Jump to content

Kaikki aktiivisuus

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Kaksijakoiset fiilikset.. Katsotaan miten homma kehittyy, discord on kyllä toiminut ihan hyvin.
 3. Niin, kai tässä on pari mahdollista kehityssuuntaa. Chatissä on tosiaan se tietty ydinporukka. Toisaalta se on hyvä asia, mutta toisaalta se on todella sisäänlämmennyt ja tuskin kukaan uusi tulokas jaksaa kauaa katsella sitä menoa. Välillä keväällä chatistä bongasi ihan hyviäkin kohteita, lähinnä maalareista. Sitten on niitä kilometrin pituisia tykityksiä eli 100 viestiä minuutissa tyylisiä ja yleistä perseilyä 80% ajasta. Jos sivusto haluaa rakentaa maineensa tuon porukan ympärille, niin chatti auki. Toinen vaihtoehto on elämä ilman chattia tai jonkinlainen suljettu versio siitä. Silloin sivusto voi vaikuttaa "kuolleemmalta", muta mahdollisesti itse asia eli vedonlyönti erottuu paremmin ja alan harrastajat löytävät paremmin haluamansa. Paras vaihtoehto olisi asiallinen chat ja asiallinen vetosivusto. Mutta se on nähty monta kertaa, että tietty porukka ei osaa olla trollaamatta, eikä banneistä sun muista ole ollut mitään apua.
 4. Sutjeska - Apoel 1 ah +0,75 @2,25 /0,7
 5. Today
 6. Henksteri

  23.7

  ATP Gstaad (Massa) Gian Marco Moroni - Tommy Robredo Tommy Robredo @ 1.87 Bethard Alkaa 11:30 Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 265. ja 167. Espanjaa edustava 37 -vuotias veteraanipelaaja Robredo voitti molemmat miesten aiemmat vuonna 2018 pelatut keskinäiset kohtaamiset. Nuo ottelut pelattiin massalla. 21 -vuotias italialainen voitti molemmat turnauksen karsintaottelunsa puhtaasti 2-0. Vastustajat olivat kuitenkin aivan toista luokkaa kuin entinen maailmanlistan vitonen Robredo. Robredo on pelannut ikäisekseen vielä hyvää tennistä mistä osoituksena on mm. juhannuksen tienoilla otettu Parman Challenger - turnauksen voitto. Robredo voittaa ottelun erin 2-0. Bethardilta markkinatoppi (mm. bet365 1.72).
 7. Eikun kaikki äänestämäään!
 8. Yesterday
 9. Yksi pikku juttu. Me suurimmat trollit ja munapäät ollaan kuopattu VP bonusfirmoihin niin paljon rahaa et sillä saa muutaman kämpän ja Mersunratin. Vetochattihan ruokkii meidän pelihimoa. Konda, Putin, Jode, Mikkis, Shorty ison rahan kusituularit. Mun eka veto oli 1000e ja nyt menee 30e enää. Nousun sattuessa panokset vetää 10x. Johonkihan ne pörssin+pankin kymppitonnit on menny, kyllä ne vaan on bonarihurjasteluihin. Pankkeihin on rahahakemuksia, viimeinen oli 7000e. Jos kala nappaa niin taas lennetään.👍Mikkis on kultajäsen +++, sitä kannattaa jopa palvella. Ironista et viikkorahapelaajat on saaneet lopulta meidät kaikki ulos. Parhaiten maksavat asiakkaat.
 10. Luulin tätä uudeksi, mut oliki vuoret 08😂 mut käyttäjät, kaikki käyttäjät.
 11. JormaV sanoi et Suomen vedonlyöntimarkkina on taantunut. Tää ehkä näkyy siinä et bonarisivutot joutuu satsaan eri tavalla. Veikkausbonuksetkin tykittää vihjeitä kovaan tahtiin. Veikkaus haluaa yksinvaltiaaksi ja markkinoida ulkomaillekin. Tuotot on pudonneet. Suomi ei ole yksin tässä sopassa, käykää kattoon Bettson groupin osakekurssia,,,se heijastaa euroopan tilannetta. Kuolleita bookkereita ja yhdistymisiä tulee nyt viikoittain, sekä uusia startteja. Toimiala murrostilassa. Se mitä tapahtuu seuraavaksi, niin herra yksin tietää, minä en.
 12. Hyvin toimii Discord! Ja upeaa keskustelua!!!!! Aivan eri maailma kyllä! Mahtavaa! Vastaa ainakin omia odotuksia.
 13. Mlb: Brewers - Reds Alle 9.0 juoksua @1.86 bet365 Klo 03.10 Lähdetään hakemaan tähän underia. Kummuilla Brewersillä Anderson, joka on syöttänyt ihan kohtalaisesti. ERA hiukan alle 4, WHIP 1.2 luokkaa ja rekordi 5-2. Redsillä sen sijaan Sonny Gray, jolla on ollut vielä parempi kausi. ERA 3.4, joka on ihan hyvä, WHIP 1.13 ja rekordi 5-6. Reds on ollut parhaita underjengejä tällä kaudella. Heillä on monta huippu ulkokenttäläistä, ja yleisesti tason on todella kova. 97 matsiin se on lyönyt 426 juoksua, ja päästänyt vain 399. Brewersillä tilastot ovat olleet overpainotteisempia, 494-498. Viime matseissa Brewersin ulkopeli on ollut hyvää, ja nyt vastassajengi, jota vastaan on vaikeampi saada juoksuja, mutta helpompi olla päästämättä, niin under maistuu. U9.0, eli 4-4 tilanteessa, jos menee extrainneille, todennäköisesti voidilla rahat takaisin.
 14. Jep sama homma disordin kanssa, ei hyvä. Itse poistun sivuilta jos ei chatti palaa.
 15. Saahan ton discordin puhelimeenkin, vaikka pakko myöntää että on tuo discord aivan perseestä. En usko että jaksan siellä aktiivinen olla
 16. Eniten vituttaa sosiaalinen eristäminen, ei pääse edes questina seuraan keskustelua Toi chat sovellus taas kaato mun vanhan koneen bootissa. Jippikai jeah moterfukker Mun on vaikea nähdä tota tekstiä siellä, Casollo bookkerissa sama juttu, saa pinnistää. Vähän samantapaset käyttöliittymät.
 17. Henksteri

  22.7

  ATP Atlanta (Hard) Jordan Thompson - Cameron Norrie Yhteensä yli 22.5 peliä @ 1.92 Pinnacle Alkaa 21:00 Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 43. ja 54. Illan ottelussa nähdään tasainen pari josta voittajan löytäminen lapulle asti on verrattain hankalaa. Ottelijat ovat kohdanneet toisensa aiemmin kolmesti ja jokaisessa noista otteluista nähtiin täydet erät sekä runsaaasti pelejä. Miehet mittelöivät viimeksi maaliskuussa Thompsonin ollessa parempi erin 2-1. Tuossa ottelussa nähtiin yhteensä 32 peliä. Kaikki nuo kolme aiempaa kamppailua pelattiin kovalla alustalla jossa molemmat miehet ovat parhaimmillaan tennistossut jalassa. Oma väkinäinen veikkaukseni on että Norrie tulee kampeamaan 2-1 voiton suosikkina otteluun lähtevästä Thompsonista mutta otetaan tässä varman päälle ja yli 22.5 peliä lapulle.
 18. puhuinko tässä oikeillanimillä!,niinkuin sinä tuolla discordin puolella minusta,vaikka se kiellettiin ja nyt eiku arpomaan millä nickillä möllötän siellä ja ei tehdä mitään draamaa tässä,hauskaahan tämä on ja mun puolesta jauha siellä minusta mitä tahdot jos saat siitä mielihyvää ja teet itsestäsi vielä uskottavamman ihmisen
 19. Sinä se et näköjään vieläkään aikuistu, vaan jatkat täällä ja privaviestein.
 20. näköjään on ja olen itsekin ollut siellä,mutten ole avannut kertaakaan turpavärkkiäni.Siihen kiinnitin huomiota siellä,etten ole nähnyt/kuullut kertaakaan siellä kenenkään piereskelevän enkä homostelleen!kummasti joku aikuistu täältä siirryttyään sinne.
 21. Ei nyt aloiteta mitään suurta draamaa tästä. Hyvin chattiporukka on löytänyt Discordiin, ne ketkä haluavat 👍
 22. JapBet

  22.7

  Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00 Kalmar - Djurgården Djurgården voittaa yhden puoliajan @1.64 Unibet Allsvenskanista vieraitten kummantahansa puoliskonvoittoa. Kerroin ei hirvitä,mutta riittää mulle heittää johonkin lapulle jollekin kaveriksi. Kotijoukkue Kalmarin taulu näyttää surkealta 3 edellisenosalta,kun siellä möllöttää 3 suoraa tappiota.Kalmar ei ole sarjassa ottanut voittoa 7 edellisestään,eli ei kovin hyvin mene.Loukkaantumisiakin Kalmarilla on ja ainakin Johansson ei pelaa ja pakki Nouri on myös pois.Djurgårdenilla menee hyvin,kun 7 viimeisestään sillä on 2 tasapeliä ja 5 voittoa.Viimeksi Malmöta vastaan kotonaan se esiintyi hyvin,vaikka jäi 1-1 tasuriin,mutta Malmö oli ottavana osapuolena tuossa ottelussa.Hyvällä hyökkäyksellä mm.Buya Turay ja Ring Djurgården vetäsee jommankumman puoliskon itselleen.
 23. KKK

  22.7

  Ruotsi - Allsvenskan Hammarby vs Elfsborg Hammarby tekee maalin molemmilla puoliajoilla: Kyllä 2.10@ComeOn Klo 20:00 Tulos: 5 - 2 (4 - 1) Naapurista testiin isäntien maalivire. Hammarby on tehnyt kotonaan toiseksi eniten osumia (20maalia/7ottelua) ja tehnyt vähintään kaksi maalia viimeiseen 6 kotiotteluun. Tietysti Falkenbergin kurmuutus 6 - 2 kaunistelee tuota tilastoa mutta ennenkaikkea tehoja löytyy kotona ja illan vastustajan alakerran pitävyys on selvästi heikompaa reissussa kuin kotona. Elfsborg taasen on melko heikko vierailija kun toistaiseksi pisteitä on kertynyt kasaan 5pistettä/8ottelua ja jos kotona oma pää on vuotanut vain 5 maalin verran niin vieraspeleissä omissa on soinut 18 kertaa. Jos ja kun vieraspelaamisen taso on tänäänkin samalla tasolla, on melko vaikeaa kuvitella seuran selviävän ilman takaiskuja isäntien käsittelyssä. Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu Hammarbyn kotikentällä: Hammarby voittaa 2/6, tasuri 1/6 ja Elfsborg voittaa 3/6. Yli 2.5 maalia 4/6 ja btts 4/6. Tilastollisesti Elfsborg on ollut hankala vastus Hammarille mutta maaleja on taas nähty mukava määrä. Tänään uskon isäntien hyvän maalijyvän säilyvän ja toimivan heti alusta asti Elfsborgin puolustuksen kustannuksella.
 24. JapBet

  22.7

  Tsekki:1.Liga jalkapallo klo:19:00 karvina - Ostrava btts @1.87 ComeOn Tsekin 1.ligasta molemmille se maali tänään. Toiset ottelut molemmille ja molemmat meni ja hävisivät avauskierroksen pelinsä.Ostrava on tässä hienoinen suosikki ja nin pitääkin,koska sillä on laadukkaampi porukka,mitä Karvinalla.Karvinalla on loukkaantumisia Sasinka,Hanousek ja Dreksa on ne merkittävämmät.Karvina myös myi viimekauden parhaat tekijät Wagnerin ja Budinskyn.Ostravan parhaat viimekauden tekijät Smola,Diop ja Kuzmanovic puolestaan jäivät Ostravaan.Karvina jäi maaleitta avauksessaan,mutta tänään kotikentällä siltä semmoinen luultavasti nähdään.Ostaravalla on ihan mukava hyökkäys,joka jatkaa siis viimekaudesta ja kaverit tuntevat nyt toistensa ajatukset paremmmin jolloinka maaleja näiltä voisi olla luvassa myös tänään.
 25. On niitä ollut melkeen päivittäin, mutta sitä törkyäkin on sen verran että jää piiloon.
 26. 2016 syksyllä muistan... sillon oli monesti semmosia
 27. Ja tähän kommenttiin ei uskalla kukaan nillittäjä reagoida... Japi on kyllä senverran kova luu ettei kannatakaan!
 28. Mukavista keskusteluista vetochatissä 🙂
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...