Jump to content

KT Riki

Jäsen
  • Viestejä

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi paikalla

Maine

4

Tietoa

  • Rank
    Aloittelija
  1. Futiksen harkkamatsi klo 21.45 Puola - Kreikka Puola 1,95 Tempobet Yli 2,25 maalia Sbobet Puola kohtaa kotonaan Kreikan. Puola on omassa eurokarsintalohkossaan piikkipaikalla ja Kreikka oman lohkonsa viimeisenä. Kreikka hävisi jo toistamiseen fäärsaarille. Kreikan peli on samassa jamassa maan talouden kanssa. Vaikka Puola ei parhaimmalla miehistöllään pelaisikaan, ei muuta lopputulosta oikein voi nähdä kuin Puolan voiton.
  2. Lentopallon maailmanliiga Klo 16.10 Hollanti - Suomi Hollanti Pinnacle 1,45 Hollanti -1,5 erää Pinnacle 1,91 Eilisessä matsissa Suomi jäi totaalisesti jalkoihin joka osa-alueella. Ojansivun poissaolo näkyi, mutta ei Suomella tänääänkään mahdollisuuksia ole Hollantia vastaan vaikka Ojansivu pelaisikin. Suomen taso ei riitä Hollantia vastaan ja erityisesti yleispelaajien taso maailmanliigaan on heikko. Eilisen pelin Hollanti voitti suoraan kolmessa erässä ja yhteensä 23 pisteellä! Hollannin suora voitto 1,45 kertoimella ei ole suuri, mutta rajakerroin on luokkaa 1,35.
  3. Eurokarsinnat Liettua - Sveitsi Sveitsi AH-1,5 Pinnacle 2,19 Over 2,0 1xBet 1,62 Liettua on Suomeakin pahempi kriisijoukkue. Maalin teossa ollut suuria ongelmia ja oma pää laulaa. Harjoitus ottelussa viikolla hävisi Maltalle 2-0 ja edellisviikolla Unkarille 4-0. Viimeksi joukkueet kohtasivat marraskuussa Sveitsissä isäntien voittaessa 4-0. Sveitsillä mahdollisuus nousta lohkon kakkoseksi, kun Slovenia pelaa Englantia vastaan. Odotan rumia lukuja Liettua vastaan
  4. KT Riki

    11.6

    Naisten MM-jalkapallo Kanada - Uusi-Seelanti Kanada AH-1 Pinnacle 2,03 Vähän eri mieltä NikoH:n kanssa Kanadan suorituksesta. Ei Kanada loistavasti pelannut, mutta itse laitan sen ensimmäisen ottelun jähmeyden piikkiin. Kanada pääsee pelaamaan nyt ilman jännitystä täydelle kotiyleisölle ja uskon sen siivittävän voittoon. Tasainen peli varmasti tulossa, eikä maali-iloittelua nähdä. Kuitenkin yli 2 kerroin Kanadan kahden maalin voitolle on pelattava kerooin, kun omansa saa vielä takaisin jos Kanada voittaa yhdellä.
  5. KT Riki

    11.6

    ATP Hertogenbosch 12:00 Bautista-Agut - Mahut Bautista 1,76 Pinnacle Bautista-agutilla aivan liian kova kerroin. Mahut on pelannut viimeaikoina hyvin, mutta vastustajat ovat olleet heikompia. Bautistan peruspeli on sen verran parempaa, että Mahutilla on tänään vaikeaa.
×
×
  • Create New...