Jump to content

Ti 15.11


Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 20.00

 

Slovan Bratislava - Jokerit 

Valinta : Jokerit 

Kerroin : 2,30 (NordicBet )

 

Jokerien tärkeät kuuden pelin rumba jatkuu, nyt vieraissa seuraavat kolme peliä alkaen Slovan Bratislavan kotihallista.

 

Slovan Bratislava kuuluu KHL liigan surkeimpiin joukkueisiin. Sijalla 12. Läntisessä Konferenssissa oleva joukkue on nyt kahden ottelun tappioputkessa. Myös viimeiset viisi peliä tuottanut kolme tappiota .  Toki CSKA ,  Barys ja Jugra ,  eli ei  heittopusseja vastaan olleet nuo tappiot. 

Kotona Bratislava on Lännen huonoin isäntä pisteiden valossa, mutta käännetään tilastot nätimmin sanomalla 10 peliä, joista kuusi voittoa ja neljä tappiota.  Viimeiset viisi ottelua kotonaan tuottanut kolme voittoa.  Ei siis ihan huono ole.

Jokerit on siis koko kauden käännekohdassa, häviämällä voi hyvästellä kautta, mutta voittamalla voi pitää poffi haaveet elossa.  Jokerit on tällä hetkellä tekemässä koko tämän kauden parasta voittoputkea. Onhan se jo nyt kolmen pelin mittainen.  Kotona tärkeät voitot Amur, Admiral kuin Kunlunista.  Ajoittain hyvää lätkää ,  mutta kyllä se vielä on niin sekavaa, että pahaa tekee kattoo.  Hyvä perus  joukkue voittaa kuitenkin paskat joukkueet myös paskalla pelillä. 

Vieraskiertueelle lähtee luultavasti kaikki parhaat ,  mutta Petteri Wirtanen ja Jani Lajunen on sairastuvalla, mutta saattavat pelata. Luultavasti Riku Helenius saa pelata, kun Zapolski hoiti kotipelit, mutta ihan sama kumpi seisoo tolppien välissä,  kun ei kaadu peli siihen.

Tilasto 

- KHL historiassa keskinäisissä Bratislava voittanut 2 kertaa kun Jokerit vienyt 4 kertaa ja 1 jatkoilla narreille

- Bratislavassa Jokerit voittanut varsinaisella peliajalla yhden ja jatkoilla yhden

- Slovan Bratislava voittanut kotonaan Jokerit 2 kertaa 

 

Yhteenveto 

Bratislava on ollut vaikea paikka, mutta pisteitä kaivataan ja niitä on otettava näistä otteluista.  Jokerit ei kärsi matka rasituksesta ja ei korvaamattomia poissaolijoita ole kuitenkaan ,  niin hyvällä joukolla lähdetään. 

Uskon joukkueen painottavan ja halua  lähteä tähän kolmen pelin rypistykseen kunnolla. Tämä tarkoittaa, että kovin halu voittaa on tässä pelissä. 

Pisteitä on otettava ja tästä ei oikein muuta voi ottaa kuin 3 pst. 

Kerroin hyvä ja Pelikelpoinen, niinpä ei Jokerifanina voi vastaankaan lyödä tässä kohtaa.

 

Jokerit ,  kun voittaa varsinaisella peliajalla , niin tämä kohde menee oikein . 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

173616512014.gif6cphie5heyvfwn6lbzfowe61h.gif

Jääkiekko, NHL

Anaheim Ducks - Edmonton Oilers

Anaheim @2.12 UniBet

KLO: 05.00

Läntisessä konferenssissa kohtaavat kaksi mollivoittoisesti esiintynyttä joukkuetta. Oilersin kohdalla tilanne on hiukan ikävämpi ja joukkue on nyt kärsinyt kolme peräkkäistä tappiota. Syyksi tuolle näkisin muutamat poissaolot, mutta ennenkaikkea ketjukoostumusten sekoittamisen. Potentiaalia Edmontonilla olisi mielestäni vaikka mihin mutta jostain syystä päävalmentaja Todd McLellan ei ole saanut joukkuetta parhaimpaan lentoon. Silmiinpistävää löytyi myös ehkä vähän yllätyksekseni Edmontonin tehotilastoista. Herrat nimeltä: Jordan Eberle -6 , Leon Draisaitl -6 , Milan Lucic -2 , Ryan Nugent-Hopkins -3 ja Benoit Pouliot -2?? Ei lisättävää. Cam Talbot maalillaan on pelannut lähes jokaisen ottelun ja tämä näkyy. Jonas Gustavssonin olettaisin jo pelaavan, mutta varmistus taas myöhemmin. Toisaalta Gustavsson vähillä minuuteilla kehiin vai kuormitettu Talbot? Aikalailla se ja sama minun mielestä. Oilersin peli ei ole kulkenut, vaikka laukaisumäärät ovat olleet kiitettävällä tasolla. Ihmetystä herättää siis nimilistan ja tehtyjen maalien suhde. Edmontonilla on mielestäni ongelmia aivan liikaa ennen tätä ottelua, eikä aikaa kummempiin muutoksiin käytännössä ole. Joku mainitsi tässä taannoin sanan "välipeli" niin käytetäänpä tuota osuvaa sanaa Ducksien edellisestä pelistä. Nashvillestä kotiintuomisina 5-0 tappio. Ideaali tilanne joukkueelle päästä takaisin kotihalliin, jossa peli on paremmin tälläkaudella kulkenut. Valmennuksen tuskin on tarvinnut erikseen viestittää mitä Ducksien pitää tänään lähteä parantamaan siis tuosta edellisestä. Anaheimin kokoonpanohuolet ovat jo aikalailla mennyttä kauraa ja mielestäni nyt voidaan alkaa odottamaan tasaisempaa suorittamista joukkueelta. Puolustuksen Hampus Lindholmin ja Hyökkäyksen Nick Ritchien takaisintulon merkitys tulee olemaan jatkossa suurempi, eikä itseasiassa Michael Sgarbossakaan ole roolistaan huolimatta huonosti esiintynyt. Kotijoukkueen maalivahtipeli ei ole onnistunut ainakaan Gibsonin osalta ja toivon todellakin että Jonathan Bernier olisi tänään aloittava maalivahti. Gibson tulitettiin siis vaihtoon Nashvilleä vastaan. Voimasuhteiltaan joukkueet ovat mielestäni aika tasoissa, sillä kotijoukkueen parantunut ylivoimakin saa vastaansa yhden liigan kovimmista alivoimista. Lähihistoriassa Ducks on ollut niskan päällä keskinäisissä kamppailussa ja kotihallissaan joukkue on esiintynyt vakuuttavammin. Vieraat ovat mielestäni pelanneet nyt kolme erittäin kovaa kamppailua kun vastustajat ovat oleet: Pittsburgh, Dallas sekä NY Rangers. Lepoaikaakin tähän otteluun joukkueella jää isäntiä vähemmän, joten Anaheim kelpaa yli kahden kertoimella maukkaasti peleihin. 

Kohde menee oikein kun Anaheim voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Edited by poronvoima
Tulos: 4-1
  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

KHL klo : 11.30

Amur Habarovsk - Sibir Novosibirsk

Valinta: Sibir Novosibirsk (kerroin 2.5/Veikkaus)


Amur ja Sibir kohtaavat khln aikaisessa kamppailussa. Amur on hävinnyt kaikki 5 edellistä otteluaan, kun taas Sibir on voittanut yhden ja hävinnyt neljä. Kumpikaan ei ole pelannut hyvin, mutta huolimatta ykkösveskarin puuttumisesta on Sibir ehdottomasti laadukkaampi joukkue. Amurilla ei ole oikein "taktista" pelisysteemiä ja Amurin suomalainen pelaaja on sanonut, että on tottunut pelaamaan taktisempaa jääkiekkoa kuin se mitä Amur pelaa. Sibir hakee tänään kolme pistettä Shumakovin, Salunovin ja Kemppaisen johdolla. 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo,NBA 5:00

Portland Trail Blazers – Chicago Bulls

Valinta: Portland Trail Blazers -3.5 @1.93 Nordicbet

Vierasjoukkue Bullsin kausi alkoi hienosti kolmella voitolla mutta sittemmin peli on ollut tahmeata ja vaikean oloista kunnes nyt taas parissa viime pelissä Bullsien peli on parantunut hiukan, 10 ottelusta alla kuusi voittoa ja neljä tappiota. Chicago Bulls on keskimäärin tehnyt 106,2 pistettä per peli ja päästänyt keskimäärin 100,8 pistettä per peli. Vieraiden pelitilanneheitto prosentti on 44,6%. Chicago Bullsien kolmoset uppoavat  35,5 prosentilla keskimäärin per peli ja vaparit 82,3 % per peli. Jimmy Butler, Dwyane Wade, Taj Gibson ja Nikola Mirotic lukeutuvat vieraiden avainpelaajiin.Vieraiden joukkue on uusien hankintojen myötä asettunut hyvin kokoon ja pelaaminen oli hyvällä mallilla ensimmäiset kolme peliä, nyt  peli on hiukan ollut epävarmaa ja tahmeaa kunnes nyt pelaaminen on taas hiukan parantunut viime peleissä.

Portlandin kausi on lähtenyt myös ihan hyvin liikkeelle seitsemällä voitolla ja 4 tappiolla, hitaan lähdön jälkeen he ovat voittaneet viisi peliä kuudesta viimeisestä. Portland Trail Blazers on keskimäärin tehnyt 108,7 pistettä per peli ja päästänyt 111,1 pistettä per peli. Isäntien pelitilanneheitto prosentti on 45,3%. Portland Trail Blazersin kolmoset uppoavat 36,6 prosentilla keskimäärin per peli ja vaparit 79,7% per peli. Damian Lillard. C.J. McCollum ja Maurice Harkless lukeutuvat isäntien avainpelaajiin. Portland Trail Blazers on voittanut kolme viimeistä kotipeliään.

Yhteenveto: Bullsien pelaaminen on viime aikoina ollut epävarmemmalla ja huonomalla tasolla kuin Portlandin. Portland on viime aikoina esiintynyt varmemmin kuin Bulls jossa olen nähny ailahtelevaisuutta kovan alkurynnistyksen jälkeen. Kotiedun turvin paremmin esiintynyt Portland tulee viemään pelin.

NBA 2016-2017:  Osumat 19/38Tällä hetkellä.

Link to post
Share on other sites

fotih31tn5r345nufo5xxayh3.gifdmo1xf3z4pph27vmg3gf.gif

Jääkiekko, NHL

Carolina Hurricanes - San Jose Sharks

Carolina ML @2.30 UniBet

KLO: 02.00

Carolina Hurricanes saa vastaansa kovassa myötävirrassa uivan hairyhmän. Sharks on napannut kolme kovaa päänahkaa viimepeleistä (Washington, Florida, Tampa) maalierolla 3-10. Ei mikään huono suoritus noinkin kokeneelta porukalta. Kokemuksella ei taida tosin tässä ottelussa pärjätä sillä vastaan tulee toista peräkkäistä kotivoittoa tavoitteleva Carolina. Varmasti liukkaammalla jalalla isännät otteluun lähtee ja vieraiden rosterista löytynee useampikin mies jolla taas liikkeen kanssa tulee olemaan ongelmia. Kaikella kunnioituksella Sharksia ja sen pelaajistoa kohtaan, mutta edelliskiertueen neljäs ottelu eikä viideskään valehtele. Vieraiden maalivahti Martin Jones on myös ollut kovan kuormituksen alla ja voi hyvinkin olla että Aaron Dell saisi tässäkohtaa näyttöpaikan, mutta en vaihda mielipidettäni vaikka Jones jatkaisi. Sharks voitti Tampan viimepelissä, mutta huomioitavaa tuosta kuitenkin jäi senverran että laukaukset kohti maalia olivat ottelun jälkeen vaivaiset 20. Kovin suurta kohennusta tuskin on luvassa ainakaan tuon kuormituksen puolesta tänäänkään. Kotijoukkueen otteista taas paistoi helpottuneisuus kun maalejakin alkoi syntymään ja mikä ilahduttavinta myös suomalaiset olivat vahvasti esillä tuossa toissapäiväisessä ottelussa. Carolina tulee pyrkimään kiekkokontrolliin tottakai kun Sharksin reissaaminen on tiedossa ja joukkue saakin tähän pienen edun. Hurricanes on ollut terävämpi aloituksissa ja etenkin hyökkäyspään aloitukset voivat tuottaa vieraille tänään hankaluuksia. Kotijoukkueen luukulle astelee 99% varmuudella Cam Ward. Mies on esiintynyt kohtuullisesti tällä kaudella ja pääsi kyllä todella helpolla edellisessä matsissa ottaen vain 20 koppia. Rasituksesta hänen kohdallaan onkin turha puhua. Voimasuhteiltaan vieraat ovat vastustajaansa edellä, ja jos kuvitellaan että pelattaisiin paras seitsemästä periaatteella niin 4-1 voitot olisivat mielestäni realismia San Josen hyväksi. Carolinalla on silti mielestäni paremmat lähtökohdat tähän otteluun, vaikka Justin Faulk onkin poissa joukkueen kokoonpanosta todennäköisesti loppuviikkoon saakka. Hurricanes on kohdannut Sharksin kotijäällään historian valossa 10 kertaa ja poistunut niistä 7 kertaa voittajana, joten kova tulee olemaan vääntö nytkin. Koska Sharks on osoittanut olevansa sitkas nippu niin veikkaan ottelusta suhteellisen tasaista joka voi venyä jopa jatkoille. Uskon kuitenkin vahvasti että Carolina ottaa toisen peräkkäisen kotivoiton maalin turvin ja katkaisee Sharksin komean vieraslennon. Olettamukseni on myös vahvasti se, että ottelun edetessä kapelimestarin paikalla tulee olemaan Carolina eikä San Jose. 

Kohde menee oikein kun Carolina voittaa ottelun (sisältää JA + RL)

Edited by poronvoima
Tulos: 1-0
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

k0amfhcmpjvf94hxg8gy0frfg.gif7uq1ho2q0y8pa29rc67ee3gsg.gif

Jääkiekko, SHL

Luleå - Växjö

Luleå DNB @1.92 UniBet

KLO: 20.00

Eilen meni SHL kyllä pitkin helvettiä mutta eipä maaleja nyt haetakaan. Edelleen itselleni tuntemattomampi sarja, mutta Växjöllä on kieltämättä pitänyt kiirettä lähiviikkoina kun normaalin sarjaohjelman lisäksi joukkue kävi Lappeenrannassa pelaamassa SaiPaa vastaan ja toisessa ottelussa kotonaan voittivat villimiehet jatkoajalla. Heti seuraavana päivänä joukkue pelasi ottelun HV-71 vastaan häviten lopulta jatkoajalla. Tämä rasituksen tuoma etu on ollut muutenkin trendinä tänään näiden kotivoittojen lisäksi joten tässäpä tuota samaa lähtökohtaa olisi jälleen tarjolla. Poikkeuksen tähän toki tekee se, että Luleå on nyt pelannut 120min tekemättä maaliakaan ja tappioputkikin on ehtinyt kasvaa jo viiden pelin mittaiseksi. Kaksi edellistä siis maalierolla 0-9??? HUH! 58 kertaa joukkue on kuitenkin laukonut, mutta todella heikolla prosentilla. Eipä tätä nyt sen kummemmin ala meikäläinen jauhamaan, koska kyllähän minä tähän isoksi osaksi puutun noiden tilastojen valossa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kauden alussa jolloin Luleå haki pisteet Lakersilta maalein 1-3. Valmennuksesta ja pelaajistosta ei onneksi ole havaittavissa mitään negatiivista vaan päinvastoin. Luleå aikoo katkaista tappioputkensa tänään ja laittaa kaiken itsestään likoon, väittää joukkueen nuori slovakipakki Christian Jaros haastattelussaan. Kotijoukkueen ehdoton ase tuleekin olemaan kovuus ja kamppailuvahvuus. Näillä eväillä Luleå takaisin voittojen tielle. PS. Katsoin itse molemmat SaiPa - Växjö ottelut ja ainakaan noissa peleissä ei Lakers kovin kummoinen ollut ennakkoon selvästi heikompaa Sputnikia vastaan. 

Kohde menee oikein kun Luleå voittaa ottelun varsinaisella peliajalla (tasapeli palauttaa panoksen)

Edited by poronvoima
Tulos: 4-2
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Englanti:FA Cup jalkapallo klo.21:45

Crewe  Crewe - Cheltenham   Cheltenham

Jatkoon menevä joukkue Cheltenham @2.10 Unibet

Tänään täppäsen vihjettä futiksesta!

Kyseessä siis FA cupin uusintaottelu koska ekamatsi päättyi tasan.Kävin tässä tutkailee joukkueitten tänhetkistä virettä ja täytyy todeta,että paremmin on Cheltenhamilla mennyt.Kymmentä edellistä katsoen niin tilastot ovat päinvastaiset.Crewellä on 10 edellisestä vain yksi voitto,kun Cheltenhamilla vastaavasti on kymmenestä viimeisestä vain yksi tappio.Tähän on laskettu kumpaisellekin kaikki trophy häslinkit sun muut mukaan.

Eteneminen tästä olisi maukasta,kumpi siitä nyt menee.Sillä seuraava vastustaja olisi ennakkoon helpompi ja siitä vielä eteenpäin tietäisi isoja rahuja ja se tekisi hyvää mille pikkuseuralle tahansa.

Se miksi lähden vieraita nyt jatkoon yrittämään on Crewen huoli loukkaantumisista.1.osaottelussa mukana olleet Ryan Lowe,Chris Dagnall,Oliver Turton ja Zouma Bakayogo on tänään pois.Lisäksi George Ray,Billy Bingham,Liam Smith ei pelaa ja kysymysmerkkinä on vielä Harry Davisin osallistuminen otteluun.

Crewen valmentajalla on myöskin ongelmana kahden pakin kolme keltaista,peluuttaako heitä vai ei.

Joukkueitten vire/vekkiosasto puoltaa Cheltenhamia.Lähdetään rohkeasti kokeilee Cheltenhamin jatkamista tästä,vaikka sitten pitkänkaavan mukaan.Ei se anna jos ei ota!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo,NBA 02:00

Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors

Valinta: Cleveland Cavaliers -5.5 @1.88 Expekt

Kaksi itäisen konferenssin huippujoukkuetta kohtaavat yöllä.

Vierasjoukkue Toronto Raptorsin kausi on lähtenyt todella hyvin liikkeelle seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla, he ovatkin voittaneet seitsemästä viimeisestä pelistään kuusi. Toronto Raptors on keskimäärin tehnyt 105,3 pistettä per peli ja päästänyt 99,2 pistettä per peli. Vieraiden pelitilanneheitto prosentti on 46%. Toronto Raptorssin kolmoset ovat keskimäärin uponneet vain 29% ja vaparit 81,6%. Toronto Raptors nappaa keskimäärin 43,7 levypalloa per peli. DeMar DeRozan, Kyle Lowry ja Jonas Valanciunas lukeutuvat vieraiden johtaviin avainpelaajiin. Toronto Raptors on voittanut viisi viimeistä runkosarjan vieraspeliään.

Kotijoukkue Cleveland Cavaliersin kausi on lähtenyt myös todella hyvin liikkeelle kahdeksalla voitolla ja yhdellä tappiolla. Cleveland Cavaliers on keskimäärin tehnyt 109,4 pistettä per peli ja päästänyt 102 pistettä per peli. Isäntien pelitilanneheitto prosentti on 43,6%. Cleveland Cavaliersin kolmoset ovat keskimäärin uponneet hyvällä 37,1 prosentilla ja vaparit 77,1%. Cleveland Cavaliers nappaa keskimäärin 45,2 levypalloa per peli. Kyrie Irving, LeBron James ja Kevin Love lukeutuvat isäntien johtaviin avainpelaajiin. Cleveland Cavaliers on voittanut viimeisestä viidestä runkosarjan kotipelistään neljä.

Yhteenveto:Todella hieno matsi tulossa yöllä kahden huippujengin välillä! Molempien kausi on lähtenyt todella hyvin liikkeelle ja peli on kulkenut odotetusti hyvin. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen Raptorssin kotona jonka voitti Cavaliers luvuin 94-91. Tasainen ja hieno peli tulossa, jossa kotietu korostuu entisestään. Cleveland on joukkueista parempi ja on myös ollut parempi viime aikoina, Raptors on pelannut myös todella hyvää korista mutta kotonaan Cavaliers 'pahinta uhkaajaa' vastaan aina syttyy entisestään ja on muutenkin kova kotijoukkue. Cleveland vie hienon kamppailun yöllä kotiedun ja paremman pelin turvin kotiin.

NBA 2016-2017:  Osumat 19/38Tällä hetkellä.

Link to post
Share on other sites

Ravit,Teivo 19:20

Lähtö 4: H2H Lindys Jersey Boy - Fiery Sid

Valinta: Lindys Jersey Boy @1.55 Unibet

Lindys Jersey Boy on kilpaillut hyvässä kunnossa, viimeksi tosin sijoitus 9. mutta sitä ei kannata sen koommiin tuijottaa, porukan hänniltä se ei saanut mahdollisuutta mutta kiri kuitenkin asiallisesti. Lindys Jersey Boy on nopea lähtijä mutta viivalla on myös kaksi startti rakettia, keulaan luultavasti ei ole asiaa mutta hyvän paikan se tulee saamaan ja pussituksen riskiä ei ole. Ruunan kunto on kohdallaan ja hyvältä paikalta se on tänään todella lähellä voittoa, kunto ja kyvyt ovat rautaa. 

Fiery Sid on hyvä haastaja mutta haastajaksi se jää tänään, hevonen on parantanut otteitaan ja paras vire alkaa kohta löytyä mutten usko että vielä tänään. Viimeksi Fiery Sid kiri asiallisesti lauantaina Madridia ja Bacardi Razzia ja selvästi saavutti.

Yhteenveto:Lindys Jersey Boy on tällä hetkellä paremmassa kunnossa ja se saa nappireissun tänään sopivassa porukassa. Fiery Sid on hyvä hevonen ja on saavuttamassa parasta virettään mutta vielä se ei pärjää Lindys Jersey Boyta vastaan. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko,NHL 02:00

Philadelphia Flyers - Ottawa Senators

Valinta: Ottawa Senators ML @2.35 William Hill

Philadelphia Flyers ja Ottawa Senators kohtaavat yöllä.

Vierasjoukkue Ottawa Senatorsin kausi on lähtenyt ihan mukavasti liikkeelle 9-5-1 recordilla, Senators on voittanut kahdeksasta viimeisestä pelistään viisi. Ottawa Senators on keskimäärin tehnyt 2,2 maalia per peli ja päästänyt 2,3 maalia per peli. Ottawan ylivoima prosentti on vain 9,3% mutta alivoima on hyvää 86,4%. Pisteiden valossa joukkuetta johtaa Erik Karlsson, Kyle Turris ja Ryan Dzingel, mutta joukkueesta löytyy myös muita hyviä pelimiehiä kuten esim. Bobby Ryan, Derick Brassard ja Dion Phaneuf. Craig Anderson on päästänyt 24 maalia 361 laukausta kohden ja on pitänyt joukkuetta pystyssä ja ollut viimeisenä lukkona kaikesta pahasta huolimatta (Vaimon syöpä, suru yms.). Ottawa Senatorsin pelaaminen on ollut hyvää ja nousujohteista ja he ovatkin päästäneet  vain kaksi maalia tai vähemmän seitsemän kertaa viimeisestä kahdeksasta pelistä. Hammond ja Method vierailta sivussa luultavimmin, heidän pelaamisensa on tässä kohtaa epävarmaa mutta tuskin Hammond maalissa aloittanee.

Kotijoukkue Philadelphia Flyersin kausi on lähtenyt ihan ok liikkeelle 7-7-2 recordilla, tasaisuutta ei ole kuitenkaan löytynyt joukkueen pelaamisesta sillä he ovat splitanneet viimeiset 12 peliään. Philadelphia Flyers on keskimäärin tehnyt 3,3 maalia per peli ja päästänyt 3,6 maalia per peli. Flyersin ylivoima prosentti on kova 29,3% ja alivoima hiukan heikompaa 78%. Pisteiden valossa joukkuetta johtaa Jakub Voracek, Claude Giroux ja Wayne Simmonds, joukkueesta löytyy myös pari muuta mainitsemisen arvoista pelimiestä kuten Del Zotto, Schenn ja Streit mutta joukkue ei kuitenkaan ole yhtä laaja ja kokonainen kuin Senators vaan se on aikaslailla kovien pelimiesten varassa. Isänniltä sivussa Gordon, MacDonald,Neuvirth. Wayne Simmondsin pelaaminen tässä vaiheessa on epävarmaa.

Yhteenveto:Philadelphia osaa tehdä maaleja mutta myös päästää niitä paljon, tasaisuutta joukkueen pelaamisesta ei ole löytynyt ja puolustus sekä maalivahtipeli ei ole toiminut. Kotijoukkue Philadelphialla on ollut vaikeuksia pelata hiukan parempia/parempia joukkueita vastaan. Ottawa Senators puolestaan on pelannut nousujohteista ja tasaisempaa peliä ja he ovatkin tällä hetkellä hyvässä vireessä. Ottawa pelaa puolustusjohteista peliä joka kantaa hedelmää sillä usein sen avulla he kääntävät tasaiset ottelut puolelleen. Philadelphia ei ole vakuuttanut minua otteillaan toisin kuin Senators, jolle tarjotaan todella maukasta kerrointa jopa moneylinenä. Tasainen ja hieno peli tulossa, usein tasaisissa peleissä annan edun kotijoukkueelle mutta Flyersiin ei löydy minulla tällä hetkellä luottoa toisin kuin Senatorsiin joka ei ailahtele.

aletaan nyt tästäkin pitämään 'kirjanpitoa' edellisen Canadiens vihjeen myötä.

NHL 2016-2017: Osumat 1/1 Tällä hetkellä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...