Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet tarjoaa juuri nyt HUIKEAA ensitalletusbonusta. Jopa 500% bonus 10€ talletukselle!   09.06.2018

   Coolbet tarjoaa rajoitetun ajan HUIKEAA talletusbonusta uusille asiakkaille (+vanhoille, jotka eivät ole vielä käyttäneet ensitalletusbonusta). Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joko pienempi 500% bonus, tai isompi 200% bonus. Tarjoukset ovat voimassa 15.7 asti. Bonusvaihtoehdot:
   1.) Vain 10€ talletuksella jopa 60€ pelirahaa.
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: FOOTBALL50
   - Saat talletuksellesi ennennäkemättömän 500% bonuksen (max 50€).
   - Bonuksen kierrätys: 15x, min. kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää

   2.) 50€ talletuksella 150€ pelirahaa
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: COOL200
   - Saat talletukselle 200% bonuksen (max 100€)
   - Bonuksen kierrätys helpompi: 6x, min kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää
    
  • VihjeParatiisi.com

   VihjeParatiisin eksklusiivinen tervetulobonus Betssonille! Talleta 20€ --> saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta.   10.06.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta tehostettua avausbonusta jalkapallon MM-kisojen ajan! Jos avaat tilin meidän kautta, saat normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta Starburstiin. Tämä tarkoittaa, että vain 20€ talletuksella saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta. Saimme myös helponnetut kierrätysehdot: Riskittömän vedon voittojen kierrätys vain 1x ja ilmaiskierrosten 25x. Tarjous on voimassa 15.7 asti Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄSTÄ
   2.) Talleta vähintään 20€ ja ota halutessasi 100% ensitalletusbonus 100€ asti
   3.) Tilillesi tulee automaattisesti 20€ arvoinen riskitön veto ja 25 ilmaiskierrosta Starburst -slottiin
   4.) Riskitön veto käytetään rastittamalla sininen ruutu vetokupongilla.

   Huomioitavat ehdot: 100% talletusbonus 100€ asti:
   - Bonusosuus tulee kierrättää vedonlyönnissä 6 kertaa, min. 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä Riskitön veto:
   - Tilillä tulee olla riittävästi varoja (20€) riskittömän vedon kattamiseksi
   - Jos veto häviää, saat panoksen takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
   - Jos veto voittaa, täytyy nettovoitot kierrättää vedonlyönnissä 1 kerran, min 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä. Ilmaiskierrokset:
   - Ilmaiskierroksen voitot tulee kierrättää 25 kertaa casinossa. Kierrätysaikaa 30 pvä.    
Kirjaudu seurataksesi  
Kalastaja

Yhdessä ojaan!

Recommended Posts

:thumbup: Eli tänne olisi tarkoitus saada käyttäjiltä "rekanrakennus palikoita", kohteita jotka kokee omasta mielestään sopiviksi rekkaan :) perusteluita ei tarvitse laittaa, kohteen ei tarvitse olla "saletti", esimerkiksi jos kokee jonkun kohteen tasuriksi, niin tervetuloa :thumbup: tai jos kokee peräti luulevansa, että joku Kreikan liigan peli päättyy 0-0 ei muuta kun ehdottamaan :) Näitä ehdotuksia olisi mukava saada runsaasti, yli lajirajojen... tai no, riittää että että laitatte kaikki osuvat tiskiin, myös yv:nä noi osuvat kelpaa... Jos ei halua kaikille kertoa :lol: no huonot huonot vitsit sikseen, vaikka blogi onkin vitsi :rofl: en voinut Itselleni mitään... No asiaan takas, mitä enemmän kohteita sitä parempi, tarkoitus olisi olisi rakentaa rekka noista ehdotuksista, blogi on toki avoin 24/7 ja ehdotuksia saa laittaa siis milloin vain, mutta yritän laittaa ehdotuksista ennen kello kuutta tulleista, omasta mielestäni hyvistä kohteista rekan, jonka siis julkaisen tänne, peesata saa, mutta tietysti voit rakentaa oman ehdotuksista, tai vetää peräti vasta palloon :D 

 

Vedot voi siis olla ihan minne vain, mitä ehdotat, itse käytän pääsääntöisesti Unibetia ja Paffia, mutta myös satunnaisesti Veikkausta, Veikkaushuonetta, Comeonia, Betsonia... noita ainakin muistaakseni :D

 

Ja asiaan, oma ensimmäinen ehdotus, Lorient - Guingamp merkki 1 kertoimella 2.1 jonka saa Unibetilla...

 

Huomiona vielä,että tuon rekan jonka laitan "tiskiin" voi siis olla lopulta vaikka Veikkaukselle ja siis käytän toki julkaisussa niitä kertoimia, minne olen pelannut rivin...

 

Juttutuvassa on aiheeseen liittyvä blogi, minne voi heittää omia ajatuksia, vaikka noista omista aivoituksista, mitä käyttää rekanrakennuksesa.

 

Ei muuta, ku pelionnea ja kohteita tiskiin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinkuin olen jo pitkävetovihjeeseen vinkannut peliä..

Pittsburgh-Tamba bay peliin yli 8 maalia@10,50 unibet (Panos palautetaan, jos mikäli tasan 8 maalia) Aivan mahdollista nähdä yli 8 maalia näiden kahden pelissä. Helposti saa kerrointa pienempäänkin rekkaan! :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noni ehdotuksia tullut jo kivast ja kuten Anakonda on laittanutkin pari vaihtoehtoa, ni lisätään vielä,  että mikään ei estä laittamasta useampiakin ehdotuksia :thumbup:  pikkuisen saatan käyttää ehdotuksissa sovellusta... hyvinkin mahdollista, että pelaan illan rivin veikalle (Veikkaus) ja FUT_Griezin ehdotus, joka kyllä houkuttaa, Deportivon suora voitto vois olla yks, joka on siis ehdotettu Deportivon O 1.5... olkoonkin että Espanyolin kertoimet pikkusen laskussa ja Espanjassa perinteisesti kotietu painaa kuppia kodille, mutta ohan toi Espanyolin puolustus ollu ihan reikäjuusto :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Yöllä on kiva ajella ojaan niin änäristä 

 

Dallas stars   paffilta ML muotonakin Pelikelpoinen 1,63 kertoimella,  mutta veikkauksen puolelta ottaisin tasapeliriskin mukaan ja ottaisin sen 1,95 kertoimen suorasta voitosta. 

Eli Dallas Stars joko suora voitto taikka ML muotona. Itse saa päättää :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Romanian futiksessa CSMS lasi@1.70,Briteistä League Two Bristol Rovers@1.65,Northampon ah-0.25@1.80 ja nortti o1.5@2.32 

kertoimet on paf/unibet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tullut lisää hyviä ehdotuksia iso :thumbup: siitä :) alkanut jo jonkinlainen idean poikanen muhimaan, minkälainen tuosta rekasta voisi tulla ja nämä siis Veikkauksen kertoimia käyttäen... Northampton @1.95 Skellefteå -1.5 @2.2 Bournemouth - Everton O 2.5 @1.75 Deportivo La Coruna @2.8 Lorient @2.18 Dallas @1.95 .... Tuossahan on Skellefteå -1.5 joka tarttu matkaan, ku selasin listoja :D eikä siis ollut aikaisemmin ehdotettuna.... lappua en ole laittanut vielä, tuolle kuuden kohteen kokonaisuudelle tulisi tällä hetkellä kerrointa 89.3 Veikkaukselta ja toisi siis 5 euron panostuksella osuessaan rahaa mukavasti 446.8 euroa, pelit on siis jääkiekkoa ja jalkapalloa... Suurin osa varmasti löytää nuo? Kuuden kohteen ollessa lapulla, ni todennäköisyys jonkun pelin tasuriin on kohtuullisen suuri, tai että muuten vaan lappu kusee :D ja tasoitus vedoilla tietysti kasvattaisi osumis todennäköisyyttä/pelaamalla DNB/ml vetoina, mutta mennään näillä ainakin toistaiseksi, hyvinkin voi olla että rivi elää vielä ja tämä on siis raaka versio... jos haluaa tuota riviä testata, niin huomiona, että Skellefteå ja Northampton pelit alkaa jo klo. 17.00! Eli kirjoitus hetkestä, puolen tunnin päästä suunnilleen :)

 

E. Vetäsin lapun sisään, pikkusen oli kokonais kerroin tullut alas, sai 85.78 ja panos oli 3 euroa minkä iskin, eli pyöristettynä 257.3 euroa olisi tiedossa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan :lol: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli seuraavanlaiset laput, yksi tupla, jossa Dallas + St. Blues yhteisketoimella 4.48 ja tripla Celta - Eibar O 2.5 St. Blues ja AHL:stä Rockford yhteisketoimella 9.94 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, uus päivä ja uudet kujeet! :) Eilen tuli kivasti ehdotuksia ja hyviä, kolmesta tehdystä lapusta, tripla Celta - Eibar O 2.5 St. Blues + Rockford toi massit 9.94 kertaisena takas, jos pelasi Veikkaukselle. Jostain saattoi varmasti saada enemmän, tai sitten ei, kertoimet oli teko hetkellä ihan ok. vertailessa :)

 

Olin sanomassa, katsotaan meneekö viides putkeen oikein, mitä heittänyt ehdotuksia tänne blogiin, mutta kyseessähän olisikin jo kuuden suora :lol:

Valencia suora voitto, kertoimet 2.5 luokkaa tällä hetkellä ja Valencia DNB @1.79 ja sit vaa ehdotuksia, ni saadaan jotain aikaa yhdessä :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Jokerit 1,90 

Jokerit -1,5   2,60 

Dynamo Moskova O 2,5 maalia  2,13 

 

Kertoimet veikkaukselta  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pikkusen alkanut rivi kehittymään... Olis lapulla, Valencia, Moskovan Dynamo ml ja Saksan lätkästä Munchen. Veikkauksen kertoimia käyttäen rivi toisi rahat 8.18 kertaisesti takaisin. Katsotaan nyt jos tohon lisäisi vielä jotain, mutta todennäköisesti isken tollasen ainakin sisään :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Munchen kousautti rivin.... AHL:stä olis yöllä Wilkes-Barre/Scranton mikä houkuttaisi, kattelee jos sille jotain kavereita löytäisi? Anaheim tulee mieleen, mitä ollaankin vinkattu vihjeosiossa, voishan sitä ihan tuplallakin mennä, mutta katellaan rauhassa :)

 

E. Veikalla tuplalla saisi 3.93 rahat takas...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yllä oleva tupla lähti ja kaveriksi tripla, Chicag ml, Anaheim -1 ja

Vancouver - Colorado O 5.5 rahat takasin 9.24 

 

Pikkusen varmemman päälle... Jotain kunnon "tykki" lappua odotellessa :D

No hyviä ehdotuksia tullut myös tänään ja pienellä onnen poikasella, ku ois poiminut osuvat, ni olis saanut kivaa kerrointa lapulle :) ois ja ois... :lol: FUT_Griez tarjoili mm. muutamaa osunutta kohdetta jota olisi hyvin voinut käyttää, mutta veikalla noita ei ollu tarjolla... toivottavasti noita hyviä tulee jatkossakin, kuhan saan tunnarit käteen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yöltä jäi luu käteen, vaikka yritys oli ok. No, Chicago saa hävetä....

Edessä on perus maanantai ja tarjonta on sen mukaista, mutta eihän noi listat koskaan ole niiiin tyhjiä, etteikö sieltä löydy jotain pelattavaa, ja toisaalta joskus yli tarjonta rekkamiehelle koituu turmaksi, kun ahnehditaan kohteita... :D

League One. Burton Albion kertoimella 2.3 toinen kohde, joka olis harkinnassa on Kreikan pääsarjasta Veria - Panionios tasuri, toinen vaihtoehto olisi pelata

0-0 tulos lapulle, mutta katsotaan mitä tuon kohteen kanssa tekee, tosin peli ei ole tällä hetkellä Unibetin listalla, saatan olla vain sokea, mutta Kreikka ei ole ollenkaan vaihtoehtona listoilla? Kertoimet muualla noille vaihtoehdoille on 2.8 ja 5.5 luokkaan... No pari vaihtoehtoa olis vielä, mutta harkitaan niitä lisää ja ehdotuksia otetaan vastaan :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×