Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo Valioliiga

Crystal Palace-Tottenham

Tottenham 2.20 Betsafe

Alkamisaika: 17.00

 

Valioliigakierroksen tarjonnasta esille nostan mittelön Crystal Palace-Tottenham. Kotijoukkue Palace aloitti kauden vahvasti, mutta joukkue alkanut sulaa kauden kuluessa. Alan Pardewin on pakko alkaa keksiä jotain Palacen leirissä pitääkseen joukkueensa kärkikympissä ja mahdollisesti myös europeleissä. Joukkueelta on sivussa todennäköisesti ainakin hyökkäyspelin syömähammas Yannick Bolasie. Viiden pelin saldo näyttää tältä: kolme tappiota(City, Aston Villa, Chelsea), kaksi tasuria(Swansea, Bournemouth). Maaliero näyttää näissä karkeloissa 8:0. Palacen murtunut taika on tiputtanut joukkueen kuntopuntarin 19. sijalle. Vain Watford on suorittanut huonommin viiteen peliin. Erityisen vahvasta kotijoukkuuesta ei myöskään ole kyse. Palace saalistaa sarjan 15. eniten pisteitä kotonaan(1.27 per peli). 

Vierasjoukkue Tottenham tulee Palacen kotikentälle kahden ottelun voittoputkessa. Joukkueella oli keskiviikkona Cup peli Leicesteriä vastaan ja jätti sarjayllättäjän nollille maalein 2-0. Loukkaantumisia on Spursilla vain Masonilla, sekä Bentalebilla. Kyseessä on aikalailla penkillä istuvia kavereita, joten Tottenham lähtee peliin parhaalla kokoonpanollaan. Viidestä matsista on irronnut 3 voittoa, sekä kaksi tasuria. Maaliero näyttää näistä koitoksista 10:4. Kuntopuntarissa sijoitus on toisena, vain Manchester City yläpuolellaan. Lisää uskoa Spursiin luo joukkueen kova vierassaldo: liigan viidenneksi paras pistekeskiarvolla 1.7. Tällä kaudella seurat on kohdannut kerran. Tottenham vei ottelun nimiinsä 1-0. Viimeiset viisi keskinäistä ottelua on päättynyt Spursille 3 kertaa, tasoihin on jääty kerran, sekä Crystal Palace on voittanut kerran. 

Yhteenveto: 

Sarjan nelonen Tottenham lähtee sarjan kasi-paikkaa pitävän Crystal Palacen kimppuun ennakkosuosikkina. Spurs himoitsee pääsystä europeleihin ensi kaudella. Tällä hetkellä seura on paikalla karsimaan Mestarien liigaan. Peli on Tottenhamille tärkeä, kuten joka peli Valioliigassa. Joukkue on näyttänyt viime peleissä kuinka vaarallinen porukka on kyseessä ja nyt vastaan tulee heikosti esiintynyt Crystal Palace. Tottenham jatkaa vahvaa putkeaan ja ottaa pisteet kotiin lukemin 0-2.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

23.1 klo 17.00

BLUES - HIFK -1,5  (n.1.85)

Jos ei eilen, niin tänään kyllä. Perjantain peli voi mennä stadilaisilta osittain ylimielisyyteen ja toisaalta Bluesin armottomaan talvisotahenkeen, mutta lauantain peli tulee näyttämään joukkueiden todellisen eron. Lankinen vaihtuu tod.näk Hussoon, mikä vielä edelleen lisää kuilua. Kotikenttäetua ei tässä ole juuri nimeksikään eikä Bluesin saama vaihto-oikeuskaan tule liiemmin vaikuttamaan illan tulokseen..

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

 

Jääkiekko Liiga KLO 17.

 

Blues - HIFK 

1.ERÄ :  HIFK  

Kerroin : 2,02 ( PAF ) 

 

Eilinen oli HIFK osalta täysin asennevamma peli.  Luultavasti pelaajatkin tajusivat tämän pelin jälkeen ja tänään lähdetään pelaamaan.  Avauserässä näkyy aina hieman joukkueiden asenteet kyseistä ottelua kohtaan ja uskon että  HIFK on päättänyt tänään lähtevän terävästi peliin, joka johdattaa heidät avauserän voittoon.  

 

HIFK, kun johtaa 1,erän jälkeen, niin tämä kohde menee oikein. 

 

 

 

Toinen kokeilu samaan otteluun : 

 

 

Vierasjoukkue maalimäärä YLI 3,5 Maalia 

Kerroin : 2,18 (PAF )

 

HIFK lähteneen peliin hyvin ja uskon tällaisen ottelun lääke on hyvä alku ja sit pelataan peli vain loppuun.  Eli HIFK lähtenee terävästi peliin ja tehnee pari maalia alkuun ja sen jälkeen tehdään ylivoimista ja paikoista, jos vain saavat.  

 

Blues saattaa taas lähteä peliin hyvin, mutta 60 min on liikaa yhtäjaksoisesti painaa päälle.  Eilinen taistelu ja tulokseton sellainen saattaa näkyä tänään pelin edetessä väsymyksenä, jos eivät saa peliin hyvää alkua. 

 

HIFK jaksanee pelaa paremmin koko pelin eilisen ohipelin ansiosta ja Bluesilta loppunee bensa, jolloin HIFK saattaa saada enemmän paikkoja ja lopulta maalejakin sattuu vain tulemaan, vaikka Kähkönen on hyvä maalivahti.  Kähkönen siis luultavasti pelaa,  kun huilasi eilen. 

 

HIFK, kun tekee ainakin 4 maalia varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

 

Jalkapallo, Valioliiga KLO 17. 

 

Leicester - Stoke 

 

Valinta: X2 (tasapeli tai Stoke ) 

Kerroin: 1,86  ( PAF ) 

 

Leicester viime aikoina mennyt saldolla 1 Voitto,  3 Tasapeliä ja 1 Tappio.  Joukkue on ollut nyt pienessä otteluruuhkassa,  kun on ollut valioliigaa ja Fa. Cup  otteluita. Tietysti vähän on ollut kierrätystä pelaajistossa,  mutta ei viime aikoina pelikään ole vakuuttanut kovin paljon.  Katsotaan myös, että Leicester on nyt pelannut lähiaikoina tasapelin niin Bournemouth kuin villaa vastaan. Nuo olisi ollut pakko voittaa,  jos oikeasti valioliigan voittoa haluat.  Luultavasti nyt alkaa todellinen Leicester taso selvitä. 

 

Stoke on mennyt saldolla 3 Voittoa,  1 Tasapeli,  1 Tappio.   Joukkue on taisteleva ja ei ole materiaaliltaan yhtään sen heikompi kuin isännätkään taikka joku Bournemouth ja Villa,  jolloin kaikki saumat on voittaa tällainen ottelu. 

 

Kertoimet olisi hyvät Stokella, mutta hyvä on ottaa tasapeli varmistus , koska tasainen peli tiedossa.  Leicesterillä alkaa olemaan pakkovoittojen aika jos liigan voittoa haluat.  Tuo tietyllä tavalla tiedostetaan kuitenkin ja se saattaa vaikuttaa peliesityksiin ja se vaikutus on näkynyt Bournemouth ja Villaa vastaan tilastollisesti tasapeleinä.  Stoke antaa kovan haasteen ja siksi heidän kauttaan lähden pelaamaan. 

 

Kunhan Stoke ei vaan häviä, niin tämä kohde menee oikein. 

 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko: Suomi-Sarja

FPS - Karhu HT 2 @1,78 Nordicbet, PAF



- Karhu HT on tällä kaudella voittanut kaikki 4 aikaisempaa ottelua suoralla peliajalla 5-0, 5-1 ja kahdesti 4-3. Sen lisäksi FPS:n paras pelaaja Antti Tenkanen siirtyi noin viikko sitten juuri Karhu HT:n joukkueeseen. FPS:n joukkue on aika A-junioripitoinen ja sen lisäksi siellä on aika paljon loukkaantumisia tällä hetkellä ja se on joutunut ottamaan pelaajia kakkos- ja kolmosdivarista asti. Kerroin on lähtökohtiin nähden oikein mainio. 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

 

Jääkiekko  All-Stars  KHL  KLO 16.

 

 

Team West  -  Team  East

 

Valinta:  Team  East

Kerroin: 2,40 ( PAF )

 

Noniin, nyt on taas leikin aika, kun KHL:ssä käydään tähdistöottelu. Ideana on pitää hauskaa ja puolustella vasemmalla kädellä välttäen loukkaantumisia ja turhia kaksinkamppailuja.  Tämä tietää sitä, että tietyssä mielessä isot starat näyttävät omia kikkojaansa.  Ottelu käydään muistaakseni Pietarissa, eli leikkisästi Lännen kotikaukalossa. 

 

Team West eli Länsi:  Joukkueessa on tänä vuonna muunmuassa sellaiset starat kuin  Radulov ja Kovaltchuk.  Maalia vartioivat Lokomotivin Alexel Muryghin ja CSKA:n Ilya Sobotkin.  Joukkueessa on Jokereista puolustaja Philip Larssen sekä hyökkääjä Brandon Kozun.  Suomalaisia ei päässyt Lännen joukkueeseen.  

 

Team East eli Itä:  Joukkueen suurimmat starat ovat:  Mozyakin, Zaripov, Omark.  Maalissa ovat Sibirin Alexander Salak sekä suomalinen Juha Metsola, jonka joukkue on siis Amur. 

 

Idällä on paremmat yksilöt mukana tänään ja tuo näkynee osittain pelissäkin. Miten se näkyy, niin yksinkertaisesti se on enemmän joukkuemainen. Lännestä Radulov ja Kovaltchuk tulevat varmasti laittamaan show:n pystyyn, mutta pelataanko niille liikaa kiekkoa, niin voi hyvin olla.   Idästä muunmuassa Linus Omark osaa syötellä ja osaa itsekkin tehdä kikkoja. Mozyakin- Zaripov tuo Magnitogorsk pari saavat idän puolelta helposti samanlaisen show:n pystyyn ja jopa pelaavat fiksummin yhdessäkin, kuin Radu-Kovalchuck pari. 

 

Leikkimielinen peli, joka menee vain tuurilla vedonlyönnin näkökulmasta oikein, niin panostaa ei kannata suuresti, mutta lähtökohtaisesti pidän itää parempana joukkueena. Maaleja nähdään paljon, mutta uskon idän tekevän muutaman enemmän parempien yksilöiden avulla, jotka myös osaavat pelata leikkisästikkin enemmän joukkueena.

 

Team East, kun voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo

Skotlanti League One

Peterhead - Dumfermline    O2,5 kerroin 1.65    Klo 17.00 BETSAFE

Peterheadin peleissä on tehty tällä kaudella keskimäärin 3.5 maalia per ottelu. Sama tilasto Dumferlinella näyttää 3.3. Molempien joukkueiden 4/5edellistä ottelua on ylittänyt 2.5maalin rajan. Peterheadin kotiotteluissa on tehty tällä kaudella 3.7 maalia/ottelussa ja Dumferlinen vierasotteluissa 3.5. 

 

Englanti League One 

Chesterfield - Millwall   O2,5 kerroin 1.9   klo 17.00 BETSAFE

Chesterfieldin peleissä syntynyt tällä kaudella 3.1 maalia per ottelu ja se on pelannut viimeiset kolme peliä ylittäen 2.5 maalin rajan. Kotipeleissään sen maaleja on tehty 3.5 keskiarvolla. Millwallin 4/5 edellistä ottelua on ylittänyt 2.5 rajan. Sen otteluissa tällä kaudella maaleja on mätetty kolmen maalin keskiarvolla. Vieraspeleissä 3.2 ja Millwallin 5/5edellistä vierasottelua on ylittänyt 2.5 maalin rajan. Valinta perustuu Millwallin viimeaikaisten vierasotteluiden maalirikkauteen

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Valioliiga

Leicester - Stoke
X 3,25 - @veikkaus
Klo 17:00

Otetaan taas syyniin jokaviikkoinen Leicester. Yleisesti ottaen, kun katsotaan joukkueiden materiaalia niin todella tasaiselta näyttää. Lisäksi Stoke pelaa todella hyvin puolustuspäässä ja Leicester ei ole liikkeellä täysin voimin, kun ovat pelaneet FA-Cuppia viikolla.

Leicester isännöi ja kuntopuntarissa ovat sijalla 8. tilastoin 2-3-1 (V-T-H) ja maalierolla 5-4. Tästä jo huomaa, että joukkueessa on suurin hurmos mennyt ohitse, ja vaikka vielä sarjataulukossa kärkikahinoissa ollaankin niin ei tästä Leicesterille helppoa tule. 

Stoke kuntopuntarissa kaksi sijaa korkeammalla tilastoin 3-1-2 (V-T-H) ja maalierolla 11-8.  Joukkueessa maalinteko välillä vähän empii, mutta puolustus on todella vakaata. Viimeisessä ottelussa Arsenalia vastaan sai Stoke väännettyä sarjataulukon ykköstä vastaan jopa tasapelin.

Yhteenveto
Ottelusta tulossa vähämaalinen, koska Stoken puolustus on rautaa ja Leicesterissä ollaan vähän väsyneitä tiistain FA-Cupin ottelusta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ristiheitto ja helpot rahat kotiin. Veikkauksella myös under 2,5 maalia vedolle annetaan 1,7 kerroin, johon kannattaa tarttua.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo La Liga

Espanyol - Villarreal

2, (2.61 ComeOn)

19.15

 

La Liga jatkuu neljän ottelun kierroksella, ja tässä ottelussa Villarreal matkaa Kataloniaan Espanyolin vieraaksi. Villarreal on sarjassa sijalla 4, sillä on kasassa 40 pistettä. Joukkue on liigassa viiteen viime peliin napannut neljä voittoa ja tasapelin. Se on kuntopuntarin toisena heti Real Madridin jälkeen. Viiteen edelliseen liigapeliin se on päästänyt vain yhden maalin. Sen paras maalintekijä on Cedric Bakambu.

Espanyol on sijalla 14. Se on viiteen edelliseen liigapeliin voittanut vain kerran. Sekin tuli sarjanousija Las Palmasia vastaan lukemin 1-0. Joukkueen paras maalintekijä on viisi maalia iskenyt Felipe Caicedo. Espanyol on levännyt päivän vähemmän, kuin Villarreal ja se on liigan kolmanneksitoista huonoin kotijoukkue. Espanyolin huono vire ja Villarrealin loistavat otteet tulevat näkymään, ja Villarreal voittaa ottelun.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Valioliiga

Manchester United - Southampton
X 3,15 - @veikkaus
Klo 17:00

Manussa on vihdoinkin saatu kelkka käännettyä parempaan suuntaan ja ajatukset kasaan. Viimeiseen neljään otteluun valioliigassa Manu ei ole hävinnyt yhtään ottelua. Manun kuntopuntarin tilastot ovat 2-2-2 (V-T-H) ja maaliero 7-8. Nyt kun on alettu saamaan pelistä kiinni ja hirveä tappiosuma saatu hillittyä, niin joukkuehenki on varmasti koholla. Silti Manulla on merkittäviä loukkaantumisia ja epävarmuuksia pelaajien pelaamisesta esim. Shaw ja Rojo eivät ole mukana kokoonpanossa. Schweinsteigerin ja Jonesin pelaamisesta ei ole varmuutta.

Southampton on pelannut pari viimeisintä otteluaan todella hyvin, kun edellisessä ottelussa voitti WBA:n 3-0 lukemin. Kuntopuntarissa Southampton on seitsemäs tilastoin 3-0-3 (V-T-H) ja maalierolla 10-5. Silti Southampton on pelannut todella hyvin kaksi viimeisintä otteluaan ja peli paranemaan päin. Myös ykkösmaalivahti Forster palaa pelille tämän illan ottelussa.

Yhteenveto
Manulla merkittäviä loukkaantumisia ja vaikka Manu ei hetkeen ole hävinnyt, niin joukkue on pelannut hyvällä prosentilla tasapelejä. Southampton myös parantanut peliään ja maalinteko ollut pariin viimeiseen otteluun melkein onnistuneempaa kuin Manun maalinteko kuuteen otteluun. Tästä kierroksen toinen risti järjestelmälapulle!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...