Jump to content

Kaikki aktiivisuus

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Snooker

  20.11

  Liiga klo 18:30 TPS - Sport Pelivalinta: TPS Kerroin: 2,15 Pinnacle Samaa mieltä kuin @BloKki tästä ottelusta. TPS on vailla kotivoittoa tältä kaudelta ja nyt on loistava tilaisuus ottaa voitto heikosta vierasjoukkueesta, Sportista. TPS on piristynyt valmentajan vaihtumisen jälkeen ja TPSn materiaali on sen verran laadukas, että mahdollisuuksia on nousta nopeasti sarjataulukossa ylöspäin. TPS:llä on tasaiset hyvät neljä kenttää ja jokaiselta ketjulta voidaan tehoja odottaa. Sportin kausi ollut vaikea, mutta pelaajamateriaali on selkeästi heikompi kuin monilla mulla joukkueilla, joten alkukauden heikko menestys ei ole yllätys. Vieraissa Sport ollut huono, joten ihme on, jos pisteet ei jää tänään Turkuun.
 3. Today
 4. Koripallo, NBA Dallas Mavericks - Golden State Warriors Vihje: Dallas Mavericks -13.5 Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 02:30 - Mavericks isännöi Golden State Warriorsia yön kamppailussa. Golden State Warriors kärsinyt paljon pitkäaikaisista loukkaantumista ja kärkiäijiä on ollut sivussa jo pitempään. Nuoria kavereita lähinnä pelannut Golden State Warriorsin joukkueessa nälkäisinä täynnä pelihalua, vaikuttaa jopa järkevimmältä jos GSW vain tankkaisi koko kauden ja valmistautuisi jo seuraavaan. GSW pelasi yöllä vieraissa ottelun Memphis Grizzliesin vieraana jonka he voittivat altavastaajina. Nyt kuitenkin back to back peli ihan hyvin aloittaneen Mavericksin kotiluolassa. GSW ei hirveämmin viime ottelussa lepuuttanut vaan tämä ottelu pelataan jo valmiiksi vähän rasittuneilla pelaajilla. Mavericks on materiaaliltaan paljon edellä etenkin noiden tärkeiden GSW loukkaantumisten myötä. Mavericks ei tule antamaan armoa tässä b2b pelissä GSW:lle vaan tulee laittamaan kovat lukemat tauluun jossa GSW ei pysty pysymään perässä tuolla materiaalilla. Mavericks voittaa kotonaan ottelun selvästi haavoittunutta GSW:tä vastaan.
 5. Tennis, Challenger Maia Carlos Taberner - Maxime Hamou Vihje: Alle 18.5 peliä Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 17:35 - Challenger Maia massaturnauksen 1/16 finaalissa kohtaavat ATP Rankingin 193. Taberner ja 365. Hamou. Taberner on selvähkö suosikki tähän otteluun kun pelataan massakentällä jolla Taberner on viime kuukausina pelannut hyvin ja voittanut ihan hyviäkin Challenger pelaajia. Hamou puolestaan hyvin tuntematon allekirjoittaneelle mutta ei ole Hamoulla kulkenut Massalla heikkojakaan pelaajia vastaan jota aluetta Hamou itsekin edustaa. Hamou pelaa tässä turnauksessa avausottelunsa tässä ja viimeiseksi se jääkin tässä turnauksessa. Sen verran vakuuttavasti Taberner avasi tämän turnauken 6-2, 6-2 luvuin avausottelussa 328. Celikbilekiä vastaan. Taso tuosta ei varsinaisesti ainakaan hirveästi nouse joten eiköhän hyvin pelannut Taberner tämänkin ottelun voita selvästi väh 6-3, 6-3 luvuin. Sen verran on Taberner edellä pelillisesti.
 6. BloKki

  20.11

  Jääkiekko NHL NY Rangers - Washington Capitals Pelivalinta: Ylivoimamaalit yli 1.5 @ 2.15 Nordicbet SIS JATKOT 3:00 Rangers on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa ja sen verkkoon on tehty kahdessa viime pelissä kuusi ylivoimamaalia eikä urakka helpotu yhtään kun vieraaksi tulee NHL kärki Washington Capitals jonka on sarjan viidenneksi paras yv joukkue. Olettaisin, että Washigton vaikka yksin painaa tässä ottelussa pari yv häkkiä, mainittakoon myös että Rangers on myöskin sarjan neljänneksi heikoin av joukkue. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuun loppupuolella jolloin Washigton oli 5-2 parempi, tuossa ottelussa Washigton teki kaksi yv maalia ja Rangers yhden.
 7. Jääkiekko Liiga Klo: 18.30 Ilves - Jyp Pelivalinta: yli 5.5 maalia Kerroin: 1.98 comeon Liiga kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu kun kaksi kuntopuntarin kärkijoukkuetta iskee yhteen. Yksi asia yhdistää näitä joukkueita ja se on maalinteko. Molemmat olleet erittäin vahvoja hyökkäys suuntaan ja on ollut kyllä iloista katsoa miten helppoa voi maalinteko olla. Vahva usko on myös tänään että maaleja tullaan näkemään paljon. Kumpikaan tuskin peruuttelemaan tähän matsiin lähtee. Joukkueiden historia puoltaa myös overia vahvasti. Viimeiset 10 kohtaamista ja 8 kertaa on paukkunut vähintään 6 maalia rikki.
 8. Jääkiekko KHL Klo: 18.30 Spartak Moskova - Lokomotiv Jaroslav Pelivalinta: Lokomotiv Jaroslav ml Kerroin: 1.85 bet365 Spartak moskova palaa kotiin kolmen ottelun vieraskiertueelta. Näistä peleistä se voitti kaksi ja hävisi yhden. Spartakin peli on hieman ailahtelvaa kun yhtenä päivänä se kaataa TsSkan ja seuraavana päivänä se häviää Dinamo Riikalle, kuten juuri tällä vierasmatkalla kävi. Lokomotiv on tauon jälkeen pelannut 3 peliä ja voittanut ne kaikki. Lokon pelissä alkaa löytyä heräämisen merkkejä ja tällä hetkellä peli on mukavaa katseltavaa, se toimii lähes joka osa-alueella. Viimeisin peli Ufaa vastaan oli Lokolta osoitus mihin se parhaimmillaan pystyy, tuossa pelissä se ei juuri mahdollisuuksia vastustajalleen antanut. Loko lähtee peliin suosikkina jo pelkän materiaalinsa turvin sekä myös viime aikaiset otteet puoltaa pelaamaan vieraita tänään. Vaikka Spartak onkin venynyt hyviin tuloksiin viime aikoina, uskon että tämä peli lopulta vieraille kääntyy. Lokon ml kerroin on vielä pelattava vaikka kertoimet hieman alas onkin tulleet
 9. BloKki

  21.11

  Jääkiekko NHL New York Islanders - Pittsburgh Penguins Pelivalinta: New York Islanders 2.45 Nordicbet 02:00 Home&Home seriesin avaus ottelun ti-ke yönä vei Islanders jatkoajalla numeroin 4-5. Pens johti ottelua jo 2-0 mutta jonka jälkeen Isles rypisteli tasoihin, mutta Pens pääsi kuitenkin vielä kertaalleen kahden maalin johtoon, mutta kolmannen erän lopussa tapahtui Pensselimäinen sulaminen ja Isles kiri vajaassa kolmessa minuutissa tasoihin. Näin edessä oli jatkoaika jonka sankariksi nousi vieraiden Brock Nelsson. Penssin tehokkuutta syö Crosbyn, Letangin, Hörnqvistin poissaolot kun taas Islanders painaa todella hyvässä vireessä ilman suurempia loukkaantumishuolia Varsin outo kerroinasettelu kun huomioidaan Penssin avainpelaajien poissaolot sekä Islandersin kotietu, Islanders on mielestäni tähän otteluun selvä suosikki!
 10. Moisku

  20.11

  LIIGA HIFK - Lukko Lukko ML/ 2.80 NordicBet Klo 18:30 Rauman Lukko vierailee helsingissä hifk:n vieraana. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät peräjälkeen sijoilta 5. ja 6. Hifk pisteen perässä mutta pelin vähemmän pelanneena. Hifk on ollut hyvässä vireessä viime pelit sillä se on voittanut 4/5 edellisestä matsistaan ja ainoa tappio tuli vieraissa Kärpille. Lukko puolestaan katkaisi kolmen ottelun tappioputken kotonaan viime viikon lauantaina kun se kaatoi Hpk:n peräti 6-1. Joukkueiden keskinäiset ovat aina olleet tasaisia ja suht vähämaalisia ja sellaista peliä tänäänkin illalla odotan. Tämän kauden puolellakin joukkueet ovat jo kohdanneet Raumalla jossa Lukko oli erittäin lähellä täyttä pistepottia mutta Hifk nousi tasoihin viimeisen puolentoista minuutin aikana ja vei pelin jatkoille jossa Lukko lopulta vei kaksi pistettä.
 11. BloKki

  20.11

  Jääkiekko LIIGA SAIPA - Pelicans Pelivalinta: Pelicans ML @ 2.10 Veikkaus 18:30 Aikalailla samankaltaisesti ovat viime pelit näillä kahdella joukkueella menneet, mutta Saipa on päästänyt omiin viidessä viime pelissä peräti 25 maalia (17-25). Pelsut pelanneet vähämaalisia otteluita se on viidessä viime pelissä tehnyt yhdeksän maalia ja päästänyt kolmetoista omiin. Pelsut tällä hetkellä mielestäni kurinalaisempi porukka ja mikäli se jatkaa hyvää puolustuspelaamista niin se on tänään vahvoilla Saipaa vastaan jonka viime pelit ovat olleet melkoista revittelyä. Huomionarvoista on myös se, että kahdeksassa vieraspelissä Pelsujen verkkoon on tehty ainoastaan 2.25 maalin keskiarvolla kun taas puolestaan se on itse tehnyt 2.75 maalia per vierasottelu, täten se on myös liigassa vähiten vieraissa maaleja omiin päästänyt joukkue ja sarjan kuudenneksi paras vierasjoukkue.
 12. BloKki

  20.11

  Jääkiekko Liiga Ilves - Jyp Pelivalinta: Alle 5.5 maalia @ 1.99 Pinnacle 18:30 Ilves ennakkosuosikki, mutta Jyp pystyy omalla pelityylillään syömään tuota Ilveksen tehokkuuta jolloin Ilves ei ole parhaimillaan ja laskee oletettavasti kotijoukkueen maaliodottamaa. Jypin puolustuspelaaminen on ollut viime otteluissa siis varsin hyvää, viidessä viime ottelussa sen verkkoon on tehty ainoastaan kuusi maalia. Povaan tasaista kamppailua, molemmat joukkueet ovat liigan kuntopuntarin kärjessä, Jyp ykkönen (27-6 15p) ja Ilves kakkonen (20-5 15p).
 13. Moisku

  20.11

  LIIGA Ilves - JYP JYP/ 2.70 NordicBet Klo 18:30 Kahden hyvässä vireessä olevan joukkueen kohtaaminen nähdään Tampereella kun Jyp haastaa Ilveksen Hakametsässä. Ilves on viimeiseen kymmeneen matsiin hävinnyt vain kerran ja senkin vasta rankkareilla Lukolle. Ilveksen peli on löytänyt raiteilleen ja maalejakin joukkue tekee mukavasti. Jyp puolestaan on hävinnyt 2/10 edellisestä matsistaan kun Saipa ja Hifk oli Jypiä parempia. Myös jyp on pelannut runsas maalisia otteluita viime aikoina. Mielestäni 50/50 ottelu vaikka Ilves toki on suosikki kotiedun turvin, mutta Jyp pystyy pelaamaan myös vieraissa mallikasta kiekkoa ja johtoasemassa joukkue osaa jäädyttää pelin kyllä. Edellisestä viidestä Tampereen keskinäisestä voitot ovat 3-2 Ilvekselle joten eiköhän se ole taas Jypin vuoro voittaa ja hyvää kerrointa tarjotaan vieraille.
 14. BloKki

  20.11

  JÄÄKIEKKO AHL HARTFORD WOLF PACK - SYRACUSE CRUNCH PELIVALINTA: HARTFORD WOLF PACK @ 1.92 Coolbet 18:00 Hartford on itäisen konferenssin toiseksi paras kotijoukkue, maaleja se on pystynyt tekemään kotonaan keskimäärin 3.1 per kotiottelu ja puolestaan päästänyt omiin 1.9 per kotimatsi Syrcause Crunch puolestaan on itäisen konferenssin vasta 12 paras vierasjoukkue, vieraspeleissä se on tehnyt 2.5 maalin keskiarvolla ja päästänyt omiin kolmen maalin keskiarvolla. Hartford on ahl kärjessä 27 pisteellä maaliero 48-39, Syrcause Crunch on viidentenätoista 18 pisteellä maaliero 51-54 Puolustuspelaaminen on kotijoukkueella ollut tällä kaudella parempaa ja osittain tämän selittää hyvä veskaripeli sillä Hartfordin ykkösmolarina on pelannut tällä kaudella Igor Shestyorkin joka pelasi viime kaudella vielä KHL pietarin SKA:ssa torjunta% 94.39. Shestyorkin luultavasti myös aloittaa tänään maalissa sillä kahdessa viime pelissä Hartfordin maalilla on torjunut slovakialainen Adma Huska. Hartford lähtee peleille sillä onhan se voittanut 90% : sti tämän kauden kotiottelut ja päästänyt näissä omiin alle kahden maalin keskiarvolla. (Ainoastaan Veikkaus ja Coolbet on avannut kertoimet tähän kohteeseen joten kannattaa odotella vielä, että muuallakin availlaan sillä luultavasti saa päivän aikana paremmallakin kertoimella kotijoukkuetta peleille.)
 15. BloKki

  20.11

  JÄÄKIEKKO LIIGA TPS - SPORT PELIVALINTA: TPS @ 2.23 PINNACLE 18:30 Tosiaan Tps:ltä puuttuu se kotivoitto tältä kaudelta, mutta tänään turkulaiset sen toivottavasti ottavat kun vastaan asettuu vieläkin heikommin menestynyt Sport. TPS sarjan neljästoista 17pinnaa, maaliero 46-71 Sport viidestoista 14pinnaa, maaliero 43-72 Materiaalilisesti TPS on ainakin paperilla parempi joukkue, mutta en tiedä sitten miten käytännössä sillä niin rankasti joukkue on alisuorittanut alkukauden. Pinnacle tarjoaa kuitenkin kotivoitolle maukasta kerrointa joten ehdottomasti poimin peleille.
 16. Yesterday
 17. Koripallo, NBA New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers Vihje: yli 228 pistettä Kerroin: 1.79 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 03:00 - New Orleans Pelicans isännöi Portland Trail Blazersia. Portland Trail Blazers pelaa back to back ottelun kun yöllä kävi ottamassa oikein kunnolla kuokkaan Houston Rocketsin vieraana. Back to back pelit näkyy hyvin usein overeina kun puolustus on mitä on. Sitä se on muutenkin ollut etenkin Portland Trail Blazersilla joka pelaa kovalla temmolla otteluita hyökkäys edellä. Houston Rockets otteluun myös vihjasin overia joka tuli kotiin. New Orleans Pelicans sekä Portland Trail Blazers molemmat omaavat hyvät hyökkäykset jotka ovat tehneet hyvin pisteitä tällä kaudella ja kun kummankaan joukkueen puolustus ei ole vakuuttanut vaan päästänyt paljon pisteitä omiin on overi mielestäni selkeä vaihtoehto etenkin kun Portland pelaa back to back pelin.
 18. New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers yli 227.5 pistettä 1.75 Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder Los Angeles Lakers -11 2.07 Phoenix Suns yli 107.5 pistettä 1.85
 19. Kalastaja

  19.11

  NHL. New Jersey Devils - Boston Bruins valinta, Boston Bruins kertoimella 2.1 Unibet. alkamisaika: 02.00 Toinen näistä on jopa mahdollinen Stanley Cup finalisti ja se ei ole New Jersey Devils! Bostonin vire ei ole tällä hetkellä parhaimmasta päästä, mutta selkeästi parempi joukkue, kuin Devils. Boston on kuudesta edellisestä pelistä hävinnyt peräti viisi, mutta sen otteluohjelma on ollut myös tiukka ja tiukkoja häviöitäkin se on kärsinyt mm. jatkoilla. Boston tulee voittamaan pelin todennäköisesti 4,5-1,2 haruukkaan. Pelionnea!
 20. Snooker

  19.11

  Koripallo Euroliiga klo 21:30 Bayern München - Olympiakos Pelivalinta: Bayern München -2,5 pistettä Kerroin: 1,74 Bethard Koripallon Euroliigassa Bayern kohtaa kotikentällä Olympiakosin. Olympiakos on ollut heikossa vireessä tämän kauden euroliigassa ja joukkueella on ollut vaikeuksia kotiotteluissakin, joissa joukkue on aiemmilla kausilla pärjännyt hyvin. Vieraskentällä Olympiakosilla on ollut usein paljon haasteita ja kotiedun merkitys on Olympiakosille todella iso. Materiaaliltaan Olympiakos on laadukas joukkue, mutta hyvästä materiaalista huolimatta peli ei ole kulkenut toivotulla tavalla. Bayern München on Saksan parhaita joukkueita ja Bayernin materiaali on myöskin laadukas. Bayern on pelannut hyvin euroliigassa, vaikka tappioita onkin tullut useita. Hieman paremmalla tuurilla muutama matsi olisi voinut kääntyä voitoksi. Kotikentällä Bayern on todella kova joukkue ja lähtee suosikkina tähän otteluun Olympiakosta vastaan. Tasoitus on sen verran pieni, että tuolla kertoimella Bayernin voitto on hyvä pelikohde illan matsiin. OIKEIN
 21. Zug - Tappara Vihjaaja: TiPsTeksTeRi Liiga: Jääkiekko, CHL Alkamisaika: 20:45 Chl:n neljännesvälierät jatkuvat toisilla osaotteluilla. Joukkueet siis kohtasivat viime viikolla tampereella ja tuo ottelu päättyi lopulta 3-3 tasapeliin. Zug oli tuossa pelissä selvästi parempi joukkue ja hallitsi peliä suuremmaksi osaksi. Tappara venyi lopulta hyvä yyveen ansiosta tasuriin kun se teki kaikki maalinsa ylivoimalla. Molemmat joukkueet melkoisessa otteluruuhkassa ja sen takia etu menee Zugille koska pääsee kotonaan pelamaan. Zug myös ollut aina erittäin kova kotijoukkue ja se tietää erittäin vaikeaa iltaa tamperelaisille. Tapparan kone myös viime aikoina hieman yskähdellyt eikä peli ole aivan alkukauden tasolla. Edellisen kohtaamisen ja viime aikaisten suoritusten perusteella uskallankin sanoa että Zug tästä jatkoon itsensä kairaa. Mikäli Zug pelaa vähänkään samalla tasolla kuin viime viikon kohtaamisessa on Zug enemmän kuin vahvoilla. Valinta: Zug Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: MobileBet (400% bonus +10€ ilmaisveto) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat MobileBetille 400% bonuksen 10€ talletukselle +10€ ilmaisvedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 22. Hyvin mollivoittoista on ollut tällä kaudella näiden game pickien osalta ja tappiota on tullut niiden osalta. Vedetään homma kunnialla loppuun ja koitetaan saada voitollisiakin viikkoja loppuun.
 23. Esports, CS:GO Heretics - Izako Bears Vihje: Yli 2.5 karttaa Kerroin: 2.20 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 16:30 - Heretics kohtaa Izako Bearsin. Kumpikaan joukkue ei ole viime aikoina pelannut mitenkään erityisen vakuuttavasti. Heretics lähtee otteluun isona suosikkina sillä heidän rosterissaan on enemmän potentiaalia ja otteet ollut hitusen parempia kuin Izako Bearsilla. Kuitenkin Heretics ailahdellut paljon ja vaikka toisena päivänä on pelannut hyvin parempaakin joukkuetta vastaan voi toisena päivänä hävitä selvästi huonommallekkin joukkueelle. Hereticsin pitäisi tämä ottelu voittaa mutta Izako Bears ei ole kuitenkaan mikään heittopussi tässä ja heiltä ollaan totuttu näkemään hyviä suorituksia ajoittain ja yllätyksiä. Karttaveto kun menee suht suosuisasti Izako Bearsille voivat he jopa voittaa tämän ottelun mutta uskon että he voittavat yhden kartan ja Heretics myös voittaa kartan jotta kolmas kartta nähdään. Betwaylla saman kohteen kerroin 2.05. Joten tällä Bet365 kertoimella lähtee peleille tämä kohde.
 24. Wales - Unkari, ottelussa punainen @4,10 /0,3 Slovakia - Azebaidzhan, yli 2,5 maalia + kj yli 4,5 kulmaa @2,12 /0,5
 25. Jääkiekko, KHL Traktor - Jokerit Vihje: 1. Erä tasapeli Kerroin: 2.28 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 16:00 - Traktor isännöi Jokereita. Traktor itäisen konferenssin viimeisellä sijalla ja hävinnyt viimeiset 4 otteluaan. Traktor on tunnettu hyvästä puolustuksestaan ja underipelien nysväyksestä mutta viime otteluissa on tullut paljon maaleja omiin ja sitä myötä myös tappioita. Jokerit puolestaan läntisen konferenssin 8. sijalla ja vieraskiertueelta alla nyt kolmesta pelistä voitto kunlunista ja tappiot Admiralin ja Amurin vieraana. Tämän pelin osalta tulee myös tuo vieraskiertue päätökseensä. Useimmiten vieraskiertueen viimeinen peli on vaikea kun aletaan jo miettiä sen loppumista ja kotiin paluuta. Jokerit nyt nysvännyt pahasti vieraissa viime otteluissa vaikka vastassa ei ole ollut mitään erikoisia joukkueita. Traktor pelannut viime aikoina heikosti mutta uskon että he pystyvät parempaan puolustukseen tässä ottelussa kun Jokerit tulee vastaan. Nysväystä odotettavissa ja vähämaalinen kamppailu, uskon että etenkin avauserä surffaillaan päätökseen 0-0 lukemissa ja nähdään tasaista kamppailua ja kulmavääntöjä joista ei pahemmin huipputontteja kummallekkaan joukkueelle avaudu.
 26. Wales - Unkari, yli 2,25 maalia @1,900 /0,6 (bet365)
 27. BloKki

  19.11

  JÄÄKIEKKO CHL ZUG - TAPPARA PELIVALINTA: TAPPARA @ 2.71 PINNACLE 20:45 Boksista on pysyttävä poissa! Viime viikolla siis pelattiin tasan 3-3 hakametsässä ja sen jälkeen Tappara on hävinnyt kaksi liigapeliä mutta varmasti osittain ollaan säästelty paukkuja tähän iltaan niin en sen kummemmin lähtisi huolestumaan noista viikonlopun tappioista. Ennakkotietojen mukaan viime pelissä loukkaantunut Tyler Morley on myös täydessä pelikunnossa vaikka ei pelannutkaan viikonlopun liigapeleissä Ilvestä ja Jyppiä vastaan. Zug siis nousee suosikiksi kotiedun vuoksi tähän otteluun ja se on pelannut tampereen reissun jälkeen myös kaksi sarjapeliä häviten Davosille 4-5 ja voittaen Bielin 1-2-. Zug on varsinkin ylivoimalla erittäin vaarallinen joukkue, mutta alivoimalla myös varsin haavoittuvainen. Viime pelissähän Tapparan kaikki osumat tulivatkin juuri ylivoimalla ja varmasti erikoistilannepelaaminen on tämänkin ottelun lopputuloksen kannalta ratkaiseva tekijä. Tappara YV CHL:ssä (8/31, 25.81%). Alivoima 20/25, 80% Zug YV CHL:ssä 9/27, 33.3%) Alivoima 20/27 74.1% Molemmille joukkueille tämä on neljäs ottelu viikon sisään, mutta pienen edun Zug kotijoukkueena tästä tietysti saa Tapparaan nähden. Luotan Tapparaan, toivottavasti tuomarit eivät vedä kotiin päin
 28. BloKki

  19.11

  JÄÄKIEKKO KHL AMUR - MAGNITOGORSK PELIVALINTA: MAGNITOGORSK @ 2.11 Pinnacle 11:00 Amur kaatoi sunnuntaina ansaitusti Jokerit peräti 4-1, mutta Narrien esitys tuossa ottelussa oli varsin väsyneen oloinen ja pelin taso oli muutenkin varsin heikko. Zohornan veljekset olivat myöäs hyvällä pelipäällä ja varmasti aiheuttavat ajoittain päänvaivaa tänään myös Magnitogorskin puolustukselle. Magnitogorskilla alla 3-1 tappio Kunlunia vastaan sunnuntailta ja näin katkesi myös Magnin viiden ottelun voittoputki, jos jotain hyvää tuosta sunnnuntain ottelusta täytyy hakea niin huomionarvoista on se että Magni kuitenkin laukoi ottelussa 39 kertaa maalia kohden. Tämäkin ottelu on varmasti nysväys alusta loppuun, mutta Magni kuitenkin on kokonaisuudessaan laadukkaampi joukkue ja mitä ilmeisemmin tulee ottelua hallitsemaan ja täten myös saamaan enemmän maalipaikkoja joten vieraat lähtevät peleille tähän kamppailuun. VÄÄRIN, LÖRMUR VIREELLÄ VEI JUU....
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...