Jump to content

Recommended Posts

Morjens! T. Uusi kasvo markkinoilla (lukuunottamatta muutamaa viestiä vuodelta nakkijamuusi):lol:Elikkä asiaan:

Espanyol - Eibar (La Liga, 14:00)

Kohde: Vierasjoukkueen maalit yli 0.5 (1,53 NB)

Eli La Ligan lauantain avaavasta pelistä kysymys. Haetaan vierasjoukkueen onnistumista tässä pelissä. Eibar on tehnyt viimeiseen 9 peliin jokaisessa vähintään yhden kaapin. Piskuinen seura haki tuona aikana mm. Bernabeulta 1-1 tasurin. Viime pelissä yllättäen Osasunalta pataan kotipelissä, mutta siinäkin verkko heilui Eibarin toimesta kaksi kertaa. Kahdeksaan liigapeliin 11 viimeisteltyä kaappia. Espanyol on runsasmaalisena joukkueena yllättäen pelannut kaksi 0-0tasuria putkeen, molemmat vieläpä vaikeista jengeistä(Las Palmas vieraissa ja Villarreal kotona). Kuitenkin kahdeksassa pelissä on kolissut 14 kertaa omissa ja tänään voi ajoittain tulla todella kiire Eibarin työteliään ja taistelevan ryhmän kanssa. Myös Eibar DNB (2,65NordicBet)on pelattava kohde, sillä Espanyol on arvioitu liian isoksi suosikiksi tässä matsissa.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ligue 1, Ranska Angers - Toulouse Valinta: Toulouse DNB Kerroin: 2.00 (Unibet) Ranskan Ligue 1:ssä kuuden ottelun kierros ja kausi etenee kovaa vauhtia. Jälleen hyvin kautensa aloi

Benteken sopimukseen kuului että hänen pikkuveljensä Jonathan Benteke hyppää mukaan ja hän on loukkaantunut. Itse tunnettu hyökkääjä Christian Benteke on tikissä ja mitä luultavammin avauksessa.

Morjens! T. Uusi kasvo markkinoilla (lukuunottamatta muutamaa viestiä vuodelta nakkijamuusi)Elikkä asiaan: Espanyol - Eibar (La Liga, 14:00) Kohde: Vierasjoukkueen maalit yli 0.5 (1,53 NB)

Valencia - Barcelona (La Liga, 17:15)

Kohde: Valencia +2 (1,69 NB)

Päivän toisessa Primeran pelissä luotetaan liigan pahimpaan alisuorittajaan. Jostain kumman syystä Valencia alisuoritti törkeästi koko viime kauden ja sama tuntuu jatkuvan tällä kaudella. Voittoja ei napsu tilille kuin silloin tällöin, mikä on varsin kummaa kun pelaajamateriaali on kuitenkin Bilbaon/Celtan tasoinen ellei jopa parempi. Miksikö sitten pelata heille? Siksi, että Valencia syttyy aina isoja vastaan pelatessaan ja barcalla on mestareiden liigan matsi alla(2välipäivää), josta tuli jobinpostia myös loukkaantumisten muodossa(Pique&Alba). Viime kaudella Valencia pelasi kotonaan barcan kanssa tasan ja jopa voitti Camp Noulla loistavan esityksen jälkeen 1-2. Suoraa valencian voittoa en harkitse, sen verran ailahtelevainen jengi kyseessä. +2 varmistuksella barcahan saa voittaakin kunhan ei voita enempää kun yhdellä.

Eli Valencia +2 kupongille luottaen kotietuun ja siihen että he pelaavat jälleen kerran suurta joukkuetta vastaan hyvän pelin.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

kookoo.v23eff93d.pngsaipa.v5d00017f.png

Jääkiekko. Liiga

KooKoo - SaiPa

SaiPa @2.70 UniBet

KLO: 17.00

Kaakon Derby vol.3! Voitot 1-1. Kouvolaan matkaa tänään motivoitunut sputnikryhmä, joka kaatoi toissapäivänä kotonaan Vaasan Sportin. KooKoo on juuri ja juuri ehtinyt, eilen n. klo:21.00 loppuneen voittokkaan JYP-ottelun jälkeen, laittaa  varusteensa kuivumaan kun taas mennään. Varmuutta asiasta ei vielä ole, mutta 95% todennäköisenä pidän sitä, että Irving VS. Markkanen on illan teema. Kokoonpanot tulevat julki klo:13. Joukkueet ovat toisilleen tutut ja jätetään nyt kerrankin tuo "rasitusetukin" pois kuvioista ja keskitytään pelilliseen puoleen. Jarkko Malinen on paluullaan nostanut kouvolalaisten hyökkäyksen uudelle tasolle ja Kai Kantola ainakin eilen paranteli rumaa tehotilastoaan. JYPillä oli eilen rehellisesti sanottuna maalipaikkoja ainakin 5-7 kaappiin, mutta Irvingistä myös tehtiin hyvä. Tarkkuutta viimeistelyyn ja lukemat olisivat olleet rumat. KooKoo karvaa aktiiviisesti syvältä ja SaiPan on tänään hyvällä liikkeellä päästävä omista nopeasti pois. Pelitempon kanssa juurikin KooKoo tulee tänään olemaan ongelmissa. SaiPan esitys viimepelin 3.erässä oli jotain järkyttävää ja tosipuheilla ottelu olisi ansainnut päättyä tasan varsinaisella peliajalla.Paskat taisi tulla housuun kun voitosta joutuikin taistelemaan loppuun saakka. Tällä kertaa ei vaippaa kuitenkaan tarvittu ja toivottavasti ehjä pelaaminen säilyy jatkossa aina summeriin soittoon saakka. SaiPan kärkiketjuilla on nyt näytönpaikka ja tasonnosto edessä, sillä kotiluolassa otti roolia huomattavasti enemmän omankylän pojat! Odotan SaiPalta ensimmäistä ehjää ottelua, jossa joukkue noudattaa pelitapaansa loppuun asti. KooKoon mahdollisuudet piilee tänään mahdollisissa erikoistilanteissa ja ottelun avauserässä. Voimasuhteiltaan SaiPa on edelleen KooKoota vahvempi ja muuttuneen peli-ilmeen ja itseluottumusta nostattaneen viimepelin myötä on Sputnik liki kolmen kertoimella huippuvalinta lapulle. KooKoon eiliselle jatkoaikavoitolle on vaikea antaa arvoa ottelun kulun vuoksi. Tilastovoitto rumalla pelillä. Otteluun löytyi myös mielenkiintoinen lisäkohde erittäin pelattavalla kertoimella: SaiPa 3.erä yli 1,5 maalia @4.40 UniBet

Kohde menee oikein kun SaiPa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Edited by poronvoima
Tulos: 2-3 / 3.erä SaiPa maalit 1
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

40314554-elkins-corey.png.600x750_q85_box-64%2C104%2C717%2C920.png

Jääkiekko, Liiga

HPK - HIFK

Tekee pisteen ottelussa: Elkins, Corey (HIFK) @2.20 UniBet

KLO: 17.00

No huh huh! Vaikka liigassa ei maaleilla olla mälläiltykään, eikä HIFK onnistunut isomäessä rikkomaan kuparistaan on Elkins mielestäni erittäin pelattava kohde tänään. Keskimääräinen peliaika päälle 20min/ottelu. 2.Ketjun sentteri ja ylivoimalla tärkeä palanen. 1+7=8 saldona ennen tätä kamppailua. HIFK oli mielestäni joukkueena täysin ponneton eilen ja ainakaan huonommaksi peli ei voi siitä mennä. Elkins nimenomaan oli isossa roolissa, koska hävisi aloituksen josta Ojamäki ampui ratkaisun. Tehotilastoonkin merkintä -2. Ainoa positiivinen asia olikin 4 laukausta maalia kohden. Kokonaisuutena Elkinsin suorittaminen on ollut vahvaa ja hänen kohdallaan voidaankin puhua vahvistuksesta Liigatasolla. Sunnuntaisurffailijoita Liigastakin kun löytyy. Miehen tahti pisteiden valossa viimekaudellakin oli yli 0,5 pisettä per peli ja tilastojen valossa kuluva kausi näyttäisi olevan jopa parempi. HIFKillä on siis edessään kasvojenpesun paikka tänään ainakin maalinteon suhteen ja mm. Oulussa Kärppiä vastaan 0+3 tehot saalistanut Corey Elkins toimii jonkinsortin kapellimestarina. Lopputulosta en lähde arvailemaan, mutta harvoin HIFK kahta peliä kiikareilla pelaa. Maali tai kaksi I don´t care ja Elkins on tänään pisteillä. Se on saletti. 

Kohde menee oikein kun Corey Elkins (HIFK) tekee pisteen ottelussa

Edited by poronvoima
Tulos: 0+0
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo La Liga

Real Sociedad - Alaves

BTTS, @2.10 bet365

Klo 19:30

 

La Liga nousija Alaves lähtee yllättämään baskeja San Sebastianiin. Alaves on ollut tämän kauden vieraspeleissään tasoonsa ja budjettiinsa nähden jopa liigan paras. Se pelasi 1-1 tasan Atleticon kanssa, voitti Barcelonan Camp Noulla 1-2, ja hävisi maalin erolla Sevillalle ja Valencialle jotka nekin ovat La Ligan suurseuroja. Yhteistä näissä otteluissa Alavesille oli se että se teki jokaisessa maalin. Sociedadilla kahdessa viime pelissä puolustus ei ole toiminut, kun omissa on soinut viisi kertaa. Toki nämä olivat vieraissa mutta kertoo sekin jotain. Kotona se syttyy pelaamaan, neljässä kotipelissä kuusi maalia  ei ole hirveän hyvin mutta otetaan huomioon että Alaves kuitenkin päästää lähes jokaisessa pelissä maalin niin ei huolta.

 

Tulosveikkaus: 2-1, Deyverson 3', Vela 39', Willian Jose 61'

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ligue 1, Ranska

Angers - Toulouse

Valinta: Toulouse DNB

Kerroin: 2.00 (Unibet)

Ranskan Ligue 1:ssä kuuden ottelun kierros ja kausi etenee kovaa vauhtia. Jälleen hyvin kautensa aloittanut Angers saa tänä viikonloppuna vieraakseen niin ikään erinomaisen startin saaneen Toulousen. Tulossa on varmasti tiukka ottelu.

Angers on aloittanut joukkueen budjettiin ja pelaajien nimekkyyteen nähden kautensa todella hyvin. Tällä hetkellä se majailee sijalla 10 ja havittelee lisäpisteitä kavutakseen ylemmäs. Angers on pelannut kotiottelunsa keskiverrosti ja napannut 2 voittoa neljästä ottelusta. Maaleja on syntynyt vastustajan päähän mukavasti ja omiinkin ihan kohtuudella. Toulouse on kuitenkin pistänyt vielä paremmaksi ja on tällä hetkellä sijalla 4. Toulouse on pelannut upeaa jalkapalloa ja hävinnyt vain kaksi kertaa tällä kaudella 9:stä ottelusta. Vieraissa se on pelannut normaalia, hyvää peliä ja on uhka sarjan jokaiselle joukkueelle. Erityisesti Toulousen puolustus on loistanut ja todennäköisesti loistaa myös tänään, mikäli ihmeitä ei tapahdu. Toulouse on paperillakin jo huomattavasti laadukkaampi joukkue, kuin Angers ja uskon Toulousen voittavan ottelun, koska he ovat loistavassa vireessä ja itseluottamus on tapissa, nälkä edelleen kova ja tietenkin parempi joukkue. Toulousen Tanskalaishyökkääjä Martin Braithwaite on ollut ilmiliekeissä ja paukuttanut lähes puolet joukkueen maaleista. Häntä tarvitaan myös Angersin kaatamiseen. Joka tapauksessa on vaikea uskoa, että ainakaan voittoa Angers kykenisi ottamaan, joten nössösti DNB lapulle.

Tulosveikkaus: 1-2

 

Kohde menee oikein, kun Toulouse voittaa. Panos palautetaan, kun ottelu päättyy tasan. 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Valioliiga  Leicester - Crytal P   valinta, Crytal P DNB kertoimella 3.25 Unibet.

alkamisaika: 17.00

 

Euro kiireet on yleensä hyvä paikka iskeä joukkueita vastaan, etenkin jos rinki ei ole aivan suurseurojen tasolla ja kokeillaan tässä vierailija Palacea, tasurilla rahat takas.

 

Kertoimissa varmasti näkyy vielä Leicesterin mestaruus ja että leissua pelataan myös. No kotona kausi on vielä mennyt puhtaasti kahdella voitolla ja yhtä monella tasapeliin, mutta vieraissa on alkanut todella jo yskimään, kun edellisenä kautena Leicester oli paras vierailija, niin tällä kaudella on tullut neljästä pelistä selkään, ja se on Burnleyn kanssa ainoat joukkueet, joilta puuttuu pisteitä vieraista. No, vastukset on ollut kovia Hullia lukuun ottamata vieraissa ja eiköhän sieltäkin jossain vaiheessa..

 

Leicesterin kupla on siis pikku hiljaa puhkeamassa ja Vardyn ja kumppanien maali tehtailu hyytymässä ja lähtijöitkin on ollut mm. Kante joka siirtyi Chelseaan, niin lähdetään testaamaan vieraiden menestystä.

Palacella on pikkuisen myös loukkaantunut murheita mm. Benteke on sairastuvalla, niin ei testata ihan suoraan.

 

Pelionnea!

 

 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Bundesliga

Ingolstadt - Dortmund

Dortmund -1, @2 bet365

Klo 16.30

 

 

Saksan jätti Dortmund lähtee vieraotteluun Ingolstadtia vastaan. Ingolstadtilla on kolmen päivän lepoetu mutta mielestäni se ei tässä vaikuta niin hirveästi koska ensinnäkin Sportingia vastaan Dortmund piti palloa eikä sen tarvinnut hirveästi ravata ja väsyä. Ingolstadt on vitun paska sakki joka on seitsemään peliin saanut yhden pisteen. Se on tehnyt neljä maalia ja päästänyt neljätoista eli keskimäärin kaksi per ottelu. Dortmundille tämän pitäisi olla läpihuutojuttu ellei se halua lisää etäisyyttä kärkeen. Tuolla pelaajamateriaalilla Dortmund lanaa Ingolstadtin.

 

Tulosveikkaus: 0-3, Dembele 11', Aubameyang 52', Götze 84'

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 17.00

 

KooKoo - SaiPa 

Valinta :  Vierasjoukkueen (SaiPa ) maalit U 2,5 - Normaali Peliaika

Kerroin : 1,63 ( PAF )

 

KooKoo oli pohjalla, kunnes toimistolla herättiin.  Puolustus pitää saada kuriin.  No siirtomarkkinoilla ei ole mitään Väänäsiä,  Weber eikä edes Erik Karlsson maisia otettavana.  Silloin on paras koittaa uutta maalivahtia.  KooKoo teki hyvän löydön , kun saivat Leland "Lelu " Irving.   Täydellinen löytö. 

SaiPa viimeiset 6 ottelua on mennyt saldolla 3 Voittoa ja 3 Tappiota.  SaiPa on tehnyt näissä 16 maalia, eli  2,66 maalia/ ottelu keskiarvolla. SaiPa toki omaa maalintekijöitä, mutta Kouvola on nyt kova paikka. 

KooKoo toki nyt "Lelun" tulon myötä on 2 pelin voittoputkessa, mutta tämä voi luoda tähän väliin hyvän boostin ja seuraavatkin 2 peliä voi mennä hyvin. JYP kaatuminen Synergialla on kova juttu.  Toki KooKoo materiaali tulee vastaan ja se uusi tappioputki tulee. Peli kuitenkin saattaa parantuu henkisen nousun myötä. 

Tänään KooKoo maalissa jatkaneen Leland Irving ja hänestä muutama sana, koska näköjään  (en kritisoi) vähän aliarvioida täällä nyt liikaa. 

Leland Irving 

- on pelannut NHL -joukkueessa Calgary Flames.  Eka visiitti 11-12 kaudella 7 otteluun 3,20 oli päästettyjen maalien keskiarvo

- Toinen yritys samassa joukkueessa kaudella 12-13 tuotti 6 otteluun 3,33 päästettyjen maalien keskiarvon 

- AHL puolella tämä molari vietti paljon aikaa ja monet kaudet meni noin 40-60 ottelua ja 2,50 suunnilleen päästettyjen maalien keskiarvon voimalla. 

- Amerikka ei tuonut kunnolla läpimurtoa ja hän suuntasi Helsingin Jokereihin Kaudella 2013-2014

Jokereissa 13-14

- Oli joukkueen tärkein palanen.  Jokerit eli viimeistä liiga-vuotta ja Valtosen alaisuudessa Jokerit ei ollut yhtenäinen kokonaisuus koko kautena.  Silti "Lelu" antoi joka ilta joukkueelle mahdollisuuden.  Pelillisesti Jokerit oli liigan huonoimpia joukkueita ja pelaajat toki etti uusia työpaikkoja , niin koko kausi oli vaikea.  Jokerit oli runkkari sijalla 7. Sääleissä HPK vei suoraan 2-0, kun muut kuin "Lelu" oli valmiita kesään. 

- Rankkareita ei osaa torjua 

- Liigan Runkosarjassa Irving torjui 55 ottelua 2,14 päästettyjen maalien keskiarvon tuloksella. Helvetin Kova suoritus siihen nähden kuinka narrit pelasivat kaukalossa. 

- Irving pääsi uuteen nousuun, kun Jokerit ei saanut rahaa pöytään (sitä kyllä olisi ollut sen verran)  ja Jokerit ei halunnut lähteä koheloon Irving mukanaan.  Irving pääsi UFA joukkueeseen, mutta perhe ei viihtynyt venäjällä ja Irving torjui UFAssa 20 otteluun 3,35 päästettyjen maalien keskiarvolla 

- "Lelu" palasi Amerikkaan ja viime kausi 2015-2016 AHL:ssä meni 41 otteluun 2,68 päästettyjen maalien keskiarvolla. 

- Tänä kautena "Lelu" pelasi muutaman Harkkaottelun änärissä ja pääsi nyt takaisin Suomeen. 

Yhteenveto :

Irving pelannut hyvin nyt  molemmat pelinsä Suomessa. Myös aikaisempi visiitti oli loistava. Päässyt harjoittelee koko viime viikon joukkueen mukana.  KooKoo pystyy hyvin luottamaan tähän molariin.  Eilinen voitto JYP tasoisesta joukkueesta nostaa mielialaa ja SaiPa joutuu kovaan paikkaan Kouvolaan. 

Irving voitti eilisen pelin ja itseluottamus on hänellä kunnossa.  Tulee pitämään tänäänkin KooKoon pelissä mukana.  

En sano, etteikö SaiPa voisi tehdä 3 maalia, mutta Leland Irving on Liigan yksi parhaimmista maalivahdeista ja se on ikävä kyllä kylmä fakta.  

SaiPa voittaa Rankut,  jos sinne mennään,  koska Irving ei niitä osaa hirveän hyvin torjuu. 

Irving itseluottamus ja läsnäolo tuo KooKoo puolustukseen varmuutta ja ennenkaikkea luottamusta, mikä pitää pelin tiukkana . SaiPa tehneen 1-3 maalia vain tänään. 

 

Kunhan SaiPa tekee alle 3 maalia,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Ravit,Vermo 15:52

H2H Tiger Ecus - Wilhelm Nash 

Valinta: Tiger Ecus @1.65 Unibet

Todella vahva kirijyrä nousee omissa papereissani tasokkaan haastajadivisioonan suosikiksi. Kiihdytys luultavasti venyy jolloin maalisuoralla voima puree ja Tiger Ecus korkkaa marjat. Viimeksi finaalissa ruuna oli päälle tonnin kirillä oikein vakuuttava taas kerran vaikkei kovaa finaalia voittanutkaan, se tuli kirikierroksen 13,7 kyytiä.  Nyt luvassa parempi reissu ja kun kiihdytys venyy niin vahva jyrä palaa väkevällä kirillä takaisin parrasvaloihin.

Wilhelm Nash on noussut hyvään vireeseen kanssa mutta se antaa aika paljon vielä tasoitusta todella huonona kaarrejuoksijana. Wilhelm Nash on tasokkaassa haastajadivisioonassa hyvä hevonen muttei kyllä vedä vertojaan Tiger Ecusille millään..

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...