Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Veteraani1

11.5

Recommended Posts

Ilmoitetaan nyt jo tämä, koska ounastelen että tässä pelissä vierasvoitosta saatava kerroin saattaa olla sunnuntaina jopa 1.60 pinnassa.

Norwich - Arsenal = 2 (1.90) Tonybet. Tunnetummista (1.88) Comeon!

Arsenal ah-1 (2.60) Tonybet.

Ottelu alkaa klo 17:00

Norwich 18/20 lähtee Valioliigan viimeiselle kierrokselle surkeassa formissa 0-1-5, maaleja näissä peleissä tehty yhteensä 2. Se on varmistanut tippumisensa Championshippiin, koska se tuskin voittaa Arsenalia 14 maalilla. Sen hyökkäys on ollut ja on sitä vieläkin täyttä paskaa. Ainut luova pelaaja ketä tekee hyviä valintoja kentällä illasta toiseen on Snoddgrass ja vertailuna hän tuskin mahtuisi edes parhaimmassa vedossakaan Arsenalin penkille.

Arsenal olisi ehdottomasti ollut tällä kaudella mukana mestaruustaistelussa, mutta
Jack Wilsherin, Theo Walcotin ja Aaron Ramseyn menettäminen lyhyessä ajassa karisti tuhkat pesäsästä. Kuitenki taistelu viimeisestä Mestarienliiga paikasta herätti sen tuosta masennuksesta ja sen loppukausi on sujunut paremmin, kun sairastupakin tyhjeni ainakin osaksi. Se on tällä hetkellä 5 pelin voittoputkessa ja 4 viimeisintä on tullut Norwichia paremmista joukkueista ilman takaiskuja. Silläkään ei ole panosta tässä pelissä, mutta varmasti sata kertaa kivemmat fiilikset pelailla, kun kotijoukkueella. 43 pisteen ero sarjataulukossa kertoo tasoerosta myös.

Tuola lisää tätä herkkua VVVVV

Share this post


Link to post
Share on other sites

Närpes Kraft – VIFK (1X2) 2 1,86@Betsson (edit. veikkaus 1,90!)

Kraft oli täysi vastaantulija viime pelissä P-Iiroja vastaan häviten 5-0 ja nyt tulee länsilohkon yksi kovimmista joukkueista vastaan. e. Kraftilla myös edelleen jonkin verran poissaoloja. TULOS: 3-3

GrIFK – EIF (1X2) 1 2,80@Expekt

EIF on aloittanut kautensa hienosti kahdella selvällä voitolla, mutta vastukset ovat olleet heikkoja (Gnistan, SoVo). Granilla kauden aloitus on ollut heikompi, mutta vastustajatkin ovat olleet kovempia (KäPa, Pallohonka) ja materiaaliltaan se on etelälohkon kärkipäätä. Ensimmäisten otteluiden tuloksia on tuijotettu liikaa, EIF ei millään ole suosikki vieraissa Grania vastaan. TULOS: 3-0

Klubi 04 – Gnistan (1X2) 1 1,80@Bet365

Heikon Gnistanin alkukausi on jatkunut siitä mihin se preseasonilla jäi eli huonosti. Viime pelissä tosin se onnistui venymään tasapeliin BK-46:n kustannuksella, vaikka oli raporttien mukaan purjeissa lähes koko pelin. Klubi on aloittanut mukavasti kauden ja nyt vastassa siis lohkon ehkä heikoin joukkue. TULOS: 3-2

Ilves – JJK (1X2) 1 1,85@Betsson

Ilves on aloittanut kautensa heikosti kahdella vierastappiolla, mutta nyt se pääsee avaamaan kautensa kotonaan Tammelan stadionilla. JJK on pelannut ihan pirteästi, mutta kyllä se materiaalissa jää niin selvästi jälkeen, että tämän kaltaiset kotikertoimet täytyy hyödyntää. TULOS: 4-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Närpes Kraft – VIFK (1X2) 2 1,86@Betsson

Kraft oli täysi vastaantulija viime pelissä P-Iiroja vastaan häviten 5-0 ja nyt tulee länsilohkon yksi kovimmista joukkueista vastaan.

Muuten olen samaa mieltä kohteesta, mutta onkohan viime kauden tilastoiden tutkimisesta mitään taikaa? Kraftin alkukauden+viime kauden lopun tilastot KOTONA ovat suhteellisen kovat: 7-1-2 ja vastaavasti VIFKin VIERAS saldo on 2-1-7. Tämmöiset tilastot vain pistivät silmään, joten hieman olen epäileväinen vaikka olenkin Bulin kanssa samaa mieltä, että VIFK on ehdottomasti laadukkaampi porukka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muuten olen samaa mieltä kohteesta, mutta onkohan viime kauden tilastoiden tutkimisesta mitään taikaa? Kraftin alkukauden+viime kauden lopun tilastot KOTONA ovat suhteellisen kovat: 7-1-2 ja vastaavasti VIFKin VIERAS saldo on 2-1-7. Tämmöiset tilastot vain pistivät silmään, joten hieman olen epäileväinen vaikka olenkin Bulin kanssa samaa mieltä, että VIFK on ehdottomasti laadukkaampi porukka.

Kraft on tosiaan perinteisesti kova kotijoukkue, joten sitä ei tietenkään pidä aliarvioida. Sen alkukautta on kuitenkin vaivannut loukkaantumiset ja niistä ei vieläkään ole päästy eroon (tämän olisi toki voinut kirjoittaa tuohon vihjeeseen..). Yleisesti ottaen vanhoja tilastoja kannattaa lukea joukkuekohtaisesti, sillä monet joukkueet muuttuvat Kakkosessa hyvinkin paljon kausien välillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kultsu - FC Myllypuro, kerroin 1.75/bet365

- Kultsu aloittanut kauden kahdella voitolla, Myllypuro kahdella tappiolla

- Kultsun maaliero huikea 6:1 kun taas Myllypurolla 2:7

- Kultsulla huomenna uusia pelaajia kentällä, kun Mypassa vähälle peliajalle jäänyt Alex Oikkonen on kokoonpanossa, myöskin Gonzalo Ucha Lopez on saanut peliluvan

- Eiköhän tuolla kertoimella kannata ottaa kiinni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomi - Venäjä

Valinta 2, kerroin 1.80 @Expekt TAI Venäjä -1.5 kerroin 2.40 @Expekt

Venäjä käveli avausottelussaan Sveitsin yli lukemin 5-0, kun taas Suomi pelasi erittäin heikosti ja jäähyily turhan paljon avausottelussaan Latviaa vastaan.

Avausotteluista ei kannattaisi suuria johtopäätöksiä vetää, mutta varsinkin suoralle voitolle tarjottava 1.80 kerroin on maukas vaikka Suomi on ollut Venäjälle erittäin vaikea vastus kautta aikain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saksa - Latvia PICK LATVIA for 2.85 @BET365

13:45 Alkavassa ottelussa vastakkain pelaavat nihkeästi turnauksen aloittanut Saksa ja kovin odotuksin pelaava Latvia. Kaikkihan jo näkivät kuinka hyvin Ted Nolan on saanut suojattinsa pelaamaan arvokisoissa. Latvian rosterissa on pelimiehiä, joiden avulla voidaan kaataa suuriakin kiekkomaita.
Saksan arvokisojen avausottelu oli hyvin nihkeää Kazakstania vastaan. Saksa loi laukauksia, mutta vaarallisia tekopaikkoja heikentynyt Saksa ei saanut kovin montaa luotua. Bookkerit ovat alkaneet laskemaan Latvian kertoimia heti heidän Suomi-ottelunsa jälkeen.

Uskoisin Latvian kurinalaisen ja hyvin taitavan nipun ottavan rutiinivoiton aneemisesta Saksasta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekkoa klo 20:55

Suomi - Venäjä

Kumpi tekee enemmän maaleja: Lehterä vs Ovechkin (1x2) 2 2,60 @Veikkaus

Aika mielenkiintonen kohde ja kerroin. Ovechkin iski Venäjän avausottelussa maalin yv:llä Sveitsin verkkoon (1+1) kun taas Lehterällä vielä pisteet näyttää nollaa ja +/- tilastot pakkasen puolella. Jos Suomen peli on samanlaista kuin eilen niin käy köpelösti :D. Kaikki vähänkään Venäjän yv:stä tietävät että Ovechkinille pelataan kiekkoa ja ei sen tarvitse kun kerran osua niin tämä kohde on paketissa. Totta kai Suomella uusi peli ja uudet kujeet mutta en usko että Lehterä on se joka ottaa sankarin viitan. Maalivahdeista en tiedä mutta Venäjän maalilla jatkaa varmaan nollapelin pelannut Bobrovsky ja Suomella Koskinen tai Rinne.

Tulosveikkaus 4-2, 2-4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert Ramos - Stephane Robert----tulosveto 2-0----1,72@BET365

KLO.12.30

Kaksi eritason pelaajaa vastakkain. Ramos esittänyt tällä kaudella hyviä otteita ottaen kovia päänahkoja. Voitti edellisessä ottelussa hyvässä vireessä olevan Carlos Berloqin, ja otti erän Madridin turnauksessa David Ferreriltä. Robert ollut ailahtelevainen, ja hänen uransa on taas laskusuunnassa. Ramos hoitaa 2-0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andreas Beck - Diego Schwartzman----1 erätasoitus -1.5----2.25@NordicBet

KLO. 15.30

Haastajatason loppuottelu Ranskassa. Beck ollut vakuuttavassa iskussa voittaen kaikki turnauksen ottelunsa erin 2-0. Schwartzman pelannut myös hyvin, mutta hänellä ollut tiukempia otteluita, vaikka vastukset eivät ole olleet kovempia kuin Beckillä. Kaksikolta löytyy vain yksi keskenäinen ottelu, ja se on vuodelta 2011, joten sen varaan ei kauheasti voi laskea, vaikka Beck vei sen 2-0. Erätasoitus -1.5 siis luonnollisesti vaatii sen 2-0 voiton, mutta luotto on kova, että Beck jatkaa kovia otteita ja hoitaa voiton 2-0 himaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buli ehtinytkin jo nämä poimia.

Ykkönen

SStzMLk9-IPFpDpaA.pngIlves - JJK KYv8slUE-SptMdIPG.png

Merkki 1, Kerroin 1.83 @Veikkaus [3/5]

- Ilveksen pistetili on vielä avaamatta kahden vieraspelin jälkeen. PK:lle se hävisi 2-1 ja HIFK:lle 2-0. Nyt edessä on kotiavaus ja "pakkovoitto" heikosta JJK:sta. JJK hävisi Hakalle 2-0 ja pelasi Viikinkien kanssa maalittoman tasapelin. Ei Ilves tässä helpolla voittoa ota, mutta kotietu takanaan se on selvä suosikki. Tulosveikkaus 1,2-0.

Kakkonen, Eteläinen lohko

vVdoagQt-OpcuABk4.pngKlubi 04 - Gnistan jTCw0YRt-nB0AiN6d.png

Merkki 1, Kerroin 1.70 @bet365 [3/5]

- Klubi 04 on avannut kautensa hyvin. Kovaa KäPaa vastaan Klubi on raapinut kahdesta ottelusta neljä pistettä. Klubi lähtee otteluun heikkoa Gnistania vastaan selvänä suosikkina ja tälläkin kertoimella sitä kelpaa pelata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-Kisat

Saksa - Latvia / Latvia ML / 1.99 / Marathonbet / Tulos: 3-2, Oppenheimerin rl. 55min ratkas .(

- Saksa avasi kisat 2-1 rl. voitolla Kazakhstanista, kun Latvia voitti Suomen 3-2. Saksalla on käynnissä nuorennusleikkaus joukkueessa ja mukana onkin paljon keltanokkia. Latvian joukkue koostuu pääasiassa Dinamo Rigan pelaajista (KHL) ja kun nämä kaverit ovat pelanneet vuosia yhdessä niin seurajoukkueessa kuin maajoukkueessakin niin tästä on annettava etu Latvian joukkueelle. Muuttenkin, jos verta joukkueitten esityksiä avausotteluissaa niin Latvia oli selvästi edellä. Suomihan oli täysin jyrän alla 55min ottelusta... Saksa toki vei peliä Kazakkeja vastaan, mutta overall Latvian esitys oli paljon parempi. Ihmeellisen korkeita kertoimia ja ne kannaattaakin poimia poies pikimiten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan pelattava kohde:

Norwich-Arsenal 2 1.70 Bet365

Norwich-Arsenal(-1) 2 2.60 Bet365

Kyllä Arsenal tästä voiton ottaa.

Tulosveikkaus 0,1 - 2,3

Tulos 0-2 ☺

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään sit näitä peleihin:

Manchester U voitto kertoimella 2.55 - Viimeinen peli monelle Manu legandalle ja halutaan antaa hyvät jäähyväiset + voitolla pieni mahdollisuus päästä Eurooppaliigan karsintaan jos Tottenham häviää.

Arsenal kertoimella 1.85

Norja - Tanska alle 5,5 maalia kertoimella 1.65

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekkoa klo 20:55

Suomi - Venäjä

Kumpi tekee enemmän maaleja: Lehterä vs Ovechkin 2 2,60 @Veikkaus

Aika mielenkiintonen kohde ja kerroin. Ovechkin iski Venäjän avausottelussa maalin yv:llä Sveitsin verkkoon (1+1) kun taas Lehterällä vielä pisteet näyttää nollaa ja +/- tilastot pakkasen puolella. Jos Suomen peli on samanlaista kuin eilen niin käy köpelösti :D. Kaikki vähänkään Venäjän yv:stä tietävät että Ovechkinille pelataan kiekkoa ja ei sen tarvitse kun kerran osua niin tämä kohde on paketissa. Totta kai Suomella uusi peli ja uudet kujeet mutta en usko että Lehterä on se joka ottaa sankarin viitan. Maalivahdeista en tiedä mutta Venäjän maalilla jatkaa varmaan nollapelin pelannut Bobrovsky ja Suomella Koskinen tai Rinne.

Tulosveikkaus 4-2, 2-4

Oleellista on että mukana vedossa on myös "yhtä monta" jonka kerroin 1.78

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elche - Barcelona under 3,5 - 1,85

Elchen kaikki kotipelit ovat tämän kauden liigassa jääneet alle tuon rajan, joten mikseipä tämäkin vaikka vastus onkin barcelona. Elchellä ei kylläkään ole panosta ottelussa mutta kotietu riittää mielestäni. Eikä Barcan viime aikaiset pelitkään mitään murskajaisia ole olleet varsinkaan vieraissa.

0-0

West Brom - Stoke X2 1,8

Kummallakaan ei ole panosta ottelussa, mutta stoken kaksi edellistä peliä katsoneena peli oli mielestäni hyvää. Edellisestä 14 kohtaamisesta näiden välillä 13 on päättynyt stokelle tai tasan. Uskon että WB tyytyi siihen kun sarjapaikka säilyi ja tämä peli pelaillaan alta pois.

1-2

Livorno - Fiorentina 2 1,75

Vaikka Italiassa kotietu onkin aika suuri niin motivaatio etu menee Fiorentinalle. Livorno on hävinnyt 5 edellistä peliä ja jää varmuudella sarjan jumboksi. Fiorentina varmistaa suoran eurooppaliiga paikan voitolla ja on muutenkin voittanut joukkueiden 6 edellistä keskinäistä ottelua.

0-1

Muita hyviä on mm. nuo mitä muut ovat aijemmin maininneet kuten arsenal, kultsu, klubi04, sunderland

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomi - Venäjä ( 21% - 20% - 59% )
- Suomi oli niin surkea avausottelussaan Latviaa vastaan (vaikka Latvia onkin nousussa oleva kiekkomaa, all the respect) ettei tästä tule ilman rajua parannusta kyllä mitään...
Venäjä yrittänee "kaikki pelit voittaen MM-kultaa" ennätystä, jota ei ole kukaan vielä tehnyt pestäkseen Sotshissa "menettämiä kasvojaan". Sveitsi peli oli tästä myrskyvaroitus ja homma oli
käytännössä katsoen ohi jo ensimmäisen erän jälkeen, kun peli oli 0-3. Lopullinen tulos 0-5. Venäjälle voi myös laskea hiukan kotietua tässä. Se saa enemmän kannatusta kuin Suomi.
Asia ei kuitenkaan merkkaa kuin ehkä 1% verran arvioon. 1,63 Veikkauksella on hyvin lähellä pelikelpoista ja käy jännitysvetona otteluun.
Pinnacle 1,71 rajakerrroin 1,69. Toisaalta Suomen ja Venäjän tasoero tällaiseen alkusarjan peliin ei saa olla liiaksi avausotteluiden tulosten varassa.
Isänmaallinen jos tahtoo olla ei pelaa otteluun mitään ja toivoo vain Suomen voittoa. (Tai sitten tosiaan ostaa kovilla alikertoimilla Suomea...)
Tulosvedosta voi löytyä joitan edullisia tuloksia jopa Suomellekkin, joten Leijonia pelaavien kannattaa mieluumin katsella sieltä, näin omasta mielestäni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadal - Nishikori---2 Nishikori +5.5---1.74 @Unibet

Nadal - Nishikori--- pelit over 19.5---1.82 @Unibet

Tänään kaks ekaa vetoo ihan päin persettä, mut tähän luottoo itsellä silti:D.

Nishikori pelannut vahvan turnauksen, pudotti Ferrerin välierissä eilen. Itseluottamus on hyvällä tasolla, ja voi kaataa tällä hetkellä kenet vaan. Nadal on tietysti Nadal, massalla erityisesti ollut dominoiva. Itse odotan kuitenkin tiukempaa ottelua, kuin kertoimet antaa ymmärtää. Nishikoria tasotuksella ja overeita lapulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Illan MM- lätkää:

Ruotsi - Tshekki 1 1.95@Veikkaus

Tänään tulossa kova kamppailu kun Ruotsi kohtaa Tshekin, mutta kyllä uskon että kotipelissä hurrit näyttävät miten lyödään kiekkoa häkkiin,

tsekki voi olla kova vastus mutta Ruotsi tänään kyllä näyttää miten lätkää pelataan.

TULOS 3-3 X

Suomi - Venäjä X 4.50@Veikkaus

Kokeillaan tänään tasoitusta, koska eilinen näytös ei ollut suomelta todellakaan näyttävää, tänään nähdään pystyykö Suomi pitämään kiekon venäjän puolella, venäjä tulee kovalla vauhdilla suomea vastaan, eikä tule antamaan armoa jos Suomi vielä jatkaa samaa rataa ja ottaa turhia jäähyjä ja turhautuu helposti. Uskon että jatkoajalle asti mennään ja jos Suomi pitää hyvin puolustuksen ja Koskinen pelastaa paljon tilanteita suomelle, niinkuin Rinne teki eilen.

TULOS 2-4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×