Jump to content

Recommended Posts

                                                                        UFC 202 Diaz-McGregor 21.8 1.30 alkaen

 

Neil Magny- Lorenz Larkin 2 @2.20 bet365 klo. 2.30 aikaisintaan

Neil Magny (18-5-0) on 3 ottelun voittoputkessa otteluun lähdettäessä. Magny voitti maaliskuussa Hector Lombardin 3 erän tyrmäyksellä. Magnyn suurin ase on hänen kokonsa. Magny on erittäin suuri omassa painoluokassaan. Magnyn pysty ei ole huonoa mutta ei sitä voi erinomaiseksi sanoa. Magnylla on vahva paini, mutta en usko että se tulee riittämään Larkinia vastaan. Magny otteli siis maaliskuussa Hector Lombardia vastaan joka on melkein samanlainen kuin Larkin. Magny selvisi vaivoin Lombardin alkurynnistyksestä ekassa erässä ja hänet tiputettiin 2 kertaa 1 erässä. 2 erässä Magny sai tilanteen kuntoon kun Lombard alkoi väsyä. Magnyn leuka on myös kysymyksiä herättävä.

Larkin (17-5-0) sensijaan voitti toukokuussa Jorge Masvidalin pisteillä. Larkinilla on erittäin kovat kädet ja kaveri osa tyrmätä. Larkinin ainoa oikea heikkous on hänen kuntonsa. Larkin aloittaa todella vahvasti mutta yleensä väsyy viimeistään 2 erän lopulla. Uskon kuitenkin että Larkin on näistä kahdesta ottelijasta se parempi. Pystyssä näkisin Larkinin olevan voitolla jos vain pääsee Magnyn valtavan ulottuvuuden ohi. Vaikka Magny on vahva painissa niin Larkinilla on erittäin hyvä alasvienti puolustus Eikä hänen jiujitsu tai painikaan huonoa ole.

Mikäli Larkinin kunto on jotenkin kondiksessa ja pääsee Magnyn ulottuvuuden ohi näkisin Larkinin voittavan tämän ottelun.

Larkin Tuplaukseen.

 

Artem Lobov - Chris Avila 1 @1.80 klo. 3.00 aikaisintaan.

Toinen pari tuplaukseen. Tämä ottelu on järkyttävä. Lobov olisi pitänyt irtisanoa jo aikoja sitten ja Avila on vain liian uusi nousemaan heti isoihin valoihin. Ottelu tapahtuu vain ja ainoastaan siksi että pääottelussa ottelee kaksi UFC:n rääväsuuta. Tämä ottelu on kuin mini pääottelu. Diazilla ja McGregorilla on erittäin kuuma välit ja kun Lobov tulee McGregorin campista ja Avila Diazien nimitän tämän minipääotteluksi.

Lobov (12-12-1) Pelkästään katsomalla Lobovin recordia kaikki näkevät että tämä kaveri olisi pitänyt potkia pois jo aikoja sitten. Lobov on otellut kahdesti UFC:ssä ja hävinnyt kummatkin. Lobov on ok pystyottelija ja huono kaikialla muualla. Lobovin etu on kokemus ja McGregor. Lobov on otellut kahdesti UFC:ssä jo. Ja McGregor on lennättänyt ja palkannut Loboville sparrikumppaneja tähän otteluun.

 

Avila (5-2-0) Avilasta en tiedä sitten mitään muuta kuin että esittää Diazien ottelutyyliä joka perustuu betoni leukaan. Avila on liian keltainen tullaaksen vielä UFC:hen.

Larkin Lobov tupla saa @4 kertoimen johon kannattaa tarttua. Itse heitän 30e siihen.

Pelionnea!

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Taas olisi ufc betsiä tarjolla. Viime tapahtumaan (UFC on FOX 21) ei tullut vihjeitä koska kortilta ei löytynyt yhtään hyvää kohdetta.

                                                                                           UFC Fight Night 93 Arlovski-Barnett

 Arlovski - Barnett 1 @2.30 bet365 aikaisintaan klo 22.30

Illan pääottelu perinteinen striker vs grappler asetelma. Arlovski (25-12-0) on tässä matsissa todella kovassa paikassa. Arlovski on hävinnyt 2 kertaa putkeen ensin Stipe MIocicille 1 erän tyrmäyksellä ja sitten Alistair Overeemille 2 erän tyrmäyksellä. Mikään häpeä tämä ei kuitenkaan ole kun Miocic on nykyään ufc hallitseva raskaansarjan mestari ja Overeem 1 haastaja. Arlovski on tässä matsissa parempi pystyssä. Arlovskilla on hyvät kädet ja osaa tyrmätä. Arlovskilla on todella hyvä takedown puolustus ja matossakin on ihan ok. Arlovskilla vähän kyseenalainen leuka...

Barnett (34-8-0) taas on matossa varmaan ufc raskaansarjan yksi parhaista. Barnett osaa erittäin hyvin arm triangle kuristuksen ja jos vastustaja antaa pienetkin mahdollisuudet siihen Barnett käyttää asian hyödyksi. Barnett häviää pystyssä Arlovskille. Kysymys kuuluu että saako Arlovski pidettyä ottelun pystyssä ja suojelemaan vähän herkkää leukaansa. Uskon siihen. Arlovskilla on aina ollut hyvä takedown defense. ja Barnett ei mikään velho nyt siinä ole, Uskon että Arlovskin treenicamp (Uskaltaisin sanoa maailman paras) Jackson Wink saa hiottua loistavan gameplanin jolla lähdetään Barnettia kaatamaan.

Arlovski voittaa ottelun @2.30

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

´Täytyy ihan ekaks pahotella tota ihan järjetöntä tipsiä jonka viimekerral heitin... Todella huono... mutta tänään olis tarjolla 2 singleä ja yks varma jos joku´haluaa nostaa kerrointa tuplaan.

                                                                                              UFC 203 Miocic - Overeem

Miocic - Overeem 2 @2.10 Pinnacle aikaisintaan klo. 6.00

Raskaansarjan titteliottelu kyseessä. Miocic (15-2-0). Miocic hallitseva mestari pääsee ottelemaan kotikaupungissaan Clevelandsissa. Miocic kaappasi vyön itselleen brasilian Werdumilta joka ottelee samalla kortilla nyt. Werdum ryntäsi suoraan Miocicin nyrkkiin johon matsi loppui. Werdum olisi pitänyt vyön järkevällä gameplanilla mutta se siitä. Miocic on aika all - round ottelija. Pysty ei ole maailman parasta mutta hyvää ja painitausta auttaa matossa Miocicia. Miocic on esittänyt agressiivista hyökkäämistä ja sitten kun tarvitsee niin osaa ottaa välilä vähän rennommin counter strikerina.

Overeem (41-14-0). Overeem on sotaveteraani. Overeem on napannut kaikkien pienien organisaatioiden vyöt mutta vielä puuttuu se kirkkain UFC johon Overeemilla on nyt mahdollisuus. Overeem on ollut viimeisessä 4 matsissaan loistava. Entinen härkä tyylillä otteluihin menneestä Overeemista on tullut loistava taktinen ottelija. Melkein 80 ottelun jälkeen vaparissa potkunyrkkeilyssä yms. Overeemin leuka on heikentynyt tottakai mutta viimematseissa Overeem on ollut niin loistava ja otellut erittäin taktisesti.

Arvio: Näkisin Miocicin aloittavan alun rytinällä saadakseen osumaa Overeemin heikkoon leukaan mutta jos ja kun Overeem selviää Miocicin alkurynnistyksestä niin ottelu on Overeemin. Overeem tyrmää 3 erässä.

 

Faber - Rivera 1 @2.30 bet365 aikaisintaan klo. 5.45

Faber (33-9-0). Faber otteli viimeksi titteliottelussa painoluokansa haltijaa Cruzia vastaan ja hävisi selvästi tuomariäänin. Faber on kuitenkin minun silmissäni painoluokkansa kolmanneksi paras ottelija. Faber on erittäin hyvä matossa ja pystyssä. Faberilla on myös hyvä kuntopuoli.

Rivera (19-1-0). Nuori Rivera tulee saamaan kylmän suihkun siitä miltä maistaa otella panoluokkansa yhtä parhaimpaa vastaan. Rivera on otellut ailahtelevasti. Riveralla on hyvä pysty mutta matossa ei ole paljoa miestä nähty.

Arvio: Faber tulee kontrolloimaan ottelua matossa koko matsin ajan. Faber tuomariäänin.

Jos haluaa iskeä jompaankumpaan tuplan niin suosittelen ottamaan Punk - Gall matsista Gallin @1.30 kertoimella se on vuoden varmin. Punk on showpainija ei vapaaottelija kun taas Gall on vapaaottelija ei showpainija.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...