Jump to content

Kaikki aktiivisuus

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Snooker

  27.5

  Tennis Ranskan avoimet klo 16:00 Laaksonen, H - Martinez, P Pelivalinta: Martinez -1,5 erää Kerroin: 2,76 Marathonbet Laaksonen pääsi pääsarjaan lucky loser paikan kautta, sillä Sam Querrey jätti Ranskan avoimet väliin. Laaksonen hävisi karsintojen viimeisellä kierroksella Ruotsin M.Ymerille. Laaksonen voitti Rooman haastajaturnauksen pari viikkoa sitten, mutta tuolla vastustajat olivat melko heikkoa tasoa. Münchenissä Laaksonen tippui toisella kierroksella. Martinez pelannut melko vaisun massakauden toistaiseksi, mutta perustasolta Martinez on kyllä hyvä massapelaaja. Ranskan avointen karsinnoissa Martinez voitti kaikki matsit suoraan 2-0 erin, joten siitä on hyvä jatkaa pääsarjaan. Mielestäni Martinezin pitäisi olla niukka suosikki tähän otteluun ja -1,5 erän tasoituksella Martinezille tarjolla hyvää kerrointa.
 3. Moisku

  26.5

  MM-KISAT Kanada -Suomi Kanada/ 2.00 CoolBet Klo 21:15 Kisat huipentuu loppuotteluun jossa kohtaavat Suomi ja Kanada jo toista kertaa tässä turnauksessa. Ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat turnauksen ensimmäisessä ottelussa jonka Suomi voitti 3-1. Kanada ei ole tuon Suomi pelin jälkeen hävinnyt ja joukkue onkin saanut hyvin pelinsä toimimaan isossa kaukalossa. Kanadan heikkoudet ovat aina turnauksissa olleet juuri nuo ensimmäiset pelit kunnes joukkue hitsaantuu yhteen ja tällä hetkellä Kanadan peli on juuri niin tehokasta kuin odotettiinkin, josta todisteena on tuo välierä voitto Tsekistä. Suomenkin peli on parantunut etenkin puolustuspäässä, jossa ei ole enää helppoja virheitä nähty ja joukkue on tiivis oman maalin edessä. Kanadalta löytyy myös kokemusta hieman enemmän kuin Suomen joukkueelta jossa tosiaan suurin osa on ensikertalaisia tällä tasolla, niin nähtäväksi jää alkaako Suomen nuorilla mailanpuristus. Kanada on löytänyt pelinsä tuon ekan kohtaamisen jälkeen ja siksi on nyt lyötävä jääkiekon emämaata ikävä kyllä.
 4. PV: Vitality - ENCE | Yli 2,5 karttaa | 1,85 (Coolbet)
 5. vormulafani

  26.5

  Esports | CS:GO | cs_summit 19:00 Vitality - ENCE Yli 2,5 karttaa | 1,85 | Coolbet Kokeillaas uudestaan samaa otteluparia eiliseltä, mutta eri kohteella. EIlisestä pelistä se huomio, että perustelut meni täysin oikein, mutta karttapickit olivat väärinpäin, minkä takia virheellisesti tulikin lyötyä ENCEn karttapickiä, jonka ENCE onnistui voittamaan. Huono tuuri, mutta oma virhe, siitä käsi pystyyn. Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) voitti alkusarjan voittamalla 10 ottelusta 8 ja peli on tosiaan hyvällä tasolla, sitä ei voida kiistää. Kuitenkaan virheetöntä peli ei ole ja kyllä tietyissä kartoissa Vitality on edelleen heikoilla, kuten Miragessa ja Nukessa. Joka tapauksessa Vitality lähtee hyvien otteiden perusteella ehkä aavistuksen pienenä ennakkosuosikkina tähän kamppailuun. ENCE (allu, Aerial, xseveN, Aleksib, sergej) oli tasaisen epätasainen, mikä johti 10 ottelussa 5 voittoon ja 5 tappioon, mutta se lopulta riitti playoffeihin. Jokin kyllä mättää ENCEn pelissä, sillä kartasta toiseen suoritttamisen taso heittelee rajusti. ENCEn kohdalla karttavalinnat tulevat näyttämään isoa roolia, sillä heilläkin on muutamia karttoja, jossa suomalaisjoukkueella on ollut pahoja vaikeuksia. Bo3-otteluihin siirrytään, kun playoffit alkaa, eli nyt palataan perinteiseen Bo3-karttavetoihin. Tällä kertaa karttavalinnat ja vetot pitäisi olla aika selkeitä. Vitality bannaa alkutekijöikseen Trainin ja ENCE bannaa luultavasti Vertigon. Vitality valitsee Overpassin tai Dust2:n, joissa molemmissa ENCEn tuloksettässä turnauksessa on ollut suorastaan surkeaa ja ne ovat Vitalitylle kovia karttoja. ENCE puolestaan iskee mitä luultavimmin Mirageen, jossa Vitality on omien sanojensakin mukaan ollut hieman vaikeuksissa ja jossa ENCEllä on 100% voittoprosentti viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Huomattavia karttaetuja siis tarjolla molemmille joukkueille. Eiliset pelit joukkueiden välillä päättyivät siis 1-1, eli kummatkin joukkueet pääsivät omissa karttapickeissään kairaamaan voitot. YHTEENVETO Vitality ja ENCE ottavat yhteen toistamiseen päivän sisällä, tällä kertaa vaan formaatti vaihtuu. Eilen pelit menivät aika lailla odotusten mukaisesti eikä tämänpäiväisen ottelun luulisi olevan poikkeus. Kyseessä on kuitenkin kaksi suurin piirtein samantasoista joukkuetta, joten karttavalintojen merkitys nousee merkittävästi. Vitalityn ja ENCEn karttavalikoimat menevät sinäänsä jännästi, että molemmat joukkueet saavat huomattavaa etua omissa karttapickeissään, mikä nostaa karttaoverin mahdollisuuksia selkeästi ja sitä tässä lähdetään tänään hakemaan. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. TULOS: 2-1
 6. Henksteri

  26.5

  Ranskan Avoimet (massa) Albert Ramos-Vinolas - Laslo Djere Albert Ramos-Vinolas @ 2.20 Bethard Alkaa 17:10 Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 91. ja 34. Ottelijat ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin Casablancan massalla vuonna 2017. Ramos-Vinolas voitti tuon ottelun erin 2-1(6-7, 6-1, 6-4). Djere pelasi erinomaisesti alkukautensa mutta viimeisen vajaan parin kuukauden aikana miehen otteissa on näkynyt jonkinnäköistä alavireisyyttä ja ehkäpä väsymystä. Djere ei ole myöskään isojen turnauksien peluri sillä mies on hävinnyt kaksi viimeistä Ranskan Avoimien otteluaan. Grand Slam -turnauksista Djeren saldo on 1-6. Muutama vuosi sitten Ranskan Avoimien neljännesfinaaleissa esiintyneen Ramos-Vinolaksen kuntokäyrä taasen tuntuu nousevan tasaisen vakaasti ylöspäin mistä osoituksena mm. pari viikkoa sitten otettu 2-0 (6-3, 6-1) voitto Monfilsista(16.). Kokenut espanjalainen on hieman yllättäen heitetty tähän pariin näinkin selväksi underdogiksi joten lapullehan tämä on laitettava. Ramos-Vinolas voittaa ottelun erin 3-1.
 7. Erittäin vaikea löytää hyviä kohteita Monacon kisaan, mutta lyödään nyt edes ne muutamat. PV: Haas - Renault | Haas | 1,90 (Coolbet) Maaliin virallisesti selviytyneet kuljettajat | Yli 15,5 | 2,21 (Betsafe) Monacon katuradalla keskeytys on yhden pienenkin lipsahduksen päässä, mutta nykyään kuljettajat ovat niin taitavia, että heillä harvemmin sattuu virheitä. Rata ei myöskään ole lainkaan raju auton tekniikalle jousitusta lukuunottamatta, joten teknisistä syistä keskeytyksiä tuskin kovin montaa nähdään. Viime kaudella 17 kuljettajaa pääsi maaliin asti ja vaikka tällä kaudella sarjassa on enemmän tulokaskuskeja, oletan määrän pysyvän jokseenkin samanlaisena kunhan kaaoskisaa ei tule. Perez - Giovinazzi | Perez | 1,75 (Coolbet) Racing Pointin Sergio Perez vastaan Alfa Romeon Antonio Giovinazzi. Perez lähtee kilpailuun 16. lähtöruudusta, Giovinazzi 18. lähtöruudusta. Racing Pointin viikonloppu on ollut synkkä eikä Monacon rata sovi heidän autolleen lainkaan. Kilpailutilanteissa auto toimii paremmin ja Perez on pätevä kisakuski. Giovinazzilla oli meneillään lupauksia herättävä viikonloppu, kunnes aika-ajossa hän sai rangaistuksen estelystä ja tippui 18. lähtöruutuun. Alfa Romeo on varmasti hieman ripeämpi auto Monacossa, mutta sillä ei tehdä mitään, kun ohittaminen on niin vaikeata. Perez klaarannee tämän H2H kotiin. First Lap Retirements - 0 | 1,80 (Coolbet) Kuten yllä tuli asiasta mainittua, Monacossa keskeytys on periaatteessa helppo toteuttaa ja etenkin ensimmäisissä mutkissa pitää olla kieli keskellä suuta selvitäkseen ehjänä läpi. Mutta kuten varmasti jokaisessa ennen kisaa käytävässä kuskien palaverissa käydään läpi, kuljettajat ovat usein erittäin varovaisia juuri ensimmäisellä kierroksella eivätkä ota riskejä. En muista milloin viimeksi olisi joku keskeyttänyt ensimmäisellä kierroksella Monacossa, mutta monta vuotta siitä on aikaa ja trendi on ollut nähtävissä useimman vuodne ajan, että kuljettajat tekevät kaikkensa päästäkseen ensimmäisestä kierroksesta läpi ehjänä. Näin ollen en usko keskeytyksien tapahtuvan ensimmäisellä kierroksella.
 8. vormulafani

  26.5

  Formula 1 | Monacon GP 16:10 Haas - Renault Haas | 1,90 | Coolbet Kauden kuudes F1-osakilpailu ajetaan legendaarisella Monacon katuradalla. Kilpailu ei viime vuosina ole tunnettu jännittävyydestään, mutta F1-autojen taiteilu kaiteiden välissä on aina oma spektaakkelinsa. Tässä kohteessa otetaan kahden tallin kuskit vertailuun ja päätellään kuka näistä kuskeista tulee olemaan korkeimmalla. Haas-tallin kuljettajat Kevin Magnussen ja Romain Grosjean lähtevät lähtöruuduista 5. ja 13. Etenkin Magnussenin vire viikonlopun aikana on ollut erinomainen ja hän onnistui olemaan keskikastin paras kuljettaja aika-ajossa. Grosjean olisi kenties pystynyt pääsemään kolmanteen aika-ajo-osioon ilman Pierre Gaslyn estelyä, mutta sitä ei voi enää harmitella. Kuten usein on ollut tapana Haasin toiminnassa tällä kaudella, tallin autoilla mennään todella ripeää vauhtia aika-ajossa, mutta jäädään hieman suhteessa muihin keskikastin talleihin kilpailussa. Haasin viime kilpailuun tuomat päivitysosat näyttäisivät kuitenkin korjanneen tämän ongelman, josta Haasin tuplapistesjioitus oli osoituksena. Renault-tallin kilpurit Daniel Ricciardon ja Nico Hülkenbergin ohjastamana lähtevät kilpailuun sijoilta 6. ja 11. Ricciardon hyvä aika-ajosaldo Monacossa jatkui eilisellä uroteolla, vaikka Renault-auto ei ollut harjoituksissa näyttänyt kovin lupaavalta. Hülkenberg joutui niukasti kolmannen aika-ajo-osion ulkopuolelle, mutta hänellä on mahdollisuudet pistesijoitukseen kilpailussa. Renaultin suorituskyky on ollut vaisua alkukaudesta ja viime kilpailussa molemmat kuljettajat jäivät ilman pisteitä, mikä ei välttämättä ole hyvä merkki jatkoa ajatellen, mutta Monacossa voi pärjätä keskinkertaisellakin autolla. Monacossa on nykyään lähes mahdoton ohittaa. Autot ovat niin leveitä ja nopeita, että edes suurella suorituskykyerolla on vaikea päästä toisesta ohi ottamatta suurta riskiä. Tämän takia Monacon kisat ovat kieltämättä usein tapahtumaköyhiä ja autot ajavat letkassa maaliin asti. Tämän vedon kannalta se on kuitenkin positiivinen asia, sillä Haas-tallin Magnussenilla on paras lähtöpaikka kilpailua varten. YHTEENVETO Haas ja Renault käyvät taistelua keskikastin herruudesta tänään, joista Haasin Magnussen on ehdottomasti parhaissa asemissa ottamaan parhaimman sijoituksen lähtöpaikkansa ja yleisen nopeutensa ansiosta. Sekä Haas että Renault ovat olleet hieman epätasaisia alkukaudesta, mutta Monacossa sillä ei ole niin paljoa väliä, kun ohittaminen on melkeinpä tekemätön paikka nykyautoilla. Ilman suurta kaaoskisaa näen tässä Haasin ja nimenomaan Magnussenin osakkeiden olevan korkealla ja oletan heidän päihittävän Renaultin kuljettajat kilpailussa. Kohde menee oikein, kun jompi kumpi Haas-kuljettaja sijoittuu molempien Renault-autojen edelle. TULOS: HAAS 10. (Grosjean), RENAULT 9. (Ricciardo)
 9. Snooker

  26.5

  Jääkiekon MM klo 21:15 Kanada - Suomi Pelivalinta: Kanada Kerroin: 1,97 Veikkaus Tänään illalla jännittävä finaali edessä kun Suomi kohtaa Kanadan. Joukkueet kohtasivat turnauksen avausottelussa, jossa Suomi oli 3-1 luvuin parempi. Suomi pelaa erittäin upeaa turnausta ja tuskin kukaan uskoi joukkueella olevan edes realistisia mahdollisuuksia finaalipaikkaan. Jalonen kuitenkin saanut joukkueen hyvin pelaamaan yhteen ja Lankinen ollut maalilla todella hyvä. Kanada oli turnauksen alussa suurissa vaikeuksissa ja pudotuspelien avauskierroksella Kanada oli pudota turnauksesta Sveitsille. Kanada pystyi kuitenkin viime hetkillä nappaamaan voiton ja eilen Kanada otti selvän voiton Tsekistä. Kanadan joukkue on nyt paljon valmiimpi tähän otteluun kuin mitä turnauksen alussa ja pelaajat ovat jo tottuneet suurempaan kaukaloon. Kanadan pitäisi olla vielä selkeämpi suosikki tässä finaaliottelussa, vaikka Suomi pelaakin upeaa turnausta.
 10. teromies

  26.5

  🏒 Jääkiekon MM - Finaali KLO: 21:15 Kanada - Suomi Pelivalinta SUOMI X 3,55 Nordicbet No niin leijonat on tulleet finaaliin asti ja näyttäneet taitonsa joka osa-alueella. Vaahteranmäen Eemelit kaadettiin turnauksen ensimmäisessä pelissä 3-1. Materiaaleja en lähde enään edes miettimään. Jalosen huippuvalmentamalla joukkueella on joka kentällisellä nyt voittoasenne! Kanadan joukkue on Jaloselle ja koko joukkueelle tuttu ja moni voisi ajatella hyvinkin vähämaalista ottelua joka ehkä puoltaisikin leijonia. Leijonat on kuitenkin osoittanut turnauksen aikana myöskin maalintekotaitonsa. Lankinen on huomannut myös että kun se musta lätkä tulee lujaa kohti niin se pitää ottaa kiinni ennenkuin se menee tosiaan verkkoon. Sitten kuten Ruotsi ja Venäjä peleissä vaikka tuomaritkin Ruotsipelissä Suomea vastaan pelasivat oli Jalosen valttikorttina se lopullinen niitti! Otetaan pitkästi kolmatta metriä korkea kapteeni MÖRKÖ peliin ja niin kovaa jätkää, maalivahtia saatikka tuomaria ei ole joka ei MÖRKÖÄ pelkää! LÖIKÖ MÖRKÖ SISÄÄN!! 1-3! Suomi on MAAILMANMESTARI!
 11. Snooker

  26.5

  Pesäpallo klo 16:58 Raahe - Kempele Pelivalinta: Raahe ML Kerroin: 2,65 Veikkaus Raahe kohtaa tänään Oulussa Kempeleen. Kotietua ei siis Raahella ole, mutta mielestäni tähän on ylireagoitu, sillä pidän Raahea kuitenkin aavistuksen Kempeleä parempana joukkueena. Raahen alkukausi ollut synkkä. 4 ottelua ja kaikista tappiot. Vastustajat olleet todella kovaa tasoa: Sotkamo, Vimpeli, Hyvinkää ja Kouvola. Kempele pelannut alkukauden paremmin, mutta vastustajat olleet selvästi helpompia. Raahe pitkälti ykköskärjen varassa, mutta nyt on selkeästi heikompi ulkokenttä vastassa kuin viime ottelussa Vimpeliä vastaan. Raahe tulee otteluun varmasti sisuuntuneena, sillä viime ottelu Vimpeliä vastaan päättyi murskatappioon. Kempele asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi, joten Raahe ML on hyvä pelivalinta tähän otteluun.
 12. JapBet

  26.5

  Australia:Jalkapallo klo.08:00 Central Coast Mariners FC U21 - Northern Tigers Northern Tigers o1.5 @2.12 Unibet Vieraille heitetään parit osumat. 13.kierros ja joukkueet oavat taulukossa peräkkäisillä sijoilla 5 ja 6.Pisteissäkin on vain eroa 1 pojo Marinersin hyväksi.Joukkueitten pelit on siis tähänmennessä ollut melko samanlaista menoa.Northern Tigersilla on hieman parempi maaliero ja Tigers on nyt pelannut 3 vierasmatsiaan ilman häviötä.Viimemeissään Tigers kävi hakee täydet pisteet voittamalla 1-4 Mounties Wanderersin.Central Coast puolestaan otti pataan viimeksi kotonaan häviämällä 1-3 GHFA Spiritille.Tasaista ennakkoon luvassa,mutta uskoisin maaleja tulevan molemmilta.Viimekauden päätöskierroksella oli edellinen keskinäinen kohtaaminen ja silloin Tigers voitti 1-2.Tasapeliin voi olla molemmat tyytyväisiä ja numerot 2-2 ei liene kaukana tässä pelissä.
 13. Last week
 14. Austin Trout - Terrell Gausha, Alle 7.5 erää, Pinnacle, @6.3
 15. Ghost - ENCE (Kartta 2) | Ghost +5,5 | 1,85 (Coolbet) Ghost tulee mahdollisesti olemaan tässä vaiheessa pihalla turnauksesta. Niin saattaa tosin olla ENCEkin, jonka päivä lähti käyntiin surkealla esityksellä Vitalityä vastaan. Overpass näyttäisi olevan ongelmakartta ENCElle tällä hetkellä ja juuri tässä ottelussa pelataan Overpass, joka on Ghostin karttapicki. Karttaetu Ghostille ja kun ottaa huomioon ENCEn huono vire, Ghost voi kyllä klaarata vähintään tämän tasoituksen kotiin.
 16. Hurjan MM-välierän jälkeen onkin mukava chillata CS:n parissa. PV: Vitality . ENCE (Kartta 2) | Vitality | 1,90 (Betway) Nähtävästi tämä ottelu ei ollutkaan Vitalityn karttapicki, mutta joka tapauksessa tässä pelattava Nuke sopii molemmille hyvin ja Vitalityn kertoimet ovat muutenkin olleet laskussa.
 17. JapBet

  26.5

  Australia:Jalkapallo klo.07:30 Hamilton Olympic - Valentine Hamilton Olympic o2.5 @1.90 Unibet Hamiltonille lähtee se vähintään 3 osumaa lapulle Hamilton lähtee selkeenä suosikkina tähän otteluun ja maaleja voisi olla siltä odotettavissa.Hamiltonilla on ihan hyvä vire päällä ja joukkue onkin kuntopuntarissa sijalla 3.Viimekotipelissään Hamilton oli hyvä ja teki Maitlandia vastaan 4 maalia,eikä päästänyt omiinsa yhtään.Valentine on puntarin viimeinen ja joukkueelle on isketty sarjassa paljon maaleja.Edellisessä Valentinen kotipelissä sarjajumbo Lake Macguarie iski Valentinelle 3 maalia.Pidän Hamiltonia kovempana jenginä ja kotipeleissään se pystyy kyllä maaleja tekee.Vastus on tässä sen verran heikonpuoleinen,että Hamiltonin mahdollisuudet 3 osumaan on mahdollista.Valentinen maalisuhde 3 edellisessä vierasmatsissa on 15-4,joka kuulostaa jo aika rumalta.Tänhetkisen vireen mukaan tähän voinee kokeilla tätä vetoa.
 18. Esports | CS:GO | cs_summit 20:00 (huomioi kellonaika) Vitality - ENCE Vitality | 1,90 | Betway cs_summit -turnaus on täydessä vauhdissa ja tässä hieman rennommassa LAN-turnauksessa on joka tapauksessa kovat pelit kyseessä. Kolmannen pelipäivän ottelut aloittaa Vitality ja ENCE, jonka toisesta pelistä otetaan tässä kiinni. Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on pelannut erinomaista turnausta tähän asti. 6 ottelusta saldona on 6 voittoa ja näihin voittoihin kuuluu muun muassa selkeät voitot Liquidia vastaan. Myös kierroserotus on varsin komea +37. Joukkue on siis hyvässä iskussa ja lähtee tähän päivään tavoitteena varmistaa paikka playoffeista. Ranskalaisjoukkueesta löytyy yksilötaitoa ja etenkin heidän joukkuepeli näyttäisi ottaneen askeleen eteenpäin. ENCE (allu, Aerial, xseveN, Aleksib, sergej) on pelannut kaksijakoista turnausta tähän asti. Joukkueen rekordi näyttää lukemaa 3-3 eli työtä on vielä tehtävänä, mikäli suomalaisjoukkue haluaa playoffeja pelata. ENCEn suorituksia on leimannut epätasaisuus, josta hyvänä esimerkkinä toimii ottelut Liquidia vastaan, jossa joukkue voitti ensimmäisen kartan 16-14, mutta hävisi toisen 3-16. Aivan parasta ENCEä ei todellakaan olla nähty, mutta jää nähtäväksi onko ENCE tänäänkään parhaassa kuosissaan. Käsittääkseni tässä toisessa osaottelussa kyseessä on Vitalityn karttavalinta. Tai oikeastaan kyseessä ei ole valinta, vaan kartta valikoituu satunnaisesti joukkueiden määrittelemien karttavetojen osalta. Hieman poikkeuksellinen formaatti, mutta loppujen lopulta Vitality saa hyvän kartan itselleen. Kartoista Dust2, Overpass ja Inferno ovat sellaisia karttoja, jossa Vitalitylla on lähtökohtaisesti etu käsissään ENCE:een verrattuna ja todennäköisesti jokin näistä kartoista tulee tässä matsissa pelattavaksi. Vitality on ollut ENCElle paha vastus. Joukkueet ovat kolmesti pelanneet toisiaan vastaan, joista Vitality on voittanut jokaisen ja hävinnyt vain yhden kartan. Näistä toki kaksi ottelua oli online-otteluita, jotka ENCE yleensä perseilee, mutta ainoassa LAN-kohtaamisessa Vitality voitti ENCEn lukemin 2-1. YHTEENVETO Vitality on pelannut loistavaa turnausta ja heidän peli näyttää paremmalta kuin koskaan. ENCE on puolestaan kärsinyt epätasaisista otteista ja todellakaan parasta ENCEä ei olla nähty. Toisessa osaottelussa on mitä luultavimmin karttaetu Vitalitylle tarjolla, jolla on muutamia täsmäaseita hihassaan juuri ENCEä vastaan. Tätä tukee myös joukkueiden keskinäisten pelien historia, jota Vitality hallitsee. Mikäli joukkueet pelaavat viime päivien tasollaan, näen tässä ottelussa Vitalityn olevan vahvoilla. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun. TULOS: 9-16
 19. Hifk - FC Inter, kortteja yli 4,5 @2,50 /0,7 + vj kortteja yli 2,5 @3,85 /0,4 VP: Rops - SJK, yli 2,25 maalia @2,45 /0,8
 20. Jalkapallo, Veikkausliiga RoPS - SJK Yli 2,5 maalia @3.00 William Hill KLO: 17.00 Lisää päällekkäisyyksiä lauantain urheiluantiin. Koskelan siirto HJK:n peräsimeen on aiheuttanut lähinnä mediahälinää. Napapiirin sankarit hakivat Vaasasta hienon voiton ja päästi valmentajan toisiin tehtäviin. RoPS oli kenties ensimmäistä kertaa tälle kaudelle pelillisesti parempi. Vastaan joukkue saa SJK:n. Seinäjoen nippu tulee olemaan vahva tällä kaudella, eikä joukkue ole hävinnyt vieraissa peliäkään. Veikkausliigassa siis. Joukkue oli Helsingissä pitkään kiinni voitossa, mutta ex-RoPS, Lasse Lappalainen pelasti Klubin. SJK pelaa nopeaa peliä, eikä joukkue kärsi ongelmista hyökkäyspäässä. RoPS esitti Vaasassa lähes vastaavaa ja totta puhuakseni, useampaan maaliin oli mahdollisuus. Vaikka Rovaniemellä mennään muutosten tuulissa niin mikään muu ei ole muuttunut kuitenkaan kuin henkilö, joka seisoo pääsääntöisesti kentän laidalla. RoPS tulee yrittämään samaa taktiikka kuin Vaasassa, sillä Koskelan alaisuudessa olleet nykykoutsit ovat sen hyväksi todenneet. SJK myös hyödyntää nopeaa keskikenttäää, mikä taas on Ropsille myrkkyä jos ei omat syötöt satu kohdalleen. Kovatempoinen ottelu on luvassa ja pientä suosikin viittaa kantaa SJK. Ottelukertoimien puolesta voisi SJK olla järkiveto, mutta mitä jo nähtyihin otteluihin tulee, on maaliodottama korkea. Päästä päähän meininkiä povaan tähän matsiin ja osumia odotan molempiin päihin. 1-2 2-2 1-3 tulokset ei yllättäisi. Kentällä on kuitenkin sähköä tänään Ropsilla. Joukkue haluaa todistaa sen, ettei muutokset syö tuloksellisuutta. SJK taas enemmän keskittyneempi ja vähän terveempi. Paremman hyökkäyksen omaavana ei maaleitta jää. Joukkueiden cupin ottelu päättyi 3-2 Ropsille Helmikuussa. Tuossa ottelussa SJK maalasi jopa vajaalla. Plus mielestäni Rops voitti tuurilla. Ennakkoon vahvempi SJK voittaa tämän ottelun, mutta vahva kotijoukkue antakoon apuja tuon linen saavuttamiseksi. Todella korkea kerroin tarjolla, hyökkäysvoittoiseen otteluun. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 2,5 maalia VÄÄRIN
 21. Jääkiekko, AHL-Playoffs San Diego Gulls - Chicago Wolves San Diego Gulls @2.25 ComeOn! KLO: 05.00 Välittömästi jatketaan. Sarja lyötiin vieraiden osalta eilen tasoihin. 2-2 on voitot. Molemmat Wolvesin voitot ovat tulleet pitkän kaavan kautta, kun taas Gulls on voittanut ottelunsa varsinaisen peliajan puitteissa. Viimeyönä nähtiin maalivahtien näytös. Dansk / Boyle kirjautti molemmat 40koppia pattiarallaa kerrallaan. Huikeaa venymistä Boylelta ottelun avauspuolikkaalta ja loppuosa taas Danskin näytöstä. Chicago oli ottelussa niskan päällä aina siihen asti kun Gulls keskittyi omaan tekemiseen. Kotijoukkue oli huomattavasti energisempi ja ennakkoluulottomampi, mutta viimeistely ontui. Yhtään maalia ei ylivoimalla nähty tässä matsissa. Mikäli Chicago ei palaa raiteilleen tähän peliin niin Gulls tulee jatkamaan siitä mihin jäi. Coinflipillä tuo eilinen ratkaisu nähtiin. Kalle Kossila oli viimeyönä vahvasti esillä ja mies laukoi hanakasti. Tuloksetonta kuitenkin. Ottelun merkitys on molemmille suuri. Kotijoukkue on mielestäni esittänyt parempaa peliä tässä sarjassa kuin Wolves. Koska eilen Chicago osoitti väsymisen merkkejä niin allekirjoittanut painaa vielä kerran San Diegoa peleihin. Luotettava on valtavaan lataukseen. Ylivoima täytyy hyödyntää. Kohde menee oikein kun San Diego Gulls voittaa ottelun varsinaisella peliajalla VÄÄRIN
 22. Monacon GP:n aika-ajot ja MM-välierä menevät päällekkäin.. mutta totta kai formulat vie voiton 🏁 Monacon GP Aika-ajot Räikkönen - Giovinazzi | Giovinazzi | 2,60 (Coolbet) Alfa Romeon Kimi Räikkönen vastaan Antonio Giovinazzi. Alfa Romeon tallin sisäisessä kamppailussa Räikkönen on odotetusti ollut alkukaudesta vahvempi, mutta Giovinazzi on väläyksittäin onnistunut näyttämään vauhtiaan ja haastamaan suomalaisveteraania. Monacon haastava katurata näyttäisi sopivan Giozinazzille, joka on ollut puhtaan vauhdin perusteella hieman nopeampi kuin Räikkönen. Toki Monacon aika-ajoissa vaikuttaa muutkin tekijät kuin pelkkä raaka nopeus, mutta jos Giovinazzi pystyy jatkamaan samaan malliin niin 300. GP:tään ajava Räikkönen voi jäädä aika-ajossa kakkoseksi. Fastest Qualifier - Valtteri Bottas | 3,00 (bet365) Mercedes-kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat taas kerran selkeitä suosikkeja ottamaan paalupaikan. Bottas on itse asiassa ollut näistä kuskeista viime aikoina niskan päällä nimenomaan aika-ajossa. Harjoitusten perusteella Hamilton ja Bottas ovat enemmän tai vähemmän samoilla lukemilla, joten mielestäni tämä kohde on niin pienistä asioista kiinni, että kumpi tahansa Mersu-kuski voi tästä paalun napata. Tässä tarjoillaan Bottaksen paalulle sen verran maukasta kerrointa että onhan sitä otettava taas kerran. Ricciardo - Hülkenberg | Hülkenberg | 2,00 (Coolbet) Renault-kuskit Daniel Ricciardo ja Nico Hülkenberg käyvät taas erittäin tasaista kamppailua herruudesta aika-ajossa. RIcciardolla on uraltaan hyvä saldo Monacosta Red Bullin väreissä, mutta nyt Rellun haalareissa Hülkenberg on laittamassa kovaa haastetta. Hülkenberg oli kaikissa harjoitusosioissa aavistuksen RIcciardoa nopeampi, mutta lähestulkoon kolikonheitosta on tässäkin kohteessa kyse. Kahden kerroin Hülkenbergille kelpaa niukin naukin.
 23. Moisku

  25.5

  MM-KISAT Venäjä - Suomi Venäjä -1.5/ 1.77 NordicBet Klo 16:15 Välierä ottelu jossa Suomi saa todellisen haasteen. Kisoissa voitosta voittoon porskuttanut Venäjä lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina eikä turhaan sillä onhan joukkue täynnä tähtiä. Ruotsi oli huono yksinkertaisesti tuossa puolivälierä ottelussa Suomea vastaan, mitään suomelta pois ottamatta, mutta onhan Venäjä näyttänyt että se on Ruotsiakin laadukkaampi kisoissa. Suomen mahdollisuudet on juuri pitkälle edennyt tasatilanne ja jos "mörkö" ja muut kumppanit jotenkin pääsisi venäläisten ihon alle. En kuitenkaan usko Suomen mahdollisuuksiin kovinkaan paljoa ja kun Venäjän nimimiehet saavat ylivoimaa niin sitä kautta ainakin saadaan niitä maaleja aikaan ja kyllähän Suomi tulee olemaan loppujen lopuksi pelkkä suupala.
 24. Jääkiekko, MM-Kisat Kanada - Tsekki Pisteentekijä: Michael Frolik @1.90 Nordicbet (sis ja) KLO: 20.15 Toinen pari uunista ulos. Tsekki ei missään nimessä ole altavastaaja. Joukkue on rakennettu hienosti ja yhteispeli toimii. Muistuttaa aseenteeltaan sitä samaa Tsekkiä, joka kaatoi aikoinaan Suomen. Kerran jos toisenkin. Otetaan pitkätukkien puolelta Frolik peleihin. Ykkösketjun yyveemies on takonut komeat 7+7=14 pistettä. Simon - Voracek kavereina hyökkäyksessä. Saksaa vastaan herra jäi pisteittä, mutta esitysten perusteella, jääaikaa sekä vastuuta on luvassa tässäkin pelissä 15-20min. Todella vahva turnaus Calgaryn mieheltä ja todellakin on lupa odottaa tulosta. Uumoilen tästä ottelusta suurimaalista kamppailua, jossa erikoistilanteita nähdään. Kummankaan veskarit ei ole vakuuttaneet ja voidaan puhua kenttäpelaajien puolesta, erittäin taitavista kavereista. Tsekki tulee todella tarvitsemaan Frolikia tänä iltana ja vain erittäin paska tuuri jättää miehen pisteittä. Kassakohde itselleni. Panostus 5/5 Kohde menee oikein kun Frolik kirjaa pisteen ottelussa (sis ja) VÄÄRIN
 25. Jääkiekko, MM-Kisat Venäjä - Suomi YV-maaleja yli 1,5 @2.05 Nordicbet KLO: 16.15 Lötöä pönttöön! Hurja ottelu edessä niin Leijonille, kuin kotikatsomoille. Kuriton Ruotsi kaatui hienosti ja olihan Suomi selvästi parempi joukkue. JOUKKUE nimenomaan. Itänaapuri, Venäjä, voi helposti näyttää vastaavalta. Tulosten valossa näin voidaan olettaa. Todellisuudessa Venäjä ei vain ole vielä kohdannut vastaavaa nippua kuin Suomi. Ottelun ennakko ei juurikaan Leijonille anna mahdollisuutta. Venäjä on Ruotsin lailla julistettu voittajaksi. Punakone pelaa mieluiten kiekolla ja tähän osioon Leijona iskee. Anttilan johdolla useampi Ryssä saadaan lämpöiseksi ja sitäkautta boxiin. Edellyttäen toki, ettei samat Mikki Hiiret puhalla ottelua. Venäjän ylivoima ei esittelyjä kaipaa. Kisojen vahvin mielestäni. Jäähyt ovat Suomen akilleen kantapää. Pidän satavarmana sitä, että Venäjä tekee mahdollisen maalin/maalit pääosin yyveellä, jos paikan saa. Suomi. Nyt pitää kaivaa tuon viisikkopelin lisäksi yyveelle poweria. Ruotsi todennäköisesti selvisi isommalta nöyryytykseltä tuomareiden myös yrittäessä parhaansa mukaan pitää luvut tasaisina. Ottelussa tulee olemaan talvisodan meininki, eikä Leijona kumartele ketään. Joukkuepelaaminen ja Venäjän tähtien eliminointi on pääasia. Itselleni Suomi on tässä suosikki ja tuota reilun kuuden kerrointa on jo lapulla. Turnaus kuitenkin tiivistyy ja kemiat toimii paremmin. Mielestäni tämä kohde on erittäin hyvä tähän otteluun. Odotan vähämaalista kamppailua, jossa Venäjä tappaa pelinsä mentaalipuolella. Tulosveikkaus 1-3 Suomelle ja Kakko iskee tyhjään viimeisen. Molemmat iskee yv-maalin. Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään vähintään 2 YV-maalia (sis ja) VÄÄRIN
 26. Tilanne 24.5. vihjeiden jälkeen: Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1. ▲ Vedonlyönnin ammattilainen 13 9 0 4 147,03% 57,57 € ▲ 2. ▼ JapBet 25 13 0 12 120,09% 43,49 € ▼ 3. MakingM0 7 5 0 2 133,44% 25,06 € 4. Moisku 18 9 0 9 113,71% 21,70 € ▲ 5. ▲ Henksteri 11 6 0 5 121,83% 21,50 € ▲ 6. ▼ vormulafani 8 5 0 3 119,24% 16,13 € 7. ▼ Wempele 2 2 0 0 160,25% 15,04 € 8. ▼ Kemmu 26 9 0 17 103,37% 5,86 € ▲ 9. Hammersfan 3 1 0 2 71,94% -7,80 € 10. Futisvetäjä 20 9 1 10 94,93% -10,21 € ▲ 11. Snooker 42 16 1 25 88,43% -42,89 € ▲ 12. Blokki 14 0 0 14 0,00% -117,51 € ▼ Yhteensä 189 vihjettä (84 - 2 - 103), palautus 101,67 %
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...