista, kun kerroin veläkin maistuva. Joukkueet kohtasivat siis eilen Hartwall Areenalla ja edellisen kerran HPK on ryöstänyt Jaffalasta 3 pistettä vuonna 2005. Tämä putki saatiin kuitenkin sopivasti rikki viimeisellä mahdollisella hetkellä ja millä tavalla, loppulukemiksi jäi 1-5! Jokereitten pakka oli todella epäyhtenäinen ja joukkue keskittyi enemmän vastustajan telomiseen kuin pelaamiseen. Aarnio sai kestettäväkseen polvitaklauksen ja poikkaria selkään, mutta ihmiskuula pystynee tänään pelaamaan. Slovakialainen herrasmiespelaaja Nagy puolestaan esitti pikkusikaa koko matsin ja lopussa lähti tappava kirveisku Jyri Niemen käsille, mutta ilmeisesti myös Niemi selvisi tilanteesta vain säikähdyksellä. HPK:n peli on valovuoden Jokereita edellä ja joukkue haluaa voittoa selvästi enemmän kuin Jokerit. Rinkelimäki on tänään todennäköisesti tupaten täynnä ja tunnelma oli jo torstain runkosarjamatsissa huikea, joten tänään kotijoukkue saa hurjan tuen ja viimeistään se siivittää HPK:n voittoon.

Mäkäräinen - The Field 1, Kerroin 3.05 @Pinnacle

- Mäkäräinen on voittanut Kontionlahdella kummatkin kisat ja Kaisa pääsee tänään matkaan ensimmäisenä. Kaisan hiihtovauhti on todella hurjaa eikä edes Berger pysy ladulla perässä, vaikka hänkin hiihtää hyvin. Eilen Mäkäräinen otti yhden sakon, kun taasen Berger selvitti kummatkin paikat nollilla ja silti Mäkäräinen nappasi voiton. Esimerkiksi bet365:ltä saa Mäkäräisen voitolle vain 2.60 kerrointa.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

MAKEDONIAN TASAVALTA: First League jalkapallo

0Y09FNUE-vX7V5amM.pngNapredok - Euromilk rNjGlYVE-AJryYfp6.png

2 1.95(Unibet)

Napredok tippuu se on jo varma.Seuralla ei ole rahaa,eikä sitä irtoa mistään,kun kukaan ei halua sijoittaa siihen.Talven aikana ukkoo lähteny paljon muihin seuroihin kuten Hristijan Dimovski , Antonio Kalaniski (molemmat Euromilk ) , Pece Korunovski , Toni Maglovski , Igor Kleckaroski ( kaikki Mladost ) , Bojan Ristovski ( Gostivar ) , Dejan Cvetanovski ( Turnovon ) , Riste Markoski ( Bregalnica ) , Valentin Kolevski , Filip Mircevski , Vladimir Petreski ( kaikki Pobeda Junior ) , Marko Raicevic ja Djordje Krkeljic jo lähtenyt aiemmin.Eikä talvitauon aikana valmistelutkaan menneet putkeen.

Euromilkilla sen sijaan on asiat paremmin.Ukkoo tuli tauon aikana Hristian Dimoski , Antonio Kalanoski (molemmat Napredok ) , Abdula Djelil , Filip Gligorov , Jovan Lucic , Vladimir Tufegdjic ( Vozdovac Serbia) , Jasmin Micinovic ( Lombard Papa Unkari ) , Seleta Kordic ( Grbalj Montenegro) ja Junior Mandy Cabaye ovat kaikki uusia pelaajia jotka tulivat talvella siironaikana.Joukkue muuttunut paljon mutta paremmaan suuntaa ja nyt ne pelaa paremmin.

Napredokilla ei ole mitään ja se on ilman rahaa ja nyt olis Euromilkilla tilaisuus ottaa 3 pistettä.

Tulos:1-1 Napredok teki tasotusmaalin ajassa 90+11 :dash:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...