Jump to content

Recommended Posts

KHL

klo 19

Ak Bars Kazan - Neftehimik Niznekamsk +0,5 merkki 2 kerroin 2,12 Pinnacle panostus 2/5

Tatarstanin paikalliskamppailu. Kazan avasi jo tämän kauden nihkeellä voitolla Slovanista ja Neftehimik avaa kautensa. Neftehimikin olen arvellut olevan yksi kauden yllättäjistä, ei mestaruuteen mutta positiivinen kausi voi olla tulossa, kuten viime vuonnakin kun pääsivät pudotuspeleihin. Ns. paikallispeli tuo lisää jännitettä tähän peliin ja taistelu on varmasti kovaa. Tasainen peli tulossa ja Neftehimikin kertoimessa on ilmaa. Vedonlyöntiyhtiöt ovat arvostaneet Neftehimikin suunnilleen samaan kuin Slovaninkin viimeksi Kazania vastaan ja pidän neftehimikiä kyllä parempana. Neftehimikin puolustus on kunnossa ja viime kaudella he saivatkin paljon pisteitä juuri tällä pelityylillä. Vähämaalisia pelejä ja isketään tarvittavat osumat verkkoon. Myös Ak Bars on suhteellisen vähämaalinen joukkue molempiin päihin. Tasaisuus, vähämaalisuus ja paikallispeli luovat tälle kohteelle edellytykset. 

 

Tulos: 1-2 Rangaistuslauksien jälkeen. Kävi pieni tuurikin kun Neftehimik tasoitti 11 s ennen loppua, mutta tuuria tarvitaan. Toinen vihjeeni kusi totaalisesti, tai oikeastaan Novo kusi, pelipäätöksestä olen silti tyytyväinen. Ohi vain joskus menee. Huomisiin tulee varmaankin taas jotain.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

th?id=OIP.M3d1a434ef05abec4d6d13749b6c92th?id=OIP.Mb21eab25798cee5287c4c1e58be71

Jalkapallo, Eurooppa Liiga karsinta

Bröndby - Panathinaikos (0-3)

Tekee maalin ottelussa: Teemu Pukki @2.60 UniBet     

Klo: 20.00

Toiseen osaotteluun Tanskanmaalle. Kreikkalaisilla on vahva ote lohkopaikkaan, mutta hanakasti maaleja tehnyt Bröndby lähtee täysin paineetta tähän otteluun. Kolmen maalin takaa-ajoasema ei ole täysin mahdoton tehtävä. Avausosassa Panathinaikos oli selvästi hallitsevampi joukkue johtuen Bröndbyn punaisesta kortista noin puolentunnin pelin jälkeen ja ansaitsee mielestäni tämän asetelman. Tänään lähtökohdat kääntyy päälaelleen. Kotijoukkueesta nostan kohteeksi tänään 5 otteluun 9 maalia iskeneen Teemu Pukin. Kovassa iskussa on kaveri ollut ja syitäkin tähän alkoi mieheltä itseltään löytymään, joten mikäli hänen sanoihin on luottaminen niin tänään kentällä nähdään hyökkäävää futista, jossa hyvästä itseluottamuksesta nauttiva kärkimies jatkaa hyvää virettään. Bröndby Stadionilla isännät ovat viimeistelleet 6 viimeiseen matsiin 20 maalia joista Pukki yksin on iskenyt 8 kpl. Asetelmista kuitenkin viis. Bröndby tekee tänään maalin tai kaksi ja saattaa olla, että jatkopaikka menee jopa tiukille kreikkalaisittain. Pukki maalaa ja piste.

Kohde menee oikein kun Teemu Pukki tekee maalin ottelussa 

 

Link to post
Share on other sites

th?id=OIP.M033e5cc09f8523cd99d21a0192df1th?id=OIP.Mdea21284d26f0721cdecba542c697

Jalkapallo, Eurooppa Liiga karsinta

West Ham - Astra (1-1)

Tekee maalin ottelussa: Mark Noble (West Ham) @4.20 UniBet

Klo: 21.45

Tasatilanteesta lähdetään ja kuten avausosassakin lähden hakemaan Noblen maalille varsin maukasta kerrointa. Kotijoukkueella on sairaslistalla miehiä, mutta "ruutinivoiton" pääsarjassa Bournemouthia vastaan viime sunnuntaina napannut Hammers on eittämättä suosikki tänään. Muuan Andy Carroll oli poissa kokoonpanosta tuossa voitossa, mutta on taas tänään kehissä. Noblen valintaa puoltamaan löysin mielenkiintoisen yksityiskohdan  Astralta. Joukkue on aiheuttanut viimeisessä 10 ottelussaan 5 rangaistuspotkua vastustajalle. Turhan kova määrä mielestäni. West Hamin vierasmaalin turvin Astra joutuu pelaamaan riskirajoilla hyökätessään. Tämä tulee todennäköisesti muodostumaan ottelun kulmakiveksi ja joukkueena pallovarmempi Hammers tekee tarvittavat maalit viimeistään nopeista vastaiskuista. Ottelun merkitys molemmille tuo lisäjännitettä peliin ja eiköhän tuo Noblen rankkarimaali toteudu kerran kahdesta niin napataan mies lapulle.

Kohde menee oikein kun Mark Noble tekee maalin ottelussa

 

Link to post
Share on other sites

Minnesota Twins  Minnesota Twins - Detroit Tigers Detroit Tigers

 

Baseballia, MLB. Ottelu alkaa n. klo 20.10.

 

Pelivalinta: Tigers

Kerroin: 1,91

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

 

Joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa peräkkäin Target Fieldillä. Aiemmat ottelut ovat menneet selvin lukemin vierailija Detroitille.

Kotijoukkueen aloittava syöttäjä on tässä päiväpelissä Jose Berrios (2-3, 9.28 ERA). 22-vuotias rookie on joutunut aiemmissa otteluissaan melkoiseen ryöpytykseen, mutta tullee jatkossakin saamaan vastuuta, sillä heikkotasoinen Twins ei pelaa enää pudotuspelipaikoista. Edellisissä kolmessa ottelussa Berrios ei ole kertaakaan päässyt viidettä inningiä pidemmälle, eikä hänellä ole tältä kaudelta kirjattuna kuin yksi quality start.

Vierailija Tigers lähettää kummulle Daniel Norrisin (1-2, 3.81 ERA). 23-vuotias vasuri on esiintynyt kohtuullisen hyvin tällä kaudella, mutta kokemusta MLB-tasolta ei hänelläkään liiemmin ole. Edellisessä ottelussa Norris syötti kohtuullisen hyvin pitäen väkevän Bostonin kolmessa juoksussa viiden inningin ajan. Norris on lupaava pitcher, jolla on kaikki mahdollisuudet tehdä pitkä ura. Toistaiseksi hän on startannut urallaan 20 kertaa ERAn pysytellessä hieman alle neljän.

Tigers lähtee otteluun varmasti itseluottamusta uhkuen, sillä se on onnistunut lyömään Twinsin Target Fieldillä peräti seitsemän kertaa putkeen. Joukkue on muutoinkin kolmen ottelun voittoputkessa, ja helpon loppuohjelman vuoksi sillä on vielä mahdollisuudet wild card -paikkaan. Twins puolestaa on ollut jo pidemmän aikaa umpisurkea. Varmasti osatekijä tappiokierteessä on ollut joukkueen ykköstykin, Eduardo Nunezin, myyminen Giantsiin. Ennen tätä ottelua Twins on voittanut vain yhden edellisestä kahdeksasta ottelustaan, ja  on myös American Leaguen heikoin kotijoukkue. Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella 11 ottelua, joista 9 on päättynyt Tigersin voittoon.

Detroit on näistä joukkueista selvästi laadukkaampi. Twins saa perinteisesti kohtuullisen hyvin yleisön tuen kotiotteluissaan, mutta tällä kaudella se ei ole tuloksissa näkynyt. Lasken pitchingissä pientä etua vieraille, sillä Berrios ei ole MLB-tasolla vakuuttanut oikein missään vaiheessa. Minnesota ei myöskään ole tilastojen valossa lyönyt kovinkaan hyvin vasureita vastaan, joten Norris saattaa hyvinkin selvitä jopa kuusi inningiä tänään. Lineupeja ei ole vielä saatavilla, mutta mitä todennäköisimmin Detroit lähtee "ykkösillään" liikenteeseen, sillä varaa tappioihin tällaisissa otteluissa ei ole. Twins saattaa antaa näytönpaikkoja parille nuorelle lyöjälle, mutta loukkaantumisia ei heilläkään juurikaan ole.

 

Edit: William Hill on laskenut kerrointaan, mutta Bwin tarjoaa edelleen 1,91.

edit: ja bwin laskenut 1,75

 

tulos: 3-8

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...