Jump to content

Recommended Posts

Ruotsin Allsvenskan

Falkenberg-Elfsborg Klo. 16.00

Valinta: Yli 2.5 maalia 

Kerroin: 1.60 (Veikkaus)

Ruotsin liigassa kierros numero 7 ja vastakkain asettuvat surkeasti aloittanut Falkenberg, ja hieman paremmin aloittanut Elfsborg. Falkenberg majailee sarjan viimeisenä, Elfsborg puolestaan on kahdestoista. Falkenberg sai viime kierroksella positiivisen tuloksen Jonkopingin vieraana pelaamalla 1-1 tasapelin ja Elfsborg otti todella vakuuttavan 3-0 voiton Djurgårdenista. Niinkuin sanoin, kumpikaan joukkue ei täysin ole tällä kaudella vielä vakuuttanut, mutta maalinteko on kuitenkin molemmilla onnistunut. Molemmilla joukkueilla on maalinteko onnistunut suhteellisen laajalla rintamalla. Elfsborgin paras maalintekijä on Prodell, jolla on neljä maalia kasassa. Falkenbergillä on vain yhden maalin miehiä. Vaikka Falkenberg onkin sarjan viimeisenä, on se onnistunut tekemään maalin neljässä viimeisimmässä pelissä. Elfsborg on myös maalaillut mukavasti, jääden vain kerran kuudesta ilman maaleja, ja sekin oli Malmö:tä vastaan. Falkenberg on päästänyt keskiarvollisesti yli kaksi maalia per peli, kun taas Elfsborg on päästänyt 9 maalia kuudessa ottelussa. Eli siis molempien otteluissa nähdään keskimäärin se 3 maalia. Myös keskinäiset ottelut ovat olleet maalirikkaita, ja ovat päättyneet 2-2 ja 4-2. Uskon siis vahvasti että tänään maaliverkkoja heilutellaan ainakin kolme kertaa. Tulosveikkaus: 2-2

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään vähintään kolme maalia. Pelionnea!

LOPPUTULOS: 1-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsin Allsvenskan

Hammarby-Sundsvall Klo. 18.30

Valinta: Yli 2.5 maalia

Kerroin: 1.65 (Veikkaus)

Ruotsin liigalla jatketaan. Ailahtelevasti kautensa aloittanut Hammarby saa vastaansa hyvin kautensa aloittaneen Sundsvallin. Hammarbyn puolustus ei ole toiminut alkuunkaan, mutta hyökkäys on ollut hyvässä tikissä. Hammarbyn maaliero on kuuden ensimmäisen pelin jälkeen 12:11. Sundsvallin pelit ovat olleet hieman rauhallisempia ja heidän maaliero on 9:6. Hammarbyllä on liigan ainakin toistaiseksi kovin maalintekijä, Israelsson. Hän on onnistunut maalaamaan viisi kertaa kuudessa ottelussa. Sundsvallin maalintekovastuu on jakautunut tasaisemmin. Tänään Hammarbyllä on näytönpaikka kotiyleisönsä edessä, eikä lipsumisiin ole varaa. Uskon että molemmat onnistuvat maalinteossa kertaalleen, ja sen jälkeen jompikumpi vie ottelun nimiinsä, ja uskon itse että se on Hammarby, joka vaativan kotiyleisönsä tuella kaivaa sen voittomaalin itselleen. Tulosveikkaus: 2-1

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään vähintään kolme maalia. Pelionnea!

LOPPUTULOS: 1-1....

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Englannin Valioliiga

Manchester United - Leicester

Valinta: X2

Kerroin: 1.93 (unibet)

Englannissa pelikierroksia on jäljellä enään kolme ja Leicesterin upea kausi on saamassa täydellisen lopun. Leicester siis johtaa tällä hetkellä, mutta Tottenham on silti vielä sen verran lähellä että tyrimiseen ei ole varaa. Leicester johtaa 7 pisteellä sarjaa mikä tarkoittaa että sen pitää voittaa enään yksi peli, jotta se kruunataan virallisesti mestariksi. Manu on alkukauden vaikeuksien jälkeen kerännyt itsensä ja sijoittuu tällä hetkellä viimeiselle edustuspaikalle, joten pisteet ovat Manullekkin tärkeitä. 

Manu on todella kova kotijoukkue, eikä sitä ole pystytty voittamaan viimeiseen yhdeksään peliin kotona. Leicester on hyvä vieraissa sekä kotona, joten ottelusta tulee varmasti tasainen vääntö. Leicester saa peliin takaisin parhaan pyssymiehensä Vardyn, joka varmasti on erittäin nälkäinen pelikieltonsa loputtua. Jos verrataan näiden kahden joukkueiden hyökkäystä, voi selkäsuorana sanoa että Leicester vie tämän pelin 100-0. Vardy on heiluttanut verkkoa 22 kertaa ja Mahrez 17 kertaa, kun taas Manun paras maalari on Martial joka on tehnyt vain 8 maalia. 

Puolustus päässä Leicester pystyy helposti puolustamaan Manun hiekohkon hyökkäyksen. Viimeiseen 10 peliin Leicester on päästänyt vain 5 maalia, joten tulee Manun hyökkäykselle kovat paikat rikkoa sitä muuria. Manu on päästänyt viimeiseen 10 peliin 9 maalia, joten ei sillakään mikään huono puolustus ole.

Leicesterin uskomaton kausi, hakee tänää loistavaa lopetusta joten motivaatioetu on todellakin heillä. 

Kun kaksi hyvin puolustus voittoista joukkuetta kohtaa on aina suuri vaara vähämaaliseen tasuriin joten siksi varmistetaan veto X2 tuplausmahdollisuudella. Tulosveto 0-0/0-1

Lopputulos 1-1

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL-pudotuspelit

offf.png.f69eb976c3eadaa2e9327ced71f69fe

dal.png.b31552a89501a26fd79f2cf21955949fDallas Stars - St.Louis Bluesblue.png.014a20be4f8eae3a487351bfbbce476

Valinta: St.Louis Blues (2)

Kerroin: 2,50@Veikkaus

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Toinen osaottelu näiden joukkueiden välillä. Ensimmäinen ottelu päättyi Dallasin eduksi luvuin 2-1. Viimeottelussa Dallas oli muutenkin, kuin tuloksellisesti vahvempi joukkue ja STL:län tarvitsee parantaa peliään huomattavasti, jos meinaa tasoittaa tänään otteluvoitot. Viimeottelussa Dallasin maalinsuulla torjunut Lehtonen nollasi hyvin Bluesin ykkösnyrkin jättäen samalla Bluesin ykkösmaaliruisku Tarasenkon nollille. Dallas lähtee otteluun ilman Patrick Eavesia ja Tyler Seguinia, joista varsinkin Seguin on paha menetys Dallasin hyökkäykselle. Dallasin pelitapa perustuu päällimiten nopeisiin hyökkäyksiin, joka ei ole väärin tämäntapaisen joukkueen kohdalla, josta löytyy todella paljon luisteluvoimaisia pelaajia, mutta jos Blues onnistuu tekemään pelistä "flekmaattisen" omalla hitaammalla pelillään niin Dallas on melko heikoilla silloin. Tässä vaiheessa voisin korostaa hieman joukkueiden heikkoa ylivoimapelaamista viimeottelussa. Edelliskamppailussa Dallas tuhlasi kolme ylivoimaa ja Blues tuhlasi puolestaan kaksi. Molemmilla joukkueilla siis petrattavaa ylivoimalla. Tässä vaiheessa voisin nostaa esille Vladimir Tarasenkon Bluesin riveistä. Viimeottelussa tämä Bluesin ykkösruisku operoi yli erän verran kentällä, mutta Tarasenkon pelaaminen oli kokoajan pienehköä alisuorittamista. Olisiko tänään Tarasenkon aika loistaa? Jos Tarasenko pääsee sille tasolle mitä häneltä suotaisi odottaa niin STL on vahvoilla hyökkäyspäässä. Tosiaan siis Dallas lähtee otteluun ilman Patrick Eavesia ja Tyler Seguinia, kun puolestaan Bluesin riveistä ei puutu ketään hirveän nimellistä tai vaikuttavaa pelaajaa. Tänään olisi Bluesilla hyvä mahdollisuus tasoittaa ottelusarja, josta joukkue saisi myös hyvät lähtökohdat kotipelejään varten.

 

Joukkueiden kohtaamiset runkosarjassa

DAL 4 - 5 STL (JA)

STL 2 - 1 DAL (JA)

DAL 3 - 0 STL

STL 3 - 2 DAL (VL)

 

Aloittavat maalivahdit

STL: Brian Elliot

DAL: Kari Lehtonen

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Espanja, La Liga

Espanyol-Sevilla (17.00)

Valinta: Sevilla

Kerroin: 3.6(veikkaus), 3.8(Unibet)

Luvassa taas kierros jännää Espanjan liigan fudista. Vastakkain asettuvat siis La ligan 7 sijaa pitävä ja Eurooppa liiga-paikasta taisteleva Sevilla ja juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolella oleva Espanyol. Molemmilla joukkueilla on siis motivaatiota tänpäiväiseen peliin.

Tiimien formeissa ei suuria eroja ole, molemmat ovat alisuorittaneet viime aikoina. Sevillalla on kuitenkin Espanyoliin verrattuna huomattavasti kovempi joukkue. Heidän saldonsa viime 5 Espanjan liiga-peliin ovat 1 voitto, 1 tasuri ja 3 tappiota(voitto viime Espanjan liiga-pelistä). Espanyolilla taskussa on taas 0 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 häviötä. Tästäkin voi jo päätellä, että Espanyol on alisuorittanut vielä pahemmin kuin Sevilla. Sevillan huonoihin tuloksiin vaikuttaa myös se, että he ovat pelanneet huomattavasti vaikeampia vastustajia vastaan kuin Espanyol. Sevilla kärsi 2 tappiota niukasti Real Sociedadille ja Valencialle, kun taas Espanyol kärsi tappiot sarjajumbo Levantelle ja murskaavan 4-0 tappion Las Palmasille. Sevillaan peleihin vaikuttaa myös Eurooppa liigan pelit ja sinne panostaminen. Eurooppaliigassa Sevilla on päässyt jo Semifinaaleihin asti, joten siellä menestystä on tullut.

Loukkaantumiset:

Sevilla: Keskikenttä Michael Krohn-Dehli, Puolustaja Benoit Treamoulinas, Hyökkääjä Jose Reyes(Ehkä suurin vaikutus) + Eurooppa-liigaa varten lepuutettavat pelaajat)

Espanyol: Hyökkääjä Felipe Caicedo, keskikenttä Jose Canas, Puolustaja Oscar Duarte

Loukkaantumisetkin siis aika tasoissa, eli ei niistä kiinni. 

Ratkaisevat tekijät:

Sevillan hyökkääjä Kevin Gamerio on kokoonpanossa ja jos hän pelaa edes keskitasollaan, tulee olemaan todella vaarallinen ja saattaa olla ratkaiseva tekijä tässä pelissä.

Yhteenveto:

Sevilla kieltämättä paljon kovempi joukkue, Espanyolilla mennyt huonommin kuin Sevillalla, Loukkaantumisia molemmilla joukkueilla. Peli menee Sevillalle 1-3, 2-3. Lopputulos riippuu paljon myös Sevillan tähden Kevin Gameiron pelistä.

Lopputulos 1-0, olisi pitänyt ottaa paremmin huomioon Sevillan Eurooppa liigaan panostus.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

 

Jääkiekko NHL KLO 22,00

 

Dallas Stars - St.Louis Blues 

 

Valinta :  

1,erä:  Under 1 maalia 

Kerroin: 2,70 ( PAF )

Testataan tähän ilta otteluun, ettei avauserässä nähdä maalijuhlia. 

 

G1: Stars pelasi erittäin hyvän ottelun ja hallitsi kenttä tapahtumia oikeastaan läpi ottelun.  Blues saattoi olla vähän alkukankeutta, mutta oli Stars myös vakuuttava.  Stars liikkuva peli voi olla ratkaiseva merkitys jatkon pääsyn kannalta.  Lehtonen ja Elliot olivat maaleissa hyviä ja  molemmat jatkanevat sitä myös seuraavassa ottelussa.  Tunteet kuumenivat paikoittain ja eiköhän jossain vaiheessa sarjaa Benn vs Backes tanssipari nähdä.  

Poissaolijat:

Dallas: Seguin ,  Eaves

Blues: ei tietoa,   

 

Stars laittaa Valeri  Nichushkin pelaamaan Eaves paikalle.  Uskon , että Blues tulee avauserään paineella ja Stars on oltava hereillä tuohon. Pelistä tulee tasainen,  mutta voittajan sijasta lähden liputtamaan avauserän maalittomuutta,  sillä 0-0 tulos 1,erästä ei ole mahdotonta ja tasaisessa pelissä jopa todennäköistä.  

 

1,erässä kun tulee tasan 0 maalia,  niin tämä kohde menee oikein.   Jos tulee vain tasan 1 maalin,  niin panos palautuu.  Ainoastaan, jos 2 tai enemmän maaleja syntyy 1,erässä,  niin tämä kohde menee väärin. 

Link to post
Share on other sites

 

Jääkiekko NHL KLO 3,00

 

San Jose Sharks - Nashville Predators 

 

Valinta : San Jose Sharks  ML 

Kerroin : 1,58 ( PAF )

 

Se on Game 2, kun Sharks johtaa voitoin 1-0.

 

G1: Sharks voitti pelin pelillisesti ja tuloksellisesti 5-2 .  Tulosta on hyvä avata, sillä Sharks kyllä painoi päälle, mutta löi päätä monesti Rinteen hyviin torjuntoihin.  Myös annan itse Predators vähän sympatiaa tuosta Ducks -Sarjan G7 pelin palautumisesta.  Eli tuskin Sharks pystyy ihan näin helpolla pääsemään sarjasta.  

Tuosta pelistä kyllä voi vähän ottaa tietoa talteen, sillä uskon Sharks jatkavan tuota monipuolista ja aktiivista peliä, joka on vaikeaa Predsille.  Predators näytti ottaa Pavelskia pois, mutta se ei riitä,  sillä Sharks omaa kolme hyvää ketjua, joten siksi Predators tulee olemaan vaikeuksissa nyt enemmän kuin Ducks -sarjassa.   Predators kohtaa vielä hyvän puolustavan joukkueen mitä Ducks oli, niinpä pelkällä puolustamalla et voi voittaa, sillä et sä maalejakaan saa aikaiseksi. 

Pekka Rinne tulee taas olemaan koko pelin avainsana.  Mikäli Rinne jatkaa G1 tasolla, tulee Sharks taas takoo päätään puolet pelistä ainakin,  mikä tuo mahdollisuuden Predators joukkueelle, mutta silti uskon Sharks aktiivisen ja monipuolisuuden hyökkäyksen  jossain vaiheessa taas näkyvän ja peli kääntyy uudestaan kotijoukkueelle.  

 

San Jose,  kunhan voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Italian Serie A Klo 21.45

Lazio - Inter (Huom. alkaa jo 1h päästä)

Valinta: BTTS

Kerroin: 1.72 (unibet)

Italiassa pelaillaan lähes viimeisiä kierroksia. Lazio isännöi Interiä ja tänään saadaan todistaa varmasti hyvää hyökkäävää jalkapalloa. Lazio on tällä hetkellä 9. eikä se voi päästä edustuspaikoille tai putoamispaikoille. Inter taas on sijalla 4. ja lähes varmistanut paikkansa edustuspaikoilla. Molemmat siis varmasti lähtevät pelaamaan vapaasti hyvää jalkapalloa.

Molemmat joukkueet ovat olleet ihan ok kunnossa lähiaikoina. Lazio on ottanut viimeisestä 10 pelistään 3 voittoa, 3 tasuria ja 4 häviötä. Interillä taas on hieman parempi saldo 6 voittoa, 1 tasuri ja 3 häviötä. Interin peleistä 6 on päättynyt BTTS ja Lazion kymmenestä viimeisestä puolet.

Kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat saadaan todistaa yleensä erittäin maalirikasta jalkapalloa. Nämä joukkueet pelasivat viimeeksi 2014 vuoden alussa ottelun jossa molemmat eivät tehneet maalia. Maaleja on siis nähty hyvään tahtiin. Lazio on tehnyt viimeiseen 10 peliin 12 maalia, kun taas Inter on onnistunut heiluttamaan verkkoa 16 kertaa. Maalinteko on siis hyvässä tahdissa molemmilla.

Yhteenvetona: 2 todella hyökkäävä joukkuetta kohtaavat, jotka yleensä tekevät paljon maaleja ja päästävät myös niitä. Laziolla panokseton peli, joten se voi vapaasti antaa kotiyleisölle hyvää ja vapaata jalkapalloa. Tulosveto 1-2/1-3

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...