Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, Valioliiga

Everton - Crystal Palace

Valinta: Kotijoukkue voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin

Kerroin: 3.50 (unibet)
Kokeillaan illan Valioliigaan hieman isompaa kerrointa. Everton oli aivan loistavassa iskussa voittaen viisi ottelua putkeen. Sitten jotain tapahtui ja ensin hävittiin Norwichille EFL Cupissa ja sitten vielä Bournemouthille Valioliigassa. Nyt on kuitenkin aika palata raiteille kun päästään pelaamaan kotiyleisön edessä ja vastaan astelee Crystal Palace. Crystal Palace aloitti kauden kahdella tappiolla ja tasurilla mutta nyt kolme viimeistä peliä on voitettu ja hyökkäys tuntuu toimivan melko hyvin. 

Molemmat näistä joukkueista ovat kovia hyökkäämään. Evertonilta löytyy Lukaku, Miralla, Bolasie kun taas Palacelta löytyy Zaha, Benteke ja Townsend. Uskon että näillä kalustoilla molemmat joukkueet onnistuvat ainakin kertaalleen. Evertonilta Baines ja Palacelta Zaha ovat kysymysmerkkejä, mutta jos he eivät pelaa sekoittaa se pakkaa entisestään varsinkin Evertonin puolustuksessa. 

Crystal Palace pelaa erittäin nopeita pelejä jotka ovat yleensä menneet "päädystä päätyyn" tyylillä. Sen näkee selvästi tuloksista kun viimeiseen neljään otteluun BTTS on kolissut. Uskon että tänään sama rata jatkuu ja saamme nähdä loistavaa jalkapalloa. Tulosveto 2-1

Link to post
Share on other sites

Pasi seurailee innolla säbää ja sen alasarjoja.
Tänään mielenkiintoisia kohteita löytyy monesta kakkosdivarista, mutta aivan erityisesti Joensuun paikallispelistä Josba Akatemia – Coach Team, Juuka.

Alkamisaika: 18.30
Sarja: Salibandy, 2-divisioona
Vihje: 2 (Coach Teamin voitto)
Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet
Kerroin: 2,45

Kerroin Coach Teamille oli aluksi peräti 2,75, mutta jo nyt vähän laskenut.

Sitten perusteluja: luvassa lienee tasainen peli, mutta Juuan pitäisi olla ennakkosuosikki, eikä näin päin (Josban kerroin 1.6). Keskinäisen harjoitusottelun vei kesällä Juuka, jonka joukkue on lähes sama kuin viime vuonna.

Josballa ei mene hyvin. Ensin tippuivat miehet ja perään A-nuoret pääsarjoista. Tänä vuonna seuran kakkosjoukkue Josba Akatemia taistelee kakkosdivisioonassa säilymisestä. Joukkue on käytännössä kokonaan uusiutunut, sillä viime kauden pelaajista jäi vain kuusi pelaajaa. Tilalle miesten 2.-divisioonaan löytyi omia poikia. Lisäksi edustuksesta voi pelikohtaisesti tulla jokunen pelaaja, mutta tuskin tähän, kun Josban edarilla on viikonloppuna tuplapelit ja pistesarake näyttää nollaa.

Valveutunut vedonlyöjä tarkistaa vielä kokoonpanot ennen pelin alkua, mutta näillä perusteluilla pistin jo Coach Teamia pienellä panostuksella. Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

 

 

19:00 Salibandy 2.divisioona Savo-Karjala

Leba-96 KCK vs KiPa-90 / 2 / 6,35 / Nordicbet Tulos: 9-10 :D Olkaa hyvät

- Ihan älytön kerroin KiPalle. Kyseessä on siis Leban kakkosjoukkue, kun ykkösjoukkue Leba nousi kabinetilla Divariin. Viime kaudella KiPa pelasi 2 kertaa Leban YKKÖSJOUKKUETTA vastaan joista saldona KiPan kotipelistä oli 8-12 tappio ja vieraspelistä 6-12 tappio. Täytyy kuitenkin nyt tajuta, että kyseessä on Leballa 2 täysin eri joukkuetta ja tämä KCK on paljon heikompitasoinen. KiPa:lla jatkaa ykköskentässä viime vuoden pistepörssin 2. ja 6. (vaikka joukkue oli toiseksi viimeinen) joten tämä kaksikko on todella vaarallinen. Leba saa 1,10 kerrointa ja en pelaisi heitä vaikka saisivat 1,50. Erittäin maukas ylikerroin !

LISÄINFO: Joo eli toi Leba KCK on nousijajoukkue 3.divarista, joten en vitussakaan tajua miten ne on 2.div joukkuetta vastaan yhtäkkiä 1,10 kertoiminen suosikki. Ei ole mukana DIVARI apuja. Viime kaudella 3.divarissa KCK pelasi 12-5-1...


edit. kerroin laskenut 6,35-->4,60. vieläkin ylikerrointa --> 4,05

Link to post
Share on other sites

Tapparan_logo.svg.thumb.png.0c50667516e5 Tappara - TPS tpssalibandy.png.fec4b91ac84d0019a4a7622 

Klo 18:30

Valinta: X

Kerroin: 4,15 (Unibet)

Liiga on taas pyörähtänyt käyntiin ja kovatasoinen taisto edessä klo 18:30. Sarjataulukon kärki Tappara kohtaa TPS:n (5.). Molemmat siis aloittaneet kautensa odotetun vahvasti. Materiaali molemmilla on liigan kärkitasoa, joten kamppailusta luulisi tulevan tasaväkinen. Pientä huomioitavaa illan pelistä myös löytyy, Tapparan maalinsuulla aloittaa Teemu Lassila, joka mm. viime kaudella pelasi vielä TPS:ssä. Tämä on Lassilan kauden ensimmäinen liigapeli, eikä hän ole vakuuttanut mitenkään. Kävi mm. keskiviikkona hakemassa vauhtia Mestiksen Lekistä, jolloin tuloksena 3-0 tappio TuTolle. Tähän peliin erittäin hyvä haku on laittaa X tuolla kertoimella. Molemmat pelanneet vahvasti, eikä kumpikaan tule antamaan pisteitä tänään helpolla. 

btw. Perrinin 500. ottelu Liigassa, joten TPS:llä varmasti lisälatausta illan pelissä

 

Link to post
Share on other sites

Liiga  Saipa - Ilves valinta voittaa ensimmäisen erän. Ilves kertoimella 3.35 Unibet. alkamisaika:18.30

 

Ensimmäiset erät ovat olleet haastellisia Saipalle, vaikka se voittikin viimeksi Pelicansia vastaan ensimmäisen erän. Oli se siinäkin pelissä ottavana osapuolena ekassa erässä.  Maalissa Saipalla iki nuori Markkanen ja Ilveksellä viime otteluun kokoonpanoon tehnyt Toivonen.

 

Eiköhän luultavimmin ensimmäisessä erässä ole tuloksena 1-0 voitto suuntaan tai toiseen, mutta Saipan heikkojen ensimmäisten erien johdosta, kokeillaan ipalle merkkejä tässä.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Ligue 1. Rennes - Guingamp   btts. kertoimella 2.03 Veikkkaus.

alkamisaika: 21.45

 

Ranskan liigaasta testiin molemmat tekee maalin, sarjan keskivaiheilla majailevat joukkueet, joille suurta tuskaa ei ole tuottanut tehdä maaleja, joskaan ei ole ollut vaikeuksia niitä päästää. Vierasjoukkue Guingamp mm. Teki ensimmäisessä vieraspelissä kaksi maalia, kun se tasasi pisteet lukemin 2-2 Monacon vieraana ja neljässä vieraspelissä se on pystynyt tekemään yhteensä viisi maalia, jääden kerran maalitta ja seitsemässä sarjapelissä neljässä, on Guingampin otteluissa molemmat onnistunut tekemään maalin.

 

Rannes on aloittanut kauden kotona kolmessa pelissä tyylipuhtaasti ja onnistunut maalinteossa kiitettävästi seitsemän kertaa, viimeisenä 3-2 voitto Marseilesta, ja lähdetään siitä liikkeelle, että kotijoukkue pystyy jatkamaan maalintekoa kotona, mutta myös vieraat onnistuvat tekemään ainakin sen yhden.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...